05 Μαρτίου 2015

Η σ@ξι χρηματίστρια και η φοιτήτρια δίνουν μάχη... στήθος με στήθος στο twitter! (φωτό)

Πρόκειται για μία από τις μεγαλύτερες... μάχες μεταξύ γυναικών στο twitter. Στην κυριολεξία μάχη στήθος με στήθος. Μία πρώην χρηματίστρια της Wall Street και μία φοιτήτρια φλερτάρουν με τη βιομηχανία του πορνό...

ΓΡΑΦΗΜΑ-Το κακό σπυρί στον κ@λο του ΣΥΡΙΖΑ

Να ξεκαθαρίσουμε γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ αποφάσισε να μην ξαναφτιάξει τον φράχτη στον Έβρο και να μη συλλαμβάνει τους λάθρο τους οποίους ο Πανούσης σκοπεύει να φτάσει στα 2,5 εκ τα επόμενα 2 χρόνια και να ξεπεράσει τις χειρότερες «προ φράχτη» εποχές στον Έβρο, όταν με εντολή Γ. Παπανδρέου και Γ. Ραγκούση σταμάτησε η ανάσχεση λαθρομεταναστών στα χερσαία σύνορα και ο μηνιαίος ρυθμός εισόδου ανερχόταν σε πολλές χιλιάδες… χιλιάδες που δεν μπορούν να μετακινηθούν δια θαλάσσης.

Κράξιμο Βρούτση σε Σκουρλέτη για τις ουρές στο ΙΚΑ

Μεγάλες ουρές σχηματίζονται στα υποκαταστήματα του ΙΚΑ ανά την επικράτεια με ασφαλισμένους να αγανακτούν για να σφραγίσουν τα βιβλιάρια υγείας τους.

Ο πρώην υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης επικρίνει έντονα το υπουργείο Εργασίας σημειώνοντας:

«Θερμό» επεισόδιο Ασημακοπούλου με το νούμερο το Βλάχο που κάνει το θυρωρό της ΝΔ

Ανέβηκαν οι τόνοι στη διάρκεια της συνεδρίασης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ που πραγματοποιείται «κεκλεισμένων των θυρών» για να αποτιμήσει το εκλογικό αποτέλεσμα της 25ης Ιανουαρίου. Χαρακτηριστικό ήταν το «θερμό» επεισόδιο ανάμεσα στην πρώην εκπρόσωπο τύπου της ΝΔ Αννα-Μισέλ Ασημακοπούλου και τον καραμανλικό βουλευτή Γιώργο Βλάχο, ο οποίος νωρίτερα είχε ασκήσει έντονη κριτική στην ηγετική ομάδα του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

ΗΛΙΘΙΟΙ! Αυτή είναι η νεοναζιστική οργάνωση που ανέλαβε ευθύνη για την βεβήλωση του μνημείο του Παύλου Φύσσα [εικόνες]

Το τμήμα της νεοναζιστικής οργάνωσης «Combat 18» στην Ελλάδα, ανέλαβε την ευθύνη για την βεβήλωση του μνημείου του νεκρού Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι.

ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ ΓΙΑ ΓΙΔΙΑ->«Χέρι» στα διόδια βάζει ο Σταθάκης-ΘΑ τα κάνει εθελοντικά και θα τα μειώσει

Αναπροσαρμογή στην τιμολογιακή πολιτική των διοδίων των αυτοκινητοδρόμων προανήγγειλε ο υπουργός Οικονομίας κ. Γιώργος Σταθάκης, σε συνάντηση που είχε με τους βουλευτές Μαγνησίας, Πιερίας και Λάρισας.

ΓΙΑ ΛΕΓΕ ΡΕ ΑΝΤΩΝΗ, ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΔΙΚΟ; Καραμανλή: Μας αντιμετωπίζατε ως «βουλευτές τρίτης κατηγορίας», ως «αναγκαίο κακό»

Αποκαλύψεις για την «νύχτα του ΕΝΦΙΑ» - Τι είπε για τον Μάξιμο Χαρακόπουλο

Άστραψε και βρόντηξε η βουλευτής Β΄ Αθηνών της Ν.Δ. Άννα Καραμανλή στην συνεδρίαση της Κ.Ο. του κόμματος που μετά απο μια εξαιρετικά δραστήρια κοινοβουλευτική περίοδο όπου επέδειξε έντονο κοινοβουλευτικό έργο τοποθετήθηκε για όλα όσα την στεναχώρησαν και ειδικά για τη μη σύγκλιση των οργάνων, τη μη ενημέρωση των βουλευτών και την πλήρη απαξίωσή τους σε επίπεδο "κουκιού".

ΠΑΣΟΚ: «Ανθρακες ο θησαυρός» του ν/σ για την ανθρωπιστική κρίση-Δεν θα ψηφίσουμε την τοποθέτηση κομισάριων στη Δημόσια διοίκηση

Την απόφαση να υπερψηφίσει επί της αρχής το νομοσχέδιο που φέρνει η κυβέρνηση για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης πήρε το ΠΑΣΟΚ δηλώνοντας επίσης ότι δεν θα καταψηφίσει τα άρθρα για την καταπολέμηση της διαφθοράς.

Τα Σκόπια «ψηφίζουν» Τσίπρα

Την στήριξή του στον Αλέξη Τσίπρα εξέφρασε σε συνέντευξή του ο πρόεδρος των Σκοπίων Γκιόργκι Ιβανόφ.

Μιλώντας με κολακευτικά λόγια για τον Έλληνα πρωθυπουργό, ο κ. Ιβανόφ, έκανε λόγο για νέα εποχή στις σχέσεις των δύο χωρών «χωρίς προκαταλήψεις» τις οποίες όπως είπε, «καλλιέργησαν οι προηγούμενες ελληνικές κυβερνήσεις»

Ο Νταβανέλλος καταγγέλλει την κυβέρνηση για υποχωρητικότητα

Ακόμη ένα εσωκομματικό «χτύπημα» ήρθε να προστεθεί στον ΣΥΡΙΖΑ μετά την συμφωνία για 4μηνη παράταση του προγράμματος.

Ο Αντώνης Νταβανέλλος, στέλεχος του κόμματος, με άρθρο του στο «rproject» τόνισε ότι η κυβέρνηση υποχώρησε στην τελευταία συμφωνία του Φεβρουαρίου και ότι αν τιμήσει αυτή την συμφωνία το ίδιο θα έχει κάνει και το κόμμα.

Στα τρία χωρισμένη η ΝΔ για το νομοσχέδιο της ανθρωπιστικής κρίσης

Τριχοτομημένη εμφανίζεται η Νέα Δημοκρατία σε ότι αφορά την στάση που θα τηρήσει αύριο στο νομοσχέδιο για την ανθρωπιστική κρίση που φέρνει η κυβέρνηση Τσίπρα.

Στρατούλης: Για τις (σημερινές) ουρές στο ΙΚΑ φταίνε ο… Σαμαράς και οι διευθυντές του ΙΚΑ

Στα γίδια που τρέχουν στις ουρές τέτοιος υπουργός αξίζει: Για να φύγουν οι ουρές ο Στρατούλης λέει ότι θα προσλάβει 1720 άτομα... για να λένε στους ασφαλισμένους να φεύγουν αφού οι ασφαλισμένοι έτσι και αλλιώς δεν χρειάζονται...φυσική παρουσία καθώς η ασφάλιση τους έχει γίνει ήδη ηλεκτρονικά! Η Ελλάδα επιστρέφει στον προηγούμενο αιώνα...

Στην κυβέρνηση του Αντώνη Σαμαρά επιρρίπτει τις ευθύνες για τις σημερινές ουρές στα υποκαταστήματα του ΙΚΑ η σημερινή κυβέρνηση.

Νέα Υόρκη: Αεροσκάφος «καρφώθηκε» στο φράκτη του αεροδρομίου (ΒΙΝΤΕΟ)

Αεροσκάφος MD 80 της αμερικανικής εταιρείας Delta ξέφυγε από το διάδρομο προσγείωσης λόγω παγετού και η πορεία του σταμάτησε στην περίφραξη του αεροδρομίου Λα Γκουάρντια της Νέας Υόρκης.

Ενωτικό μήνυμα Άδωνι: Πορευόμαστε με τον Σαμαρά

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Άδωνις Γεωργιάδης έστειλε ενωτικό μήνυμα μετά τη συνεδρίαση της ΚΟ της ΝΔ.

«Η Ελλάδα αποχαιρετά το πρωτογενές πλεόνασμα» προειδοποιεί ο επικεφαλής του ESM Κλάους Ρέγκλινγκ

Ο επικεφαλής του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Σταθερότητας (ESM) Κλάους Ρέγκλινγκ δήλωσε ότι τα νέα μέτρα που σκοπεύει να εφαρμόσει η ελληνική κυβέρνηση απειλούν να πνίξουν την ανταγωνιστικότητα της χώρας και ενδέχεται να τη βυθίσουν στα ελλείμματα.

ΦΩΤΟ-Δεν έχουν να πληρώσουν μισθούς-συντάξεις αλλά ανακαίνισαν το Π/Θ γραφείο με νέα σαλόνια

Η συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με τον Σταύρο Θεοδωράκη στο Μέγαρο Μαξίμου ξέφυγε από το τυπικό της ενημέρωσης του πρωθυπουργού προς ένα πολιτικό αρχηγό όσο κι αν ο Θεοδωράκης βγήκε απ'το Μαξίμου τρομαγμένος με όσα άκουσε....

Λογική ψιλογκρίνια αλλά όχι κάτι σπουδαίο στην ΚΟ της ΝΔ-Τι θέση πήραν όσοι μίλησαν

«Όποιος, λοιπόν, βλέπει αλλιώς τα πράγματα, τον καλώ να το πει τώρα. Να το συζητήσουμε τώρα. Μα το λήξουμε σήμερα. Και αν κάποιος νομίζει ότι είναι καλό για την παράταξη ή για τη χώρα να θέσει θέμα Προέδρου, να το πει τώρα και να πάρει την ευθύνη να κινήσει τις καταστατικές διαδικασίες» είπε ο Α. Σαμαράς και το λόγο πήραν οι βουλευτές της ΚΟ.

Μ. Ντράγκι μοιράζει χρήμα σε όλους εκτός της Ελλάδος: Δεν θα δώσουμε χρήματα στις ελληνικές τράπεζες για να χρηματοδοτήσουν την κυβέρνηση

Η ΕΚΤ, εκ του καταστατικού της, δεν μπορεί να εφαρμόσει πολιτική νομισματικής χρηματοδότησης και ως εκ τούτου ουσιαστικά να προσφέρει χρήματα σε τραπεζικούς ομίλους, προκειμένου αυτοί να αγοράζουν κρατικά ομόλογα, ξεκαθάρισε ο Μάριο Ντράγκι.

Αυτές τις αλλαγές ανακοίνωσε ο Σαμαράς

Ο Σαμαράς ανακοίνωσε και αλλαγές στον κομματικό μηχανισμό. Πιο συγκεκριμένα είπε ότι «αποφάσισα να κάνω δυο σημαντικές αλλαγές στη λειτουργία της ΝΔ ως αντιπολίτευσης: Δημιουργώ ένα άτυπο δεκαπενταμελές συμβουλευτικό όργανο του Προέδρου που θα συνέρχεται τακτικά και το οποίο θα θεσμοθετηθεί στο επόμενο τακτικό συνέδριο.

ΜΑ ΜΟΝΟ Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΤΑ'ΦΑΓΕ! Ξέφρενο «πάρτι»: Οι βασιλιάδες της φοροδιαφυγής με ποσά εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ [λίστα]

Απίστευτες περιπτώσεις φοροδιαφυγής που αφορούν σε ποσά εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ ανακάλυψε το τελευταίο δίμηνο το ΣΔΟΕ που στην πλειονότητά τους αποτελούν εικονικά τιμολόγια προς απαλλαγή ΦΠΑ.

ΕΧΟΥΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΒΟΛΕΨΟΥΝ! Οι υπουργοί θα μπορούν να τοποθετούν άπειρουςσυμβούλους πληρώνοντας μόνο τα οδοιπορικά

Αυτοί που θα έφερναν την αξιοκρατία, θα μείωναν τις στρατιές συμβούλων και θα αξιοποιούσαν τους υπηρεσιακούς παράγοντες

Διαβάστε τι περιλαμβάνει διάταξη που δίνει σε υπουργούς απεριόριστο δικαίωμα τοποθέτησης εθελοντών-συμβούλων με τα οδοιπορικά πληρωμένα από το κράτος - Εντονη αντίδραση από το ΠΑΣΟΚ

ΓΕΛΑΣΑΜΕ ΠΑΛΙ! Χριστοδουλοπούλου: Δεν ευθύνομαι εγώ για το έγγραφο, φταίει η Αστυνομία είπε χωρίς να μας πει αν συμφωνεί με το περιεχόμενο

Τι είπε για τις φήμες που ήθελαν συνεργάτιδά της να είχε την πρωτοβουλία της έκδοσης διαταγής να μην συλλαμβάνονται οι παράνομοι μετανάστες

Τουλάχιστον «παράλογο» χαρακτήρισε η αναπληρώτρια υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Τασία Χριστοδουλοπούλου, τον ισχυρισμό ότι συνεργάτης της έδωσε εντολή να αφεθούν ελεύθεροι οι παράνομοι μετανάστες.

ΒΙΝΤΕΟ-«Ξεφόρτωσαν» πάλι λαθρομετανάστες σε Ομόνοια και Κολωνό-Ούτε γυναίκες ούτε παιδιά που μας λένε δήθεν

Αποβιβάστηκαν με πράσινους φακέλους και έγγραφα στα χέρια, λέγοντας ότι με αυτά τους χορηγείται εξάμηνη άδεια παραμονής στη χώρα - Ούτε παιδιά ούτε γυναίκες ανάμεσά τους

Περίπου 40 μετανάστες αφέθηκαν σήμερα ελεύθεροι από την Αμυγδαλέζα.

Νέα βίντεο από τη βομβιστική επίθεση στον Μαραθώνιο της Βοστόνης (ΠΡΟΣΟΧΗ, ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ)

Οι ένορκοι στη δίκη του Τζοχάρ Τσαρνάεφ παρακολούθησαν τις δραματικές εικόνες μετά την επίθεση στον Μαραθώνιο της Βοστόνης.
Στο βίντεο που τράβηξε άντρας από τη βόρεια Καρολίνα αποτυπώνεται το χάος στην Boylston Street μετά την επίθεση.

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟΣ ΧΑΜΑΙΛΕΩΝΤΑΣ! ''Yπηρέτης πολλών αφεντάδων''ο Ροβέρτος Σπυρόπουλος

Παραμένει στο ΙΚΑ και με τη νέα κυβέρνηση παρότι έχει παραπεμφθει για κακούργημα, παρότι το όνομά του ήταν στο ημερολόογιο Χριστοφοράκου, παρότι σχετίζεται με τα μαύρα ταμεία του ΠΑΣΟΚ, παρότι ένα κάρο παρότι που προφανώς για τον Στρατούλη δεν έχουν σημασία...

Τι κι αν το Μνημόνιο ανεβοκατεβάζει κυβερνήσεις και οι πρωθυπουργοί, οι υπουργοί και οι διοικητές οργανισμών εναλλάσσονται διαρκώς στις καρέκλες της εξουσίας; Αυτά αφορούν όλους τους άλλους πλην ενός: του Ροβέρτου Σπυρόπουλου.

Τα 100 πιο εξαγώγιμα ελληνικά προϊόντα και οι 100 κορυφαίες αγορές για το 2014

Θετικό αντίκτυπο στη συνολική εικόνα των ελληνικών εξαγωγών για το 2014, είχε η ισχυρή ανοδική αντίδραση του τελευταίου τριμήνου του έτους, με αποτέλεσμα να απορροφηθεί μεγάλο μέρος των πιέσεων που είχαν ασκηθεί κατά την περίοδο Σεπτέμβριος 2013- Σεπτέμβριος 2014.

Ας τελειώσει επιτέλους η υποκρισία

Είναι αλήθεια ότι η οικονομική κρίση και τα αποτελέσματα αυτής έκαναν τους Έλληνες πολίτες να αγανακτήσουν και να αναρωτηθούν: «Πώς φτάσαμε εως εδώ;», «πώς κάναμε ένα κράτος υπόδειγμα το 1980 να καταλήξει στην χρεοκοπία του 2010;

ΦΩΤΟ-ΠΟ@ΤΣΑ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΟΝ ΛΟΥΡΑΝΤΟ! ΕΟΠΥΥ: Πρόστιμα 5.000 ευρώ για φαρμακοποιούς που δεν χορηγούν γενόσημα

Ξέρετε μωρέ! Τα γενόσημα... αυτά που "σκότωναν τον κόσμο" επί Άδωνι... Απόλαυση όμως οι ψωλιές του ΣΥΡΙΖΑ σε κάτι βολεμένους που δεν ήταν ευχαριστημένοι...

Αυστηρότατες ποινές και πρόστιμα έως 5.000 ευρώ που προβλέπει η νομοθεσία για όσους φαρμακοποιούς δεν χορηγούν το φθηνότερο γενόσημο σκεύασμα, επισημαίνει με εγκύκλιό του ο πρόεδρος του ΕΟΠΥΥ Δημήτρης Κοντός.

ΧΟΥΝΤΑ! Σύσκεψη για να βάλει ο Βούτσης καπέλο την μη ορκισθείσα Χριστοδουλοπούλου στον Πανούση

Πάντως αναγνωρίζουν ότι το χαρτί το έβγαλαν οι ίδιοι και δεν επιμένον πλέον στα περί προβοκάτσιας από κάποιον αξιωματικό αφού αν επέμεναν δεν θα έκαναν σύσκεψη για να διαχωρίσουν αρμοδιότητες... η σύσκεψη γίνεται για να πουν και επίσημα στον Πανούση ότι για τους λάθρο κάνει κοθυμάντο ο ΣΥΡΙΖΑ του 4%...
Παρεμπιπτόνως μιλάμε για επίστευτη θεσμική εκτροπή που πέρασε απαρατήρητη! Η Χριστοδουλοπούλου δεν έχει ορκιστεί επίσημα αναπληρωτής υπουργός, δηλ....

ΟΝΕΙΡΟ ΤΟΥΣ Η Β.ΚΟΡΕΑ ΛΕΜΕ! Πετράκος: Δεν αποκλείουμε αναστολή της συνθήκης Σένγκεν

Το αποτέλεσμα της εξόδου από τη Σέγκεν που στηρίζει και ο βλάκας ο Χαϊκάλης:
-Εμπόδια στον τουρισμό,
-Κόψιμο δεκάδων εκατομμυρίων από ΕΕ για αντιμετώπιση των λάθρο
-Εμπόδια στις μετακινήσεις μας στο εξωτερικό
Εμφανές κέρδος ΜΗΔΕΝ αφού μόλις φτάνουν στα σύνορά τους λάθρο με ελληνικά χαρτιά θα μας τους στέλνουν σούμπιτους πίσω
Αφανές κέρδος ΣΥΡΙΖΑ: Κάνουμε ακόμα ένα βήμα στο να γίνουμε το πρώτυπό τους... βόρεια Κορέα και να απομονωθούμε πλήρως

«Γνωρίζουμε ότι και το «Δουβλίνο 2» και η Συνθήκη Σένγκεν χρειάζονται συζήτηση. Δεν βρήκαμε τον παπά στην άκρη να του φορτώνουμε τα πάντα!» σχολίασε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ

ΔΕ ΤΗΝ ΠΑΛΕΥΕΙ ΑΛΛΟ Η ΑΝΕΡΑΣΤΗ! Η Ζωή κράτησε μέχρι τις 4:30 τα ξημερώματα τους υπαλλήλους στο Γραφείο Τύπου

Στις 4:30 τα ξημερώματα βγήκε το δελτίο Τύπου για τη συνέντευξη που θα έδινε η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Ούτε λίγα εικοσιτετράωρα δεν πέρασαν από τη στιγμή που διέρρευσε η πληροφορία πως η νέα πρόεδρος της Βουλής σκοπεύει να καθιερώσει και νυχτερινή βάρδια για τους υπαλλήλους του Κοινοβουλίου, και η Ζωή Κωνσταντοπούλου το επιβεβαίωσε.

Σαμαράς: Όχι σε συνέδριο, αν θέλετε αμφισβητείστε με

Δεν είμαι παντρεμένος με τη θέση μου, αλλά δεν πρόκειται να εγκαταλείψω τη μάχη, σε μια τόσο δύσκολη στιγμή για τη χώρα, είπε ο πρόεδρος της ΝΔ - Απορρίπτει και το αίτημα για έκτακτο συνέδριο, προκρίνοντας αντ' αυτού την διοργάνωση Εθνικής Συνδιάσκεψης

Μεϊμαράκης σε Ζωη: Κανένα νομοσχέδιο δεν κρίθηκε από τις ψήφους της ΧΑ-Και ο Φίλης την κράζει!

Δηλώσεις με αφορμή το θέμα εγκυρότητας νομών που άνοιξε η διάδοχός του Ζωή Κωνσταντοπούλου έκανε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης. Ο πρώην πρόεδρος της Βουλής μιλώστας στο ΣΚΑΙ είπε:

Καλός μαλ@κας κι ο πατέρας του ανώμαλου με το βαν: Είναι ψέματα, δεν πιστεύω τίποτα...

Απόφοιτος σχολής ηλεκτρονικών και προϊστάμενος σε κατάστημα τηλεπικοινωνιών επί 16 συναπτά χρόνια ήταν ο παιδόφιλος με το βαν που συνελήφθη χθες.

Από τη θέση αυτή απολύθηκε πριν από περίπου τρία χρόνια λόγω ανάρμοστης συμπεριφοράς και κακής απόδοσης εργαζομένου, σύμφωνα με πληροφορίες.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΩΤΗΡΙΑ ΣΤΟ ΜΠΟΥΡΔ@ΛΟ! Το ΣτΕ μπλοκάρει την επένδυση στον Αστέρα Βουλιαγμένης

Μπλοκάρει το ΣτΕ την επένδυση ύψους 1 δισ. ευρώ στον Αστέρα Βουλιαγμένης, αλλά και την ανέγερση 100 πολυτελών κατοικιών στη χερσόνησο της Βουλιαγμένης.

Στην Handelsblatt ο Τσίπρας με ένα κόκκινο ψαλίδι να κόβει τα χρήματα της ΕΕ:"Γέμισε η Ελλάδα επαναστάτες"

Αν το άρθρο της Handelsblatt είναι το ένα ζητούμενο, καθώς αναφέρεται σε επαναστάτες της Ελλάδας που αναγκαστικά χρηματοδοτούνται από τους υπόλοιπους Ευρωπαίους, το φωτογραφικό κολάζ που επιλέγει για να απεικονίζει το ρεπορτάζ, είναι αυτό που τραβάει περισσότερο το μάτι.

Επίθεση Μαρκογιαννάκη σε Ακρίτα για την υπόθεση Γιακουμάκη: Το κάνει για τη δημοσιότητα

Επανέρχεται ο πρώην υπουργός της ΝΔ Χρήστος Μαρκογιαννάκης στο θέμα της εξαφάνισης του Βαγγέλη Γιακουμάκη, ασκώντας δριμεία επίθεση στη δημοσιογράφο Ελενα Ακρίτα για τις αιχμές που άφησε κατά βουλευτή της Κρήτης χωρίς να τον κατονομάσει.

Reuters: Ο Ντράγκι θα διατηρήσει την απαγόρευση στα ελληνικά ομόλογα

Διατηρώντας το μαρτύριο της σταγόνας, η ΕΚΤ ανακοίνωσε την Πέμπτη πως αύξησε τον ELA προς τις ελληνικές τράπεζες μόλις κατά 500 εκατομμύρια ευρώ. Η συγκεκριμένη απόφαση που μπορεί να αναθεωρηθεί στις επόμενες 15 ημέρες ή και νωρίτερα, αν υπάρξουν έκτακτες ανάγκες, κάτι δείχνει.

ΠΡΩΕΔΡΕ ΜΑΖΕΒΕ ΚΗ ΑΣ ΗΝΕ ΡΟΓΕΣ! Mετεγγραφή από τη ΧΑ στους ΑΝΕΛ -Το στέλεχος που προσχώρησε στο κόμμα Καμμένου

Στο δυναμικό των ΑΝΕΛ ανήκει πλέον το μέχρι πρότινος μέλος της Χρυσής Αυγής και δημοτικός σύμβουλος Σπάτων-Αρτέμιδος με την Ελληνική Αυγή Γρηγόρης Γερακόπουλος.

Bloomberg: Η Ελλάδα έχει χρήματα για άλλες δύο εβδομάδες-FAZ: Υπάρχει θέμα με τον Βαρουφάκη-Le Monde: Ελληνες και Γερμανοί σφάζονται μέσα από σκίτσα

Για έβδομο μήνα συνεχίζονται οι συνομιλίες ανάμεσα στην Ελλάδα και τους δανειστές της για την εκταμίευση της τελευταίας δόσης του προγράμματος διάσωσης.

Ξεκίνησαν από την προηγούμενη κυβέρνηση, μπήκαν ξανά στο τραπέζι με τη νέα, αλλά αποτέλεσμα δεν έχει έρθει. Αντιθέτως, το φάσμα της χρεοκοπίας είναι ορατό.

ΜΕΧΡΙ ΚΙ Η ΑΥΓΗ ΜΑΛ@ΚΑ ΜΟΥ! Τα χώνει στον Βαρουφάκη για το «ανάγωγος» στον δημοσιογράφο του Bloomberg

Διαβάστε ένα άλλο περιστατικό που αποκαλύτει στο τέλος του άρθρου για να καταλάβετε τη μεγαλομανία του ατόμου! Και φυσικά η ευκολία με την οποία οι κομμουνιστές κάνουν κριτική στον Βαρουφάκη δείχνει ότι είναι αναλώσιμος και όταν κάνει τη δουλειά και υπογράψει τα μέτρα και τα μνημόνια θα τον στείλουν σαν τον Παπακωνσταντίνου...

Κριτική στη συμπεριφορά του υπουργού Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη κατά τη χθεσινή παρουσίαση των γενικών γραμματέων του ΥΠΟΙΚ κάνει η εφημερίδα «Αυγή» μέσω του σημερινού κεντρικού παραπολιτικού άρθρου της.

ΑΝΤΩΝΗ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΑ ΟΜΩΣ! ΝΔ: Γκρίνια, τριβές, παρεμβάσεις, αλλά... ο Σαμαράς μένει

Να τελειώνουμε με Σταμάτηδες και Παπαμιμίκους...

Δεν θα είναι σήμερα η... Μεγάλη Πέμπτη της ΝΔ, αφού, σύμφωνα με πληροφορίες, η εσωκομματική ένταση που έχει συσσωρευθεί θα εκτονωθεί στη σημερινή συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας.

Οι εταίροι απέρριψαν τις γενικόλογες προθέσεις Βαρουφάκη -«Δεν ακούσαμε τίποτα χειροπιαστό ως τώρα»

Δεν υφίσταται σε αυτή τη φάση θέμα έγκρισης ή απόρριψης ελληνικής δέσμης προτάσεων για διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις, διαβεβαίωναν σήμερα στις Βρυξέλλες πηγές της ευρωζώνης.

ΒΙΝΤΕΟ-Όσο η Ελλάδα έβραζε ο Γιάννης χαλάρωνε και … μεράκλωνε

Μια από τις πιο πρώτες δύσκολες ημέρες στο υπουργείο του είχε χθες ο Υπουργός Προστασίας Γιάννης Πανούσης, μετά το αλαλούμ που προκλήθηκε από την ανακοίνωση της ΕΛΑΣ για τους παράνομους μετανάστες.

ΑΡΧΙΣΕ ΚΙ Η ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ! Στα 1,065 εκατ. οι εγγεγραμμένοι άνεργοι του ΟΑΕΔ

Μικρή αύξηση της ανεργίας κατά 1.830 άτομα σημειώθηκε τον Ιανουάριο, καθώς σύμφωνα με τα στοιχεία του ΟΑΕΔ οι εγγεγραμμένοι άνεργοι ανήλθαν σε 1.065.758 άτομα.

Καταδικάστηκε ο Χρυσαυγίτης βουλευτής που είχε ξυλοκοπήσει μέλος της ΑΝΤΑΡΣΥΑ στις Σέρρες

Σε ποινή φυλάκισης 12 μηνών καταδικάστηκαν δύο μέλη της Χρυσής Αυγής για ξυλοδαρμό υποστηρικτή της ΑΝΤΑΡΣΥΑ.

Οι δύο κατηγορούμενοι -μεταξύ αυτών ο πρώην βουλευτής Σερρών Νικήτας Σιώης- κάθισαν στο εδώλιο του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Σερρών, το οποίο τους έκρινε ένοχους για...

Μετάθεση στην Ψέριμο για τον στρατιώτη γιο του Βουλγαράκη [εικόνα]

Για την Ψέριμο, το ακριτικό νησί των Δωδεκανήσων, πήρε μετάθεση ο γιος του πρώην βουλευτή της ΝΔ Γιώργου Βουλγαράκη, Απόστολος.

Ποιά είναι η Πάττυ του Κορουπλή;

Την θυμάστε όταν από πολύ μικρή, στη δεκαετία του ’80, γινόταν πρωτοσέλιδο σε κάθε της βήμα (ακόμη και όταν έπαιζε στις παιδικές χαρές), αφού ήταν η λατρεμένη κόρη του πρώην Προέδρου της Δημοκρατίας...

ΚΑΛ ΤΟΝ ΚΑΝΑΝ ΑΦΟΥ ΔΕ ΒΓΑΙΝΕΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ! Παρελθόν ο υποστράτηγος Νίτσας που υπέγραψε την εντολή για τους μετανάστες

Αφού δεν βγαίνει να πει πως ότι έγραψε αποφασίστηκε σε σύσκεψη στις 18 Φεβρουαρίου παρουσία του Πανούση... καλά του έκαναν και τον σούταραν

Παρελθόν από την Ελληνική Αστυνομία μετά τις κρίσεις, αποτελεί ο υποστράτηγος Γιώργος Νίτσας την υπογραφή του οποίου φέρει η απόφαση για το άνοιγμα των κέντρων μεταναστών.

Ο Πανούσης συμμετείχε στη σύσκεψη όπου αποφασίστηκε και η Χριστοδουλοπούλου έδωσε εντολή για τη σύνταξη του εγγραφου που δίνει «ελευθέρας» στους μετανάστες

[Φυσικά και τα παπαγαλάκια προσπαθούν να αθωώσουν τον Πανούση και να τα φορτώσουν όλα στη Χριστοδουλοπούλου αλλά δεν μπορούν να κρύψουν ότι ήταν παρών σε σύσκεψη στις 18 Φεβρουαρίου, όπου αποφασίστηκαν όλα και μετά από την οποία άρχισαν να φεύγουν οι εγκύκλιοι (3 εγκύκλιοι πριν την προχθεσινή 4η)]

Το αλαλούμ που σημειώθηκε χθες με έγγραφο που έδινε «ελευθέρας» στους μετανάστες κρύβει ένα εσωκυβερνητικό πρόβλημα: Η αναπληρώτρια υπουργός Τασία Χριστοδουλοπούλου και ο υπουργός Γιάννης Πανούσης δύσκολα μπορούν να συνεργαστούν.

Το Μαξίμου παίρνει και καλά αποστάσεις από την Κωνσταντοπούλου για τη Χρυσή Αυγή

Το Μέγαρο Μαξίμου δεν φαίνεται να συμφωνεί με τα όσα είπε η Ζωή Κωνσταντοπούλου για τους βουλευτές της ΧΑ και παίρνει αποστάσεις.