06 Μαρτίου 2015

Οι γυμνές φωτογραφίες καθηγήτριας που σκανδάλισαν γονείς και μαθητές (ΦΩΤΟ)

Λίγο έλειψε να μείνει άνεργη η Ανίτα, καθηγήτρια δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στην Ιταλία όταν διέρρευσαν στο Διαδίκτυο γυμνές φωτογραφίες της.

Ο προϊστάμενος της αποφάσισε να της δώσει μια δεύτερη ευκαιρία καθώς οι γυμνές φωτογραφίες της προέρχονται από τα φοιτητικά της χρόνια.

ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ: Πόσο πιο ξεφτίλες πια ρε γελοίοι; Πείτε μας πόσο; .... Όσο τα γίδια σας πιστεύουν θα μου πείτε

04.03.2015-Βαλαβάνη

ΑΥΓΗ: Το σαββατοκύριακο η ρύθμιση για τις 100 δόσεις και νέα ρύθμιση μέχρι τέλος Μαρτίου δήλωσε η αν. υπ. Οικονομικών Νάντια Βαλαβάνη. Διευκρίνισε ότι οι 6 μεταρρυθμίσεις δεν μπαίνουν...

Βρούτσης: Ξύπνησε ο σκουρλέτης κατόπιν εορτής αφού ταλαιπώρησε τους ασφαλισμένους...

Για καθυστέρηση κατηγορεί την κυβέρνηση ο πρώην υπουργός Εργασίας, Γιάννης  Βρούτσης, σε ό,τι αφορά τις ουρές στα υποκαταστήματα στο ΙΚΑ, με ανακοίνωση που εξέδωσε, επισημαίνοντας ότι «τελικά ξύπνησαν, κατόπιν εορτής». Αναλυτικά η ανακοίνωση:

ΦΩΤΟ-Τρελό γέλιο στο twitter με τους μυστικούς πράκτορες Βαρουφάκη-Άδωνις: Γέλια μέχρι δακρύων στις Βρυξέλλες

-Κακή... ξεπατικοτούρα του IRS οι «μυστικοί Ράμπο» του Βαρουφάκη

Αίσθηση, ειρωνικά σχόλια και γέλια από σοβαρούς ξένους δημοσιογράφους έχει προκαλέσει η αποκάλυψη, μέσω Financial Times, πως ο Γιάνης Βαρουφάκης προτείνει να προσλάβει τουρίστες, νοικοκυρές και φοιτητές ως «μυστικούς πράκτορες» για την πάταξη της φοροδιαφυγής.

Κλαίνε τα Μισελέν!!! Με...σαλιάρα ο Φίλης σαρώνει το τραπέζι (ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΦΩΤΟ)

Δείτε και γελάστε:

ΒΙΝΤΕΟ-Άδωνις: Περιμένουμε τα νομοσχέδια που υποσχέθηκε ο Τσίπρας-Πάντως αυτό του Τσάβες Νικολούδη δεν το ψηφίζω

«Είχε ανακοινώσει ο Πρωθυπουργός, ότι θα φέρει μέχρι το τέλος της εβδομάδας και άλλα νομοσχέδια στη Βουλή, για τις 100 δόσεις, τα κόκκινα δάνεια και για την ΕΡΤ. Θέλω να υπενθυμίσω ότι κανένα από αυτά δεν ήρθε», δήλωσε ο πρώην υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης,  στην Επιτροπή της βουλής για το νομοσχέδιο της ανθρωπιστικής κρίσης.

To ΓΛΚ κόβει κι ο Στρατούλης δίνει συντάξεις... στα λόγια

Να θυμίσουμε ότι αυτές τις μέρες το Γενικό Λογιστήριο του κράτους στέλνει ραβασάκια σε όσους παίρνουν συντάξεις χηρείας να διαλέξουν ποια θέλουν να κρατήσουν για να κοπεί η άλλη...

Την επαναχορήγηση της μηνιαίας σύνταξης ΟΓΑ των 360 ευρώ, που ελάμβαναν οι υπερήλικες ομογενείς από τη Βόρειο Ήπειρο και τις χώρες της πρώην Σοβιετικής Ένωσης, ανακοίνωσε στη Βουλή ο αναπληρωτής υπουργός Κοινωνικής Ασφάλισης, Δημήτρης Στρατούλης.

H "Λεφτά υπάρχουν" νέα Πρόεδρος στην Εθνική-Διευθύνων Σύμβουλος ο Λουκάς Φραγκιαδάκης

Αλλαγή φρουράς στην ηγεσία της Εθνικής Τράπεζας, καθώς, ο Λουκάς Φραγκιαδάκης αναλαμβάνει καθήκοντα Διευθύνοντος Συμβούλου στη θέση του Αλέξανδρου Τουρκολιά.

Πόρισμα καταπέλτης με ανατριχιαστικό περιεχόμενο: Ο εξαφανισμένος Βαγγέλης Γιακουμάκης είχε υποστεί άγριο bullying

Αγριo bullying είχε υποστεί ο εξαφανισμένος Βαγγέλης Γιακουμάκης. Αυτό είναι ένα από τα σημεία που επισημαίνεται, σύμφωνα με πληροφορίες, στο πόρισμα της ΕΔΕ που διενεργήθηκε στη Γαλακτοκομική Σχολή Ιωαννίνων, το περιεχόμενο της οποίας περιγράφεται ως «ανατριχιαστικό» και ιδιαίτερο σκληρό.

Ο Σπίγκελ των FT αναλύει την επιστολή Βαρουφάκη: Ζητάει 3ο μνημόνιο!

Οι Financial Times αποκάλυψαν όλο το γράμμα των 11 σελίδων του Γιάνη Βαρουφάκη προς τον Γερούν Ντάισελμπλουμ με τον Πίτερ Σπίγκελ να κάνει λόγο για τρίτο μνημόνιο που ζητά η Ελλάδα.

Καραγκούνης για Κωνσταντοπούλου: Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει μέσα του μια ωρολογιακή βόμβα

«Να εξουδετερώσει την ωρολογιακή βόμβα που έχει μέσα του» κάλεσε τον ΣΥΡΙΖΑ, η Νέα Δημοκρατία, με αφορμή τις τελευταίες τοποθετήσεις της Ζωής Κωνσταντοπούλου.

Η Πρόεδρος Ζωή, τραβάει την... κατηφόρα!

[Τους κράζουν μέχρι κι οι αριστεροί!]
Θάνος Οικονομόπουλος

Όσοι...όλοι εξεπλάγησαν (περισσότεροι απ' όσους ανατρίχιασαν...) με την  επιλογή του Αλέξη Τσίπρα να εμπιστευθεί την προεδρία της Βουλής (τρίτος πολιτειακός θεσμός) στην κ. Ζωή Κωνσταντοπούλου και προέβλεψαν μπλεξίματα και “γλέντια”, μπορούν να επιχαίρουν ότι πριν κλείσει ένας μήνας από την εκλογή της νέας Προέδρου, επιβεβαιώθηκαν απολύτως. Και δικαιούνται να προειδοποιούν, πώς “κι' ακόμη δεν έχουμε δει τίποτε- τα ωραία έρχονται...”!

ΣΦΙΧΤΗΣ ΤΟΥ Κ@ΛΟΥ! Αθώος λόγω κακής τεχνικής στο μποξ ο Κασιδιάρης-Τι είπε στην απολογία του-Τι δήλωσε η Κανέλλη

Ο καλύτερος απ'όλους πάλι ο καραγκιόζης ο περιπτεράς Παπαδάκης! Ενώ στο βίντεο φαίνεται καθαρά ότι ο Κασιδιάρης προσπαθεί να ρίξει χαστούκια (και το λέει και όλος ο κόσμος) ο περιπτεράς είπε το εξής για να γλύψει την Κανέλλη που είναι η μόνη που λέει ότι έφαγε 4 γροθιές: «φαίνονται σαν χαστούκια αλλά είχε τις γροθιες του λίγο κλειστές»... Σούργελο μιλάμε

Το δικαστήριο έκανε δεκτή την πρόταση του εισαγγελέα της έδρας, που ζητούσε την παύση της ποινικής δίωξης σε βάρος του προφυλακισμένου βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη.

Ιλαροτραγωδία

Παπαδόπουλος Νότης

Είναι φανερό ότι εμείς οι Έλληνες είμαστε ο πιο έξυπνος λαός στον κόσμο. Ως γνωστόν, όταν εμείς χτίζαμε Παρθενώνες οι Ευρωπαίοι κρέμονταν από τα δέντρα...
Γι αυτό και δεν τους αφήνουμε να μας κοροϊδέψουν οι διάφοροι κουτόφραγκοι.

Για γέλια ή για κλάματα; “Καλωδιωμένους” φοιτητές – φοροελεγκτές προτείνει ο Βαρουφάκης!

Ξεπερνάνε τα όρια του ανέκδοτου και της θυμηδίας οι προτάσεις Βαρουφάκη- εάν ισχύουν όσα αποκάλυψε ο Πήτερ Σπήγκελ των Financial Times.

ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΠΑΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ 69ΧΡΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗ ΣΠΥΡΑΚΗ! Αυτή είναι η νέα ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ: Ονόματα και αρμοδιότητες

Η εικονιζόμενη Ράνια Σβίγκου, μέχρι τώρα στέλεχος του αρμόδιου Γραφείου του ΣΥΡΙΖΑ, είναι η νέα εκπρόσωπος Τύπου του κυβερνώντος κόμματος, σε αντικατάσταση του υπουργοποιηθέντος Πάνου Σκουρλέτη.

Αγωγή Παπανδρέου στον Φαλτσιανί για τη “λίστα Λαγκάρντ”

Με σφοδρή επίθεση κατά του πρώην στελέχους της HSBC, Ερβέ Φαλτσιανί που υποστηρίζει σε βιβλίο του, ότι το όνομα της μητέρας του Μαργαρίτας Παπανδρέου βρίσκεται στη λίστα Λαγκάρντ, ο πρώην πρωθυπουργός και πρόεδρος του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών Γιώργος Παπανδρέου, συνόδευσε την αγωγή που κατέθεσε εναντίον του.

Ρε Αλέξη εκτός από ηρωισμούς, ξέρει κανείς τη δουλειά;

ΜAΝΟΣ ΣΤΕΦΑΝΙΔΗΣ

Είμαστε περήφανοι για τις δημιουργικές μας ασάφειες.
Γιάνης Βαρουφάκης

Ένα πολιτικό κείμενο που δεν υπακούει στις σκοπιμότητες της συγκυρίας, ούτε καλύπτεται πίσω από βολικά ψεύδη, είναι πάντα κέρδος. Αυτό αποκόμισα από την επιστολή Μηλιού. Από την άλλη, ο ΣΥΡΙΖΑ παραμένει και ως εξουσία το μικρό κόμμα που ήταν στα πέτρινα χρόνια. Τόσο από πλευράς προσώπων όσο και από πλευράς ιδεών ή πολιτικής. Η παλιά δημογεροντία του ΣΥΝ (Δραγασάκης, Φλαμπουράρης, Βούτσης, Δρίτσας, Βίτσας κ.λπ.), η ΚΝΕ που μεγάλωσε (Λαφαζάνης, Βαλαβάνη, Στρατούλης), οι νηπιογέροντες περί τον Αλέξη (Παππάς, Σακελλαρίδης, Κωνσταντοπούλου) συνεργάζονται με τους πανεπιστημιακούς Σταθάκη, Μπαλτά, Παρασκευόπουλο, Πανούση, Κουράκη κ.λπ., για να ασκεί την πολιτική «του» ο εξής ένας:

ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΥΤΕΣ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ! Από που προέρχονται οι νέοι διοικητές ΥΠΕ

Έξι γιατροί και ένας διοικητικός είναι οι 7 νέοι διοικητές των Υγειονομικών Περιφερειών (ΥΠΕ) και όλοι με καταβολές από το χώρο της αριστεράς και της κεντροαριστεράς.

Ο νεότερος βουλευτής της Νοτίου Αφρικής είναι Έλληνας

O ελληνικής καταγωγής Γιώργος Μιχαλάκης στα είκοσι έξι του χρόνια είναι ο νεότερος και ο μοναδικός Έλληνας βουλευτής στο κοινοβούλιο της Νότιου Αφρικής.

Τελικά πώς δημιουργήθηκε το σύμπαν; Νέα θεωρία απορρίπτει το Big Bang

Μία νέα θεωρία για την δημιουργία του σύμπαντος φαίνεται να απορρίπτει το Big Bang. Στη νέα διατύπωση, το σύμπαν δεν ήταν ποτέ μια μοναδικότητα, ή ένα απείρως μικρό και απείρως πυκνό σημείο της ύλης. Στην πραγματικότητα, το σύμπαν μπορεί να μην είχε ποτέ αρχή.

ΦΩΤΟ-Η αντιπρόεδρος της νεολαίας του δεξιού κόμματος μας... είναι κόμματος και το δείχνει

Η Νικίτα Κλάεστρουρ ανήκει στο συντηρητικό κόμμα της Δανίας και με την εμφάνιση της σε εκδήλωση της νεολαίας του κόμματος έκανε το ίντερνετ να ασχολείται μαζί της.

ΒΙΝΤΕΟ-Μωρή βλαμμένη Τατιάνα ότι η Γερμανίδα αμέσως μετά αυτοσαρκάζεται για το πάχος της και τη λιτότητα στην Ελλάδα δεν το άκουσες;

Εντάξει όταν απευθύνεσαι σε γίδια δεν χρειάζεται να ακούς αφού ότι τους πεις θα το πιστέψουν... επειδή όλοι όμως δεν είμαστε γίδια να πούμε ότι η Γερμανίδα που το γίδι η Τατιάνα κατηγορεί ότι είπε "και η Ελλάδα, όπως κι η Αυστραλία, είναι εκτός Ευρώπης αλλά τραγουδάει στη Γιουροβίζιον" λέει αμέσως μετά:

To ΚΚΕ διαψεύδει οτι πήρε θαλασσοδάνειο 9.000.000 ευρώ το 2014: «Τα δάνειά μας είναι γνωστά» αλλά δεν μας λέει και πόσα είναι

Για το συκοφαντικό δημοσίευμα που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο, σχετικά με τα δάνεια του ΚΚΕ κάνει λόγο ο Περισσός με αφορμή ένα δημοσίευμα στο διαδίκτυο για τα δάνειά του, χωρίς όμως να ξεκαθαρίζει πόσα είναι αυτά.

Τρίπολη - "Ντου" έξω από το Δημαρχείο – ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ

Αγρίεψαν τα πράγματα στην Τρίπολη, όταν οι κάτοικοι προσπάθησαν να μπουν στο Δημαρχείο.

Για μία ακόμη μέρα οι κάτοικοι της Τρίπολης πραγματοποίησαν πορεία, για το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν με τα σκουπίδια. Όταν η πορεία έφθασε μπροστά από το δημαρχείο, οι πολίτες απαίτησαν να συναντήσουν τον δήμαρχο κ. Παυλή.

ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΟΥΞΟΥ-ΜΟΥΞΟΥ ΜΕ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΥΣ ΤΩΡΑ; Ραχήλ-Μπαλτάκος είδαν μαζί τον αγώνα ΠΑΟ-Μπαρτσελόνα

Ο αθλητισμός ενώνει. Σε αυτό το πνεύμα, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ραχήλ Μακρή και ο πρώην γραμματέας της κυβέρνησης Σαμαρά, Τάκης Μπαλτάκος, είδαν μαζί, καθισμένοι πλάι-πλάι, τον αγώνα ΠΑΟ-Μπαρτσελόνα.

ΣΥΡΙΖΑ ΠΑΝΤΟΥ! Και στα αεροδρόμια: Έπισαν 700.000 € που θα έβγαιναν στο εξωτερικό στοιβαγμένα στις βαλίτσες, ανάμεσα στα εσώρουχα

Στο δόκανο του ΣΔΟΕ πιάστηκαν τα πρώτα «πουλάκια» που επιχείρησαν να βγάλουν χρήματα στο εξωτερικό χωρίς τη μεσολάβηση κάποιας τράπεζας, αλλά στοιβάζοντας τα «γκρίζα» ευρώ ανάμεσα σε ρούχα και εσώρουχα κάποιας βαλίτσας.

Γελάει η Telegraph: Ο Βαρουφάκης ψάχνει πανικόβλητος λεφτά αλλά πρόλαβε να κάνει φωτογράφηση αλλά ροκ σταρ

Τη στιγμή που η ελληνική κυβέρνηση σπεύδει να διαβεβαιώσει τους πιστωτές της ότι θα αποτρέψει την απευκταία πιθανότητα πτώχευσης αυτό το μήνα, η ΕΚΤ δεν δίνει σημάδια ανακούφισης στην πίεση που ασκεί στη «σεισμόπληκτη» χώρα.

ΕΛΑ ΖΩΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΚΑΝΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ Ο ΒΡΟΥΤΣΗΣ! ΙΚΑ: Δες online με ένα κλικ αν έχει ανανεωθεί το βιβλιάριο υγείας σου!

Μετά από μέρες ο Σκουρλέτης θυμήθηκε να ενημερώσει τα βόδια που τον ψήφισαν...

Πλέον δεν απαιτείται η προσέλευση των ασφαλισμένων στα Υποκαταστήματα για τη θεώρηση των βιβλιαρίων υγείας, καθώς αυτό μπορεί να γίνει με ένα μόνο κλικ.

Η Διοίκηση του Ι.Κ.Α.-Ε.Τ.Α.Μ. σε συνέχεια προηγούμενων ανακοινώσεων, σχετικά με την ανανέωση της ασφαλιστικής ικανότητας περιόδου 1/3/2015-29/2/2016 και προκειμένου να αποφευχθεί η άσκοπη προσέλευση των ασφαλισμένων και των συνταξιούχων (συμπεριλαμβανομένων και αυτών του τ. Ο.Π.Α.Δ. / Τ.Υ.Δ.Κ.Υ.) στις αντίστοιχες υπηρεσίες επισημαίνει τα εξής:

ΑΝΩΜΕΡΙΤΗ ΦΥΓΕ ΠΡΙΝ ΣΕ ΜΠΟΥΖΟΥΡΙΑΣΟΥΝ! Πορίσματα-φωτιά για υπερτιμολογήσεις στον ΟΛΠ: Προκάλεσαν ζημιά 7 εκατομμυρίων

Μεγάλες υπερτιμολογήσεις για έργα που έγιναν στην προβλήτα του Λιμένα Πειραιά αποκαλύπτουν με τρία πορίσματά τους, οι ελεγκτές του Γενικού Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης και που προκάλεσαν ζημιά ύψους 7 εκατ. ευρώ στον Οργανισμό Λιμένα Πειραιά.

Πάντως είναι αστείος ο τρόπος που η ΕΛΑΣ συλλαμβάνει κάποιους από τους τρομοκράτες της πο@τσας! Τους καλεί για κατάθεση ο εισαγγελέας και εκεί τους τσιμπάνε... μιλάμε για τρομοκράτες και όχι αστεία...

Σε ακόμα μία σύλληψη προχώρησαν οι άντρες της ΕΛ.ΑΣ., περνώντας χειροπέδες στον αδελφό του Γιώργου Πολύδωρου.

ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΝΟΗΜΑ Ο ΜΠΑΡΟΥΦΑΣ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΕΤΑΙ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ! Αυτή είναι η νέα επιστολή Βαρουφάκη στον Ντάισελμπλουμ με τις 7 μεταρρυθμίσεις


Προσοχή στα σημεία 1 και 2 ;)

Ο Γιάνης Βαρουφάκης στην επιστολή που έστειλε σήμερα το πρωί στον επικεφαλής του Eurogroup Γερούν Ντάισελμπλουμ αναφέρει πιο αναλυτικά τις μεταρρυθμίσεις στις οποίες σκοπεύει να προχωρήσει η ελληνική κυβέρνηση.

ΚΑΤΙ ΣΑ ΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΛ!Ο πρωθυπουργός της Πορτογαλίας Κοέλιο δεν πλήρωνε τις κοινωνικές εισφορές

Η είδηση που κυριαρχεί τις τελευταίες μέρες στην Πορτογαλία φέρνει σε πολύ δύσκολη θέση τον πρωθυπουργό της χώρας Πέδρο Πάσους Κοέλιο.

Handelsblatt: Δεν ξέρουμε τι θέλουν οι Ελληνες -Ερώτημα αν μπορεί να σωθεί η χώρα

«H ελληνική κυβέρνηση διακυβεύει τις πρώτες επιτυχίες», σημειώνει η γερμανική οικονομική εφημερίδα Handelsblatt.

«Ο ελληνικός προϋπολογισμός θα μπορούσε να διολισθήσει και πάλι γρήγορα σε αρνητικό πρόσημο, προειδοποιεί επιτακτικά ο επικεφαλής του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Σταθερότητας (σ.σ.: Κλάους Ρέγκλινγκ). Και η ΕΚΤ αμφιβάλλει για τη μεταρρυθμιστική πορεία».

ΠΕΦΤΟΥΜΕ ΑΠ'ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ!Η Χρυσή Αυγή συμμετείχε με νεοφασίστες και νεοναζί σε εκδήλωση της Μαρίν Λεπέν στη Ρώμη [βίντεο]

Η ακροδεξιά πρόεδρος του Εθνικού Μετώπου Μαρίν Λεπέν συμμετείχε μέσω βίντεο στη διαδήλωση που διοργάνωσε η επίσης ακροδεξιά Λίγκα του Βορρά στη Ρώμη, όπου συγκεντρώθηκαν χιλιάδες νεοφασίστες και νεοναζί.

Η Αthens Voice έγραψε ένα τραγούδι για τον Αλέξη Τσίπρα

«Σ' ένα χαρτί κανσόν και να μη μάθει λέξη για αυτά η Κομισιόν». Ο γνωστός στιχουργός Γιώργος Παυριανός που έχει γράψει στίχους για την Πρωτοψάλτη, τον Ρουβά, τον Νταλάρα και πολλούς άλλους, γράφει στην Athens Voice τους στίχους ενός τραγουδιού ειδικά για τον Αλέξη Τσίπρα.

Aπεβίωσε ο πρώην υπουργός της Νέας Δημοκρατίας Βασίλης Μαγγίνας

Την τελευταία του πνοη άφησε το πρωί σε ηλικία 66 ετών ο Βασίλης Μαγγίνας. Ο πρώην υπουργός και επί σειρά ετών βουλευτής της ΝΔ κατέληξε στο νοσοκομείο Αρεταίειο, όπου νοσηλευόταν το τελευταίο διάστημα.

ΑΣΕ ΡΕ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΜΠΟΞ Ο ΛΑΠΑΣ! Κανέλλη στο δικαστήριο για το χαστούκι Κασιδιάρη: Είδα τον ουρανό με τ' άστρα, έφαγα τέσσερις μπουνιές, ήμουν καταμέλανη [εικόνες & βίντεο]

Με την κατάθεση της Λιάνας Κανέλλη, η οποία δήλωσε και παράσταση πολιτικής αγωγής, άρχισε στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο η δίκη του χρυσαυγίτη βουλευτή Ηλία Κασιδιάρη για απόπειρα επικίνδυνης σωματικής βλάβης σε βάρος της βουλευτού του ΚΚΕ σε τηλεοπτική εκπομπή του ΑΝΤ1.

Η ΤΡΟΛΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ: Ο ΣΥΡΙΖΑ εγκαλεί τη ΛΑΡΚΟ για "αυξήσεις μισθών"

Μόνο ο Φωτόπουλος δικαιούται αυξήσεις και ο ΣΥΡΙΖΑ δεν ανακατεύεται σε συλλογικές διαπραγματεύσεις... όλοι οι άλλοι μειώσεις μισθών με εντολή ΣΥΡΙΖΑ...

Επίθεση κατά της διοίκησης της ΛΑΡΚΟ και προσωπικά κατά του προέδρου κ. Κωνσταντίνου Μπομπή εξαπέλυσε χθες ο ΣΥΡΙΖΑ. Με μία σκληρή ανακοίνωση καταγγέλλει τη διοίκηση για αυθαιρεσίες και πρακτικές πελατειακού χαρακτήρα, προσλήψεις προσωπικού, ανανεώσεις σκανδαλωδών συμβάσεων συνταξιοδοτημένων στελεχών, σκόπιμες μισθολογικές αυξήσεις και σύναψη συμφωνιών με προμηθευτές κατά αδιαφανή τρόπο.

ΠΡΩΕΔΡΕ ΔΕΝ ΠΗΣΤΒΟ ΝΑ ΚΛ@ΣΑΜΕ ΜΑΙΝΤΕΣ! Τουρκική υπερπτήση πάνω απ'το κεφάλι του Πάνου Καμμένου στο Φαρμακονήσι

Υπερπτήση τουρκικού F16 σε χαμηλό ύψος
 
Με υπερπτήση ενός τουρκικού F16 πάνω από το ακριτικό Φαρμακονήσι και σε χαμηλό ύψος, καταδιωκόμενο από δύο ελληνικά μαχητικά F16 προσγειώθηκε το ελικόπτερο Chinook που μετέφερε τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Καμμένο και την ακολουθία του.

ΚΛΑΨΤΕ ΓΑΤΑΚΙΑ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ! Επίσκεψη του Νίκου Παπανδρέου στο γραφείο Βαρουφάκη... στον κουμπάρο του δηλ.

«Είμαι από φύση αισιόδοξος άνθρωπος και μου αρέσουν τα τζαρτζαρίσματα», δήλωσε ο Νίκος Παπανδρέου μετά τη μυστηριώδη συνάντησή του με τον υπουργό Οικονομικών, Γιάνη Βαρουφάκη.

ΒΙΝΤΕΟ-ΦΡΙΚΗ ΤΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ! «Η Ελληνικός Χρυσός αγνοεί την απόφαση Λαφαζάνη και συνεχίζει κανονικά τις εργασίες στις Σκουριές»!

[-Έλα Παναγιώτη, ο Φώτης είμαι!
-Έλα;
-Ακούω κάτι παπαριές για τις Σκουριές
-Όχι μωρέ μην ανησυχείς. Θα βγάλω κάτι αποφάσεις γιατί μου πρήζουν τ'αρχ@δια κάτι ηλίθιοι, αλλά εσύ συνέχισε κανονικά τη δουλειά σου...
Πολύ φαντασία έχω ε;]

Παρά την απόφαση του Υπουργείου Παραγωγικής Ανασυγκρότησης να ανακαλέσει δύο άδειες που αφορούν στη θέωρηση της Αρχιτεκτονικής και μηχανολογικής μελέτης του εργοστασίου εμπλουτισμού της Ελληνικός Χρυσός στις Σκουριές οι εργασίες της εταιρείες συνεχίζονται κανονικά σύμφωνα με καταγγελίες κατοίκων της περιοχής.

Οργή Παπανδρέου για τις αστείες δηλώσεις Παναρίτη ότι πριν το μνημόνιο έστελνε νομοσχέδια στη Γερμανία για έγκριση

Η Παναρίτη είναι κλασική περίπτωση "είπαν στη γριά να χ@σει κι αυτή ξεκ@λώθηκε"! Τερμάτισε τη γελοιότητα να στηρίξει ΣΥΡΙΖΑ φτύνοντας τον ΓΑΠ που την έκανε υπουργό και γνωστή στην Ελλάδα....

Για συκοφαντία κατηγορεί την Έλενα Παναρίτη το ΚΙΔΗΣΟ μετά τις δηλώσεις της ότι πριν καν η Ελλάδα μπει στο μνημόνιο η κυβέρνηση Παπανδρέου έστελνε νομοσχέδια στη γερμανική κυβέρνηση για έγκριση ή και συγγραφή

ΤΟ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ ΣΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΑΠΕΔΩΣΕ! Reuters: Η Ελλάδα πλήρωσε την α' δόση του δανείου του ΔΝΤ, ύψους €310 εκατ.

Αν και με ανεπαρκή ταμειακά διαθέσιμα, η Ελλάδα αποπλήρωσε την πρώτη δόση ύψους 310 εκατ. ευρώ του δανείου που έλαβε από το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο που έληγε τον Μάρτιο, ανέφερε νωρίτερα στο πρακτορείο Reuters κυβερνητική πηγή. Με τον τρόπο αυτό, η χώρα συμμορφώθηκε ουσιαστικά στην αρχική προθεσμία που της είχε τεθεί, ώστε να καλύψει τις χρηματοδοτικές της ανάγκες.

Το σκ@τό έφτασε στην κάλτσα του Δημητράκη: Έντάξει Αλέξη φτάνει η αξιοπρέπεια, υπέγραψε τώρα να πάρουμε τα λεφτά να πουλήσω καν φάρμακο

Πανικός έχει καταλάβει το Δημητράκη τον Γιαννακόπουλο που βλέπει τα βράχια να'ρχονται με φόρα καταπάνω του και καλεί τον Τσίπρα να πάρει μέτρα (εντάξει μεταρρυθμίσεις τα λέει ;) ) και να υπογράψει γιατί πήρε "εντολή ελπίδας και όχι εξαθλίωσης". Βέβαια επειδή δεν την παλεύει γενικώς, λέει ότι θα υπογράψει γεμάτος εθνική υπερηφάνεια και χωρίς να αισθάνεται ζήτουλας!! 

Εντάξει! Τρελό γέλιο μιλάμε:

Eurogroup: Ο Λένιν δείχνει το δρόμο στον Τσίπρα

Πέραν των 500 εκατομμυρίων από τον ELA, που αποτελεί τη μοναδική επιλογή (αλλά με αυξημένο κόστος) ρευστότητας για τη χώρα, ο Μάριο Ντράγκι κι όλη η Ευρώπη δεν δίνει τίποτε άλλο στη χώρα μας, παρά μόνο ένα... ραντεβού τη Δευτέρα στο Eurogroup.

«Οι πρώτοι απολυμένοι του κ. Λαφαζάνη»

Παράσταση διαμαρτυρίας έξω από το υπουργείο Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας πραγματοποιούν οι εργαζόμενοι στα Μεταλλεία Χρυσού στη Χαλκιδική. Σε ανακοίνωσή τους αναφέρουν πως θα παραμείνουν εκεί μέχρι να δικαιωθούν.

ΝΔ: Ο μπλε φάκελος που έδινε... γραμμή

Πριν ξεκινήσει η χθεσινή συνεδρίαση της ΚΟ της ΝΔ οι περισσότεροι βουλευτές άρχισαν να μαζεύονται αρχικά στο καφενείο της Βουλής. Εκεί σε ένα τραπέζι μαζεύτηκαν η Ντόρα Μπακογιάννη και ο Ευριπίδης Στυλιανίδης.

Ο Πανούσης και η «σχολική εκδρομή» στην Αμυγδαλέζα

Του ΝΙΚΟΥ ΜΕΛΕΤΗ

Ξεχάστε την εγκύκλιο, την «προβοκάτσια», την μπαρούφα, την γκάφα. Ποιος το υπέγραψε, ποιος ήξερε, ποιος το ζήτησε. Πάντως το περιεχόμενο δεν το αποδοκίμασε κανείς, ούτε ο Πανούσης ούτε η Χριστοδουλοπούλου. Για το μεταναστευτικό τα έχω ξαναπεί.

Αδειάζουν τα κέντρα κράτησης μεταναστών- Εκτός ήδη 1.278 μετανάστες

Τουλάχιστον 20 μετανάστες φεύγουν κάθε ημέρα που περνά από το κέντρο κράτησης της Αμυγδαλέζας, όπως έγινε και χθες, Πέμπτη, όταν με λεωφορείο της ΕΛ.ΑΣ. κατέληξαν στο κέντρο της πρωτεύουσας περίπου 25 πρώην κρατούμενοι.

ΒΙΝΤΕΟ-Η Περιστέρη «σπάει» τη σιωπή της…

Την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη (χωρίς την παρουσία της Λίνας Μενδώνη και της Άννας Παναγιωταρέα) μετά την ανακοίνωση πως στο λόφο Καστά βρέθηκαν πέντε σκελετοί παραχώρησε σε τοπικό τηλεοπτικό σταθμό των Σερρών η αρχαιολόγος Κατερίνα Περιστέρη.

ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΟΥΝ "ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΜΑΛ@ΚΕΣ"! Τι αναφέρει η διαχειρίστρια εταιρεία του Αστέρα για το «φρένο» της επένδυσης

Στο «φρένο» της επένδυσης στον Αστέρα Βουλιαγμένης που επέβαλε το Συμβούλιο της Επικρατείας αναφέρεται η διαχειρίστρια εταιρεία σε ανακοίνωσή της, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι: «η απόρριψη του σχεδίου Προεδρικού Διατάγματος από το ΣτΕ ματαιώνει την αναβλητική αίρεση, υπό την οποία τελεί...

ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗΣ ΕΥΓΕΝΕΙΑ ΣΕ ΑΜΕΑ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΣΟΥΡΓΕΛΟ! Παναρίτη: Ποιοί πέφτουν στα.. γόνατα όταν βλέπουν τον Σόιμπλε

Το κλίμα, τον τρόπο με τον οποίο μπαίνουν και με ποιόν μιλούν οι υπουργοί Οικονομικών, πως στήνονται τα πηγαδάκια και ποιοί κάνουν τεμενάδες στον Σόιμπλε μέσα στα Eurogroup, περιέγραψε, από τη σκοπιά του κομπλεξικού ζήτουλα, η σύμβουλος του Γιάνη Βαρουφάκη, η άθλια 'Ελενα Παναρίτη που ταυτίζει την ευγένεια με τη δουλοπρέπεια θέλοντας να αντιδιαστείλει τον δικό μας καραπο@τσακλά στα Παραπολιτικά 90,1.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΨΩΝΙΟ! Καριέρα φωτομοντέλου κάνει άγρια χαράματα η Ζωή μέσ' στις αίθουσες της Βουλής

Τι έκανε η Πρόεδρος της Βουλής το ξημέρωμα στην Βουλή;

Σύμφωνα με τον Βηματοδότη παρούσα στις αίθουσες του κοινοβουλίου μετά τις 11 το βράδυ παραμένει η Ζωή Κωνσταντοπούλου, προκειμένου να φωτογραφηθεί για ξένο έντυπο.