07 Μαρτίου 2015

Ζευγάρι συνελήφθη να κάνει σ@ξ σε μουσείο (ΒΙΝΤΕΟ)

Το Λας Βέγκας το αποκαλούν και πόλη της αμαρτίας. Δεν μπορεί, κάτι θα ξέρουν.

Τρανταχτό παράδειγμα των άσεμνων πράξεων που συμβαίνουν στην αμερικανική μεγαλούπολη είναι η στιγμή που ο φακός κάμερας ασφαλείας συνέλαβε ζευγάρι να κάνει σεξ σε …μουσείο.

Μπα δεν είναι ρουφιανιά... ρουφιανιά ήταν μόνο του Καραμανλή

Στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ για μυστικούς φοροελεγκτές: Δεν είναι ρουφιανιά... σαν του Καραμανλή

Διευκρινίσεις για την "μεταρρύθμιση" που περιλαμβάνεται στη λίστα Βαρουφάκη και αφορά τους μυστικούς φορολογικούς ελεγκτές έδωσε ο οικονομικός σύμβουλος του ΣΥΡΙΖΑ, Θόδωρος Παρασκευόπουλος.

Πρωτοσέλιδα Κυριακής 8-03-2015

Δείτε τα:

Στέλνουν στα... spam το νέο mail του Βαρουφάκη - Νέο... "άκυρο" των ευρωπαίων εταίρων στον σχεδιασμό για την φοροδιαφυγή

- "Κόκκινη κάρτα" των εταίρων στις νέες προτάσεις Βαρουφάκη
- Εξαφανίζουν τους... "αόρατους" ελεγκτές, προτεινόμενο μέτρο κατά της φοροδιαφυγής
- Θετική η ανταπόκριση Ντάισελμπλουμ, υποστηρίζουν κυβερνητικές πηγές
- Πυρετός διαβουλεύσεων ενόψει του κρίσιμου Eurogroup τη Δευτέρα
- Τηλεφωνική επικοινωνία Τσίπρα με Ολάντ και Ντράγκι

ΦΩΤΟ-ΝΔ: Καλά ρε ξεφτίλες έχετε Βαλαβάνη και Σταθάκη-Τσακαλώτο με επενδύσεις στη Black Rock και τολμάτε και μιλάτε;

Επίσημη ανακοίνωση με την οποία απαντά σε αυτήν του ΣΥΡΙΖΑ για τα δημοσιεύματα που θέλουν τον Γκίκα Χαρδούβελη να έχει μεταφέρει χρήματα στο εξωτερικό, εξέδωσε η ΝΔ.

Η τρολία της χρονιάς: Ο ΣΥΡΙΖΑ των Βαλαβάνη-Σταθάκη κ.α. ζητάει τα ρέστα από Χαδούβελη και τη λέει στη ΝΔ

Σημειώστε ότι μεταξύ άλλων οι Σταθάκης, Βαλαβάνη, Τσακαλώτος και Παπαδημούλης έχουν βγάλει χρήματα στο εξωτερικό και αν ο Τσακαλώτος πει "μα εγώ τους κορόιδεψα στην Αγγλία και με έκαναν καθηγητή", ο Σταθάκης και η Βαλαβάνη δεν έχουν καμία σχέση με εξωτερικό και απλά έβγαλαν τα λεφτά τους έξω...

Άμεση ήταν η αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ για το πρώτο θέμα της Realnews που κυκλοφορεί αυτήν την Κυριακή, με τίτλο: "Ο Γκίκας έβγαζε τα λεφτά του έξω!".

Αναλυτικά τι αναφέρεται στην ανακοίνωση της Koυμουνδούρου:

ΦΩΤΟ-Γυναίκα Βαρουφάκη: Τέρμα τα γκάζια με μεγάλη μηχανή και φυσικά χωρίς κράνος

Εκπληξη προκάλεσε σε όσους βρίσκονταν πριν από λίγες ημέρες στο Κολωνάκι η εικόνα της Δανάη Στράτου.

Οπως αναφέρει δημοσίευμα της Real News, η σύζυγος του υπουργού Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη οδηγούσε μια μηχανή μεγάλου κυβισμού με επιδεξιότητα.

Χαρδούβελης κάνει ρόμπα τον ΣΥΡΙΖΑίο Νικολούδη: Δεν υπηρετούσα σε δημόσια θέση όταν έβγαλα τα χρήματα στο εξωτερικό-Κάνω δήλωση και στις ΗΠΑ

Σημειώστε ότι ο εν λόγω ΣΥΡΙΖΑίος έστειλε το αίτημα στη Βουλή στις 20 Ιανουαρίου! Μόλις 5 μέρες πριν τις εκλογές όπου μόνο οι ηλίθιοι πιστεύουν ότι δεν ήξερε ότι θα γίνει υπουργός... και ο ΣΥΡΙΖΑ σε συνδιασμό με τον παπαγάλο Χατζηνικολάου έβγαλαν το θέμα αφού ξέρουν ότι ο ηλίθιος Έλληνας έχει φτάσει σε τέτοιο σημείο παράκρουσης που πιστεύει ότι του πασάρουν χωρίς να ακούει και την άλλη άποψη...

Δήλωση σχετικά με το δημοσίευμα της Real News που κάνει λόγο για εισαγγελική έρευνα εις βάρος του έκανε ο πρώην υπουργός Οικονομικών Γκίκας Χαρδούβελης.

Η Aegean για τους τρεις τραυματίες από τις αναταράξεις στην πτήση από Ζυρίχη

Η Aegean για τους τρεις τραυματίες από τις αναταράξεις στην πτήση από Ζυρίχη
Δύο επιβάτες και μία αεροσυνοδός τραυματίστηκαν ελαφρά, εξ αιτίας ισχυρών αναταράξεων, στις οποίες έπεσε αεροσκάφος, το οποίο εκτελούσε την πτήση 829 της Aegean, από Ζυρίχη προς Αθήνα.

Μητσοτάκης για Βαρουφάκη: Είναι προφανές ότι δεν έχει ιδιαίτερη σχέση με τη Δημόσια Διοίκηση

Ο κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, με «αφορμή τα όσα περιγράφονται ως μεταρρυθμίσεις για τη Δημόσια Διοίκηση στην επιστολή του Υπουργού Οικονομικών, Γιάνη Βαρουφάκη, προς το Eurogroup», έκανε την ακόλουθη δήλωση:

ΤΟ ΣΚ@ΤΟ ΣΤΗΝ ΚΑΛΤΣΑ! Βαρουφάκης: Τι θα κάνατε αν ένας κομήτης χτυπούσε τη Γη; - ΒΙΝΤΕΟ

Γραμμή γραμμή μελετούν οι πιστωτές τον φάκελο των επτά μεταρρυθμίσεων που κατέθεσε το οικονομικό επιτελείο ενόψει του Eurogroup της Δευτέρας με στόχο την αλλαγή του κλίματος και των αποφάσεων της ΕΚΤ.

ΝΕΑ ΝΙΚΗ ΣΤΗ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ! Όχι στο πλιάτσικο των διαθεσίμων του ΤΧΣ

Ναυάγησε η προσπάθεια της κυβέρνησης να μεταφέρει στα ταμεία του Ελληνικού Δημοσίου τα διαθέσιμα του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (ΤΧΣ) λόγω νομικής εμπλοκής αλλά και της αντίδρασης του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Σταθερότητας (European Stability Mechanism - ESM).

«Καλή είδηση το ότι ο Τσίπρας βάζει …φίμωτρο στον Βαρουφάκη»

«Τουλάχιστον μια καλή είδηση από την Αθήνα. Ο Πρωθυπουργός βάζει …φίμωτρο στον υπουργό Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη».

Δεδομένη η αύξηση ΦΠΑ και η δικαιολογία έτοιμη: "Πιέζουν τον Βαρουφάκη για πρόσθετα μέτρα"

Αυξημένη είναι η αγωνία για το Eurogroup της Δευτέρας, καθώς απομένουν μόνο λίγες ώρες για τη πραγματοποιήσή του και οι πιέσεις προς την ελληνική πλευρά αυξάνονται συνεχώς.

ΓΕΛΑΝ ΚΙ ΟΙ ΠΕΤΡΕΣ! Δικηγόροι σε κυβέρνηση: Εντάξτε και εμάς στο νομοσχέδιο για την ανθρωπιστική κρίση

Η συντονιστική επιτροπή της Ολομέλειας των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος, με ανακοίνωσή της, ζητεί οι δικηγόροι να ενταχτούν στις ευνοϊκές διατάξεις του νομοσχεδίου για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης και παράλληλα καλεί την Κυβέρνηση να ρυθμίσει άμεσα το ζήτημα.

ΚΛΑΙΩ! Ο Αλέξης Τσίπρας σε ρόλο πιανίστα (δείτε φωτογραφία)

Εξίσου ενδιαφέρον με το καλλιτεχνικό είναι και το ότι ο αριστερός Αλέξης "λιτός βίος" Τσίπρας διέμενε στην προεδρική σουίτα όπου έμενε και ο Τρούμαν... για να καταλάβετε πόσο εννοεί αυτά με τα βουλευτικά αμάξια...

Μία καλλιτεχνική πλευρά του Αλέξη Τσίπρα έρχεται σήμερα στο φως της δημοσιότητας και μάλιστα συνοδεύεται και με το αντίστοιχο φωτογραφικό ντοκουμέντο.

ΠΡΩΕΔΡΑΙ ΜΗ ΓΩΝΑΤΗΣΙΣ! ΒΩΜΒΑΡΔΥΣΑΙ ΤΟΥΣ! Η Τουρκία ζητά από τον Τσίπρα να «μαζέψει» τον Καμμένο!

Το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών καλεί ευθέως, με επίσημη ανακοίνωσή του, την ελληνική κυβέρνηση και άρα τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα να...μαζέψει τον υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Καμμένο!

Ο Νικολούδης του ΣΥΡΙΖΑ λέει πως ο Χαρδούβελης έβγαλε το 2012 λεφτά στο εξωτερικό!

- "Έβγαλε τα λεφτά του έξω ο Γκίκας Χαρδούβελης” λέει ο Χατζηνικολάου
- Με επείγον έγγραφο προς τη Βουλή ο Π. Νικολούδης ζητά να ελεγχθεί το πόθεν έσχες του πρώην υπουργού Οικονομικών
- Το 2011 και το 2012 εμφανίζονται “δυσαναλογίες” και “μη δηλωμένα εισοδήματα”
-Κρατάμε όμως μια επιφύλαξη γιατί ο εν λόγω Νικολούδης είναι γνωστός φαφλατάς και όταν είχε καταθέσει στη Βουλή πριν ένα χρόνο είχε πει παπαριές που μετά δεν μπόρεσε να αποδείξει και ανασκεύασε
- Στο μικροσκόπιο καταθέσεις πολιτικών στο εξωτερικό ύψους 10 δισ. ευρώ!

ΚΑΙ ΤΙ ΛΕΕΙ; ΕΛΙΩΣΕ ΣΤΟ ΓΕΛΙΟ;Βαρουφάκης: Ο Ντάισελμπλουμ απάντησε στην επιστολή που έστειλα

Σε συνάντηση του «think tank» Aspen Institute, που πραγματοποιείται κεκλεισμένων των θυρών, στη Βενετία, συμμετέχει σήμερα ο υπουργός Οικονομικών της Ελλάδας Γιάνης Βαρουφάκης.

Α.Γεωργιάδης: Τι γαλατικό χωριό, τι Μέγαρο Μαξίμου (ΦΩΤΟ)

Σκίτσο που παρομοιάζει το Μέγαρο Μαξίμου με το γνωστό γαλατικό χωριό του Αστερίξ και Οβελίξ, ανάρτησε οΆδωνις Γεωργιάδης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.

Τούρκοι snipers: Πως εκπαιδεύονται οι ελεύθεροι σκοπευτές της Τουρκίας - ΦΩΤΟ

Σε εξομοιωτές άλλα και κυρίως στην πράξη στο φυσικό περιβάλλον εκπαιδεύονται οι Τούρκοι ελεύθεροι σκοπευτές που έχουν στόχο, όπως όλοι οι μαχητές αυτής της ειδικότητας ''να καταστρέφουν ή να σκοτώνουν ένα στόχο με ένα χτύπημα''.

Ο Σουηδός ΥΠΕΞ κατακεραυνώνει την ελληνική κυβέρνηση: Είναι σοβαροί αυτοί οι άνθρωποι;

Οι προτάσεις του Γιάνη Βαρουφάκη για τους εθελοντές εφοριακούς έχει γίνει θέμα σχολιασμού στα διεθνή μέσα ενημέρωσης με τον υπουργό Εξωτερικών της Σουηδίας, αυτή τη φορά, να καταθέτει το δικό του σχόλιο.

Ξύλο Άδωνι σε Ρωμανιά: Ξέχασες να φέρεις το νόμο για κατάργηση μειώσεων σε επικουρικές... ή σας τον έκοψε η τρόικα-ΒΙΝΤΕΟ

Σκληρή κόντρα ξέσπασε ανάμεσα στον Άδωνι Γεωργιάδη και τον Γιώργο Ρωμανιά κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής εκπομπής του ΣΚΑΙ με αφορμή την ταλαιπωρία των ασφαλισμένων στις ουρές των υποκαταστημάτων του ΙΚΑ. Αφορμή στάθηκε η αναφορά του γενικού γραμματέα Κοινωνικής Ασφάλισης στον Γιάννη Βρούτση με τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της Νέας Δημοκρατίας να απαντά:

ΣΤΙΛ'ΤΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ ΣΕ ΓΚΟΥΛΓΚ ΜΑΡΗ! Χυδαία επιθεση ΣΥΡΙΖΑίας σε δημοσιογράφο και στο capital.gr

Με απαράδεκτους υβριστικούς χαρακτηρισμούς επιτίθεται κατά του Capital.gr, αλλά και προσωπικά κατά του Κ. Στούπα, η περιφερειακή σύμβουλος Αττικής, Κορίνα Βασιλοπούλου, εκλεγείσα με τον συνδυασμό της κ. Ρένας Δούρου.

Τρολάρουν διεθνώς την πρόταση να προσληφθούν τουρίστες και φοιτητές για φοροεισπράκτορες

Με το στόμα ανοιχτό έμειναν πολλοί ξένοι από τις προτάσεις Βαρουφάκη - Τι έγραψαν οι Financial Times, η Wall Street Journal και ο Independent - Διαβάστε τι γράφουν στο twitter

Πρωτοφανές παραλήρημα έχει προκαλέσει η πρόταση Βαρουφάκη για εθελοντές σε ρόλο εφοριακού στον παγκόσμιο Τύπο!

Επίθεση Καραγκούνη σε Κοτζιά και Βαρουφάκη: Εκτός από αστείοι είναι και επικίνδυνοι

Ο Εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Κώστας Καραγκούνης, σχετικά με τις δηλώσεις του υπουργού Εξωτερικών κ. Ν. Κοτζιά, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Με αυτό που λέει ο κ. Κοτζιάς προσπαθεί να δείξει τη γεωπολιτική διάσταση και το ρόλο που μπορεί να έχει η Ελλάδα για την ασφάλεια της Ευρώπης και τα κάνει μαντάρα.

Προχωρούν την αποδόμηση της Παιδείας Μπαλτάς-Κουράκης

Επιστροφή στον κομματικό εναγκαλισμό επαγγέλλεται για τα ελληνικά πανεπιστήμια το νέο υπουργικό δίδυμο των Αριστείδη Μπαλτά και Τάσου Κουράκη. Και αυτό διότι, παρότι το Συμβούλιο της Επικρατείας έχει απορρίψει τις προσφυγές όσων υποστήριξαν ότι ο νόμος για την καθιέρωση των Συμβουλίων είναι αντισυνταγματικός, η νέα ηγεσία του υπουργείου δηλώνει προς πάσα κατεύθυνση ότι θα υλοποιήσει την πολιτική της απόφαση για κατάργηση των Συμβουλίων.

Γιατί παρακαλάει ο Βαρουφάκη τους «θεσμούς»;

Θέλοντας να αποφύγει την άφιξη οποιασδήποτε ομάδας των δανειστών στη χώρα μας, είτε ονομάζονται τεχνικά κλιμάκια είτε εκπρόσωποι θεσμών, ο Γιάνης Βαρουφάκης, πέρα από τις μεταρρυθμίσεις, στη λίστα που έστειλε στις Βρυξέλλες περιλαμβάνει και μια παράκληση.

Ανακοίνωση που ανατρέπει τα… δεδομένα στην Αμφίπολη!

Αλλάζει τα δεδομένα ο διευθυντής Αρχαιολογικών Έργων-Μελετών Γεωλογίας και Παλαιολογίας της Εφορίας Παλαιοανθρωπολογίας-Σπηλαιολογίας και μέλος της Διεπιστημονικής Ομάδας της ανασκαφής στο ταφικό μνημείο της Αμφίπολης Ευάγγελος Καμπούρογλου (ο οποίος σημειωτέον είναι κόκκινο πανί για την Περιστέρη αφού έκανε ανακοίνωση στο συνέδριο ενώ όλη η ομάδα είχε αποφασίσει να μην κάνει φέτος ανακοίνωση για την Αμφίπολη), κατά την ανακοίνωση που πραγματοποίησε στην επιστημονική συνάντηση για το αρχαιολογικό έργο στη Μακεδονία και τη Θράκη.

Δυστυχώς είναι απλό: Ζουν στον κόσμο τους

Φέρτε στο μυαλό σας τον Ευάγγελο Γιαννόπουλο στα ντουζένια του. Νεοδιορισμένο υπουργό Συγκοινωνιών το 1981. Και τώρα φανταστείτε τον στις Βρυξέλλες με την αλησμόνητη αγριοφωνάρα του να βγάζει έναν δεκάρικο αφήνοντας άναυδους τους ομολόγους του, καθώς το θέμα του ήταν η αποδόμηση της ΕΟΚ στην οποία μόλις είχε ενταχθεί η Ελλάδα. Θρυλείται μάλιστα ότι στην παρθενική ευρωπαϊκή παρουσία του ο Γιαννόπουλος δεν περιορίστηκε μόνον να καθιβρύσει την ΕΟΚ ως άντρο ανίερων συμφερόντων του καπιταλισμού, αλλά καταράστηκε τους ομολόγους του να βράσουν μόνοι τους στο ζουμί τους, ενημερώνοντάς τους ότι η νέα κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ θα βγάλει αμέσως την Ελλάδα από την καταστροφική αυτή λυκοφιλία.

ΑΥΤΗ Η ΒΛΑΜΕΝΗ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΕΚΒΙΑΣΕΙ ΜΕ ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ->Χρυσοβελώνη: Ωμός πολιτικός εκβιασμός οι αποφάσεις Ντράγκι

Αυτοί δεν έλεγαν πριν τις εκλογές ότι αποκλείεται να μας αφήσουν να χρεοκοπήσουμε γιατί θα έχουν πρόβλημα... τώρα τι δεν καταλαβαίνει;

Επίθεση κατά του Μάριο Ντράγκι (που έξυσε τα παπάρια του), για την απόφασή του να μη δέχεται τα ελληνικά ομόλογα, αλλά και κατά της Νέας Δημοκρατίας εξαπέλυσε με δήλωσή της η εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Μαρίνα Χρυσοβελώνη, ενόψει του Eurogroup της Δευτέρας.

Γελάνε κι οι εφοριακοί με το σχέδιο Βαρουφάκη για τους κρυφούς ελεγκτές

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει το σχέδιο του υπουργείου Οικονομικών όπου φοιτητές, νοικοκυρές ή ακόμα και τουρίστες, μετά από κάποια βασική εκπαίδευση θα πραγματοποιούν ελέγχους σε επιχειρήσεις, όπου θα είναι καλωδιωμένοι, σε περιοχές όπου παρατηρείται μεγάλη φοροδιαφυγή.

Γιατί είναι έξαλλη η Ζωή με τον Τσίπρα

Όσοι γνωρίζουν τη Ζωή Κωνσταντοπούλου είναι βέβαιοι ότι δύσκολα η πρόεδρος της Βουλής θα κατεβάσει το φλάμπουρο της επανάστασης κατά Τσίπρα. Η αντίδραση της δεν είναι αμιγώς πολιτική.

ΟΥΤΕ Ο ΓΑΠ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ!Δημοσκόπηση Marc: Έπεσε 20% μέσα σε 10 μέρες η εμπιστοσύνη στην Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ-Το 75% θεωρεί ότι υπέγραψαν παράταση μνημονίου

Ο ΓΑΠ έπεσε σε τέτοια νούμερα 2-3 μήνες μετά την υπογραφή του μνημονίου, δηλ. μετά από 7-8 μήνες κυβέρνησης!

Στροφή στο ρεαλισμό με αποδοχή της νέας πραγματικότητας και μειωμένη εμπιστοσύνη των πολιτών προς την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ κατά 20 (και περισσότερο) μονάδες εμφανίζουν τα ευρήματα της Πανελλαδικής Πολιτικής Ερευνας της Marc για την Εφημερίδα των Συντακτών».

Ευάγγελε πάρε τα τέτοια του Καράμπελα...

Στον απόηχο της πρόσφατης συνεδρίασης της κοινοβουλευτικής ομάδας της ΝΔ, και ενόψει της αυριανής συνεδρίασης της Πολιτικής Επιτροπής άναψαν τα αίματα στο twitter μεταξύ “σαμαρικών” και “καραμανλικών” βουλευτών.

Με τα... Μαθηματικά του Βαρουφάκη γελάει και ο Ντίξον

Και ο «πόλεμος» του Γιάνη Βαρουφάκη με τον δημοσιογράφο του Reuters Χιούγκο Ντίξον στο twitter καλά κρατεί... Τον τελευταίο καιρό οι δύο άντρες εξαπολύουν ευθείες βολές μέσω των social media, ευρισκόμενοι σε ένα... δημιουργικό εριστικό διάλογο.

Η διχόνοια «τρύπωσε» στον ΣΥΡΙΖΑ

Το τελευταίο χτύπημα ήρθε απ’ τη Ζωή Κωνσταντοπούλου: ψηλά, πάνω απ’ την καρέκλα της προέδρου της Βουλής, ζητάει τώρα να απορρίψουν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ τη συμφωνία του Eurogroup! Ποιος να το περίμενε πριν από τις εκλογές, όταν ήταν όλοι αδελφωμένοι; Καθώς ο επαναστατημένος Γιάννης Μηλιός απ’ τις πολεμίστρες λέει πως «εγώ είμαι πιο ΣΥΡΙΖΑ από ποτέ!», το κόμμα αρχίζει να μοιάζει με τον πίνακα που διάλεξε ο Αλ. Τσίπρας για το Μαξίμου, με τίτλο «Αντίθεση».

ΟΤΑΝ ΠΟΥΛΑΓΑΤΕ ΜΑΓΚΙΑ ΔΕΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΣΑΣΤΑΝ; Παναρίτη: Έχουμε την αίσθηση ότι οι εταίροι μας θέλουν να μας ταπεινώσουν - ΒΙΝΤΕΟ

Την εκτίμηση ότι οι εταίροι θέλουν να μας ταπεινώσουν εξέφρασε η σύμβουλος του υπουργού Οικονομικών, Έλενα Παναρίτη, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA.

Η μάχη της Καλλίπολης, 100 χρόνια μετά, γίνεται τουριστική ατραξιόν

«Απόβαση» στα Δαρδανέλια σχεδιάζουν για τα μέσα Απριλίου εκατοντάδες χιλιάδες Αυστραλοί, Νεοζηλανδοί, Βρετανοί, Γάλλοι και Καναδοί, με σκοπό την ειρηνική, τούτη τη φορά, «κατάληψή» τους, έναν αιώνα από τη συντριβή των στρατευμάτων τους στην περίφημη μάχη της Καλλίπολης, κατά τον Α΄ Παγκόσμιο Πόλεμο για τον έλεγχο των στενών.

ΦΩΤΟ-Τώρα η Ζωή και εξώφυλλο

Με ένα κομψό, μαύρο ταγέρ, κόκκινο μπλουζάκι και ψιλοτάκουνες γόβες παρουσιάζεται στο εξώφυλλο του BHMAgazinο, η Πρόεδρος της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου, η οποία μιλά για «τη δύναμη των γυναικών, την πρόκληση της Αριστεράς και τις στιγμές που σημάδεψαν τη διαδρομή της», όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται.

ΕΤΣΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΧΟΥΝΤΕΣ, ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΣΧΕΤΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΑ ΦΟΡΤΩΝΟΥΝ: Δυο συλλήψεις για τη δολοφονία Νέμτσοφ στη Ρωσία

Δυο ύποπτοι συνελήφθησαν για τη δολοφονία του ηγέτη της ρωσικής αντιπολίτευσης Μπόρις Νέμτσοφ, όπως δήλωσε ο επικεφαλής της ομοσπονδιακής υπηρεσίας ασφαλείας (FSB).

Έως τώρα δεν υπάρχουν πληροφορίες για τις ταυτότητες των συλληφθέντων ή τα πιθανά κίνητρά τους.

Πολιτισμική καταστροφή: Οι τζιχαντιστές ισοπεδώνουν με μπουλντόζα τα αρχαία της Μοσούλης [εικόνες&βίντεο]

Νέα επίθεση στην ιστορία του Ιράκ εξαπέλυσαν οι τζιχαντιστές του ISIS ισοπεδώνοντας με μπουλντόζα τα αρχαία στο Νιμρούντ της Μοσούλης.

ΠΟΛΥ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΑ ΓΙΔΙΑ! Λικ Κοέν (ΕΚΤ): Ο ελληνικός λαός θα κατανοήσει σύντομα ότι εξαπατήθηκε με ψευδείς υποσχέσεις από τον ΣΥΡΙΖΑ

Η Ελλάδα πρέπει να κατανοήσει ότι δεν υπάρχει άλλος δρόμος εκτός από τις μεταρρυθμίσεις, δήλωσε ο Λικ Κοέν μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας (ΕΚΤ) σε συνέντευξή του που δημοσιεύθηκε σήμερα.

Αισθητές πλέον στη Ρωσία οι συνέπειες των κυρώσεων

Εχουν παρέλθει έξι μήνες από την πλήρη εφαρμογή των κυρώσεων κατά της Ρωσίας που έχουν πλήξει τη ρωσική οικονομία κυρίως σε συνδυασμό με την κατάρρευση των τιμών του πετρελαίου.

Γέλια στην Ευρώπη για τη δέσμη προτάσεων της Αθήνας ειδικά για τους μυστικούς φορο-επιθεωρητές

Με βάση τις έως τώρα ενδείξεις, οι προτάσεις της Αθήνας δεν πείθουν τους δανειστές, με τους «Financial Times» να μεταδίδουν πως ευρωπαίοι αξιωματούχοι έβαλαν τα γέλια μόλις είδαν την περιβόητη πρόταση για τους μυστικούς φορο-επιθεωρητές.

Στην φυλακή Χανίων ο Χριστόδουλος Ξηρός

Στο σωφρονιστικό κατάστημα Χανιά Ι, στην Αγιά Χανίων, βρίσκεται απο σήμερα το πρωί ο Χριστόδουλος Ξηρός.

Η μεταφορά του έγινε με την συνοδεία ανδρών της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας, υπο δρακόντεια μέτρα ασφαλείας.

Το απίστευτο υβρεολόγιο Μαρινάκη στο ΔΣ της Super League

Η εφημερίδα «Τα Νέα» φέρνουν σήμερα στο φως τους σοκαριστικούς διαλόγους από την επεισοδιακή συνεδρίαση με τα μπουγέλα του ΔΣ της Super League στις 24 Φεβρουαρίου, δύο ημέρες μετά το ντέρμπι Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού.

ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ;Κατρούγκαλος: Θα επαναπροσληφθούν όλοι οι διαθέσιμοι και απολυμένοι του Δημοσίου

Για τις προσλήψεις που λέει στα γίδια ότι θα γίνουν το επόμενο διάστημα μίλησε ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Γιώργος Κατρούγκαλος.

ΕΓΓΡΑΦΟ-Εντάξει ρε δεν υπάρχουν τα άτομα! Ο Βαρουφάκης έστειλε λάθος πολλαπλασιασμό στο Eurogroup!

100 € δωρεάν φαγητό Χ 300.000 οικογένειες Χ 9 μήνες = 270 εκ. €... έτσι λέτε εσείς γατάκια δεξιοί... γιατί ο Γιάνης με ένα νι λέει...

Πάλι τους ξεφτιλίζει το Βερολίνο:«Δεν υπάρχει χρηματοδοτική γέφυρα, είναι το πρόγραμμα Σαμαρά με κάποιες ευελιξίες»

«Δεν υπάρχει χρηματοδοτική γέφυρα, είναι το πρόγραμμα Σαμαρά με κάποιες ευελιξίες» λένε κυβερνητικές πηγές του Βερολίνου ξεκαθαρίζοντας για ακόμη μια φορά ότι η στάση της Γερμανίας ήταν και παραμένει πολύ σκληρή.

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! Ύψωσαν γερμανική σημαία στη μαρίνα Αλίμου

"Ύψωσαν γερμανική σημαία στη μαρίνα Αλίμου" γράφει ο δημοσιοκάφρος Φρίξος Δρακοντίδης και πλάθει ολόκληρα σενάρια επειδή κάποιος μαλ@κας άρχισε να κρεμάει σημαίες και του τέλειωσαν οι ιστοί από τη μια μεριά ή κράτησε τη γερμανική για να την κρεμάσει σ'εναν ιστό πίσω από ένα δέντρο μακριά από τις άλλες, ώστε να μη φαίνεται μπαίνοντας στη μαρίνα....

Διαβάστε και γελάστε με τα προβλήματα των δημοσιοκάφρων και δείτε στις φώτο τη γερμανική σημαία πίσω απ το δέντρο:

Αλγεινή εντύπωση προκαλεί στους επισκέπτες και τους εργαζόμενους στη μαρίνα Αλίμου η εικόνα της γερμανικής σημαίας υψωμένη στον ιστό που φιλοξενούσε την ελληνική

Καλή «μπίζνα» στο ΙΚΑ-Δείτε πόσο πουλάνε τα χαρτάκια προτεραιότητας

Μέσα σε συνθήκες οικονομικής κρίσης, οι ασφαλισμένοι του ΙΚΑ συνεχίζουν να αντιμετωπίζουν προβλήματα με την εξυπηρέτησή τους. Σαν να μην έφταναν οι προβληματικές συντάξεις τους, τώρα όπως φαίνεται, καλούνται να πληρώσουν για να πάρουν καλή θέση στην… ουρά καθώς ιδιότυποι «μαυραγορίτες» έχουν στήσει μια απίστευτη μπίζνα πουλώντας χαρτάκια προτεραιότητας.