12 Μαρτίου 2015

Αυτό είναι το μεγαλύτερο στήθος στο instagram

Η «ιδιοκτήτρια» Αρτάνια δηλώνει στον λογαριασμό της πως έχει πρότυπο την Πάμελα Άντερσον

Ένας λογαριασμός στο instagram έχει χιλιάδες followers και πολλά μα πολλά likes! Αυτός ο λογαριασμός έχει το όνομα Αρτάνια και ανήκει στην πληθωρική κυρία που βλέπετε.

ΒΙΝΤΕΟ-Τζήμερος: Ο Τσίπρας μιμείται τον Χίτλερ – Αποχώρησε βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ από την εκπομπή

Ο Θάνος Τζήμερος, μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή, παρομοίασε τον Αλέξη Τσίπρα με τον Αδόλφο Χίτλερ, κάτι που προκάλεσε την έντονη αντίδραση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Μάκη Μπαλαούρα.

ΦΩΤΟ-ΤΙ ΧΟΛΥΓΟΥΝΤ ΚΑΙ ΤΡΙΧΕΣ! Η Δανάη πηδάει στην αγκαλιά του Γιάνη Βαρουφάκη με φόντο την Ακρόπολη

Στο σπίτι του στο κέντρο της Αθήνας με θέα την Ακρόπολη φωτογραφήθηκε ο υπουργός οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης μαζί με τη σύζυγό του Δανάη Στράτου, στα πλαίσια της συνέντευξης που παραχώρησε για το γαλλικό περιοδικό Paris Match, το οποίο κυκλοφόρησε σήμερα με τίτλο "Ο Γιάνης Βαρουφάκης πριν από τη μάχη".

ΝΔ: Ο Τσίπρας έλεγε τον ΟΟΣΑ συνταγή κοινωνικής κατεδάφισης

Η Νέα Δημοκρατία έβγαλε  δηκτική ανακοίνωσε με την οποία δίνει «συγχαρητήρια» στον πρωθυπουργό για τη συνέχιση της συνεργασίας με τον ΟΟΣΑ.

Εξαλλοι στη ΝΔ με την Ζωή: Εστησε τον γραμματέα της ΚΟ Πλακιωτάκη -Δεν πήγε ποτέ στο ραντεβού

Σφοδρή επίθεση στην πρόεδρο της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου εξαπολύει τόσο η ΝΔ όσο και το Ποτάμι.

Εστησε τον Πλακιωτάκη

ΝΔ: Ποιοι θα μετάσχουν στο 15μελές Πολιτικό Συμβούλιο που ετοιμάζει ο Αντώνης Σαμαράς

Με μυστική ψηφοφορία η γαλάζια Κ.Ο. θα εκλέξει τέσσερα μέλη που θα συμπληρώσουν τη σύνθεση στην οποία οι περισσότεροι ορίζονται από τον πρόεδρο του κόμματος.

Σόιμπλε: Σταματήστε να τον παίζετε λέμε! Είπα «ξαφνικά αφελής» για τον Γιάνη-Προσπαθώ να μείνω ψύχραιμος με την Ελλάδα αλλά δεν με βοηθάει

Μέσω του εκπροσώπου του, ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας διευκρινίζει ότι δεν είπε «ανόητο» τον Έλληνα ομόλογό του, κατά την συνέντευξη Τύπου που προκάλεσε διάβημα από την πλευρά της Αθήνας

Μετά τις αντιδράσεις η Διάσκεψη των Προέδρων συνεδριάζει την Παρασκευή

Την Παρασκευή στις 3:30 μετά το μεσημέρι θα συνεδριάσει για πρώτη φορά η Διάσκεψη των Προέδρων προκειμένου να καθορίσει το κοινοβουλευτικό πρόγραμμα της ερχόμενης εβδομάδας. Βασικό θέμα θα είναι ο ορισμός των συνεδριάσεων της ολομέλειας για το νομοσχέδιο που περιλαμβάνει μέτρα αντιμετώπισης της ανθρωπιστικής κρίσης.

Παναρίτη υπερ της περικοπής των πρόωρων συντάξεων

Την «ακτινογραφία» των εκπροσώπων των δανειστών έκανε η κυρία Παναρίτη, περιγράφοντας ακριβώς το κλίμα που επικρατεί στις διαπραγματεύσεις - Στο 0,6% προβλέπει το πλεόνασμα

Οι περικοπές συντάξεωνγιατί δεν καταργούνται ενώ->Καταργείται η «Παράκτιο Μέτωπο» και η ΕΤΑΔ ΑΕ

Επειδή κάνουν τζιζ και η τρόικα δαγκώνει; Όπου δεν δαγκώνει η τρόϊκα κάνουμε τους τσαμπουκάδες; Ε;

Ανατροπές στα σχέδια αξιοποίησης της ευρύτερης περιοχής του Ελληνικού φέρνει το πολυνομοσχέδιο-σκούπα που έθεσε σε διαβούλευση η αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Νάντια Βαλαβάνη.

Ποιοι μπαίνουν στη ρύθμιση για τις 100 δόσεις... αν την εγκρίνει η τρόικα

Ληξιπρόθεσμα χρέη ως την 1 Μαρτίου 2015 θα μπορούν να υπάγονται στη ρύθμιση των 100 δόσεων για τις ληξιπρόθεσμες οφειλές των φορολογούμενων.

Φρίκη έφαγε ο Καλφαγιάννης με την κ@λοτούμπα για την ΕΡΤ: Κόντρα ΣΥΡΙΖΑ με ΠΟΣΠΕΡΤ

Δεν θα μπορεί να είναι στο ΔΣ και έχει φρικάρει...

Δεδομένου ότι μέσα σε λίγες μόνο ημέρες θα ψηφιστεί το νομοσχέδιο που θα άρει το μαύρο που έπεσε στη δημόσια τηλεόραση στις 11 Ιουνίου 2013 και ότι θα επιστρέψουν στην εργασία τους οι απολυμένοι της ΕΡΤ (όσοι αρνήθηκαν να νομιμοποιήσουν το κλείσιμο πηγαίνοντας στη ΔΤ και τη ΝΕΡΙΤ), η ανακοίνωση της ΠΟΣΠΕΡΤ είναι τόσο επιθετική, που εκπλήσσει.

Δίκη Παπακωνσταντίνου: Ειρωνικοί διάλογοι και αποδοκιμασίες-"Τους χάλασα τη σούπα. Ένοχο το ΣΔΟΕ και επιχειρηματικοί κύκλοι"

Σε επίθεση κατά γνωστών και "αγνώστων" προχώρησε ο Γ. Παπακωνσταντίνου, κατά τις ερωτήσεις του προέδρου του Ειδικού Δικαστηρίου, Νικ. Πάσσου, για το ποιος -κατά την άποψή του- προχώρησε στη διαγραφή των τριών συγγενικών του προσώπων.

Ολο το παρασκήνιο με τα τεχνικά κλιμάκια - Πού μένουν, ποιοι ήρθαν

Μπορεί οι δημοσιογράφοι να αναζητούν τα τεχνικά κλιμάκια της Τρόικα από ξενοδοχείου εις ξενοδοχείον, αλλά όλες οι πληροφορίες καταλήγουν στο ότι οι εκπρόσωποι του Brussels Group έχουν εγκατασταθεί στο Hilton.

Ο Βαξεβάνης που μάσησε εκατομμύρια από την ΕΡτ τη λέει στον Θεοδωράκη κι από πίσω ακολουθεί ο κολαούζος του ΣΥΡΙΖΑ

Ο Κώστας Βαξεβάνης απαντά στον Σταύρο Θεοδωράκη για την σημερινή ανακοίνωση που εξέδωσε το Ποτάμι για το νομοσχέδιο της ΕΡΤ. Διαβάζοντας την απάντησή του να έχουμε στο νού μας ότι ο Λ. Ταγματάρχης, τον Αύγουστο του 2012, είχε καταγγείλει ότι για την περίοδο 2010‐ 2011 ο Βαξεβάνης πήρε το ποσό των 1.174.120€ ενώ για την νέα περίοδο 2011‐2012 έχει εγκριθεί το ποσό των 943.164€, σύνολο και για τις 2 περιόδους πάνω από 2,1 εκ ευρώ... τότε ο Βαξεβάνης απείλησε με αγωγή και μήνυση την οποία ποτέ δεν κατέθεσε...

Γράφει ο Κώστας Βαξεβάνης:

Αγαπητέ Σταύρο

Ποτέ δεν ήσουν καλός δημοσιογράφος και έτσι δεν μου κάνει εντύπωση που σε μια ανακοίνωση μερικών σειρών έχεις τόσες ανακρίβειες για γνωστά και εμφανή γεγονότα. Έτσι λοιπόν κατανοώ το έλλειμα και απλώς σημειώνω:

Γατάκι η Τασία στις Βρυξέλλες: Κοτζιάς-Καμμένος λένε παπαριές-Δεν θα κάνουμε μονομερείς ενέργειες για Σένγκεν-Δουβλίνο

Την διαβεβαίωση ότι η κυβέρνηση δεν προτίθεται να κάνει μονομερείς ενέργειες ως προς την Συνθήκη Σέγκεν και τους Κανονισμούς Δουβλίνο ΙΙΙ (604/2013) και EURODAC (603/2013), έδωσε η αναπληρώτρια υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Τασία Χριστοδουλοπούλου.

ΒΙΝΤΕΟ-Πολύ πεσμένος ο Βαρούφας έκανε ότι δεν άκουγε τον Νίκο και τηνν κυρία Τρέμη: Το επεισοδιακό τέλος της συνέντευξης Βαρουφάκη στο Mega [βίντεο]

Δέκα περίπου λεπτά διήρκησε η συνέντευξη του υπουργού Οικονομικών, στο νέο talk show του Mega και ήταν φανερό πως ο Βαρουφάκης δεν ήθελε να μιλήσει πολύ μετά το κράξιμο που έχει φάει τόσο από το εσωτερικό όσο και από το εξωτερικό για τις συνεχείς συνεντεύξεις του.

Όλγα Τρέμη και Νίκος Ευαγγελάτος, είχαν μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα κουβέντα με τον Γιάνη Βαρουφάκη εφ'όλης της ύλης, έβγαλαν ειδήσεις, όμως δεν έλειψαν και οι εκπλήξεις.

ΜΑ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΤΟΥΣ ΤΡΕΦΕΙ! Φερχόφστατ σε Τσίπρα: Μην καλλιεργείτε μίσος μεταξύ Ελλήνων και Γερμανών

Προσωπική επίθεση στον Έλληνα πρωθυπουργό εξαπέλυσε ο επικεφαλής της ομάδας των Φιλελευθέρων και Δημοκρατών στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, Γκι Φερχόφστατ.

Πως θα κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ το πλιάτσικο στα ρευστά διαθέσιμα των "άδειων" Ταμείων: Ολόκληρη η τροπολογία

Κατά τ'άλλα βρήκαν άδεια ταμεία...

Στο νομοσχέδιο για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης θα κατατεθεί τροπολογία για τα κεφάλαια των ΝΠΔΔ και των Ασφαλιστικών Ταμείων στην Τράπεζα της Ελλάδος.

ΓΕΛΑΕΙ ΤΟ ΚΚΕ: «Έχει ο καιρός γυρίσματα…» ή τι έλεγε ο ΣΥΡΙΖΑ για τον ΟΟΣΑ;

Σήμερα πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Ανχέλ Γκουρία, προέδρου του Οργανισμού Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης (ΟΟΣΑ). με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

Και φυσικά το ΤΑΙΠΕΔ δεν καταργείται αλλά αλλάζει όνομα και γίνεται Ενιαίος Φορέας Διαχείρισης Κρατικής Περιουσίας

Ενας νέος ενιαίος φορέας δημιουργείται για τη διαχείριση της κρατικής περιουσίας, καθώς η κυβέρνηση προχωρά στη συγχώνευση του Ταμείου Ιδιωτικοποιήσεων (ΤΑΙΠΕΔ) με το «Παράκτιο Αττικό Μέτωπο» και την Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου (ΕΤΑΔ).

Κ@λοτούμπα ξεφτίλα Κοτζιά που έκανε διάβημα χωρίς να έχει ακούσει τις δηλώσεις: Το διάβημα έγινε για το σύνολο των δηλώσεων Σόιμπλε

Σε διάβημα προς το γερμανικό ΥΠΕΞ προέβη, ο Ελληνας πρεσβευτής στο Βερολίνο, το βράδυ της περασμένης Τρίτης μετά τις δηλώσεις Σόιμπλε και σήμερα δόθηκαν διευκρινίσεις από το υπουργείο.

Το υπουργείο Εξωτερικών διευκρινίζει ότι...

Ισπανίδα πολιτικός ποζάρει τσίτσιδη: «Οι πολιτικοί μας άφησαν ολόγυμνους» [εικόνες]

Διαφάνεια υπόσχεται το κόμμα της και η ίδια αποφάσισε να πετάξει όλα της τα ρούχα για να προσελκύσει το ενδιαφέρον των συμπολιτών της.

Μετά τους Μέρκελ - Ολάντ και ο Κάμερον αρνήθηκε πρόσκληση Πούτιν

Ο πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου Ντέιβιντ Κάμερον αποφάσισε να αρνηθεί την πρόσκληση του προέδρου της Ρωσίας Βλάντιμιρ Πούτιν να παραστεί στον εορτασμό για τα 70 χρόνια από τη νίκη των Συμμάχων επί της ναζιστικής Γερμανίας, που θα πραγματοποιηθεί την 9η Μαΐου στη Μόσχα, ανακοίνωσε η Ντάουνινγκ Στριτ.

ΖΩΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ! Ανήλικα κορίτσια χτυπoύν αλύπητα μαθήτρια - ΒΙΝΤΕΟ

Ένα βίντεο που πραγματικά σοκάρει, κάνει τις τελευταίες ώρες το γύρο του διαδικτύου από την άλλη άκρη του Ατλαντικού. Το περιστατικό συνέβη σε εστιατόριο των McDonald’s στο Μπρούκλιν των Ηνωμένων Πολιτειών, όπου μπροστά στα μάτια δεκάδων παιδιών και δύο ενηλίκων τέσσερα κορίτσια επιτίθενται με απίστευτη αγριότητα σε απροστάτευτη μαθήτρια.

Έχει φρικάρει ο ΣΥΡΙΖΑ 4% μ'αυτά που βλέπει, αλλά "το πάθος για εξουσία είναι δυνατότερο απ' την ιδεολογία"

... οπότε κάνουν τους μαλ@κες αφού ρίξουν μερικές άσφαιρες βολές

Ενδεικτικό το παρακάτω άρθρο από την Φυλλάδα των Συντακτών που αφού περιγράφει πως εξαπάτησαν τα γίδια και όλη τη φρίκη που έχουν φάει με Βαρουφάκη καταλήγει ότι η ΕΛΠΙΔΑ για επανάσταση, πεθαίνει τελευταία:

Συντάκτης: Γιώργος Σταματόπουλος

Συγκρατώ τα εξής από το χθεσινό άρθρο στην «Εφ.Συν.» του ιστορικού Γιώργου Μαργαρίτη: «Οι τελευταίες εκλογές αποκατέστησαν σε σημαντικό βαθμό το δικομματικό σύστημα [...]· η επιτυχία του ΣΥΡΙΖΑ ήταν μια πολιτική επιτυχία του κρατούντος πολιτικού συστήματος». Επίσης:

ΘΕΪΚΟ! Οδηγός κλώτσησε σκύλο για να παρκάρει- Εκείνος έφερε την... παρέα του και του κατέστρεψαν το αμάξι [εικόνες]

Ενας σκύλος απολάμβανε τον μεσημεριανό του ύπνο σε μια ηλιόλουστη θέση πάρκινκ, την ώρα που ένας οδηγός ήθελε να παρκάρει. Βλέποντας πως ο σκύλος δεν έδειχνε διατεθειμένος να φύγει, ο απαράδεκτος οδηγός κατέβηκε από το αμάξι για να τον κλωτσήσει.

ΒΙΝΤΕΟ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ! Σόιμπλε: Kόψτε τη μαλ@κία! ΣΥΡΙΖΑ: Εντάξει μωρέ, γενικώς τον πρόσβαλε

Διάβημα της Αθήνας στο Βερολίνο για τις δηλώσεις του Γερμανού υπουργού Οικονομικών που χαρακτήρισε «αφελή» τον Ελληνα ΥΠΟΙΚ - Η διαμαρτυρία αφορούσε στα υποτιμητικά σχόλιά του και την αμφισβήτηση των προθέσεων της Ελλάδας-Μόλις έγινε γνωστό ότι ο Σόιμπλε δεν είπε αυτό που του καταλογίζει η μονταζιέρα ΣΥΡΙΖΑ, άλλαξαν παραμύθι και λένε "συνολικά η τοποθέτηση και οι χαρακτηρισμοί του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε ήταν υποτιμητικά για τον Γιάνη Βαρουφάκη"

Τη δική του απάντηση στα όσα ειπώθηκαν στη χθεσινή συνάντηση Σόιμπλε – Βαρουφάκη, δίνει σήμερα ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών.

ΑΡΧΙΣΑΝ ΟΙ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ! Επίδομα σίτισης: 155.000 και όχι 300.000 τα νοικοκυριά που θα ωφεληθούν

Αναγκαστικό «κούρεμα» του αριθμού δικαιούχων του επιδόματος σίτισης προκαλείται μετά τα λάθος στοιχεία που έδωσαν τόσο η Θεανώ Φωτίου όσο και ο Γιάννης Βαρουφάκης στην επιστολή του προς τον Ντάισεμπλουμ

ΕΚΑΝΕ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ;

Της ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΣΙΟΥΤΗ*

Έκανε ο Σύριζα κωλοτούμπα ή δεν έκανε; Αν η ερώτηση διατυπωνόταν κάπως αλλιώς, ας πούμε αν έκανε στροφή 180 μοιρών, ίσως θα μπορούσε να απαντηθεί πιο εύκολα.

ΑΠΑΙΧΤΟ ΔΙΔΥΜΟ! H ηγεσία της Bild στα γραφεία του Κουρή...

Ο κ. Ντίκμαν βρίσκεται στην Ελλάδα από την Τετάρτη για επαφές υψηλού επιπέδου και επισκέπτεται Ελληνες εκδότες και εκδοτικά συγκροτήματα.

Τσίπρας-Γκουρία υπέγραψαν συμφωνία αλλά "καλή": Με τη σφραγίδα του ΟΟΣΑ το νέο πακέτο μεταρρυθμίσεων

Με τον επικεφαλής του ΟΟΣΑ κ. Άνχελ Γκουρία συναντήθηκε ο Αλέξης Τσίπρας, στην έδρα του Οργανισμού, στο Παρίσι.

Καραγκούνης: Εκτός τόπου και χρόνου τα στοιχεία που έδωσε ο Βαρουφάκης στους εταίρους

«Οι υποσχέσεις που μοίρασε η κυβέρνηση στον κόσμο και τα στοιχεία που έδωσε ο κ. Βαρουφάκης στους εταίρους προχθές ήταν εκτός τόπου και χρόνου» δήλωσε ο Κώστας Καραγκούνης.

Ο Κοτζιάς απέλυσε τον Γιώργο Χατζημαρκάκη από το ΥΠΕΞ

Το βαρύ κλίμα στις ελληνογερμανικές σχέσεις απασχολεί έντονα κυβερνητικούς και διπλωματικούς παράγοντες.

Ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς θεωρεί απολύτως επιβεβλημένη την απόφασή του να ορίσει συντονιστή για τις ελληνογερμανικές σχέσεις τον πρώην πρέσβη της Ελλάδας στο Βερολίνο Δημήτρη Ράλλη.

ΣΟΥΡΓΕΛΟ! ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ ΕΠΙ ΑΝΥΠΡΑΚΤΗΣ ΦΡΑΣΗΣ! Φλαμπουράρης για το ΣΥΡΙΖΑϊκο «ανόητα αφελής» του Σόιμπλε: Δεν είναι καλά ψυχολογικά

«Πρέπει η συμφωνία (με τους εταίρους) να είναι και πολιτική», τόνισε ο υπουργός Επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης.

«Ξύλο» Βρούτση σε Στρατούλη: Αφού βρήκες κρυμμένα χρήματα κατέθεσε τώρα τροπολογία για αύξηση συντάξεων και μείωση ορίων ηλικίας

Συνέχεια στην αντιπαράθεσή του με τον Γιώργο Ρωμανιά και την κυβέρνηση, έδωσε ο τέως υπουργός Εργασίας της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Βρούτσης, κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης και την καταπολέμηση της διαφθοράς, ενώ και ο Χρήστος Σταϊκούρας αμφισβήτησε ευθέως τη δημοσιονομική τεκμηρίωση του νομοσχεδίου.

ΚΑΛΑ ΑΠ'ΤΟ ΚΚΕ ΘΑ ΠΡΕΠΕ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑ ΑΠ'ΟΛΑ ΑΛΛΑ... FAZ: Η Ελλάδα να ζητήσει αποζημιώσεις από Ρώμη και Σόφια-Frankfurter Rundschau: Ορθώς διεκδικεί η Ελλάδα το κατοχικό δάνειο

Η γερμανική εφημερίδα Frankfurter Allgemeine Zeitung επισημαίνει σε δημοσίευμά της σχετικά με τις πολεμικές αποζημιώσεις: «Η Ελλάδα ανήκει σε αυτά τα κράτη που υπέφεραν περισσότερο από τη γερμανική Κατοχή κατά τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο, ισχυρίζονται συχνά Έλληνες πολιτικοί. Αυτό είναι σωστό αλλά δεν είναι πλήρες.

Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΓΡΑΦΙΚΟΤΗΤΑ! Ο Κώστας Ζουράρις ίδρυσε φαν κλαμπ... Βαρουφάκη

Μοιάζει απίστευτο, αλλά εδώ και δύο μήνες λειτουργεί με κάθε τύπο και σοβαρότητα στην οδό Ξενοκράτους στον Λυκαβηττό ένα ιδιόμορφο... fan club.

Πρόεδρε βάλε ένα φρένο!

Το ότι περάσαμε την ΑΕΚ της Φούτμπολ Λιγκ με το ζόρι δεν μου λέει τίποτα... Ο κόσμος του Ολυμπιακού έμαθε αλλιώς και η ομάδα πρέπει να συνέλθει το συντομότερο...

Η συνέχεια στο milamegiampala.blogspot.com

Σοκ στο Βύρωνα: Ανδρας με το βρέφος της αδελφής του έπεσαν από μπαλκόνι πολυκατοικίας -Νεκρό το μωρό

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση ότι άνδρας μαζί με βρέφος της αδελφής του που κρατούσε στην αγκαλιά έπεσαν στο κενό από τον 4ο όροφο πολυκατοικίας στον Βύρωνα.

ΜΟΥΝ ΒΓΗΚΕ Ο ΚΑΦΕΣ ΑΠ'ΤΗ ΜΥΤΗ! Βίτσας: Πήρα το βουλευτικό αυτοκίνητο... αλλά θα το επιστρέψω

Εντάξει τι να σχολιάσεις; ΠΟΣΟ ΓΙΔΙΑ ΣΑΣ ΘΕΩΡΟΥΝ ΡΕ ΜΑΛ@ΚΕΣ ΣΥΡΙΖΑΙοι; 

«Νομίζω ότι αυτό που χρειάζεται αυτή τη στιγμή είναι να αλλάξει συνολικά η λογική που αφορά και το βουλευτικό αξίωμα και την βουλευτική δράση», είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ

«Ναι το έχω πάρει, αυτό είναι η αλήθεια. Δεν είναι εκεί το θέμα και πολλοί θα το επιστρέψουμε, κατά τη γνώμη μου», είπε σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Βίτσας.

ΤΡΙΧΕΣ ΘΑ ΚΟΣΤΙΣΕΙ!Telegraph: Πόσο θα κοστίσει στους Ευρωπαίους αν η Ελλάδα φύγει από το ευρώ; [πίνακες]

Ένα φάντασμα είναι πάνω από την Ευρώπη, μόνο που τώρα έχουν αλλάξει οι πολιτικές συνθήκες και αυτό έχει τη μορφή της Ελλάδας και της πιθανότητας να αποχωρήσει από το κοινό νόμισμα. Τι θα σήμαινε μια τέτοια εξέλιξη για τους υπόλοιπους εταίρους που θα έμεναν στην Ευρωζώνη; Πόσο θα τους κόστιζε;

ΒΙΝΤΕΟ-Πάτρα: Αστυνομικός (ΜΠΑΤΣΟΣ Ε;) σώζει άνδρα που έχει βγει έξω από τα κάγκελα ταράτσας για να αυτοκτονήσει

Αστυνομικός στην Πάτρα κατάφερε να σώσει την τελευταία στιγμή 55χρονο άντρα που απειλούσε να πέσει στο κενό από τον πέμπτο όροφο πολυκατοικίας.

Πέθανε η 17χρονη που έπεσε από το μπαλκόνι ξενοδοχείου στη Ρώμη-Δώρισαν τα όργανά της οι γονείς της! ΕΥΓΕ ΤΟΥΣ!

Υπέκυψε στα τραύματά της η 17χρονη μαθήτρια από την Αλεξάνδρεια Ημαθίας που είχε πέσει από το μπαλκόνι ξενοδοχείου στη Ρώμη.

Συγκεκριμένα, η μαθήτρια της Γ' Λυκείου έπεσε στις 4 Μαρτίου, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, από το μπαλκόνι του ξενοδοχείου όπου διέμενε κατά τη διάρκεια της εξαήμερης εκδρομής του σχολείου της στη Ρώμη.

Κλαίει ο εργατολόγος με το αδήλωτο μύριο: "Εχουμε σύστημα διπλής Τρόικα, διπλού ελέγχου"

[Προσέξτε πως γίνεται η προπαγάνδα από δημοσιοκάφρους: Αν κάποιος Τζαμτζής διαφωνούσε με κάτι επί ΝΔ οι τίτλοι ήταν "ανταρτικο απ'τον τάδε" ή "στα κάγκελα ο τάδε"... τώρα απλά... "έχει άλλη άποψη" ή κινείται σε άλλο "πλαίσιο"]

Την άποψη ότι υπάρχει ένα «σύστημα διπλής τρόικας, διπλού ελέγχου» διατύπωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και αντιπρόεδρος της Βουλής Αλέξης Μητρόπουλος.

Και καλά "επίθεση" της «Αυγής» στον Καμμένο για τις απειλές ότι θα στείλει λαθρομετανάστες στο Βερολίνο

Βολές κατά του προέδρου των ΑΝΕΛ και κυβερνητικού εταίρου του Αλέξη Τσίπρα εκτοξεύει η «Αυγή».

Αφορμή για την επίθεση της εφημερίδας στον Πάνο Καμμένο ήταν οι απειλές που εκτόξευσε πριν από μερικές ημέρες ότι αν οι δανειστές «χτυπήσουν» την Ελλάδα, «θα δώσουμε κι εμείς στους μετανάστες χαρτιά να πάνε στο Βερολίνο».

ΕΥΤΥΧΩΣ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΝΟΜΙΖΑ Ο ΣΥΡΙΖΑ! "Τα Ταμεία «καταπίνουν» το πλεόνασμα"


Ο τίτλος ότι τα ταμεία φταίνε είναι από τη σελίδα του Χατζηνικολάου σύμφωνα με τον οποίο προφανώς τα Ταμεία ιδρύθηκαν στις 25 Ιανουαρίου και έκτοτε τρώνε το πλεόνασμα, αφού επί Σαμαρά δεν υπήρχαν Ταμεία και γιαυτό είχαμε πλεόνασμα... τόσο απλά ο Νικολάκης....

Στα 419 εκατ. ευρώ μειώθηκε το πρωτογενές πλεόνασμα τον Ιανουάριο του 2015 έναντι 1,8 δισ. ευρώ τον αντίστοιχο περυσινό μήνα, λόγω του ελλείμματος των ασφαλιστικών ταμείων.

Καραγκούνης: Ο κ. Βαρουφάκης μόνος του γελοιοποιεί τη χώρα

Ο Εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας κ. Κώστας Καραγκούνης, σχετικά με τις τελευταίες δηλώσεις του κ. Βαρουφάκη, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
"Ο κ. Βαρουφάκης μόνος του γελοιοποιεί τη χώρα.

ΞΕΧΑΣΤΕ ΟΤΙ ΠΑΙΡΝΑΤΕ ΕΠΙ ΣΑΜΑΡΑ ΓΑΤΑΚΙΑ! Δεν έχουν να πληρώσουν τη β' δόση του επιδόματος θέρμανσης! Φταίει τα κομπιούτερ λένε...

Το πρόβλημα αποκαθίσταται σταδιακά, λένε στο υπουργείο Οικονομικών, αλλά δεν αναφέρουν ακριβή χρόνο για την εκταμίευση

Πρόβλημα προκύπτει με τις αιτήσεις που έχουν υποβληθεί για τη β' δόση του επιδόματος θέρμανσης και αυτό γιατί ενώ έχουν εκκαθαριστεί, οι δικαιούχοι δεν έχουν εισπράξει το ποσό.

Στην Αθήνα η πρώτη τεχνική ομάδα των θεσμών

Στην Αθήνα έρχεται σήμερα η πρώτη τεχνική ομάδα των θεσμών που θα συλλέξει μακροοικονομικά και δημοσιονομικά στοιχεία, όπως επιβεβαιώθηκε μετά την ολοκλήρωση της πρώτης συνάντησης του Brussels Group, την Τετάρτη στη βελγική πρωτεύουσα.

Βόμβα Ντάισελμπλουμ στον Βαρουφάκη: Αν θέλετε να φύγετε από το ευρώ, κανένα πρόβλημα

Την προηγούμενη Δευτέρα οι εταίροι έστειλαν σαφέστατο μήνυμα στην Ελλάδα.

«Αν θέλετε να φύγετε από το ευρώ, κανένα πρόβλημα». Τα Νέα φέρνουν στην επιφάνεια ένα επεισόδιο που θα μπορούσε να είχε προκαλέσει δυσμενείς καταστάσεις, ακόμα και μη αναστρέψιμες φαίνεται πως σημειώθηκε στο Eurogroup της Δευτέρας ανάμεσα στον επικεφαλής του Eurogroup Γερούν Ντάισελμπλουμ και τον Ελληνα υπουργό Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη.