14 Μαρτίου 2015

Η αστυνομικός με τις «καμπύλες» σε διαγωνισμό σουτιέν (ΦΩΤΟ + VIDEO)

Συνήθως οι αστυνομικοί, άντρες και γυναίκες, στο πλαίσιο της εκπαίδευσης τους για να γίνουν επαγγελματίες, μαθαίνουν μεταξύ άλλων τους κώδικες ηθικής συμπεριφοράς καθώς και πως να μην υποκύπτουν σε πειρασμούς. Ωστόσο, καμιά φορά, ο κανόνας αυτός σπάζει με αποτέλεσμα αρκετοί αστυνομικοί να γίνονται πρωταγωνιστές σε θεάματα που δεν μαθαίνουν στην σχολή…

Στο Παρίσι εκδρομή μαζί με τον Αλέξη και η Περιστέρα αλλά δεν το κάνουμε θέμα και για να πούμε καμιά μαλ@κία «πλήρωσε μόνη της τα εισιτήρια»

Καταντάει πλέον αστείο να αναρωτιόμαστε τη λύσσα των δημοσιοκάφρων αν μαθευόταν ότι η γυναίκα Σαμαρά πήγε μαζί του στις Βρυξέλλες για να κάνουν μερικές ρομαντικές βόλτες ή κανας Βρούτσης έβγαζε σέλφι στις βόλτες με τη γυναίκα του στα Ηλύσια Πεδία

​Ταξίδι αστραπή στο Παρίσι πραγματοποίησε η Περιστέρα Μπαζιάνα προκειμένου να βρεθεί για λίγες ώρες στο πλευρό του συντρόφου της, Αλέξη Τσίπρα. Η σύζυγος του πρωθυπουργού ταξίδεψε αεροπορικώς για ένα 24ωρο στην "πόλη του φωτός", χωρίς να την αντιληφθεί κανείς, ενώ στην ίδια πτήση, αλλά όχι και στην διπλανή θέση της κας Μπαζιάνα, ήταν...

Πρωτοσέλιδα Κυριακής 15-03-2015

Δείτε τα (κάντε κλικ για μεγέθυνση):

ΦΩΤΟ-Η απόλυτη τρολιά στον Βαγγέλα

Εντάξει αν δεν υπήρχε στη μέση το τραγικό με τον αγνοούμενο νεαρό... θα ήταν η απόλυτη τρολιά του iefimerida στον Βαγγέλα... τον Μαρινάκη! Όποια πέτρα κι αν σηκώσεις από κάτω θα τον βρεις τον πο@στη:

ΕΛΑ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ Ο ΠΑΝΙΚΟΣ ΤΩΝ ΓΙΔΙΩΝ! «Τρύπα» πάνω από 2 δισ. ευρώ για το 2014 εντόπισε το Brussels Group

Με το... καλημέρα, τα τεχνικά κλιμάκια των... θεσμών εντόπισαν και ανέδειξαν «τρύπα» τουλάχιστον 2 δισ. ευρώ στο πλεόνασμα του 2014 και πλέον στην Αθήνα περιμένουν το... λογαριασμό, σπεύδοντας να δηλώσουν ότι δεν τίθεται ζήτημα νέων περικοπών ή αυξήσεων φόρων.

Ρουκέτες Φλαμπουράρη: “Δεν υπάρχουν ευθύνες για το Μνημόνιο – Ναι σε Συμβούλιο Πολιτικών αρχηγών”

Μεγάλε, μπροστά στη δικιά σας χρεοκοπία, ο ΓΑΠ παίρνει αριστείο...

Συνάντηση Τσίπρα-Σαμαρά ή και συμβούλιο πολιτικών αρχηγών, εφόσον χρειαστεί, προαναγγέλλει ο υπουργός Επικρατείας, Αλέκος Φλαμπουράρης, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «RealNews».

Ντοκουμέντο: Καρέ-καρέ η καταδίωξη των ληστών στο κοσμηματοπωλείο στα Πετράλωνα [βίντεο]

Σύμφωνα με τον Πετράν, ο δράστης κάνει το Σταυρό του πριν ξεκινήσει τη διάρρηξη...

«Άδοξο» τέλος είχε τα ξημερώματα του Σαββάτου στα Πετράλωνα, διάρρηξη κοσμηματοπωλείου και κλοπή κοσμημάτων από αυτό, όταν οι άγνωστοι δράστες έγιναν αντιληπτοί από άντρες της Άμεσης Δράσης, κατά την διαφυγή τους.

Κόβει την ανάσα: Ποδηλάτης ρισκάρει τη ζωή του στην πιο επικίνδυνη διαδρομή του κόσμου [εικόνες & βίντεο]

«Ζω για προκλήσεις όπως αυτή, και θα το έκανα είτε με βιντεοσκοπούσαν είτε όχι».

Τάδε έφη Μίχαλ Κόλμπεκ, ο ποδηλάτης που τόλμησε το αδιανόητο: Να διασχίσει οριζόντια και κάθετα την πιο επικίνδυνη διαδρομή για ποδήλατο στον κόσμο, που βρίσκεται στην Αριζόνα των ΗΠΑ.

Βίντεο-σοκ σε club της Πολωνίας: Μπράβος σκότωσε πελάτη με μια μπουνιά

Το βίντεο με την εν ψυχρώ δολοφονία ενός θαμώνα club στην Πολωνία κάνει τον γύρο του διαδικτύου και σοκάρει την κοινή γνώμη.

ΧΟΧΟΧΟ! ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ! Ο κ. Λαφαζάνης ήταν ενήμερος από τις 4 Φεβρουαρίου για τις αυξήσεις στα τιμολόγια της ΔΕΗ

Ο κ. Λαφαζάνης ψευδώς δηλώνει ότι αγνοούσε την απόφαση της ΡΑΕ για αύξηση των τιμολογίων της ΔΕΗ, αφού ήδη στις 4/2/15 συναντήθηκε με την Αρχή και ήταν ενήμερος, δήλωσε ο Εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Κώστας Καραγκούνης, σχετικά με τις δηλώσεις του κ. Λαφαζάνη για την επιβάρυνση των τιμολογίων ηλεκτρισμού.

Αναρχοάπλυτοι δεν ήθελαν να μπουν μέσα και κάνουν πάρτι έξω από τις φυλακές Δομοκού με τη χορηγία της ΕΛΑΣ

Συγκέντρωση με μουσική έστησαν αντιεξουσιαστές οι οποίοι συγκεντρώθηκαν έξω από το Σωφρονιστικό Κατάστημα Δομοκού και άρχισαν να φωνάζουν συνθήματα υπέρ των κρατουμένων απεργών πείνας.

Β. Κικίλιας (ΝΔ): Μετρημένοι εκείνοι που αμφισβητούν έναν πρωθυπουργό που τράβηξε το κάρο δυόμιση χρόνια

«Oι δελφίνοι δεν ξεχωρίζουν ούτε από τα πάνελ, ούτε στα δείπνα, σημειώνει ο  βουλευτής της ΝΔ, Βασίλης Κικίλιας

Αιχμές για όσους αμφισβητούν τον Αντώνη Σαμαρά αφήνει ο βουλευτής της ΝΔ, Βασίλης Κικίλιας.

Bild: Ο Βαρουφάκης καταρρέει – Οι διαπραγματεύσεις στα χέρια του Δραγασάκη

Επιβεβαιώνει τα σενάρια υποβάθμισης του Γιάνη Βαρουφάκη η γερμανική εφημερίδα Bild με άρθρο της στην ηλεκτρονική της έκδοση.

Γιατί η σημερινή ημέρα στις 9:26 π.μ. ήταν μοναδική στον 21ο αιώνα;

Οι λάτρεις των μαθηματικών θα καταλάβουν...

Η σημερινή ημέρα, με το ημερολόγιο να δείχνει τον 3ο μήνα και την 14η ημέρα, ειδικά για τους λάτρεις των μαθηματικών, είναι μοναδική για τον 21ο αιώνα. Κι αν θέλουμε να είμαστε πιο ακριβολόγοι, όχι όλο το 24ωρο αλλά η στιγμή που τα ρολόγια έδειξαν 9:26π.μ. Και για ακόμα μεγαλύτερη ακρίβεια αναφερόμαστε στο 53ο δεύτερολεπτο.

Η υπόσχεση Βαρουφάκη για αυξήσεις φόρων ήταν προεκλογική δέσμευση στη Θεσσαλονίκη ή μας προέκυψε τώρα;

Σύμφωνα με τα ιταλικά μέσα, ο Γιάνης Βαρουφάκης, ανέφερε ότι οι προεκλογικές δεσμεύσεις θα μπορούσαν είτε να παγώσουν είτε να μεταφερθούν σε ορίζοντα τετραετίας, κάτι, πάντως, που (για ορισμένες ρυθμίσεις) έχουν υπαινιχθεί και άλλα στελέχη στο παρελθόν οπότε δεν είναι πλέον είδηση... είδηση όμως είναι το επόμενο που είπε και μας το ξεφούρνισε πρώτη φορά σύμφωνα με τα μέσα:

ΜΑ ΓΙΑΤΙ;ΑΦΟΥ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΤΙΜΙΟΙ! Έρευνα του ΣΔΟΕ για Λαλιώτη και Βάσω Παπανδρέου!

Το «Πρώτο Θέμα» αποκαλύπτει ότι το ΣΔΟΕ διενεργεί επείγουσα έρευνα για τα περιουσιακά στοιχεία σε Ελλάδα και εξωτερικό του Κώστα Λαλιώτη, της Βάσως Παπανδρέου και του Ανδρέα Μακρυπίδη.

ΠΡΩΕΔΡΑΙ ΕΣΧΟΣ ΝΑ ΓΑΙΛΑΝΕ ΓΗΑ ΤΙΝ ΚΗΛΙΑ ΣΟΥ! Σουλτς: Ούτε ελέφαντας να'ταν ο Κα(η)μμένος

Τον Πάνο Καμμένο βάζει στο στόχαστρό του ο Μάρτιν Σουλτς, σε συνέντευξη που θα δημοσιευθεί στη γερμανική εφημερίδα Frankfurter Allgemeinen Sonntagszeitung.

Το “φαινόμενο” Παναρίτη

Οσοι παρακολούθησαν τη προχθεσινή «παρέμβαση» της Ελενας Παναρίτη, ειδικής συμβούλου του υπουργού Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη, προσπαθούσαν να καταλάβουν γιατί έδωσε μάχη ώστε να πάρει την κασέτα από την κάμερα τηλεοπτικού σταθμού που βρίσκονταν στην αίθουσα. Η κα Παναρίτη είχε διαπιστώσει με καθυστέρηση πως η εκδήλωση στο Ινστιτούτο Διεθνών Σχέσεων και Διπλωματίας του Deree καταγράφονταν από τηλεοπτική κάμερα και ξεσπάθωσε! Νωρίτερα, βέβαια, είχε περιγράψει με ύφος που ταιριάζει στις ταινίες του Νίκου Ξανθόπουλου την ταλαιπωρία που δήθεν υφίστανται οι Έλληνες διαπραγματευτές από τους εκπροσώπους των δανειστών.

Η 15χρονη μοντέλα εγγονή του Άκη

Η Κιάρα Τσοχατζοπούλου γεννήθηκε την 1η Μαρτίου του 2000. Εκείνη την εποχή ο παππούς της Άκης ήταν Υπουργός Εθνικής Άμυνας. Είναι η κόρη του επιχειρηματία Αλέξανδρου Τσοχατζόπουλου και της φωτογράφου Μαρίας Μαρκέζη.

Βρούτσης-Άδωνις για Σκουρλέτη-Ρωμανιά: «Να ζητήσουν συγγνώμη οι ψεύτες-Έγιναν ρεζίλι των σκυλιών»

Για ψέματα και εμπαιγμό των συνταξιούχων από τον περιφερόμενο τηλεμαϊντανό Ρωμανιά και τον αργόστροφο Σκουρλέτη, που λένε ότι η ΝΔ και ο Βρούτσης έκοψαν εσκεμμένα τις συντάξεις, έκανε λόγο ο βουλευτής της ΝΔ Γιάννης Βρούτσης μέσα από το λογαριασμό του στο twitter, με τον Άδωνι Γεωργιάδη να τους επιτίθεται ακόμα σκληρότερα.

ΦΑΤΕ ΣΑΝΟ ΓΙΔΙΑ! Το Μαξίμου στηρίζει Βαρουφάκη: Μπορούμε να αναστείλουμε κάποιες υποσχέσεις

Κυβερνητικοί κύκλοι με φόντο τη δήλωση του Γιάνη Βαρουφάκη από το Κόμο της Ιταλίας σημειώνουν πως «μπορούμε να αναστείλουμε την εφαρμογή ορισμένων προεκλογικών μας υποσχέσεων, ώστε να οικοδομηθεί εμπιστοσύνη με τους εταίρους και δανειστές».

Βίτσας όπως Βαρουφάκης: Θα καθυστερήσουμε κάποιες προεκλογικές υποσχέσεις

Ο πρώην γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Βίτσας επανέλαβε την ατάκα του Γ. Βαρουφάκη για αναβολή εφαρμογής από την κυβέρνηση ορισμένων προεκλογικών δεσμεύσεων.

ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ ΣΚΟΥΡΛΕΤΗ-ΡΩΜΑΝΙΑ! Επιστολή Εθνικής Αναλογιστικής Αρχής: Άνθρακες ο θησαυρός των Ταμείων

Μικρό τελικά το... καλάθι των διαθεσίμων των Ταμείων

Η αναφορά του κ. Ρωμανιά περί εσκεμμένης παράλειψης της περιουσίας στις αναλογιστικές μελέτες των Ταμείων συνεχίζει να προκαλεί πολιτικές κόντρες και έριδες. Στην επιστολή της Εθνικής Αναλογιστικής Αρχής προς τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, που αποκάλυψε η «Κ», ξεκαθαρίζεται ότι η μεθοδολογία είναι κοινή για όλες τις χώρες της Ε.Ε. καθώς την καθορίζει η ομάδα εργασίας για τη γήρανση του πληθυσμού, του ECOFIN (Ageing Working Group).

ΝΔ: Η κυβέρνηση να ασχοληθεί με τα προβλήματα του κόσμου

Συνέχεια στην αντιπαράθεση Νέας Δημοκρατίας και κυβέρνησης για τις αναλογιστικές μελέτες.
Με ανακοίνωση της η Νέα Δημοκρατία δίνει συνέχεια στο ζήτημα των αναλογιστικών μελετών των ασφαλιστικών Ταμείων, με αφορμή την επιστολή της Εθνικής Αναλογιστικής Αρχής στον πρωθυπουργό, αναφορικά με το θέμα.

ΦΩΤΟ-ΕΤΣΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Ο ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ! Λιτότητα για τους άλλους... γιατί για τον Τσίπρα υπάρχουν λεφτά για μπερζέρες

Από την πρώτη μέρα που ο Αλέξης Τσίπρας έγινε... ένοικος του Μεγάρου Μαξίμου άρχισε να τα αλλάζει όλα.

Η διαρρύθμιση του πρωθυπουργικού γραφείου άλλαξε άρδην, έπιπλα μετακινήθηκαν, νέοι πίνακες αντικατέστησαν τους παλιούς.

ΗΛΙΘΙΟΙ! Ψεύτικα τα αγάλματα που κατέστρεψαν οι τζιχαντιστές

Σύμφωνα με την υπεύθυνη του μουσείου
 
Ψεύτικα ήταν τα αγάλματα που κατέστρεψαν οι τζιχαντιστές του ISIS στα μέσα Φεβρουαρίου, σύμφωνα με δηλώσεις της  υπεύθυνης του μουσείου αρχαιοτήτων της Βαγδάτης στην Deutsche Welle.

ΠΟΝΕΜΕΝΟΣ! Ξυδάκης: Στην Αμφίπολη δεν ψάχνουμε διάσημους νεκρούς... κι αν βρούμε κατά λάθος κανέναν θα τον ξαναθάψουμε

Τέρμα τα λεφτά στην Αμφίπολη αφού δεν είναι επαναστατικό μνημείο... καλύτερα να τα δώσουμε σε καμιά Γυάρο για την ανάδειξη της εθνικής αντίστασης μπλα μπλα μπλα μαλα@κίες

Τον αρχαιολογικό χώρο της Αμφίπολης επισκέφθηκε σήμερα ο  αναπληρωτής υπουργός Πολιτισμού Νίκος Ξυδάκης ο οποίος δήλωσε πως δεν υπάρχει ενδεχόμενο νέας χρηματοδότησης.

Αναρχοάπλυτοι έβαλαν… φουστάνι στο άγαλμα του Βενιζέλου! (ΦΩΤΟ)

Ένα άκρως απίστευτο περιστατικό συνέβη το μεσημέρι του Σαββάτου στο Ηράκλειο Κρήτης. Ομάδα αντιεξουσιαστών κατάφερε, κάτω από τα μάτια των εμβρόντητων περαστικών, να ντύσει το άγαλμα του Ελευθέριου Βενιζέλου με ένα πορτοκαλί φόρεμα.

Δείπνο… υπό τον Σαμαρά σε εστιατόριο στο Χαλάνδρι

Σε γνωστό εστιατόριο του Χαλανδρίου βρέθηκε ο Αντώνης Σαμαράς με ευρωβουλευτές του κόμματος. Το γεύμα έγινε με πρωτοβουλία του ευρωβουλευτή Μανώλη Κεφαλογιάννη και μάλιστα στο εστιατόριο που διαθέτει η σύζυγός του.

Μηλιός για Γιάνη: Η εμπιστοσύνη δε κερδίζεται με υπαναχωρήσεις (tweet)

Mετά τον Δημήτρη Παπαδημούλη, που «φωτογράφησε» σε μήνυμά του τον Γιάνη Βαρουφάκη για την υπερπροβολή του, αιχμές κατά του υπουργού Οικονομικών εξαπέλυσε το Σάββατο και ο Γιάννης Μηλιός, χωρίς πάντως να τον κατονομάζει.

ΚΑΠΟΙΟ ΛΑΘΟΣ ΘΑ΄ΓΙΝΕ! ΑΦΟΥ ΣΚΟΥΡΛΕΤΗΣ-ΡΩΜΑΝΙΑΣ ΛΕΝΕ ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!Έως 20% το μαχαίρι στο μέρισμα του Ταμείου Πολιτικών Υπαλλήλων

Περικοπές που αναμένεται να φτάσουν το 20% σύμφωνα με τα dikaiologitika.gr, πρόκειται να προκύψουν στα μερίσματα που χορηγούνται στους περίπου 230.000 μερισματούχους του Μετοχικού Ταμείου Πολιτικών Υπαλλήλων (ΜΤΠΥ), λόγω κατάρρευσης του Ταμείου.

ΦΩΤΟ-Τwitter: «Έριξαν» το λογαριασμό του Μουρούτη - Τι απαντά ο Άδωνις στους χάκερς

«Δημοκρατία ΣΥΡΙΖΑ στα καλύτερα της» αναφέρει ο πρώην προϊστάμενος του Γραφείου Τύπου του Αντώνη Σαμαρά

Άγνωστοι «έριξαν» (μάλλον μετά από επανειλημμένες αναφορές ΣΥΡΙΖΑίων το twitter μπλόκαρε προσωρινά τον λογαριασμό) το λογαριασμό του Γ. Μουρούτη στο twitter, και παράλληλα έφτιαξαν νέο που προσποιείται τον πρώτο, όπως αναφέρει ο ίδιος με ανάρτησή του στο facebook:

Τα γνωστά, απ'τον Γιάνη: «Ποτέ δεν είπαμε ότι θα αθετήσουμε προεκλογικές δεσμεύσεις» που πρότεινε πρόγραμμα "Μέρκελ"

Πρότεινε εναλλακτική ποσοτική χαλάρωση με ονομασία... Πρόγραμμα Μέρκελ

"Ποτέ δεν είπαμε ότι θα αθετήσουμε τις προεκλογικές μας δεσμεύσεις, αυτό που είπαμε είναι ότι οι υποσχέσεις μας αφορούν σε μια κοινοβουλευτική θητεία βάθους τετραετίας", είπε επίσης στο περιθώριο της Συνόδου προς τους δημοσιογράφους, ο κ. Βαρουφάκης, θέλοντας προφανώς να διασκεδάσει τις εντυπώσεις που δημιουργήθηκαν χθες με τις δηλώσεις του ότι μπορεί να "παγώσουν" ορισμένες προεκλογικές δεσμεύσεις.

Σόιμπλε σε Βαρουφάκη: «Αν θέλετε να φύγετε από το ευρώ, εμείς θα σας βοηθήσουμε»... κι ο Βαρουφάκης κατέβασε τα παντελόνια...

«Υπάρχουν επιλογές. Για παράδειγμα, όποτε θέλετε μπορείτε να φύγετε από το ευρώ. Εμείς θα σας βοηθούσε σε αυτή τη διαδικασία» φέρεται να είπε ο Γερμανός ΥΠΟΙΚ στον κ. Βαρουφάκη κατά τη διάρκεια συνάντησής τους

Κριτική Βορίδη στη Ντόρα και γέλια με τον «δελφίνο» Δένδια

Την απόλυτη στήριξή του στον Αντώνη Σαμαρά εκφράζει ο Μάκης Βορίδης, εξαπολύοντας την ίδια στιγμή επίθεση στη Ντόρα Μπακογιάννη και τον Νίκο Δένδια.

ΓΙΩΡΓΟΣ Π. ΤΕΡΖΗΣ

Την πλήρη λειτουργία των αντιπολιτευτικών μηχανών της Νέας Δημοκρατίας επιδιώκει ο κ. Αντώνης Σαμαράς ως απάντηση στις, συχνά αλληλοαναιρούμενες, δηλώσεις κυβερνητικών στελεχών, αλλά και στο σύννεφο εσωστρέφειας που έχει σκεπάσει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

ΦΩΤΟ-Δεν θα πιστέψετε ποιού το βιβλίο διαβάζει ο Βαρουφάκης!

Στις γνωστές πλέον φώτο του ζεύγους Βαρουφάκη για το περιοδικό Paris Match ο Γιάνης με ένα νι εμφανίζεται να διαβάζουν με την καλή του ένα λευκό βιβλίο. Για να καταλάβετε με τι ψώνια έχουμε μπλέξει, το βιβλίο με τίτλο Rational Conflict το έχει γράψει...

Για τους δημοσιοκάφρους, άλλο Άδωνις – Ευγενία και άλλο Βαρουφάκης – Δανάη

«Πάταγο» κάνει στα Social Media η φωτογράφηση του υπουργού Οικονομικών με τη σύζυγο του Δανάη Στράτου για λογαριασμό του Paris Match.

Ανάμεσα σε όσους τη σχολίασαν είναι και ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Άδωνις Γεωργιάδης που γράφει στο Twitter:

Ρουβάς και Βαρουφάκης δεν λένε μια μπροστά… στον Πάκη!

Πρώτα ήταν ο Ρουβάς με τις «Ρουβίτσες», μετά ο Βαρουφάκης με τις «Βαρουφίτσες» και τώρα ο νέος πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος με τις «Παυλοπουλίτσες»…

Απροετοίμαστοι ερασιτέχνες! Τι δεν καταλαβαίνεις;

Με τον χρόνο να εξαντλείται δραματικά (όπως και τα χρήματα στα δημόσια ταμεία…), και με απολύτως σαφείς και μονοδρομικά δεδομένες τις κινήσεις που πρέπει να μελετήσουμε και να κάνουμε, η κυβέρνηση επιμένει να σπαταλά όσο δυναμισμό και φαντασία διαθέτουμε (ή πρέπει επειγόντως να επινοήσουμε )ως χώρα, σε παιδαριώδεις επικοινωνιακές λεπτομέρειες άνευ της παραμικρής ουσίας, φροντίζει να φορτίζει ακόμη πιο αρνητικά το κλίμα που έχει δημιουργηθεί στις σχέσεις μας με τους εταίρους δανειστές μας και όποιους λίγους φίλους σε θεσμικό αλλά και προσωπικό επίπεδο μας έχουν απομείνει, και… επιστρατεύει το συλλογικό θυμικό μας σε τραγικά, απάνθρωπα γεγονότα που συνέβησαν 70 χρόνια πρίν…

Στις όχθες της λίμνης Κόμο κάθισα και έκλαψα

Το θαύμα της ζωής. Το παλιό έφυγε. Ηταν διεφθαρμένο και επιβράβευε τα κατεστημένα συμφέροντα, μονοπώλια, ολιγοπώλια, διαπλεκόμενους. Οι ανάσες αξιοπρέπειας έφεραν την κοινωνική δικαιοσύνη.

ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΣΤΕ ΜΑΛ@ΚΕΣ!Πλιάτσικο ΣΥΡΙΖΑ και στο «Ασφαλιστικό Κεφάλαιο Αλληλεγγύης Γενεών» που έφτιαξε ο Καραμανλής-Με νέο δάνειο θα πληρώσει το ΙΚΑ συντάξεις

Θα φάνε ότι μετρητό υπάρχει σε όλα τα ταμεία του κράτους τα οποία κατά τ'άλλα τα βρήκαν άδεια!!! Να θυμίσουμε ότι το Ασφαλιστικό Κεφάλαιο Αλληλεγγύης Γενεών θα χρησιμοποιούνταν μετά το 2019 και ιδρύθηκε με νόμο το 2008 (διαβάστε στο τέλος τι έσοδα έχει). Φυσικά τα λαμόγια μέχρι τώρα υποστήριζαν (δείτε πχ εδώ άρθρο στο iskra του Λαφαζάνη) ότι τα λεφτά δεν πάνε εκεί αλλά ξέρωγω που... τώρα που θα πάρουν τα μετρητά απ'το ταμείο ποιος θα θυμάται τι έλεγαν για να φτύσει τους ψεύτες...

Με δάνειο 110 εκατ. ευρώ θα καταβάλει το ΙΚΑ τις συντάξεις για το μήνα Απρίλιο. Συγκεκριμένα ο υπουργός Εργασίας Πάνος Σκουρλέτης ενέκρινε χθες την αποδέσμευση 110 εκατ. ευρώ από τους τομείς υγείας των ασφαλισμένων του Δημοσίου (70 εκατ. ευρώ) και των δημοτικών και κοινοτικών υπαλλήλων (40 εκατ. ευρώ), προκειμένου να συμπληρωθούν τα απαιτούμενα ποσά που χρειάζονται για να καταβληθούν οι συντάξεις.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΑΛΙΟ!Ο Τσίπρας συγκαλεί το οικονομικό επιτελείο

Σύσκεψη με το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης έχει συγκαλέσει για τη 1 το μεσημέρι ο Αλέξης Τσίπρας, απόντος του Γιάνη Βαρουφάκη ο οποίος βρίσκεται στο Κόμο της Ιταλίας.

Deutsche Welle: Το δηλητηριώδες κλίμα στην ΕΕ -Πού έχει δίκιο το Βερολίνο και πού η Αθήνα

Για δηλητηριώδες κλίμα στην ευρωζώνη κάνει λόγο η Deutche Welle, που περιγράφει ότι αυτή είναι η κατάσταση ανάμεσα στην Αθήνα και το Βερολίνο, αλλά και την Ελλάδα και την ΕΚΤ, όπως και τη χώρα μας με τα υπόλοιπα 18 μέλη της ευρωζώνης.

Σαμαράς: Η κυβέρνηση μας πάει σε άλλο μνημόνιο

Ο πρώην πρωθυπουργός προαναγγέλλει σαρωτικές αλλαγές στη ΝΔ

«Όσο συνεχίζεται η αβεβαιότητα, ο λογαριασμός ανεβαίνει για τον ελληνικό λαό. Διότι ως τώρα δεν είναι μόνον ότι έπαιζαν ‘θέατρο’, έχαναν χρόνο» αναφέρει ο πρόεδρος της ΝΔ, Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος επαναλαμβάνει πως η κυβέρνηση δεν είχε ποτέ πρόγραμμα και πως το λεγόμενο της «Θεσσαλονίκης» ήταν ένα ευχολόγιο που το έχει εγκαταλείψει προ πολλού.

ΦΩΤΟ-Οδηγίες απ'τον Μητσάρα στον Βαρουφάκη

«Λιγότερες συνεντεύξεις και φωτογραφίσεις, απαιτείται σοβαρότητα», επισημαίνει ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Δημήτρης Παπαδημούλης.

ΑΠΟ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΚΑΛΑ ΠΑΜΕ; Η selfie του Βαρουφάκη από τη λίμνη Κόμο - ΦΩΤΟ

Στην Ιταλία και συγκεκριμένα στη λίμνη Κόμο βρίσκεται τις τελευταίες ώρες ο υπουργός Οικονομικών, Γιάνης Βαρουφάκης, καθώς αύριο αναμένεται να μιλήσει στο ετήσιο Φόρουμ «Αμπροζέτι», που θα διεξαχθεί στην περίφημη «Villa d'Este».

ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟ ΤΡΑΥΜΑ Ο ΣΟΙΜΠΛΕ! Καμμένος στην Bild: Ο Σόιμπλε μας κάνει ψυχολογικό πόλεμο και δηλητηριάζει τις σχέσεις μας

ΈΝΑ ΚΑΡΟ ΑΝΟΗΣΙΕΣ ΚΑΙ ΠΑΠΑΡΙΕΣ! Άμα το άτομο λέει ότι ο Σόιμπλε παραιτήθηκε λόγω "δωροδοκίας" τι να ασχοληθείς μαζί του...

Ο Σόιμπλε κάνει κάθε μέρα νέες δηλώσεις κατά της χώρας μας και δηλητηριάζει τις σχέσεις των δύο χωρών - Να μην κάνει πλακα με εμάς - Τι λέει για την επιστροφή στη δραχμή - «Οι πιλότοι μου στα μαχητικά παίρνουν 1200 ευρώ» - Η Ελλάδα δεν χρειάζεται τρίτο πακέτο διάσωσης αλλά «κούρεμα σαν αυτό που πήρε η Γερμανία το 1953»

Η «μαύρη τρύπα» των ληξιπρόθεσμων οφειλών -Τα χρέη επιχειρήσεων και φυσικών προσώπων στο Δημόσιο

Συνολικά τα 76 δισεκατομμύρια ευρώ φτάνουν οι ληξιπρόθεσμες οφειλές, από ανείσπρακτα πρόστιμα, καταπτώσεις δανείων με εγγύηση του ελληνικού Δημοσίου, μη απόδοση του ΦΠΑ και αδυναμία πληρωμής του φόρου εισοδήματος.

ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΣΤΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ! "Αυτοκτόνησε" στη φυλακή πολιτικός αντίπαλος του Μαδούρο -Ερευνα για τις συνθήκες του θανάτου του

Τέλος στη ζωή του, στη φυλακή στην οποία κρατούνταν, φέρεται να έβαλε ένας πολιτικός αντίπαλος του προέδρου της Βενεζουέλας, Νικολά Μαδούρο.

ΓΛΥΦΕΙ ΜΠΑΣ ΤΟΥ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΚΑΝΑ ΚΟΚΚΑΛΟ! Ο Γιάννης Μαλώλης στηρίζει… Βαρουφάκη

Την στήριξη του μέσω twitter εξέφρασε στον υπουργό Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη, ο Γιάννης Μανώλης. Ο πρώην βουλευτής τόνισε ότι ο κ. Βαρουφάκης , είναι «μέρα με τη νύχτα» με τους προκατόχους τουΠαπακωνσταντίνου, Στουρνάρα, Χαρδούβελη. Βέβαια, στο tweet του κ. Μανώλη «βγάζει μάτι» η αλλαγή...

Αποκάλυψη Άδωνι: Πόσα δις νέα μέτρα ζητά η τρόικα στις διαπραγματεύσεις που γίνοται σε Χίλτον και Κάραβελ;

Το… ρεπορτάζ του σχετικά με τις διαπραγματεύσεις των τεχνικών κλιμακίων του “Brussels Group” με την ελληνική πλευρά ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter o Άδωνις Γεωργιάδης.

ΤτΕ: Δεν υπάρχει λίστα για εμβάσματα πολιτικών στο εξωτερικό

Με κατηγορηματικό τρόπο η Τράπεζα της Ελλάδας διέψευσε δημοσιεύματα σύμφωνα με τα οποία υπάρχει λίστα με πολιτικά πρόσωπα που έστειλαν εμβάσματα στο εξωτερικό.

Oh mon Dieu: Ο Βαρουφάκης ντύθηκε Γιώργος Μάγκας (χωρίς κλαρίνο)! ΦΩΤΟ

Δεν σταματά να μας εκπλήσσει ο Γιάνης Βαρουφάκης! Τον είδαμε να κυκλοφορεί χωρίς γραβάτα με τα πουκάμισα έξω στους υψηλούς κύκλους των Βρυξελλών. Τον θαυμάσαμε να σκάει μύτη σε κρίσιμες συναντήσεις με Ευρωπαίους αξιωματούχους με καρό κασκόλ γνωστού οίκου, που μόνο το λιτό βίο δεν αντιπροσωπεύουν.