15 Μαρτίου 2015

ΤΟ ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΑ ΜΜΕ! ΣΟΚ απ'την Public Issue: Απίστευτη κατρακύλα Τσίπρα και οριακά μπροστά το «ικανοποίημένος από την κυβέρνηση»

 Φυσικά η είδηση που κυκλοφορεί κρύβει το κυριότερο από τα στοιχεία της δημοσκόπησης της Public Issue που έγινε για την ίδια την ΑΥΓΗ! Στο ερώτημα ικανοποίηση από την κυβέρνηση ενώ πριν 2 εβδομάδες η ίδια εταιρία έδινε ποσοστά πάνω από 80%
25.02.2015 θετική εντύπωση 81%

Η ΜΗΧΑΝΟΡΓΑΝΩΣΗ ΦΤΑΙΕΙ ΑΛΛΙΩΣ ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!! Στάση πληρωμών στις επιδοτήσεις των βαμβακοπαραγωγών

[Το τελευταίο είναι η δικαιολογία ότι χάλασαν τα κομπιούτερ... μόλις αποκατασταθεί το πρόβλημα θα πληρωθούν όλοι... και τα οικογενειακό επίδομα και το επίδομα θέρμανσης και όλα αφού λεφτά υπάρχουν και η έλλευψη ρευστότητας είναι ένας μύθος που καλλιεργεί η ΝΔ...]

«Καλούμε την κυβέρνηση άμεσα είτε να επιβεβαιώσει είτε να διαψεύσει την είδηση για εσωτερική στάση πληρωμών που άρχισε με τη μη καταβολή της συνδεδεμένης ενίσχυσης στους βαμβακοπαραγωγούς»

Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΕΛΑΤΗΣ ΤΗΣ BILD! Λαπαβίτσας στη Bild: Να αποχωρήσουμε ομαλά από το ευρώ -Να μην στάξει αίμα στο χαλί

Σταθερός στην άποψή του ότι η Ελλάδα πρέπει να αποχωρήσει από το ευρώ και να λειτουργήσει με νέο εθνικό νόμισμα, ενώ παράλληλα η Ευρώπη να κουρέψει το χρέος, παρέμεινε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Λαπαβίτσας μιλώντας στη γερμανική εφημερίδα Bild.

Ο σύμβουλος που πήρε ο Βαρουφάκης από τον Σόιμπλε – Υπήρξε και στέλεχος της Lehman Brothers


Εναν καθόλου τυχαίο άνθρωπο, πρώην σύμβουλο του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε και εισηγητή της ιδέας δημιουργίας του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Σταθερότητας (ESM) πήρε ως συνεργάτη του ο Γιάνης Βαρουφάκης, όπως προκύπτει από επίσημα έγγραφα.

«Λίγη ακόμα υπομονή και όλα θα τελειώσουν.... άσχημα»

ΠΕΤΡΟΣ ΜΑΡΤΙΝΙΔΗΣ*

«Θα προχωρήσουμε μέχρι την πλήρη εξάλειψη του χρήματος. Οι μισθοί θα πληρώνονται σε αγαθά. Μετακίνηση, στέγαση και ηλεκτρικό ρεύμα θα προσφέρονται σε όλους δωρεάν».
ΓΚΡΙΓΚΟΡΙ ΖΙΝΟΒΙΕΦ
(Οκτώβριος 1920)

Ο​​ τίτλος είναι απόφθεγμα του Κάτουλλου, ποιητή που έζησε στη Ρώμη την εποχή του Ιούλιου Καίσαρα και πέθανε στα τριάντα του, επαληθεύοντας τραγικά αυτή τη ρήση. Στη γλώσσα του Κάτουλλου διατυπώθηκε και η φράση που χαράχθηκε σε μνημεία της Γερμανίας μετά τον πόλεμο του 1914-18: «Invictis Victi Victuri» – στους αήττητους από ηττημένους που νικούν. Κάτι, δηλαδή, σαν το: «οι νίκες μας βρίσκονται εντός της ήττας», που ισχυρίστηκε σε συνέντευξη και ο κ. Κ. Ζουράρις, υπερασπιζόμενος τις πρώτες υποχωρήσεις της κυβέρνησης.

Κύπρος: Υπογραφή μνημονίου για πώληση αερίου στην Αίγυπτο

Μνημόνιο συναντίληψης με την Αιγυπτιακή Εταιρεία Φυσικού Αερίου (Egyptian Natural Gas Holding Company – EGAS) για την τεχνική μελέτη εξαγωγής και πώλησης κυπριακού αερίου προς το Κάιρο υπέγραψε η Εταιρία Υδρογονανθράκων Κύπρου (ΕΥΚ), στο Σαρμ Ελ Σέιχ στο πλαίσιο της Αιγυπτιακής Οικονομικής Συνόδου.

Φυγαδεύουν τους τρεις «θεσμούς» από γκαράζ σε ξενοδοχεία

Όπως είπε κι ο Άδωνις δεν μας άρεσε το πριν που τα τεχνικά κλιμάκια πήγαιναν στα γραφεία των διευθυντών των υπηρεσιών στα υπουργεία, όπου τα υπηρεσιακά στελέχη βρίσκονταν στον χώρο τους αισθανόμενοι ασφάλεια ... τώρα πληρώνουμε και αίθουσες συσκέψεων σε ξενοδοχεία για να τρέχουν οι διευθυντές των υπηρεσιών με τους φακέλους στα χέρια σαν κλητήρες... Δηλ. ποιο απ' τα δύο είναι πιο αξιοπρεπές;

Οι «δευτεροκλασάτοι» υπάλληλοι των δανειστών περιφέρονται από το «Χίλτον» στο «Κάραβελ», προκειμένου να συλλέξουν στοιχεία για την οικονομία - Δεν τους αφήνουν να πατήσουν πόδι ούτε στο Λογιστήριο του Κράτους

Πρωί Παρασκευής στο «Χίλτον», ώρα 8.30. Οι εκπρόσωποι των τριών «θεσμών» των δανειστών (Ε.Ε., ΔΝΤ, ΕΚΤ) κατεβαίνουν από τα δωμάτια για να πάρουν το πρωινό τους. «Τώρα τους λένε και “θεσμούς”», σχολιάζει άτομο από το προσωπικό του ξενοδοχείου καθώς οι περίπου 15 υπάλληλοι των τεχνικών κλιμακίων παίρνουν θέση στα τραπέζια του εστιατορίου «Βυζαντινό».

Η ΤΡΟΛΙΑ ΤΟΥ ΜΗΝΑ! Βαρουφάκης: Δεν αγαπώ την προβολή στα ΜΜΕ

Συνέντευξη -και- στην ιταλική εφημερίδα Il Messaggero έδωσε ο υπουργός Οικονομικών - «Όσο σε ανεβάζουν, τόσο κινδυνεύεις να πονέσεις όταν πέσεις» λέει για τα μέσα ενημέρωσης

Αναλυτική συνέντευξη παραχώρησε ο υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης στην ιταλική εφημερίδα «Ιλ Μεσσατζέρο», με τίτλο «Ελπίζω ο Ρέντσι να εκμεταλλευθεί όλη την δουλειά της Αθήνας».

ΚΑΛΑ ΡΟΥΦΑ Τ'ΑΥΓΟ ΣΟΥ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΙΔΕΟ! Ακύρωση των αυξήσεων στο ρεύμα ζητά ο Π. Λαφαζάνης

Την ακύρωση των αυξήσεων στους λογαριασμούς ρεύματος που αποφάσισε η Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας με την αύξηση του ΕΤΜΕΑΡ ανήγγειλε με σημερινή δήλωσή του ο υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότηςης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας Παναγιώτης Λαφαζάνης.

Αυτοκτονία λένε οι πρώτες εκτιμήσεις για το θάνατο του Βαγγέλη Γιακουμάκη

Για αυτοκτονία κάνουν λόγο οι πρώτες εκτιμήσεις για την αιτία θανάτου του 20χρονου Βαγγέλη Γιακουμάκη ο οποιος βρέθηκε νεκρός το πρωί της Κυριακής κοντά σην Γαλακτομική Σχολή.

ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΗ Η ΨΥΧΗ! Έστειλε ντελιβερά στο νοσοκομείο ο Μιχάλης Ταμήλος

Περιπέτεια για τον πρώην βουλευτή στα Τρίκαλα
 
Μία απρόσμενη περιπέτεια είχε τα ξημερώματα της Κυριακής ο Μιχάλης Ταμήλος στην πατρίδα του, τα Τρίκαλα.

Εισαγγελία: Να κινηθεί η αυτόφωρη διαδικασία για την κατάληψη της Νομικής

Να κινήσει την αυτόφωρη διαδικασία για την αποτροπή νέων επεισοδίων με αφορμή την κατάληψη της Νομικής Σχολής, καλεί την Αστυνομία ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών.

Ελληνόπουλα διαπρέπουν στην Αμερική

Η φοίτηση σε αμερικανικό πανεπιστήμιο, με εξαίρεση αυτά του Χάρβαρντ, του ΙΜΤ και του Κολούμπια, μπορεί να μην αποτελεί το κορυφαίο μορφωτικό εφόδιο κάθε Ευρωπαίου εφήβου που ενηλικιώνεται και έχει τις οικονομικές προδιαγραφές για να σπουδάσει στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, αλλά η εκμάθηση του μπάσκετ σε κάθε πανεπιστημιακή ομάδα των Ηνωμένων Πολιτειών, αποτελεί αναμφισβήτητα το καλύτερο μεταπτυχιακό του.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ ΜΑΛ@ΚΑΣ!Οι… selfies του Χριστόδουλου Ξηρού! (ΦΩΤΟ)Δημοσιεύθηκε

Οι προσωπικές… selfies του Χριστόδουλου Ξηρού με μία νεαρή κοπέλα, κατά τη διάρκεια των τουλάχιστον 7 αδειών που είχε λάβει από τις φυλακές Κορυδαλλού, ήταν αποτυπωμένες και αποθηκευμένες σε ηλεκτρονικά μέσα που βρέθηκαν στις γιάφκες της Αναβύσσου και του Λουτρακίου.

Ο Γιάνης Βαρουφάκης και η Δανάη Στράτου στο Κόμο -Το φόρουμ, οι βόλτες και το χλιδάτο ξενοδοχείο που του πληρώνουμε [εικόνες]

Με αφορμή την επίσκεψή του στη γραφική ιταλική πόλη Κόμο, επ' ευκαιρία του ετήσιου φόρουμ που διεξάγει το think tank «Αμπροζέτι», ο Έλληνας υπουργός Οικονομικών και η σύζυγός του Δανάη Στράτου, δεν έχασαν την ευκαιρία να κάνουν μια μικρή βόλτα στη λίμνη Κόμο και φυσικά να ξεφύγουν λίγο από το φόρτο εργασίας των ημερών.

Ο Χαρδούβελης αποκαλύπτει: Ποιος με συμβούλεψε να μην καταθέσω πόθεν έσχες

Μετά το σάλο που προκλήθηκε με την αποκάλυψη ότι ο Γκίκας Χαρδούβελης έστειλε χρήματα στο εξωτερικό φοβούμενος κατάρρευση της οικονομίας, ο πρώην ΥΠΟΙΚ αποκαλύπτει ποιος τον συμβούλεψε να μην καταθέσει δήλωση περιουσιακής κατάστασης κατά το διάστημα που ήταν σύμβουλος του τότε πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου.

Die Welt: Ανίκανος ο Βαρουφάκης- Υπάρχουν 800 δις καταθέσεις Ελλήνων στην Ελβετία και κανείς δεν τα φορολογεί

Με αρκετές δόσεις ειρωνείας και επικριτική ματιά σχολιάζει η Die Welt τις δηλώσεις της κυβέρνησης για πάταξη της φοροδιαφυγής, καθώς ο Γιάνης Βαρουφάκης δεν «αγγίζει» τις ελληνικές καταθέσεις στην Ελβετία.

ΝΔ: Μόνο στη φαντασία του κυρίου Βαρουφάκη άφησε η προηγούμενη κυβέρνηση άδεια ταμεία

Προπαγάνδα χαρακτηρίζει το γαλάζιο επιτελείο τα περί «τρύπας» 2 δισ. ευρώ

Τις πληροφορίες ότι η κυβέρνηση βρήκε «τρύπα» 2 δισ ευρώ στο πρωτογενές πλεόνασμα του 2014  επιχειρεί να αντικρούσει η ΝΔ.

Βγαίνει στο…σφυρί τηλεοπτικός σταθμός πανελλαδικής εμβέλειας

Είδηση βόμβα αποκάλυψε μέσα από τη στήλη της η Ντέπυ Γκολεμά. Η γνωστή τηλεκριτικός, επικαλούμενη πηγές της, αποκαλύπτει μέσα από τη στήλη της «Μέχρι κεραίας» στη Real News ότι στο σφυρί έχει βγει μεγάλο τηλεοπτικό κανάλι της χώρας μας. Ο λόγος για το Μακεδονία TV που ανήκει στον όμιλο Κυριακού.

«Αδειάζουν» τα κέντρα κράτησης μεταναστών: 420 ελεύθεροι κάθε μέρα

Με τρένα, λεωφορεία και … προαστιακό, οι παράνομοι μετανάστες που αφήνονται ελεύθεροι από τα Κέντρα Κράτησης Αλλοδαπών σε όλη τη χώρα, κατακλύζουν τα κέντρα της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης

Ιγνατίου: Ο Τσίπρας απλώς χτυπάει το χέρι του στο μαχαίρι

Με άρθρο του στο “Έθνος της Κυριακής”, ο Μιχάλης Ιγνατίου καλεί τον Αλέξη Τσίπρα να πάρει πάνω του το θέμα της διαπραγμάτευσης, και να βγάλει από την ατζέντα της κυβέρνησης τη ρητορική περί δημοψηφίσματος.

Τα σενάρια που εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ για τον άτυχο Γιακουμάκη – Τι ρόλο έπαιξε το μαχαίρι δίπλα στο πτώμα

Τη χειρότερη κατάληξη είχε η αναζήτηση για τον Βαγγέλη Γιακουμάκη, καθώς όπως όλα δείχνουν επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι και ο 20χρονος βρέθηκε νεκρός.

Ο Άδωνις «σκίτσαρε» ειρωνικό σχόλιο για την κυβέρνηση (ΦΩΤΟ)

Έντονα ειρωνικό σκίτσο για την κυβέρνηση ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ , Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο πρώτος Έλληνας που έφτασε στην Αυστραλία ήταν κατάδικος

Σύμφωνα με την προφορική παράδοση, ο πρώτος Έλληνας που έφτασε στην Αυστραλία ήταν κάποιος Δαμιανός Γκίκας, που μεταφέρθηκε στο Sydney ως κατάδικος το 1802.

Το βίντεο που συγκίνησε τον γονιό Άδωνι

Συγκίνηση προκάλεσε στο Άδωνι Γεωργιάδη ένα βίντεο που απεικονίζει μία ιστορία για τον κύκλο της ζωής ενός ανθρώπου που από παιδί γίνεται γονιός. Το βίντεο σκηνοθέτησε ο Po Chou Tsi και έχει τίτλο «Ο Φάρος» και έχει κερδίσει 27 διεθνή βραβεία!

ΑΟΖ: «Eυχή ή Kατάρα»

Η Κύπρος με την ανακήρυξη και οριοθέτηση ΑΟΖ έδειξε ότι μπορεί να κερδίσει πόντους στο διπλωματικό παιχνίδι.

Η γεωγραφική θέση της Κύπρου είναι συνάμα «ευχή και κατάρα». Οι κατακτητές και οι διεκδικητές του πολύπαθου νησιού μας, καταδεικνύουν την μια πτυχή της πιο πάνω φράσης.

Ο «Ράμπο» που πολεμάει τους τζιχαντιστές

Την ώρα που η ISIS βρίσκεται αντιμέτωπη με την κοινή επίθεση των Ιρακινών δυνάμεων και των μονάδων της Λαϊκής Κινητοποίησης με στόχο την ανακατάληψη της πόλης του Τικρίτ, οι απανταχού Ιρακινοί εναποθέτουν τις ελπίδες τους στους ρωμαλέους ώμους ενός άντρα τον οποίο αποκαλούν «Άγγελο του Θανάτου».

Μια ελληνική στις 14 πιο εντυπωσιακές πισίνες του κόσμου! (ΦΩΤΟ)

Όπως για όλα τα πράγματα έτσι και σε αυτή την περίπτωση υπάρχουν πισίνες και πισίνες.
Με θέα σε ωκεανούς, τροπικά δάση και βουνά, οι συγκεκριμένες πισίνες μας κάνουν να ονειρευόμαστε και να ανυπομονούμε ακόμα περισσότερο για τις καλοκαιρινές διακοπές.

Σε άλλο γαλαξία...

Δεν χρειάζεται να ψάξει πολύ κάποιος για να καταλάβει γιατί το 33% του εξυπνότερου λαού στον κόσμο πιστεύει ότι μας ψεκάζουν. Αν προσέξει τον λόγο των κομμάτων και των ΜΜΕ θα βρει δεκάδες συνωμοσίες. Η κυβέρνηση μόνο βρίσκει τρεις με τέσσερις στην καθισιά της. Οταν λέμε «καθισιά της» κυριολεκτούμε, διότι 45 μέρες τώρα οι «πρώτη φορά υπουργοί» δεν έχουν αρμοδιότητες και αφού δεν έχουν να ζυμώσουν, όλη μέρα κοσκινίζουν θεωρίες συνωμοσίας.

Επιστρέφει στην ΤιΒι ο κόκκινος Πάνος... που αλλού; Στο ΚΟΝΤΡΑ...

Ρε μεγάλε πως κατάντησες έτσι; Που είναι οι εποχές που ήσουν υπουργός του Καραμανλή και έβαζες το ασφαλιστικό ταμείο στο οποίο άνηκε το κτήριο που στεγόζονταν το Υπουργείο, να σου αλλάξει έπιπλα και να βάλει ξύλινο πάτωμα στο γραφείο σου μαζί με αλεξίσφαιρα τζάμια; Τι εποχές κι αυτές ρε Πάνο;

Επιστρέφει ξανά στην τηλεόραση ο Πάνος Παναγιωτόπουλος. Ο επί σειρά ετών βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και υπουργός ξαναγυρίζει στα «παλιά του λημέρια» αφού έκλεισε -σ΄αυτή τη φάση τουλάχιστον- η πολιτική του καριέρα.

ΦΩΤΟ-Γελάει ο Άδωνις με τον Μητσάρα που από «ακροδεξιό» έκανε σύντροφό του τον Καμμένο και τον στηρίζει

Θέση στον καυγά που έχει ξεσπάσει μεταξύ του προέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς και του υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου πήρε ο Δημήτρης Παπαδημούλης, αλλά και ο Άδωνις Γεωργιάδης.

ΧΑΧΑ! ΚΑΛΟ Ε; Υποχρεωτική δήλωση μετρητών στη φετινή δήλωση

του Σπύρου Δημητρέλη

Δηλώστε καταθέσεις και μετρητά που βρίσκονται ακόμη και στο στρώμα, διότι, αν δεν το κάνετε, θα κατασχεθούν από το Δημόσιο. Αυτό είναι το μήνυμα που θα λάβουν πολύ σύντομα οι φορολογούμενοι εν όψει της υποβολής της φετινής φορολογικής δήλωσης, στην οποία ο σχεδιασμός που γίνεται από τις υπηρεσίες του υπουργείου Οικονομικών προβλέπει ότι θα δηλωθούν -για δεύτερη φορά μετά το 1992- και όλα τα μετρητά και επενδύσεις που διαθέτει κάθε φορολογούμενος. Ο λόγος; Να λειτουργήσει από το μέσον του έτους το Περιουσιολόγιο για την καταπολέμηση της φοροδιαφυγής.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΜΕΝΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ! Φλαμπουράρης: Συνεργάτες των ναζί οι Πολωνοί

Όχι και έτσι σύντροφε Φλαμπουράρη
   
Είχε ήδη δημοσιευτεί αυτό το άρθρο όπου στηριγμένος στο βιβλίο του Ρίτσαρντ Έβανς Το Γ’ Ράιχ στον πόλεμο, (Αλεξάνδρεια, μτφ Ελένη Αστερίου) έκανα μια μικρή αναφορά στις θυσίες του πολωνικού λαού κατά την περίοδο της ναζιστικής κατοχής της χώρας, όταν άκουσα για τις δηλώσεις του Υπουργού Επικρατείας κ. Φλαμπουράρη. Αυτός φέρεται να δήλωσε ότι «εκτός Πολωνών και Αυστριακών που ήταν σύμμαχοί των ναζί, όλη η Ευρώπη υπέφερε». Θα ευχόμουν να μην είχαν γίνει ποτέ αυτές οι δηλώσεις, αλλά δυστυχώς έγιναν.

Του ξέφυγε του εργατολόγου: Έρχεται μείωση ΚΥΡΙΩΝ συντάξεων...

Και είναι η πρώτη φορά που ακούγεται... από κυβέρνηση που τυχαίνει να είναι "πρώτη φορά αριστερά"

Θέμα ενδεχόμενης μείωσης των συντάξεων έθεσε βουλευτής Αττικής με το ΣΥΡΙΖΑ και α΄ αντιπρόεδρος της Βουλής, κ. Αλέξης Μητρόπουλος.

ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝ ΗΛΙΘΙΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΓΙΔΙΑ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΟΥΝ! Φλαμπουράρης: Θα πληρώσουμε το χρέος με... αέρα

Δεν θα υπάρξει ατύχημα, υποστηρίζει ο υπουργός Επικρατείας και κάνει λόγο για συνάντηση πολιτικών αρχηγών αν το απαιτήσουν οι συνθήκες. Η αντίδραση του ΠΑΣΟΚ.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ ΗΛΙΘΙΟΣ!! Ρωμανιάς: Τα ταμεία έχουν λεφτά (ΒΙΝΤΕΟ)

Σε μια ακόμη δήλωση του ο γενικός γραμματέας κοινωνικών ασφαλίσεων, Γιώργος Ρωμανιάς τόνισε πως υπάρχει ρευστότητα στα ταμεία χωρίς φυσικά να αναφερθεί στο ξεφτιλίκι ότι τον ξεφτίλισε η Αναλογιστική αρχή μελετών.

ΤΟ ΤΕΡΜΑΤΙΣΕ!! Ο Βαρουφάκης έβγαλε selfie με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Τον συνάντησε στο μακιγιάζ με τις πυζάμες της!
Τερματίστηκε η μόδα της selfie μετά το σημερινό πρωινό!

Ο Γιάνης Βαρουφάκης ήταν καλεσμένος του Σπύρου Χαριτάτου στην "Πρωινή Ενημέρωση". Περνώντας ο υπουργός Οικονομικών από το μακιγιάζ, ποια συναντάει;

Η απάντηση της Βαλαβάνη για το ιδιωτικό νοσοκομείο: Εγώ μπορώ να νοσηλεύομαι σε ιδιωτικά... δεν είμαι δα και καμιά δεξιά να την κράξουμε

Σε ιδιωτικό νοσηλευτήριο συμβόλαιο και όχι σε "έλλειψη εμπιστοσύνης στο δημόσιο σύστημα υγείας" οφείλεται η νοσηλεία μου σε ιδιωτική μονάδα, απαντά η Βαλαβάνη και επιτίθεται στον Δ. Βαρνάβα που την εγκάλεσε για την επιλογή της.

FAZ: Ο Τσίπρας φοβάται πρόβλημα ρευστότητας στο τέλος του μήνα

Φόβους ότι η Ελλάδα θα αντιμετωπίσει πρόβλημα ρευστότητας στο τέλος του τρέχοντος μηνός εξέφρασε ο Έλληνας πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, σύμφωνα με δημοσίευμα της γερμανικής εφημερίδας Frankfurter Allgemeine Zeitung.

Βάσω Παπανδρέου στο ΘΕΜΑ: Όλες οι καταθέσεις μου είναι γνωστές, δεν έχω περιουσία στο εξωτερικό

«Καλώ επομένως τους αρμόδιους υπουργούς και τις υπηρεσίες, να διενεργήσουν και να ολοκληρώσουν ταχύτατα τον έλεγχο, ώστε να μην δημιουργούνται  εντυπώσεις»

Με αφορμή το δημοσίευμα της εφημερίδας «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ», με τίτλο: «Ψάχνουν μέχρι Βάσω και Λαλιώτη!...», η Βάσω Παπανδρέου έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Μητσάρα ποιος να το φανταζόταν... ότι θα έφτανες να υπερασπίζεσαι Καμμένο

"Πόλεμος" Παπαδημούλη σε Σόιμπλε και Σουλτς για τον Καμμένο!

Σφοδρά πυρά εξαπέλυσε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης, εναντίον των κ.κ. Σόιμπλε και Σουλτς, λέγοντας πως δεν έχουν καμία δουλειά με την σύνθεση της ελληνικής κυβέρνησης.

Βαρουφάκης: Είχα πει στον Σόιμπλε να μην καρφώσει ότι άλλα λέω μέσα κι άλλα έξω-Μετανιώνω για τις φωτό στο Paris Match

ΠΑΛΙ ΕΔΩΣΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ! Αποκάλυψε ότι είχαν συμφωνήσει με τον Γερμανό ομόλογό του να μην μαθευτεί τι ειπώθηκε στις κατ' ιδίαν συναντήσεις τους - «Φυλλάδα» αποκάλεσε την Bild, «αναξιόπιστο» το Spiegel

Τη δυσαρέσκειά του για τις πρόσφατες δηλώσεις του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, όταν ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών αποκάλυψε ότι τον αποκάλεσε «ξαφνικά αφελή», δεν έκρυψε ο Έλληνας ομόλογός του, Γιάνης Βαρουφάκης, μιλώντας το πρωί της Κυριακής στον Alpha.

Νεκρός βρέθηκε ο Βαγγέλης Γιακουμάκης στα Ιωάννινα -Κοντά στη Γαλακτοκομική Σχολή(EUROKINISSI/ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΝΟΜΙΚΟΥ)

Τη χειρότερη κατάληξη είχε η αναζήτηση για τον Βαγγέλη Γιακουμάκη, καθώς όπως όλα δείχνουν επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι και ο 20χρονος βρέθηκε νεκρός.

ΦΩΤΟ-Λιτός βίος Βαρουφάκη! Δείτε πόσο πληρώσαμε το νέο Laptop του

Προφανώς έπρεπε να είναι γρήγορο και ασφαλές για να μπορεί να στέλνει και να λαμβάνει γρήγορα τα email προς και από τον Ντάιζελμπλουμ... Δείτε την απόφαση για το Laptop αξίας...

Πρώτο τραπέζι πίστα στα μπουζούκια η Ολγα Κεφαλογιάννη [εικόνες]

Στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζονται ο Γιώργος Νταλάρας, η Γλυκερία και η Ελένη Βιτάλη διασκέδασε η Όλγα Κεφαλογιάννη.

ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΕΣ ΕΠΙΤΥΧΊΕΣ! «Παγώνουν» το ΕΣΠΑ, για… τεχνικούς λόγους, οι Βρυξέλλες!

Σε μία πρωτοφανή κίνηση φαίνεται πως είναι αποφασισμένες να προχωρήσουν οι κοινοτικές υπηρεσίες, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες “προειδοποιούν” την ελληνική κυβέρνηση πως θα “παγώσουν” το ΕΣΠΑ!

Πόσο έχει πάει ο λογαριασμός το είπαμε; Αν ναι... το ξαναλέμε: Δείτε πόσα νέα μέτρα ζητούν οι δανειστές

Έρχονται νέα μέτρα λόγω δημοσιονομικού κενού του 2015 ύψους 2-3 δισ.... αφού δεν σας άρεσε το 1 δις και αν τον Ιούνιο, που πρότεινε η ΝΔ – Θέμα στη Σύνοδο Κορυφής σκέφτεται να θέσει ο Τσίπρας όπου θα πάει προετοιμασμένος... κρατώντας πολλά καλσόν

- Οι δανειστές “βλέπουν” σοβαρό ενδεχόμενο νέων μέτρων για να καλυφθεί το κενό
- Προβληματισμένος ο Αλέξης Τσίπρας με το θέμα της χρηματοδότησης της χώρας
- Σκέφτεται να θέσει θέμα χρηματοδοτικού κενού σε πολιτικό επίπεδο κατά τη Σύνοδο Κορυφής του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου
- Στα χέρια των μελών του Brussels group βρίσκονται τα πλήρη στοιχεία από το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους

Λαφαζάνης: Η ΝΔ φταίει για τις αυξήσεις στη ΔΕΗ--Τι απαντά η ΡΑΕ

H ΡΑΕ είναι υποχρεωμένη εκ του νόμου να αναθεωρεί το ΕΤΜΕΑΡ δύο φορές το χρόνο «εφόσον αυτό απαιτείται για τον ισοσκελισμό του Ειδικού Λογαριασμού ΑΠΕ και ΣΗΘΥΑ», αναφέρει ανακοίνωση της η Αρχή, απαντώντας για την αύξηση στη ΔΕΗ υπέρ των ΑΠΕ.

Οι "αντιμιλιταριστές" του ΣΥΡΙΖΑ, ο Καμμένος και η παρέλαση "διαδήλωση" της 25ης Μαρτίου

Κομμούνια μάθετε καλού κακού το "περνάει ο Στρατός της Ελλάδος φρουρός" και το "έχω μια αδερφή κουκλίτσα αληθινή, τη λένε Βόρειο Ήπειρο την αγαπώ πολύ"... μπορεί να σας χρειαστούν...

Οι “αντιμιλιταριστές” του ΣΥΡΙΖΑ για τους οποίους πολλοί ανησυχούσαν ότι θα “καταργούσαν τον στρατό” μετά από την πολιτική -κυβερνητική σύμπραξη με τους Ανεξάρτητους Έλληνες του Πάνου Καμμένου ετοιμάζονται για την πρώτη στρατιωτική παρέλαση στην Αθήνα που θα είναι όχι μόνο θα είναι “πλήρης” σ΄ότι αφορά στη συμμετοχή τμημάτων και οπλικών συστημάτων, αλλά θα έχει και μήνυμα “πατριωτικής διαδήλωσης”!

ΝΑΙ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΝΟΝΟΣ! Στεφανάκος: Αν η κυβέρνηση δεν βιαστεί θα χάσει τον κόσμο

Ο βαρυποινίτης Βασίλης Στεφανάκος με συνέντευξή του στην «Εφημερίδα των Συντακτών» «φωτίζει» μία πλευρά της προσωπικότητάς του που ήταν έως τώρα άγνωστη: τη βαθιά πολιτικοποίησή του.

Οι Διστομίτες δεν θέλουν κατάσχεση του Ινστ. Γκαίτε-Τα νομικά εμπόδια για τις επανορθώσεις: Τι δηλώνουν οι δικηγόροι που εκπροσωπούν τους Διστομίτες

Μετά την εξαγγελία του υπουργού Δικαιοσύνης Νίκου Παρασκευόπουλου για το θέμα των γερμανικών αποζημιώσεων, που αποτέλεσε κίνηση υψηλού πολιτικού συμβολισμού και προκάλεσε ποικίλες προσεγγίσεις, το ερώτημα που τίθεται είναι αν πραγματικά μπορούν να εκτελεστούν στη χώρα μας αποφάσεις κατά της Γερμανίας.

ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙ Ο ΣΤΑΘΑΚΗΣ! Με διόδια παραδίδεται τη Δευτέρα τμήμα του Μαλιακού

Χωρίς... κόψιμο κορδέλας ή τελετή εγκαινίων, πιθανότατα όχι μόνο λόγω της συγκυρίας αλλά και των μεγάλων καθυστερήσεων στην ολοκλήρωση του έργου, θα δοθεί επιτέλους στην κυκλοφορία το νέο τμήμα Ραχών - Στυλίδας στο Μαλιακό κόλπο.

Πέταξαν τον Χαρδούβελη έξω από τη ΝΔ! -«Ο πρόεδρος δεν θα χρειαστεί άλλο τις συμβουλές σου»

Παρελθόν αποτελεί ο Γκίκας Χαρδούβελης για τις συσκέψεις που γίνονταν στη Νέα Δημοκρατία.

Σύμφωνα με αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της εφημερίδας Real News, ο πρώην υπουργός Οικονομικών δεν είναι πλέον... καλοδεχούμενος στη Συγγρού.

Απάντηση Καμμένου προς Σουλτς: Τα παίρνεις ρε!

“Πρόεδρε Mάρτιν Σουλτς είναι η σειρά σου τώρα θυμάσαι;” απάντησε στον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ο υπουργός Άμυνας Πάνος Κάμμενος μέσω του λογαριασμού του στο Twitter, παραθέτοντας δημοσίευμα σύμφωνα με το οποίο ο κ. Σουλτς απέρριψε ερώτηση του τότε ευρωβουλευτή, και νυν υπουργού Ευρωπαϊκών Υποθέσεων, Νίκου Χουντή, προς την Κομισιόν για...

ΝΔ: Η πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ οδήγησε στην κατάρρευση των εσόδων

Στις αναφορές του Μαξίμου ότι “η ελληνική κυβέρνηση στον ενάμιση μήνα της θητείας έχει βρεθεί αντιμέτωπη με μία δύσκολη κατάσταση που κληρονόμησε από την κυβέρνηση του κ. Σαμαρά” και ότι “σε όλους ήταν γνωστό το πόσο πλαστό ήταν το 'success story' περί τέλους των Μνημονίων, εξόδου στις αγορές κι άλλα φληναφήματα” απάντησαν κύκλοι της ΝΔ.