16 Μαρτίου 2015

Αυτές είναι οι πιο καυτές βολεϊομπολίστριες στον κόσμο (ΦΩΤΟ)

Επαγγελματίες αθλήτριες που ''κόβουν'' την ανάσα

Το βόλεϊ είναι αδιαμφισβήτητα ένα από τα πιο δημοφιλή αθλήματα και απευθύνεται τόσο σε γυναίκες όσο και σε άντρες.

Βαρουφάκης Νο 2 (αλλά με ακριβότερα γούστα) η Ζωή Κωνσταντοπούλου! Δείτε τι θέλει να αγοράσει η Βουλή

Λόξα με τη δημοσιότητα, μεγαλύτερη κι από την… κληρονομική φαίνεται ότι έχει αποκτήσει η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Σύμφωνα με απόλυτα έγκυρες πληροφορίες, βρίσκεται στην αναζήτηση ενός πανάκριβου μηχανισμού που ονομάζεται...

Σ. Κασιμάτης: Η δοκός και η ακίδα

Η σημερινή κυβέρνησή μας έχει ένα αναμφισβήτητο «χάρισμα» έναντι όσων προηγήθηκαν: δεν χρειάζεται τη βοήθεια των άλλων για να ρεζιλευτεί, γιατί τα καταφέρνει περίφημα μόνη της. Προ ημερών μόλις, κάναμε ολόκληρο διπλωματικό διάβημα στο Βερολίνο για μια φράση του Σόιμπλε η οποία ποτέ δεν ελέχθη. Κάναμε, δηλαδή, διάβημα για ένα μεταφραστικό λάθος, όπως απεδείχθη εκ των υστέρων, επειδή κανείς δεν μπήκε στον κόπο να κοιτάξει το ακριβές κείμενο των δηλώσεων Σόιμπλε.

ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΚΙ Ο "ΣΥΜΜΑΧΟΣ" ΟΜΠΑΜΑ! Γκάζια Λευκού Οίκου σε Δραγασάκη: Να τηρήσετε τις δεσμεύσεις σας

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης, Γιάννη Δραγασάκη, είχε στέλεχος του Λευκού Οίκου με τις ΗΠΑ να αναλαμβάνουν δράση για την επίλυση της κρίσης.

Σόιμπλε: Ο Τσίπρας λέει ψέματα στον ελληνικό λαό

Επίθεση στον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, κατηγορώντας τον ότι λέει ψέματα στον ελληνικό λαό, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

ΤΑ ΚΛΑΣΙΚΑ ΚΟΛΠΑΚΙΑ ΓΑΠ! Δεν υπολογίζουν ΕΝΦΙΑ και 2 δις έσοδα για να κοντύνουν το πλεόνασμα επί ΝΔ

Στο 0,3% αντί για 1,5% υπολογίζει ο ΣΥΡΙΖΑ το πρωτογενές πλεόνασμα του 2014 - «Τρύπα» στα έσοδα, κυρίως απο τις εισπράξεις φόρων εισοδήματος, ρυθμίσεων ληξιπρόθεσμων χρεών και από τον ειδικό φόρο στα καύσιμα

ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΡΟΜΠΑ ΛΕΜΕ! ARD: Γνήσιο το βίντεο του Βαρουφάκη (ΒΙΝΤΕΟ)

Με ανακοίνωση που εξέδωσε το γερμανικό τηλεοπτικό δίκτυο ARD μέσω της ιστοσελίδας του, αναφέρει ότι δεν διαπιστώνει καμία ένδειξη μοντάζ η παραποίησης του βίντεο που προβλήθηκε το βράδυ της Δευτέρας στην εκπομπή του Γκίντερ Γιάουχ, διαψεύδοντας ουσιαστικά τους ισχυρισμούς του Γιάνη Βαρουφάκη.

ΠΙΝΑΚΑΣ! Καραγκούνης: Το λες και τρολιά να τους αφήνουμε 2,5 δις στο ταμείο και να μας κατηγορούν για «άδεια ταμεία»

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Κώστας Καραγκούνης κατέκρινε τους ισχυρισμούς της κυβέρνησης για τους δημοσιονομικούς στόχους. «Η αλήθεια είναι (Δελτίο Δημοσίου Χρέους- Δεκεμβρίου), ότι την 31η Δεκεμβρίου του 2014, τα ταμειακά διαθέσιμα του κράτους ήταν 2,574 δισεκατομμύρια ευρώ, σχεδόν 400 εκατομμύρια πάνω από τα αντίστοιχα αποθέματα στο τέλος του 2013!», τόνισε ο κ. Καραγκούνης.

Επιστολή Ιβάν Σαββίδη στον Τσίπρα-Με ποιον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ τα έχει πάρει-Τι λέει για κρατικές υπηρεσίες

Επιστολή στον πρωθυπουργό έστειλε ο ομογενής επιχειρηματίας Ιβάν Σαββίδης, που δραστηριοποιείται έντονα επιχειρηματικά στη χώρα μας.

Άγριο κράξιμο στον Τσίπρα, ρίχνει ο “γουναράς” βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Διαμαντόπουλος

Από γενεές… δεκατέσσερις πέρασε τον πρωθυπουργό, με τον δικό του τρόπο, ο βουλευτής Καστοριάς του ΣΥΡΙΖΑ Βαγγέλης Διαμαντόπουλος (εκείνος που προ διετίας έδινε «ραντεβού στα γουναράδικα») …

Αιτία η δημόσια προτροπή Τσίπρα προς τα μέλη της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματός του να παραιτηθούν από το προνόμιο των βουλευτικών αυτοκινήτων!

ΝΔ: «Απραγη η κυβέρνηση παρακολουθεί την κατάληψη της Νομικής»

Στον απόηχο της μήνυσης που κατέθεσε ο πρύτανης της Νομικής Σχολής Αθηνών, Θάνος Δημόπουλος, έρχεται η δήλωση του εκπρόσωπου της ΝΔ, κ. Κ. Καραγκούνη, ο οποίος τονίζει πως «κανείς, πλέον, δεν μπορεί να δεχθεί τέτοια απαράδεκτα φαινόμενα», αναφερόμενος στην κατάληψη της σχολής.

Άδωνις: Ο Τσίπρας θα γίνει «Μερκελιστής»;

Νέος «Μερκελιστής» θα γίνει ο Αλέξης Τσίπρας, λέει ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, κ. Άδωνις Γεωργιάδης.

Σόιμπλε: Η νέα κυβέρνηση έχει καταστρέψει όση εμπιστοσύνη είχε δημιουργηθεί από την προηγούμενη

Νέα επίθεση στην ελληνική κυβέρνηση εξαπολύει ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας Βόλφγκανγκ Σόιμπλε κατηγορώντας την ότι έχει καταστρέψει όλη την εμπιστοσύνη που είχε αποκατασταθεί το τελευταίο διάστημα.

Από τον Ιερώνυμο το μνημόσυνο του Παύλου και της Φρειδερίκης στο Τατόι-Υποβασταζόμενος ο Κωνσταντίνος

Στα πάλαι ποτέ θερινά ανάκτορα του Τατοΐου, βρέθηκε το πρωί ο βασιλιάς Κωνσταντίνος. Εκεί τέλεσε τρισάγιο στη μνήμη των γονέων του Παύλου και Φρειδερίκης, οι οποίοι έφυγαν πριν από 51 και 34 χρόνια, αντίστοιχα, από τη ζωή.

Από το 'καμιά θυσία για το ευρώ' στη γενική γραμματεία βιομηχανίας ο Γιάννης Τόλιος (BINTEO)

O Γιάννης Τόλιος, διδάκτωρ οικονομικών επιστημών και μέλος της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ, ορίστηκε γενικός γραμματέας Βιομηχανίας του υπουργείου Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας, με απόφαση της κυβέρνησης.

Εφιαλτικά αυτά που (δεν) λέει ο κ. Λαπαβίτσας!

Την εφιαλτική για τη χώρα κατάσταση στην οποία θα οδηγήσει μια ενδεχόμενη χρεοκοπία εξωραΐζει, κατά το... δυνατόν, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και καθηγητής Οικονομικών σε βρετανικό πανεπιστήμιο, Κώστας Λαπαβίτσας, σε συνέντευξή του σε γνωστό αμερικανικό περιοδικό.

Ξέσπασε η… σύζυγος του Άγγελου Αναστασιάδη

Για μια ακόμη φορά ο Αγγελος Αναστασιάδης αποχωρεί από τον ΠΑΟΚ και η σύζυγός του, Βιβή, πήρε θέση για το διαζύγιο του Ελληνα τεχνικού με τον «Δικέφαλο».

Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΣΥΓΚΙΝΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕ! Πρώην βουλευτής εξηγεί πώς βρέθηκε στη λίστα όσων έβγαλαν χρήματα στο εξωτερικό

Με επιστολή του προς τον υπουργό Επικρατείας για την Καταπολέμηση της Διαφθοράς, Παναγιώτη Νικολούδη, την πρόεδρο της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου και τον διοικητή της Τραπέζης Ελλάδος Γιάννη Στουρνάρα, ο πρώην βουλευτής...

ΕΛΑΣ: Αν ο Γιακουμάκης αυτοκτόνησε δεν μπορούν να γίνουν διώξεις

«Το σύνολο των ευρημάτων συνηγορούν υπέρ της εκδοχής της αυτοχειρίας». Αυτό ανέφερε, σύμφωνα με πληροφορίες ο ιατροδικαστής Βουγιουκλάκης στις αρμόδιες Αρχές μετά τη νεκροτομή στη σορό του άτυχου Βαγγέλη Γιακουμάκη.

ΟΠΑ Η Κ@ΛΟΤΟΥΜΠΑ! Λαφαζάνης: Δεν είναι εύκολο να πάρουμε πίσω τις αυξήσεις στη ΔΕΗ, μειώνουμε το φυσικό αέριο

Προανήγγειλε σημαντικές μειώσεις στην τιμή του φυσικού αερίου από τον Απρίλιο

Αυστηρή προειδοποίηση προς τη ΡΑΕ να ακυρώσει άμεσα τις επικείμενες αυξήσεις των τιμολογίων ηλεκτρικού ρεύματος εξαπέλυσε ο υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Παναγιώτης Λαφαζάνης ξεκαθαρίζοντας πως «εάν δεν το κάνει τότε η κυβέρνηση θα πάρει πρωτοβουλίες με όλους δυνατούς τρόπους, για να ακυρωθούν αυτές οι απαράδεκτες αυξήσεις. Θα το κάνουμε γιατί αυτό επιβάλει σήμερα το εθνικό συμφέρον».

ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΤΗΣ ΠΕΙ "GO BACK"Επίσκεψη Τσίπρα στο Βερολίνο στις 23 Μαρτίου

Την πρώτη του επίσκεψη στο Βερολίνο θα πραγματοποιήσει στις 23 Μαρτίου ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, μετά από πρόσκληση της καγκελαρίου Άνγκελα Μέρκελ.

Εισάγουμε από φρούτα μέχρι…σώβρακα από την Τουρκία!

Στα εξοντωτικά χρόνια του μνημονίου και της σκληρής λιτότητας, με τις βασικές δομές της κοινωνίας να βρίσκονται υπό κατάρρευση και τις πρωτογενείς γραμμές παραγωγής σε αποσύνθεση, η Ελλάδα δεν έχει πλέον επάρκεια αγαθών… να θρέψει τα παιδιά της.

Η Παραπληροφόρηση στην Ελλάδα έχει αναχθεί σε τέχνη

του Γιάννη Κουτσομύτη

Το Der Spiegel δημοσίευσε ένα άρθρο το βράδυ της Παρασκευής [http://bit.ly/1BGed9c], όπου αναλύει τις σχέσεις Βερολίνου-Βρυξελλών ως προς το ελληνικό ζήτημα και ποια θα μπορούσε να είναι η τελική λύση.

Με εσάνς χούντας η παρέλαση της 25ης Μαρτίου: Μπάντες του Στρατού θα παίζουν... δημοτικά για να χορεύει ο κόσμος

Το τι έχουν καταπιεί οι ΣΥΡΙΖΑίοι για να κάτσουν στις καρέκλες δεν περιγράφεται!

Εντελώς διαφορετική απ' ό,τι γνωρίζαμε επί Δημοκρατίας μέχρι τώρα θα είναι η φετινή παρέλαση για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου που θα δώσει στους νεότερους ΣΥΡΙΖΑίους την ευκαιρία να πάρουν μια γεύση από τις φιέστες της χούντας στις εθνικές εορτές... με μόνη διαφορά ότι θα γίνει στο Σύνταγμα αντί για το Παναθηναϊκό στάδιο.

ΒΙΝΤΕΟ-Ποιος πρωθυπουργός έφαγε κρεμμύδι μαζί με τη φλούδα μπροστά στις κάμερες;

Δεν συνηθίζεται ο πρωθυπουργός μιας χώρας να τρώει άγαρμπα μπροστά στις κάμερες, εκτός αν του προσφερθεί κάποιο γλυκό ή επισκεφθεί ένα εστιατόριο. Ωστόσο αυτό δεν ισχύει για όλες τις περιπτώσεις, καθώς κάποιοι ηγέτες δεν ξέρουν τι σημαίνει «τρόπος»…

Διορίζουν συγγενείς και φίλους στην κυβέρνηση (ΠΙΝΑΚΑΣ)

Καλά κρατεί και στην νέα κυβέρνηση το γαϊτανάκι του βολέματος συγγενών και φίλων, το οποίο δεν γνωρίζει κομματικά ...χρώματα.

Οπως αποκαλύπτει ο Βηματοδότης, ο υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Μεταρρύθμισης Νίκος Βούτσης τοποθέτησε έναν σύμβουλο για λογαριασμό...

«Ημουν στην ομάδα που σχεδίαζε δολοφονία του Καραμανλή»

Νέα τροπή στην έρευνα - Μάρτυρας-κλειδί καταθέτει στον ανακριτή πως έλαβε μέρος στο σχέδιο με το όνομα «Πυθία 1» και δηλώνει ότι έχει στοιχεία

Νέα τροπή στη δικαστική έρευνα για το σχέδιο «Πυθία 1», το αποκαλούμενο σχέδιο δολοφονίας του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή, δίνει με κατάθεσή του στον ανακριτή Δημήτρη Φούκα μάρτυρας-κλειδί.

Γελάει η Ραχήλ με τον Καμμένο: Το μόνο που κάνει είναι ταξιδάκια με Apache και φρεγάτες για να βγάζει selfie

Πανάρα αυτά παθαίνεις! Τους έκανες ανθρώπους και τώρα σε κοροϊδεύουν

Καρφιά προς την πλευρά του υπουργού Εθνικής Άμυνας κ. Πάνου Καμμένου αλλά και στους ΑΝΕΛ έριξε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ραχήλ Μακρή, κατηγορώντας τους για απραξία σε ό,τι αφορά στις διαπραγματεύσεις.

ΚΛΑΙΩ! Ο Βαξεβάνης αποθεώνει Άδωνι που βαρέθηκε να τον σφαλιαρίζει και απέσυρε τις μηνύσεις εναντίον του

Oλες τις μηνύσεις και τις αγωγές που είχε υποβάλλει σε βάρος του περιοδικού HOT DOC του Κώστα Βαξεβάνη αποσύρει ο βουλευτής της ΝΔ Αδωνις Γεωργιάδης.
Ο κ. Γεωργιάδης, μάλιστα, έκανε retweet, το tweet του δημοσιογράφου μέσω του οποίου πόσταρε το άρθρο του περιοδικού που αναφερόταν στην απόσυρση των μηνύσεων.

Ακολουθεί το άρθρο Βαξεβάνη

Ο Άδωνις προς τιμήν του αποσύρει μηνύσεις

Ο Άδωνις Γεωργιάδης αποφάσισε να προχωρήσει στην απόσυρση μηνύσεων και αγωγών που είχε κάνει προς το HOT DOC.

Η απόφασή του αυτή ουσιαστικά δείχνει πως κατανοεί ότι το περιοδικό στα πλαίσια της δημοσιογραφικής λειτουργίας αναφέρθηκε στο πρόσωπό του και το ρόλο του κυρίως ως υπουργού. Ο Άδωνις Γεωργιάδης, παρότι έχει δεχθεί σκληρή κριτική από το koutipandoras.gr και το HOT DOC, προς τιμήν του θεωρεί πως αυτός ως δημόσιο πολιτικό πρόσωπο και εμείς ως δημοσιογράφοι αποτελούμε ένα δίπολο  που οφείλει να παίζει κοινωνικό ρόλο.

Εν αντιθέση με άλλα πολιτικά πρόσωπα τα οποία ενώ βαρύνονται με βαριές κατηγορίες και σκάνδαλα μήνυσαν το περιοδικό για να μην απαντήσουν στις αποκαλύψεις, ο Άδωνις Γεωργιάδης, τις περισσότερες φορές ανταποκρίθηκε στην κριτική δίνοντας τις απαντήσεις του.

Ακόμη και μετά την αντιδικία, φιλοξενήθηκε στο site προκειμένου να απαντήσει σε θέματα για τα οποία του ασκούσαν κριτική. Θεωρούμε και εμείς πως οι μηνύσεις ούτε είναι λύση, ούτε προάγουν ένα πολιτικό κλίμα που έχει ανάγκη η χώρα.

Αντιμετωπίζουμε με εκτίμηση αυτή την κίνηση του Άδωνη Γεωργιάδη και την αναγνώριση από τη μεριά του πως ο δημοσιογράφος όπως άλλωστε σημειώνουν οι διεθνείς συμβάσεις, μπορεί να ασκεί σκληρή ακόμη και άδικη κριτική όταν πρόκειται για δημόσια πρόσωπα.

Σίγουρα αυτή η αναγνώριση καθιστά καλύτερη και τη δημοσιογραφία και την πολιτική. Η αντιπαράθεση με τον Άδωνη Γεωργιάδη ήταν πάντα πολιτική και όχι προσωπική και έτσι θα παραμείνει,αν και πρέπει να παραδεχθούμε πως αρκετές φορές υπήρξαν και φραστικές υπερβάσεις. Ο Άδωνις Γεωργιάδης γνωρίζει πως το δημοσίευμα για το οποίο έκανε μήνυση εξέφραζε την πολιτική μας διαφωνία μαζί του σε πολιτικές για την Υγεία χωρίς να υπονοεί κάτι άλλο.

Χαμός στη Γερμανία με τη χειρονομία Βαρουφάκη! Τον κράζουν όλα τα ΜΜΕ!

Σύσσωμος ο γερμανικός Τύπος εμφανίζεται ιδιαίτερα επικριτικός απέναντι στον Γ. Βαρουφάκη σχολιάζοντας με καυστικό τρόπο την δήλωσή του στο talk show του Γκίντερ Γιάουχ στο κανάλι της γερμανικής κρατικής τηλεόραση"ΑRD"  σύμφωνα με την οποία, ο Έλληνας υπουργός Οικονομικών υποστηρίζει πως το βίντεο με την "χειρονομία" που κάνει στον γερμανικό λαό σε παλαιότερη ομιλία του είναι ψεύτικο. Οι τίτλοι των γερμανικών ΜΜΕ αντανακλούν την "κακή εικόνα"  που έχουν για τον Έλληνα υπουργό Οικονομικών.

Εκνευρισμός στα τεχνικά κλιμάκια και παράπονα για την ασφάλεια εξαιτίας των μετακινήσεων σε διαφορετικά ξενοδοχεία

Γκρίνια, δυσφορία, αλλά και παράπονα εξέφρασαν οι απεσταλμένοι των τεχνικών κλιμακίων των εταίρων στην Ελλάδα. Ο λόγος είναι η επιλογή της κυβέρνησης για διεξαγωγή των διαπραγματεύσεων με τις ελληνικές αρχές σε χώρους ξενοδοχείων και μάλιστα όχι πάντοτε στο ίδιο.

ΔΕΝ ΠΑΛΕΥΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΜΑ! Νέα συνέντευξη Τύπου της Ζωής με παράλληλη μετάφραση σε αγγλικά και γαλλικά

Διαφορετική πρακτική σε σχέση με τους προκατόχους της, σε όλα τα θέματα τηρεί η πρόεδρος της Bουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου. Και το αποδεικνύει για μια ακόμη φορά.

ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ-Γιάνης: Έσπασε το ρεκόρ της υπουργικής selfie!

Καλεσμένος στην Πρωινή ενημέρωση του Σπύρου Χαριτάτου βρέθηκε ο Γιάνης Βαρουφάκης την Κυριακή και μεταξύ άλλων είπε πως μετάνιωσε για την φωτογράφιση στο περιοδικό Paris Match, αν και το κείμενο έκανε πολύ καλό στη χώρα μας.

ΚΙ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΔΕΝ ΧΑΡΑΣΕ ΕΘΝΙΚΗ Ή ΑΜΥΝΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ!Χαρ. Τρικούπη: Ο ΛΑΟΣ επί κυβέρνησης Παπαδήμου δεν τροφοδότησε τυφλό εθνικισμό

Κύκλοι του ΠΑΣΟΚ σημειώνουν ότι κάποιος πρέπει να τους θυμίσει ότι «η συμμετοχή του ΛΑΟΣ δεν ήταν κοινοβουλευτικά/αριθμητικά κρίσιμη για τη σταθερότητα  της κυβέρνησης Παπαδήμου, άρα το κόμμα αυτό δεν μπορούσε να παίξει και δεν έπαιξε ρόλο στη διαμόρφωση της κυβερνητικής πολιτικής».

ΒΑΡΕΙΑ ΑΠΩΛΕΙΑ ΟΙ ΡΩΣΙΔΟΥΛΕΣ! Βόρεια Ελλάδα: Απαισιόδοξη πρόβλεψη για τους Ρώσους τουρίστες - Τι είπε ο πρόξενος Αλεξέι Ποπόφ!

Λιγότεροι τουρίστες από τη Ρωσία, σε σύγκριση με πέρυσι, αναμένονται φέτος στη Βόρεια Ελλάδα, λόγω της οικονομικής κρίσης στη χώρα τους, σύμφωνα με τον πρόξενο της Ρωσίας στη Θεσσαλονίκη Αλεξέι Ποπόφ.

ΤτΕ: «Τρύπα» 684 εκατ. στα ταμεία του Κράτους

Αποκαλυπτικά είναι τα στοιχεία της Τράπεζας της Ελλάδας, αφού δείχνουν πως το στο τέλος Φεβρουαρίου είχε ανοίξει «τρύπα» στα ταμεία του Κράτους, αναδεικνύοντας το οξύ πρόβλημα ρευστότητας.

ΝΕΑ ΤΡΟΛΙΑ! Θα δημιουργησουν «ρευστότητα» με Ταμείο που θα δίνει μικροδάνεια μέχρι 25.000 ευρώ

Που θα βρούνε μερικά δις να χώσουν ούτε ο Θεός ο ίδιος δεν ξέρει

Σχέδιο για την ενίσχυση της ρευστότητας στην αγορά διαβουλεύεται το κυβερνητικό επιτελείο.
Συγκεκριμένα, το υπουργείο Οικονομίας σχεδιάζει για τη ρευστότητα στην αγορά με τη μέθοδο των μικροδανείων μέχρι 25.000 ευρώ, διαμέσου της δημιουργίας Αναπτυξιακής Τράπεζας ή Ταμείου, σύμφωνα...

ΠΕΦΤΟΥΜΕ ΑΠ'ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ! «Μαϊμού» διεύθυνση δηλώνουν οι μετανάστες

Τα πρώτα προβλήματα από την εφαρμογή του μέτρου της ελεύθερης (και ελεγχόμενης) διαβίωσης των λαθρομεταναστών, μέχρις ότου επαναπατριστούν, καταγράφονται ήδη, κυρίως στο κέντρο της Αθήνας.

Επανεμφάνιση Πούτιν μετά το όργιο φημών: Συναντήθηκε με τον Πρόεδρο του Κιργιστάν κι εξαπέλυσε απειλές

Επανεμφανίστηκε δημοσίως ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν, μετά το όργιο φημών για τη 10ήμερη απουσία του από τα δημόσια πράγματα.

Σταμάτησε η αφαίρεση του γκράφιτι από το Πολυτεχνείο -Εφυγε το συνεργείο γιατί γίνεται συγκέντρωση κατά του καθαρισμού [εικόνες]

Μπορεί να ξεκίνησε σήμερα ο καθαρισμός του μαύρου γκράφιτι του Πολυτεχνείου, ωστόσο, η διαδικασία διακόπηκε ξαφνικά και προτού φυσικά ολοκληρωθεί.

Γιάννης Βρούτσης: «Για να αντιμετωπιστεί η κρίση χρειάζονται εκτός απ'το νόμο και τα 200 εκ. ευρώ»

Ο πρώην Υπουργός Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας Γιάννης Βρούτσης, μιλώντας στο CRASHonline τόνισε ότι αυτό που συνέβη είναι πρωτοφανές γεγονός στην πολιτική σκηνή της χώρας μας

ΒΙΝΤΕΟ-Μυστήριο με μετεωρίτη στην Ελβετία: Πέρασε πάνω από τα κεφάλια τους, έπεσε σε δάσος

Εικόνες σαν αυτές που εκτυλίχθηκαν πριν δυο χρόνια, περίπου, στη Ρωσία, παραλίγο να ζήσουν οι Ελβετοί.

Πριν μερικές ώρες πέρασε...

ΕΙΧΕ ΠΑΛΑΒΩΣΕΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ! Τέλος ο Αγγελος Αναστασιάδης από τον ΠΑΟΚ

Παρελθόν από τον ΠΑΟΚ ο Άγγελος Αναστασιάδης μετά από ανακοίνωση της ΠΑΕ και έπειτα από τη νέα γκέλα με τον Αστέρα Τρίπολης στην Τούμπα.

Εκοψε τις φλέβες στο δεξί του χέρι ο Βαγγέλης Γιακουμάκης

Το τραύμα που έφερε στον δεξί του καρπό ο Βαγγέλης Γιακουμάκης φαίνεται πως δίνει τη λύση τουλάχιστον για το πως προήλθε ο θάνατος του 20χρονου φοιτητή.

Μαλ@κίες από τον κλακαδόρο του ΣΥΡΙΖΑ Μέισον: Αν ο Τσίπρας ζητούσε βοήθεια από τη Ρωσία θα γινόταν ακόμη πιο δημοφιλής

Ρε λεφτά θα παιρνε; Ή φοβάσαι να πεις ότι θα παιρνε τα παπάρια του Πούτιν;

Σε έναν ήσυχο δρόμο στο κέντρο της Αθήνας, η χάλκινη, μοντερνιστική πρόσοψη του Ινστιτούτου Γκαίτε θυμίζει σε όλους πως από το 1952 δεν διδάσκει απλώς τα γερμανικά, αλλά απλώνει τη γερμανική διανόηση και κουλτούρα στην Ελλάδα.

Η επίδειξη «λιτού βίου» τρελαίνει τον ΣΥΡΙΖΑ

Η lifestyle φωτογράφηση στο «Paris Match» πέρα από τις διεθνείς επικρίσεις εκνευρίζει το κόμμα και προβληματίζει πια ιδιαίτερα τον πρωθυπουργό

Αν τύχαινε να περάσει κανείς από το λόμπι του γαλλικού ξενοδοχείου όπου διέμενε ο υπουργός Οικονομικών δίπλα στην πιο πολυσύχναστη μεγάλη λεωφόρο του Παρισιού, θα πίστευε ότι σε κάποιο από τα δωμάτιά του κρύβεται τουλάχιστον κάποιος ροκ σταρ.

Ο «ακήρυχτος πόλεμος» Ζωής – Ρένας

Ένας «ακήρυχτος πόλεμος» βρίσκεται σε εξέλιξη στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ, στις παρυφές της εξουσίας του κυβερνώντος κόμματος, με τη ματιά στραμμένη στο μέλλον. Μακρινό ή κοντινό, μονάχα η ίδια η πραγματικότητα μπορεί να απαντήσει.

ΒΡΗΚΑΝ ΑΔΕΙΑ ΤΑΜΕΙΑ ΛΕΜΕ! «Κληρώνει» για τα 2,4 δισ. των αποθεματικών -Κρίσιμες συνεδριάσεις ΔΣ

Εκπρόσωποι εργαζομένων και εργοδοτών στα Δ.Σ. των ταμείων έχουν τις μεγαλύτερες ενστάσεις στην πρόταση της κυβέρνησης να βάλουν πλάτη. Γιατί προβληματίζει τις διοικήσεις η τροπολογία που κατατέθηκε. Ποια είναι η περιουσία των ασφαλιστικών φορέων.

Τζιχαντιστές ντύνονται με σουτιέν και μπούρκες για να δραπετεύσουν από το Ιράκ [εικόνες]

Τζιχαντιστές που πλέον δεν επιθυμούν να πολεμούν για την ISIS και προσπαθούν να «αυτομολήσουν» από το Ισλαμικό Κράτος χωρίς να γίνουν αντιληπτοί, μεταμφιέζονται σε γυναίκες.

Toν κράζει το Paris Match: «Αυτός δέχτηκε να φωτογραφηθεί την προηγούμενη του Eurogroup!» [εικόνες]

Την προηγούμενη του Eurogroup της 9ης Μαρτίου ο Βαρουφάκης άλλαζε μπλουζάκια και πουκάμισα και έστρωνε τραπέζια για να φωτογραφηθεί για το Paris Match σε μια φωτογράφηση που κράτησε ώρες. Το ακόμα πιο τραγικό είναι ότι η συνέντευξη δόθηκε μέσα στην πτήση για Βρυξέλλες... Αν δεν το καταλάβατε, πάμε άλλη μια φορά: Σχεδόν όλη την προηγούμενη μέρα του Eurogroup ο Βαρουφάκης αντί να προετοιμάζεται, ασχολούνταν με τη φωτογράφιση... και μετά ο Σόιμπλε λέει ότι πάει απροετοίμαστος στο Eurogroup και οι δημοσιοκάφροι μας λένε "ο Σόιμπλε επιτίθεται στον Βαρουφάκη"

Η φράση του Γιάνη Βαρουφάκη ότι μετάνιωσε για τη φωτογράφιση στο Paris Match και ότι δεν συμφωνεί με την αισθητική του ψύχρανε το γαλλικό περιοδικό, το οποίο απαντά με ένα σκληρό κείμενο.

Οι αναρχοάπλυτοι κατέστρεψαν το εκκλησάκι δίπλα στη Νομική -Το έσπασαν και έκλεψαν τα πάντα [εικόνες]

Εικόνες καταστροφής παρουσιάζει το κτίριο της Νομικής Σχολής Αθηνών, που έχει καταληφθεί από την Παρασκευή από αντιεξουσιαστές. Από τη μανία τους, όμως, δεν γλίτωσε ούτε το εκκλησάκι των Αγίων Αναργύρων που βρίσκεται δίπλα στη σχολή.

BILD: Το βίντεο του Βαρουφάκη είναι αυθεντικό

«Ο Βαρουφάκης είπε ψέματα στην εκπομπή του Γιάουχ;» και υπότιτλο «ο υπουργός Οικονομικών των Ελλήνων ισχυρίζεται ότι το βίντεο είναι παραποιημένο - ειδικοί αμφιβάλλουν», η εφημερίδα BILD δημοσιεύει στην ηλεκτρονική της έκδοση ρεπορτάζ, σύμφωνα με το οποίο το βίντεο το οποίο προέβαλε η εκπομπή του Γκίντερ Γιάουχ, όπου ο Γιάνης Βαρουφάκης κάνει άσεμνη χειρονομία για τους Γερμανούς, δεν είναι μονταρισμένο, όπως ισχυρίστηκε ο ίδιος.