17 Μαρτίου 2015

ΚΛΑΙΩ! Μας τέλειωσε ο ΓΓ του Σταθάκη... τον είχαν καταγγείλει σαν λαμόγιο όταν ήταν αντιπολίτευση

Διαβάστε τι διορίζουν οι "πρώτη φορά αριστερά" να φρίξετε... όλα τα λαμόγια που δεν μπορούσαν πλέον να χωθούν στο ΠΑΣΟΚ

Ο Π. Στεφάνου είχε κάποιες συναντήσεις με τον προκάτοχό του. Είναι το ίδιο πρόσωπο για το οποίο δύο βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ είχαν καταθέσει ερώτηση αναφορικά με την αποζημίωσή του ως διευθύνοντος συμβούλου της Ολυμπιακής Αεροπλοΐας.

ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟ ΦΑΝΤΑΖΟΤΑΝ ΜΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΡΙΖΑ! Επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας μετά από πορεία άπλυτων [εικόνες]

Μετά την ολοκλήρωση πορείας αντιεξουσιαστών, ομάδα κουκουλοφόρων προκάλεσε μικρής έκτασης επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας.

Πλακώθηκε και με τον Μπαλάφα - ΒΙΝΤΕΟ

Έντονο διάλογο είχαν το βράδυ της Δευτέρας η πρόεδρος της βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου και ο δεύτερος αντιπροέδρος της βουλής  Γιάννης Μπαλάφας κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Επιτροπής για τις ΔΕΚΟ με θέμα το διορισμό στις θέσεις του Προέδρου και του Διευθύνοντα Συμβούλου του ΤΑΙΠΕΔ.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟΓΕΝΕΣ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ ΚΑΙ ΤΑ «ΑΔΕΙΑ ΤΑΜΕΙΑ»! ΝΔ: Η Κυβέρνηση έχασε τα αυγά και τα πασχάλια

«Η Κυβέρνηση καθημερινά αποδεικνύει ότι έχει χάσει "τα αυγά και τα πασχάλια", και μάλιστα… αρκετά πριν το Πάσχα! Ακόμα χειρότερα: κάθε non-paper της στρέφεται, πρωτίστως, ενάντια σε δικά της μέλη», αναφέρει η Νέα Δημοκρατία σε άτυπη ενημέρωση αναφορικά με το δημοσιονομικό αποτέλεσμα του 2014.

Λουλούδια από τον Ιερώνυμο στον Αλέξη Τσίπρα για τη γιορτή του

Η ανθοδέσμη-υπερπαραγωγή είχε λίλιουμ, κρίνα, κόκκινα τριαντάφυλλα, σε μια πορτοκαλί σύνθεση

Την ονομαστική του γιορτή έχει σήμερα ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και το τηλέφωνο στυο Μέγαρο Μαξίμου δεν σταμάτησε να χτυπά από συνεργάτες, υπουργούς, βουλευτές και φίλους που θέλησαν να του ευχηθούν.

ΝΔ για ΤΑΙΠΕΔ: Αλλα λέει ο Βαρουφάκης εκτός και άλλα η Βαλαβάνη εντός

Οι απώλειες εσόδων θα φέρουν νέα μέτρα, δεν το καταλαβαίνει αυτό η κυβέρνηση, αναρωτιέται ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ

Στην διαφορετική γλώσσα που χρησιμοποιεί η κυβέρνηση στο εσωτερικό και στο εξωτερικό στέκεται η Νέα Δημοκρατία αναφορικά με το ζήτημα για τα έσοδα από τις αποκρατικοποιήσεις. 

ΠΑΛΙ ΘΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΗΛΕΦΩΝΑ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΝΑ ΚΛΑΙΓΕΤΑΙ! «Εμείς προχωράμε κανονικά με τα νομοσχέδια»

...όπως έκανε μετά τα νταϊλίκια Βαρουφάκη στον Ντάιζελμπλουμ στην Αθήνα ή μετά την αποστολή της "λάθος επιστολής" από τον Βαρουφάκη...

Με τη διαδικασία του κατεπείγοντος στη Βουλή οι 100 δόσεις - Βούτσης για το «βέτο» της Κομισιόν: Άτοπες και αστήρικτες αιτιάσεις - Ζωή Κωνσταντοπούλου: Η νομοθετική πρωτοβουλία της Βουλής δεν εκβιάζεται

Με τη συζήτηση του νομοσχεδίου για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης στην Ολομέλεια και την κατάθεση, στη Βουλή, του σχεδίου νόμου για τη διεύρυνση της ρύθμισης των 100 δόσεων για τις ληξιπρόθεσμες οφειλές απαντά η κυβέρνηση στην επιστολή Κοστέλο, με την οποία ο εκπρόσωπος των «θεσμών» ζητά την απόσυρση των εν λόγω ρυθμίσεων.

Γιούνκερ – Σουλτς ζήτησαν και δεν πήραν λίστα για ιδιωτικοποιήσεις – μεταρρυθμίσεις

Δεν έστειλε ο Αλέξης Τσίπρας την λίστα με τις ιδιωτικοποιήσεις και τις μεταρρυθμίσεις για την καταπολέμηση της φοροδιαφυγής που του ζήτησαν οι κ.κ. Γιούνκερ – Σουλτς και είχε δεσμευτεί να στείλει ήδη από την προηγούμενη εβδομάδα.

Πυρ ομαδόν κατά της Ζ. Κωνσταντοπούλου και επιτροπής για έλεγχο του χρέους

Αρνητικές αντιδράσεις των κομμάτων της αντιπολίτευσης προκάλεσε η σύσταση Επιτροπής Ελέγχου του Λογιστικού Χρέους με απόφαση της Προέδρου της Βουλής Ζωής Κωνσταντοπούλου.

Μπακογιάννη: «Η Κωνσταντοπούλου θέλει να μου σπάσει τα νεύρα»

.... και καθυστερεί την υπογραφή απόφασης για την κάλυψη των ταξιδιωτικών δαπανών που έκανε η βουλευτής της ΝΔ για αποστολή του κοινοβουλίου

Τα παράπονά της για την Πρόεδρο της Βουλής εκφράζει η βουλευτής της ΝΔ, Ντόρα Μπακογιάννη, υποστηρίζοντας ότι η κυρία Ζωή Κωνσταντοπούλου καθυστερεί την υπογραφή απόφασης για την κάλυψη των ταξιδιωτικών δαπανών που έκανε για αποστολή του κοινοβουλίου.

Συνεχίζεται το γέλιο στη Γερμανία: Διαψεύδονται και οι δύο... διαψεύσεις Βαρουφάκη για το υψωμένο δάχτυλο

Ο υπουργός Οικονομικών, μέσω Twitter, λέει τώρα ότι δεν είναι πλαστό το βίντεο, αλλά πως το δάχτυλο δεν πήγαινε στους Γερμανούς - Είναι φανερό όμως ότι το «δάχτυλο» είναι για τους Γερμανούς - Ανέβασε στον λογαριασμό του ολόκληρο το βίντεο από την επίμαχη εκδήλωση - Ο γερμανικός Τύπος «κράζει» τον Ελληνα υπουργό Οικονομικών

Συνέχεια στο θέμα με το αν έκανε άσεμνη χειρονομία ή όχι δίνει ο υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Βαρουφάκης, ο οποίος το διαψεύδει εκ νέου μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter.

Αυτοί είναι οι τομεάρχες της Νέας Δημοκρατίας (ΟΝΟΜΑΤΑ)

Δείτε το οργανόγραμμα του κόμματος (όπως λέει τουλάχιστον ο ρετσίνας Κουρτάκης)
 
Σύμφωνα με πληροφορίες στο άτυπο Πολιτικό Συμβούλιο υποψήφιοι θα είναι οι Μάκης Βορίδης, Όλγα Κεφαλογιάννη, Θανάσης Μπούρας και Γεράσιμος Γιακουμάτος στις εσωκομματικές διαδικασίες που θα πραγμτοποιηθούν αύριο στην Συγγρού.

ΔΕΝΔΙΑΣ ΑΠ'ΤΗΝ ΑΝΑΠΟΔΗ->Τάκης Μπαλτάκος: Να απαλλαγεί η ΝΔ από τα κεντρώα βαρίδια!

Αυτοί οι ακραίοι προς το κέντρο και προς τα δεξιά, θέλουν σώνει και καλά να αυτοακρωτηριαστει η ΝΔ κόβοντας είτε το δεξί είτε το αριστερό χέρι της...

Στην συζήτηση που είχε ο Τάκης Μπαλτάκος στη νέα εκπομπή του Πάνου Παναγιωτόπουλου στο Contra Channel, το πρώην στέλεχος της κυβέρνησης Σαμαρά έριξε ρουκέτες κατά της παράταξης.

«Έξωση» Ζωής σε Δαμανάκη και Πάγκαλο!

Μετά τους πρώην πρωθυπουργούς η Πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου βάζει στόχο τα γραφεία που διατηρούν πρώην πρόεδροι Κοινοβουλευτικών Ομάδων και πρώην αντιπρόεδροι κυβερνήσεων.

Καραγκούνης: Απαθής η κυβέρνηση στη λεηλασία της Νομικής

Πυρά κατά της κυβέρνησης εξαπέλυσε και πάλι ο Κώστας Καραγκούνης για την πέμπτη μέρα κατάληψης της Νομικής Σχολής Αθηνών από παράνομους εισβολείς.

Μέρκελ: Η συζήτηση με τον Τσίπρα δεν αντικαθιστά την αξιολόγηση από την τρόικα-«Βέτο» Κομισιόν στα νομοσχέδια για 100 δόσεις και ανθρωπιστική κρίση

Γελάω με τους ηλίθιους όπως τον Πάρη του onalert που γράφουν βαθυστόχαστες αναλύσεις ότι η Μέρκελ κάλεσε τον Τσίπρα πριν δει τον Πούτιν γιατί γεωπολιτικά και πο@τσες μπλε! Ρε γίδια το ξαναλέω μπας και το εμπεδώσετε: Ο Πούτιν τα έχει βρει με τη Μέρκελ και δεν θα μαλώσει με τον καλύτερο πελάτη του για την μπανανία του Καμμένου... ακόμα περιμένουμε δε να της κλείσει το φυσικό αέριο και να παγώσει όπως μας λέγατε τον Σεπτέμβριο που αποφασιστηκαν οι λυρώσεις εναντίον της Ρωσίας...

Οι συζητήσεις στο Βερολίνο δεν αντικαθιστούν την αξιολόγηση από τη διεθνή τρόικα, δήλωσε σήμερα Τρίτη η γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ, μια μέρα αφότου προσκάλεσε τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα στη γερμανική πρωτεύουσα στις 23 Μαΐου.

Ενοχή Παπακωνσταντίνου για τη λίστα Λαγκάρντ πρότεινε η εισαγγελέας

Την ενοχή του πρώην υπουργού Γιώργου Παπακωνσταντίνου τόσο για το αδίκημα της απιστίας όσο και για το αδίκημα της απόπειρας νόθευσης εγγράφου ζήτησε η εισαγγελέας Ξένια Δημητρίου, για την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ.

ΑΝΤΕ ΣΤΟΝ ΝΙΚΟΛΑΚΗ ΚΥΡΑ ΜΟΥ! Ο Σαμαράς "έφαγε" την Πυργιώτη από το Ινστιτούτο Δημοκρατίας

Στη θέση της δημοσιογράφου ο Μενέλαος Δασκαλάκης
 
Νέος διευθυντής του Ινστιτούτου Δημοκρατίας Κ. Καραμανλής αναλαμβάνει σύμφωνα με πληροφορίες ο Μενέλαος Δασκαλάκης στη θέση της δημοσιογράφου Μαριάννα Πυργιώτη.

ΑΝΤΕ ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ! Ντάισελμπλουμ: Υπάρχει και η λύση της Κύπρου για την Ελλάδα

Δήλωση "βόμβα" για την Ελλάδα έκανε ο Γερούν Ντάισελμπλουμ, λέγοντας εμμέσως πλην σαφώς ότι εξετάζεται το σενάριο επιβολής περιοριστικών μέτρων στην κίνηση κεφαλαίων στις τράπεζες, όπως είχε γίνει στην Κύπρο.

ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥΣ ΒΓΑΛΑΤΕ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΝΟΥΝ! Αποφυλακίζεται ο δολοφόνος Σάββας Ξηρός αν ψηφισθεί η διάταξη για το ποσοστό αναπηρίας

Παράθυρο αποφυλάκισης του Σάββα Ξηρού, καταδικασμένου ως μέλους της 17, ανοίγει διάταξη του σχεδίου νόμου του υπουργείου Δικαιοσύνης με το οποίο καταργούνται οι φυλακές Γ τύπου.

ΤΟΥ ΒΡΩΜΑΓΕ Ο ΒΟΡΙΔΗΣ->Πετρουλάκης: Π. Καμμένος. Έχουν αρχίσει και του μοιάζουν

Δεν του άρεσε ο Βορίδης του αριστερού κ. Πετρουλάκη μέχρι που είδε τον Καμμένο και τρόμαξε...

του Ανδρέα Πετρουλάκη

H συμμετοχή του κ. Καρατζαφέρη στην κυβέρνηση Παπαδήμου ήταν κάρφος στο μάτι των κομμάτων που τη στήριξαν. Ουδέποτε ξέπλυναν την ντροπή εκείνη, κυρίως το ΠΑΣΟΚ, αλλά και η ΔΗΜΑΡ αργότερα, που υποχρεώθηκε να συγκυβερνήσει με τον γνωστού φιλοχουντικού και τραμπούκικου παρελθόντος κ. Βορίδη. Όπως ήταν φυσικό όλοι οι αριστεροί αναλυτές, δημοσιογράφοι και πολιτικοί, επί μία τριετία άρχιζαν και τέλειωναν κάθε σκέψη τους με την αναφορά στο όνειδος αυτό. Και δικαίως.

Σοκαριστικές ιστορίες από τις τελευταίες στιγμές του Τζορτζ Μπεστ!

Ο γιος του Τζορτζ Μπεστ, Κάλουμ προχώρησε σε αποκαλύψεις για τις τελευταίες στιγμές του πατέρα του, μέσω του βιβλίου που εξέδωσε και περιγράφει την κατάσταση στην οποία βρίσκονταν ο θρύλος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τις τελευταίες του ώρες. Το τραγικό τέλος και τα... μπλε μάτια του αγοριού του Μπέλφαστ

Γυναίκα επόπτης βάζει στη θέση του ποδοσφαιριστή στη Βραζιλία [βίντεο]

Ποιος είπε ότι οι γυναίκες στο ποδόσφαιρο δεν βγάζουν το δυναμισμό που τις διακρίνει στην καθημερινότητά τους; Το περιστατικό που συνέβη στα γήπεδα της Βραζιλίας αποδεικνύει ότι ακόμη και οι ποδοσφαιριστές σκύβουν το κεφάλι όταν μια γυναίκα επόπτης, βάλει τις φωνές!

Η αγωνιστική υποκρισία έχει φτάσει στο τέλος της

ΦΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓΕΛΕΣ

Πριν μερικές μέρες, η γερμανική εφημερίδα «Bild» είχε πρωτοσέλιδο ένα τεράστιο Nein και μέσα άρθρο με το οποίο καλούσε τους Γερμανούς βουλευτές να ψηφίσουν ΟΧΙ στη συνέχιση του προγράμματος βοήθειας στην Ελλάδα. Αμέσως, τα ελληνικά μέσα ενημέρωσης και τα κόμματα κατήγγειλαν φυσικά την «προκλητική» ενέργεια της «Bild», γνωστής άλλωστε για τη μόνιμη «ανθελληνική» στάση της.

ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ ΚΑΙ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ ΜΕΣΩ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΩΝ! Σούφρωσαν τα 555εκ€ απ'το ΤΧΣ χωρίς νόμο, ρουσφέτια Πάκη και ΕΡΤ του Παππά κάτι σαν ΥΕΝΕΔ

Μαζί με το νομοσχέδιο για την "ανθρωπιστική κρίση" θα περάσουν νύχτα και μερικές προκλητικές τροπολογίες που δείχνουν το μπάχαλο της κυβέρνησης και φυσικά δείχνουν ότι οι τσιρίδες για τις τροπολογίες όσο ήταν στην αντιπολίτευση ήταν υποκριτικές και για τα μάτια του κόσμου. Δείτε μερικές από τις 8 τροπολογίες που θα περάσουν:

Η 3η τροπολογία είναι "ότι αρπάξουμε για να ξοφλήσουμε τα ομόλογα" με τη ρύθμιση εξπρές μέχρι 27 Μαρτίου... Δείτε όμως κι ένα άλλο άρθρο που περιλαμβάνει και νομιμοποιεί...

Αφωνοι όλοι με τον συνεργάτη της Ζωής που θα ελέγξει το χρέος: Πήγε στη Βουλή με στρατιωτικό παντελόνι και σανδάλι με κάλτσα [εικόνες]

Αυτό το νούμερο πόσο θα το πληρώσουμε για να κάνει "λογιστικό έλεγχο" του χρέους... ξέρετε μωρέ... αυτού του χρέους  που αποπλήρωσαν την περασμένη εβδομάδα και αυτού που θα αποπληρώσουν πάλι την Παρασκευή...

Οι φωτογράφοι πραγματικά σήμερα ποδοποτήθηκαν για μια φωτογραφία της Ζωής Κωνσταντοπούλου. Ωστόσο, ένας άνδρας με κοτσίδα και εμφάνιση λίγο διαφορετική από των υπολοίπων τράβηξε το ενδιαφέρον.

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ ΚΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΝΑ ΠΑ'ΝΑ ΓΑΜ@ΘΟΥΝ-"Και η ελευθερία, κύριε Λαπαβίτσα;"

του Τάκη Μίχα

Όπως είναι γνωστό, υπάρχουν αρκετοί αναλυτές στην Ελλάδα που πιστεύουν ότι απώτερος στόχος του ΣΥΡΙΖΑ είναι η στάση πληρωμών και η μετάβαση σε ένα καθεστώς λαϊκιστικού αυταρχισμού, τύπου Βενεζουέλας. Οι ανησυχίες αυτές εντείνονται με τις καθημερινές, πλέον, δηλώσεις του πρωθυπουργού και κυβερνητικών στελεχών, που στοχεύουν στη συντήρηση ενός πολεμικού κλίματος έναντι των «ξένων», στο πλαίσιο του οποίου οποιαδήποτε κριτική αντιμετωπίζεται ως «εθνική προδοσία».

ΚΑΛΑ ΚΡΑΣΑ! Λίγο πριν χαθεί, ο Γιακουμάκης είχε δίωρη τηλεφωνική επικοινωνία με την μητέρα του

Μπορεί το πόρισμα του ιατροδικαστή για το θάνατο του Βαγγέλη Γιακουμάκη να έδειξε αυτοκτονία, ωστόσο ο φάκελος της υπόθεσης δεν κλείνει.

Αποκάλυψη: Ο Φόλεϊ είχε την ευκαιρία να αποδράσει από το Ισλαμικό Κράτος αλλά δεν το έκανε!

Μια σπάνια πράξη ανθρωπιάς και αλληλεγγύης στον συνάδελφό του και συγκρατούμενό του Τζον Κάντλι

Ένας Ισπανός δημοσιογράφος, που υπήρξε όμηρος των τζιχαντιστών από τον Δεκέμβριο του 2013, έκανε μια μεγάλη αποκάλυψη στην εφημερίδα Times, αφού αφέθηκε ελεύθερος μέσα στον μήνα.

Καρβούνης: Kανένα «πάγωμα» πληρωμών του ΕΣΠΑ στην Ελλάδα από την πλευρά της ΕΕ

Τρίτη διάψευση (μετά τον Σταθάκη και το ΥΠΟΙΚ) σε δημοσίευμα που έκανε λόγο για «πάγωμα» σε κονδύλια του ΕΣΠΑ, ύψους 25 δισ. ευρώ

Κατηγορηματική διάψευση κυριακάτικου δημοσιεύματος, σύμφωνα με το οποίο οι Βρυξέλλες «παγώνουν» την πρόσβαση της Ελλάδας σε....

Ο αναρχικός για το π@ος τσακώνεται στο Twitter για το βουλευτικό αυτοκίνητο

Δείτε τι έγραψε σε χρήστες που του επιτίθενται για το αυτοκίνητο

Επιμένει και σήμερα ο βουλευτής Καστοριάς του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Βαγγέλης Διαμαντόπουλος στο ότι πρέπει να έχει αυτοκίνητο για να μετακινείται στην περιφέρειά του, ενώ στα social media πληθαίνουν οι αντιδράσεις για τα βουλευτικά προνόμια.

Επιστολή “μετάνοιας” απέστειλε ο Τσίπρας στη Μέρκελ, εκλιπαρώντας συνάντηση

Έντονο παρασκήνιο προηγήθηκε της επισημοποίησης του  ραντεβού Τσίπρα – Μέρκελ στις 23 Μαρτίου στο Βερολίνο.

Ασφαλείς πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πρωθυπουργός κ. ΑλέξηςΤσίπρας, διαβλέποντας τις τάσεις διαμόρφωσης νέου αδιεξόδου στις συνομιλίες με τους ευρωπαίους εταίρους και υπό το βάρος των πιεστικών αναγκών του ελληνικού δημοσίου, απέστειλε επιστολές προς την καγκελάριο της Γερμανίας κυρία Ανγκελα Μέρκελ και τον πρόεδρο της Γαλλίας κ.Φρανσουά Ολάντ.

ΠΑΣΟΚ για παρέλαση αλά χούντα: Ψεκασμένοι και ακροδεξιοί μεγαλουργούν με τη Δούρου

Δριμεία κριτική εξαπολύει το ΠΑΣΟΚ στον ΣΥΡΙΖΑ, τον υπουργό Εθνικής Αμυνας Πάνο Καμμένο και την Περιφερειάρχη Αττικής Ρένα Δούρου με αφορμή την απόφαση για την παρέλαση της 25ης Μαρτίου και το δημοτικό γλέντι που θα τη συνοδεύσει.

ΞΕΧΑΣΕΣ ΤΗ Β.ΚΟΡΕΑ ΣΥΝΤΡΟΦΕ!! Ησυχος: Θέλουμε να ενδυναμώσουμε τις σχέσεις μας με τη Ρωσία και τους BRICS

Η εμβάθυνση των σχέσεων με τις χώρες του BRICS, θα επιτρέψουν στην Ελλάδα να αποκτήσει πρωταγωνιστικό ρόλο στις κρίσεις της ευρύτερης περιοχής (δηλ. θα στείλουμε στρατό στη Βενεζουέλα να αποτρέψει την εισβολή των ΉΠΑ;). Αυτά τόνισε ο υφυπουργός Άμυνας Κώστας Ήσυχος σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ρωσικό «Sputnik».

Νέα selfie του φαλάκρα Βαρουφάκη με τον κομμωτή των διασημοτήτων (ΦΩΤΟ)

Τρελαμένος με τις selfie φαίνεται πως είναι ο υπουργός Οικονομικών, Γιάνης Βαρουφάκης.

Στον ΟΟΣΑ στο Παρίσι, όπου βρέθηκε την περασμένη εβδομάδα, φωτογραφήθηκε με όλους τους υπαλλήλους του οργανισμού που του το ζήτησαν. Στεκόταν πλάι τους και πόζαρε όλο χαμόγελο στα κινητά τους τηλέφωνα.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΩΤΗΡΙΑ ΓΙ'ΑΥΤΟΥΣ! Με "μπαλωθιές" κήδεψαν κάποια ζώα τον Βαγγέλη Γιακουμάκη!!

Αυτά τα ζώα στα βουνά του Ρεθύμνου που πυροβολάνε στον αέρα με τα καλάζνικοφ είναι τα ίδια που εκτρέφουν στα κ2λόπαιδά τους αυτή τη τζάμπα μαγκιά που σκότωσε το νεαρό, όσο κι αν όλη η Ελλάδα αισθάνεται ένοχη σήμερα και χθες!!! Κακά τα ψέμματα, νεαροί ενήλικες απ΄την Κοζάνη, την Τρίπολη ή αλλού δεν έχουν τέτοια ζωώδη συμπεριφορά όπως έχουν οι βοσκοί κάφροι (ακόμα και τα κορίτσια!!) της τζάμπα μαγκιάς του Μυλοποτάμου στο Ρέθυμνο...

Ενα ποτάμι ανθρώπων βουβών, με δάκρυα στα μάτια συνοδεύει στην τελευταία του κατοικία τον Βαγγέλη Γιακουμάκη.

ΣΤΑ ΓΙΔΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΠΕΣΤΑ! Νικολούδης για εμβάσματα στο εξωτερικό: Δεν αποτελεί ποινικό αδίκημα, αν έχουν δηλωθεί

«Η αποστολή εμβασμάτων στο εξωτερικό, αυτή καθεαυτή, δεν αποτελεί ποινικό αδίκημα. Ποινικό αδίκημα μπορεί να αποτελεί μόνο στην περίπτωση που έγινε από υπόχρεο για υποβολή Δήλωσης Περιουσιακής Κατάστασης (πόθεν έσχες) και τα αποσταλέντα ποσά δεν έχουν δηλωθεί», λέει ο υπουργός Επικρατείας Παναγιώτης Νικολούδης.

Πάγκαλος: Αηδιάζω με τον Βαρουφάκη, με την τσιπούρα και το πιάνο του...

Τη φωτογράφιση του υπουργού Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη για το Paris Match αλλά και τη συνάντηση Μέρκελ - Τσίπρα σχολίασε ο Θεόδωρος Πάγκαλος.

Συνάντηση Σαμαρά με Μέρκελ πριν δει τον Τσίπρα

Μερικές πριν τη συνάντηση που θα έχει με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, η Γερμανίδα καγκελάριος θα έχει τετ α τετ με τον πρόεδρο της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά.

Οι ΑΝΕΛ απαντούν στην Ραχήλ Μακρή για τα ταξίδια Καμμένου αλλά για τις selfie μούγγα

Απάντηση στην κριτική της Ραχήλ Μακρή προς τον Πάνο Καμμένο έδωσε μέσω ανακοίνωσης η εκπρόσωπος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Μαρίνα Χρυσοβελώνη.

«Ποδοπατήθηκαν» οι φωτογράφοι για ένα καρέ της Ζωής Κωνσταντοπούλου -Συνέντευξη με παράλληλη μετάφραση σε αγγλικά-γαλλικά [εικόνες]

Υποδοχή... ροκ σταρ επιφύλλαξαν οι φωτογράφοι στην πρόεδρο της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου κατά την είσοδό της σε αίθουσα της Βουλής που θα παραχωρούσε προγραμματισμένη συνέντευξη τύπου.

Γερμανικό ΥΠΕΞ: Δεν είμαστε ο δάσκαλος της Ελλάδας -Εχει κλείσει το θέμα των αποζημιώσεων

Με ένα διπλωματικό «ναι» υπέρ της παροχής βοήθειας στην Ελλάδα και ένα κατηγορηματικό «όχι» στο θέμα των αποζημιώσεων εμφανίστηκε ο υφυπουργός Εξωτερικών της Γερμανίας Μίκαελ Ροθ.

ΠΑΡΤΕ ΓΙΔΙΑ! Ο Κουρουμπλής βάζει τις πρώτες αυξήσεις φόρων σε ποτά και τσιγάρα... σκέφτεται την υγεία μας

Θετικός φάνηκε ο υπουργός Υγείας Παναγιώτης Κουρουμπλής στη σκέψη να αυξηθούν οι φόροι σε ποτά και τσιγάρα, προκειμένου τα έσοδα αυτά να καλύψουν ανάγκες στον χώρο της Υγείας.

Και καλά επίθεση Αυγής στον γουναρά της Καστοριάς: Κύριε βουλευτά, τι δεν καταλαβαίνεις;

Μέσα από άρθρο γνώμης της με τίτλο «Ο πειρασμός του νέου βουλευτή» η Ευγενία Ηλιοπούλου αναλύει στην «Αυγή» τους λόγους που μπορεί κάποιος να μπει στη διαδικασία να βουτήξει το δάχτυλο στο μέλι, κάτι που έγινε με τα βουλευτικά αυτοκίνητα.

ΠΑΡΑΚΑΛΗΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΣΗ! Πενταμερή συνάντηση στην Σύνοδο Κορυφής ζήτησε ο Τσίπρας!

Πενταμερή συνάντηση στο περιθώριο της Συνόδου Κορυφής, ζήτησε και θα γίνει ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας. Στην συνάντηση θα συμμετάσχουν η Ανγκελα Μέρκελ, ο Φρανσουά Ολάντ, ο Ζαν Κλώντ Γιούνκερ και ο Ντόναλντ Τούσκ.

ΔΕ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΤΑ ΣΚΑΓΕ ΦΑΤΕ ΤΩΡΑ "ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΑΣΑΦΕΙΑ"! Σακελλαρίδης για το επίδομα πετρελαίου θέρμανσης: "Ό,τι προβλήματα υπάρχουν, θα επιλυθούν"

Φυσικά για τα παπαγαλάκια της πρωινής ενημέρωσης δεν υπάρχει θέμα... επί Σαμαρά αν κάτι καθυστερούσε για μια μέρα ανέβαιναν στα κάγκελα οι Καμπουράκηδες κι ο περιπτεράς

Άδειοι είναι από τις 9 Ιανουαρίου οι τραπεζικοί λογαριασμοί των δικαιούχων του επιδόματος πετρελαίου θέρμανσης.

Η σύζυγος μεγαλογιατρού που άφησε τον έφορο με το... στόμα ανοιχτό!

Στο λογαριασμό της βρέθηκαν καταθέσεις 1,5 εκατ. ευρώ αλλά στη φορολογική της δήλωση είχε εμφανίσει... ψίχουλα. Έτσι, η σύζυγος μεγαλογιατρού κλήθηκε από το ΣΔΟΕ για εξηγήσεις. Αλλά αυτό που είχε να πει, κανείς δεν περίμενε να το ακούσει....

Νέο «όχι» από τις διοικήσεις των Ταμείων για επένδυση σε repos

Αρνητική στάση εξακολουθούν να κρατούν οι εκπρόσωποι των εργοδοτών, των εργαζομένων και των συνταξιούχων απέναντι στην πρόταση της κυβέρνησης να επενδυθούν τα ταμειακά τους διαθέσιμα στην Τράπεζα της Ελλάδος σε κρατικά repos μετά την κατάθεση και σχετικής τροπολογίας.

Spiegel: Γερμανοί πολιτικοί θέλουν να αποζημιωθεί η Ελλάδα

Αν και μέχρι σήμερα η ομοσπονδιακή κυβέρνηση αρνείται πεισματικά να συζητήσει το θέμα των ελληνικών αποζημιώσεων, η πίεση του SPD και των Πρασίνων μπορεί να οδηγήσει σε μια «σούμα» δισεκατομμυρίων ευρώ, αναφέρει το Spiegel Online στο πρωτοσέλιδο του την Τρίτη, μια μέρα μετά την αποκάλυψη της FAZ για φάκελο των Ναζί που δικαιώνει τις απαιτήσεις των Ελλήνων».

Η κόντρα Αγγελου-παικτών για το πριμ του "έξω από δω" μετά τον αγώνα με τον ΟΣΦΠ

Η απομάκρυνση του Άγγελου Αναστασιάδη από την τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ, φέρνει στο φως της δημοσιότητας κάποια στοιχεία που φαίνεται ότι έπαιξαν πρωταγωνιστικό ρόλο στην αγωνιστική και ψυχολογική πτώση της ομάδας, μετά την σπουδαία νίκη στο «Καραϊσκάκη» επί του Ολυμπιακού.

Δέσμευση Καμμένου για σανό σε ενστόλα γίδια που τον πιστεύουν: Θα εφαρμοστεί η απόφαση του ΣτΕ... μόλις πάρω πίσω τις μίζες δηλ. του Αγ. Πο@τσου ανήμερα

Ρε σούργελα που τους ψηφίσατε, εδώ δεν έχουν λεφτά να βάλουν το επιδομα θέρμανσης και εσείς περιμένετε αναδρομικά και αυξήσεις; Μα πόσο μαλ@κες είστε όσοι στρατιωτικοί του ψηφίσατε;

Αποτελεί δέσμευση της κυβέρνησης να εφαρμοστεί η απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας και να δικαιωθεί το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων, αναφέρει ο υπουργός Εθνικής Αμυνας Πάνος Καμμένος.