18 Μαρτίου 2015

«Ο Βαρουφάκης δεν πήρε βουλευτικό αυτοκίνητο»... ναι αμέ! Κάντε τώρα μπεεεε να δω κάτι

Διαρρέουν οι ΣΥΡΙΖΑίοι και γράφει πχ. το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ αλλά και άλλοι

Ποιοι παρέδωσαν τα αυτοκίνητά τους

...Μεταξύ των υπουργών που επέστρεψαν τα βουλευτικά οχήματα που είχαν στη διάθεσή τους συμπεριλαμβάνονται ο...

ΔΕΝ ΤΗ ΠΑΛΕΥΕΙ ΑΛΛΟ! Το αποκαλυπτικό σαρδάμ της Ζωής Κωνσταντοπούλου στη Βουλή

Ενα σαρδάμ της Ζωής Κωνσταντοπούλου, τη στιγμή που απαντούσε στον Κυριάκο Μητσοτάκη, συζητήθηκε έντονα από τους βουλευτές την Τετάρτη.
«Δεν μιλώ ως πρόεδρος της...

Έχει τρομάξει ο Σόιμπλε: Τραγωδία η εμπειρία των τεχνικών κλιμακίων στην Αθήνα - ΒΙΝΤΕΟ

Γατάκι Σόιμπλε για να δεις τι τραβάγαμε εμείς στις συνελεύσεις στο Παν/μιο όταν 2-3-4 ώρες συζήταγαν για τη διαδικασία μέχρι να μας σπάσουν τ'αρχ@δια!

Συνεχίζει την σκληρή του στάση απέναντι στην Ελλάδα, ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, ο οποίος χαρακτήρισε σήμερα τραγωδία την εμπειρία των τεχνικών κλιμακίων των τριών θεσμών στην Αθήνα, ενώ πρόσθεσε ότι αυτή η κατάσταση δυσκολεύει το έργο τους.

Ο ΕΟΠΠΥ χρωστάει νοσήλια σε Ελβετία, Γερμανία, Γαλλία, Βρετανία από το... 1995!

Οι οφειλές της χώρας μας, ύψους 140 εκατ. ευρώ καθίστανται ληξιπρόθεσμες τον ερχόμενο Μάιο

Ποσό ύψους 140 εκατ. ευρώ οφείλει η Ελλάδα σε νοσηλευτικά ιδρύματα του εξωτερικού για νοσηλείες πολιτών της την τελευταία 20ετία.

ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΑΦΟΥ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΑΤΕ! Η Ζωή που έπαιρνε επίδομα ανήλικου τέκνου μέχρι τα 40 εγκαλεί τον Κυριάκο για τη Siemens

Φυσικά ο Κυριάκος σαν κλασικός φοβικός ΝΔίτης "δεν έπεσε στο επίπεδό της" και έκατσε να τον καθυβρίζει και να του πετάει λάσπη χωρίς να της θυμίσει ότι μέχρι 35-40 ετών έπαιρνε επίδομα ανήλικου τέκνου...

Συνέχεια στην αντιπαράθεσή της με την αξιωματική αντιπολίτευση έδωσε η Ζωή Κωνσταντοπούλου, λαμβάνοντας τον λόγο ως απλή βουλευτής για να απαντήσει σε βολές που δέχθηκε από τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της ΝΔ, Κυριάκο Μητσοτάκη.

ΒΙΝΤΕΟ-ΚΛΑΙΩ! Ντόρα σε Ζωή: Αντιλαμβάνομαι το στραπάτσο που πάθατε - ΒΙΝΤΕΟ

«Κάντε τη δουλειά σας και αφήστε τις ύβρεις και τη λάσπη σε άλλους» είπε η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Ντόρα Μπακογιάννη απευθυνόμενη στην Πρόεδρο της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου.

«Φέσι» 26% σε ολόκληρη αγορά για να... χτυπηθούν οι τριγωνικές συναλλαγές!

Δεν εκπίπτουν από το φόρο οι δαπάνες πληρωμής σε Κύπρο, Βουλγαρία και Αλβανία

Σοκ στην αγορά προκαλεί διάταξη που έφερε στο νομοσχέδιο για τις 100 δόσεις η κυβέρνηση, με την οποία απειλεί να επιβάλει «δασμό» 26% σε όποια δαπάνη για αγορά από εταιρίες που έχουν την έδρα τους σε χώρες όπως η Κύπρος, η Βουλγαρία ή η Ιρλανδία.

Ο Μηλιός με tweet αποχαιρετά τον οικονομικό τομέα του ΣΥΡΙΖΑ

Επειδή δεν εξελέγη στη νέα πολιτική γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ - Είχε εκφράσει τη διαφωνία του με τη διαπραγμευτική τακτική και πτυχές της οικονομικής πολιτικής της κυβέρνησης

Σε αιφνίδιο(;) αποχαιρετισμό από το Τμήμα Οικονομικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ προχώρησε ο εκ των βασικών στελεχών της οικονομικής πολιτικής του κυβερνώντος κόμματος Γιάννης Μηλιός.

ΒΙΝΤΕΟ-ΚΑΦΡΟΙ ΣΤΗΝΟΥΝ ΛΑΪΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ! Επεισόδια στη Γαλακτοκομική Σχολή: «Δεν είναι αυτοκτονία, είναι δολοφονία»

Οχι ότι δεν το αξίζουν τα καθαρματα που τραμπούκιζαν (αν τραμπούκιζαν) αλλά η αυτοδικία δεν είναι λύση!!

Περίπου 500 άτομα εισέβαλαν στον προαύλιο χώρο της Σχολής, σπάζοντας το λουκέτο της κεντρικής πόρτας - «Ποτέ και πουθενά, διώξτε τους τραμπούκους» φωνάζουν οι διαμαρτυρόμενοι

Δημοσκόπηση: 30% γίδια που τρώνε σανό ότι καταργήθηκε η τρόικα, οι υπόλοιποι ξυπνάνε...

Ένας στους δύο διαφωνεί με την πορεία των διαπραγματεύσεων - Στο 39,8% τα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ και στο 17% τα ποσοστά της Νέας Δημοκρατίας 

Η κυβέρνηση δεν υλοποιεί τις προεκλογικές της δεσμεύσεις πιστεύει το 58% των ερωτηθέντων που έλαβαν μέρος στη νέα πανελλαδική δημοσκόπηση της ΒΕΡΓΙΝΑ TV, ούτε κατάργησε την Τρόικα, όπως υποστηρίζει η συντριπτική τους πλειοψηφία. Την ίδια ώρα το 39,8% όσων έλαβαν μέρος στην έρευνα, θα ψήφιζε ΣΥΡΙΖΑ.

Άδωνις: Μόνο με τη Χ.Α. δεν τσακώθηκε η Κωνσταντοπούλου

«Ολόκληρη η Βουλή έχει τσακωθεί με την Κωνσταντοπούλου. Σήμερα τσακώθηκε με όλους, πλην της Χρυσής Αυγής που την υποστηρίζει», σχολιάζει σε ραδιοφωνικό σταθμό ο βουλευτής της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης.

Καραγκούνης: Η συγκυβέρνηση είναι συνεπής μόνο στους… κουκουλοφόρους

Επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Κώστας Καραγκούνης, με αφορμή τα χθεσινά επεισόδια στην Αθήνα, καθώς επίσης και το νομοσχέδιο για την απελευθέρωση κρατουμένων με αναπηρία και προβλήματα υγείας.

ΠΕΦΤΟΥΜΕ ΑΠ'ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ!Καταγγελία φοιτήτριας Νομικής: «Από το κτήριο λείπουν αντικείμενα μεγάλης αξίας»

Διαβάστε όλα όσα δηλώνουν φοιτητές, έπειτα από την κατάληψη του Ιδρύματος από αντιεξουσιαστές

Μήνυμα σε αυστηρούς τόνους στέλνουν φοιτητές της Νομικής έπειτα από την κατάληψη του Ιδρύματος από αντιεξουσιαστές.

Ο Βορίδης τα έβαλε με την Κωνσταντοπούλου: Δεν ερχόμαστε να σας χειροκροτούμε

Κόντρα ανάμεσα σε Μάκη Βορίδη και Ζωή Κωνσταντοπούλου σημειώθηκε την Τετάρτη με τον πρώην υπουργό να επιτίθεται στην πρόεδρο της Βουλής εξαιτίας της εριστικής της στάσης.

ΝΔ: Γίναμε μάρτυρες του φλερτ Κωνσταντοπούλου Χρυσής Αυγής

Κριτική στην πρόεδρο της Βουλής και τον πρωθυπουργό άσκησε ο Κ. Καραγκούνης με αφορμή τα σημερινά γεγονότα στη Βουλή. «Γίναμε και πάλι μάρτυρες ενός συνεχούς φλερτ και μιας συστηματικής υπεράσπισης της Χρυσής Αυγής από την κα Ζωή Κωνσταντοπούλου», ανέφερε.

ΣΤΟΝ ΠΟ@ΤΣΟ ΤΟΥ Ο ΠΑΝΟΥΣΗΣ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ! Αποχώρισαν οι αντιεξουσιαστές από τη Νομική – Χωρίς συλλήψεις-Ντόρα: Η κυβέρνηση ικανοποίησε τα αιτήματα των καταληψιών

Έληξε πριν από λίγο η κατάληψη της Νομικής Σχολής  με την αποχώρηση των αντιεξουσιαστών. Τα ΜΑΤ έφυγαν την Νομική, χωρίς να κάνουν  συλλήψεις, κάνοντας δεκτό το αίτημα των αντιεξουσιαστών.

Reuters: Το "πρόβλημα Βαρουφάκη" επιβαρύνει τις συνομιλίες

Με εμπρηστικές συνεντεύξεις και μη διπλωματική συμπεριφορά, με κοσμικές φωτογραφήσεις και μία άσεμνη χειρονομία, ο Γιάνης Βαρουφάκης γίνεται μέρος του προβλήματος χρέους της Ελλάδας παρά της λύσης του, η τουλάχιστον αυτό πιστεύουν οι εταίροι στην ευρωζώνη, αναφέρει το Reuters.

Το «τεχνικό» πρόβλημα και η ατάκα του Άδωνι για την Κεντροδεξιά

Την ώρα που βρισκόταν σε εξέλιξη η συζήτηση στη Βουλή για το νομοσχέδιο που αφορά στην αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης ο βουλευτής της ΝΔ, Κωστής Χατζηδάκης ζήτησε και πήρε το λόγο.

ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΦΤΑΝΟΥΝ ΚΥΡΙΕ Ή ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΙΑ;! Ησυχος: Ψάχνουμε σε όλο τον κόσμο στοιχεία για τις γερμανικές αποζημιώσεις -Θα ζητήσω και από τους Ρώσους

Την πρόθεση της ελληνικής κυβέρνησης να αναζητήσει σε όλο τον κόσμο στοιχεία για να ενισχύσει το αίτημά της για τις γερμανικές αποζημιώσεις αποκάλυψε ο Κώστας Ησυχος.

Σάλος με το βίντεο όπου μοντέλο της Victoria's Secret κάνει χρήση κόκας

Το βιντεάκι που τράβηξε κάποιος εκείνη τη στιγμή κάνει το γύρο του κόσμου και οι φήμες ότι το μοντέλο σνιφάρει κόκα δίνουν και παίρνουνΧαμός γίνεται εδώ και μία μέρα στο διαδίκτυο από το βιντεάκι που κυκλοφορεί, το οποίο δείχνει την καλλονή και ένα από τα τελευταία "αποκτήματα" της Victoria's Secret Gigi Hadid, η οποία φέρεται να σνιφάρει κόκα σε beach πάρτι στο Μαϊάμι.

ΒΙΝΤΕΟ-Σανός στα γίδια από ΣΥΡΙΖΑίο βουλέυτή... πάει με το ΚΤΕΛ στα Τρίκαλα... Μπεεεε

Το πλάνο δείχνει τον βουλευτή Χρήστο Σιμορέλη να ανεβαίνει τα σκαλιά του υπεραστικού λεωφορείου με προορισμό τα Τρίκαλα. Είναι Παρασκευή και επιστρέφει στην εκλογική του περιφέρεια ως απλός πολίτης σπάζοντας το κατεστημένο που θέλει τους εκπροσώπους του έθνους να ταξιδεύουν με τα πολυτελή βουλευτικά Ι.Χ. Τον ακολουθεί δημοσιογράφος, και φυσικά η κάμερα για τις ανάγκες του ρεπορτάζ.

'Ιλιγγο δημιουργεί η περιουσία του Μίκαελ Σουμάχερ-Δείτε πόσα έχει

Βρίσκεται στο κρεβάτι καθηλωμένος μετά το σοβαρό ατύχημα του, αλλά τα έσοδα του δεν... σταματούν να αυξάνονται.

Ο Μίκαελ Σουμάχερ (βρίσκεται στο σπίτι του μετά το ατύχημα που είχε στις γαλλικές Αλπεις) είναι ο πλουσιότερος οδηγός στην ιστορία της Formula 1, αν και ο ίδιος θα προτιμούσε να μην είχε τόσα χρήματα και να είναι υγιής και να στέκεται στα πόδια του.

ΜΕΤΑΝΟΗCON! Έρχεται η συντέλεια; Ο Ήλιος άρχισε να ... σβήνει!

Δύο τεράστιες μαύρες τρύπες εντόπισε η ΝΑΣΑ κοντά στους πόλους του Ήλιου που όσο και αν ακούγεται απίστευτο φαίνεται να χάνει το φως του!

Την Παρασκευή απαγορεύονται οι selfies -Γιατί υπάρχει κίνδυνος ολικής τύφλωσης

Ειδικοί επιστήμονες προειδοποιούν ότι την Παρασκευή, όταν θα συμβεί το σπάνιο και εντυπωσιακό φαινόμενο της ολικής έκλειψης ηλίου (τελευταία φορά είχε ξαναγίνει το 1999) απαγορεύονται οι selfies καθώς υπάρχει κίνδυνος να τους δημιουργηθούν σοβαρά προβλήματα στα μάτια. Ακόμη και τύφλωση.

ΦΩΤΟ-ΣΟΚ! Η γλώσσα Χατζηνικολάου κόλλησε στο παπούτσι του Τσίπρα!

Πιθανώς να διαβάσατε χθες την είδηση που δημοσιεύσαμε κι εδώ, με τις δηλώσεις Σόιμπλε πως μέχρι το Νοέμβριο η Ελλάδα πήγαινε καλά και ο ΣΥΡΙΖΑ έχει καταστρέψει όλη την εμπιστοσύνη που είχε ανοικοδομηθεί τον τελευταίο καιρό με την κυβέρνηση Σαμαρά... Όλοι παρουσίασαν την είδηση στο στυλ "Σόιμπλε: ...

Ο εθνικολαϊκισμός του Φίλη στα ΜΜΕ

Στο ξεκίνημα της εκπομπής («Ακραίως», ΣΚΑΪ 15.3.2015) ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Φίλης, δήλωσε ότι αν και έγινε βουλευτής παραμένει δημοσιογράφος. Αποσιώπησε όμως το γεγονός ότι παραμένει και διευθυντής· όχι της «Αυγής» αλλά, ως στέλεχος του κυβερνώντος κόμματος, διευθυντής όλων των Μέσων Ενημέρωσης της χώρας. Πώς αλλιώς μπορεί να εξηγηθούν οι καταγγελίες και παραινέσεις του, που βρίσκονται στο ίδιο μήκος με εκείνες του κ. Πάνου Καμμένου, ο οποίος απείλησε με ανατίναξη κάποιων καναλιών «κοντά στον Πειραιά», όπως είπε.

Βρούτσης σε Κωνσταντοπούλου: Γελοιοποιείτε τον θεσμό του προέδρου της Βουλής με πράξεις διχαστικές και απαράδεκτες

Βολές κατά της προέδρου της Βουλής Ζωής Κωνσταντοπούλου εξαπέλυσε και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Γιάννης Βρούτσης μετά το αλαλούμ που προκάλεσαν οι αποφάσεις της για ονομαστική ψηφοφορία.

Η παρατήρηση της Κωνσταντοπούλου που εξόργισε -Αδωνις: Να το χέρι μου, να με βαρέσετε με το χάρακα

Οι κόντρες της πρόεδρου της Βουλής με βουλευτές της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ για τη στάση που κρατούν στις συνεδριάσεις του Κοινοβουλίου είναι συνεχείς.

ΒΙΝΤΕΟ-Καυγάς και καψόνια Ζωής σε Μπένι

«Μην έχετε την αλαζονεία, επειδή γνωρίζετε τον κανονισμό, να θέλετε να προκαταβάλετε όλους τους βουλευτές. Καθίστε στη θέση σας και όταν σας δώσω το λόγο θα σηκωθείτε και θα μιλήσετε», είπε η πρόεδρος της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου απευθυνόμενη στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελο Βενιζέλο.

Κ@ΛΟΣ ΟΛΑ! Άπλυτοι έβαψαν με σπρέι το άγαλμα του Κωστή Παλαμά - ΒΙΝΤΕΟ

Άγνωστοι μουτζούρωσαν με μαύρο σπρέι το άγαλμα του Κωστή Παλαμά το οποίο βρίσκεται στον πεζόδρομο της Μασσαλίας.

Αυτή η σκ@τόφατσα είναι ο 67χρονος Θεσσαλονικιός παιδόφιλος - ΦΩΤΟ

Δόθηκαν στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες του 67χρονου, ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς του τμήματος προστασίας ανηλίκων της διεύθυνσης ασφάλειας Θεσσαλονίκης για αποπλάνηση παιδιών κατ’ εξακολούθηση.

Βρούτσης στον λαϊκιστή Φίλη: Συκοφαντία και απαράδεκτο - ΒΙΝΤΕΟ

Απάντηση στον Κοινοβουλευτικό Εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκο Φίλη, ο οποίος αντέδρασε για την απουσία βουλευτών της ΝΔ από την Ολομέλεια της Βουλής, όπου συζητείται το νομοσχέδιο για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης, έδωσε ο Γιάννης Βρούτσης, με παρέμβασή του στη Βουλή.

Die Welt: Δεν υπάρχει κατοχικό δάνειο – Δείτε τα έγγραφα του γερμανικού ΥΠΕΞ [εικόνες]

«Δεν υπάρχει το ελληνικό δάνειο των 476 εκατομμυρίων κατοχικών μάρκων» αναφέρει η εφημερίδα Die Welt στον τίτλο σημερινού δημοσιεύματός της.

Η Δικαιοσύνη ξεβρακώνει τον Πανούση για τη Νομική: Επρεπε να είχαν ήδη συλληφθεί οι καταληψίες

Την ώρα που η Νομική συνεχίζει να βρίσκεται στα χέρια καταληψιών, ξέσπασε πόλεμος ανάμεσα στη Δικαιοσύνη και το υπουργείο Δημόσιας Τάξης, με την Εισαγγελία να κάνει λόγο για αδράνεια της Αστυνομίας.

ΚΑΛΑ ΠΑΝΕ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗ "ΜΑΝΤΑΜ" ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΚΑΝΑ ΔΑΝΕΙΚΟ ΣΑ ΖΗΤΙΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΞΑΝΑΛΕΜΕ! Τσίπρας: Σήμερα ψηφίζεται ένα σχέδιο νόμου που δεν μεταφράστηκε αλλά γράφτηκε εδώ! - Δεν κάνουμε πίσω σε τίποτα από όσα έχουμε εξαγγείλει

- Ο κ. Τσίπρας  είπε ότι είναι ανοικτός σε προτάσεις απ' όπου κι αν προέρχονται
- Δεν θα ανεχθούμε φαινόμενα ανάκρισης υπουργών ειπε ο κ. Τσίπρας
- Για πρώτη φορά η Ευρώπη παραδέχθηκε ότι υπάρχει πρόβλημα και γι' αυτό φέρνει η κυβέρνηση προς ψήφιση στη Βουλή το νομοσχέδιο για την ανθρωπιστική κρίση
- Θα απέχει από την ψηφοφορία του νομοσχεδίου για την ανθρωπιστική κρίση το ΚΚΕ
- Θα υπερψηφίσουν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ - Ονομαστική ψηφοφορία ζήτησε η Χρυσή Αυγή

ΡΕ ΠΑΕΙ ΤΟ ΕΣΠΑ ΛΕΜΕ ΚΙ ΑΣ ΤΟ ΔΙΑΨΕΥΔΟΥΝ! Ο Γ.Σταθάκης «παγώνει» τα δημόσια έργα

Εντάξει δεν θα μας τα κόψει η ΕΕ τα λεφτά του ΕΣΠA αλλά θα τα κόψει μόνη της η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ αφού 60 έργα κινδυνεύουν ούτως ή άλλως να μείνουν εκτός ΕΣΠΑ λόγω καθυστερήσεων και με τις μαγκιές Σταθάκη κινδυνεύουν και τα 180 που είναι στο σύνολο

Αναστέλλεται ο νόμος 4278/14 από το υπουργείο Οικονομικών που διέπει τις δημόσιες συμβάσεις και ανέτρεπε το θεσμικό πλαίσιο για τα δημόσια έργα αλλά και την οργάνωση του εργοληπτικού επαγγέλματος, ενάμιση μήνα μετά την εκλογή της κυβέρνησης.

ΑΤΕΛΕΙΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ!ΔΝΤ: Η Ελλάδα είναι ο χειρότερος πελάτης στην 70χρονη Ιστορία μας

Σύμφωνα με το Bloomberg ευρωπαίοι αξιωματούχοιχαρακτηρίζουν ως απαράδεκτη τη στάση της κυβέρνησης προς τα τεχνικά κλιμάκια, ενώ στέλεχος της ΔΝΤ περιγράφει την χώρα μας ως τον χειρότερο πελάτη που αντιμετώπισε το Ταμείο στα 70 χρόνια της ιστορίας του!

ΕΤΣΙ! ΝΑ ΜΗ ΔΩΣΟΥΜΕ ΡΕΥΣΤΟ ΣΤΗΝ ΕΚΤ ΝΑ ΣΤΡΑΓΓΑΛΙΣΟΥΜΕ ΤΗ ΜΕΡΚΕΛ! Ν. Φίλης: Αν οι δανειστές συνεχίσουν τους εκβιασμούς, θα απαντήσουμε

Την προειδοποίηση πως η ελληνική κυβέρνηση θα απαντήσει αν συνεχιστούν μονομερείς ενέργειες εκ μέρους των δανειστών και συνεχίσουν να σφίγγουν τη θηλιά απέναντι στη χώρα, απηύθυνε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Φίλης, μιλώντας στη συζήτηση του νομοσχεδίου για την ανθρωπιστική κρίση.

Επεισόδια στην Φραγκφούρτη λόγω ΕΚΤ(ΒΙΝΤΕΟ)

Εικόνες που θυμίζουν πολεμικές αντιπαραθέσεις έρχονται από τη Φρανκφούρτη όπου δυνάμεις της αστυνομίας συνεπλάκησαν με διαδηλωτές κατά της λιτότητας που συγκεντρώθηκαν εκεί με αφορμή τα εγκαίνια της ΕΚΤ στην πόλη. Δείτε live από τις διαδηλώσεις (pics+Vid)

Εμπλοκή στα ρωσο-τουρκικά σχέδια για το φυσικό αέριο

Οι διαπραγματεύσεις για την τιμή του φυσικού αερίου που παραδόθηκε από την Ρωσία στην Τουρκία βρίσκονται σε αδιέξοδο, γεγονός που είναι πιθανόν να φρενάρει την εξέλιξη του νέου, συμβολικής σημασίας στη συγκυρία της ουκρανικής κρίσης, σχεδίου για την κατασκευή αγωγού ανάμεσα στις δύο χώρες, αναφέρεται σε σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας Kommersant.

ΕΛΑ ΝΑ ΠΡΕΤΟΙΜΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΓΙΔΙΑ! «Αυγή»: Το Grexit είναι προτιμότερο από ένα τρίτο Μνημόνιο

Ενα απροσδόκητο άρθρο ανέβασε η εφημερίδα του ΣΥΡΙΖΑ «Αυγή» στην online έκδοσή της. Επιχειρηματολογεί γιατί είναι προτιμότερη η έξοδος από το ευρώ για την Ελλάδα, παρά ένα νέο Μνημόνιο!

ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΟΥΝ ΟΜΩΣ ΠΡΙΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΜΕ ΑΝΟΙΧΤΑ ΣΟΥΠΕΡ-ΜΑΡΚΕΤ! CNN: «Μήπως πρέπει να κάνει κι η Γερμανία κ@λοδάχτυλο στην Αθήνα;»

Ο Ρίτσαρντ Κουέστ, επικαλέστηκε τη δυσφορία ορισμένων Γερμανών πολιτών για την συμπεριφορά του Ελληνα υπουργού Οικονομικών απέναντι στο Βερολίνο

Κικίλιας: Αδιανόητο να μην ασχολείται κανείς με την κατάληψη στη Νομική

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και πρώην υπουργός, Βιασίλης Κικίλιας, μίλησε στον Real Fm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, για τη στάση των αρχών ασφαλείας κατά τα χθεσινά επεισόδια στα Εξάρχεια αλλά και την κατάληψη της Νομικής.

ΤΟ ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΡΟΛΙΑ Η ΒΟΥΛΤΕΨΗ ΝΑ ΣΥΝΤΟΝΙΖΕΙ ΤΟΝ ΦΟΡΤΣΑΚΗ! Αυτή είναι η σκιώδης κυβέρνηση της ΝΔ: Οι 6 συντονιστές και οι 21 τομεάρχες

Αδιόρθωτη η ΝΔ με τραγικά ελλιπές προσωπικό και τους φελλούς να επιπλέουν... όσο κι αν υπάρχει δικαιολογία ότι πρωτοκλασάτα στελέχη (Ντόρα) ή κάποιοι που νομίζουν ότι είναι (Δένδιας) ή δεν ξέρουν ακόμα τι είναι (Κικίλιας) αρνήθηκαν να στελεχώσουν το κόμμα και το θυμούνται μόνο όταν μοιράζει υπουργεία

Η εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη της σκιώδους κυβέρνησης της ΝΔ ολοκληρώθηκε.

Από αυτήν αναδείχθηκαν τα τέσσερα κοινοβουλευτικά μέλη στο άτυπο Πολιτικό Συμβούλιο της ΝΔ, οι συντονιστές των Ομάδων Διαρκούς Επιτροπής (Ο.Δ.Ε.) και οι τομεάρχες.

Απίστευτο ξεβράκωμα από Market Watch: H μεγαλύτερη απειλή για το €, οι κλόουν του ΣΥΡΙΖΑ

Η Ελλάδα μπορεί να αποχωρήσει από το Ευρώ λόγω ατυχήματος από τους κλόουν που την κυβερνάνε γράφει ο γνωστός οικονομός ιστότοπος και συμπληρώνει «ο φοροεισπρακτικός μηχανισμός και η ανταγωνιστικότητα πρέπει να βελτιωθούν, αλλά τα ριζοσπαστικά κόμματα (ΣΥΡΙΖΑ, Podemos, National Front, Γκρίλο, Φάρατζ κ.λπ) έχουν φτιαχτεί από καρακγιόζηδες που δεν ξέρουν πως να το κάνουν»

Ένας υπουργός Οικονομικών που όταν δεν γράφει στο blog του ή δεν κάνει αναρτήσεις στο Twitter, φωτογραφίζεται για το Paris Match. Ένας πρωθυπουργός που με αγριωπό ύφος ζητάει από τους Γερμανούς αποζημιώσεις από τα εγκλήματα των Ναζί και κάνει μαθήματα ιστορίας στους Γερμανούς. Ο Γιάνης Βαρουφάκης και ο Αλέξης Τσίπρας προσφέρουν άρτο και θεάματα στα παγκόσμια μίντια.

Bild: Γιάνης Βαρουφάκης, ο ψεύτης (ΜΕ ΠΕΡΙΚΕΦΑΛΑΙΑ)

Έσβησα την προπαγάνδα Χατζηνικολάου για τα γίδια ;)

Στον ίδιο –γνωστό- τόνο συνεχίζει η γερμανική εφημερίδα Bild την επίθεση εναντίον το ξεβράκωμα του υπουργού Οικονομικών, σε δημοσίευμα με τίτλο «Γιάνης Βαρουφάκης, ο ψεύτης».

Απογοητεύτηκαν οι ΠΑΣΟΚοΣΥΡΙΖΑίοι στο «Βήμα» και ανακάλυψαν "Τα λάθη του κ. Τσίπρα"

Νέα στροφή κάνει η εφημερίδα Το Βήμα και ενώ στην αρχή εκθείαζε την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, τώρα την επικρίνει για την πολιτική αβεβαιότητα που δημιουργεί και τα βάζει ακόμη και με τον πρωθυπουργό.

Νέα Συλλογική Σύμβαση Εργασίας στην Cosmote -Στα 755 ευρώ ο κατώτατος μισθός

Σε συμφωνία κατέληξαν η διοίκηση και ο Σύλλογος Εργαζομένων της Cosmote για τη νέα τριετή Επιχειρησιακή Συλλογική Σύμβαση Εργασίας.

ΒΙΝΤΕΟ-Ο κακομοίρης ο Μπαλάφας παλεύει την Ζωή και έχει και τον Μυταράκη να τον εκνευρίζει από πάνω

-Τι λέει ο Μπαλάφας για τον καβγά με την Κωνσταντοπούλου
-Τα ηρεμιστηκά του Παπαδάκη στον Μπαλάφα
-Στο τέλος ο Μπαλάφας είπε τον Μυταράκη Σοϊμπλεάκι κι ηρέμησε 

Δεν υπάρχει κανένα θέμα με την Ζωή Κωνσταντοπούλου, διαβεβαίωσε ο Γιάννης Μπαλάφας, αναφερόμενος στη διαφωνία που είχαν στην Επιτροπή της Βουλής.

ΒΙΝΤΕΟ-ΚΙ ΟΣΟΙ ΤΟ ΚΑΤΑΘΕΣΑΜΕ ΣΤΟ ΚΕΘΕΑ ΚΥΡΙΕ; Ο ΣΥΡΙΖΑ ζητάει το «αντισυνατγματικό χαράτσι» που έλεγε στα γίδια να μην πληρώσουν

Ποιοι θα κληθούν να πληρώσουν αναδρομικά χαράτσι -Τα 350 εκατ. ευρώ που περιμένει η κυβέρνηση

Τα ταμεία της Ελλάδας είναι άδεια με την κυβέρνηση να αναζητά πόρους από παντού, κάτι που φαίνεται να βρήκε από το Εκτακτο Ειδικό Τέλος Ακινήτων.

ΞΥΠΝΑΝΕ ΟΙ ΒΛΑΚΕΣ! Το 59% των Γερμανών θέλει έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ

Με την ένταση ανάμεσα στη Γερμανία και την Ελλάδα να συγκεφαλαιώνεται στις καθημερινές, σχεδόν, λεκτικές αντιπαραθέσεις, μια νέα δημοσκόπηση που πραγματοποιήθηκε στη Γερμανία δείχνει πως η κοινή γνώμη δεν έχει μείνει ανεπηρέαστη.