19 Μαρτίου 2015

ΜΙΑ ΦΩΤΟ ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΛΕΞΕΙΣ.

Βλέποντας τη παρακάτω φωτογραφία ,δεν χρειάζεται να σχολιάσουμε τίποτα άλλο.

Αποκάλυψη Βορίδη-Άδωνι: Η Βαλαβάνη καταργεί το ΕΤΑΔ που είναι σε αντιδικία με εταιρία που ευνόησε ο ΓΓ της Κυβέρνησης Σαγιάς (ο «Μπαλτάκος» του ΣΥΡΙΖΑ)

Η Βαλαβάνη έφερε άρον άρον τροπολογία και προσπάθησε να το μπαλώσει, αλλά η τροπολογία είναι αντισυνταγματική αφού το κράτος δεν μπορεί να νομοθετεί "αναβολή δικαστηρίων"!!
'Οπως καταγγέλει ο Άδωνις, ο Σαγιάς αν και πήγε στη Βουλή δεν πήγε να δώσει εξηγήσεις όπως τον κάλεσαν!

Τις πρώτες βολές κατά του γενικού γραμματέα της κυβέρνησης Σπύρου Σαγιά εκτόξευσε σήμερα η ΝΔ με αφορμή το άρθρο 24 του νομοσχεδίου για τις 100 δόσεις με το οποίο εκκαθαρίζεται η εταιρεία του δημοσίου Παράκτιο Μέτωπο.

ΦΩΤΟ-Ατέλειωτο τρολάρισμα Βαρουφάκη στη Γερμανία

 Συνεχίζουν να γελάνε οι Γερμανοί με τον απίστευτο τύπο που έχουμε ΥΠΟΙΚ που προσπάθησε να βγάλει όλο τον πλανήτη τρελό και τους έλληνες δημοσιοκάφρους που πήραν και αναδημοσίευσαν σοβαρά ένα αστείο βίντεο τρολαρίσματος.

ΠΟΣΟ ΜΑΛ@ΚΕΣ ΜΑΣ ΘΕΩΡΕΙ; Έγγραφο Πανούση: Πότε μπορεί να επεμβαίνει στα ΑΕΙ η ΕΛ.ΑΣ. χωρίς εισαγγελέα

Μας δουλεύει ο άθλιος! Έκαναν τη Νομική αχούρι, δεν έκανε καμία σύλληψη παρότι το ζήτησε ο εισαγγελέας και τώρα μοιράζει χαρτιά για το πότε πρέπει να επέμβει η ΕΛΑΣ χωρίς εντολή εισαγγελέα!! Έλεος! Πόσο μαλ@κες μας θεωρεί!!

«Στην περίπτωση που υπάρχει άμεσος κίνδυνος από την καθυστέρηση ή πρόκειται για αυτόφωρο κακούργημα ή πλημμέλημα, οι αρμόδιες υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας οφείλουν να επεμβαίνουν, έστω και χωρίς παραγγελία του εισαγγελέα, για τη βεβαίωση του εγκλήματος, τη συλλογή των αποδείξεων και πειστηρίων και τη σύλληψη των δραστών».

Η στιγμή που ο Ολάντ λέει στον Τσίπρα: Λύση απόψε, Αλέξη [εικόνες και βίντεο]

Με έντονες χειρονομίες και εξαιρετικά βλοσυρό ύφος, ο Γάλλος πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ υποδεικνύει στον Ελληνα Πρωθυπουργό ότι πρέπει να δοθεί λύση «απόψε», ενδεχομένως εννοώντας την «επταμερή» που συνεδριάζει μετά τη Σύνοδο Κορυφής.

«Κεραυνοί» Σουλτς: Είναι δυνατόν 18 χώρες να έχουν άδικο και μια να έχει δίκιο;

Να σταματήσει τις δικές της ερμηνείες για τη συμφωνία της 20ης Φεβρουαρίου κάλεσε ο Μάρτιν Σουλτς την Ελλάδα σε δηλώσεις κατά την αποχώρησή του από την Σύνοδο Κορυφής.

Γελάει ο Άδωνις: Τον Γιάννη τον τρολάρει όλη η Ευρώπη

Με τις απανωτές κ@λοτούμπες του Βαρουφάκη γελάει ο Άδωνις και πως να μη γελάει όταν ο Γιάνης με ένα νι αρχικά αμφισβήτησε το δάχτυλο, μετά το παραδέχθηκε αλλά είπε ότι δεν πήγαινε στους Γερμανούς και τέλος πιάστηκε από το σατιρικό βίντεο μιας εκπομπής που ουσιαστικά τον κοροϊδεύει για να πει πάλι ότι δεν έκανε την άσεμνη χειρονομία...

Έγραψε στο twitter ο Άδωνις:

ΚΟΨΤΕ ΤΙΣ ΜΑΛ@ΚΙΕΣ ΑΥΡΙΟ! Οδηγίες προφύλαξης από την μερική έκλειψη ηλίου αύριο: Τι πρέπει να αποφύγουμε

Σοβαρούς κινδύνους εγκυμονεί η παρατήρηση με γυμνούς οφθαλμούς του φαινομένου της έκλειψης ηλίου, που θα γίνει αύριο, 20 Μαρτίου, αναφέρει το υπουργείο Υγείας και συστήνει την αποφυγή έκθεσης των παιδιών στην παρατήρηση του φαινομένου.

Ελληνικές Εξαγωγές: Fail

«Πρέπει να αλλάξει το παραγωγικό μοντέλο»
«Πρέπει να ενισχύσουμε την εξωστρέφεια»
«Οι εξαγωγές είναι το κλειδί»

Υποθέτω όλοι έχουμε ακούσει τις παραπάνω ή παραπλήσιες παραινέσεις κρατικών ή θεσμικών παραγόντων. Αναμφίβολα είναι ορθές. Τα τεράστια εμπορικά ελλείμματα που είχε η χώρα το 2008-2009 δεν μπορούσαν να συνεχιστούν και ήταν εκ των βασικών αιτιών της χρεοκοπίας.

Διαβάστε τη συνέχεια στον εξαιρετικό imperatorlex.blogspot.de

Σαμαράς σε ΕΛΚ: «Ο χρόνος που περνά αυξάνει το λογαριασμό και μεγαλώνει τους κινδύνους»

Ο Πρόεδρος της ΝΔ, στο περιθώριο της Συνόδου, συναντήθηκε με την Α. Μέρκελ τον Ζ.Κ. Γιούνκερ και τον Μ. Ραχόι. Η ανησυχία του Αντώνη Σαμαρά για την πορεία της ελληνικής οικονομίας ήταν παραπάνω από έκδηλη και εκτίμησε του Προέδρου της ΝΔ είναι ότι η ελληνική κυβέρνηση θα βρεθεί πάνω σε τοίχο παράλληλα τόνισε την ανάγκη να βρεθεί λύση πριν να είναι πολύ αργά για την Ελλάδα.

Ο κοτσίδας της Ζωής που πληρώνουμε για να παπαρίζεται: Τι μου ανέθεσε η πρόεδρος να κάνω για το χρέος

Να τονίσουμε επειδή οι αριστεροί το κρύβουν ότι όλες αυτές οι ανοησίες για λεφτά που δανειστήκαμε και γλεντήσαμε έχουν εφαρμογή ΜΟΝΟ ΣΕ ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ! Σταματάς να πληρώνεις και τους λες δεν σας πληρώνω αυτά για αυτό κι αυτό το λόγο... και οι άλλοι σου λένε "άι γαμ@σου κι αν σε 10 χρόνια αποφασίσεις να σοβαρευτείς ξαναέλα για δανεικά" αφού αποκλείεται να δεχθούν όσες παπαριές λέει ο τύπος με την κοτσίδα και η Ζωή που δεν έχουν εφαρμοστεί πουθενά...

Η πρόεδρος του ελληνικού Κοινοβουλίου Ζωή Κωνσταντοπούλου που αποφάσισε να συγκροτήσει επιτροπή λογιστικού ελέγχου του ελληνικού χρέους μού ζήτησε να συνεργαστώ ενεργά με αυτή, γράφει ο Ερίκ Τουσέν και εξηγεί αναλυτικά.

ALERT! ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΝΑΖΙ! Συμφωνία Ελλάδας-Γερμανίας για την ίδρυση Ελληνογερμανικού Γραφείου Νεολαίας

Συζητήσεις Αρ. Μπαλτά και του πρέσβη της Γερμανίας Πέτερ Σοφ

Ελληνογερμανικό Γραφείο Νεολαίας αναμένεται να ιδρυθεί σε Ελλάδα και Γερμανία, το οποίο θα συμβάλλει στη βελτίωση της γνωριμίας των νέων από τις δύο χώρες. Ηδη έχει υπάρξει σχετική δήλωση προθέσεων από τους Προέδρους της Δημοκρατίας Παπούλια και Γκάουκ.

Βορίδης: «Η ΝΔ δεν θα ψηφίσει μέτρα που προέκυψαν λόγω των καθυστερήσεων του ΣΥΡΙΖΑ»

«To δημοσιονομικό κενό δεν αντιμετωπίζεται με ευχές. Αντιμετωπίζεται με δημοσιονομικά μέτρα, και τα δημοσιονομικά μέτρα για να υπάρξουν δεν μπορείς να αποφύγεις τη Βουλή. Όπως έκανε με την παράταση, την οποία δεν τολμάει να τη φέρει.

Η 17 χρονη Αναστασία έδωσε ζωή σε νεαρές Ιταλίδες

Τα όργανα της άτυχης μαθήτριας μεταμοσχέυθηκαν
 
Σε 4 γυναίκες από την Ιταλία μεταμοσχεύθηκαν τα όργανα της 17χρονης μαθήτριας από την Ημαθία που υπέστη θανάσιμο εγκεφαλικό τραύμα μετά την πτώση της από μπαλκόνι σε ξενοδοχείο της Ρώμης, την τελευταία ημέρα σχολικής εκδρομής.

Τελειώνει τον Βαρουφάκη ο Τσίπρας

Κάθε μέρα προστίθεται από τον πρωθυπουργό και μία σελίδα στο «χρονικό του προαναγγελθέντος θανάτου» του υπουργού Οικονομικών Γιάννη Βαρουφάκη.

Economist: Η Ελλάδα βαδίζει τρεκλίζοντας στην καταστροφή

Ο Orwell θα ήταν υπερήφανος με τη διγλωσσία του Αλέξη Τσίπρα, αναφέρει σε δημοσίευμα του ο Economist, στο οποίο τονίζει πως οι ηγέτες της Ελλάδας φαίνονται πολύ λίγοι μπροστά στις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η χώρα.

Σαρκοζί σε Τσίπρα: Ζήτα συγγνώμη για τις δηλώσεις Καμμένου- Παρασκευόπουλου

Συγγνώμη προτρέπει τον Αλέξη Τσίπρα να πει στους Ευρωπαίους ηγέτες ο Νικολά Σαρκοζί σε δηλώσεις του στο συνέδριο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος.

Φωτογραφίες σοκ: Οι αδελφοί Κουασί που αιματοκύλησαν το Charlie Hebdo νεκροί σε μια λίμνη αίματος

Σοκ προκαλούν οι φωτογραφίες που δημοσιεύει σήμερα το Paris Match.

Σε αυτές απεικονίζονται νεκροί οι αδελφοί Κουασί που προκάλεσαν το μακελειό στο Charlie Hebdo. Οι φωτογραφίες ελήφθησαν λίγα λεπτά αφότου αστυνομικές δυνάμεις έκαναν ντου σε επιχείρηση-εκτύπωσης έξω από το Παρίσι που...

FT: Το μυστικό σχέδιο Ντράγκι για «ασφυξία» στην Αθήνα εάν δεν τα βρουν Μέρκελ-Τσίπρας

Για μυστικό σχέδιο της ΕΚΤ και του Μάριο Ντράγκι να κλείσει οριστικά την «κάνουλα» κάνουν λόγο σε σημερινό τους δημοσίευμα οι Financial Times.

Επίθεση Φορτσάκη σε Πρυτανεία με αφορμή ομιλία Τσίπρα την 25η Μαρτίου

Κανονικά θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή τα μαθήματα στο κεντρικό κτίριο της Νομικής, όπως ανακοίνωσαν οι Κοσμητείες της Νομικής Σχολής και της Σχολής Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών.

Κράξιμο κι από τους Βούλγαρους ρε μαλ@κα μου!! "Κάντε ότι κάναμε και εμείς"

Ο Βούλγαρος πρωθυπουργός Μπόικο Μπορίσοφ εκτίμησε σήμερα ότι «έχει έρθει η ώρα» η Ελλάδα να παραδειγματιστεί από τη χώρα του, η οποία είναι πλέον μια από τις λιγότερο χρεωμένες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, μετά την εφαρμογή ενός δραστικού προγράμματος λιτότητας.

ΦΑΠΕΣ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ! Μέρκελ: Αποφάσεις για την Ελλάδα στο Eurogroup και όχι εδώ-Ολάντ να τηρήσετε τις δεσμεύσεις

Με χαμηλές προσδοκίες ξεκινά η Σύνοδος Κορυφής, με τους Ευρωπαίους ηγέτες να δίνουν ένα μικρό στίγμα των προθέσεών τους για τις αποψινές συζητήσεις, αν και, επισήμως, το ελληνικό ζήτημα δεν βρίσκεται ψηλά στην ατζέντα που θα απασχολήσει τους ηγέτες των χωρών-μελών της Ε.Ε.

Σαμαράς: Η χώρα βουλιάζει στην αβεβαιότητα, όλα κινδυνεύουν να χαθούν

«Σε καταστροφή οδηγούνται όλα αυτά που κατάφερε η κυβέρνησή του από την πολιτική του Αλέξη Τσίπρα». Αυτό διεμήνυσε ο Αντώνης Σαμαράς στους ηγέτες του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος.

Η ανεξιχνίαστη δολοφονία του διευθυντή της 'Βραδυνής', Τζώρτζη Αθανασιάδη

Η εκτέλεση του Τζώρτζη Αθανασιάδη, που δεν εξιχνιάστηκε ποτέ. Οι τρομοκρατικές οργανώσεις έριχναν την ευθύνη στις ελληνικές μυστικές υπηρεσίες

Τα σαββατόβραδα, ο διευθυντής της εφημερίδας “Βραδυνή”, Τζώρτζης Αθανασιάδης, συνήθιζε να παίζει τάβλι με τον φίλο του, Βαγγέλη Κουρλιμπίνη.

Συρρικνώνεται ο πλανήτης Ερμής: Εχει ήδη μικρύνει κατά 10 χιλιόμετρα

Ο πλανήτης Ερμής είναι κάτι περισσότερο από έναν ξερό καυτό βράχο. Για χρόνια οι επιστήμονες θεωρούσαν τον Ερμή έναν πλανήτη «μνημείο» που μένει ίδιος κι απαράλλαχτος με το πέρασμα των αιώνων. Ομως οι νέες παρατηρήσεις της NASA ανατρέπουν όλα όσα γνωρίζαμε ως τώρα.

ΒΙΝΤΕΟ-ΑΠΑΙΧΤΟΣ!! Στέκεται γυμνός στην εξώπορτά του και η αστυνομία δεν μπορεί να επέμβει

Οι κάτοικοι έχουν παραπονεθεί επανειλημμένα, αλλά η αστυνομία λέει πως δεν μπορεί να κάνει κάτι

Οι κάτοικοι της κωμόπολης Σάρλοτ, της Νότιας Καρολίνας, κάλεσαν την αστυνομία την περασμένη Παρασκευή. Όπως και μερικές μέρες πριν, και ακόμα πιο πριν. Και γενικότερα, αρκετές φορές την εβδομάδα, εδώ και δέκα χρόνια! Η αιτία;

ΦΩΤΟ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ-Δημοσιογραφία από τον Χατζηνικολάου, όχι μαλακίες

Η Enikonomia , το οικονομικό ένθετο του enikos.gr του Χατζηνικολάου, τιτλοφόρησε την είδηση ως εξής: «η Μέρκελ "παρακάλεσε" τον Τσίπρα να έρθει στο Βερολίνο» και αναφερόταν στο πρωτοσέλιδο της Γερμανικής Handelsblatt.

Στο πρωτοσέλιδο της Handelsblatt ο τίτλος όμως ήταν...

ΕΠΟΣ! Καμμένος-Μάρδας: Θα δώσουμε ότι αναδρομικά είχε προβλέψει ο Σαμαράς και τα υπόλοιπα του Αγ. Πο@τσου!

Ο Μάρδας είναι ξεκάθαρος: Θα δώσουμε ότι είχε προβλέψει ο Σαμαράς στο προυπολογισμό αν δεν χρεοκοπήσουμε τη χώρα πιο πριν...
Ο Πανάρας είναι πάλι γραφικός: Θα δώσουμε λεφτά που θα πάρουμε από τις μίζες στα εξοπλιστικά που θα βρει η επιτροπή που έχω φτιάξει (δηλ. του Αγ. Πο@τσου)... για τα υπόλοιπα σας παραπέμπω στο ΥΠΟΙΚ...

Γελάστε με το άρθρο του Πάρη Καρβουνόπουλου που γλύφει και μάλιστα στις απαντήσεις Καμμένου-Μάρδα βλέπει και "τον χρόνο κατά τον οποίο θα αποκατασταθούν οι μισθοί των στρατιωτικών"... αν βρείτε εσείς πουθενά "χρόνο" γράψτε μου: 

ΝΤΑΞ' ΚΛΑΙΩ! Ο Γερμανός έβγαλε νέο βίντεο και συνεχίζει να τρολάρει τον Βαρουφάκη... του ζήτησε και «sorry»

Ο Έλληνας ΥΠΟΙΚ ζήτησε σήμερα μέσω Twitter από τον Γκίντερ Γιάουχ (που τον είχε καλεσμένο στην εκπομπή του την Κυριακή) να του ζητήσει συγγνώμη... αντ' αυτού ο Γιαν Μπέμερμαν πετάχτηκε και συνέχισε το δούλεμα ζητώντας του αυτός συγγνώμη

ΕΧΕΙ ΖΑΛΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΑΠΕΣ ΠΟΥ ΕΦΑΓΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΡΜΑΝΟ ΚΩΜΙΚΟ! ΝΔ: Κάτι δεν πάει καλά με τον Γιάνη Βαρουφάκη

«Μήπως ο ΥΠΟΙΚ να φέρει στη Βουλή τα κείμενα που ο ίδιος έχει διαπραγματευτεί;», διερωτάται ο Κώστας Καραγκούνης

Επίθεση στον υπουργό Οικονομικών εξαπέλυσε  η Νέα Δημοκρατία με αφορμή τις δηλώσεις που έκανε την Πέμπτη ο Γιάνης Βαρουφάκης στη Βουλή, σύμφωνα με τις οποίες τα αντίγραφα της δανειακής σύμβασης με το ΔΝΤ  και της δίμηνης παράτασης βρίσκονταν εκτός του γραφείου του και συγκεκριμένα στο προσωπικό αρχείο του προκατόχου του, Γκίκα Χαρδούβελη.

ΕΛΑ ΤΕΡΕΝΣ ΠΕΣ ΣΤΗ ΜΑΝΑ ΑΞΑΡΛΙΑΝ ΟΤΙ ΔΙΑΦΩΝΕΙΣ ΑΛΛΑ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΣΑΝ ΠΡΟΒΑΤΟ->Ο υπ Δικαιοσύνης εξηγεί γιατί αποφυλακίζεται ο ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ Σάββας Ξηρός

Ο Τέρενς Κουίκ βγήκε να πει ότι διαφωνεί και είναι αντίθετος με τη συγκεκριμένη διάταξη... θα την ψηφίσει [αν και όπως μου θύμισε κάποιος φίλος δεν έχει εκλεγεί βουλευτής οπότε μιλάει εκ του ασφαλούς και κάνει τον πατριώτη] και θα πει κι ένα τραγούδι για να αποδείξει ότι γλύφει εκεί που έφτυνε όταν ήταν δεξιός της τσέπης του που μόλις του την πείραξαν ανακάλυψε την αριστερά... Να θυμίσουμε ότι όπως λέει είχε μεταδώσει από το ραδιόφωνο την είδηση της ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ του Θάνου Αξαρλιάν...

«Η επίμαχη ρύθμιση δεν είναι φωτογραφική για τον Σάββα Ξηρό - Η σωστή αντιμετώπιση της Χρυσής Αυγής είναι η θεσμική», σύμφωνα με τον Νίκο Παρασκευόπουλο

«Η επίμαχη ρύθμιση δεν είναι φωτογραφική για τον Σάββα Ξηρό» δήλωσε ο υπουργός Δικαιοσύνης Νίκος Παρασκευόπουλος, με αφορμή την επικείμενη αποφυλάκιση του καταδικασμένου για τρομοκρατία ως μέλος της τρομοκρατικής οργάνωσης 17 Νοέμβρη.

ΦΩΤΟ-ΈΧΟΥΝ ΛΙΩΣΕΙ ΣΤΟ ΓΕΛΙΟ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ! ZDF: «Άλλη φορά θα σας βάζουμε ένδειξη ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΤΙΡΑ»... λέει στον Βαρουφάκη και τους Έλληνες δημοσιοκάφρους!

Ακόμα ένα επεισόδιο στο σίριαλ με το δάχτυλο - Ενας κωμικός παρέσυρε τους πάντες με μία καλοστημένη φάρσα αφού οι Έλληνες έχουν συνδυάσει τη σάτιρα με τον εξευτελισμό της Μέρκελ ή του Μητσοτάκη - Δείτε πώς ξεκίνησαν όλα

Ηταν σάτιρα όσα υποστήριξε ο κωμικός μας λέει σήμερα το ZDF μετά τον σάλο που προκλήθηκε με την «παραδοχή» σατιρικής εκπομπής ότι εκείνη έφτιαξε το βίντεο με το υψωμένο δάχτυλο Βαρουφάκη.

ΓΕΛΑΕΙ Η Bild ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ΞΕΦΤΙΛΑ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ!! «Αποκλειστικό – Η χειρονομία του Βαρουφάκη είναι πραγματική!»

Στο… «αγαπημένο» της θέμα σχετικά με τη χειρονομία του υπουργού Οικονομικών, επανέρχεται η γερμανική εφημερίδα Bild με δημοσίευμά της υπό τον τίτλο «Αποκλειστικό της Bild – Η χειρονομία του Βαρουφάκη είναι πραγματική!».
«Πρόκειται για την πιο έντονη συζήτηση στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, των τελευταίων ετών» σημειώνει η εφημερίδα, αναφερόμενη στον σάλο που ξέσπασε στα γερμανικά σχετικά με το αν είναι αληθινό ή όχι το βίντεο με τη χειρονομία του υπουργού.

ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΔΕΙΑΣΕΙ ΤΟΝ ΣΟΙΜΠΛΕ ΚΥΡΙΕ; FT: Η Μέρκελ θα κρατήσει τη σκληρή στάση Σόιμπλε στη Σύνοδο Κορυφής

Μ'αρέσει που κάποια γατάκια δημοσιοκάφροι, μόλις έγινε γνωστή η συνάντηση, έλεγαν ότι καλεί τον Τσίπρα για να αδειάσει τον Σόιμπλε... μιλάμε για αναλυτές όχι μαλ@κίες

Άγνωστο παραμένει σύμφωνα με τον αρθρογράφο των Financial Times, Peter Spiegel, τι θέλει να ζητήσει ο Έλληνας Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπραςσήμερα από τους Ευρωπαίους ηγέτες, εικάζοντας, με βάση πληροφορίες, ότι θα επιδιώξει αύξηση του ορίου έκδοσης εντόκων γραμματίων, ώστε να ξεπεραστούν τα προβλήματα ρευστότητας.

ΒΟΥΛΩΜΕΝΟ ΓΡΑΜΜΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΑΥΤΟΙ! CNBC: Μήπως η Ελλάδα θέλει να την «πετάξουν» εκτός ευρώ;

Τελικά η Ελλάδα θέλει να βγει εκτός Ευρωζώνης αναρωτιέται ο αρθρογράφος του CNBC ο οποίος επισημαίνει πως οι σχέσεις ανάμεσα στην Ελλάδα και τους Ευρωπαίους γείτονές της βρίσκεται σε ιστορικά χαμηλά επίπεδα.

Μπακογιάννη: Η Πρόεδρος της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου υπηρετεί αλλότρια συμφέροντα! - Έχει προσωπική ατζέντα

- Σφοδρή επίθεση στην Πρόεδρο της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου, εξαπέλυσε η Ντόρα Μπακογιάννη με αφορμή όσα έγιναν χθες στην Βουλή
- Η κα Μπακογιάννη χρησιμοποίησε σκληρές εκφράσεις και άφησε υπόνοιες για την κα Κωνσταντοπούλου ότι παίζει παιχνίδια άλλων
- «Προσπάθησε να οδηγήσει στα άκρα τη ΝΔ για να φύγει από την Βουλή και να μην ψηφιστεί το νομοσχέδιο», είπε η κα Μπακογιάννη

ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΤΙ ΞΥΛΟ ΘΑ ΦΑΕΙ Ο ΑΛΕΞΗΣ! “Φυτευτός” στη συνάντηση και ο Ντάισελμπλουμ-Εκνευρισμός Τσίπρα

Ο εξευτελισμός του επαίτη Τσίπρα θα γίνει παρουσία του Ντάιζελμπλουμ που νόμιζαν ότι ταπείνωσαν με τις τζάμπα μαγκιές Βαρουφάκη στην Αθήνα...

Και ξαφνικά η πενταμερής που τελικά έγινε εξαμερής κατέληξε επταμερής (και μέχρι το βράδυ μπορεί να προστεθούν μερικοί ακόμα)... Από το... πουθενά προέκυψε στη συνάντηση του Α. Τσίπρα με τους Ολάντ, Μέρκελ, Γιούνκερ, Τούσκ και Ντράγκι και ο πρόεδρος του Eurogroup Γερούν Ντάισελμπλουμ. Εξέλιξη για την οποία το Μαξίμου δεν κρύβει τον εκνευρισμό του.

Η συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ που θέλει μονομερείς ενέργειες και μοντέλο Κύπρου

Με ένα πρωτοσέλιδο "μήνυμα" προς πάσα κατεύθυνση και τίτλο «Ώρα για μονομερείς ενέργειες» κυκλοφορεί η εφημερίδα Εργατική Αριστερά, όργανο της συνιστώσας του ΣΥΡΙΖΑ «Διεθνιστική Εργατική Αριστερά».

Σαμαράς από Βρυξέλλες: Είναι ανάγκη να διασφαλιστεί το ευρωπαϊκό μέλλον της Ελλάδας

«Αυτή είναι η αποστολή μου και είμαι πλήρως αφοσιωμένος σε αυτήν», δήλωσε ο πρόεδρος της ΝΔ

Για την ανάγκη να διασφαλιστεί το ευρωπαϊκό μέλλον της Ελλάδας θα μιλήσει ο Αντώνης Σαμαράς στη σύνοδο του ΕΛΚ, όπως ο ίδιος ο πρόεδρος της ΝΔ γνωστοποίησε το μεσημέρι της Δευτέρας από τις Βρυξέλλες.

ΜΕΓΑΛΗ ΠΙΚΡΑ!! Ποιος έσπρωξε τον (μαρξιστή) Γιάννη Μηλιό έξω από τον ΣΥΡΙΖΑ

Κλασική περίπτωση που έραβε υπουργικό κουστούμι και δεν χτυπούσε το τηλέφωνο....

Το tweet αποχαιρετισμού που ανέβασε στον λογαριασμό του ο καθηγητής Πολιτικής Οικονομίας του Μετσόβιου και εκ των πρωταγωνιστών της εν Ελλάδι οικονομικής «σχολής» του μαρξισμού, Γιάννης Μηλιός, ολοκλήρωσε την πορεία απομάκρυνσης από τον ΣΥΡΙΖΑ που είχε ξεκινήσει μετά τις ευρωεκλογές του 2014.

Επιστολή πεντακαθαρίδη Λαλιώτη στο ΣΔΟΕ: Απόπειρα σκοτεινών κύκλων να με συκοφαντήσουν

Μετά το πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της Κυριακάτικης Εφημερίδας «Πρώτο Θέμα», ότι το ΣΔΟΕ διενεργεί έλεγχο για τα περιουσιακά του στοιχεία εκτός από την άμεση απάντησή του, ο Κώστας Λαλιώτης έστειλε στον Γραμματέα του ΣΔΟΕ την παρακάτω επιστολή.

Τσίπρας πάει να φάει ξύλο στις Βρυξέλλες, χωρίς τον Βαρουφάκη

Σε ένα εξαιρετικά βαρύ κλίμα, θα πραγματοποιηθεί σήμερα το βράδυ στις Βρυξέλλες η επταμερής συνάντηση του Έλληνα πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με τους Άγκελα Μέρκελ, Φρανσουά Ολάντ, Μάριο Ντράγκι, Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ, Γερούν Ντάισελμπλουμ και Ντόναλντ Τουσκ.

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ!! Βορίδης: Ισως καταθέσουμε πρόταση μομφής για την Ζωή-Ντόρα: Λάθος που την ψηφίσαμε

Αυτή η γελοία συναίνεση θα σας στείλει στο 3% και θα σας εξαυλώσει... λες και δεν ξέρατε τι σας περιμένει... καθίστε να την κοιτάτε λίγο ακόμα να σας λέει ότι λαδώνεστε από τη SIEMENS και να μην τολμάτε να της πείτε ότι έπαιρνε επίδομα ανήλικου τέκνου μέχρι τα 35-40 της... απαπαπα θα σας πουνε ακραίους

Ανοιχτό το ενδεχόμενο να κατατεθεί πρόταση μομφής από πλευράς Νέας Δημοκρατίας σε βάρος της Ζωής Κωνσταντόπουλου, άφησε με δηλώσεις του ο Μάκης Βορίδης.

ΤΟΝ ΦΤΥΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΒΡΕΧΕΙ! Ο τσέλιγκας Τσίπρας κι η βοσκοπούλα Καμμένος

Όταν πλέον δεν μπορείς να καταλάβεις ότι σε δουλεύουν είσαι έτοιμος για την άσπρη ποδιά...

Η φωτογραφία που κάνει παταγο ενόψει της 25ης Μαρτίου και στην οποία πρωταγωνιστεί η κυβέρνηση - Σε... ιδιαίτερο ρόλο ο Πάνος Καμμένος, ο οποίος πόσταρε τη φωτογραφία στο twitter

Η απόφαση της κυβέρνησης να προσθέσει στους φετινούς εορτασμούς για την επέτειο της 25ης Μαρτίου - εκτός από την παρέλαση - μπάντα που θα παίζει εμβατήρια και δημοτικά τραγούδια στο Σύνταγμα, έχει διχάσει.

ΒΙΝΤΕΟ-ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Δημοσιοκάφροι και Βαρουφάκης κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν πως οι Γερμανοί τους τρολάρουν!!

Δεν είναι τυχαίο που εμείς είμαστε στη ζητιανιά και αυτοί κάθονται πάνω σε λεφτά αφού ο εξυπνότεροχαχαχα λαός του κόσμου μασάει ότι του πασάρουν!

Ευτυχώς που βγήκε ο Βαλασόπουλος στο Mega (δείτε το βίντεο πιο κάτω) από τη Γερμανία και παρότι ζορίστηκε αποκατέστησε την κοινή λογική... σε κάτι που έχουμε αναφέρει από το πρωί ότι δηλ. οι Γερμανοί κάνουν πλάκα!!! 

Και το ρεντίκολο ο Βαρουφάκης θέλει να του πούνε και συγγνώμη!!

Πάμε άλλη μαι φορά μπας και το καταλάβετε!!! Η γερμανική εκπομπή κοροϊδεύει τον Βαρουφάκη λέγοντάς του....

ΒΙΝΤΕΟ-7-8 άπλυτοι είχαν καταλάβει τη Νομική!! Δείτε πως την έκαναν

Καταστροφή. Αυτή είναι η εικόνα που αντικρίζει κανείς με το που μπαίνει στο προαύλιο της Νομικής μετά από έξι ημέρες κατάληψης.

Handelsblatt: Οι συζητήσεις με τα τεχνικά κλιμάκια έχουν αποτύχει -Η Ελλάδα δεν θέλει να συνεργαστεί

Την πλήρη αποτυχία στις συζητήσεις ανάμεσα στα τεχνικά κλιμάκια και την ελληνική πλευρά καταγράφει η γερμανική εφημερίδα Handelsblatt.

ΔΗΛ. ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΚΙ ΑΠΟΨΕ! Γιούνκερ: Απόψε θα πω στον Τσίπρα ό,τι του είχα πει και τις δύο προηγούμενες φορές

Την πρόθεσή του να επαναλάβει απόψε στον Έλληνα πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, αυτά που του έχει ήδη πει τις δύο προηγούμενες φορές, εξέφρασε ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν Κλοντ Γιούνκερ.

ΜΑ ΕΜΕΙΣ ΖΗΤΑΓΑΜΕ ΜΟΝΟ ΧΡΟΝΟ! Δραγασάκης: Φάγαμε ότι βρήκαμε και τώρα δεν υπάρχει σάλιο! Σουλτς: Η κατάσταση στην Ελλάδα είναι επικίνδυνη -Χρειάζεται άμεσα 2-3 δισ. ευρώ

Όλο το Φεβρουάριο οι σαλτιμπάγκοι κορόϊδευαν αυτούς που τώρα εκλιπαρούν για μετρητά και έλεγαν "Δεν θέλουμε μετρητά, δεν θέλουμε τη δόση, θέλουμε μόνο χρόνο για να αναπνεύσουμε και να αποδώσει το πρόγραμμά μας (φορδιαφυγή, λίστες κ.λπ παπαριές). Μέχρι τον Ιούνιο τα βγάζουμε πέρα μόνοι μας".... τώρα ξαφνικά ζητάνε και λεφτά! Προφανώς πιστεύουν ότι οι ευρωπαίοι είναι ηλίθιοι και θα τους τα δώσουν έτσι "αέρα πατέρα"...

Η ελληνική αντιπροσωπεία πηγαίνει στις κρίσιμες διαβουλεύσεις με τους Ευρωπαίους ηγέτες με την οικονομική ασφυξία να την τοποθετεί σε πολύ δύσκολη θέση.

Θεοδωράκης: Μόνο 1 από τις 40 σελίδες του χθεσινού νομοσχεδίου αναφερόταν στην ανθρωπιστική κρίση

«Αντί ο κ.Τσίπρας να διαλύσει τις εφιαλτικές σκιές ενός grexit ή graccident επανέλαβε κενές υποσχέσεις και αρνήθηκε να δώσει ένα σαφές πλαίσιο για το τι διεκδικούμε από τους εταίρους μας», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο πρόεδρος του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης σχολιάζοντας έτσι τη χθεσινή ομιλία του πρωθυπουργού.

ΔΕΝ ΤΗ ΠΑΛΕΥΕΙ ΑΛΛΟ! Καμμένος για την 25η Μαρτίου: Δεν χόρευε μόνο η χούντα τσάμικα -Η Αριστερά τι χόρευε, μόνο βαλς;

Απάντηση στις επικρίσεις που έχει δεχθεί ο ίδιος, αλλά και η περιφερειάρχης Αττικής για την απόφαση μετά τη στρατιωτική παρέλαση της 25ης Μαρτίου να ακολουθήσει γλέντι με δημοτικά τραγούδια έδωσε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος.