20 Μαρτίου 2015

Κατασκευασμένο το video από τη συνάντηση των επτά – Πρόσθεσαν τη Μέρκελ με μοντάζ!

Εννιάλεππτο βίντεο γερμανικού σατιρικού σόου του ZDF, τους εμφανίζει να παραδέχονται ότι εκείνοι πρόσθεσαν τη Γερμανίδα Καγκελάριο στο τραπέζι των Βρυξελλών. Και αποκαλύπτουν και καρέ-καρέ πώς το έκαναν

Δήλωση ΣΟΚ του Βαρουφάκη! Μοντάζ και οι φωτογραφίες μου στο Paris Match!!

Σύμφωνα με τον Βαρουφάκη εκτός από το κ@λοδάχτυλο των Γερμανών και οι φωτογραφίες που δημοσιεύθηκαν στο Paris Match ήταν μονταρισμένες αφού όπως είπε ο υπουργός δεν τρώει τσιπούρες ούτε πίνει κρασιά καθώς διάγει πραματικά λιτό βίο!! 

Μάλιστα έδωσε την πραγματική φωτογραφία στη δημοσιότητα όπου φαίνεται ότι...

ΤΗΣ ΚΟΝΤΗΣ Ψ@ΛΗΣ ΤΗΣ ΦΤΑΙΝ'ΟΙ ΤΡΙΧΕΣ! Επίθεση Βαρουφάκη σε θεσμούς και ΜΜΕ: Οι «ασκούμενοι μάγοι» καθυστέρησαν τη συμφωνία – Αλλο δηλώσεις και άλλο χλευασμός

Οργισμένος εμφανίστηκε ο υπουργός Οικονομικών, Γιάνης Βαρουφάκης, μιλώντας την Παρασκευή στη Βουλή.

Ο κ. Βαρουφάκης εξαπέλυσε επίθεση σε αξιωματούχους των θεσμών, ενώ άσκησε κριτική και σε ΜΜΕ και δημοσιογράφους.

Μία ώρα σόου στο ZDF για τη χειρονομία του Βαρουφάκη - ΒΙΝΤΕΟ

Τέλος φαίνεται να μπαίνει στο σίριαλ με το βίντεο που παρουσιάζει τον Γιάνη Βαρουφάκη να υψώνει το μεσαίο δάχτυλο. Η διεύθυνση του γερμανικού καναλιού ZDF δήλωσε ότι το βίντεο δεν είναι αλλοιωμένο και οι ισχυρισμοί περί μοντάζ ήταν φάρσα στο πλαίσιο σατιρικής εκπομπής.

Δημοσκόπηση Metron: 84% υπερ του ευρώ πάση θυσία

Τι δείχνει η πρόθεση και η εκτίμηση ψήφου

Προβάδισμα 26,7% καταγράφει ο ΣΥΡΙΖΑ έναντι της ΝΔ, σύμφωνα με δημοσκόπηση της Metron Analysis για την εφημερίδα «Παραπολιτικά», η οποία πραγματοποιήθηκε ενώ το...

Spiegel: Η Μέρκελ με ναζί αξιωματικούς μπροστά στον Παρθενώνα!

«Πώς οι Ευρωπαίοι βλέπουν τους Γερμανούς: Η γερμανική υπερδύναμη» είναι ο τίτλος του κεντρικού θέματος

Η Άνγκελα Μέρκελ, με ένα φωτεινό κίτρινο παντελόνι κι ένα πράσινο σακάκι, ξεχωρίζει χρωματικά από το ασπρόμαυρο φόντο, στο νέο πρωτοσέλιδο του γερμανικού περιοδικού Spiegel που κυκλοφορεί αύριο.

ΝΔ: Ο Τσίπρας δεν τη παλεύει άλλο! Εξακολουθεί να παραποιεί την πραγματικότητα

Κριτική στις δηλώσεις Τσίπρα μετά τη μίνι Σύνοδο Κορυφής άσκησε η ΝΔ, κατηγορώντας τον πρωθυπουργό ότι εξακολουθεί να παραποιεί την πραγματικότητα.

Οι FT για τις ήττες Τσίπρα στις Βρυξέλλες: Ο καβγάς Τσίπρα-Ντράγκι στις Βρυξέλλες - Το nein της Μέρκελ στο αίτημα του Πρωθυπουργού

Η τρίωρη συζήτηση της μίνι Συνόδου Κορυφής χθες στις Βρυξέλλες είχε και στιγμές έντασης, όπως την έντονη αντιπαράθεση του Ελληνα Πρωθυπουργού με τον επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας.

Κι όμως αύριο θα γίνει ορκωμοσία υπουργών- Ποιοι ορκίζονται με 50 μέρες καθυστέρηση

Έπειτα από δύο σχεδόν μήνες κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ έφτασε η ώρα για να ορκιστούν οι υπουργοί των οποίων τα χαρτοφυλάκια που τους ανατέθηκαν δεν προβλέπονταν από την ισχύουσα νομοθεσία για τη διάρθρωση του υπουργικού συμβουλίου, με αποτέλεσμα να χρειάζονται τροποποίηση.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΛΙΑ! «Απειλές» Βαλαβάνη: Οποιος δεν μπει στη ρύθμιση με τις 100 δόσεις θα του κόψω τον κ@λο


Η προειδοποίηση της αναπληρώτριας υπουργού αφορά όσους μπορούν να ενταχθούν στη ρύθμιση αλλά θα επιλέξουν να μην πληρώσουν τα χρέη τους -  Το 40% του ΑΕΠ της Ελλάδας είναι χρέη των πολιτών προς το Κράτος, η απίστευτη αποκάλυψη της κυρίας Βαλαβάνη

Πέρασαν για προσκύνημα οι αναρχοάπλυτοι απ'το σπίτι του Τσίπρα στην Κυψέλη-Του θύμισαν να απελευθερώσει τον Ξηρό

Αντιεξουσιαστές πραγματοποίησαν διαμαρτυρία το απόγευμα της Παρασκευής, έξω από το σπίτι του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στο κέντρο της Αθήνας.

Ιδού οι μισθοί των 13 κορυφαίων ηγετών του κόσμου (Infographic)

Νωρίτερα αυτό το μήνα, ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν ανακοίνωσε ότι αυτός και σχεδόν όλοι όσοι εργάζονται γι 'αυτόν, θα υποστούν μια μείωση 10% στις αποδοχές τους, λόγω των οικονομικών κυρώσεων που έχουν επιβληθεί στην χώρα του.

ΕΛΑ ΝΑ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ! FΤ-Έλληνας τραπεζίτης: Έχουν (η κυβέρνηση) χρήματα για την επόμενη εβδομάδα αλλά αμφιβάλλω αν έχουν για το τέλος του μήνα

Στις επόμενες δέκα ημέρες η λίστα των ελληνικών μεταρρυθμίσεων στους δανειστές

Αν η ελληνική κυβέρνηση δράσει γρήγορα, είναι πιθανή μια συνεδρίαση του Eurogroup την ερχόμενη Παρασκευή, λένε πηγές των θεσμών στη βρετανική εφημερίδα - Οι κρίσιμες συναντήσεις την επόμενη εβδομάδα

Ο Έλληνας διαιτητής που σφυρίζει για 80.000 δολάρια στο αμερικανικό πρωτάθλημα-Ανακυρήχθηκε 3 χρονίες καλύτερος διαιτητής

Ξεκίνησε από τα ξερά γήπεδα της Πιερίας, πέρασε από τα «σαλόνια» της Α' εθνικής και πήρε «χρυσή» μεταγραφή για το εξωτερικό, όπου... βρήκε την υγειά του, αφού το 2009 βγήκε εκτός πινάκων λόγω "φαλτσοσφυριγμάτων"!

Την ώρα που το ελληνικό πρωτάθλημα στιγματίζεται από κρούσματα βίας, διαιτητές καταλήγουν στο νοσοκομείο από επιθέσεις αγνώστων, αγώνες διεξάγονται χωρίς φιλάθλους λόγω τιμωρίας ή υπό το φόβο νέων επεισοδίων και στην ατμόσφαιρα διαχέεται μυρωδιά σήψης και διαφθοράς, στο soccer, όπως λένε το ποδόσφαιρο στην Αμερική, ένας Έλληνας διαιτητής αμείβεται πλουσιοπάροχα για να σφυρίζει και μάλιστα έχει ψηφιστεί ως ο καλύτερος του πρωταθλήματος όχι μία, αλλά τρεις φορές!

ΚΛΑΙΩ! Θα πάει τη Δευτέρα να πει στη Μέρκελ ότι θα βρει λεφτά από τη λίστα Λαγκάρντ και την καταπολέμηση της διαφθοράς

Διαβάστε τον δημοσιογραφικό σανό που διαρρέουν και τα παπαγαλάια ΜΜΕ αναπαράγουν πρόθυμα παραμυθιάζοντας το πόπολο ότι θα τη βγάλουν χωρίς μέτρα με πασαλείμματα που αν αποδώσουν θα αποδώσουν σε ένα-δύο χρόνια:

Παράθυρο για συμφωνία και ενδεχομένως εκταμίευση χρημάτων (μη φάτε έχουμε γλάρο!) προς την Αθήνα άνοιξε ο συμβιβασμός που επιτεύχθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής.

Τα έδωσε όλα, εκτόξευσε κορώνες

Καθησυχαστικός προς τους έλληνες πολίτες επιχείρησε να εμφανιστεί ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που έδωσε το απόγευμα στις Βρυξέλλες, μετά την ολοκλήρωση των διαδικασιών της συνόδου κορυφής.

Αυτό είναι το μυστικό… αντισεισμικής προστασίας του Παρθενώνα

Χτισμένος, προς τιμήν της θεάς Αθηνάς, από τους αρχιτέκτονες Ικτίνο και Καλλικράτη που ήταν επικεφαλής μιας ολόκληρης ομάδας σημαντικών αρχιτεκτόνων και γλυπτών, ο Παρθενώνας δεσπόζει πάνω στο βράχο της Ακρόπολης από τα μέσα του 5ου αιώνα π.Χ. ως σύμβολο της σοφίας, της ιστορίας και του πολιτισμού της Ελλάδας.

ΦΩΤΟ-Στρατιωτικοί κάντε λίγο ΜΠΕΕΕ ρε σεις! Ο Καμμένος λέει ότι βρήκε λεφτά και θα σας δώσει τις αυξήσεις

Μέσω twitter έδωσε αυξήσεις στους στρατιωτικούς ο Μπένυ Χίλ του ΥΠΕΘΑ

Το υπουργείο Άμυνας δεν ζήτησε επιπλέον κονδύλι για να εφαρμόσει την απόφαση του ΣτΕ για την αποκατάσταση των αποδοχών των αξιωματικών δήλωσε μέσω του Twitter ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος.

Αποφυλακίστηκαν Μιχαλολιάκος/Λαγός-Παρολίγον επεισόδια με συγγενείς τρομοκρατών [εικόνες]

Εκτός φυλακής βρίσκονται εδώ και λίγη ώρα οι Νίκος Μιχαλολιάκος και Γιάννης Λαγός έπειτα από παραγγελία του Συμβουλίου Εφετών.

Έκθεση κόλαφος: Πάρτι διαφθοράς ελληνικών εταιριών σε ξένες χώρες πχ. Ελληνική εταιρία Λοταρίας στις ΗΠΑ... ΧΟΧΟΧΟ

Την ολιγωρία της Ελλάδας στην καταπολέμηση της διαφθοράς ελληνικών επιχειρήσεων, που μέσω δωροδοκιών εξασφαλίζουν συμβόλαια σε ξένες χώρες, επισημαίνει ο ΟΟΣΑ, με έκθεση της ομάδας εργασίας του Οργανισμού, για την καταπολέμηση της διακρατικής διαφθοράς, που δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα. Ο ΟΟΣΑ δημοσιεύσει αντίστοιχες εκθέσεις για όλες τις χώρες μέλη του.

ΒΙΝΤΕΟ-ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΛΕ ΡΕ ΜΠΑΓΛΑΜΑ! Άδωνις στον Βούτση: Ζητήστε συγγνώμη από τον Σαμαρά και φέρτε τα μέτρα να δούμε πως θα πάμε παρακάτω

«Πείτε ένα συγγνώμη, κυρίως στον Σαμαρά και στη Νέα Δημοκρατία, για όσα του έχετε σούρει» είπε από το βήμα της Βουλής ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης, απευθυνόμενος στον υπουργό Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Νίκο Βούτση.

ΦΩΤΟ-ΘΛΙΨΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΘΛΙΨΗ η εικόνα της Νομικής-Οι απειλές κατά Τσίπρα-Πρύτανη είναι το λιγότερο

Το χειρότερο είναι ότι το κράτος με διάφορες δικαιολογίες τους ανέχεται, αν δεν τους εκμεταλλεύεται... σήμερα το πρωί πχ. ο Πανούσης είπε ότι η δράση των αλητών δεν είναι θέμα της ΕΛΑΣ αλλά της πανεπιστημιακής κοινότητας και των φοιτητών που είναι δίπλα τους... καταρχάς δεν είναι δίπλα τους αφού είναι κυρίως εξωπανεπιστημιακοί... και ποιος του είπε ότι οι φοιτητές πρέπει να κάνουν τους ντετέκτιβ ή τους αστυνομικούς σε αυτόφορα αδικήματα; Κάτι τέτοιοι κυβερνάνε και εμείς πληρώνουμε το λογαριασμό...

Αποκαρδιωτική η εικόνα που αντίκρισαν όσοι μπήκαν σήμερα στη Νομική.

Υστερα από έξι ημέρες κατάληψης από τους αντιεξουσιαστές η εικόνα του εσωτερικού της Νομικής, σήμερα, μόνο ως αποκαρδιωτική μπορεί να χαρακτηριστεί.

Αεροπλάνο με 148 επιβάτες αρπάζει φωτιά κατά την απογείωση -Συγκρούστηκε με... πουλιά [εικόνες & βίντεο]

Δραματικές στιγμές έζησαν 148 επιβάτες πτήσης της Lufthansa πάνω από την πρωτεύουσα του Λιβάνου, τη Βηρυτό.

Υεμένη: 137 νεκροί και 345 τραυματίες από τριπλή επίθεση αυτοκτονίας [βίντεο- σκληρές εικόνες]


Τραγικό απολογισμό με 137 νεκρούς και 345 τραυματίες είχε τριπλή βομβιστική επίθεση σε δυο τζαμί, που ήταν γεμάτο προσκυνητές, στην Sanaa της Υεμένης.

Σβήνει (πάλι) τις ελπίδες για τις πολεμικές αποζημιώσεις το Γερμανικό υπουργείο Εξωτερικών

​Πάνω που είχαν αναπτερωθεί  οι ελπίδες (λέμε τώρα) ότι οι Γερμανοί είναι αποφασισμένοι να καταβάλουν τις πολεμικές αποζημιώσεις στα θύματα του δεύτερου παγκόσμιου πολέμου στην Ελλάδα, με αφορμή και σχετικό δημοσίευμα του Der Spiegel, το γερμανικό υπουργείο εξωτερικών διαμηνύει πως «δεν υπάρχει τίποτα καινούργιο, καμία αλλαγή στάσης».

Θεσσαλονίκη: Αλβανός επιδειξίας συνελήφθη επειδή έδινε... παράσταση σε μαθήτριες

Παρενοχλούσε μαθήτριες δημοτικού σχολείου μέσα από το αυτοκίνητό του

Συνελήφθη ένας 26χρονος επιδειξίας με καταγωγή από την Αλβανία, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr  χθες το μεσημέρι εθεάθη έξω από σχολικό συγκρότημα στην περιοχή των Συκεών να παρενοχλεί μαθήτριες δημοτικού σχολείου μέσα από το αυτοκίνητό του.

BINTEO-Ο Θεοδωράκης φρίκαρε τους ΣΥΡΙΖΑίους: Τους διάβασε πως περιγράφει ο Βαρουφάκης το Grexit και τρελάθηκαν-Κόντρα με Βούτση: Εδώ δεν είναι εκπομπή!

Σε 20 λεπτά θα έχουν στεγνώσει όλα τα ATM, η φτώχεια θα εισέβαλε στο 80% των νοικοκυριών προειδοποίησε διαβάζοντας παλαιότερο άρθρο του υπουργού Οικονομικών - Δείτε το βίντεο και ακούστε πώς αντέδρασαν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ

ΦΩΤΟ ΣΟΚ! Σε μαυσωλείο μετατρέπεται το μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτου στο Σύνταγμα!!

Αυτό είναι και ο λόγος που φέτος η εξέδρα θα στηθεί στο απέναντι πεζοδρόμιο ώστε οι επίσημοι να μην του έχουν την πλάτη στραμμένη... μάλιστα η παγκόσμια πρωτοτυπία είναι ότι το μαυσωλείο είναι αφιερωμένο στον εν ζωή ήρωα της ελληνικής ιστορίας...

Οι χώρες με τον ισχυρότερο στρατό στον κόσμο: ΗΠΑ, Κίνα και Ρωσία στην κορυφή [εικόνα]

Καλώς ή κακώς, η στρατιωτική δύναμη μίας χώρας είναι άμεσα συνδεδεμένη με την επιρροή της στην παγκόσμια πολιτική σκηνή.

Σ. Κασιμάτης: Η σιωπή για την διαφορετικότητα του Βαγγέλη είναι νίκη των ζώων δολοφόνων του

Ο τίτλος της χθεσινής «Καθημερινής» στο θέμα συμπύκνωνε όλο το παράλογο της υπόθεσης: «Με μπαλοθιές αποχαιρέτισαν τον Γιακουμάκη». Αν οι μπαλοθιές είναι η ολοκλήρωση της σχέσης του σωστού Κρητός, δηλαδή του παραδοσιακού και ανδροπρεπούς, με το όπλο του (η εκσπερμάτωση, ας το πούμε έτσι...) και, επίσης, αν αυτή η ωραία και λεβέντικη σχέση των Κρητών με τα πιστολάκια τους, τα πολυβόλα τους, με ό,τι έχει ο καθένας τέλος πάντων είναι ένδειξη υπέρτατου ανδρισμού, τότε στην κηδεία του άμοιρου Βαγγέλη Γιακουμάκη συνέβη το εξής απίθανο:

ΠΗΡΑΝ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΛΕΜΕ! Μέρκελ: Εκταμίευση της δόσης μόνο αν το Eurogroup κρίνει ότι έχουν ληφθεί μέτρα

Σε άλλα νέα ο Σακελλαρίδης πανηγύριζε με τον Χατζηνικολάου ότι νίκησαν και αν καταθέσουν λίστα με "μεταρρυθμίσεις" (δηλ. μέτρα αλλά δεν το φωνάζουμε) θα πάρουν αμέσως το 1,9 δις... 

Η ελληνική κυβέρνηση πρέπει να παρουσιάσει έναν λεπτομερή κατάλογο μεταρρυθμίσεων - Η αποτίμηση θα γίνει από τους τρεις θεσμούς και μόνο τότε θα υπάρξει εκταμίευση δόσης προς την Ελλάδα, ξεκαθάρισε η Γερμανίδα καγκελάριος

ΝΑ ΠΧ ΜΙΑ "ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ" ΣΥΡΙΖΑ->Το ΙΚΑ κόβει την σύνταξη σε όσους είναι κάτω των 55 και εργάζονται

Τις αλλαγές που ισχύουν ανά περίπτωση, για συνταξιούχους που συνεχίζουν να εργάζονται, περιγράφει αναλυτικά επείγουσα εγκύκλιος του ΙΚΑ σύμφωνα με τα dikaiologitika.gr. Στόχος είναι να δοθούν οι κατάλληλες οδηγίες στις αρμόδιες υπηρεσίες για να πραγματοποιήσουν όσα ορίζει ο νόμος και οι σχετικές διατάξεις.

Πήραν πίσω τον προληπτικό φόρο 26% που ανακοίνωσαν Βαλαβάνη-Σταθάκης

Σε αλλαγές στο άρθρο για τον προληπτικό φόρο 26% στις επιχειρήσεις (άρθρο 21) προχωρά η κυβέρνηση, όπως ανακοίνωσαν στην Βουλή, η αναπληρώτρια υπουργός Οικονομικών, Νάντια Βαλαβάνη και ο υπουργός Οικονομίας, Γιώργος Σταθάκης.

ΔΕΝ ΤΗ ΠΑΛΕΥΕΙ ΑΛΛΟ Ο ΞΕΦΤΙΛΑΣ! Σακελλαρίδης: "Καταθέτουμε σχέδιο και παίρνουμε χρήμα"... ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΞΥΠΝΗΣΕΣ!

Το ότι η Μέρκελ είπε πρώτα ΕΠΙΤΥΧΗΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ του προγράμματος (ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ) και μετά απελευθέρωση χρημάτων, δεν το άκουσε ή πάλι παπαριζόταν στο ιντερνετ!!

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γαβριήλ Σακελλαρίδης, μίλησε στον Real Fm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου για τα όσα διαδραματίστηκαν στην οκταμερή συνάντηση στο περιθώριο της συνόδου κορυφής και τη συμφωνία με τους δανειστές.

Bάσω Παπανδρέου: Για ένα Honda Jazz και δυο διαμερίσματα με ψάχνει το ΣΔΟΕ;

Αναφορά στην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου μετά τα δημοσιεύματα σχετικά με έρευνα του ΣΔΟΕ στα περιουσικά της στοιχεία, έστειλε η Βάσω Παπανδρέου.

Προς την κα Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου

ΑΝΑΦΟΡΑ – ΑΙΤΗΣΗ

Βάσως Παπανδρέου του Ανδρέα, κατοίκου Αθηνών, οδός Ακαδημίας 28.

Παναγιώταρος: Ο "σύντροφος" Παφίλης… – ΒΙΝΤΕΟ

Μια έκπληξη περίμενε τον Θανάση Παφίλη κατά τη συζήτηση στη Βουλή του νομοσχεδίου για τις 100 δόσεις. Την ώρα που ο Ηλίας Παναγιώταρος ολοκλήρωνε την ομιλία του επικαλέστηκε την τοποθέτηση του βουλευτή του ΚΚΕ αποκαλώντας τον «σύντροφο» και προκαλώντας γέλια στην κοινοβουλευτική ομάδας της Χρυσής Αυγής.

ΜΑ ΜΕ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΦΥΣΙΚΑ! Βορίδης: Πως θα χρηματοδοτηθεί το κενό;

Ξέρετε τώρα... μεταρρύθμιση του ΦΠΑ από το 13% στο 23%, μεταρρύθμιση του φόρου στα τσιγάρα, μεταρρύθμιση της σύνταξης κατά μείον 50 ευρώ κ.λπ "μεταρρυθμίσεις" αφού έτσι λέγονται πλέον αυτά που οι δημοσιοκάφροι επί ΝΔ έλεγαν "ανάλγητα μέτρα" ή "χαράτσια"

Ο βουλευτής και πρώην υπουργός της Νέας Δημοκρατίας, Μάκης Βορίδης, μίλησε στον Real Fm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, για τις εξελίξεις της συνόδου κορυφής και έθεσε το θέμα του δημοσιονομικού κενού.

Deutsche Welle: Ο Τσίπρας πιο απομονωμένος από ποτέ

«Ο Έλληνας Πρωθυπουργός πέτυχε τη διοργάνωση μίας μίνι συνόδου με στόχο την επίλυση των οικονομικών προβλημάτων (σ.σ. της Ελλάδας) – και ήταν πιο απομονωμένος από ποτέ», παρατηρεί το σχόλιο της η Deutsche Welle. «Η υπομονή (σ.σ. των εταίρων) εξαντλήθηκε», σχολιάζει ο αρθρογράφος, προσθέτοντας ότι «ο Αλέξης Τσίπρας ζητεί περισσότερα χρήματα από τους διεθνείς πιστωτές αλλά κατά το δυνατόν χωρίς όρους».

ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ Η ΖΩΗ! Αποφυλακίζονται ίσως και σήμερα Μιχαλολιάκος - Λαγός-Αργεί η κότα ο Παππάς επειδή τότε κρυβόταν

Αποφυλακίζονται ίσως και εντός της ημέρας ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος και ο βουλευτής του κόμματος Γιάννης Λαγός, που παρέμεναν στη φυλακή από τα τέλη του Σεπτεμβρίου του 2013 για διεύθυνση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση.

Γεωργιάδης: «Η συμφωνία των Βρυξελλών είναι αγνό, παρθένο Μνημόνιο»

«Επικίνδυνος για τη χώρα ο Βαρουφάκης -Κολλημένος με την καρέκλα του ο Καμμένος», ανέφερε ο  βουλευτής της Ν.Δ.

«Η συμφωνία της 20ης Φεβρουαρίου είναι αγνό Μνημόνιο. Η αριστερή κυβέρνηση είναι προτέρημα; Καταστροφή είναι, όχι ελάττωμα», τόνισε σχολιάζοντας τις τις διαπραγματεύσεις της κυβέρνησης με τους εταίρους και τη συμφωνία των Βρυξελλών, ο  βουλευτής της Ν.Δ. Αδ. Γεωργιάδης.

Δύο φοιτητές και ένας 50χρονος αναρχοάπλυτος που έχει κατηγορηθεί μέχρι και για βιασμό έβριζαν τον Βαγγέλη σε blogs

Οι φοιτητές είναι από Αθήνα και Μυτιλήνη - Ο αντιεξουσιαστής είναι 50 ετών από Θεσσαλονίκη και είναι γνωστός στις αρχές καθώς έχει κατηγορηθεί μέχρι και για βιασμό!

Νέα επίθεση Φορτσάκη στον Τσίπρα: Μόνο επί χούντας μίλησε πολιτικός στο ΕΚΠΑ

«Μόνο στην εποχή της χούντας βεβηλώθηκε η μεγάλη αίθουσα από παρουσία πολιτικού» σύμφωνα με τον τέως πρύτανη του Πανεπιστημίου Αθηνών - ΕΚΠΑ: Λύπη και απορία για τη δήλωση του Φορτσάκη

ΟΣΟ ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΟΥ Κ@ΛΟΥ ΘΑΥΜΑΖΟΥΝ ΤΙΣ SELFIE ΚΑΜΜΕΝΟΥ-> Οι Τούρκοι κόβουν βόλτες γύρω απ'το Αγαθονήσι

Η τουρκική πυραυλάκτος «Poyraz» περιέπλευσε το Αγαθονήσι και παρέμεινε σε ελληνική χωρική θάλασσα σχεδόν για τρεις ώρες

Έπειτα από ένα διάστημα αποχής από προκλήσεις στη θάλασσα, η Άγκυρα επανήλθε στην τακτική των πλόων τουρκικών πολεμικών πλοίων εντός της ελληνικής χωρικής θάλασσας.

Süddeutsche: Βήματα προς το γκρεμό

«Ο Τσίπρας θέλει να παρουσιάσει εντός λίγων ημερών ένα μεταρρυθμιστικό σχέδιο», σημειώνει στην ιστοσελίδα της η γερμανική εφημερίδα Süddeutsche Zeitung, επισημαίνοντας ότι «η Ελλάδα βρίσκεται κοντά στη χρεοκοπία». Σε ανταπόκριση της έντυπης έκδοσής της από τις Βρυξέλλες, η εφημερίδα του Μονάχου κάνει λόγο για «βήματα προς το γκρεμό», αναφερόμενη στις εξελίξεις στο πεδίο του ελληνικού ζητήματος.

Ερώτηση Μητσοτάκη σε Βούτση για τα επεισόδια στη Νομική

Οι πρόσφατες καταστροφές στο κέντρο της Αθήνας και στη Νομική Σχολή από την κατάληψη των αντιεξουσιαστών βρίσκονται στο επίκεντρο της επίκαιρης ερώτησης που κατέθεσε σήμερα (20/03) ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος, της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, προς τον Υπουργό Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Νίκο Βούτση.

ΓΡΑΦΗΜΑ-Μέχρι 43% υψηλότεροι μισθοί στο δημόσιο-Χαμηλά εισοδήματα και ιδιωτικός τομέας πλήρωσαν τη δημοσιονομική προσαρμογή

Κόντρα στη γενική πεποίθηση πως η κρίση επηρέασε οριζόντια την ελληνική κοινωνία, οδηγώντας σε υποχώρηση του βιοτικού επιπέδου όλες τις εισοδηματικές κατηγορίες, είναι το συμπέρασμα που προκύπτει από τη μελέτη με τον τίτλο «Αλληλεγγύη και προσαρμογή στην Ελλάδα της κρίσης», που υπογράφουν οι καθηγητές Τάσος Γιαννίτσης και Σταύρος Ζωγραφάκης.

Εσείς δηλ στις φώτο βλέπετε έναν νικητή ή έναν χ@σμένο;

Ξημερώματα Παρασκευής, έπειτα από έναν μαραθώνιο συζητήσεων τόσο στη Σύνοδο Κορυφής, όσο και στη μίνι Σύνοδο των 7+1 που ακολούθησε, ο Ελληνας πρωθυπουργός ακούει τη Γερμανίδα καγκελάριο και ετοιμάζει τις δικές του δηλώσεις.

Σαμαράς: «Ο κ. Τσίπρας θα πρέπει να περάσει τις εξετάσεις των νέων μέτρων»

«Ο χρόνος και τα χρήματα τελειώνουν», προειδοποίησε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνης Σαμαράς, σε δηλώσεις του στον απόηχο της χθεσινής επταμερούς συνάντησης στις Βρυξέλλες.

Lufthansa: Γιατί οι Γερμανοί ψηφίζουν ''Ελλάδα'' για διακοπές

"Οι Γερμανοί τουρίστες εξακολουθούν να ψηφίζουν Ελλάδα και δε φαίνεται να επηρεάζονται από τις πολιτικές εξελίξεις".

Την άποψη αυτή εκφράζει ο διευθυντής Υπηρεσιών Επιβατών και Πωλήσεων της Lufthansa, για την Ελλάδα και την Κύπρο, Harro Julius Petersen, ο οποίος βρέθηκε χθες στη χώρα μας με αφορμή την ανακοίνωση των νέων, αυξημένων δρομολογίων για εφέτος των αεροπορικών εταιρειών του ομίλου (Lufthansa, Austrian, SWISS, Brussels), εν όψει και της θερινής σεζόν.

ΤΟ ΧΑΒΑ ΤΟΥ ΑΥΤΟΣ! Ο Βαρουφάκης γράφει στο blog του για το κοινό μέλλον Ελλήνων-Γερμανών

Λέει ότι το δάχτυλο ανήχθε σε κάτι ευρύτερο από μία χειρονομία – Μιλάει για τοξικό παιχνίδι ευθυνών και καλεί άπαντες να εφαρμόσουν τάχιστα τη συμφωνία της 20ης Φεβρουαρίου

Με ένα άρθρο υπό τον τίτλο «Για τους Ελληνες και τους Γερμανούς: Φανταζόμενοι ξανά το κοινό μας μέλλον» ο Γιάνης Βαρουφάκης σήμερα μιλάει για τοξικό παιχνίδι ευθυνών μεταξύ Ελλάδας και Γερμανίας και καλεί άπαντες να εφαρμόσουν τάχιστα τη συμφωνία της 20ης Φεβρουαρίου.

FT: Μόνο ήττες έφαγε ο Αλέξης Τσίπρας στη χθεσινή μίνι-σύνοδο

Τέθηκε θέμα Βαρουφάκη από Μέρκελ και Ολάντ

Ποιες προτάσεις του Έλληνα πρωθυπουργού συνάντησαν τη σθεναρή άρνηση Ντράγκι και Μέρκελ - Τέθηκε και θέμα Βαρουφάκη από την Γερμανίδα καγκελάριο και τον Γάλλο πρόεδρο

Μπορεί στη χθεσινή μίνι Σύνοδο Κορυφής στις Βρυξέλλες να αποφεύχθηκε το ναυάγιο που πολλοί φοβόντουσαν και ο Αλέξης Τσίπρας να πήρε την πολιτική συμφωνία που ζητούσε, ωστόσο, σύμφωνα με τους Financial Times, ο Έλληνας πρωθυπουργός απέτυχε να εξασφαλίσει οιαδήποτε βραχυπρόθεσμη χρηματοδότηση για την κυβέρνησή του.

ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΧΩΡΑ! Ηράκλειο: Άπλυτοι κατέλαβαν τη Βασιλική του Αγίου Μάρκου

Σε κατάληψη βρίσκεται η Βασιλική του Αγίου Μάρκου στο Ηράκλειο αυτή την ώρα από ομάδα αντιεξουσιαστών.