24 Μαρτίου 2015

ΒΙΝΤΕΟ ΞΕΦΤΙΛΑ-ΓΕΛΑΓΕ Η ΜΕΡΚΕΛ! Το Τσιπρέϊκο έψαχνε να βρει τους φακέλους μπροστά στην Μέρκελ

Ενα απρόοπτο που προκάλεσε μια μικρή στιγμή αμηχανίας συνέβη κατά τη διάρκεια της συνάντησης του Αλέξη Τσίπρα με την Ανγκελα Μέρκελ.

Γελάει ο Άδωνις: Πρωτοφανές το άδειασμα Τσίπρα σε Παρασκευόπουλο

«Κάθε άλλος υπουργός μετά το πρωτοφανές άδειασμα που έκανε ο Π/Θ στον κ. Παρασκευόπουλο θα είχε ήδη παραιτηθεί…», έγραψε

«Πρωτοφανές» χαρακτήρισε το «άδειασμα» του πρωθυπουργού στον υπουργό Δικαιοσύνης κ.Παρασκευόπουλο, μέσω   twitter ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας,  Άδωνις Γεωργιάδης.

Τα δυστυχήματα με Airbus A320 από τότε που κυκλοφόρησε μέχρι σήμερα

Μπορεί ο τύπος αεροπλάνου Airbus A320 να θεωρήθηκε ένα επαναστατικό αεροπλάνο, όταν πρωτοκυκλοφόρησε, καθώς, όπως αναφέρει η γαλλική εφημερίδα «Le Figaro», άλλαξε τον τρόπο με τον οποίο οι πιλότοι κυβερνούσαν ένα αεροσκάφος.


ΝΔ: Η κυβέρνηση δεν τολμά να φέρει τη συμφωνία για ψήφιση στη Βουλή

Είναι τόσο «περήφανη» η διαπραγμάτευσή τους, είπε ο Κώστας Καραγκούνης

Επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε η Νέα Δημοκρατία, με αφορμή την παράταση της δανειακής σύμβασης, η οποία θα συζητηθεί στη Βουλή, σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές.

ΚΛΑΙΩ! Μέρκελ για Τσίπρα: Άμα τρέξει θα τον πληρώσω-ΒΙΝΤΕΟ

Για τη συνάντηση με τον Αλέξη Τσίπρα μίλησε στην κοινοβουλευτική της ομάδα η Άνγκελα Μέρκελ.

Η Γερμανίδα Καγκελάριος ανέφερε στους βουλευτές του κόμματός της ότι συμφώνησε με τον κ. Τσίπρα πως θα τηρήσουν διακριτικότητα σε αυτά που ειπώθηκαν μεταξύ τους και θα πει πάρα πολύ λίγα πράγματα.

ΦΩΤΟ-Καυγάς Παπαδημούλη-Δούρου για τις παρελάσεις

Κόντρα ανάμεσα στον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Παπαδημούλη και της Περιφερειάρχη Αττικής, Ρένας Δούρου, φαίνεται να ξεσπά με αφορμή τις παρελάσεις.

Ποιοι λαοί μένουν με τα περισσότερα λεφτά στο χέρι κάθε μήνα -Ο χάρτης των εξόδων [εικόνες]

Υπάρχουν λαοί που βλέπουν περισσότερα χρήματα από άλλους στο λογαριασμό μισθοδοσίας κάθε μήνα. Το θέμα είναι όμως πόσα τους... μένουν στο χέρι.

Μουρούτης: Δεν θέλω να το πιστέψω!

Υφεσιακά μέτρα σχεδιάζει η κυβέρνηση σύμφωνα με το συνεργάτη του Αντώνη Σαμαρά, Γιώργο Μουρούτη ο οποίος ειρωνεύεται την αντιπολιτευτική ρητορική του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κ. Μουρούτης τονίζει πως δε θέλει να πιστέψει ότι...

Βρούτσης: Ο ΣΥΡΙΖΑ άνοιξε «παραθυράκι» για την κατάργηση του μειωμένου ΦΠΑ στα νησιά

Ο ΣΥΡΙΖΑ σχεδιάζει να καταργήσει το μειωμένο συντελεστή ΦΠΑ στα νησιά, τονίζει σε ανάρτηση του ο πρώην υπουργός κ. Γιάννης Βρούτσης.

Ειδικότερα ο βουλευτής της ΝΔ και κοινοβουλευτικός της εκπρόσωπος τονίζει πως η κυβέρνηση θα χρησιμοποιήσει ως «κερκόπορτα»...

ΠΑΙΞΤΕ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΠΟΥΛΑΚΙ ΣΑΣ ΟΠΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΤΙ! Παπαμιμίκος: Η ΝΔ θα στηρίξει στη Βουλή την προσπάθεια του ΣΥΡΙΖΑ για μεταρρυθμίσεις

Κατηγορηματικός σε ό,τι αφορά τη στάση που οφείλει να κρατήσει η Νέα Δημοκρατία στη Βουλή απέναντι στα νομοσχέδια για τις απαιτούμενες μεταρρυθμίσεις που θα φέρει ο ΣΥΡΙΖΑ εμφανίστηκε σήμερα ο γραμματέας της πολιτικης επιτροπής της Νεάς Δημοκρατίας Ανδρέας Παπαμιμίκος, στο πλαίσιο δημιουργίας Εθνικού Σχεδίου Μεταρρυθμίσεων.

Του 'κοψε τη μαγκιά ο "σακάτης" ο Σόιμπλε!

Ενας άλλος Γιάνης Βαρουφάκης εμφανίζεται αυτές τις ημέρες. Ο υπουργός Οικονομικών σταμάτησε το twitter, δεν δίνει συνεντεύξεις, ενώ παράτησε ακόμη και την μηχανή του για να επισκεφθεί τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Η Φωτεινή Αραμπατζή κατά του Νίκου Ξυδάκη για την Αμφίπολη

Σαφείς αιχμές κατά του Αναπληρωτή Υπουργό Πολιτισμού, Νίκου Ξυδάκη για τη στάση του όσον αφορά στην ανασκαφή της Αμφίπολης, αφήνει η βουλευτής της ΝΔ Φωτεινή Αραμπατζή σε επίκαιρη ερώτηση που του κατέθεσε στη Βουλή.

Το λες και απόγνωση->Βάλανε τον Πάκη να πάρει τηλέφωνο τον Σόιμπλε

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Γερμανό υπουργό Οικονομικών, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, είχε πριν από λίγη ώρα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος.

ΒΙΝΤΕΟ-ΤΡΕΛΟΣ Κ@ΛΟΤΟΥΜΠΑΣ! Παρασκευόπουλος: Δεν είπα ποτέ ότι θα κατασχεθεί το κτίριο του Ινστιτούτου Γκαί

Το Ποτάμι: Μετά την αποδοκιμασία, ζητάει και τα ρέστα

Ο υπουργός Δικαιοσύνης διαψεύδει ότι έχει εκφράσει τέτοια βούληση και καταλογίζει στον Σταύρο Θεοδωράκη διαστρέβλωση των θέσεων του

Κατηγορηματικά ο υπουργός Δικαιοσύνης  Νίκος Παρασκευόπουλος διαψεύδει ότι έχει εκφράσει την βούλησή του να κατάσχει το κτίριο του Ινστιτούτου Γκαίτε, το  οποίο είναι ιδιοκτησίας του Γερμανικού Δημοσίου, ενώ καταλογίζει στον Σταύρο Θεοδωράκη την διαστρέβλωση των θέσεων του.

Ο Αντώναρος "αποθεώνει" τον Τσίπρα και... τ'αρχ@δια μας κουνιούνται!

ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ Ο ΓΕΛΟΙΟΣ!

Τη συνάντηση του Πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, με την Άνγκελα Μέρκελ, στο Βερολίνο, σχολίασε ο γνωστός ανυπόληπτος καραγκιόζης Ευάγγελος Αντώναρος, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter.

ΒΙΝΤΕΟ-«Χέρι-χέρι» ήπιαν τσίπουρα, Ραχήλ και Λαφαζάνης στην Κοζάνη

Ο υπουργός επανέλαβε ότι η θέση της κυβέρνησης για ενιαία και δημόσια ΔΕΗ είναι αδιαπραγμάτευτη, επισημαίνοντας ότι μία ιδιωτική ΔΕΗ θα είναι καταστροφή για την οικονομία

Τον υπουργό Παραγωγικής Ανασυγκρότησης και Ενέργειας, Παναγιώτη Λαφαζάνη, συνοδεύει στην περιοδεία του στην Κοζάνη και συγκεκριμένα σε σταθμούς και ορυχεία της ΔΕΗ η Ραχήλ Μακρή.

Έπεσαν έξω σε όλα! Πρωτογενές πλεόνασμα 1,2 δις / 0,8 δις κάτω απ'του Σαμαρά-Έσοδα 7,8 δις /1,7 δις κάτω απ'του Σαμαρά

Με μια αναλυτική ανακοίνωση, ο Βαρουφάκης εξηγεί γιατί έπεσαν σε όλα έξω και το υπουργείο Οικονομικών δίνει στη δημοσιότητα τα οριστικά στοιχεία της Εκτέλεσης του Κρατικού Προϋπολογισμού για τον Φεβρουάριο 2015  και διαπιστώνει ότι υπήρξε έλλειμμα παντού.

Σαμαράς: Να υπάρξει συμφωνία με τους εταίρους γρήγορα

Την ανάγκη να προχωρήσει άμεσα η διαπραγμάτευση με τους εταίρους, υπογράμμισε ο Αντώνης Σαμαράς.

Υπήρχε προειδοποιητική οδηγία για το μοιραίο Airbus

Συγκλονιστική είναι η αποκάλυψη ότι υπήρχε προειδοποιητική οδηγία για το μοιραίο Airbus A320 της Germanwings που συνετρίβη σήμερα στις γαλλικές Άλπεις ενώ εκτελούσε την πτήση Βαρκελώνη - Ντίσελντορφ.

Βίντεο από το σημείο της συντριβής του Airbus - Ερευνες στα συντρίμμια - Δεν υπάρχουν επιζώντες

Δεν υπάρχουν επιζώντες από τη συντριβή του αεροσκάφους Airbus A320 της γερμανικής εταιρείας Germanwings το οποίο πραγματοποιούσε την πτήση Βαρκελώνη-Ντίσελντορφ και έπεσε το μεσημέρι της Τρίτης στις νότιες γαλλικές Άλπεις.

Στα μαλακά ο Παπ-Ένα χρονο με τριετή αναστολή για πλημμέλημα-4 χρόνια πρότεινε η εισαγγελέας

Φυλάκιση 4 ετών πρότεινε η εισαγγελέας - Έκανε μεν τη λαθροχειρία στη λίστα Λαγκάρντ και αφαίρεσε τα ονόματα τριών συγγενικών του προσώπων, αλλά το κακούργημα μετατράπηκε σε πλημμέλημα - Κρίθηκε αθώος για το αδίκημα της απόπειρας απιστίας-Πώς ψήφισαν οι δικαστές

Oι Ελληνικές εκκλησίες που προσεύχονται οι Τούρκοι

Όσο και αν ο τίτλος αυτού του άρθρου ακούγεται πρωτοφανής και πολύ «περίεργος» και όμως η ίδια η τουρκική εφημερίδα Hürriyet, σε μια άκρως αποκαλυπτική της έρευνα αποκαλύπτει σε ποιες εκκλησίες προσέρχονται εκατοντάδες, ακόμα και χιλιάδες Τούρκοι για να προσευχηθούν και να κάνουν κάποια ευχή για κάποια αρρώστια ή για κάποιο πρόβλημα που τους απασχολεί.

Πώς απελευθερώθηκε η Καλαμάτα χωρίς να πέσει ούτε πυροβολισμός. Η ιστορική παγίδα του Μαυρομιχάλη

Οι Τούρκοι καλούν τον Μαυρομιχάλη σε βοήθεια και αυτός εισβάλει στην πόλη με τους Μανιάτες, τον Κολοκοτρώνη και τον Παπαφλέσσα

Δωρεάν φρούτα εκ € εξ' Ευρώπης σε όλα τα σχολεία

Την κατανομή κατά κράτος-μέλος συνολικού ποσού 150 εκατομμύριων ευρώ για το πρόγραμμα διανομής φρούτων στα σχολεία, για το έτος 2015/ 2016, ενέκρινε η Διαχειριστική Επιτροπή φρούτων και λαχανικών της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕΕ), με βάση τα προγράμματα που παρουσιάσθηκαν από τα κράτη-μέλη (τα οποία επίσης πρέπει να συνεισφέρουν οικονομικά στην υλοποίησή του).

ΒΙΝΤΕΟ-ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΤΟ ΑΚΟΥΣΕ Ο ΨΕΥΤΗΣ! Να εδώ ο υπουργός του λέει ότι θα δημεύσει το Γκαίτε στην Αθήνα

Κανείς στην Ελλάδα δεν έθεσε θέμα δέσμευσης περιουσιακών στοιχείων του γερμανικού Δημοσίου, δήλωσε χθες στη συνέντευξη τύπου που παραχώρησε μετά τη συνάντησή του με την Ανγκελα Μέρκελ ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, απαντώντας σε σχετική ερώτηση δημοσιογράφου.

ΣΟΥΡΩΣΕ; Tι έκανε ο Τσίπρας μεταμεσονύκτια, αμέσως μετά τη μαραθώνια συνάντηση με τη Μέρκελ

Οσα έκανε ο Αλέξης Τσίπρας αμέσως μετά το δείπνο με την καγκελάριο περιγράφει η Bild, χωρίς να παραλείψει να σημειώσει ότι σπάνια η Μέρκελ έχει αφιερώσει τόσο χρόνο σε καλεσμένο της.

Πάγκαλος: Θέλω να στηρίξω Τσίπρα και δεν με αφήνουν ο Κατρούγκαλος και η Κωνσταντοπούλου

Σκληρή κριτική στον Γιώργο Κατρούγκαλο και την Ζωή Κωνσταντοπούλου άσκησε ο Θεόδωρος Πάγκαλος μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό Βήμα Fm εξηγώντας πως είναι τα πρόσωπα που δεν του επιτρέπουν να υποστηρίξει τον Αλέξη Τσίπρα.

Μετά τον Γερμανό... ο Ισπανός Βαρουφάκης - ΒΙΝΤΕΟ

Ο "μηχανόβιος" Γιάνης Βαρουφάκης πρωταγωνιστεί σε σατιρική εκπομπή της Ισπανίας.

Ο υπουργός Οικονομικών εισέβαλε στο πλατό της εκπομπής με την μηχανή του δίνοντας συμβουλές για το πως θα ξεπεράσουν την οικονομική κρίσης της χώρας.

Επιβεβαιώνει η Κομισιόν τους ελέγχους από τα τεχνικά κλιμάκια της Τρόικας στην Αθήνα

Στην επιβεβαίωση ότι διεξάγονται συναντήσεις μεταξύ των ελληνικών Αρχών και στελεχών των ΔΝΤ, ΕΕ και ΕΚΤ, για την εξειδίκευση της λίστας των μεταρρυθμίσεων που θα προωθήσει η ελληνική κυβέρνηση προχώρησε σήμερα Τρίτη η εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Μίνα Αντρέεβα.

Lufthansa για τη συντριβή του Airbus: Μαύρη ημέρα για την εταιρεία

Δήλωση για τη συντριβή του αεοροσκάφους της Germanwing με 148 επιβαίνοντες έκανε ο διευθύνων σύμβουλος της Lufthansa.

Αποδομεί πλήρως ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ, το ΚΚΕ, για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου

Το ΚΚΕ εγκαλεί τη σημερινή κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ότι «εκμεταλλεύεται την επέτειο του 1821, παρουσιάζοντας ως “εθνική υπόθεση” τη στήριξη της κυβέρνησης στις αντιλαϊκές διαπραγματεύσεις και συμφωνίες με την ΕΕ» και ότι επιδίδεται σε προσπάθεια χειραγώγησης του λαού και μετατροπής του «σε χειροκροτητή της δήθεν “περήφανης” διαπραγμάτευσης».

ΝΔ: Δεν υπάρχει ούτε χρόνος για χάσιμο, ούτε χώρος για πειραματισμούς

Μήνυμα για τη δύσκολη περίοδο που ζούμε ενόψει της εθνικής εορτής - «Σνεχίζουμε με συνέπεια και αποφασιστικότητα τον αγώνα για σταθερότητα και ασφάλεια, για την οικονομική ανάταξη και κοινωνική συνοχή».

Focus: Η Ελλάδα θα ξεμείνει πρώτα από... γύρο

Η δημοσιογράφος, Αντωνία Σέφερ, σχολιάζει πικρόχολα πως η Ελλάδα αφήνει απλήρωτους λογαριασμούς για τα προϊόντα που εισάγει και μάλιστα, τα εισαγόμενα είναι αρκετά

Κατεπείγουσα εξέταση του ελληνικού αιτήματος για το 1,2 δισ του ΤΧΣ ζητεί ο Γ. Ντάισελμπλουμ

Με επιστολή του προς τον EFSF και τον επικεφαλής του Euro Working Group, Τόμας Βίζερ ο Πρόεδρος του Eurogroup Γερούν Ντάισελμπλουμ ζητεί την κατεπείγουσα εξέταση του ελληνικού ζητήματος για το 1,2 δισ ευρώ που εκ παραδρομής στάλθηκε στον Προσωρινό Μηχανισμό Διάσωσης απ' το ΤΧΣ, όπως αποκαλύπτουν Bloomberg και ΜΝΙ.

ΒΙΝΤΕΟ-ΠΗΓΕ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ Γερμανικό Airbus συνετρίβη στις Γαλλικές Άλπεις-Νεκροί όλοι οι επιβαίνοντες

Να τα λέμε κι αυτά με τον γκαντέμη Τσίπρα γιατί αν ήταν κανας Μητσοτάκης στη θέση του θα μας ζάλιζαν τ'αυτιά...
Είχε 144 επιβάτες και έξι άτομα πλήρωμα - Βρέθηκαν συντρίμμια κοντά σε χωριό - Εκτελούσε την πτήση Βαρκελώνη-Ντίσελντορφ και χάθηκε ενώ πετούσε με ασυνήθιστα χαμηλή ταχύτητα και ύψος στα 6.800 πόδια - Ηταν αεροσκάφος του 1990!

Handelsblatt: Γιατί εξαφανίστηκε ο Γ. Βαρουφάκης;

Εκεί που μονοπωλούσε τα πρωτοσέλιδα του ευρωπαϊκού Τύπου αποφάσισε να αποχωρήσει από τα φώτα της δημοσιότητας, γράφει η γερμανική εφημερίδα

Ως φαίνεται ο Έλληνας υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης έχει λείψει στα γερμανικά ΜΜΕ, με την «Handelsblatt» να δημοσιεύει άρθρο και να αναρωτιέται που έχει... χαθεί ο Βαρουφάκης.

Μαζί με τους μαθητές "παρελαύνουν" και τα τεχνικά κλιμάκια της τρόικα στην Αθήνα

Της Δήμητρας Καδδά

Λίγες .. εκατοντάδες μέτρα πιο πέρα από τις μαθητικές παρελάσεις… "παρελαύνουν" και οι τεχνικοί σύμβουλοι των δανειστών στις επαφές που έχουν με τα κυβερνητικά- υπηρεσιακά στελέχη.

Η Βαλαβάνη ξεκίνησε τις αυξήσεις φόρων: Αυξήσεις ΦΠΑ και φόρων σε ποτά τσιγάρα-Στις καλένδες η αύξηση αφορολόγητου

- Στο στόχαστρο όλα τα κοσμοπολίτικα νησιά των Κυκλάδων για την αύξηση του συντελεστή ΦΠΑ
- Ανοικτό το ενδεχόμενο να επιβραβευθούν από φέτος οι φορολογούμενοι που θα συγκεντρώσουν αποδείξεις
- Αναπάντητο ακόμα το ερώτημα για το αφορολόγητο και αν θα ανέβει στις 12.000 (φυσικά και θα πούνε ότι θα το ανεβάσουν από του χρόνου... αν το ανεβάσουν)
- Ανοικτό το ενδεχόμενο αυξήσεων σε ποτά και τσιγάρα
- Bloomberg: Τηλεδιάσκεψη του Euroworkingroup την Τετάρτη για την Ελλάδα - Στο τραπέζι όλες οι μεταρρυθμίσεις

Η Μέρκελ, ο Τσίπρας και ο... Κατρούγκαλος!

Όσα οι δημοσιογράφοι χρειαζόμαστε μερικές... χιλιάδες λέξεις για να τα πούμε οι γελοιογράφοι το λένε με μια εικόνα με πολύ νόημα... Ιδού λοιπόν πως μέσα σε μια εικόνα χωρά και η συνάντηση Μέρκελ – Τσίπρα στο Βερολίνο, αλλά και η υπόθεση Κατρούγκαλου.

ΛΟΓΙΚΟ! Μπλόκο σε "γονικές παροχές" των λαμόγιων που χρωστάνε

[Το λαμόγιο ο Έλληνας που χρωστάει, θέλει να μπει σε ρύθμιση, να πληρώσει μία δόση, να πάρει φορολογική ενημερότητα, να μεταβιβάσει το ακίνητο στον 5χρονο γιό και ό ίδιος να σταματήσει να πληρώνει τα υπόλοιπα χρέη της ρύθμισης αφού δεν θα μπορούν να του κατάσχουν τίποτα... και όλη αυτή τη λαμογιά οι δημοσιοκάφροι την επικροτούν και επικρίνουν το κράτος που δεν την αποδέχεται!! Για να μη λέμε ότι για το χάλι μας φταίει μόνο ο Πάγκαλος κι ο Άκης... το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης το φέρουν οι λαϊκιστές δημοσιοκάφροι που χϊδεύουν αυτιά]

Γράφει ο λαϊκιστής δημοσιοκάφρος που μπριζώνει τα γίδια:

ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΓΙΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΥΣ
Μπλόκο σε γονικές παροχές με τη ρύθμιση των 100 δόσεων -Καμία μεταβίβαση χωρίς υποθήκη

Εμπόδια στην ολοκλήρωση υποθέσεων που αφορούν σε γονικές παροχές, δωρεές και κληρονομιές ακινήτων εξακολουθεί να βάζει το υπουργείο Οικονομικών.

120.000 μηχανικοί θα πληρώσουν αναδρομικά από το '11 αυξήσεις στο ΤΣΜΕΔΕ

Απόφαση-βόμβα με την οποία 120.000 μηχανικοί ασφαλισμένοι στο ΕΤΑΑ-ΤΣΜΕΔΕ θα κληθούν να πληρώσουν αναδρομικά από τον Ιούλιο του 2011 αυξημένες εισφορές στο Ταμείο τους εξέδωσε το Συμβούλιο της Επικρατείας.

Σταμάτης προς Σκουρλέτη: Μαζέψτε την Κωνσταντοπούλου - ΒΙΝΤΕΟ

Για "έλλειμμα δημοκρατίας" στο κόμμα της Νέας Δημοκρατίας έκανε λόγο ο υπουργός Εργασίας Πάνος Σκουρλέτης μιλώντας στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου "στον ενικό", προκαλώντας την αντίδραση του Δημήτρη Σταμάτη.

ΝΔ: Περιορισμένης σημασίας το ταξίδι Τσιπρα στο Βερολίνο

Σε μια πρώτη αποτίμηση του ταξιδιού του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στο Βερολίνο προχώρησε η ηγετική ομάδα της Συγγρού.

Όπως ανέφεραν κύκλοι της Συγγρού "τίποτα το καινούργιο δεν προέκυψε στο βασικό ζήτημα της ρευστότητας".

ΝΑ ΥΠΟΘΕΣΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΣΥΡΙΖΑίοι ΘΑ ΔΙΑΔΗΛΩΣΟΥΝ! Ο Τσίπρας προσκάλεσε την Μέρκελ στην Αθήνα

Σύμφωνα με κύκλους του Μεγάρου Μαξίμου ο Αλέξης Τσίπρας προσκάλεσε την Άνγκελα Μέρκελ στην Αθήνα με την ημερομηνία της επίσκεψης να καθορίζεται δια της διπλωματικής οδού.

ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΣΦΑΓΗ ΑΥΤΟΣ! Εξαφανίστηκε απ΄το twitter ο Μπαρουφάκης-Ακύρωσε "συναυλία" στο Λονδίνο...

Πολλοί, ειδικά οι Internetικοί του ακόλουθοι, θα αναρωτιούνται για την υγεία του... Σε όλους άλλωστε έχει κάνει εντύπωση η ... αφωνία, σε όλα τα επίπεδα του Γιάνη Βαρουφάκη τα τελευταία 24ωρα.

ΒΙΝΤΕΟ-Βόλος: Οι... στρατιώτες που άφησαν άφωνο τον Αχιλλέα Μπέο - Οι ατάκες τους τίναξαν στον αέρα το δημοτικό συμβούλιο

Το σχετικό βίντεο κάνει θραύση στο youtube - Η αντιπολίτευση κατηγορεί τον Αχιλλέα Μπέο ότι έστησε το περιστατικό...

Την ώρα που ο Αχιλλέας Μπέος μιλούσε στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Βόλου, δύο άγνωστοι με στολές παραλλαγής μπήκαν στην αίθουσα δηλώνοντας πως είναι στρατιώτες.

Σοκαριστικό: Ο Βαγγέλης Γιακουμάκης πρώτα «δοκίμασε» τον σουγιά και μετά έκοψε τις φλέβες του -Πέθανε μέσα σε 5 λεπτά

Νέες συγκλονιστικές αποκαλύψεις για τον θάνατο του Βαγγέλη Γιακουμάκη έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Όπως αναφέρουν πηγές της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Ιωαννίνων και υψηλόβαθμοι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ., το μοιραίο κόψιμο στον δεξιό καρπό του Βαγγέλη ταιριάζει με τις διαστάσεις της λάμας του σουγιά που βρέθηκε δίπλα του,

ΚΑΝΕ ΦΕΤΟΣ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΜΕ "ΙΤΙΑ ΙΤΙΑ" ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΥ ΧΡΝΟΥ-Τα «καρφιά» του Παπαδημούλη για τους εορτασμούς των εθνικών επετείων

Τις… σπόντες του για τον εορτασμό των εθνικών επετείων πέταξε ο Δημήτρης Παπαδημούλης με σχόλιό του στο Twitter.

ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΑ ΛΕΕΙ! Ο Πάγκαλος επιτίθεται στον Ελληνα μικροαστό αποκαλώντας τον κανίβαλο

[Βέβαια ο μικροαστός που χώνει ο Πάγκαλος θα πει "κοίτα ποιος μιλάει" ή "δεν δικαιούται να μιλάει" ακριβώς επειδή ο ίδιος πιστεύει ότι είναι αναμάρτητος]

Η μικροαστική ασυναρτησία είναι ο τίτλος του άρθρου του Θεόδωρου Πάγκαλου που επιτίθεται στον Ελληνα μικροαστό και ταυτόχρονα στην κυβέρνηση μιλώντας για κανίβαλους και παράφρονες.

Εκπαιδευτική… επανάσταση - Καταργούνται τα μαθήματα στη Φινλανδία

Χώρα – πρότυπο στον χώρο της εκπαίδευσης παγκοσμίως, με μαθητές «σαΐνια» που παραδοσιακά διαπρέπουν στους διεθνής διαγωνισμούς, η Φινλανδία προετοιμάζει το έδαφος για μια πραγματικά ριζοσπαστική μεταρρύθμιση που θα αλλάξει συθέμελα το πρόγραμμα, τον τρόπο αλλά και την ίδια την ουσία της διδασκαλίας στα σχολεία της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.