26 Μαρτίου 2015

Καθηγήτρια θεάτρου διδάσκει την ερωτική τέχνη στους μαθητές της (VIDEO+ΦΩΤΟ)

Ποιος είπε ότι οι θεατρικές σπουδές έχουν όρια; Αυτή την άποψη είχε καθηγήτρια θεατρικού τμήματος πανεπιστημίου στην Αγγλία, η οποία έδειξε στους σπουδαστές ερωτικό βίντεο με έντονες σκηνές, στο οποίο ήταν πρωταγωνίστρια. 

ΦΩΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ! Μουρούτης: Δεν χρειάζονται κάγκελα γιατί αυτός που έκανε επεισόδια πέρσι, φέτος καθόταν στην εξέδρα

Επίθεση στην κυβέρνηση εξαπολύει μέσα από το λογαριασμό του στο Twitter ο Γιώργος Μουρούτης.

Ειδικότερα για τις παρελάσεις χωρίς κάγκελα που «διαφημίστηκαν» ο κ. Μουρούτης «καρφώνει» συγκεκριμένα  τον βουλευτή Μεσσηνίας...

ΦΩΤΟ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ! Πόσο κουτόχορτο θα ταϊσετε ακόμα τα γίδια ρε ΣΥΡΙΖΑίοι;

Σκίζει τα καλσόν της ο φυλλάδα των συντακτών για το ποιος προβοκάτορας έστειλε πίσω τα 1,2 δις του ΤΧΣ....
κάντε κλικ για μεγέθυνση

Ηρωικοί πιλότοι που έσωσαν εκατοντάδες ζωές

Ηρωικοί πιλότοι που έσωσαν εκατοντάδες ζωές

Ο πιλότος του Airbus A320, δεν κατάφερε να σώσει τους επιβάτες του Airbus A320 από τον συγκυβερνήτη του. Υπήρξαν όμως στο παρελθόν περιπτώσεις, που οι πράξεις των πιλότων απέτρεψαν μεγάλες αεροπορικές τραγωδίες. Διαβάστε τις χαρακτηριστικότερες περιπτώσεις

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΑΣΑΦΕΙΑ ΣΥΡΙΖΑ! Και καλώς επιστρέψαμε τα 1,2 δισ. ευρώ και καλώς τα ζητάμε πίσω!!!!!!

Ως μονόδρομο χαρακτηρίζει σε ανακοίνωση το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας τη διαδικασία που ακολούθησε, όσον αφορά στην επιστροφή στον EFSF όλων των αδιάθετων ομολόγων που είχε στο χαρτοφυλάκιο του, με αποτέλεσμα να «χαθούν» και τα 1,2 δισ. ευρώ, που πλέον αναζητά το ελληνικό Δημόσιο, πέφτοντας πάνω στον «τοίχο» των υπουργών Οικονομικών της Ευρωζώνης.

ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ ΣΥΡΙΖΑ και στην Περιφέρεια!! Η Δούρου προσπαθεί να βάλει χέρι σε 350 εκατ. ευρώ

Καταγγελίες ότι η κυβέρνηση «σαρώνει» τα αποθεματικά οργανισμών που εποπτεύει το Δημόσιο προκειμένου να κλείσουν οι δημοσιονομικές «τρύπες» κάνουν βουλευτές της αντιπολίτευσης.

ΜΑ ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΟΥ Κ@ΛΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ! Ο Κένεντι 'πρόσφερε' στους Γερμανούς την Ελλάδα, αλλά αυτοί δεν συγκινήθηκαν

Ο πρωθυπουργός κ.Τσίπρας είχε τη Δευτέρα πολύωρη συνάντηση στο Βερολίνο με την καγκελάριο κυρία Μέρκελ στο πλαίσιο της πολιτικής διαπραγμάτευσης για μια νέα Συμφωνία, η οποία θα ανοίξει τον δρόμο για τη χρηματοδότηση από τους Εταίρους- δανειστές και θα καλύψει τις άμεσες χρηματοδοτικές ανάγκες της χώρας. Ίσως είναι διδακτική μια σελίδα ιστορίας που αναφέρεται στην ουσιαστική απόρριψη από τον καγκελάριο Αντενάουερ,το 1961,του αιτήματος του Προέδρου Κέννεντυ για στήριξη με δανεισμό του δολαρίου το οποίο είχε υποστεί σημαντική υποτίμηση....

Κάνει κωλοτούμπες το Βερολίνο;

Λίγο ακόμη και θα πιστεύαμε ότι η άσκηση γοητείας του κ. Τσίπρα στο Βερολίνο, αυτή που οδήγησε τα ζευγαράκια να ανταλλάσσουν φιλιά έξω από τα κάγκελα της καγκελαρίας κρατώντας σημαιάκια της ελληνογερμανικής φιλίας, είχε πείσει τους Γερμανούς να κάνουν την κωλοτούμπα. Αυτή που θα άνοιγε έστω και λιγάκι χθες την κάνουλα της χρηματοδότησης...

Βουλευτές της ΝΔ για τις δηλώσεις Βαρουφάκη: Ετοιμάζεται η κυβέρνηση για έξοδο από το ευρώ;

Η «περίεργη» απάντηση που έδωσε ο Γιάνης Βαρουφάκης στα Χανιά σε πολίτη «να είστε μαζί μας και μετά τη ρήξη», προκάλεσε την ανησυχία βουλευτών της ΝΔ οι οποίοι κατέθεσαν σχετική ερώτηση.

Όταν έκλαψε η Μέρκελ για τα θύματα της τραγωδίας στις Άλπεις (ΦΩΤΟ)

Πόσα και πόσα δεν έχει ακούσει τα τελευταία χρόνια η Άνγκελα Μέρκελ. Η ψυχρήκαγκελάριος με το "παγωμένο" βλέμμα, που επιβάλλει τη λιτότητα στην Ευρώπη. Όμως είναι κι εκείνη άνθρωπος. Και η αεροπορική τραγωδία στις Άλπεις, όπου συνετρίβη Airbusτης Germanwings με 150 επιβάτες, την έκανε να δακρύσει. 

Το γατάκι ο Καμμένος τηλεφωνεί σε ΣΥΡΙΖΑίους και λέει ψέμματα για τους ΟΥΚάδες-ΒΙΝΤΕΟ

Όπως καταγγέλλει ο Βαρεμένος του είπε πως έχει διατάξει έρευνα και το βίντεο είναι περσινό... Πανάρα, θα σε βάλουν οι ΣΥΡΙΖΑίοι να καμπανιάσεις τα παλικάρια και θα'ναι μέρα μεσημέρι... μπορεί τα παπαγαλάκια σου να μην μας το πούνε και να μην το μάθουμε εμείς, αλλά στα παλικάρια θα ξεβρακωθείς...

Προσπαθώντας να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα, ο υπουργός Αμυνας Πάνος Καμμένος έσπευσε να υποστηρίξει ότι τα συνθήματα που φώναζαν άνδρες των ΟΥΚ κατά την χθεσινή παρέλαση της 25ης Μαρτίου, ήταν... περσινά.

Ο Πούτιν μείωσε το μισθό του...Σε άλλα νέα: Έκανε δώρο στον εαυτό του αξίας 135 εκατ. ευρώ – ΦΩΤΟ

Κλαίω με τα γίδια που πριν κανα μήνα μας ενημέρωναν ότι ο Πούτιν μείωσε το μισθό του και πο@τσες μπλε!

Σάλος έχει προκληθεί στη Ρωσία από τη δημοσίευση των φωτογραφιών των δύο πολυτελέστατων αεροσκαφών που έχει παραγγείλει ο Βλάντιμιρ Πούτιν για τις μετακινήσεις του. Το συνολικό τους κόστος φτάνει τα 135 εκ. ευρώ.

ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΟΥΝ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ! Κύπρος: Ιερέας έβαλε σε λαϊκό προσκύνημα τις... πλαστικές παντόφλες του Γέροντα Παϊσίου [εικόνα]

Σφοδρές αντιδράσεις έφερε στους κύκλους της Εκκλησίας η φωτογραφία που κυκλοφόρησε τις τελευταίες ώρες στο Διαδίκτυο.

ΝΔ: Εμείς αποκαλύψαμε τις υπογραφές σας στο Μνημόνιο που κρύβετε – Τα υπόλοιπα είναι ανοησίες [εικόνες]

Ανταπάντηση στον Γαβριήλ Σακελλαρίδη δίνει ο, Κώστας, Καραγκούνης, τονίζοντας ότι η ΝΔ αποκάλυψε τις υπογραφές που έχει βάλει η κυβέρνηση και όχι το κείμενο.

KANANE KAI THN ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΟΥΣ για τις καταθέσεις στην Ελβετία, μόνο που ξέχασαν να πουν ότι οι Ελβετοί δεν θα δώσουν ποτέ στοιχεία

[Ήρθαν είπαν στον Τσίπρα ότι δίνουν στοιχεία μόνο αφού ασκηθεί δίωξη για ξέπλυμα και έφυγαν... οι  Ελβετοί δεν δίνουν στοιχεία χωρίς δίωξη... δίωξη δεν μπορεί να ασκηθεί αφού οι Ελβετοί δεν δίνουν στοιχεία... άρα τον πούλο οι παπάρες που λένε "μπορείτε να πάρετε 15 δις από φορολόγηση καταθέσεων στην Ελβετία"... αλλά σιγά μην καταλάβουν τα γίδια ότι τα δουλεύουν]

«Πλανώνται πλάνην οικτρά όσοι πιστεύουν ότι οι Ελβετοί θα αρχίσουν να μοιράζουν δεξιά και αριστερά, ονόματα και διευθύνσεις» τονίζει υψηλόβαθμος υπηρεσιακός παράγοντας του ΣΔΟΕ με μακροχρόνια εμπειρία, επισημαίνοντας ότι η Ελβετία ΔΕΝ υποχρεούται να παράσχει πληροφορίες για καταθέτες, παρά μόνο αν έχει ΗΔΗ ασκηθεί ποινική δίωξη για ξέπλυμα, κάτι που πολύ απλά καθιστά απαγορευτικό για τις ελληνικές Αρχές το να στοιχειοθετήσει από μηδενική βάση υποθέσεις με υποψία μεγάλης φοροδιαφυγής.

ΝΔ : Να έρθουν οι συμβάσεις Κατρούγκαλου στη Βουλή

Τα αντίγραφα των εργολαβικών συμβάσεων που αφορούν τον αναπληρωτή Υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης Γιώργο Κατρούγκαλο και τις δικηγορικές εταιρίες «ΑΠ. ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ – Γ. ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΣ – Ν. ΧΛΕΠΑΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ» και «ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ», που κατατέθηκαν στο δικηγορικό σύλλογο Αθηνών από το διάστημα 1/5/2014 έως 10/2/2015, ζητούν με αίτηση κατάθεση εγγράφων προς τους Υπουργούς Οικονομικών και Δικαιοσύνης στη Βουλή, οι βουλευτές...

Αποφυλακίζονται οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι που κατηγορούνται για τη δολοφονία του Ιλίε Καρέλι

Αποφυλακίζονται με βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών Θεσσαλονίκης οι προφυλακισμένοι σωφρονιστικοί υπάλληλοι που κατηγορούνται για τον βασανισμό μέχρι θανάτου του Αλβανού βαρυποινίτη Ιλίε Καρέλι.

ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΑΝΕΡΓΩΝ! Στην ΤτΕ και τα διαθέσιμα του ΟΑΕΔ

Άλλαξε η διοίκηση και άλλαξε κι η απόφαση...

Τη μεταφορά 120 εκατ. ευρώ από το σύνολο των διαθεσίμων του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού (ΟΑΕΔ), στην Τράπεζα της Ελλάδος αποφάσισε κατά πλειοψηφία κατά τη σημερινή του έκτακτη συνεδρίαση το Διοικητικό Συμβούλιο του Οργανισμού.

Ο Σταθάκης ακύρωσε το διαγωνισμό για τον άξονα Πάτρας-Πύργου... δεν άρεσε του Μυτιληναίου

Στην ακύρωση του διαγωνισμού για την ολοκλήρωση του οδικού τμήματος Πάτρας- Πύργου προχώρησε το υπουργείο Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού. Ως αιτία αναφέρεται η ανάγκη επανεξέτασης του τρόπου δημοπράτησης του έργου, παράλληλα με τη διαδικασία ένταξής του στο νέο ΕΣΠΑ.

ΕΧΟΥΝ ΤΣΑΚΩΘΕΙ ΜΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ! Οι Πολωνοί της Ελλάδας διαμαρτύρονται για τις δηλώσεις Φλαμπουράρη

Σήμερα Πολωνοί που ζουν στην Ελλάδα και Έλληνες πολίτες παρέδωσαν μια ανοικτή επιστολή διαμαρτυρίας  στον Υπουργό Επικρατείας κ. Αλέκο Φλαμπουράρη, διαμαρτυρόμενοι για τη δήλωσή του πως η Πολωνία ήταν σύμμαχος του γερμανικού ναζισμού.

Η ΜΕΡΚΕΛ ΦΤΑΙΕΙ! Μεγάλη απάτη με συμμετοχή γιατρών στο ΙΚΑ και τον ΟΑΕΕ - Οκτώ συλλήψεις (ΦΩΤΟ)

Την εξάρθρωση εγκληματικής οργάνωσης που πραγματοποιούσε συστηματικά και για μεγάλο χρονικό διάστημα απάτες και πλαστογραφίες σε βάρος του Ιδρύματος Κοινωνικών Ασφαλίσεων (Ι.Κ.Α.) και του Οργανισμού Ασφάλισης Ελευθέρων Επαγγελματιών (Ο.Α.Ε.Ε.) εξιχνίασε η Διεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας. Μάλιστα, η οικονομική ζημιά τους τελευταίους μήνες ανέρχεται σε εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ.

ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΜΠΡΙΖΩΝΕΙ ΤΑ ΓΙΔΙΑ Ο Κ@ΛΟΤΟΥΜΠΑΣ! Ο υπ. Δικαιοσύνης για τις γερμανικές αποζημιώσεις στο Δίστομο

Τη δέσμευσή του να υπογράψει την εκτέλεση της απόφασης για τις γερμανικές αποζημιώσεις υπέρ των Διστομιτών επανέλαβε ο υπουργός Δικαιοσύνης κατά τη συνάντηση που είχε με τον δήμαρχο, τον αντιδήμαρχο και τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννη Σταθά.

Αμερικανικά επιθετικά uav's στην Τουρκία αντί στην Κρήτη όσο η Αθήνα "το σκέφτεται"

Η Τουρκία αποφάσισε να επιτρέψει στις ΗΠΑ να μετασταθμεύσουν στην αεροπορική βάση του Ιντσιρλίκ επιθετικά μη επανδρωμένα αεροσκάφη.

ΚΟΚΟΚΟΚΟ! Καλά τα λένε στον Μπένυ οι ψεκασμένοι αλλά ας απαντήσουν και σε Παπαδημούλη-Κατριβάνου

«Στο ΠΑΣΟΚ μάλλον είδαν το βίντεο της παρέλασης με τα συνθήματα των ΟΥΚ όταν υπουργός Άμυνας ήταν ο κ. Βενιζέλος. Και παρασύρθηκαν βλέποντας το παλιό βίντεο...» αναφέρει σε απάντησή της στο ΠΑΣΟΚ σχετικά με τα συνθήματα των ΟΥΚ, η εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Μαρίνα Χρυσοβελώνη.

Η κατάρριψη 12 αντιμνημονιακών μύθων

ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ

Διάγουμε την 9η εβδομάδα διακυβέρνησης της αντιμνημονιακής κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑνεξΕλ, και η Βουλή έχει ψηφίσει μόνο ένα νομοσχέδιο, η ρευστότητα στην οικονομία έχει στερέψει, ένα νέο κύμα λουκέτων επιχειρήσεων έχει ξεκινήσει, τα κόκκινα δάνεια έχουν αυξηθεί κατά 1,2 δις (κατά το 1ο τρίμηνο 2015) και η ελληνική οικονομία δείχνει να εισέρχεται σε μία νέα φάση συρρίκνωσης προκαλώντας νέα αύξηση της ανεργίας.

Οι «λέαινες» του στρατού της Συρίας -Καλλονές μελαχρινές οδηγούν τανκς και εκτοξεύουν ρουκέτες [εικόνες]

Πριν από τέσσερα χρόνια θα ήταν ανήκουστο μια γυναίκα να αποτελεί μέλος του συριακού στρατού. Πόσο μάλλον να οδηγεί τανκ και να εκτοξεύει ρουκέτες.

Τι σκαρφίστηκε για να μην πληρώσει στο εστιατόριο; - ΒΙΝΤΕΟ

Πήγε για… μαλλί και βγήκε κουρεμένος. Ο λόγος για έναν Άγγλο, ο οποίος προκειμένου να μην πληρώσει το λογαριασμό σε εστιατόριο του Σάδερλαντ. Ο 28χρονος Κρίστοφερ Μπέικερ είχε τη φαεινή ιδέα να βγάλει το κατοικίδιο ποντίκι του και να το αφήσει στο πάτωμα.

ΕΙΝΑΙ ΧΟΥΝΤΑ ΛΕΜΕ!!! Βίντεο αφιερωμένο στους αριστερούς...

Βρείτε τις διαφορές μετά το 9:35 και κλάψετε απ'τα γέλια.... α προσέξτε και τους "αντιστασιακούς" καλλιτέχνες που συμμετέχουν:

ΝΕΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ Ο ΤΖΗΜΕΡΟΣ


Σε καταγγελίες για ανθέλληνες και παραλήρημα που στόχο έχει να πλήξει τα εθνικά συμφέροντα προχώρησε ο Θάνος Τζήμερος μέσω της προσωπικής του σελίδας στα social media
Διαβάστε αναλυτικά στο www.logiastarata.gr

«Ο Σαμαράς άφησε άδεια ταμεία»... σε άλλα νέα: Ο Τσίπρας κάνει πλιάτσικο και στα ταμεία των ΔΕΚΟ για να πληρώσει μισθούς και συντάξεις

[Η πλάκα είναι ότι όταν τα φάνε όλα και μας χρεοκοπήσουν θα πούνε "ο Σαμαράς μας άφησε άδεια ταμεία"... και τα γίδια θα το πιστέψουν αφού θα τους το πλασάρει ο Χατζηνικολάου και ο περιπτεράς...]

Μετά τη δέσμευση των αποθεματικών των ασφαλιστικών ταμείων και άλλων φορέων του Δημοσίου, η κυβέρνηση βάζει χέρι και στα ταμεία των ΔΕΚΟ.

ΓΕΛΑΝΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ! Handelsblatt: Πολύ σύντομα οι Ελληνες μπορεί να αγοράζουν τον αγαπημένο τους φραπέ σε δραχμές

Μπορεί να ακούγεται ως χιουμοριστική-ειρωνική εκδοχή της κρίσης, ωστόσο το δημοσίευμα της γερμανικής οικονομικής εφημερίδας Handelsblatt δεν φαίνεται να αστειεύεται. Γι' αυτό και ρωτάει στον τίτλο: «Επιστροφή στη δραχμή;»

Φυγαδεύτηκε η οικογένεια του συγκυβερνήτη από τη Μασσαλία-Τον αποθεώνουν οι τζιχαντιστές

Λίγο πριν την συγκλονιστική συνέντευξη τύπου του γενικού εισαγγελέα για τις πραγματικές συνθήκες συντριβής του αεροσκάφους της Germanwings, η οικογένεια του συγκυβερνήτη  που έριξε σκόπιμα το αεροσκάφος, έφυγε από την Μασσαλία όπου βρισκόταν μαζί με άλλους συγγενείς.

ΠΑΣΟΚ: Ο ΣΥΡΙΖΑ γλείφει εκεί που έφτυνε

Σκληρή κριτική για το κείμενο που συνοδεύει την τετράμηνη παράταση του ελληνικού προγράμματος, ασκεί το ΠΑΣΟΚ σημειώνοντας χαρακτηριστικά πως «η κυβέρνηση γλείφει εκεί που έφτυνε».

ΦΩΤΟ-ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΟ ΓΕΛΙΟ! Ζουράρις: Η Γερμανία θα υποχωρήσει και η μικρή Ελλαδίτσα θα μπει στο Βερολίνο

Στις διαπραγματεύσεις ανάμεσα στην Ελλάδα και τη Γερμανία αναφέρθηκε σε συνέντευξή του ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Κώστας Ζουράρις, λέγοντας πως τελικά οι Γερμανοί θα υποχωρήσουν.

ΕΛΑ Ν'ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΟΙ ΠΡΜΗΘΕΙΕΣ ΣΤΟΥΣ "ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ"! Ο Κατρούγκαλος καταθέτει το νομοσχέδιο για επαναπρόσληψη των απολυμένων στο Δημόσιο

[Είδες Αντώνη πως γίνονται οι δουλειές; 2-3 μέρες γκρίνια ο ΣΥΡΙΖΑ τα έγραψε όλα στα παπάρια του και προχωράμε κανονικά... εσύ μέσα σε μισή ώρα μόλις οι δημοσιοκάφροι άρχισαν τις τσιρίδες καθάρισες τον Στήλιο επειδή είπε στην Κανέλλη "θες να με κάνεις Κασιδιάρη αλλά δεν θα γίνω"... γιαυτό θα κυβερνάνε μερικά χρόνια ακόμα κι αν μας χρεοκοπήσουν τις επόμενες εβδομάδες]

Μόνο ο τίλος "Εκδημοκρατισμός της διοίκησης" προδίδει το βαθύ ΠΑΣΟΚικό παρελθόν ΚατρΟΥΓΚΑΝΟΥ

Μετά τον σάλο των τελευταίων ημερών, σήμερα το απόγευμα κατατίθεται στην Κεντρική Νομοπαρασκευαστική Επιτροπή το σχέδιο νόμου για την επαναπρόσληψη των απολυμένων του Δημοσίου συνέταξε ο αναπληρωτής υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Γιώργος Κατρούγκαλος.

ΡΟΜΠΕΣ! Ο Σαμαράς έδωσε στη δημοσιότητα τη συμφωνία της 20ής Φεβρουαρίου: «Ο ΣΥΡΙΖΑ συνυπέγραψε το Μνημόνιο»

[Αντώνη ότι και να λές βέβαια, ο κόσμος θα πιστέψει τον Χατζηνικολάου που ουσιαστικά σας κατηγορεί επειδή δεν εφαρμόσατε το μέιλ Χαρδούβελη προεκλογικά. Όσο πάτε και τον γλύφετε και δεν του λέτε "τι λες ρε παπαγάλε! Καταρχάς το μειλ Χαρδούβελη δεν το έστειλε ο Χαρδούβελης αλλά είναι όσα ζητούσε η τρόικα και εμείς απορρίψαμε γιαυτό και δεν έκλεισε η αξιολόγηση. Και έρχεσαι τώρα και μας κατηγορείς ότι παγιδεύσαμε τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν κλείσαμε την αξιολόγηση αποδεχόμενοι όσα ζητούσαν; Καταλαβαίνεις την παράνοιά σου; Μας κατηγορείς ότι αν κερδίζαμε στις 25.01 θα είμασταν χειρότερα από τώρα γιατί θα είχαμε εφαρμόσει το "μέιλ Χαρδούβελη" και ταυτόχρονα μας κατηγορείς ότι δεν το εφαρμόσαμε προεκλογικά; Την παλεύεις ή μήπως να σε δει ψυχίατρος;"... Αυτά πρέπει να πείτε στους δημοσιοκάφρους Αντώνη και όχι να τους δίνετε ανούσιες συνεντεύξεις....]

Ο πρόεδρος της ΝΔ έδωσε στη δημοσιότητα τη συμφωνία του Eurogroup της 20ής Φεβρουαρίου. «Η σύμβαση έφτασε στα χέρια μας και είχαμε χρέος να τη δώσουμε στη δημοσιότητα», είπε ο κ. Σαμαράς.

Aυτός είναι ο συγκυβερνήτης που ηθελημένα έριξε το αεροσκάφος της Germanwings -Hταν 28 χρονών

Με την παγκόσμια κοινότητα να ακούει κυριολεκτικά σοκαρισμένη τι ακριβώς έγινε στο μοιραίο αεροσκάφος, μόλις δόθηκε στη δημοσιότητα το όνομα του συγκυβερνήτη, ενώ κυκλοφόρησε και μια εικόνα του.

ΒΙΝΤΕΟ-Επιβεβαίωσε ο Γάλλος εισαγγελέας: Ο συγκυβερνήτης έριξε επίτηδες το αεροπλάνο

Δραματική τροπή παίρνει η υπόθεση της συντριβής του airbus της German Wings με την γαλλική εισαγγελία να λέει τώρα ότι μέσα στο πιλοτήριο ήταν μόνος ο συγκυβερνήτης ο οποίος με του βγήκε ο κυβερνήτης έξω για φυσική ανάγκη, ξεκίνησε σκοπίμως την διαδικασία καθόδου του αεροπλάνου.

ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΝΕΙ ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ! Ν. Φίλης: Θα βάλουμε τέλος στο καθεστώς ανομίας στο χώρο των media

Αντιγράφω από την ΑΥΓΗ τις δηλώσεις του Φίλη στο ΚΟΝΤΡΑ των Κουρήδων... το κανάλι που είναι ότι κοντινότερο στη νομιμότητα δηλ.: 

«Αποκλείεται να αφήσουμε το καθεστώς της ανομίας στα media... τζάμπα δεν μπορούμε να έχουμε επιχειρήσεις παραπληροφόρησης και διαστρέβλωσης της κοινής γνώμης», τόνισε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Φίλης, μιλώντας για το θέμα της διαπλοκής και του δημοκρατικού ελέγχου στο χώρο των media.

ΒΙΝΤΕΟ-"Ξύλο" Κυριάκου για το κείμενο της δανειακής σύμβασης στο παχύδερμο που "πεινάει"

Αντιπαράθεση είχαν ο Νίκος Φίλης και ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής εκπομπής του Mega με αφορμή το κείμενο της συμφωνίας για την 4μηνη παράταση της δανειακής σύμβασης.

Πρόβλεψη προστασίας της πρώτης κατοικίας από υπερφορολόγηση στην Ε.Ε! Ψηφίστηκε η έκθεση Καϊλή στο Ευρωκοινοβουλίο

Υπάρχει πλέον πρόβλεψη προστασίας της πρώτης κατοικίας από την υπερ-φορολόγηση!..

Σημαντική επιτυχία είχαμε στο πεδίο της φορολογικής πολιτικής της ΕΕ. Υπερψηφίστηκε χτες το απόγευμα στην Ολομέλεια του Ευρωκοινοβουλίου με ευρεία πλειοψηφία η Ετήσια Έκθεση Φορολόγησης της οποίας συντάκτρια και εισηγήτρια είναι η Ευρωβουλευτής Εύα Καϊλή.

ΦΩΤΟ-Το ψήφισαν όλες οι άλλες χώρες αλλά ο Αντιπρόεδρος του Εδεσσαϊκού εξηγεί γιατί δεν χρειάζεται να το ψηφίσει η Ελληνική Βουλή

Τους λόγους για τους οποίους η κυβέρνηση δεν κρίνει απαραίτητη την ψήφιση από τη Βουλή της παράτασης της δανειακής σύμβασης ανάμεσα στην Ελλάδα και το Ευρωπαϊκό Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας περιγράφει σε έγγραφο-απάντηση σε σχετική ερώτηση βουλευτή ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς.

Κάνει τον μαλ@κα ο Νικολούδης στην ερώτηση Λοβέρδου αν ζήτησε και έλεγχο των 4 ΣΥΡΙΖΑίων που έχουν λεφτά στο εξωτερικο

Και φυσικά κανείς δεν του λέει να ζητήσει τώρα που είναι υπουργός, έλεγχο πόθεν έσχες των 4 υπουργών του ΣΥΡΙΖΑ που έχουν βγάλει στο εξωτερικό τα λεφτά τους. Αυτό που τον ρωτάνε είναι γιατί όταν ήταν Πρόεδρος της Αρχής και μόλις 5 μέρες πριν γίνει υπουργός έστειλε στη Βουλή έγγραφο και ζητάει έλεγχο μόνο για τον Χαρδούβελη! Οοεεοο;

Ως πρόεδρος της Αρχής Καταπολέμησης της Νομιμοποίησης Εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα διαβίβασε πληροφορίες στην επιτροπή της Βουλής που είναι αρμόδια για τον έλεγχο των δηλώσεων πόθεν έσχες των βουλευτών.

Μεγαλώνει η τρύπα του προϋπολογισμού

Το πρωτογενές πλεόνασμα του Κρατικού Προϋπολογισμού στο πρώτο δίμηνο εμφανίζει υστέρηση 173 εκατ. ευρώ έναντι του στόχου, απόκλιση που υπό προϋποθέσεις θα μπορούσε να χαρακτηριστεί διαχειρίσιμη και αναστρέψιμη. Ωστόσο υπάρχουν δύο παράγοντες, που προκαλούν ανησυχία.

ΚΛΑΙΩ! Γιωτόπουλος-Τζωρτζάτος κατηγορούν τον ΣΥΡΙΖΑ και τους καταληψίες επειδή θέλουν να κατργηθούν οι φυλακές του Δομοκού

Σφοδρή κριτική στους καταληψίες δημόσιων και κομματικών κτιρίων αλλά και στους φυλακισμένους απεργούς πείνας ασκούν οι Αλέκος Γιωτόπουλος και Βασίλης Τζωρτζάτος με επιστολή τους στο «Έθνος», την οποία συνυπογράφουν όλοι οι κρατούμενοι της Ε2 πτέρυγας των φυλακών υψίστης ασφαλείας Δομοκού.

ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΜΩΡΗ! Ο ΠΑΝΑΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΙ! Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ζητά την τιμωρία των ΟΥΚ για τα συνθήματα της παρέλασης

Πολύ γέλιο η προσπάθεια να έχουμε ικανοποιημένα τα γίδια δεξιά κι αριστερά... Όσο για τους γελοίους που ενοχλήθηκαν πάλι, τους έχω νέα: Τα ΟΥΚ εκπαιδεύονται για πόλεμο με την Τουρκία και όχι με την Νέα Ζηλανδία...

Έντονη η δυσαρέσκεια της Βασιλικής Κατριβάνου - Διαβάστε τι έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook - Αντιδράσεις και από Παπαδημούλη - ΠΑΣΟΚ: «Γίνατε τυφλά υποχείρια του Καμμένου;»

Financial Times: Τα πέντε σημαντικά λάθη που έκανε η άπειρη ελληνική κυβέρνηση

Υπάρχει η οικονομική λογική, αλλά υπάρχει και η πρακτική εφαρμογή της. Υπάρχει η θεωρία, αλλά και η αδήριτη ανάγκη να μετουσιωθεί σε πράξη.

(ΤΥΡΑΚΙ) Αφορολόγητο 15.000 ευρώ και (ΜΑΣΤΙΓΙΟ) αυξήσεις στον ΦΠΑ;

Τα μέτρα έρχονται άμεσα και η κυβέρνηση επιχειρεί να τηρήσει ισορροπίες για να αμβλύνει τις αντιδράσεις των πολιτών

Άγριο κράξιμο στη Δούρου που θυμήθηκε να καταδικάσει τον "τυφλό αντιγερμανισμό" μετά την πτώση του Airbus

Τόσα χρόνια δεν εκραζε γιατί θαύμαζε τον αντιγερμανισμό που την έφτασε να γίνει περιφερειάρχης, τώρα που το θυμήθηκε ε΄ναι αργά για δάκρυα...

Αίσθηση προκάλεσε η υποκριτική ανάρτηση που έκανε χθες η περιφερειάρχης Ρένα Δούρου για την αεροπορική τραγωδία της germangings και το ... μήνυμα που έστειλε σε όσους έχουν τυφλό αντιγερμανισμό... δηλ. στους ψηφοφόρους της και σ'αυτούς του συνδιοργανωτή της παρέλασης Καμμένου.

Εγραψε χαρακτηριστικά:

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! Ο Βαρουφάκης έχει αναθέσει σε ακροδεξιό εκδότη την «επικοινωνία» του στη Γαλλία-Του έχει αναθέσει και την έκδοση του βιβλίου του

Μια τρομερή αποκάλυψη δημοσιεύει σήμερα ο γνωστός δημοσιογράφος Ριχάρδος Σωμερίτης για τη σχέση του Γιάνη Βαρουφάκη με μυστηριώδη εκδότη στη Γαλλία.

ΤΕΛΙΚΑ ΕΧΟΥΝ ΒΡΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΦΑ; Κύπρος: Δεν εντοπίστηκαν εκμεταλλεύσιμες ποσότητες αερίου στο οικόπεδο «Αμαθούσα»

Η ιταλοκορεατική κοινοπραξία διέθεσε μέχρι τώρα γύρω στα 400 εκατ. ευρώ για τα δικαιώματα γεωλογικών ερευνών και για τις δύο γεωτρήσεις που έκανε στη θαλάσσια περιοχή της Κύπρου.

ΒΙΝΤΕΟ-Γάλλοι ειδικοί: Αυτοκτόνησε ο πιλότος του μοιραίου Αirbus!-Τι γίνεται όταν ο πιλότος κλειδώνεται έξω από το πιλοτήριο -Τι δεν έκανε ο κυβερνήτης της μοιραίας πτήσης

Σοκ προκαλούν οι αποκαλύψεις τα τελευταία δραματικά λεπτά της μοιραίας πτήσης του Airbus της Germanwings που συνετρίβη την Τρίτη το πρωί στις γαλλικές Αλπεις, κοντά στο χωριό Μπαρτσελονέτ, με 150 επιβαίνοντες. Ακόμη πιο σοκαριστές είναι οι εκτιμήσεις των ειδικών για τα αίτια της τραγωδίας...