27 Μαρτίου 2015

Γυμνό…αφιέρωμα στην Ελένη Μενεγάκη (Hot ΦΩΤΟ)

Σχεδόν όλες οι παρουσιάστριες σε νεαρότερη ηλικία και στα πρώτα τους βήματα έχουμε περάσει γυμνές από το φωτογραφικό φακό γνωστών περιοδικών. Φυσικά δεν θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση η γνωστή παρουσιάστρια και ιδιαιτέρως αγαπημένη – Ελένη Μενεγάκη.

Κατρούγκαλος: Διόρισε και τους δικηγόρους του στο υπουργείο!

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Παραπολιτικά», ο αναπληρωτής υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, όπως φαίνεται από τα έγγραφα που δημοσιεύονται, έχει διορίσει στο υπουργείο...

ΛΙΤΟΣ ΒΙΟΣ! Με "ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΕΡΑ" μπήκε και η αστακομακαρονάδα στο μενού του εστιατορίου της Βουλής (ΦΩΤΟ)

Αναβαθμίστηκε το εστιατόριο της Βουλής επί... Αριστερής κυβέρνησης. Τα συνηθισμένα, καθημερινά πιάτα έγιναν πλέον πιο... γκουρμέ.

Πλεύρης: Τι προτρέπει κάποιους ΣΥΡΙΖΑίους να κάνουν πριν τη ρήξη

Πυρά στην κυβέρνηση εξαπολύει με δύο διαδοχικές αναρτήσεις του στο Twitter ο πρώην βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Θάνος Πλεύρης.

Η αρχή έγινε με την ανάρτηση του για την τρομοκρατία.

Οδηγία για υποχρεωτική παρουσία δύο ατόμων στο κόκπιτ και στην Ελλάδα

Η μια εταιρία μετά την άλλη προχωρούν στην υιοθέτηση του προληπτικού αυτού μέτρου 

Σύσταση προς τις ελληνικές αεροπορικές εταιρίες για παρουσία δύο ατόμων στο πιλοτήριο απηύθυνε και η ελληνική Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας.

ΣΚΙΤΣΟ-Δ. Χαντζόπουλος: Φσσσστ κι εκατομμύριο

Δείτε τη γελοιγραφία του Δ. Χαντζόπουλου για την αγωγή εναντίον Πετρουλάκη και protagon:

Συνεχίζονται κανονικά οι εργασίες στο γήπεδο της ΑΕΚ-Αποφάσισε το ΣτΕ

Κανονικά θα προχωρήσουν τα έργα για την κατασκευή του γηπέδου “Αγιά Σοφιά” της ΑΕΚ, καθώς η ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας, σε διάσκεψη κεκλεισμένων των θυρών, απέρριψε τις προσφυγές του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας και κατοίκων της περιοχής.

Τα μαζεύει ο Τσακαλώτος – Η «ρήξη» έγινε... «βιώσιμη λύση με τους εταίρους»

Σε διευκρινιστική δήλωση προέβη ο αναπληρωτής υπουργός κάνει λόγο για «αμοιβαία, επωφελής και βιώσιμη λύση» προσθέτοντας ότι η κυβέρνηση εργάζεται εντατικά.

ΦΩΤΟ-Και επίσημα πρόεδρος της ΕΠΥ η Πετρούλα... η Σαρτζετάκη και όχι η άλλη του STAR

Ορκίστηκε και ανέλαβε σήμερα τα καθήκοντά της ως προέδρου της Επιτροπής Προμηθειών Υγείας, η κ. Πετρούλα Σαρτζετάκη όπως και η νέα πρόεδρος του ΕΟΦ, αναπληρώτρια καθηγήτρια Κ. Αντωνίου.

Απάντηση Παρασκευόπουλου σε Ντόρα: Γούστο μας καπέλο μας να συζητάμε με τον δολοφόνο Κουφοντίνα...

Τα γνωστά από τη δεκαετία του '90! Καλυπτονται πίσω από τη νομιμότητα και εξισώνουν τον αρχιδολοφόνο Κουφοντίνα με έναν οποιοδήποτε κρατούμενο

Απάντηση στις βολές που δέχθηκε η κυβέρνηση ότι ανοίγει διάλογο με τρομοκράτες, έδωσε ο υπουργός Δικαιοσύνης, Νίκος Παρασκευόπουλος, μετά την ερώτηση που κατέθεσε η Ντόρα Μπακογιάννη.

ΝΔ: Η κυβέρνηση απειλεί τώρα με χρεοκοπία την ίδια τη χώρα – Συνεχίζεται η «κωμωδία»

Σκληρή απάντηση δίνει η Νέα Δημοκρατία στα όσα δηλώνει η κυβέρνηση περί μη εξυπηρέτησης των υποχρεώσεών της εφόσον δεν εκταμιευθούν οι δόσεις.

Η παιδική χαρά του Μαξίμου φλερτάρει ξανά με την Χρεοκοπία και την Δραχμή

Απίστευτα πράγματα διαδραματίζονται τις τελευταίες ώρες με επίκεντρο την παιδική χαρά του Μεγάρου Μαξίμου.

Αφού αντί για λίστα για μεταρρυθμίσεις, που – υποτίθεται – υποσχέθηκε στους εταίρους ο Τσίπρας μέχρι την Δευτέρα, από το πρωί τα κυβερνητικά ‘παπαγαλάκια” επαναφέρουν ξανά  στο προσκήνιο  σενάρια ρήξης που οδηγεί νομοτελειακά στην χρεοκοπία.

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ; Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ επισκέφθηκε και συμφώνησε με Κουφοντίνα προκαλώντας την οργή Μπακογιάννη

Στο νοσοκομείο Λαμίας νοσηλεύονται ο Δημήτρης Κουφοντίνας και ο Κώστας Γουρνάς που μεταφέρθηκαν εκεί από τις φυλακές Δομοκού, μετά την απεργία πείνας που κάνουν εδώ και ημέρες, διαμαρτυρόμενοι για τις φυλακές τύπου Γ’.

ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΗ ΦΡΙΚΗ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ! "Κάδρο του Μεταξά στο ΚΨΜ σε στρατόπεδο του Νευροκοπίου"

Ενώ θα πρεπε να κρέμεται ένα κάδρο του σφαγέα των Ποντίων, Στάλιν... ΞΥΔΑΚΙ...

Δείτε τι γράφει το tvxs του σταλίνα Κούλογλου: 
 
Ένα κάδρο του δικτάτορα Ιωάννη Μεταξά δεσπόζει στο ΚΨΜ της μονάδας του 518 Τάγματος Πεζικού στο Κάτω Νευροκόπι, σύμφωνα με καταγγελία του Δικτύου Σπάρτακος.

Άδωνις: Ο Καμμένος να προστατέψει τα ΟΥΚ από την Αριστερά!

Για «ξαφνική υποκρισία» κάνει λόγο ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ κ. Άδωνις Γεωργιάδης σχολιάζοντας τα βέλη που δέχονται τα ΟΥΚ για τα συνθήματα που χρησιμοποίησαν στη διάρκεια της παρέλασης.

ΝΔ: Η Δούρου έχει επιλέξει την κομματικοποίηση της Περιφέρειας

«Με το πρόσχημα για καλύτερα επιτόκια, η Περιφερειάρχης Αττικής, με τις ψήφους μόνο της Παράταξής της, αποφάσισε τη μεταφορά 80 εκατ. ευρώ από τα ταμειακά διαθέσιμα της Περιφέρειας Αττικής (που ήταν κατατεθειμένα ύστερα από νόμιμες διαδικασίες σε διάφορες τράπεζες, Ν. 3852/2010)...

ΜΕΤΑ ΤΗ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΘΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ! Η απάντηση του Βαρουφάκη για την "παραίτηση"

Τις φήμες που τον θέλουν να παραιτείται σχολίασε μέσω twitter ο υπουργός Οικονομικών, Γιάνης Βαρουφάκης.

ΜΑΣ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΛΕΜΕ!Ο Λαφαζάνης: Μονόδρομος η σύγκρουση με τη γερμανική Ευρώπη

«Χείμαρρος» εμφανίστηκε για ακόμη μια φορά ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, καλώντας την κυβέρνηση να συγκρουστεί ανοιχτά με τους εταίρους και προκαλώντας νέο πονοκέφαλο στο Μαξίμου.

Το ξέσπασμα πιλότου της Germanwings μια μέρα μετά την τραγωδία: Θα σας πάω σπίτι σώους – Εχουμε και εμείς οικογένειες [εικόνα]

«Θα σας πάω στο σπίτι ασφαλείς». Ο συγκινητικός αυτός λόγος του πιλότου καθησύχασε τους επιβάτες της πτήσης της εταιρίας Germanwings με προορισμό την Κολωνία, μια μέρα μετά την τραγωδία.

ΝΑ ΤΟ ΠΕΙΣ ΣΤΗ ΧΡΙΣΤΠΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥ! Πανούσης: Η χώρα δεν αντέχει άλλους μετανάστες

Στην Τρίπολη βρίσκεται ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, αρμόδιος για θέματα Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Πανούσης, ο οποίος μίλησε για τη νέα αστυνομία, το μεταναστευτικό αλλά και για το πρόβλημα της πόλης με τα απορρίμματα.

Video: Μέσα στο πιλοτήριο του μοιραίου Airbus τη στιγμή της πτώσης

Ένα τρισδιάσταστο video που κάνει ήδη το γύρο του διαδικτύου επιχειρεί μια πρώτη αναπαράσταση για το τι ακριβώς έγινε μέσα στο πιλοτήριο του μοιραίου Airbus A320 της Germanwings λίγο πριν την πτώση στις Άλπεις, σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι τώρα.

Bloomberg: Απογοητευμένοι με Τσίπρα οι σύμμαχοι της Ελλάδας στη Γερμανία

Κριτική στην ελληνική κυβέρνηση και στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα ασκεί με σημερινό του άρθρο το πρακτορείο Bloomberg, τονίζοντας ότι ακόμη και οι σύμμαχοι της Αθήνας στην Γερμανία εκφράζουν τον σκεπτικισμό τους για το αν ο Ελληνας πρωθυπουργός μπορεί να βγάλει την χωρά από το οικονομικό αδιέξοδο.

ΔΕ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ Η ΝΔ ΓΙΔΙΑ! Φόρος ΣΥΡΙΖΑ έως 33% και για τα… ανείσπρακτα ενοίκια

Να πληρώσουν και φόρο για ενοίκια που ποτέ δεν εισέπραξαν θα υποχρεωθούν φέτος χιλιάδες ιδιοκτήτες ακινήτων. Όσοι φορολογούμενοι είχαν εκμισθώσει το 2014 ακίνητα και δεν εισέπραξαν μέσα στο έτος αυτό όλα τα μισθώματα, θα φορολογηθούν για το σύνολο των μισθωμάτων, επειδή είχαν αποκτήσει το δικαίωμα είσπραξης και, ταυτόχρονα, σύμφωνα με τις νέες διατάξεις του Κώδικα Φορολογίας Εισοδήματος, δεν προβλέπεται πλέον διαδικασία εκχώρησης ανείσπρακτων μισθωμάτων στο Δημόσιο.

Γεωργιάδης: Η Ρένα Δούρου του ΣΥΡΙΖΑ ζητά υπευθυνότητα, έλεος

Νέα επίθεση στην περιφερειάρχη Αττικής, Ρένα Δούρου, εξαπέλυσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης, λίγες ώρες μετά την διαδικτυακή τους αντιπαράθεση για το ζήτημα των αποθεματικών της Περιφέρειας.

ΝΔ: Ερώτηση στη Βουλή για τους άταφους ήρωες του ’40 στην Αλβανία

Να τεθεί εκ νέου στο αλβανικό κράτος το ζήτημα της δημιουργίας στρατιωτικού κοιμητηρίου στην περιοχή τηςΚορυτσάς αλλά και να υλοποιηθούν οι αποφάσεις της συμφωνίας του 2009 για ταυτοποίηση και ενταφιασμό των χιλιάδων Ελλήνων που έπεσαν στο αλβανικό μέτωπο την περίοδο 1940-41 ζητούν οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας....

Τι γράφουν τα τουρκικά σχολικά βιβλία για την ελληνική επανάσταση του 1821

Το κείμενο που ακολουθεί είναι μετάφραση του τουρκικού σχολικού εγχειριδίου (Emin Oktay, Tarih, Lise: III, έκδ. 1988, σσ. 237-240) και καταδεικνύει τον τρόπο που διδάσκονται οι γείτονες την κοινή μας Ιστορία. Τα σχόλια και οι υποσημειώσεις είναι των συγγραφέων Κατσουλάκου Θ.,Τσαντίνη Κ. από το βιβλίο τους “Προβλήματα Ιστοριογραφίας στα Σχολικά Εγχειρίδια των Βαλκανικών Κρατών. Επανάσταση του΄21, Βαλκανικοί Πόλεμοι. εκδ. Εκκρεμές”. Η αρίθμηση μέσα στο κείμενο παραπέμπει σε αντίστοιχο σχολιασμό από τους ερευνητές παρακάτω.

Το Τουρκικό σχολικό βιβλίο

Eγινε και αυτό: το πρώτο ηλεκτρονικό θυμιατό! [εικόνες]

Το πρώτο ηλεκτρονικό θυμιατό είναι γεγονός, αφήνοντας πλέον τους πιστούς να αναπνέουν λιγότερες τοξικές ουσίες μες στην εκκλησία.

Θέλουμε εμείς να μιλάμε και οι άλλοι να πληρώνουν. Θέλουμε, δηλαδή, λεφτά.

ΦΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓΕΛΕΣ

Τι ακριβώς ζητάμε από την Ευρώπη; Μια ανάσα αξιοπρέπειας. Ακούγεται ωραίο, σαν στίχος έντεχνος, τραγούδι των Τσακνή-Μαχαιρίτσα. Είναι εντυπωσιακής εφευρετικότητας οι ευφημισμοί που δημιουργήθηκαν αυτό το διάστημα για να μην ειπωθεί η καταραμένη λέξη από Λ. Ζητάμε χώρο και χρόνο, δημοσιονομικό χρόνο, να δώσουν μια ευκαιρία, μας στραγγαλίζουν, εικονικοί πνιγμοί, σχέδιο ασφυξίας, η ελληνική δημοκρατία δεν εκβιάζεται, δεν μπορούμε να παραβούμε τη λαϊκή εντολή. Θέλουμε την «πολιτικοποίηση» των διαπραγματεύσεων. Θέλουμε εμείς να μιλάμε και οι άλλοι να πληρώνουν. Θέλουμε, δηλαδή, λεφτά.

ΦΩΤΟ-Κι όμως! Αυτός ο ψεκασμένος κυβερνάει ρε μ@λάκα μου!

Γράφει (έστω και χωρίς τόνους) ο κυβερνητικός, ψεκασμένος βουλευτής των ΑΝΕΛ, Δημήτρης Καμμένος:

"Το τουιτ Παπακωνσταντινου μετα την αποφαση των δικαστων."

Ο πατριώτης του κ@λου Καμμένος πάει για καμπάνα ή μετάθεση τον υποπλοίαρχο της ΜΥΚ λόγω...συνθημάτων

“Έχει κληθεί να υποβάλει  αναφορά ο επικεφαλής του τμήματος της ΜΥΚ που παρέλασε στην Αθήνα. Ακόμη δεν έχει ληφθεί απόφαση για μετάθεσή του. Τι θα προκύψει μετά από την εξέταση της αναφοράς του δεν το γνωρίζουμε. Ίσως να του επθβληθεί ποινή ,ίσως και να μετατεθεί”. Πηγή του ΓΕΝ διευκρίνησε τι ακριβώς συμβαίνει με τον υποπλοίαρχο επικεφαλής της ΜΥΚ ο οποιος σύμφωνα με πληροφορίες που κυκλοφορούν απο το πρωί έχει μετατεθεί στον Ναύσταθμο.

Süddeutsche: «Απομένουν δύο εβδομάδες μέχρι να πτωχεύσει η Ελλάδα»

Από μόνος του ο τίτλος που επιλέγει η γερμανική εφημερίδα Süddeutsche Zeitung είναι δηλωτικός των συνθηκών που επίκειται να αντιμετωπίσει η Ελλάδα τις επόμενες 15 ημέρες. «Απομένουν δύο εβδομάδες μέχρι να πτωχεύσει η Ελλάδα», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Έρχονται νέα επεισόδια στο θρίλερ…

του Γιάννη Κουτσομύτη

Στενεύουν τα περιθώρια, ενώ η Κυβέρνηση δείχνει να παίρνει θάρρος από την αφαίμαξη των Ταμείων και τη ρύθμιση.

Την Δευτέρα στις Σκουριές ο Σαμαράς

Τα μεταλλεία στις Σκουριές Χαλκιδικής προγραμματίζεται να επισκεφθεί τη Δευτέρα ο κ. Αντώνης Σαμαράς, επικεφαλής «γαλάζιου» κλιμακίου.

O Lubitz την ημέρα της συντριβής είχε αναρρωτική άδεια -Το έκρυψε από την εταιρεία και πέταξε κανονικά

Ο Lubitz έκρυβε από την εταιρεία του το γεγονός ότι ήταν άρρωστος (ψυχικά). Αυτό είναι ένα από τα στοιχεία που αποκαλύπτονται σε σχετική έκθεση της εισαγγελίας του Ντίσελντορφ.

ΠΕΦΤΟΥΜΕ ΑΠ'ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ! Ηχηρό «όχι» των Βρετανών στην UΝESCO για τα Γλυπτά του Παρθενώνα

Δεν προκαλεί καμία έκπληξη: Το Βρετανικό Μουσείο και η βρετανική πολιτική ηγεσία ευγενικά αλλά αποφασιστικά -και με τη γνωστή αλαζονική στάση τους για το θέμα- απορρίπτουν το αίτημα της UNESCO για διαμεσολάβηση με στόχο την επιστροφή των Γλυπτών του Παρθενώνα στην Αθήνα.

Bild: Θέμα χρόνου η παραίτηση Βαρουφάκη

Διαψεύδουν πηγές από το Μαξίμου

Σε απόλυτα ειρωνικό ύφος η εφημερίδα υποστηρίζει ότι έχει πληροφορίες πως προκειμένου να διασωθεί ο Έλληνας υπουργός Οικονομικών είναι διατεθειμένος ακόμα και να αποχωρήσει.
Πρώτα ήταν ο κουλ υπουργός. Μετά ήταν ο ψεύτης υπουργός. Τώρα ο Έλληνας υπουργός Οικονομικών μάλλον λέει να πηγαίνει, γράφει η εφημερίδα.

ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΤΥΠΟΙ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ!Τσακαλώτος: Δημιουργούμε ασάφεια για να ξέρουν ότι είμαστε έτοιμοι για ρήξη-Δεν καταργείται ακόμα ο ΕΝΦΙΑ

Δηλώσεις που θα συζητηθούν έκανε στο Star ο αναπληρωτής υπουργός Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων, Ευκλείδης Τσακαλώτος.

Ερώτηση στη Βουλή για την πρωτοφανή «πόρτα» στο Κογκρέσο

Τις αιτίες που για πρώτη φορά δεν υιοθετήθηκε το ψήφισμα για την Ημέρα της Ελληνικής Ανεξαρτησίας από το Κογκρέσο των ΗΠΑ ζητούν να πληροφορηθούν από τον υπουργό Εξωτερικών κ. Ν. Κοτζιά οι Υπεύθυνοι Τομέων Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών της ΝΔ κ.κ. Γιάννης Κεφαλογιάννης και Γιώργος Κουμουτσάκος.

Σαμαράς: Η κυβέρνηση οδηγεί ολοταχώς τη χώρα σε νέο μνημόνιο

«Προτεραιότητα της ΝΔ είναι η πραγματική οικονομία και η καθημερινότητα του πολίτη» επισήμανε στην τοποθέτησή του ο πρόεδρος του κόμματος

Τα πεπραγμένα του διμήνου της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ βρέθηκαν στο στόχαστρο των μελών του άτυπου Πολιτικό Συμβούλιο της Νέας Δημικρατίας που συνήλθε σε πρώτη επίσημη συνεδρίαση στα κεντρικά γραφεία της λεωφόρου Συγγρού.

Ο ΒΛΑΚΑΣ ΚΑΡΑΜΕΡΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΊΖΕΤΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ! Δούρου: Ξεκάθαρες κουβέντες για το άνοιγμα λογαριασμού στην ΤτΕ

Διευκρινίσεις προς τους «όψιμα ανησυχούντες» αναφορικά με τα αποθεματικά της περιφέρειας Αττικής δίνει η Ρένα Δούρου με δήλωση που δημοσιεύεται στην προσωπική της ιστοσελίδα και με αιχμή που αφήνει μέσω Twitter.

ΒΙΝΤΕΟ-Κράζει τον Καμμένο το ΠΑΣΟΚ για τα ψέμματα... βέβαια και επί ΠΑΣΟΚ τα ίδια γίνονταν

«Η συγκολλητική ύλη που ενώνει τους ΣΥΡΙΖΑ-AΝΕΛ: Το ψέμα, η παραπλάνηση και η πολιτική εξαπάτηση» αναφέρει το ΠΑΣΟΚ, που στρέφει τα βέλη του στον Πάνο Καμμένο με αφορμή τα συνθήματα των ΟΥΚ.

Η ΑΠΑΤΗ ΩΣ ΑΡΕΤΗ

Του Θάνου Τζήμερου*

Ίσως ο πάτος της οικονομικής κατρακύλας να είναι μακριά ακόμα, αλλά τον πάτο της πολιτικής μάλλον τον φτάσαμε. Εκτός αν μπορείτε να σκεφτείτε κάτι χειρότερο από το να ψηφίζεις κάποιον για να ΜΗΝ κάνει αυτά που υπόσχεται.

Το ακούω από πολλούς: «ο Τσίπρας γίνεται πραγματιστής» «ο ΣΥΡΙΖΑ συναντάει τον ρεαλισμό». Και το λένε με ικανοποίηση σαν να μιλάνε για κάποιον που είχε πέσει στα ναρκωτικά και τώρα είναι σε πρόγραμμα απεξάρτησης.
Διαβάστε τη συνέχεια στο logiastarata.gr/

ΒΙΝΤΕΟ-Καβγάδιζαν και το στήθος της ξεπρόβαλε...

Η άτυχη στιγμή της τηλεπερσόνας...

Είναι συνήθως οι φωνές και οι βρισιές που κεντρίζουν το ενδιαφέρον στις «Real Housewives του Beverly Hills».

ΣΑΜΑΡΑΣ ΑΦΗΣΕ ΑΔΕΙΑ ΤΑΜΕΙΑ... σε άλλα νέα: Μάζεψαν 7,3 δις από το πλιάτσικο σε Ταμεία, ΔΕΚΟ και Περιφέρεια

[Κανένας δημοσιοκάφρος δε βρίσκει να πει μια κουβέντα κριτικής... να εδώ πως δικαιολογεί το πλιάτσικο η σελίδα του Χατζηνικολάου....]

Δεξαμενή δανεισμού ίση με τη δόση των 7,3 δισ. ευρώ από ΕΕ, ΔΝΤ και ΕΚΤ, έχει εξασφαλίσει πλέον το δημόσιο, σπάζοντας όμως τους «κουμπαράδες» όσων φορέων του δημόσιου και του ευρύτερου δημόσιου τομέα είχαν την τύχη ή την ατυχία να έχουν ρευστά διαθέσιμα.

Γκίζι (Die Linke): Στη θέση του Τσίπρα δεν θα ήμουν τόσο αισιόδοξος

Η απόφαση για περαιτέρω στήριξη στην Ελλάδα είναι πολιτική, εκτιμά ο πρόεδρος της Κ.Ο. του κόμματος της Αριστεράς Γκ. Γκίζι, τονίζοντας ότι η ΕΕ ενοχλείται από την απόρριψη μιας νεοφιλελεύθερης πορείας από την Αθήνα.

Ο Τσίπρας προσέλαβε για σύμβουλο αρθρογράφο που τάσσεται υπέρ του Grexit

Η κυβέρνηση κλείνει το μάτι σε αυτούς που είναι υπέρ της δραχμής, λέει το Ποτάμι, καταγγέλλοντας πως ο πρωθυπουργός στις 13 Μαρτίου προσέλαβε ως ειδικό σύμβουλο αρθρογράφο που δυο μέρες μετά έγραψε ότι «το Grexit είναι προτιμότερο από ένα τρίτο μνημόνιο».

Πρώην ποδοσφαιριστής της Λίβερπουλ και της εθνικής Τσεχίας έχασε τη μοιραία πτήση λόγω κίνησης στους δρόμους και σώθηκε

Από θαύμα σώθηκε ο Πάτρικ Μπέργκερ, Τσέχος πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής, που είχε παίξει και στη Λίβερπουλ, αφού είχε κλείσει εισιτήριο για να πετάξει από τη Βαρκελώνη για το Ντίσελντορφ με τη μοιραία πτήση της Germanwings.

Τζήμερος: Σκουπίζουν όλα τα ταμεία, οι αλήτες! Δεν αφήνουν φράγκο!

Μέσω της προσωπικής σελίδας του στο Facebook, ο Θάνος Τζήμερος σχολίασε την απόφαση της Περιφέρειας Αττικής για μεταφορά ποσού από τα αποθεματικά της, στην Τράπεζα της Ελλάδας.

“ΜΑΣ ΤΑ ΠΗΡΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ, ΠΑΤΡΙΩΤΗ!

Το βίντεο της Ραχήλ για τα ΟΥΚ – ΒΙΝΤΕΟ

Ένα βίντεο από τη δράση και την προσφορά των ανδρών των ΟΥΚ στο στράτευμα ανέβασε η Ραχήλ Μακρή στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook απαντώντας έτσι στις επικρίσεις που δέχθηκαν οι φαντάροι για τα συνθήματα που φώναξαν κατά τη διάρκεια της στρατιωτικής παρέλασης στο Σύνταγμα.

«Λεφτά υπάρχουν» λέει η εφημερίδα Αυγή

Με τίτλο «Λεφτά υπάρχουν» κυκλοφορεί σήμερα η εφημερίδα «ΑΥΓΗ» και προκαλεί τρέμουλο θυμίζοντας άλλες δοξασμένες εποχές.

ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ! Ο ΣΥΡΙΖΑ ζητάει το «αντισυνταγματικό» χαράτσι του 2013

Ξέρετε μωρέ! Αυτό που ο Τσίπρας δεν πλήρωσε

Το χαράτσι της ΔΕΗ μπορεί να μην υπάρχει πλέον, όχι όμως και για όσους δεν το είχαν πληρώσει.
Ετσι περίπου 1 εκατομμύριο ιδιοκτήτες έλαβαν ή θα λάβουν ραβασάκι-τελεσίγραφο πως μέσα σε λίγες ημέρες θα πρέπει να πληρώσουν το χαράτσι του 2013.

Του έδωσε το... μυαλό στο χέρι! Τι είπε ο Βαρουφάκης σε Συνταγματάρχη!

Η σκηνή διαδραματίσθηκε στις 25 Μαρτίου στην Λέσχη Αξιωματικών Χανίων. Πρωταγωνιστής ο Γιάνης Βαρουφάκης και ένας συνταγματάρχης. Σύμφωνα με τον Βηματοδότη, ο Γιάνης Βαρουφάκης μπήκε στη Λέσχη Αξιωματικών Χανίων και κατευθύνθηκε προς το μέρος του συνταγματάρχη.

Τραγωδία A320: Με βαρύ ψυχιατρικό ιστορικό ο 28χρονος συγκυβερνήτης (ανανεωμένο)

Αποκάλυψη – σοκ! «Μη ικανό για πτήση» είχαν κρίνει οι ειδικοί ψυχολόγοι τον 28χρονο συγκυβερνήτη του μοιραίου αεροσκάφους, Αντρέα Λούμπιτς.