28 Μαρτίου 2015

Βρέθηκε και ταυτοποιήθηκε η σορός του Αντρέας Λούμπιτς στις Άλπεις

Ανακρίνονται η οικογένεια αλλά και οι συνάδελφοι του 28χρονου - Εκτός από ψυχοσωματικές διαταραχές φέρεται να αντιμετώπιζε και προβλήματα όρασης! 

Η σορός του συγκυβερνήτη του μοιραίου Airbus 320 της εταιρείας Germanwings, βρέθηκε το Σάββατο διαμελισμένη, στην περιοχή της συντριβής του αεροπλάνου, στις γαλλικές Άλπεις.

ΤΕΡΜΑ Ο ΓΥΡΟΣ ΓΑΤΑΚΙΑ! ΕΡΧΕΤΑΙ ΦΟΡΟΣ "ΥΨΗΛΩΝ ΛΙΠΑΡΩΝ"!! Τα “αγκάθια” και οι “κόκκινες γραμμές” της λίστας

[Μόνο η "πρώτη φορά αριστερά" πιστεύει ότι με τέτοιες προτάσεις για φορολόγηση τροφίμων με υψηλά λιπαρά, μπορεί οι απέναντι να σε πάρουν στα σοβαρά...]

Για δύσκολη διαπραγμάτευση με την ελληνική κυβέρνηση κάνουν λόγο κύκλοι των Βρυξελλών, την ώρα που στην Αθήνα το Μαξίμου διαρρέει πως οι συζητήσεις διεξάγονται σε καλό κλίμα αναγνωρίζοντας την ύπαρξη διαφωνιών. Τα "αγκάθια" και οι "κόκκινες γραμμές" της κυβέρνησης στη λίστα των μεταρρυθμίσεων.

Κατρούγκαλος διόρισε και τρίτη (!) συνεργάτιδα του στο υπουργείο αλλά το Μαξίμου δεν βλέπει σκάνδαλο

[Το σκάνδαλο είναι ότι όλες αυτές οι τύπισσες συνεχίζουν και δικηγορούν στο γραφείο που κληρονόμησε τις προμήθειες του 12%]

Μία νέα αποκάλυψη που εγείρει ακόμα περισσότερα ερωτήματα έγινε στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που αποκαλύφθηκαν και παρατίθενται παρακάτω ο Γιώργος Κατρούγκαλος διόρισε στο υπουργικό του γραφείο ακόμα μία πρώην συνεργάτιδά του η οποία είχε εργαστεί κατά το παρελθόν σε δικηγορικό του γραφείο.

Κυβέρνηση σκορποχώρι: Δρίτσας κατά Δραγασάκη για την ιδιωτικοποίηση του ΟΛΠ!

[Βέβαια στο τέλος θα τον πουλήσουν τον ΟΛΠ αλλά τώρα τα λένε για να ελέγχουν τα γίδια και να τους το φέρουν σιγά σιγά...]

Βγήκαν τα ενδοκυβερνητικά μαχαίρια για τον ΟΛΠ, με την κυβέρνηση Τσίπρα να θυμίζει κυριολεκτικά σκορποχώρι.

Αφού παρά τις πρωινές δηλώσεις του Γιάννη Δραγασάκη σε ξένα δίκτυα, πως η ιδιωτικποίηση του ΟΛΠ είναι ζήτημα εβδομάδων κατά της ιδιωτικοποίησης τάχθηκε ο αρμόδιος υπουργός Δρίτσας!

Σαμαράς: Μην μας θεωρούν δεδομένους οι …μαθητευόμενοι μάγοι- Δεν εγκαταλείπω ούτε τη χώρα ούτε την παράταξη

«Δεν θα στηρίξουμε οτιδήποτε προτείνουν οι μαθητευόμενοι μάγοι» προειδοποιεί ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, απαντώντας στο αν η ΝΔ θα ψηφίσει τη νέα συμφωνία, λέγοντας «όχι» σε φορολογικές επιδρομές. «Εμείς είχαμε αρχίσει να μειώνουμε τους φόρους και προγραμματίζαμε πολύ μεγαλύτερες σταδιακές μειώσεις φόρων τα επόμενα χρόνια. Η Ελλάδα βρισκόταν πια στην ανάρρωση και την ξανακύλησαν» τονίζει ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης σε συνέντευξή του στο «Βήμα της Κυριακής».

ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΙΑΝΕΙΣ; Πανούσης: «Ξέρουμε τους κουκουλοφόρους της Νομικής.. Έχουμε πόλεμο με τους αναρχικούς»

Από την ημέρα αλλαγής της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, η στάση των Αστυνομικών απέναντι στους αντιεξουσιαστές που προκαλούν επεισόδια, βανδαλισμούς, και προβαίνουν σε καταλήψεις. Ωστόσο με συνέντευξη του στο Πρώτο Θέμα (29/03) ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Πανούσης, προαναγγείλει αλλαγές στην επιχειρησιακή αντιμετώπιση.

Απίστευτο λάθος: Δεν είναι αυτός ο Αντρέας Λούμπιτς (ΦΩΤΟ)

Δεν ανήκει στον συγκυβερνήτη του Airbus το πρόσωπο της διπλανής φωτογραφίας

Σε έναν μάγειρα στην Ελβετία και όχι στον συγκυβερνήτη του Airbus 320 της Germanwings που έπεσε στις Άλπεις, ανήκει η φωτογραφία που κάνει τον γύρο του κόσμου από τη μέρα του δυστυχήματος.

ΝΔ: Τέσσερα κυβερνητικά ψέματα σε μια εβδομάδα

Η αξιωματική αντιπολίτευση κατηγορεί τον πρωθυπουργό ότι άλλα λέει στο εξωτερικό και άλλα στο εσωτερικό, ενώ επικρίνει υπουργούς ότι υπονομεύουν το κύρος της χώρας, δεν τηρούν τη δεοντολογία και υποτιμούν τη νοημοσύνη των πολιτών

ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΚΑΝΟΥΝ! Επεισόδια μετά από πορεία αναρχοάπλυτων – «Κλεφτοπόλεμος» γύρω από το Πολυτεχνείο ( ΦΩΤΟ )

Σε «κλεφτοπόλεμο» με τους αστυνομικούς έχουν επιδοθεί ομάδες νεαρών αντιεξουσιαστών γύρω από το χώρο του Πολυτεχνείου.

Γιατί αλλάζουμε την ώρα δύο φορές τον χρόνο;

Στις τρεις τα ξημερώματα της Κυριακής, το ρολόι γυρίζει μια ώρα μπροστά μεταφέροντας τον χρόνο σε θερινή… διάσταση. Πότε καθιερώθηκε ο θεσμός της θερινής ώρας στην Ελλάδα και ποιοι ήταν οι λόγοι πίσω από αυτό;

Ο επίτιμος διευθυντής του Ευγενιδείου Πλανηταρίου, κ. Διονύσης Σιμόπουλος γυρίζει το ρολόι για λίγο πίσω απαντώντας σε διάφορα ερωτήματα.

Τα αποθεματικά των άλλων...

ΠΑΣΧΟΣ ΜΑΝΔΡΑΒΕΛΗΣ

Η αλήθεια είναι πως ο ΟΑΕΔ, η Περιφέρεια Αττικής κι άλλοι οργανισμοί του ευρύτερου δημόσιου τομέα, που «εθελοντικώς» έσπευσαν να καταθέσουν τα αποθεματικά τους σε τίτλους του Δημοσίου, βρίσκονται σε lose-lose situation ή, πιο ελληνικά, σε κατάσταση μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα. Κι αυτό διότι, αν χρεοκοπήσει το ελληνικό κράτος, μικρή σημασία θα έχει πόσα αποθεματικά κρατάει η κ. Ρένα Δούρου σε καταθέσεις. Ο ασκός του Αιόλου έχει τέτοιους αγέρηδες που, αν απελευθερωθούν, δεν θα αφήσουν τίποτε όρθιο σ’ αυτή τη χώρα, πόσο μάλλον τα ταμεία δημόσιων οργανισμών.

Το παραμύθι «Το ξανθό γένος των Ρώσων θα σώσει την Ελλάδα» το πλήρωναμε πάντα με αίμα ... Διαβάστε όλο το άρθρο: www.mixanitouxronou.gr/to-xantho-genos-ton-roson-pou-tha-sosi-tin-ellada-ena-oreo-paramithi-pou-i-ellada-to-plirone-panta-me-ema/

«Ακόμη τούτη η άνοιξη, ραγιάδες, ραγιάδες, όσο να “ρθει ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι…».

Επί Τουρκοκρατίας αυτό το δημώδες άσμα απηχούσε τους πόθους των σκλαβωμένων Ελλήνων, ότι οι ομόδοξοι Ρώσοι θα τους βοηθούσαν να κερδίσουν την ελευθερία τους.

Γιατί η στήριξη Σαμαρά κάνει κακό στον Τσίπρα

Είναι ίσως η πρώτη φορά που μία κυβέρνηση στραβομουτσουνιάζει και προβληματίζεται, όταν η Αξιωματική Αντιπολίτευση τη διαβεβαιώνει «Προχώρα εσύ κι εγώ σε στηρίζω». Όσο η ΝΔ αφήνει να εννοηθεί ότι θα συμπράξει στην εφαρμογή τυχόν μνημονιακών μέτρων, τόσο περισσότερο ο Λαφαζάνης υποπτεύεται πλακάκια του Τσίπρα με τη Μέρκελ.

EYTYΧΩΣ ΤΟ ΤΣΙΡΚΟ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΚΡΑΤΗΣΕ ΛΙΓΟ! «Σιγά, παιδιά, στο μάρμαρο, γλιστράει το τσαρούχι!»

[Ούτε μισή ώρα δεν κράτησε ευτυχώς το κιτς πανηγύρι των Καμμένου-Δούρου που γελοιοποίησε την παρέλαση]

Μισή ώρα πριν από την παρέλαση, στον Αγνωστο Στρατιώτη. Παρακάμπτω το γελαστό τσούρμο που έχει κυκλώσει τη Ρένα Δούρου με το άσπρο της παλτό, και πάω προς τις θέσεις των επισήμων. Λογικά, ο Πάνος Καμμένος πρέπει να έχει κάνει την επιλογή καλεσμένων στην πρώτη σειρά, αλλιώς δεν εξηγείται: δίπλα στον «υπουργό Εθνικής Αμυνας» η καρέκλα γράφει «Ανεξάρτητοι Ελληνες», πιο δίπλα «Ποτάμι», μετά πάλι «υπουργός Εθνικής Αμυνας» και μετά «ΣΥΡΙΖΑ». Ενας γκριζομάλλης που ήδη κάθεται στην καρέκλα «ΣΥΡΙΖΑ» μιλάει μια γλώσσα ακατάληπτη. Πλησιάζω πιο κοντά και συνειδητοποιώ πως είναι ο...

Τι τραγουδάνε για την Ελλάδα οι άλλοι στρατοί εκτός από Χάιντι και Στρουμφάκια; Τραγούδια μίσους και αποκεφαλισμών

Η συζήτηση έχει γίνει πολλές φορές. Αλλά συμπέρασμα δεν έχει βγει. Τα συνθήματα με τα οποία εκπαιδεύονται τμήματα των Ειδικών Δυνάμεων από κάποιους θεωρούνται απαραίτητα για το ηθικό και για κάποιους ηλίθιους “εθνικιστικά” και “μισαλλόδοξα”. Νομίζουμε ότι αυτά τα δύο…στρατόπεδα δεν θα μπορέσουν ποτέ να βρουν σημείο επαφής. Ακόμη και ο σημερινός ΥΦΕΘΑ Νίκος Τόσκας όπως θα διαβάσετε, ενώ ως στρατιωτικός έβαζε τους στρατιώτες του να φωνάζουν τέτοια συνθήματα στον Έβρο, αργότερα ως πολίτης άρχισε να προβληματίζεται.

Πώς βγάζεις φρενοβλαβή έναν δημόσιο υπάλληλο;

Χριστίνα Ταχιάου

Πρόσφατα, δημόσιος υπάλληλος έστειλε μια αναφορά στην υπηρεσία του. Με αυτήν, καταγγέλλει σημεία και τέρατα: ανθρωποειδή που ελέγχουν τον κόσμο μέσω της τροφής, ζώα που έχουν μεταμφιεστεί σε ανθρώπους και κρύβουν την αληθινή καταστροφική τους φύση, συνωμοσίες που θα μας εξοντώσουν, ότι αυτά τα τέρατα τον χώρισαν από τη γυναίκα του και δεν τον αφήνουν να αναπνεύσει και να πιει νερό κ.λπ.

Βίντεο: Επαγγελματίας οδηγός κάνει φάρσα σε δασκάλους οδήγησης

Μια έκπληξη περίμενε τους δασκάλους μιας σχολής οδηγών στη Μαλαισία. Το κορίτσι που μπήκε για μάθημα, έμοιαζε σαν όλα τα άλλα, ωστόσο στην πραγματικότητα επρόκειτο για την Leona Chin η οποία είχε αποφασίσει να κάνει φάρσα στους εκπαιδευτές!

Το φαρμακερό σχόλιο στο Twitter του Γεωργιάδη

Την απόφαση της κυβέρνησης  να επιβάλλει πρόστιμα σε όσους δεν πλήρωσαν το «αντισυνταγματικό χαράτσι»  σχολίασε μέσω του προσωπικό του λογαριασμού στο Twitter o κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης.

Ζαγοράκης: Είμαι πολύ χαρούμενος που το δίκαιο αίτημα του ΠΑΟΚ ικανοποιείται-Δυστυχώς, οι σχετικές διεργασίες που ξεκίνησαν από την προηγούμενη κυβέρνηση δεν πρόλαβαν να γίνουν πράξη

Σε ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό του στο Facebook ο Θοδωρής Ζαγοράκης ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και παλιός πρόεδρος του ΠΑΟΚ, ανέβασε σχόλιο στο οποίο εύχεται στην παλιά του ομάδα όσα ξεκίνησαν με την προηγούμενη κυβέρνηση να γίνουν πράξη με τον ΣΥΡΙΖΑ.

ΒΙΝΤΕΟ-Θεσσαλονίκη: Συγκλονιστικές εικόνες από τον εκτροχιασμό του τρένου

Οι πρώτες εικόνες από τον εκτροχιασμό της εμπορικής αμαξοστοιχίας στη Θεσσαλονίκη, με δύο τραυματίες, κόβουν την ανάσα.

Χρυσόγονος «καρφώνει» Λαφαζάνη, Λαπαβίτσα: Αν ο λαός ήθελε ρήξη, θα ψήφιζε ΚΚΕ

Αν ο λαός ήθελε ρήξη, θα ψήφιζε ΚΚΕ, τόνισε ο Κώστας Χρυσόγονος, δίνοντας απάντηση στα κυβερνητικά στελέχη που κάνουν λόγο για ρήξη με τους εταίρους.

Ντόρα: Ας αφήσει ο κ. Παρασκευόπουλος τις παρλαπίπες κι ας απαντήσει αν διαπραγματεύεται με τρομοκράτες κατά συρροή δολοφόνους

Η βουλευτής της ΝΔ Ντόρα Μπακογιάννη, απαντώντας στην ανακοίνωση του υπουργού Δικαιοσύνης Νίκου Παρασκευόπουλου δήλωσε:

“Τα ανθρώπινα δικαιώματα είναι ιερά και δεν αμφισβητούνται στη χώρα μας. Αυτό που αμφισβητείται είναι η νομοθετική σωφροσύνη και η πολιτική σκοπιμότητα του υπουργού Δικαιοσύνης.

ΠΙΟ ΣΤΟΚΟΣ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ! Παρασκευόπουλος: Παράδειγμα κακής λειτουργίας του ιδιωτικού τομέα ο Λούμπιτς

Ως παράδειγμα κακής λειτουργίας του ιδιωτικού τομέα έφερε ο Θόδωρος Παρασκευόπουλος, οικονομολόγος του ΣΥΡΙΖΑ, την αποτρόπαια πράξη του συγκυβερνήτη του Airbus Α320 Αντρέας Λούμπιτς. Ο Λούμπιτς έριξε το αεροσκάφος της Germanwings στις Άλπεις παίρνοντας μαζί του στο θάνατο 149 ακόμη επιβαίνοντες.

Όσο η Αθήνα κοιμάται, η Τουρκία αμφισβητεί την κυριαρχία 16 νησιών-νησίδων

Νέα εκδοχή των «γκρίζων ζωνών» για την αμφισβήτηση της ελληνικής κυριαρχίας σε 16 νησιά και νησίδες του Αιγαίου διατυπώθηκε στην Τουρκική Εθνοσυνέλευση από τον ίδιο τον υπουργό Αμυνας της Τουρκίας, αποκαλύπτοντας τα σοβαρά εμπόδια που παραμένουν στην προσπάθεια εκτόνωσης της έντασης και αντιμετώπισης των προβλημάτων στις ελληνοτουρκικές σχέσεις.


Μέχρι κι ο Πανούσης γελάει με τους μαλ@κες: "Θέλουμε καταδρομείς με λουλούδια στο χέρι;"

Ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Πανούσης, μίλησε στον Real Fm 97,8 και την εκπομπή των Άκη Παυλόπουλου, Μάνου Νιφλή, για την Αμυγδαλέζα, τις παρελάσεις, ενώ τοποθετήθηκε και για τον σάλο που έχει ξεσπάσει με τα συνθήματα των ΟΥΚ.

ΜΑΛΛΟΝ ΠΕΙΝΑΣΕ! Σταμάτησε την απεργία πείνας ο Κουφοντίνας μετά τη συνάντηση με τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ

Ο καταδικασμένος σε ισόβια κάθειρξη για συμμετοχή στην «17 Νοέμβρη» αρχιδολοφόνος Δημήτρης Κουφοντίνας ανακοίνωσε την Παρασκευή μέσω του ιστολογίου του ότι διακόπτει την απεργία πείνας.

Κομμούνι της ΑΥΓΗς αφρίζει με τα ΟΥΚ

Διαβάστε τι γράφει στην «Αυγή»  ο σταλίνας αρθρογράφος Θανάσης Καρτερός, για να γελάσετε με τη φρίκη που έφαγαν με τους ΟΥΚάδες:

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο του

ΒΗΜΑτοδότης: Οταν ο Ρουσόπουλος είδε τον Παππά

[Αν ισχύει, και δεν είναι ράδιο αρβύλα στη γνωστή προσπάθεια να δυναμιτίσουν τις σχέσεις Καραμανλή-Σαμαρά]

Ας αρχίσω σήμερα με μία αποκάλυψη με πολλαπλό πολιτικό ενδιαφέρον. Μαθαίνω ότι ένας από τους συνομιλητές του υπουργού Επικρατείας και στενότατου συμβούλου του Πρωθυπουργού Ν. Παππά δεν είναι άλλος από τον Θ. Ρουσόπουλο.

Κ. Καραγκούνης: Μέγα πολιτικό και ηθικό θέμα οι ενέργειες Κατρούγκαλου

Έντονες αντιδράσεις προκαλεί η νέα αποκάλυψη για Κατρούγκαλο

Για «μέγα πολιτικό και ηθικό θέμα που δεν αφορά μόνο τον κ. Κατρούγκαλο , αλλά και την ίδια την Κυβέρνηση», έκανε λόγο ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ Κώστας Καραγκούνης...

Πολιτική αλητεία πλέον η παραμονή του Κατρούγκαλου στην Κυβέρνηση: Διόρισε στο Υπ. τις δικηγόρους που κληρονόμησαν την προμήθεια 12%!

Πριν από ακριβώς μία εβδομάδα το όνομα του αναπληρωτή Υπουργού Δημόσιας Διοίκησης, Γιώργου Κατρούγκαλου, έγινε πρώτο θέμα σε όλα τα ελληνικά -αλλά και σε πολλά διεθνή- μέσα ενημέρωσης.

ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΤΟΝ ΓΑΠ Ο ΑΛΕΞΗΣ! «Φτερά» από τις ελληνικές τράπεζες έκαναν πάνω από 90 δις την τελευταία 5ετία – Τα 23,8 το τελευταίο τρίμηνο

Περισσότερες καταθέσεις έφυγαν τους προηγούμενους μήνες απ'ότι το 2012...

Περισσότερα από 90 δισεκατομμύρια ευρώ έχουν κάνει… φτερά από τις ελληνικές τράπεζες, από το 2010 έως σήμερα.

Στο μεγαλύτερο μέρος του, το ποσό κατέληξε σε τράπεζες του εξωτερικού. Σύμφωνα με στοιχεία της Τράπεζας της Ελλάδας, τα οποία δημοσίευσε η εφημερίδα «Τα Νέα», το 2010 το σύνολο των ελληνικών καταθέσεων ανερχόταν σε 233 δισ. ευρώ ενώ το Φεβρουάριο του 2015 είχαν συρρικνωθεί στα 140,5 δισ. ευρώ.

Λίγο πριν το γκρεμό η χώρα: “Όχι” σε όλα από τους δανειστές στις Βρυξέλλες που πέταξαν στα σκουπίδια τις προτάσεις Τσίπρα


- Ξεκίνησε... "στραβά" για την Ελλάδα η συνεδρίαση του Brussels Group
- Απαράδεκτη χαρακτηρίζουν οι Ευρωπαίοι αξιωματούχοι τη λίστα των μεταρρυθμίσεων από την κυβέρνηση, σύμφωνα με καλά πληροφορημένες ευρωπαϊκές πηγές
- Αν επιβεβαιωθεί η ρήξη τότε τινάζεται στον αέρα το χρονοδιάγραμμα που προέβλεπε συμφωνία και χρηματοδότηση της Ελλάδας μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα μετά τις συνεδριάσεις του Euro Working Group και του Eurogroup
- Σε αναμμένα κάρβουνα το Μαξίμου – Είχαν δει τα σημάδια από την υποβάθμιση από τη Fitch που έκανε λόγο στην έκθεση της για εσωτερική στάση πληρωμών αλλά και για ελέγχους κεφαλαίων στις ελληνικές τράπεζες

Τι έδειξαν οι αναλύσεις DNA στο μαχαίρι του Βαγγέλη Γιακουμάκη

Μετά από ένα θρίλερ αναμονής, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, βγήκαν τα πρώτα αποτελέσματα από την έρευνα που πραγματοποιήθηκε στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛΑΣ και όπως φαίνεται επιβεβαιώνουν την αρχική εκτίμηση ότι ο Βαγγέλης Γιακουμάκης έβαλε μόνος τέλος στη ζωή του.

Αθωώθηκε μετά από απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου της Ιταλίας η Αμερικανίδα Αμάντα Νοξ

Η υπόθεση είχε προκαλέσει την περίοδο εκείνη σάλο στην Ιταλία

Η Αμερικανίδα Αμάντα Νοξ, η οποία κατηγορείτο για τη δολοφονία της Βρετανίδας φοιτήτριας Μέριντιθ Κέρτσερ, το 2007 στην Ιταλία, δήλωσε «εξαιρετικά ανακουφισμένη» μετά την αθώωσή της από το ιταλικό Ανώτατο Δικαστήριο.

ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ! Γ.Δραγασάκης: Oλοκληρώνεται η ιδιωτικοποίηση του ΟΛΠ

Η ιδιωτικοποίηση του ΟΛΠ- με την κινεζική COSCO να είναι ένας εκ των διεκδικητών της εξαγοράς του- θα ολοκληρωθεί εντός των επομένων εβδομάδων, σύμφωνα με δηλώσεις του αντιπροέδρου της κυβέρνησης, Γιάννη Δραγασάκη, στο πρακτορείο Xinhua.

Πλεύρης: Το «Τη Υπερμάχω» επιτρέπεται ή ενοχλεί κι αυτό τον ΣΥΡΙΖΑ;

Δηκτικό είναι το σχόλιο του πρώην βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας για τη στάση του ΣΥΡΙΖΑ στα συνθήματα που ακούστηκαν από τους ΟΥΚάδες στη διάρκεια της παρέλασης.

Αγωγή Α. Παναγιωταρέα στη Δ. Κουτσούμπα (ANΤΑΡΣΥΑ) για ανάρτηση στο Facebook

Αγωγή κατά του στελέχους της ΑΝΤΑΡΣΥΑ και περιφερειακής συμβούλου Αττικής με την «Αντικαπιταλιστική Ανατροπή στην Αττική», Δέσποινας Κουτσούμπα, κατέθεσε η Άννα Παναγιωταρέα, κατηγορώντας την για «συκοφαντική δυσφήμηση διά του τύπου»

Η Germanwings δίνει 50.000 ευρώ ως πρώτη βοήθεια στους συγγενείς των θυμάτων

Η γερμανική αεροπορική εταιρεία  Germanwings προσφέρει στους οικείους των θυμάτων “έως και 50.000 ευρώ ανά επιβάτη” για την κάλυψη των άμεσων εξόδων τους, όπως ανακοίνωσε εκπρόσωπος της το βράδυ της Παρασκευής.

Στη Βουλή φέρνει ο ΣΥΡΙΖΑ το θέμα των ΟΥΚάδων με τα εθνικιστικά συνθήματα

Εξακολουθεί να προκαλεί αναταράξεις ακόμη και μέσα στο κυβερνών κόμμα το θέμα των εθνικιστικών συνθημάτων που φώναξαν άνδρες των ΟΥΚ στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου.

Νέα φάπα από Βρυξέλλες: Σε δυό εβδομάδες το Eurogroup και βλέπουμε - «Θέλουμε πράξεις όχι ωραία λόγια»

Χωρίς τέλος είναι οι πιέσεις των δανειστών στην ελληνική κυβέρνηση. Τώρα αξιωματούχοι της ΕΕ δηλώνουν ότι δεν θα συγκληθεί Eurogroup σύντομα και ζητούν «όχι ωραία λόγια, αλλά αποφάσεις και νούμερα».

ΖΗΤΑΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΡΕΣΤΑ! Ο Κατρούγκαλος κατέθεσε αγωγή κατά του Βήματος αλλά όχι κατά της BILD

Στην κατάθεση αγωγής κατά της «ΤΟ ΒΗΜΑ» προχώρησε τελικά σήμερα Παρασκευή, ο αναπληρωτής υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Γιώργος Κατρούγκαλος, για το οποίο σήμερα αποκαλύπτεται ότι έχει διορίσει τις 2 δικηγόρους από το δικηγορικό του γραφείο του που συνεχίζουν τις υποθέσεις με την προμήθεια 12%, στο υπουργικό του γραφείο.

FT: Ούτε ο Μάρδας δίνει εγγυήσεις ότι θα πληρωθεί η δόση του ΔΝΤ

Υπό τον άκρως ειρωνικό τίτλο, «Η Ελλάδα έχει να πληρώσει συντάξεις... γι' αυτό το μήνα», οι Financial Times υποστηρίζει ότι έχει σημάνει «συναγερμός» στην Ελλάδα, καθώς «αρκετοί αξιωματούχοι της ευρωζώνης έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα πως η νέα κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει αρκετά χρήματα για να καλύψει συντάξεις και δόση του ΔΝΤ και πως θα μπορούσε σύντομα να χρεοκοπήσει.

ΔΕΝ ΤΗ ΠΑΛΕΥΕΙ ΑΛΛΟ!! Κατάργηση των γερμανικών στα δημοτικά ζητεί ο Νικολόπουλος!

Στο πλαίσιο αυτό ο κ. Νικολόπουλος ρωτά το ΥΠΠΑΙΔ αν προτίθεται «στο πλαίσιο του νέου σχεδιασμού, να αντικαταστήσει τη διδασκαλία των γερμανικών με τη διδασκαλία της ιταλικής ή ρώσικης ή ισπανικής ή αραβικής γλώσσας»

MΠΑ; ΧΟΥΝΤΑ;ΧΟΥΝΤΑ;Η πρώτη ΠΝΠ του Αλέξη για αλλαγές στις 100 δόσεις και 30 εκ στην ΕΒΖ

Και φυσικά δεν μπορεί να ισχύει  δικαιολογία "το κάνουμε για να προστατευθούν οι καλλιεργητές και οι εργαζόμενοι στην Ελληνική Βιομηχανία Ζάχαρης"... αυτοί ήθελαν προστασία και πριν 3-4 μέρες που ψηφίστηκε το νομοσχέδιο 

Μπορεί ο πρωθυπουργός μέχρι πρόσφατα να διεμήνυε πως η κυβέρνησή του θα βάλει τέλος στις πράξεις νομοθετικού περιεχομένου, ωστόσο ο Αλέξης Τσίπρας υπέκυψε στον….. πειρασμό και υπέγραψε την πρώτη του ΠΝΠ, ώστε να γίνει πιο φιλική για όσους χρωστούν στο δημόσιο, η νέα μορφή της ρύθμισης των 100 δόσεων.

ΣΕ 2 ΜΗΝΕΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΟΤΙ ΧΤΙΣΤΗΚΕ ΣΕ 2 ΧΡΟΝΙΑ! Ο Fitch υποβάθμισε την Ελλάδα κατά τρεις βαθμίδες

Aσχημα νέα για την Ελλάδα σε έναν από τους μεγαλύτερους οίκους χρηματοπιστωτικής αξιολόγησης, όπως ο Fitch.

ΞΕΦΤΙΛΑ ΝΔ! Λυτρώνεται ο ΠΑΟΚ από τα χρέη με... υπογραφή Τσίπρα! "Ευχαριστώ" του Σαββίδη στην κυβέρνηση: Ισχυρός, αυτάρκης και αυτόνομος ΠΑΟΚ!

Αφού τον κορόιδευε επί 2 χρόνια η ΝΔ παρότι στήριξε με ζεστό χρήμα τις ιδιωτικοποιήσεις έπρεπε να έρθει ο Τσίπρας να υπογράψει... πως να μην τα μουτζώσει λοιπόν τα γίδια ο Σαββίδης και να μην αποθεώνει Τσίπρα;

Πρόωρη Ανάσταση θα κάνει ο ΠΑΟΚ, καθώς φαίνεται πως φεύγει από πάνω του ο... σταυρός του μαρτυρίου με τα χρέη της ΠΑΕ. Σύμφωνα με πληροφορίες, η κυβέρνηση διευκρίνισε τις ασάφειες σχετικά με την αφαίρεση των προσαυξήσεων και των προστίμων με την εφάπαξ καταβολή του πρωτογενούς χρέους. Αν αυτό καταβληθεί στο σύνολό του ο "Δικέφαλος" θα ξεμπερδέψει...

ΣΤΗ ΣΑΡΑ ΚΑΙ ΤΗ ΜΑΡΑ! Έγγραφο Βούτση: Σε ποιους θα δίνεται ελληνική ιθαγένεια

Τα επόμενα θεσμικά βήματα που θα ακολουθήσει η κυβέρνηση με ρυθμίσεις για τους πολίτες τρίτων χωρών και τον Κώδικα Ιθαγένειας, περιγράφει έγγραφο του υπουργού Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης Νίκου Βούτση που διαβιβάστηκε στη Βουλή στις 24 Μαρτίου.