01 Απριλίου 2015

ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ-Ο Στρατάρχης Καμμένος... αυτό!

Ότι και να λέμε η εικόνα γελοιότητας του Καμμένου στην παρέλαση των Ελλήνων της Νέας Υόρκης τα ξεπερνάει όλα!!!

Άλλο να το λέμε κι άλλο να το βλέπετε:

Το απίστευτο σποτάκι της ΕΥΔΑΠ με τον Κοντοπίδη που ΔΕΝ είναι φάρσα

Όσοι έχουν ασχοληθεί έστω και λίγο στη ζωή τους με το Youtube, λογικά θα έχουν πέσει πάνω σε κάποιο βίντεο του Αλέξανδρου Κοντοπίδη.

ΕΛΑΣ: Με εντολή της μουσκάρας αφύλακτη και έρμαιο των άπλυτων η Βουλή!!

Πολλά ερωτήματα για τα “κενά” ασφαλείας στη Βουλή έχει προκαλέσει η “καταδρομική” επιδρομή που έκαναν το μεσημέρι οι αντιεξουσιαστές. Σε αυτά τα ερωτήματα έρχεται να προστεθεί και μία πληροφορία που προκαλεί εντύπωση και η οποία προέρχεται από την πλευρά της Ελληνικής Αστυνομίας.

Δεν ήταν τελικά πρωταπριλιάτικη φάρσα η συνάντηση Ψωμιάδη-Τσίπρα

Η εμπλοκή της πρωταπριλιάς δημιούργησε μια άνευ προηγουμένου παρεξήγηση, ως προς τις προθέσεις της κυβέρνησης για άνοιγμα στον πρώην Νομάρχη Θεσσαλονίκης, για συνεργασία σε πολιτικό επίπεδο.

ΦΩΤΟ-Μουρούτης σε Σακελλαρίδη: Όπως έστρωσες θα κοιμηθείς!


Προκλητική και ακατανόητη χαρακτήρισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γαβριήλ Σακελλαρίδης την ενέργεια των αντιεξουσιαστών να εισβάλουν στο προαύλιο της Βουλής.

Βίντεο από την εισβολή άπλυτων στη Βουλή με τις ευλογίες της μουσκάρας: Μπήκαν τρέχοντας – αιφνιδίασαν τους πάντες

Ενα καινούργιο βίντεο κυκλοφορεί εδώ και μερική ώρα στο Διαδίκτυο και καταγράφει τη στιγμή που οι αντιεξουσιαστές εισβάλουν στο προαύλιο της Βουλής.

ΑΝΑΞΙΟΠΡΕΠΗΣ ΚΑΙ ΚΛΑΨΟΜ@ΥΝΗΣ->Σκουρλέτης: Αν δεν λάβουμε χρήματα εντός 10 ημερών τότε λυπάμαι αλλά οι Ευρωπαίοι αποφάσισαν την καταστροφή μας

"Δε θέλουμε τα λεφτά τους ρε! Μόνο χρόνο να αναπνεύσουμε"... πόσο γελοίο ακούγεται πλέον το σύνθημα του πρώτου μήνα...

«Αν η Ελλάδα δεν λάβει χρήματα εντός των επόμενων δέκα ημερών, τότε λυπάμαι, αλλά αυτό σημαίνει ότι η πλειοψηφία των Ευρωπαίων συμμάχων μας αποφάσισε να σκοτώσει την Ελλάδα» αναφέρει ο υπουργός Εργασίας Πάνος Σκουρλέτης, σε δηλώσεις του που φιλοξενούνται στη γερμανική εφημερίδα Die Zeit.

ΝΔ για τους διορισμούς Κατρούγκαλου: Αυτό είναι το νέο ήθος της Αριστεράς του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ

«Ο κ. Κατρούγκαλος, αφού διόρισε τους συνεργάτες του γραφείου του, προχώρησε και στο διορισμό της συμβίας του υπουργού Δικαιοσύνης ως πρόεδρο στο Εθνικό Κέντρο Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης (ΕΚΔΔΑ)».

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΑΝ 3 ΓΙΔΙΑ ΤΗΣ ΝΔ!! Ούτε σε 1 ούτε 2 αλλά σε 5 επιτροπές έγινε πρόεδρος η Κωνσταντοπούλου

Ούτε σε μία ούτε σε δυο αλλά σε 5 επιτροπές έχει γίνει πρόεδρος η Ζωή Κωνσταντοπούλου και αν μετρήσει κανείς και την Προεδρία της Βουλή τότε είναι πρόεδρος επί 6.

Επιμένει η Ζωή και «αδειάζει» Σακελλαρίδη: Παραπληροφορήθηκε από τα ΜΜΕ για την εισβολή στη Βουλή

Νέο επεισόδιο με πρωταγωνίστρια την Ζωή Κωνσταντοπούλου σημειώθηκε αργά το απόγευμα της Τετάρτης, καθώς, η Πρόεδρος της Βουλής «άδειασε» τον κυβερνητικό εκπρόσωπο.

ΔΙΑΓΡΑΜΜΑ-Οικονομολόγος για Τσίπρα: Σπάνια τέτοια οικονομική ζημιά σε τόσο λίγο χρόνο

Βαρύ... κατηγορητήριο σε βάρος της ελληνικής κυβέρνησης «απήγγειλε» ένας Γερμανός οικονομολόγος, αποδίδοντάς της τις ευθύνες για τη σημερινή κατάσταση της οικονομίας.

Νέο σοκ από τον Fitch: Υποβάθμισε στα “σκουπίδια” τις Ελληνικές Τράπεζες!

Η Fitch Ratings ανακοίνωσε σήμερα ότι υποβάθμισε την μακροπρόθεσμη πιστοληπτική αξιολόγηση της Εθνική Τράπεζας, της Τράπεζας Πειραιώς, της Eurobank και της Alpha Bank σε ΄CCC΄ από ΄B-΄ καθώς και το Viability Ratings (VRs) σε ΄ccc΄ από ΄b-΄.

ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΚΟΙΛΙΑ ΚΙ ΕΓΩ ΘΑ ΔΙΑΛΕΓΑ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ! Βούτσης: Θα πληρώσουμε μισθούς και συντάξεις, όχι το ΔΝΤ αν δεν πάρουμε χρήματα-Spiegel: Απίστευτη δήλωση

Σαφή προειδοποίηση, ότι η Αθήνα δεν πρόκειται να αποπληρώσει εγκαίρως τη δόση της 9ης Απριλίου προς το ΔΝΤ, αν δεν υπάρξει ροή κεφαλαίων προς την Ελλάδα διατύπωσε ο Νίκος Βούτσης.

Πρώην πρόεδρο της ΓΕΝΟΠ, απ'το βαθύ ΠΑΣΟΚ του 80, τοποθετεί στο τιμόνι της ΔΕΗ ο Π. Λαφαζάνης

Ο διευθυντής ανθρωπίνων πόρων του ΔΕΔΔΗΕ και πρώην συνδικαλιστής Εμμανουήλ Παναγιωτάκης, προτάθηκε από τον Π. Λαφαζάνη προκειμένου να αναλάβει τα ηνία της επιχείρησης.

ΝΔ: Φαινόμενα παράλυσης του κράτους-Η Κωνσταντοπούλου άδειασε το Μαξίμου

Την ώρα που η ίδια η κυβέρνηση αποδοκιμάζει την εισβολή των αντιεξουσιαστών στη Βουλή, η Πρόεδρος της Βουλής αδειάζει το Μαξίμου, δήλωσε ο εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Κώστας Καραγκούνης.

ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΤΙ ΤΣΙΡΚΟ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ ΚΑΙ ΠΙΕΖΟΥΝ! Άγκυρα: Ο Καμμένος είπε ότι το Αιγαίο είναι ελληνική θάλασσα - Η Τουρκία θα προστατεύσει τα συμφέροντά της

Απάντηση του εκπροσώπου του τουρκικού ΥΠΕΞ στον εκπρόσωπο του ελληνικού ΥΠΕΞ, ο οποίος απάντησε στον Τούρκο υπουργό Άμυνας, ο οποίος αμφισβήτησε την ελληνική κυριαρχία στο Αιγαίο

Οι πρόσφατες δηλώσεις του Τούρκου υπουργού Αμύνης, Ισμέτ Γιλμάζ, στην τουρκική Εθνοσυνέλευση, ο οποίος αμφισβήτησε την κυριαρχία της Ελλάδας σε 16 ελληνικά νησιά, οδήγησε σε απάντηση του εκπροσώπου του υπουργείου Εξωτερικών της Ελλάδας.

Οι αντιεξουσιαστές «κατάργησαν» το υπουργείο Δημόσιας Τάξης και το στέλνουν στο Δικαιοσύνης

Συγχωνεύονται τα υπουργεία Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης έπειτα από το κύμα καταλήψεων - Τι αποφασίστηκε σε σύσκεψη Τσίπρα με Βούτση, Πανούση, Φλαμπουράρη και Παρασκευόπουλο - Για πρωτοβουλίες με στόχο την αναμόρφωση του σωφρονιστικού και του ποινικού κώδικα μιλούν συνεργάτες του πρωθυπουργού

2 MHNEΣ ΕΧΟΥΝ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ 200-300 εκ ΚΑΙ στους υπόλοιπους 9 θα εισπράξουν 6,1 δις... Πρωταπριλιάτικο θαναι

Μεταξύ άλλων: Από τον έλεγχο στα εμβάσματα, έσοδα 725-875 εκατ. ευρώ - Από την πάταξη του λαθρεμπορίου σε πετρέλαιο, καπνό και αλκοόλ 250-400 εκατ. ευρώ - Από τη «λοταρία» για τις αποδείξεις 600 εκατ. ευρώ - Από τη βελτίωση του φοροεισπρακτικού μηχανισμού 225-235 εκατ. ευρώ - Από τις τηλεοπτικές άδειες 350-380 εκατ. ευρώ - Από ιδιωτικοποιήσεις εντός του 2015, 1,5-1,6 δισ. ευρώ

Στα έξι δισεκατομμύρια ευρώ για φέτος υπολογίζονται τα έσοδα που υπολογίζει πως θα φτάσει η ελληνική κυβέρνηση, βάσει της λίστας μέτρων που κατατέθηκε σήμερα στους Θεσμούς. Αυτό αποκαλύπτουν σε ρεπορτάζ τους οι Financial Times, που δημοσιεύουν επίσης ολόκληρη την ελληνική πρόταση.

ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΩΡΗ ΒΛΑΜΜΕΝΗ! Δημοσιογραφία της πο@τσας από την Στάη

Φυσικά μόνο αυτή έβαλε ένα γελοίο βίντεο που κυκλοφορησε και ηταν δήθεν αυτό που λέει η Bild ότι έχει στην κατοχή της με σκηνές από το εσωτερικό του Airbus της Germnawings... Φυσικά το μαϊμού βίντεο που εν τω μεταξύ κατέβηκε από το youtube έδειχνε το τοπίο έξω από ένα αεροπλάνο, το οποίο πετούσε πάνω από συννεφάκια και βουνά και δεν έδειχνε καμία σκηνή από το εσωτερικό του αεροπλάνου όπως το βίντεο που λέει ότι έχει η Bild.

ΒΙΝΤΕΟ-«Το σώμα και το αίμα του Γρηγόρη Αυξεντίου»

1 Απριλίου σήμερα ... η Επέτειος της έναρξης του εθνικοαπελευθερωτικού αγώνα της ΕΟΚΑ των Ελλήνων της Κύπρου. Διαβάστε ένα μικρό αφιέρωμα για τον «Σταυραετό του Μαχαιρά» που ο Γρίβας είχε διορίσει υπαρχηγό του.

Ο Γρηγόρης Αυξεντίου γεννήθηκε στο χωριό Λύση της Αμμοχώστου, στις 22 Φεβρουαρίου του 1928. Ένα μικρό χωριό που έμελλε να γεννήσει ένα μεγάλο ήρωα. Τελειώνοντας το γυμνάσιο, μετέβη στην Ελλάδα με σκοπό να φοιτήσει στην Σχολή Εφέδρων Αξιωματικών όπου τελικά κατάφερε να αποφοιτήσει ως αριστούχος Έφεδρος Ανθυπολοχαγός πεζικού. Επιστρέφοντας στην Κύπρο, και αφού πρώτα υπηρέτησε στα ελληνοβουλγαρικά σύνορα, εργάστηκε ως οδηγός ταξί.

ΒΙΝΤΕΟ-Το φιλμ-διαφήμιση της TWA για την Αθήνα του 1970

Μια ξεχασμένη Ελλάδα εμφανίζει ένα παλιό φιλμ του 1970 που παρήγαγε η αμερικανική αεροπορική εταιρεία TWA, η οποία επένδυε τότε στον τουρισμό στην χώρα μας, προσπαθώντας να ανταγωνιστεί την πανίσχυρη Ολυμπιακή του Αριστοτέλη Ωνάση.

Κυβέρνηση οκταετίας...

Ο πρωθυπουργός στη Βουλή προχθές ανέφερε πως αντί 2,5 δισ. ευρώ το πρωτογενές του 2014 ήταν περί τα 500 εκατ. ευρώ. Αν αυτό συνέβη κατά το τελευταίο τρίμηνο του χρόνου, λόγω του προεκλογικού κλίματος που ενέσκυψε μετά το Σεπτέμβρη, τότε τι να περιμένουμε για το 2015 όπου το μετεκλογικό κλίμα συνεχίζει να είναι χειρότερο από το προεκλογικό;

Πασίγνωστος δημοσιογράφος κατο@ρήθηκε και πόζαρε καμαρωτός στο φακό

Με... βρεγμένο παντελόνι έπιασε ο φωτογραφικός φακός τον...

Η απόδειξη της ιστορικής συνέχειας του Ελληνισμού

Στην πάντοτε επίκαιρη συζήτηση περί ιστορικής συνέχειας του Ελληνισμού, συμβάλει ένα περιστατικό που πιστοποιεί τη γνησιότητα του DNA των συγχρόνων Ελλήνων και το οποίο αναφέρει ο μεγάλος Αμερικάνος συγγραφέας, ιστορικός και φιλόσοφος Γουίλ Ντιράν (1885 - 1981) στην «Ιστορία του Πολιτισμού»:

Η αποκαλυπτική συνέχεια στο imperatorlex.blogspot.de

r-TMS:Νέα μέθοδος θεραπείας κατάθλιψης χωρίς φάρμακα σε συνέδριο για την ψυχική υγεία

Η νέα πρωτοποριακή μέθοδος θεραπείας κατάθλιψης χωρίς φάρμακα παρουσιάστηκε στο επιστημονικό κοινό στο 4ο Πανελλήνιο Διεπιστημονικό Συνέδριο με θέμα "Ψυχική Υγεία, Τεχνολογία & Τηλεματικές Εφαρμογές", που  πραγματοποιήθηκε πριν λίγες μέρες στην Αθήνα.

Η εταιρεία «Νοός Ευδία», παρουσίασε τη μέθοδο θεραπείας μείζονος κατάθλιψης με τη χρήση του επαναληπτικού Διακρανιακού Μαγνητικού Ερεθισμού (r-TMS), καθώς και στατιστικά στοιχεία για τον επιπολασμό της κατάθλιψης στον ελλαδικό χώρο και τα ποσοστά ανταπόκρισης στις διάφορες θεραπευτικές μεθόδους που χρησιμοποιούνται σήμερα

To Facebook σε “παρακολουθεί” και μετά την αποσύνδεση

Το Facebook παρακολουθεί τη δραστηριότητα όλων των χρηστών που έχουν λογαριασμό σε αυτό, ακόμη και αν έχουν δηλώσει στις ρυθμίσεις του Web browser ότι δεν το επιθυμούν, σύμφωνα με μελέτη που διανεμήθηκε από την Βελγική Επιτροπή για την Ιδιωτικότητα (Belgian Privacy Commission – BPC.

ΔΕ ΔΙΝΟΥΝ ΠΙΣΩ ΤΙΠΟΤΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ! Διαμάχη στο Βρετανικό Μουσείο για ελληνικό άγαλμα από τη Λιβύη

Τα βρετανικά ΜΜΕ και συγκεκριμένα η ιστοσελίδα της εφημερίδας "The Daily Telegraph" αποκάλυψε χτες τη διαμάχη που υπάρχει σχετικά με ένα ελληνικό άγαλμα από τη Λιβύη. Μάλιστα η συγκεκριμένη υπόθεση απασχόλησε και δικαστήριο που για πρώτη φορά συνεδρίασε στο βρετανικό μουσείο.

Και φυσικά στο κύκλωμα σωματεμπορίας με τον φούρναρη είχε «επενδύσει» και γνωστός ΣΥΡΙΖΑίος

Φαντάζομαι ότι θα διαβάσατε πως χθες (μετά από χρόνια ανεξήγητων καθυστερήσεων) ξεκίνησε η δίκη του μεγαλονταβατζή που ξέπλενε χρήμα με την αλυσίδα φούρνων "Αττικοί Φούρνοι"... ε, δείτε και ποιο γνωστό λαμόγιο συνδικαλιστής του ΣΥΡΙΖΑ, από την εποχή του 4%, είχε επενδύσει φαινομενικά στους φούρνους αλλά ουσιαστικά στην πορνεία και τα στριπτιζάδικα που ήταν η κύρια επιχείρηση:

Επενδυτής σε «πλυντήριο» κυκλώματος σωματεμπορίας εμφανίζεται ο συνδικαλιστής...

Βορίδης: Υπάρχει κυβέρνηση να μας προστατέψει απ'τη Ζωή που θέλει τους άπλυτους στη Βουλή;

«Κυβέρνηση υπάρχει;» αναρωτιέται ο βουλευτής της ΝΔ Μάκης Βορίδης σχολιάζοντας την εισβολή των αντιεξουσιαστών στο προαύλιο της Βουλής.

Λαμόγια με λεφτά στη ρύθμιση εξπρές: Εξι άτομα πλήρωσαν πάνω από 1 εκατ. ευρώ ο καθένας

Προσπερνώντας το αν μη τι άλλο θετικό αποτέλεσμα της ρύθμισης- εξπρές, που έβαλε από το... πουθενά στα κρατικά ταμεία περίπου 147 εκατ. ευρώ, θα πρέπει να σταθεί κανείς στα στοιχεία της ΓΓΔΕ που δείχνουν ότι υπήρξαν δεκάδες, οι οποίοι έβγαλαν με τη μία από τις τσέπες τους πάνω από 100.000 ευρώ για να εξοφλήσουν τα χρέη τους!

ΑΙΣΧΟΣ! Αγροτικό Mercedes με την Ελλάδα σε μνημόνιο και τους αγρότες να μην μπορούν να το αγοράσουν!

Aν μέχρι το 2020 έχει βελτιωθεί η οικονομική κατάσταση στη χώρα μας, κάτι που φυσικά ευχόμαστε και ελπίζουμε, αυτό εδώ το πικάπ θα είναι κατά πάσα πιθανότητα το νέο best seller μεταξύ των αγροτικών, έχοντας το αστέρι της Mercedes στη μάσκα του.

ΤΕΛΙΚΑ ΚΟΨΑΤΕ Τ'ΑΡΧ@ΔΙΑ ΣΑΣ ΠΑΠΑΡΕΣ! Φλωράκης: Στη χειρότερη για μας, θα κοβόταν η Ελλάδα στη μέση αλά Κορέα

Απόσπασμα απο το βιβλίο για την ζωή του Χαρίλαου Φλωράκη (στη φώτο με σοβιετική στολή στη Στρατιωτική Ακαδημία Φρούνζε όπου φοίτησε μετά την ψ@λιά του 1949 μέχρι το 1954) γνωστού και ως σφαγέα Καπετάν Γιώτη (έσφαξε τον συν/τάρχη Δ. Ψαρρό και το 5/42 όπως και όποιον βρήκε μπροστά του στο Καρπενήσι το 1949)

Το μεγάλο λάθος

Η ΠΕΕΑ μαζί με το Στρατηγείο του ΕΛΑΣ είχε καλέσει την Κυβέρνηση του Καΐρου να επιστρέψει αμέσως στην Ελλάδα αλλά κανείς απ' αυτούς δεν ήρθε. Κι εδώ είναι το άλλο μεγάλο λάθος. Αντί να έρθουν εκείνοι στο βουνό και στην ελεύθερη περιοχή και να αγωνιστούν εδώ μαζί με τον ελληνικό λαό για την απελευθέρωση, η ΠΕΕΑ και το Γενικό Στρατηγείο του ΕΛΑΣ έστειλαν αντιπροσωπεία στο Κάιρο και στο Λίβανο για να συζητήσουν εκεί μαζί τους. Γιατί; Ποιος ο λόγος;

ΈΠΕΣΑΝ ΑΠ'ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ ΜΕ ΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΖΩΗΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΚΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΑΠΛΥΤΟΥΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ! «Είστε αναστατωμένοι επειδή κάποιοι διαμαρτυρήθηκαν;»

Αφωνοι έμειναν οι κοινοβουλευτικοί συντάκτες από την αντίδραση της προέδρου της Βουλής Ζωής Κωνσταντοπούλου στην εισβολή αντιεξουσιαστών στο προαύλιο του Κοινοβουλίου.

Πάλι φωτοβολίδες χωρίς στοιχεία ο Θεοχάρης: Το ΣΔΟΕ έβαζε εμπόδια, μέσω της πολιτικής ηγεσίας, στη διερεύνηση της λίστας Λαγκάρντ

Την καταγγελία ότι το ΣΔΟΕ, υπό την καθοδήγηση της τότε πολιτικής ηγεσίας του έβαζε προσκόμματα στην διερεύνηση της λίστας Λαγκάρντ έκανε ο Χάρης Θεοχάρης.

ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ ΛΕΜΕ! O Kατρούγκαλος διόρισε την ερωτική σύντροφο υπουργού επικεφαλής στο Εθνικό Κέντρο Δημόσιας Διοίκησης [εικόνα]

Εδώ δεν σχολιάζεις πλέον τίποτα... ούτε για Κατρούγκαλο που το ονομά του θα μείνει στην ιστορία συνώνυμο του ρουσφετιού, ούτε για το ζευγαράκι...

Επικεφαλής του Εθνικού Κέντρου Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης (ΕΚΔΔΑ) ορίστηκε η Ιφιγένεια Καμτσίδου από τον αρμόδιο αναπληρωτή υπουργό Γιώργο Κατρούγκαλο.

Η Ιφιγένεια  Καμτσίδου έχει συνάψει σύμφωνο ελεύθερης συμβίωσης με τον υπουργό...

Η Νάντια "δεν πληρώνω" περίμενε 250 εκ από τη ρύθμιση των 8 ημερών... Δείτε τι πήρε

Μόνο 147.034.038 εκ ευρώ εισέπραξε το Υπουργείο Οικονομικών από την εκούσια καταβολή ληξιπρόθεσμων οφειλών εκτός ρύθμισης που διήρκεσε οκτώ μέρες, σύμφωνα με την ανακοίνωση του υπουργείου, ενώ η Νάντια Βαλαβάνη περίμενε πάνω από 250 εκ.

ΦΩΤΟ-ΠΛΗΡΗΣ ΚΑΤΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΕ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΥΡΙΖΑ! Αναρχοάπλυτοι μπήκαν στη Βουλή -Κύμα καταλήψεων σε όλη την Ελλαδα

[Το γέλιο είναι ότι σφίξαν οι κ@λοι κάποιων βουλευτών εντός Βουλής :)) Την ώρα που οι άπλυτοι έκοβαν βόλτες στο προαύλιο ο Δριβελέγκας έδινε συνέντευξη στο Metropolis για τον ΠΑΟΚ οπότε λέει: "δεν μπορώ όμως να σας μιλήσω πολύ γιατί μόλις τώρα έμαθα ότι μπήκαν αντεξουσιαστές στη Βουλή" ήταν σα να ήθελε να πει "σας αφήνω γιατί πρέπει να κρυφτώ" :)) ]

Αντιεξουσιαστές εισβάλουν στα κτίρια, χωρίς ωστόσο να δημιουργούνται έκτροπα, διώχνουν τους εργαζόμενους και αναρτούν πανό.

Μάλιστα οι αντιεξουσιαστές έφτασαν ακόμα και στη Βουλή. Συγκεκριμένα 20-25 άτομα μπήκαν...

Καραγκούνης για την κατάληψη στο ΕΚΠΑ: Θα πληρώσει η νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ το λογαριασμό;

Με δήλωσή του ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Κώστας Καραγκούνης επιρρίπτει ευθύνες στην κυβέρνηση για τις καταλήψεις στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, και κάνει αναφορά στη νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ.

Καταθέτουν στις 29 Απριλίου Σημίτης, Βενιζέλος, Β.Παπανδρέου και Παπαντωνίου στη δίκη Τσοχατζόπουλου

Οπως ζήτησε η εισαγγελέας από το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων που δικάζει τον Ακη Τσοχατζόπουλου, θα καταθέσουν τελικά οι Κώστας Σημίτης, Ευάγγελος Βενιζέλος, Βάσω Παπανδρέου και Γιάννος Παπαντωνίου.

«Βράζει» και συνεδριάζει η Αριστερή Πλατφόρμα

Με στόχο να προλάβει τετελεσμένα γεγονότα στη διαπραγμάτευση με τους δανειστές κινείται η Αριστερή Πλατφόρμα.

Πολύ διακριτικά διοργανώνει για το προσεχές Σάββατο συνάντηση μελών της από όλη τη χώρα, προκειμένου να συζητηθούν οι τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις.

ΞΕΚΑΤΙΝΙΑΣΜΑ! Το left.gr ξεφτιλίζει τον Καρακούση του ΒΗΜΑτος: Ήσουν γλύφτης μας και τώρα μας κάνεις κριτική;

Με αρθρο γνώμης που δημοσιεύει το left.gr και έχει τίτλο «Ο ευέλικτος κύριος Καρακούσης» επιτίθεται στον διευθυντή του «Βήματος» και αρθρογράφο της εφημερίδας Αντώνη Καρακούση.

Μ. Ιγνατίου: Η χώρα σε πορεία βλακώδους καταστροφής

Μιλώντας με ξένους παράγοντες, ο γνωστός δημοσιογράφος Μιχάλης Ιγνατίου γράφει ότι το κλίμα για την Ελλάδα προκαλεί ανατριχίλα και έρχεται καταστροφή.

Διαβάστε όλο το άρθρο του γνωστού ανταποκριτή στις ΗΠΑ Μιχάλη Ιγνατίου.

Δραματική προειδοποίηση από ΓΛΚ: Ρευστό τέλος στις 15 Μαΐου, οριστικά

Δραματική προειδοποίηση έστειλε το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους στην κυβέρνηση: Η ρευστότητα του κράτους τελειώνει οριστικά στις 15 Μαΐου.

Νέο σοκ στην Τουρκία -Ενοπλοι εισέβαλαν στα γραφεία του κυβερνώντος κόμματος [βίντεο]

Δύο ένοπλοι εισέβαλαν σήμερα σε γραφείο του τουρκικού κυβερνώντος κόμματος AKP σε προάστιο της Κωνσταντινούπολης.

ΣΙΓΑ! ΤΟ ΚΑΛΣΟΝ! Λαπαβίτσας: Δεν πρόκειται να ψηφίσω ό,τι έρθει στη Βουλή – Κόκκινη γραμμή οι ιδιωτικοποιήσεις

Αίσθηση προκάλεσε η ευθεία προειδοποίηση προς την κυβέρνηση, ενόψει των ψηφοφοριών στη Βουλή επίμαχων νομοσχεδίων, που απηύθυνε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Λαπαβίτσας.

Ο Πάγκαλος το λεγε από το 2009: Να φορολογήσουμε τους χοντρούς για να χτυπήσουμε τη φοροδιαφυγή

Mε αφορμή τον νέο «φόρο λίπους» που ανακοίνωσε η κυβέρνηση, ο πρώην υπουργός Θόδωρος Πάγκαλος έκανε αναδημοσίευση στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter ένα σαρκαστικό άρθρο που έγραψε το 2009 στα ΝΕΑ.

Σύσκεψη στο Μαξίμου για τις γραβάτες.... Τι αποφάσισαν;

Υπό ομαλές συνθήκες, η παρένθετη συζήτηση  σε πρόσφατη σύσκεψη για τα μείζονα θέματα, στο Μέγαρο Μαξίμου,θα προσομειωνόταν με το φαιδρό, το ευχάριστο. Κι όμως. Ηταν η πρώτη φορά που μια συζήτηση για γραβάτες, μεταξύ τυρού και αχλαδιού, πολιτικοποιήθηκε στο έπακρο, αναδείχθηκαν στρατόπεδα, και  αντιπαλότητες δέθηκαν κόμπο. Σύμφωνα με  απολύτως εξακριβωμένες πληροφορίες, εκκινώντας από την «υπόθεση» Γ. Κατρούγκαλου, και την «στυλιστική του, μεγαλοαστική, άποψη που πολλούς συντρόφους ενόχλησε», κορυφαίο κυβερνητικό στέλεχος, έθεσε το θέμα της ενδυματολογικής διχοστασίας, εντός και εκτός συνόρων.

Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΚΗΣ ΕΞΑΙΡΕΘΗΚΑΝ ΓΙΔΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ!! Τα “Νέα”… διαμαρτύρονται, επειδή εξαιρέθηκε από την Εξεταστική ο Καραμανλής

Βγήκαν όλοι οι κομπλεξικοί που ο Καραμανλής τους κάθεται στο λαιμό να τσιρίζουν επειδή δεν κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ εξεταστική και για την περίοδο πριν το 2009... Δηλ. το φαντάζεστε ρε γίδια; Εξεταστική για την περίοδο 2004-2009 με Πάκη ΥΠΕΣ και Καμμένο Υφ. Ναυτιλίας; Σας έχω νέα λοιπόν: οι πρώτοι μάρτυρες που θα ζητούσε η ΝΔ να κληθούν σε τέτοια εξεταστική θα ήταν ο Καμμένος και ο Πάκης; Το φαντάζεστε;

ΣΥΡΙΖΑ εναντίον... Λούκας Κατσέλη!

Του Δημήτρη Παπακωνσταντίνου

Η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για τη σύσταση εξεταστικής των πραγμάτων επιτροπής για το πώς οδηγήθηκε η χώρα στα μνημόνια, εμπεριέχει και μία εσωτερική σύγκρουση. Καθώς σε ορισμένες από τις υπό εξέταση περιόδους, υπουργός Οικονομίας (2009 – 2010) και στη συνέχεια Εργασίας (2010-2011) της κυβέρνησης Παπανδρέου ήταν η διορισθείσα από τον ΣΥΡΙΖΑ νέα πρόεδρος της Εθνικής Τράπεζας.

Σαμαράς προς βουλευτές: Θα δικαιωθούμε

Στο αγαπημένο του στέκι στην Κηφισιά στην Ταβέρνα "Ο Βασίλης" βρέθηκε χθες βράδυ ο Πρόεδρος της ΝΔ ο οποίος παρέθεσε γεύμα στους νεοεκλεγέντες βουλευτές της ΝΔ. Πέρα του εθιμοτυπικού το γεύμα αυτό είχε πολιτικό... μενού καθώς υπήρξε εκτενής συζήτηση για όλες τις πολιτικές εξελίξεις.

Τα... αφανή εισπρακτικά μέτρα της λίστας Βαρουφάκη

Της Δήμητρας Καδδά

Στο τραπέζι του EWG που έχει προγραμματιστεί να τηλε- συνεδριάσει σήμερα στις 4μμ ώρα Ελλάδας  μπαίνουν τα κοστολογημένα αλλά και τα... αφανή εισπρακτικά μέτρα της λίστας Βαρουφάκη.

ΒΙΝΤΕΟ-ΓΙΔΙΑ ΠΕΙΤΕΙ "Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΤΑ'ΦΑΓΕ ΟΛΑ" ΝΑ ΔΩ ΚΑΤΙ! Το ΙΚΑ ζητάει πίσω χιλιάδες οικογενειακά επιδόματα και μάλιστα με τόκο!

Ακούστε να φρίξετε!! Το ΙΚΑ έδινε επιδόματα με βάση απόφαση επιτροπής... στην οποία το ΙΚΑ εισηγούνταν χωρίς δικαίωμα ψήφου και ψήφιζαν 2 άσχετοι ΔΥ, ενας εκπρόσωπος των εργαζομένων και ένας εκπρόσωπος των εργοδοτών! Δηλ. άσχετοι με το ΙΚΑ αποφάσιζαν να δίνει επιδόματα το ΙΚΑ!!
Το επίσης κορυφαίο είναι ότι τα άτομα που έκαναν μαζικά αιτήματα το 2005 και 2006 έπεσαν θύματα συμβουλών εργατολόγων... προφανώς και του γνωστού με το αδήλωτο εκατομμύριο

Σοκ σε χιλιάδες συνταξιούχους προκαλεί η απόφαση του ΙΚΑ να ζητήσει πίσω – και μάλιστα με τόκο – οικογενειακά επιδόματα που ενέκρινε και χορήγησε επί μια δεκαετία.

Τι μισθό παίρνουν οι Ευρωπαίοι ηγέτες - Σε ποια θέση είναι ο Τσίπρας

Αυτά είναι τα εισοδήματα των πολιτικών αρχηγών του πλανήτη - Ποιοι παίρνουν τα λιγότερα και ποιοι τα περισσότερα

Έχετε ποτέ αναρωτηθεί, ποιο είναι το ποσό που εισπράτουν ως μισθό οι ηγέτες της Ευρώπης και όχι μόνο; Σε ποια θέση βρίσκεται ο Αλέξης Τσίπρας;