04 Απριλίου 2015

ΜΗΝ ΑΚΟΥΤΕ ΜΑΛ@ΚΙΕΣ ΣΥΡΙΖΑ! Καμία σκιά στις σχέσεις Σαμαρά - Καραμανλή

Ο Αντ. Σαμαράς έχει δώσει εντολή να υποστηριχθεί η περίοδος 2004-2009. Όλα τα άλλα είναι εκ του πονηρού και με προφανή σκοπιμότητα.

Η ΝΔ αποφάσισε να επαναφέρει την πρόταση που είχε καταθέσει το 2011 ως αντιπολίτευση για τη σύσταση εξεταστικής επιτροπής.

Τα πρωτοσέλιδα των κυριακάτικων εφημερίδων 5-04-2015

Δείτε τα (κλικ στη φώτο για μεγέθυνση):

Βρούτσης: Με ή χωρίς εκλογές ο ΣΥΡΙΖΑ μας οδηγεί σε Μνημόνιο Δραχμής ή στο νέο Μνημόνιο ΣΥΡΙΖΑ

Τα σενάρια πρόωρων εκλογών που αποκαλύπτει η Real News σχολίασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter ο Γιάννης Βρούτσης.

Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΤΑ ΦΑΓΕ ΟΛΑ ΛΕΜΕ! Απίστευτη απάτη εκατομμυρίων σε βάρος του ΙΚΑ με... υπερήλικες και μετανάστες!

Τεράστια απάτη ύψους 200 εκατ. ευρώ είχε στηθεί σε βάρος του ΙΚΑ από εταιρείες με “διευθύνοντες συμβούλους” υπερήλικες και... μετανάστες!

Κύρτσος: Λογική η παρουσία Πάκη στην επιτροπή για το χρέος. Συνέβαλε στην αύξησή του

Την παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου, στην επιτροπή για το χρέος που ξεκίνησε τις εργασίες της, σχολίασε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter o Γιώργος Κύρτσος.

ΓΙΑΥΤΟ ΣΤΗΡΙΞΕ ΣΑΝ ΤΡΕΛΟΣ Ο ΔΗΜΗΤΡΑΚΗΣ! Αποκάλυψη: Στήνουν σκάνδαλο – μαμούθ με φαρμακοβιομηχανίες

Ένα μεγάλο σκάνδαλο πάει να στηθεί στο υπουργείο Υγείας με πρόσχημα την ενίσχυση της εγχώριας βιομηχανίας φαρμάκων.

ΠΡΟΔΙΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΗ ΠΟΡΕΙΑ ΑΚΗ->Τσίπρας-Καμμένος έδωσαν με απευθείας ανάθεση 500 εκατ. $ για αναβάθμιση 5 (ΝΑΙ ΠΕΝΤΕ) πολεμικών αεροσκαφών ηλικίας 35 ετών!!

[Τα ΠΕΝΤΕ αεροσκάφη είναι παροπλισμένα (τα αγοράσαμε το 1994 και τα παραλάβαμε το 1996-σταθμεύουν στην Ελευσίνα) από το 2009, αφού τόσο ο Καραμανλής το 2009 όσο και ο Σαμαράς το 2014 έκριναν ότι είναι ασύμφορος ο εκσυγχρονισμός τους και πρέπει να αγοραστούν νέα. Ο Καμμένος αποφάσισε ότι ο εκσυγχρονισμός του καθενός θα κοστίσει 100 εκ $ όταν το καθένα στοίχισε καινούργιο 36 εκ $ (τα τελευταία παράχθηκαν το 1990)]

Την ώρα που η κυβέρνηση στραγγίζει τα ταμεία των οργανισμών του κράτους και τα αποθεματικά του ΕΣΠΑ που ανήκουν στις περιφέρειες για να πληρώσει μισθούς και συντάξεις, δίνει 500 εκατ. δολάρια, όπως αποκαλύπτει το «Πρώτο Θέμα», για να ανακατασκευάσει πέντε αεροπλάνα ηλικίας 35 ετών που εξειδικεύονται στον υποβρύχιο πόλεμο. Μάλιστα, τις επόμενες ημέρες αναμένεται να δοθεί στην αμερικανική εταιρεία Lockheed προκαταβολή 45 εκατ. δολαρίων.

ΕΓΓΡΑΦΟ! ΠΛΗΡΩΝΕ ΜΑΛ@ΚΑ! 17.000 δίνει η Ζωή για διαμονή και φαί του Βέλγου με την παντόφλα (και συνεργατών του) της επιτροπής για το Χρέος

Κάτι παραπάνω από 16.000 ευρώ θα στοιχίσει η πρώτη τριήμερη συνεδρίαση της επιτροπής Λογιστικού Ελέγχου του Χρέους στη Βουλή, η οποία κατά την έναρξή της σήμερα προκάλεσε τις σφοδρές αντιδράσεις των κομμάτων της αντιπολίτευσης τα οποία δεν είχαν κληθεί στην εκδήλωση και αγνοούσαν ότι το παρόν θα έδινε και θα μιλούσε και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος.

Σοκ -Τζιχαντιστές με βαριοπούλες καταστρέφουν παγκόσμιο μνημείο Πολιτισμού της UNESCO [εικόνες & βίντεο]

Απέραντη θλίψη προκαλούν οι εικόνες από το Ιράκ και οι οποίες δείχνουν κυριευμένους από το μίσους τζιχαντιστές να καταστρέφουν με μανία την αρχαία πόλη Χάτρα των 2.100 ετών που ιδρύθηκε από το ελληνιστικό βασίλειο των Σελευκιδών.

Πρώην νοσηλεύτρια βοήθησε τη Βίκυ Σταμάτη να δραπετεύσει -Της έδωσε το κλειδί για το λουκέτο, την πήγε σπίτι της κόρης της

[Πάντως και τους υπαλλήλους πρέπει να τους περνούν από κανα ψυχολογικό τέστ που και πότε... δηλ. η άλλη πως την είδε; Ότι θα πάρει τη Σταμάτη και θα την πάει που; Στην κόρη της; Και περίμενε να μην την αναγνωρίσει; Σοβαρά τωρα, σίγουρα ξέορυν ποιος είναι νοσηλευτής και ποιος νοσηλευόμενος εκεί στο Δρομοκαϊτειο;]

Πρώην νοσηλεύτρια βοήθησε τη Βίκυ Σταμάτη να αποδράσει από το Δρομοκαΐτειο, σύμφωνα με απόλυτα διασταυρωμένες πληροφορίες.

Η Αυγή επιτίθεται στον Πανούση: Ψυχάρης-Κυβέρνηση 1-0...

Σκληρή επίθεση κατά του υπουργού Γιάννη Πανούση κάνει σήμερα η εφημερίδα του ΣΥΡΙΖΑ «Αυγή», αφήνοντας αιχμές και για το παρελθόν του στη ΔΗΜΑΡ.

Από πού εμπνεύστηκε η Βίκυ Σταμάτη το μήνυμα που χάραξε στο δέντρο

Το μήνυμα που έγραψε η Βίκυ Σταμάτη σε δέντρο έξω από την εκκλησία όπου βρέθηκε είναι από χθες στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος.

Πόσους έχει “σκοτώσει” ο Σταλόνε; - ΒΙΝΤΕΟ

Ο Σιλβέστε «Σλάι» Σταλόνε είναι γνωστός για τους σκληροτράχηλους ρόλους που τον έχουν χαρακτηρίσει και τη δεινή του ικανότητα να σκοτώνει τους «κακούς» του με πολλούς τρόπους, αλλά κυρίως με όπλα.

Προτεινόμενα μέτρα 10,2-11,6 δισ. ευρώ στη λίστα Βαρουφάκη

Της Δήμητρας Καδδά

Η «Λίστα Βαρουφάκη που διέρρευσε την προηγούμενη εβδομάδα, περιλαμβάνει προτεινόμενα μέτρα όχι μόνο για το 2015 (4,68- 6,1 δις ευρώ) αλλά και μέτρα που μπορεί να φέρουν έως 5,49 δις ευρώ το 2016, μεταξύ των οποίων και παρεμβάσεις στις ΔΕΚΟ με όφελος 58 εκατ. ευρώ.

ΒΙΝΤΕΟ-Κοζάνη: Ο κακός χαμός στο περιφερειακό συμβούλιο με τους ΣΥΡΙΖΑίους να φιμώνουν τους υπόλοιπους! Γατί διακόπηκε η συνεδρίαση

Πρωτοφανείς σκηνές εκτυλίχθηκαν στο περιφερειακό συμβούλιο Δ. Μακεδονίας, που συνεδρίασε χθες, με αφορμή την απόφαση της κυβέρνησης να "μαζέψει" τα χρήματα των περιφερειών και να τα μεταφέρει στην Τράπεζα της Ελλάδας.

Τρελό γέλιο το σούργελο, ο Βέλγος καθηγητής που μίλησε στη Βουλή και θα πληρωθεί για να πει αυτό που ξέρουν οι Έλληνες ταξιτζήδες "δεν τους χρωστάμε αλλά μας χρωστάνε 1 τρις"

Τα ομόλογα της Τράπεζας της Ανατολής να μην ξεχάσει το σούργελο να συνυπολογίσει... 1 τρις το καθένα αξίζουν και έχουμε μερικά απ'αυτά- Και βέβαια όλα τα λεφτά η γαλλική προφορά της Ζωής... Α και μια απορία: Αυτά τα 7,5 δις που αγωνίζεται ο ΣΥΡΙΖΑ να πάρει τι ειδους χρέος είναι; Επαχθές; Απεχθές; Επονείδιστο; Ή είναι βιώσιμο και άρα σωστό; 

«Η Επιτροπή θα διενεργήσει Λογιστικό Έλεγχο του ελληνικού χρέους τους επόμενους μήνες, σε μια προσπάθεια να διευκρινίσουμε κατά πόσον μέρος του ελληνικού Δημοσίου Χρέους είναι αθέμιτο, είναι παράνομο, απεχθές ή μη βιώσιμο», τόνισε αρχικά ο ειδικός επί θεμάτων χρέους, Βέλγος, Ερίκ Τουσέν.

Δημιουργική ρητορεία

Στο email Βαρουφάκη προς τους δανειστές υπάρχει ένας πίνακας που αναφέρει ότι το πρωτογενές πλεόνασμα του 2015 θα κινηθεί από 3,1% του ΑΕΠ έως και 3,9% του ΑΕΠ. Παρ’ όλα αυτά το Μέγαρο Μαξίμου υποστηρίζει ότι πέτυχε στη διαπραγμάτευση τον στόχο για μικρότερο πλεόνασμα 1,2%-1,5%. Δηλαδή, όπως θα έλεγε και ο κ. Βαρουφάκης, έχουμε πλέον δημιουργική ασάφεια και στον χώρο της αριθμητικής.

Reuters: Παραχωρήσεις προς τους δανειστές στην ελληνική λίστα

Σειρά παραχωρήσεων προς τους δανειστές περιλαμβάνει η 26σέλιδη λίστα της ελληνικής κυβέρνησης, που εστάλη την Τετάρτη 1η Απριλίου, σύμφωνα με το Reuters.

Μόνο 1.700 ευρώ τον μήνα νοικιάζει το αρχοντικό της η Δανάη Στράτου -Τι γράφει η αγγελία

Την απόφαση να φύγουν από το αρχοντικό της Ακρόπολης πήραν ο Γιάνης Βαρουφάκης και η σύζυγός του Δανάη Στράτου.

ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ ΟΙ ΓΑΛΛΟΙ! 1927-1930: Διαπραγμάτευση και «κούρεμα» των ελληνογαλλικών πολεμικών χρεών

Το πρώτο τέταρτο του 20ού αιώνα, δεν είχε φανεί τυχερό για την ελληνική οικονομία. Ο προηγούμενος αιώνας τής είχε κληροδοτήσει τον Διεθνή Οικονομικό Έλεγχο των Μεγάλων Δυνάμεων, με περιορισμούς στη νομισματική και δημοσιονομική πολιτική, βαρύτατα χρέη και απώλεια της εκμετάλλευσης των κρατικών μονοπωλίων. 

Η "ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΟΥ ΤΙΠΟΤΑ" ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΙ ΤΟΝ ΠΡΥΤΑΝΗ! Ο Πρύτανης παρακαλάει τους αναρχοάπλυτους να φύγουν

Αφήνει αιχμές για την κυβέρνηση για την κατάληψη
 
Συνεχίζεται για έκτη μέρα η κατάληψη στην Πρυτανεία του Πανεπιστημίου Αθηνών, με τον πρύτανη του ιδρύματος Αθανάσιο Δημόπουλο να κάνει έκκληση στους αντιεξουσιαστές να αποχωρήσουν από το κτίριο, αφήνοντας αιχμές κατά της πολιτείας.

Μετά την κατακραυγή, αναθεωρούν τώρα τα μέτρα ασφαλείας της Βουλής

Ανασχεδιάζονται ορισμένα από τα μέτρα ασφαλείας στο χώρο του Κοινοβουλίου, ώστε να προστατευθεί αποτελεσματικότερα ο Ναός της Δημοκρατίας.

Αυτό προκύπτει από την έκδοση και ανάρτηση απόφασης να ανακληθούν όλες...

Αφού η Κυβέρνηση υπέκυψε στα αιτήματα τους, σταματούν την απεργία πείνας οι «Πυρήνες»

Έπειτα από την ικανοποίηση των αιτημάτων τους από την Κυβέρνηση, με τη κατάθεση του νομοσχεδίου για την κατάργηση των φυλακών υψίστης ασφαλείας τύπου Γ’ αλλά και για την αποφυλάκιση με όρους των συγγενών των αδελφών Τσάκαλου, οι 22 κρατούμενοι για τη Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς, προχώρησαν σήμερα στον τερματισμό της απεργίας πείνας μετά από 32 ημέρες.

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΙΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ! Παππάς: Η Δεξιά χρησιμοποιεί αντιεξουσιαστές

“Κάποιοι από τη Δεξιά χρησιμοποιούν τους αντιεξουσιαστές” αναφέρει ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς, σχολιάζοντας το... μπαράζ καταλήψεων από ομάδες αναρχικών.

Διαφωνεί ο Βαρουφάκης με τις Εξεταστικές Επιτροπές

Ποια δήλωση του Υπουργού προκάλεσε αίσθηση
 
"Φοβάμαι δυστυχώς, ότι υπάρχει μια τάση στην Ελλάδα, η αποτυχία του πολιτικού συστήματος και της Δικαιοσύνης, να μεταφέρεται σε Εξεταστικές Επιτροπές στη Βουλή", δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης κατά την διάρκεια της τοποθέτησης του στην πρώτη συνεδρίαση της Επιτροπής Λογιστικού Ελέγχου του Χρέους, προκαλώντας αίσθηση με τα λεγόμενά του.

Ν.Δ. για τις σταλινικές πρακτικές μονοκομματικού κράτους από ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ με κομπάρσο τον Πάκη


Πυρ και μανία τα κόμματα της αντιπολίτευσης για τη σημερινή εκδήλωση κατά την έναρξη των εργασιών της Επιτροπής Λογιστικού Ελέγχου του Χρέους στη βουλή.


Στη ΓΑΔΑ γυναίκα που θεωρείται ύποπτη ως «βοηθός» της Σταμάτη

Στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής εξετάζεται μια γυναίκα, η οποία θεωρείται ότι μπορεί να είναι αυτή που βοήθησε την Βίκυ Σταμάτη να αποδράσει και στη συνέχεια να...«εξαφανιστεί».

Το σκίτσο που tweetαρε ο Άδωνις για τον Βαρουφάκη - ΦΩΤΟ

Μία γελοιογραφία με τον υπουργό Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη ανέβασε στο λογαριασμό του στο twitter, ο Άδωνις Γεωργιάδης.

ΕΔΩ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Η ΡΑΧΗΛ! Η Ραχήλ Μακρή για την Βίκυ Σταμάτη

Στον σκοπό της ποινής που είναι ο σωφρονισμός αναφέρεται η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ραχήλ Μακρή μέσα από το λογαριασμό της στο facebook, "φωτογραφίζοντας" την υπόθεση της Βίκυς Σταμάτη.

Ο Σουλτς προειδοποιεί τον Τσίπρα για το ταξίδι στη Μόσχα

Εντονες αντιδράσεις προκαλεί το επικείμενο ταξίδι του Αλέξη Τσίπρα στη Μόσχα, με τον Μάρτιν Σουλτς να κρούει τον κώδωνα του κινδύνου στον Ελληνα πρωθυπουργό, προειδοποιώντας τον για αυτή την επίσκεψη.

BINTEO-Χρυσόγονος: Στη λαϊκή εντολή αν το αποτέλεσμα της διαπραγμάτευσης δεν είναι καλό

Την αναζήτηση λαϊκής εντολής σε περίπτωση κατά την οποία η κυβέρνηση δεν καταφέρει να επιτύχει ένα καλύτερο αποτέλεσμα από τη διαπραγμάτευση με τους εταίρους πρότεινε ο Κώστας Χρυσόγονος μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Mega.

ΒΙΝΤΕΟ-Αφιερωμένο στα παπαγλάκια του ΣΥΡΙΖΑ που μας τα ζαλίζουν για τις σχέσεις Τσίπρα-Καραμανλή

Ότι τον κατηγορούσε πως οδήγησε τη χώρα στην καταστροφή το κάνουμε γαργάρα έτσι; Αν δεν το "θυμάστε", δείτε το:

ΦΩΤΟ-Οι επιλογές ΣΥΡΙΖΑ έχουν πάνω απ' όλα αξιοκρατία και σοβαρότητα

Αντιγράφω από την ειδησεογραφία:

Στη θέση του αναπληρωτή διευθύνοντος συμβούλου της ΔΕΗ ο υπουργός ΠΑΠΕΝ προτείνει τον Σταύρο Γούτσο, επίκουρο καθηγητή στο τμήμα Μηχανολόγων και Αεροναυπηγών Μηχανικών στον τομέα διοίκησης και Οργάνωσης του Πανεπιστημίου Πατρών.

Ακούγεται πολύ σοβαρός άνθρωπος... μέχρι να δείτε αυτό:

Δημόσιος εξευτελισμός ερωμένης από εξαγριωμένη σύζυγο (VIDEO)

Ακόμα ένα απίστευτο γεγονός συνέβη στην Κίνα, όπου η εξαγριωμένη απαντημένη σύζυγος ξεπέρασε τα αστικά όρια.. αφού έπιασε από τα μαλλιά, την ερωμένη του άντρα της και την διέσυρε..

Οι πιο μποτιλιαρισμένες πόλεις του κόσμου για το 2014-Που βρίσκεται η Αθήνα

Κάθε οδηγός χάνει κατά μέσο όρο 100 ώρες τον χρόνο πηγμένος στην κίνηση τις ώρες αιχμής. Και αυτή είναι η λίστα με τις χειρότερες πόλεις του κόσμου.

Τρόμος στον 91ο όροφο ουρανοξύστη για δύο καθαριστές τζαμιών!ΒΙΝΤΕΟ

Ο δυνατός αέρας χτυπούσε με δύναμη την πλατφόρμα στο κτίριο.

Ένα απίστευτο και συνάμα τρομακτικό βίντεο κάνει εδώ και λίγες ώρες το γύρο του διαδικτύου. Συγκεκριμένα, δύο υπάλληλοι εταιρείας καθαρισμού τζαμιών, οι οποίοι βρίσκονταν στον 91ο όροφο ενός ουρανοξύστη στη Σανγκάη, έζησαν στιγμές απόλυτου τρόμου, όταν άρχισε να φυσάει ένας δυνατός αέρας.

Έτσι θα ήταν η Γη αν έλιωναν οι πάγοι – ΒΙΝΤΕΟ

Πέρυσι έγινε γνωστό ότι αρκετά από τα αποτελέσματα των κλιματικών αλλαγών είναι μη αναστρέψιμα. Η στάθμη των υδάτων στη θάλασσα ανεβαίνει με μεγαλύτερο ρυθμό κάθε χρόνο και η Διακυβερνητική Επιτροπή για την Αλλαγή του Κλίματος υπολογίζει ότι θα αυξηθεί κατά ένα μέτρο ή περισσότερο μέχρι το τέλος αυτού του αιώνα.

ΣΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΥ! Έστειλε νομικό στο ΣτΕ... τον άκουσαν, γέλασαν και τον έδιωξαν! Το υπΟικ μόνο αρμόδιο για τους μισθούς των στρατιωτικών!

Το άκρον άωτο του λαϊκισμού!! Ο Πανάρας έστειλε νομικό σύμβουλο να ξεφτιλιστεί, λέγοντας στο ΣτΕ ότι το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας θα νομοθετήσει για επιστροφή χρημάτων στους στρατιωτικούς!! Στο ΣτΕ έλιωσαν στο γέλιο και τον πέταξαν έξω με τις κλωτσιές... Φυσικά ο Πανάρας ξέρει ότι αυτά είναι πίπες αλλά έστειλε τον εκπρόσωπο να ζητήσει αναβολή για να μην ξεφτιλιστεί και να μπορεί να συνεχίσει να πουλάει σανό στα γίδια...

Στο κενό η προσπάθεια του νομικού συμβούλου του ΥΠΕΘΑ να δοθεί αναβολή στην εκδίκαση της προσφυγής των στρατιωτικών στο ΣτΕ κατά της ρύθμισης Σταϊκούρα για το 50% της επιστροφής χρημάτων που τους οφείλονται. Ο νομικός σύμβουλος που παρέστη με εντολή Καμμένου υποστήριξε ότι θα έπρεπε να αναβληθεί η συζήτηση ,γιατί το ΥΠΕΘΑ θα νομοθετήσει για το θέμα.

ΓΕΛΑΕΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΒΛΑΚΑ! Ιδιωτικά σε Παππά: «Όχι μόνο δε σου χρωστάμε αλλά μας χρωστάς και 20.000€»

Με επιστολή της στον υπουργό Επικρατείας Ν. Παππά, η Ένωση Ιδιωτικών Τηλεοπτικών Σταθμών Εθνικής Εμβέλειας, υπογραμμίζει ότι όχι μόνο οι τηλεοπτικοί σταθμοί δεν χρωστούν 24,15 εκατομμύρια ευρώ -καθώς έχει καταργηθεί η σχετική υποχρέωση για τις συχνότητες- αλλά το Δημόσιο τους χρωστά 24,17 εκατ. για τη χρήση του airtime στις εκλογικές αναμετρήσεις.

Ο νέος ΕΝΦΙΑ θα γίνει το Βατερλό και του ΣΥΡΙΖΑ

Και θα είμαστε από μια μεριά να γελάμε με τα χάλια τους!

Αν ρωτήσεις έστω και έναν Έλληνα τι ήταν εκείνο που προκάλεσε τη μεγαλύτερη ζημιά στην προηγούμενη κυβέρνηση, χωρίς να το πολυσκεφτεί θα σου πει: «Ο ΕΝΦΙΑ. Ο τρόπος που εφαρμόστηκε και φυσικά που σχεδιάστηκε».

Ο αντικαγκελάριος αποκάλυψε διάλογο Τσίπρα-Μέρκελ

Η Γερμανία πρότεινε στον κ. Τσίπρα να «παγώσει» τους λογαριασμούς των ευκατάστατων Ελλήνων πολιτών που χρωστούν φόρους στην πατρίδα τους, δήλωσε ο αντικαγκελάριος Ζίγκμαρ Γκάμπριελ, στην γερμανική εφημερίδα Rheinische Post.

Διώξεις για την υπόθεση Γιακουμάκη

Διώξεις για παράβαση καθήκοντος κατ΄εξακολούθηση, έχει ασκήσει ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Ιωαννίνων, σε βάρος του...

Υβρεολόγιο Μαζιώτη εναντίον Ντόρας-Άδωνι

Διαβάστε την επιστολή του ηλίθιου:

Μετά από 33 μέρες απεργίας πείνας των πολιτικών κρατουμένων κι ενώ η υγεία των συντρόφων επιδεινώνεται και υπάρχει κίνδυνος για την ζωή του συντρόφου Νικολόπουλου ενώ ενδέχεται να έχει μόνιμη βλάβη στην υγεία του, η μνημονιακή κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ δείχνει το πραγματικό της πρόσωπο. Ποτέ καμία κυβέρνηση στο παρελθόν, δεν άφησε απεργό πείνας να πάθει μόνιμη βλάβη. Αυτό είναι επίτευγμα της «αριστερής και προοδευτικής» κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.

Δημοσκόπηση για τις Σκουριές: Πλειοψηφία δύο τρίτων υπερ της μεταλλευτικής δραστηριότητας

Το 61% των πολιτών του δήμου Αριστοτέλη πιστεύει ότι η κυβέρνηση πρέπει να στηρίξει την επένδυση της εταιρίας «Ελληνικός Χρυσός», στις Σκουριές Χαλκιδικής, σύμφωνα με δημοσκόπηση του τοπικού τηλεοπτικού σταθμού «Βεργίνα TV».

ΔΩΣΙΛΟΓΟΙ!! ΠΑΝΩ ΠΟΥ ΘΑ ΓΟΝΑΤΙΖΑΝ ΟΙ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ! "Αλλάζει τακτική το Μαξίμου και δεν θέλει έκτακτο Eurogroup - Der Spiegel: Χαρακτηρίζουν βελτιωμένη τη λίστα οι Θεσμοί"

"Αλλάζει τακτική" διαρρέει ο Τσίπρας και τα παπαγαλάκια το παπαγαλίζουν... δηλ. ρ παπαγάλοι αν δεν άλλαζε τακτική ο Τσίπρας, οι Ευρωπαίοι ήταν έτοιμοι να του κάνουν το χατίρι;

- H απόφαση λήφθηκε κατά τη διάρκεια της σύσκεψης υπό τον Αλέξη Τσίπρα στο Μέγαρο Μαξίμου- Ο υπουργός Οικονομίας, κ. Σταθάκης χαρακτήρισε διαχειρίσιμη την έλλειψη ρευστότητας της οικονομίας
- Η κυβέρνηση θέλει πρώτα να πληρώσει τη δόση των 450 εκατ. ευρώ στο ΔΝΤ πριν συνεδριάσει το Eurogroup
- Πηγές των Θεσμών αναφέρουν πως η λίστα της Αθήνας με τις μεταρρυθμίσεις είναι βελτιωμένη

Τα 1,9 δις που ζητάνε, δεν είναι στα χέρια του Ντράγκι... αλλά δε γ@μιέται! Οι ΣΥΡΙΖΑίοι βρίζουν τον Ντράγκι

Ενα από τα πάγια αιτήματα της ελληνικής κυβέρνησης, πριν και μετά την εκλογή της, ήταν η επιστροφή ποσού 1,9 δισ. από τα κέρδη της ΕΚΤ από τα ελληνικά ομόλογα.

ΤΩΡΑ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ; Νέο σατιρικό βίντεο του ZDF υπέρ της Ελλάδας! (ΒΙΝΤΕΟ)

Βέβαια οι εν λόγω "κωμικοί" ξεκινούν από λάθος βάση για να καταλήξουν ότι οι Γερμανοί έχουν κερδίσει 300-400 εκ ευρώ από την Ελλάδα την περίοδο της κρίσης αναφερόμενοι μάλλον σε τόκους... λένε επανειλημμένα ότι η Γερμανία δεν χάρισε λεφτά αλλά τα ΔΑΝΕΙΣΕ στην Ελλάδα και κερδίζει από τους τόκους... αυτό 'όμως θα ίσχυε αν τους τα ξεπληρώναμε! Στην περίπτωσή μας όμως όχι μόνο δεν πρόκειται να τους ξεπληρώσουμε ποτέ τα 40-50 δις που έβαλαν στα πακέτα στήριξης, αλλά το σπουδαιότερο είναι ότι δεν θέλουμε να τους τα ξεπληρώσουμε αφού θεωρούμε ότι δεν τους τα χρωστάμε... έτσι έχουμε το παράδοξο:

BINTEO-Επέστρεψε στο Δρομοκαΐτειο η Βίκυ Σταμάτη - Οι αστυνομικοί μιλούν για οργανωμένο σχέδιο απόδρασης που στράβωσε - Η γυναίκα μυστήριο στο Χαϊδάρι

- Οι αστυνομικοί θεωρούν πως είναι σε άθλια ψυχολογική κατάσταση, αλλά δεν μοιάζει με άνθρωπο που έμεινε τη νύχτα στο δρόμο
- Οι αστυνομικοί αναζητούν μία γυναίκα με το όνομα Νίκη στην περιοχή του Χαϊδαρίουπου θεωρούν πως φιλοξένησε τη Βίκυ Σταμάτη
- Πληροφορίες αναφέρουν πως η Βίκυ Σταμάτη μιλούσε ασταμάτητα στους αστυνομικούς ξεκινώντας από τη γνωριμία της με τον Άκη Τσοχατζόπουλο
- Ο συνήγορος της Β. Σταμάτη δηλώνει πως τριγυρνούσε στους δρόμους όλη τη νύχτα, χωρίς τροφή και νερό
- Για την απόδρασή της από το Δρομοκαΐτειο η Βίκυ Σταμάτη είχε ανοίξει το ντους προκειμένου να παραπλανήσει τους φρουρούς
- Η συγκίνηση του πατέρα της Βίκυς Σταμάτη
- Το λαμπερό παρελθόν της Σταμάτη