06 Απριλίου 2015

ΒΙΝΤΕΟ-Ο Περίανδρος, πρώην υπαρχηγός της ΧΑ, «καρφώνει» Μιχαλολιάκο: Αυτός δίνει όλες τις εντολές – Ψινάκης και Μπακογιάννη ήταν στόχοι μας [βίντεο]

Απίστευτα «καρφιά» κατά του πρώην μέντορά του, Νίκου Μιχαλολιάκου, αφήνει ο, καταδικασμένος για δολοφονική επίθεση, ακροδεξιός, Περίανδρος, κατά κόσμον Αντώνης Ανδρουτσόπουλος.

«Θερμά συγχαρητήρια» Άδωνι στην κυβέρνηση


«Θερμά συγχαρητήρια» δίνει στην κυβέρνηση με ανάρτηση του στο Twitter ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Άδωνις Γεωργιάδης.

Ν.Δ.: Η κυβέρνηση στρέφεται κατά της ασφάλειας και της κοινωνικής συνοχής της χώρας

Επικριτική απέναντι στην κυβέρνηση εμφανίζεται η Γραμματεία Στρατηγικού Σχεδιασμού και Προγράμματος της Ν.Δ., κατηγορώντας τη συμπολίτευση ότι στρέφεται κατά της ασφάλειας και της κοινωνικής συνοχής της χώρας.

Δείτε τα έσοδα του ΦΠΑ για κάθε εφορία σε όλη την Ελλάδα (έγγραφα)

Δείτε τη λίστα με τα έσοδα του ΦΠΑ όλων των εφοριών στην Ελλάδα. Στους πίνακες βλέπετε τα ποσά που προσδοκούσε να εισπράξει ο μηχανισμός και εκείνα που τελικά εισπράχθηκαν. Τα έσοδα αφορούν το 2014 ενώ πρέπει να σημειωθεί ότι στον προυπολογισμό ελήφθησαν υπόψη τα ποσά που υπολόγιζαν ότι θα εισπράξουν οι εφορίες.

Κακλαμάνης: Να δοθεί λύση στο ζήτημα της ψήφου των Ελλήνων ομογενών

Το θέμα της άσκησης του εκλογικού δικαιώματος κατά τις γενικές βουλευτικές εκλογές από τους Έλληνες εκλογείς, που διαμένουν στο εξωτερικό, φέρνει στο προσκήνιο, με ερώτησή του προς τον υπουργό Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Νίκο Βούτση, ο βουλευτής της ΝΔ, Νικήτας Κακλαμάνης.

ΕΚΕΙ ΜΑΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΜΕ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ! Καθηγητής έκλεψε τα χρήματα που συγκέντρωσαν μαθητές για την πενθήμερη (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη σε σχολείο. Μαθητές είχαν συγκεντρώσει το ποσόν των 700 ευρώ για την πενθήμερη εκδρομή τους. Όπως αποκάλυψε όμως ρεπορτάζ του Mega αυτά τα χρήματα τα κράτησε ο καθηγητής τους που του τα είχαν δώσει να τα…φυλάξει.

Ραχήλ σε Καμμένο: Φορολογούνται οι πολίτες για άχρηστους εξοπλισμούς από ανίκανους

Αστραψε και βρόντηξε η Ραχήλ Μακρή στη συζήτηση της επιτροπής για λογιστικό έλεγχο του χρέους, καθώς, επιτέθηκε με σφοδρότητα κατά του υπουργού Αμυνας.

ΚΟΥΡΕΜΑ ΔΕΧΕΣΑΙ; ΔΟΣΕΙΣ ΕΣΤΩ; Μάρδας: Οι Γερμανοί μας χρωστάνε 278,7 δισ. ευρώ από τις αποζημιώσεις και το κατοχικό δάνειο

Το ποσό στο οποίο έχει υπολογίσει το υπουργείο Οικονομικών τις γερμανικές αποζημιώσεις αποκάλυψε ο Δημήτρης Μάρδας στην Επιτροπή της Βουλής για λογιστικό έλεγχο του χρέους.

Πατριαρχείο Ιεροσολύμων: «Το Άγιο Φως θα έρθει και φέτος στην Ελλάδα»

Τη διαβεβαίωση, ότι το Άγιο Φως θα ταξιδέψει και φέτος στην Ελλάδα, έδωσε το Πατριαρχείο Ιεροσολύμων, με αφορμή το αίτημα που διατύπωσε η Ένωση Άθεων να καταργηθεί η αεροπορική μεταφορά για οικονομικούς λόγους.

ΧΟΥΝΤΑ ΛΕΜΕ! Επιστολή Χατζάκη: Ο Ξυδάκης απείλησε να μου στείλει το ΣΔΟΕ αν δεν παραιτηθώ!

Στα άκρα ωθείται η κόντρα μεταξύ του Σωτήρη Χατζάκη και του Νίκου Ξυδάκη, με το σίριαλ αλληλοκατηγοριών να παίρνει πλέον διαστάσεις “βεντέτας”.
Σε σημερινή επιστολή του, ο καλλιτεχνικός Διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου, αναφέρει πως ο αναπληρωτής υπουργός Πολιτισμού τον απείλησε ότι θα του στείλει το ΣΔΟΕ εάν δεν υποβάλλει την παραίτησή του!

Εξι στις δέκα διασημότερες προσωπικότητες όλων των εποχών είναι Ελληνες [λίστα]

Τη λίστα με τις πιο διάσημες προσωπικότητες όλων των εποχών έδωσε στη δημοσιότητα η ομάδα Macro Connections από το Media Lab του Τεχνολογικού Ινστιτούτου της Μασαχουσέτης και το ελληνικό στοιχείο είναι κυρίαρχο.

Αυτοί είναι οι πεσόντες του οχυρού Ιστίμπεη (6 Απριλίου 1941)- ΒΙΝΤΕΟ

Στις 6 Απριλίου 1941, η οχυρωματική «Γραμμή Μεταξά» δέχεται επίθεση από τις γερμανικές δυνάμεις. Το Ρούπελ και το Ιστίμπεη βομβαρδίζονται σφοδρά. Είναι όμως απόρθητα. Επανειλημμένες απόπειρες των εχθρών, για κάθοδο εντός των στοών, μέσα στα Οχυρά, αποκρούονται με βαριές απώλειες.

ΒΙΝΤΕΟ-Η ατάκα της Βούλτεψη που εξόργισε τη Ζωή Κωνσταντοπούλου

Ενταση με το καλημέρα υπήρξε στη Βουλή, καθώς, εκτός από το γεγονός ότι οι βουλευτές έδειχναν εκνευρισμένοι για την καθυστερημένη έναρξη της συζήτησης, μια ατάκα της Σοφίας Βούλτεψη εκνεύρισε την Πρόεδρο της Βουλής.

Reuters: Δεν ξέρει τι θέλει η κυβέρνηση Τσίπρα -Οι δανειστές απορούν ποιος κάνει «κουμάντο»

Σκληρή κριτική για την εναλλασσόμενη στάση της κυβέρνησης στο θέμα των ιδιωτικοποιήσεων, αλλά και τις διαφορετικές απόψεις που ακούγονται από τα μέλη της, ασκεί το Reuters.

ΝΔ για ΣΥΡΙΖΑ: Αφού έφεραν τους κουκουλοφόρους σε Πανεπιστήμια και Βουλή τώρα τους βάζουν να νομοθετούν

Με σφοδρότητα αντέδρασε η ΝΔ  στις τοπολογίες βουλευτών  του ΣΥΡΙΖΑ με τις οποίες μειώνονται οι επιπλέον ποινές σε κουκουλοφόρους και δίνεται η δυνατότητα σε κατηγορούμενους να μην επιτρέπουν να τους γίνεται εξέταση DNA.

Μεσαίωνας! Η Τουρκία μπλοκάρει όλα τα social media!


Το Twitter αφαίρεσε τις φωτογραφίες του εισαγγελέα και εντός των επομένων ωρών θα αποκατασταθεί η λειτουργία του στην Τουρκία

Ακραία απόφαση της Τουρκίας που απαγορεύει την πρόσβαση σε όλα τα social media! Αφορμή η φωτογραφία με το πιστόλι στον κρόταφο του δολοφονηθέντα εισαγγελέα Σελίμ Κιράζ, που είχε απαχθεί από μέλη ακροαριστερής οργάνωσης!

Μητσοτάκης: Η ΝΔ θα καταψηφίσει το νομοσχέδιο για την κατάργηση των φυλακών τύπου Γ'

«Η θέση της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης είναι αρνητική στο νομοσχέδιο για την κατάργηση των φυλακών τύπου Γ' και θα καταψηφίσει το νομοσχέδιο με εξαίρεση ένα άρθρο που αφορά στο bullying», δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

ΜΑΛ@ΚΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΤΕ, ΤΟΣΟ ΓΙΔΙΑ ΣΑΣ ΘΕΩΡΟΥΝ! Καμμένος: "Άμεσα η αποκατάσταση των μισθών των στρατιωτικών"

Έχει βρει τα λεφτά λέει αλλά τα άλλα υπουργεία δεν του έχουν απαντήσει ακόμα... κάντε μπεεε τώρα, όσοι δεν σας άρεσε ο Σαμαράς...
 
Την εξασφάλιση κονδυλίων από περικοπές εξοπλιστικών προγραμμάτων προκειμένου αυτά να δοθούν άμεσα, «ακόμα και αύριο»...

Πέντε πόλεις για τους λάτρεις του πολιτισμού -Σε τι είναι καλύτερη η Βαρκελώνη από το Παρίσι ή το Λονδίνο [εικόνα]

Βόλτα στο Λούβρο; Περίπατος στα κτίρια που έχουν την «υπογραφή» του Αντόνιο Γκαουντί; Θαυμασμός της Καπέλα Σιξτίνα ή μήπως του βασιλικού παλατιού του Αμστερνταμ;
Είναι οι πόλεις που έλκουν όσο λίγες τους λάτρεις του πολιτισμού. Αμστερνταμ, Βαρκελώνη, Βερολίνο, Λονδίνο, Παρίσι και Ρώμη «κονταροχτυπιούνται» για τον άτυπο τίτλο της πιο σημαντικής πολιτιστικής πρωτεύουσας της Ευρώπης, σύμφωνα με το Open Europe, που δημοσίευσε ένα γράφημα στο οποίο συγκρίνονται τα καλύτερα σημεία αυτών των πόλεων.

Κανονικά οι ιδιωτικοποιήσεις – Όλα όσα αποφασίστηκαν στο Μέγαρο Μαξίμου

Κανονικά φαίνεται πως θα ολοκληρωθούν οι ιδιωτικοποιήσεις των περιφερειακών αεροδρομίων, του Ελληνικού και του ιπποδρομιακού στοιχήματος, σύμφωνα με όσα αποφασίστηκαν σήμερα στο Μέγαρο Μαξίμου.

Δείτε τη σ@ξι προπονήτρια που γυμνάζει την Μέρκελ

Η Γερμανίδα καγκελάριος ακόμα και στις διακοπές της δεν παραλείπει την άσκηση - Καθημερινές συνεδρίες πιλάτες με την προσωπική γυμνάστρια Άννα Τούρτσο

Με φόρμα γυμναστικής και καπελάκι κυκλοφορεί στους δρόμους του ιταλικού νησιού Ίσκια, η Γερμανίδα καγκελάριος, Άνγκελα Μέρκελ, με τον σύζυγό της, Γιοακίμ Σάουερ, όπου περνούν τις πασχαλινές διακοπές τους.

Θα δολοφονούσαν με μαφιόζικο τρόπο πασίγνωστη παρουσιάστρια ειδήσεων;

Mία πολύ περίεργη υπόθεση ερευνά η Ασφάλεια Πειραιά στην οποία εμπλέκεται μία πασίγνωστη παρουσιάστρια σε δελτία ειδήσεων σε γνωστό κανάλι και η οποία φαίνεται πως ενοχλεί κάποιους που θέλουν να τη βγάλουν από τη μέση.

BINTEO-"Ξύλο" Κυριάκου στη Ζωή γιατί άργησε ξεκινήσει η συζήτηση για την Εξεταστική

Από νωρίς άρχισαν να... σφάζονται οι βουλευτές, με πρώτη αφορμή την καθυστέρηση της συζήτησης για τη σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής για τα Μνημόνια, που προκάλεσε εκνευρισμό στη βουλή.

Σακελλαρίδης: Ισως αυξηθεί ο ΦΠΑ στα νησιά-ΝΔ: Ασάφειες και αυτοσχεδιασμοί

«Είναι ένα θέμα το οποίο είναι υπό ανοικτή διαβούλευση» τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γαβριήλ Σακελλαρίδης, μιλώντας στον ραδιοσταθμό Real και αναφερόμενος στο ενδεχόμενο αύξησης του ΦΠΑ σε ορισμένα νησιά.

Financial Times: Ο ΣΥΡΙΖΑ ξεμένει από χρήμα και ιδέες

«Το ρίσκο για την Αθήνα να ξεμείνει από ρευστό και να καταφύγει σε περιορισμό κεφαλαίων ή ένα παράλληλο νόμισμα, έρχεται πιο κοντά» προειδοποιούν οι Financial Times σε άρθρο υπό τον τίτλο «Η Ελλάδα υπολείπεται της τελικής συμφωνίας του χρέους» και υπότιτλο «Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ μένει από φθηνό χρήμα και καλές ιδέες».

ΦΩΤΟ-ΠΑΛΙ ΠΟΥΛΟ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ! Σαμαράς-Καραμανλής υπογράφουν πρώτοι την πρόταση εξεταστικής της ΝΔ για έρευνα απ'το 1981

Ελάτε ρε παπαγαλάκια του ΣΥΡΙΖΑ που μας λέτε πόσο εκτιμάει ο Καραμανλής τον Τσίπρα και τι άσχημες σχέσεις έχει με Σαμαρά... πείτε το πάλι να γελάσουμε!

Εν αναμονή έναρξης της προγραμματισμένης συζήτησης στην Ολομέλεια (σ.σ. για την πρόταση εξεταστικής από ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ), κατατέθηκε από τη ΝΔ η πρόταση για τη σύσταση εξεταστικής επιτροπής για διερεύνηση της πορείας της οικονομίας, της προσφυγής της χώρας στο Μηχανισμό Στήριξης, της ανάγκης υπογραφής Δανειακών Συμβάσεων και της επικαιροποίησης αυτών, συνδεδεμένων με «Μνημόνια». Πρόκειται για πρότασης έρευνας από το 1981 και μετά, μέχρι, δηλαδή μέχρι και τον Φεβρουάριο του 2015.

ΘΑ ΑΠΟΓΕΙΩΘΕΙ ΜΟΛΙΣ ΓΙΝΕΙ Η ΕΡΤ! Δείτε ποια εκπομπή της ΝΕΡΙΤ έκανε 0% τηλεθέαση

Και να ήθελε εκπομπή να πετύχει αυτή την τηλεθέαση δύσκολα θα τα κατάφερνε.

Κι όμως εκπομπή στη ΝΕΡΙΤ κατάφερε να κάνει 0% τηλεθέαση σε όλα τα κοινά. Ο λόγος για την εκπομπή...

Γιατί Ορθόδοξοι και Καθολικοί γιορτάζουν το Πάσχα (συνήθως) ξεχωριστά

Μια ακόμη χρονιά που τα δύο Πάσχα, όπως είναι και το πιο συνηθισμένο, δεν συνέπεσαν -Πέρυσι, είχαν συμπέσει, ενώ αυτό θα ξανασυμβεί το 2017...

Φέτος το Πάσχα των Ορθοδόξων θα εορτασθεί την ερχόμενη Κυριακή 12 Απριλίου, ενώ των Καθολικών εορτάσθηκε την περασμένη Κυριακή 5 Απριλίου. Ήταν μια ακόμη χρονιά που τα δύο Πάσχα, όπως είναι και το πιο συνηθισμένο, δεν συνέπεσαν. Πέρυσι, είχαν συμπέσει, ενώ αυτό θα ξανασυμβεί το 2017.

ΕΝΤΑΞΕΙ ΡΕ ΤΟ ΤΕΡΜΑΤΙΣΑΤΕ! Έχεις σκύλο; Θα πληρώσεις τεκμήριο μαλ@κα για να μάθεις... εκτός αν τον αφήσεις στο δρόμο, αδέσποτο

Μέτρο καταπολέμησης των αδεσπότων λέμε... από τον ΣΥΡΙΖΑ που περνάει τη ζωοφιλία σε άλλο επίπεδο

Την επέκταση του συστήματος των τεκμηρίων διαβίωσης και απόκτησης περιουσιακών στοιχείων και στα κατοικίδια ζώα (σκύλους, γάτες, καναρίνια κ.λπ.) μελετά το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης, στο πλαίσιο των αλλαγών που προωθεί για τον εκσυγχρονισμό και την απλοποίηση της φορολογίας εισοδήματος!

ΡΕ ΓΑΤΑΚΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΙ έχουμε κανα νέο από Podemos;

Και βέβαια στο κρύβουν φίλε αναγνώστη γιαυτό έχει καιρό να ακούσεις γκάλοπ από Ισπανία... γιατί οι Ποδέμος καταρρέουν επειδή οι Ισπανοί βλέπουν τα δικά μας ξεφτιλίκια... Χθεσινό γκάλοπ...

Σε τελετή εξορκισμού του χρέους προχωράει η επιτροπή της Ζωής Κωνσταντοπούλου

Κλειστή πρόκειται να παραμείνει σήμερα η Βουλή, καθώς η Πρόεδρος και τα μέλη της επιτροπής της πρόκειται να προχωρήσουν, κεκλεισμένων των θυρών, σε ειδική τελετή εξαφάνισης του χρέους

ΠΕΡΙΕΡΓΟ! ΜΑ ΓΙΑΤΙ; H Τοπική ΣΥΡΙΖΑ ζητάει την αντικατάσταση του αστυνομικού διευθυντή Χαλκιδικής για τα επεισόδια στις Σκουριές

Την άμεση αντικατάσταση του αστυνομικού διευθυντή Χαλκιδικής και του επικεφαλής της χθεσινής επιχείρησης της Αστυνομίας, κατά τη διάρκεια των δύο διαδηλώσεων (των κινημάτων που αντιδρούν στην εξόρυξη χρυσού και των εργαζομένων στα μεταλλεία) και των επεισοδίων που σημειώθηκαν, ζητάει από την κυβέρνηση η Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ στη Χαλκιδική. Παράλληλα, καλεί και το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη να αναλάβει τις δικές του ευθύνες.

ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ; ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ; "ΕΙΔΗ ΟΙΚΙΑΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ"; Πανούσης: Oταν κάποιοι με μολότοφ πάνε για πόλεμο, αυτό η Αριστερά πώς το ονομάζει;

Ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Γιάννη Πανούση απαντώντας σε ερωτήσεις για τον «ένοπλο αγώνα» και τις μολότοφ είπε και έκανε ότι δεν ξέρει ότι είναι υπουργός μιας κυβέρνησης όπου υπουργός έχει αποκαλέσει τα υλικά για μολότοφ, "είδη οικιακής χρήσης".

ΠΕΣΤΕ ΑΠ'ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ! 28 βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ ζητούν να επιτρέπεται η κουκούλα

Να μπει τέλος στον νόμο που ποινικοποιεί την κουκούλα και να δοθούν εγγυήσεις όταν λαμβάνεται DNA, ζητούν 28 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, σε τροπολογίες που κατέθεσαν στο νομοσχέδιο για την κατάργηση των φυλακών τύπου Γ΄.

BINTEO-Μια Κρητική κριτική για τον Ιησού από τη Ναζαρέτ (SPOILER ALERT)

Κρητικός με κριτική προφορά και πολλαπλές γνώσεις σε ό,τι αφορά τον χώρο του pop culture. Η Κρητική κριτική δεν χτυπάει μόνο δράκους και ξανθούς βασιλιάδες, ζόμπι και καθηγητές χημείας.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! ΕΝΑ ΤΣΟΥΤΣΕΚΙ ΕΙΡΩΝΕΥΕΤΑΙ ΟΛΗ ΤΗ ΧΩΡΑ! Σακελλαρίδης: Ηταν εύκαιρη η Λαγκάρντ, γι' αυτό πήγε ο Βαρουφάκης

Το προγραμματισμένο ταξίδι του Γιάνη Βαρουφάκη στην Ουάσινγκτον και το «κενό» στο πρόγραμμα της Κριστίν Λαγκάρντ ήταν, σύμφωνα με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Γαβριήλ Σακελλαρίδη, ευκαιρία για τη συνάντηση των δύο πλευρών.

ΣΤΟΚΟΣ ΜΕ ΠΕΡΙΚΕΦΑΛΑΙΑ! Ξυδάκης: "Η επίσκεψη της Αμάλ Αλαμουντιν μας έκανε ζημιά"

Τι είπε σε συνέντευξή του ο Αν. Υπουργός Πολιτισμού;
 
Σε συνέντευξή που έδωσε στην Κυριακάτικη Αυγή, ο Αν. Υπουργός Πολιτισμού κ. Νίκος Ξυδάκης αναφερόμενος στη δυνατότητα μεσολάβησης της UNESCO σχολίασε χαρακτηριστικά:

ΦΟΡΟΕΠΙΔΡΟΜΗ ΣΥΡΙΖΑ-ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΩΝ, ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΑΠΑΛΛΑΓΩΝ... ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ! 11+4 φορολογικά μέτρα θα προωθήσει η κυβέρνηση μέσα στο 2015

Πρότεινε στους θεσμούς την περαίωση 64.000 φοροϋποθέσεων που εκκρεμούν στα δικαστήρια με περικοπές των προστίμων
Την καθιέρωση ενιαίου αφορολόγητου ορίου για το άθροισμα των εισοδημάτων κάθε φορολογούμενου από όλες τις πηγές και την ταυτόχρονη αύξηση των συντελεστών φορολόγησης για τα μεσαία και τα υψηλά εισοδήματα, την κατάργηση των εξαιρέσεων και των απαλλαγών από...

Κικίλιας για την κατάργηση των φυλακών ασφαλείας: Ρουσφέτι της κυβέρνησης στους τρομοκράτες

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝ.ΕΛΛ. είναι αποφασισμένη κα κάνει την Ελλάδα ξέφραγο αμπέλι
Σκληρή επίθεση στην κυβέρνηση και τον υπουργό Δικαιοσύνης, Ν. Παρασκευόπουλο, με αφορμή το νομοσχέδιο για την κατάργηση των φυλακών ασφαλείας, εξαπέλυσε ο βουλευτής της Ν.Δ., Βασίλης Κικίλιας, χαρακτηρίζοντάς το ρουσφέτι της κυβέρνησης στους τρομοκράτες και τους εγκληματίες.

Πιπιλή: «Άκαιρο το ζήτημα αλλαγής ηγεσίας στη ΝΔ»

Άκαιρο χαρακτήρισε το ζήτημα της αλλαγής ηγεσίας στη ΝΔ η πρώην βουλευτίνα του κόμματος, Φωτεινή Πιπιλή μιλώντας σε ραδιοφωνική εκπομπή.

Μπακογιάννης: Η κυβέρνηση συνδιαλέγεται ανοιχτά, χωρίς ντροπή, με τους τρομοκράτες

Στον απόηχο της σύγκρουσης του με την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Βάσω Λέβα, ο Κώστας Μπακογιάννης τονίζει πως η κυβέρνηση έχει ανοίξει πρωτοφανή διάλογο, για τα ευρωπαϊκά δεδομένα, με την τρομοκρατία.

Γύφτοι έσπασαν στο ξύλο αστυνομικούς επειδή δεν τους άρεσε η δικαστική απόφαση [εικόνες & βίντεο]

Επεισόδια σημειώθηκαν νωρίς το μεσημέρι της Δευτέρας, έξω από το δικαστικό μέγαρο Ναυπλίου, όταν ομάδα Ρομά, ύστερα από την καταδικαστική απόφαση σε βάρος δύο ομόφυλων τους, αντέδρασαν κι επιτέθηκαν σε αστυνομικούς τραυματίζοντας δύο, ενώ συνελήφθη ένας νεαρός Ρομά.

ΞΕΦΡΑΓΟ ΑΜΠΕΛΙ! Ανεξέλεγκτη η είσοδος παράτυπων μεταναστών στη χώρα

Μέρες και νύχτες της τριετίας 2008-2010 ξαναζεί η χώρα, με τους παράνομους μετανάστες να εισέρχονται σχεδόν από παντού, την Τουρκία να μην εφαρμόζει τις συμφωνίες επανεισδοχής και ελέγχου των προσφύγων προκειμένου να μη φτάνουν στα παράλια του Αιγαίου, την Αστυνομία να κρούει τον κώδωνα του κινδύνου και τους πολίτες να ανησυχούν.

ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΟΜΩΣ ΔΑΓΚΩΤΟ! Διαφοροποιούνται και καλά οι ΑΝΕΛ από το ν/σ για την κατάργηση φυλακών υψίστης ασφαλείας

Ξεκίνησε στη Βουλή η συζήτηση για το νομοσχέδιο του υπουργείου Δικαιοσύνης σχετικά με την κατάργηση των φυλακών τύπου Γ' αλλά και μέτρων για την αποσυμφόρηση των καταστημάτων κράτησης.

Βίντεο-σοκ από τις ΗΠΑ: Αστυνομικοί σκοτώνουν εν ψυχρώ έγκυο γυναίκα [βίντεο & εικόνες]

Βίντεο με νέα εν ψυχρώ δολοφονία από αστυνομικούς ήρθε στο φως της δημοσιότητας.

Αυτή τη φορά, μάλιστα, οι αστυνομικοί ξεπέρασαν κάθε όριο, αφού το θύμα τους ήταν μια γυναίκα έγκυος και μητέρα άλλων τριών παιδιών, η οποία, σε κατάσταση έντονης ψυχικής ταραχής, δεν απείλησε κανέναν παρά μόνον τον εαυτό της.

Οι πολυτελείς βίλες που έχουν κατασχεθεί από το Δημόσιο για χρέη των ιδιοκτητών τους

(στη φώτο η Βίλα Γαβαλά στη Μύκονο)

Περισσότερες από 2.000 πολυτελείς βίλες και εξοχικά –όπως αυτές του Λάκη Γαβαλά και του Μιχάλη Ασλάνη στη Μύκονο–, και περίπου 600 νεοκλασικά και μοντέρνα αστικά ακίνητα –όπως το σπίτι του Άκη Τσοχατζόπουλου στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου και της Δήμητρας Λιάνη στην οδό Αγράμπελης– έχουν περιέλθει στο Δημόσιο, αλλά δεν μπορούν να αξιοποιηθούν, προκειμένου να γεμίσουν με «ζεστό χρήμα» τα άδεια ταμεία του κράτους.

Forbes για Ελλάδα: Φοβού τους Ρώσους και δώρα φέροντας

Παραφράζοντας τη γνωστή φράση από την Αινειάδα του Βιργίλιου, «Φοβού τους Δαναούς και δώρα φέροντας», ο Tim Worstall με άρθρο του στο Forbes τονίζει πως «η Ελλάδα πρέπει να φοβάται τους Ρώσους και δώρα φέροντας».

Χατζάκης για Ξυδάκη: Είσαι ατζέντης ή υπουργός; Αν θες έλεγχο ξεκίνα από το Φεστιβάλ Αθηνών όπου εργάζεται ο Διευθυντής του γραφείου σου

Ενα ντόμινο δηλώσεων, αντιδηλώσεων, αποκαλύψεων και προειδοποιήσεων κυκλώνει το Εθνικό Θέατρο μετά την απόλυτη ρήξη του υπουργείου Πολιτισμού με τον καλλιτεχνικό διευθυντή, και με τo deadline Ξυδάκη προς το ΔΣ να εκπνέει σήμερα.

ΠΕΣ ΤΑ! ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ!Φίλης: Έχουμε πάρει την κυβέρνηση, αλλά όχι την εξουσία [βίντεο]

«Έχουμε πάρει την κυβέρνηση, αλλά όχι την εξουσία» δήλωσε ο Νίκος Φίλης εξηγώντας ότι είναι ιδιαίτερα προβληματικό ότι «το νευραλγικό κράτος δεν είναι φιλικό προς την κυβέρνηση».

ΤΙ ΕΓΙΝΕ; ΞΕΠΟΥΛΑΜΕ ΚΑΙ ΑΚΙΝΗΤΑ ΤΩΡΑ; Βάζουν υποθήκη κρατικά ακίνητα για μια χούφτα ευρώ

Oι θεσμικοί επενδυτές απαίτησαν να συμμετάσχουν στις εκδόσεις έντοκων γραμματίων και η κυβέρνηση φαίνεται να το αποδέχεται

Συμβόλαια ιδιοκτησίας ακινήτων μεγάλης αξίας, που σήμερα ανήκουν στο Δημόσιο, απαιτούν από την ελληνική κυβέρνηση ως επιπλέον ενέχυρο ασφαλείας σε περίπτωση χρεοκοπίας ή στάσης πληρωμών, για να συμμετάσχουν στις εκδόσεις των έντοκων γραμματίων οι μεγάλοι επενδυτικοί οργανισμοί που επισκέπτονται το οικονομικό επιτελείο, αλλά και το Μέγαρο Μαξίμου.