07 Απριλίου 2015

Αυτή είναι η παρουσιάστρια που της έκοψαν τα φρένα (ΦΩΤΟ-BINTEO)

Αίσθηση προκαλεί τις τελευταίες ώρες η είδηση πως γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια δελτίου ειδήσεων τηλεοπτικού σταθμού έπεσε θύμα δολοφονικής επίθεσης.

Μάλιστα, το χτύπημα ήταν καλά οργανωμένο και οι δράστες προσπάθησαν να το κάνουν να φανεί σαν ατύχημα.

Με συνοπτικές διαδικασίες τσίμπησε 1,65 εκ ο σύζυγος της Σακοράφα, επί ΠΑΣΟΚ, από το Πράσινο Ταμείο του ΥΠΕΚΑ

Μια περίεργη υπόθεση στην Αρκαδία, εγείρει ερωτήματα και καταγγελίες από τον Σύλλογο Μηχανικών Ελευθέρων Επαγγελματιών της περιοχής για προνομιακή μεταχείριση του Κωνσταντίνου Μπιτσάνη, συζύγου της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ Σοφίας Σακοράφα.

Το σημερινό πρόγραμμα των άπλυτων: Αφού βρώμισαν με συνθήματα τον τοίχο της Βουλής, τώρα τα σπάνε στην Πατησίων

Νέο σκηνικό έντασης στα Εξάρχεια, καθώς, εδώ και λίγα λεπτά είναι σε εξέλιξη επεισόδια μεταξύ αντιεξουσιαστών και αστυνομικών με βροχή από πέτρες, μολότοφ και κρότου λάμψης.

Μεταλλωρύχοι απαντούν στο υπ Περιβάλλοντος: «Μόνο σε φασιστικά καθεστώτα απαγορεύονται οι διαδηλώσεις»

«Κύριοι  δεν  επιτρέπουμε  σε  κανέναν  να  προσβάλει  τον  δίκαιο  αγώνα  για  την  διασφάλιση  της  δουλειάς  μας  και  μάλιστα  ως  εντεταλμένη  υπηρεσία  του  εργοδότη», αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση

Ενωση Αστυνομικών Υπαλλήλων για Σκουριές: Μην μας κάνετε σάκο του μποξ κ. Τσίπρα

Να ξεκαθαρίσει η θέση της κυβέρνησης για την επένδυση στις Σκουριές και να μην χρησιμοποιείται η αστυνομία ως σάκος του μποξ ζητεί με ανακοίνωση της η ΠΟΑΣΥ.

Μάλιστα, οι αστυνομικοί επισημαίνουν ότι το πάθημα της Κερατέας δεν έγινε μάθημα.

Ρώσος υπ Γεωργίας κάνειρόμπα τα παπαγαλάκια: Απίθανη η εξαίρεση της Ελλάδας από το εμπάργκο

Καταρρέει και μετατίθεται στις καλένδες το γνωστό παραμύθι που πουλάνε εδώ και εβδομάδες και επανέλαβε χθες ο παπαγάλος του Πούτιν Θ. Αυγερινός στο MEGA

Μια τέτοια συμφωνία είναι απίθανο να συναφθεί κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του Έλληνα πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα αύριο και μεθαύριο στη Μόσχα

Η Δράση θέτει εύλογα ερωτήματα για τα 500 εκατ. ευρώ των αεροσκαφών

«Σε κάθε περίπτωση πάντως, σε μια στιγμή που η χώρα βρίσκεται στο χείλος της χρεοκοπίας, η απόφαση της κυβέρνησης κρίνεται δημοσιονομικά απαράδεκτη και κοινωνικά προκλητική», αναφέρεται μεταξύ άλλων

Η Ζωή επιτίθεται στους συντάκτες της Βουλής και ο Αδωνις λέει ότι τους απειλεί -Τι συνέβη

Ενα πρωτοφανές περιστατικό έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου για την Επιτροπή Αλήθειας, καθώς, η Πρόεδρος της Βουλής επιτέθηκε στους κοινοβουλευτικούς συντάκτες.

«Ποιο το κόστος του τρέιλερ της επιτροπής δημόσιου χρέους;

Αντιδράσεις προκαλεί το βίντεο της Ζωής Κωνσταντοπούλου για το "δημόσιο χρέος"

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ ζητεί, μεταξύ άλλων, να πληροφορηθεί για τις διαδικασίες επιλογής των συμμετεχόντων στο τρέιλερ, όπως και για τα έξοδα μετακίνησης και φιλοξενίας τους

Η φρικτή στιγμή που μία χιονοστιβάδα «καταπίνει» έναν οδηγό snowmobile -Θάφτηκε στο χιόνι [βίντεο]

Το πιο τρομακτικό πεντάλεπτο της ζωή του έζησε ένας άνδρας όταν θάφτηκε στο χιόνι, ενώ οδηγούσε ένα snowmobile.

ΝΔ: Ο Καμμένος δυσφημεί την χώρα μας σε ολόκληρο τον κόσμο

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της ΝΔ, «η διεθνής κοινότητα ανατριχιάζει από τέτοιες δηλώσεις» και όπως τόνισε, «τις εκλαμβάνει ως άμεση απειλή»

Επίθεση κατά του υπουργού Άμυνας εξαπέλυσε σήμερα ο Εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, ο οποίος κατηγόρησε τον Πανο Καμμένο ότι εκθέτει την Ελλάδα σε ολόκληρο τον κόσμο.

«Φαρμάκι» στάζει ο Τατσόπουλος για τον Τσίπρα

« Μεγάλο σχολείο η πολιτική. Τεράτων» αναφέρει σε σχόλιο του στην προσωπική του σελίδα στο facebook ο πρώην βουλευτήςΠέτρος Τατσόπουλος.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ! H συνάντηση των δύο “κουρελήδων” στην Μόσχα (σκίτσο)

Ένα ειρωνικό σκίτσο φιλοξενεί το Tagesspiegel με αφορμή την επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στη Μόσχα και την συνάντησή του αύριο Τετάρτη με τον Βλαντιμίρ Πούτιν.

Ο Άδωνις «καρφώνει» Καμμένο για τον εκσυγχρονισμό των P-3 Orion

Σχολιάζοντας τον επικείμενο εκσυγχρονισμό τον αεροσκαφών ναυτικής συνεργασίας P-3 Orion, ο κ. Άδωνις Γεωργιάδης απεύθυνε ένα ερώτημα στον αρμόδιο υπουργό κ. Πάνο Καμμένο.

Δείτε τη Βίκυ και τον Ακη Τσοχατζόπουλο να κάνουν βόλτα έξω από το Δρομοκαΐτειο!

Αν και φυλακισμένοι απολαμβάνουν «σταγόνες» ελευθερίας περπατώντας χέρι-χέρι στο λόφο έξω από το Ίδρυμα συζητώντας - Διακριτική έως ανύπαρκτη η παρουσία των φρουρών που έχουν αφήσει ανενόχλητους τον πρώην υπουργό και τη σύζυγό του - Τι καταγγέλλουν οι εργαζόμενοι

ΔΑΚΡΥΣΑ! Νέο τρέιλερ με πρωταγωνίστρια τη Ζωή για την επιτροπή του χρέους [βίντεο]

Με εικόνες από τους Αγανακτισμένους της πλατείας Συντάγματος, εργαζόμενους της Βουλής και μουσική τυμπάνων, η Βουλή δημιούργησε και νέο τρέιλερ για την επιτροπή του χρέους.

Γκάμπριελ: Δάκρυσα ρε μαλ@κες μόλις άκουσα απ'το Μάρδα ότι σας χρωστάμε 280 δισ.

Με τη φράση «ειλικρινά, πιστεύω πως πρόκειται για ανοησίες», απάντησε ο αντικαγκελάριος της Γερμανίας Ζίγκμαρ Γκάμπριελ στη δήλωση του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών, Δημήτρη Μάρδα, πως η χώρα μας έχει αποτιμήσει τις γερμανικές πολεμικές επανορθώσεις στα 280 δισεκατομμύρια ευρώ.

ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΗ ΒΓΑΖΟΥΝ ΡΕ ΝΟΥΜΕΡΟ; Παρασκευόπουλος: Κάτω από την κουκούλα υπάρχει άνθρωπος – Πρέπει να κάνουμε διάλογο

Την άποψή του για διάλογο με τους κουκουλοφόρους υπερασπίστηκε για ακόμη μια φορά ο υπουργός Δικαιοσύνης.

Ο Νίκος Παρασκευόπουλος, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, δήλωσε ότι διαφωνεί σε αυτό το θέμα με τον Γιάννη Πανούση.

Γελάει ο Άδωνις με το νέο show της Ζωής που "έφαγε" δύο υπουργούς-Κωνσταντοπούλου: Υπήρξε προσπάθεια να συκοφαντηθεί η Επιτροπή

Νίκος Παππάς και Νίκος Βούτσης μπορούν να χαρακηριστούν ως οι… αδικημένοι της ημέρας στο Κοινοβούλιο. Και αυτό εξαιτίας της Ζωής Κωνσταντοπούλου.

Χειροπέδες σε παιδόφιλο γιατρό και απότακτο δόκιμο αστυφύλακα της ΕΛ.ΑΣ. χάρη στο FBI και την Europol

Μετά από συνεργασία της Europol και του FBI για την πλήρη εξάρθρωση δικτύου παιδόφιλων στην Ευρώπη και τις ΗΠΑ που κρύβονται πίσω από ιστοσελίδα με σκληρό υλικό παιδικής πορνογραφίας, εντοπίστηκαν και δύο συνδρομητές της ιστοσελίδας στην Ελλάδα.

ΝΔ: Όχι άλλες κοροϊδίες στις πλάτες των εργαζομένων!

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΝΔ με αφορμή την επιστολή Σκουρλέτη στους κοινωνικούς εταίρους.

«Την ώρα που η χρηματοδότηση της χώρας κρέμεται από μια κλωστή και η Ελλάδα βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο, μη γνωρίζοντας το τι ξημερώνει αύριο, η κυβέρνηση συνεχίζει τα πυροτεχνήματα, λειτουργώντας περισσότερο ως αντιπολίτευση παρά ως εκλεγμένη Κυβέρνηση.Ανακοίνωση εξέδωσε η ΝΔ με αφορμή την επιστολή Σκουρλέτη στους κοινωνικούς εταίρους.

Τα μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής της ΝΔ για την Εθνική Συνδιάσκεψη

Οργανωτική Επιτροπή για τη διοργάνωση των Προσυνδιασκέψεων και της Εθνικής Συνδιάσκεψης της Νέας Δημοκρατίας συγκροτείται με απόφαση του προέδρου του κόμματος Αντώνη Σαμαρά, όπως ανακοινώθηκε σήμερα.

Κυριάκος: Προτείνω το περιοδικό “Βουλή” να μετονομαστεί σε “Ζωή”!

Μία αιχμηρή ανάρτηση για την Ζωή Κωνσταντοπούλου έκανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.

ΠΡΟΟΔΟΣ! Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ 67 ΕΠΕΤΡΕΠΕ ΜΟΝΟ 2!O Βούτσης επιτρέπει μόνο τρία κανάλια

Θέμα επαναφοράς του «βασικού μετόχου» στους τηλεοπτικούς σταθμούς έθεσε ο υπουργός Εσωτερικών Νίκος Βούτσης, λέγοντας σε επιτροπή της Βουλής ότι «πρέπει να συζητηθούν το ιδιοκτησιακό καθεστώς, τα ασυμβίβαστα και ο βασικός μέτοχος».

ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΗ ΜΑΛ@ΚΙΑ->Καμμένος: Αν η Ελλάδα καταρρεύσει, τζιχαντιστές θα πλημμυρίσουν την Ευρώπη

Ξανάγινε αλλά το σούργελο είναι ανιστόρητο και προφανώς δεν ξέρει ότι οι τζιχαντιστές αφού μας ισοπέδωσαν έφτασαν μέχρι τη Βιέννη όπου το 1683 πήραν τον πούλο... οπότε στα παπάρια των Ευρωπαίων... μόλις φτάσουν στη Βιέννη θα τους εξοστρακίσουν για άλλα 500 χρόνια... να θυμίσουμε όμως ότι εμείς ζήσαμε 4 αιώνες στο σκοτάδι...

​Νέες απειλές για μαζική είσοδο παράτυπων μεταναστών και τζιχαντιστών στην Ευρώπη, στην περίπτωση που καταρρεύσει η Ελλάδα, εξαπέλυσε μέσω της βρετανικής εφημερίδας «The Times» ο υπουργός Άμυνας και πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος.

ΕΛΛΑΔΑΡΑ ΡΕ! ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΟΛΑ: Το ΣτΕ ακυρώνει τις μετεγγραφές στα πανεπιστήμια!

Αντισυνταγματικό κρίθηκε το νέο νομοθετικό πλαίσιο... ένα χρόνο μετά την εφαρμογή του

«Στον αέρα» είναι σχεδόν όλες οι μετεγγραφές των φοιτητών των Ανωτάτων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων που έγιναν κατά το ακαδημαϊκό έτος 2013-2104, καθώς κρίθηκε αντισυνταγματικό, από την Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας, το νέο νομοθετικό πλαίσιο που εφαρμόστηκε από το περασμένο έτος.

ΦΩΤΟ-ΣΕ ΕΜΠΛΕΚΟΜΟΕΝΟΥΣ ΜΕ ΑΚΗ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ! Η καλλονή αστυνομικός που συνόδευε τη Βίκυ Σταμάτη στη ΓΑΔΑ

Μπορεί το ενδιαφέρον να ήταν στραμμένο στα όσα αναμενόταν να αποκαλύψει η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου στους εισαγγελείς, όμως τα βλέμματα έκλεψε η νεαρή κοπέλα με την ανεπιτήδευτη ομορφιά

Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμενόταν η χθεσινή κατάθεση της Βίκυς Σταμάτη στους εισαγγελείς Ντογιάκο και Πεπόνη, καθώς οι φήμες έλεγαν πως η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου επρόκειτο να προχωρήσει σε αποκαλύψεις για τις μίζες στα εξοπλιστικά.

ΒΙΝΤΕΟ-Δείτε πώς κλέβουν στην Αθήνα μια μηχανή σε λιγότερο από 3 λεπτά [βίντεο]

Ενα απίστευτο βίντεο από κάμερα ασφαλείας στην Καλλιθέα κατέγραψε δύο άτομα να κλέβουν μηχανή μεγάλου κυβισμού στην Καλλιθέα.

Βίντεο: Κι όμως, αυτός ο χαμαιλέοντας είναι στην πραγματικότητα δύο γυναίκες!

Ο καλλιτέχνης χρειάστηκε περίπου 4 ώρες για τον σχεδιασμό και 6 ώρες για την εκτέλεση αυτού του έργου

O Johannes Stötter, ένας ταλαντούχος καλλιτέχνης του body painting που ζει και εργάζεται στην Ιταλία, δημοσίευσε πρόσφατα ένα βίντεο όπου παρουσιάζει το πιο πρόσφατο δημιούργημά του, τον χαμαιλέοντα.

Ραγδαίες αλλαγές στο θρησκευτικό «χάρτη» του πλανήτη – Τι θα αλλάξει μέχρι το 2050 [εικόνες]

Μπορεί αυτή την στιγμή ο Χριστιανισμός να είναι μακράν η δημοφιλέστερη θρησκεία παγκοσμίως, όμως δεν είναι και η πιο αναπτυσσόμενη. Σύμφωνα με έρευνα του PewResearchCenter, μέχρι το 2050 θα έχει αποκτήσει έναν πολύ μεγάλο «ανταγωνιστή».

Οι γαστρονομικές προτιμήσεις Τσίπρα - Κωνσταντοπούλου και οι καλύτεροι πελάτες του εστιατορίου της Βουλής!

Μπορεί πρόσφατα να έγινε γνωστό ένα μέρος του μενού του εστιατορίου της Βουλής, όμως λίγοι από τους πολιτικούς επιλέγουν την αστακομακαρονάδα των 12 ευρώ. Αλήθεια ποιες είναι οι γευστικές προτιμήσεις του Πρωθυπoυργού Αλέξη Τσίπρα και της Προέδρου της Βουλής, Ζωής Κωνσταντοπούλου;

ΑΜΑ ΜΕΡΑΚΛΩΝΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ... Πέταξαν μαξιλάρια στον Παντελίδη - ΒΙΝΤΕΟ

Οι θαμώνες του νυχτερινού κέντρου όπου τραγουδάει ο Παντελής Παντελίδης πέταξαν μαξιλάρια στον τραγουδιστή.

Ο Παντελής Παντελίδης τραγουδούσε στην πίστα και τα μαξιλάρια έπεφταν βροχή!

Κασιμάτης: Η εξυπνάδα των βλημάτων

Οταν επί δύο εβδομάδες τουλάχιστον συζητούμε αν και από πού θα βρει τα λεφτά η κυβέρνηση για να πληρώσει το ΔΝΤ, το γεγονός ότι, ταυτοχρόνως, προχωρεί σε μια εξοπλιστική δαπάνη των 500 εκατομμυρίων και καταβάλει τα 45 από αυτά είναι θέμα - δεν είναι; Πολύ περισσότερο, δε, όταν η εκτέλεση της δαπάνης (υπερδιπλάσια του πακέτου της ανθρωπιστικής κρίσης να θυμίσω...) περίμενε εδώ και έξι χρόνια. Λογικό είναι να χρειάζεται μια απάντηση.

ΠΙΝΑΚΑΣ-1,9 δις μάζεψαν οι ΣΥΡΙΖΑίοι απ'το πλιάτσικο φορέων για να πληρώσουν μισθούς και συντάξεις

ΠΡΟΣΕΞΤΕ! Όχι για να πληρώσουν μηχανικούς, εργάτες και προμηθευτές του δημοσίου... ποιος τους γ@μάει αυτούς! Μόνο οι ΔΥ μετράνε...

Τουλάχιστον 1,9 δισ. ευρώ έχει ήδη αξιοποιήσει το υπουργείο Οικονομικών από τα διαθέσιμα των φορέων του Δημοσίου που κατέθεσαν στην Τράπεζα της Ελλάδος ή επένδυσαν σε κρατικούς τίτλους κεφάλαια ώστε να διευκολυνθεί η ρευστότητα του Δημοσίου και να αποπληρωθούν μισθοί, συντάξεις και υποχρεώσεις προς το εξωτερικό.

Αμαλία, η κόρη της Μπαλατσινού που εντυπωσιάζει το διαδίκτυο [εικόνες]

Πριν μόλις λίγες ημέρες το όνομα της έγινε viral στο διαδίκτυο, καθώς κατάφερε να περάσει στο πανεπιστήμιο Berkeley, ένα από τα καλύτερα και πιο φημισμένα πανεπιστήμια στην Αμερική.

Καραγκούνης: Η κυβέρνηση προκαλεί την εκροή καταθέσεων

Στην αμφισημία της κυβέρνησης απέδωσε ο Εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Κώστας Καραγκούνης την εκροή καταθέσεων και τις συνέπειες της στην πραγματική οικονομία, μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό.

Πάγκαλος: Να σταματήσει να πληρώνει συναλλαγματικές στον ΣΥΡΙΖΑ ο Πάκης

Προειδοποίηση απηύθυνε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο ο Θόδωρος Πάγκαλος να σταματήσει να πληρώνει συναλλαγματικές στον ΣΥΡΙΖΑ.

ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ! Ο Βαρουφάκης μας λέει πόσο θαυμάσιος είναι-Ενημερώνει για το ταξίδι στις ΗΠα και τα βρίσκει όλα ιδανικά

Ούτε λέξη δεν λέει ο Γιάνης Βαρουφάκης για τις πιέσεις που δέχτηκε από την επικεφαλής του ΔΝΤ Κριστίν Λαγκάρντ κατά την αιφνιδιαστική επίσκεψή του στην Ουάσινγκτον, ανήμερα του Καθολικού Πάσχα.

Ο Σαμαράς μπαίνει στο γραφείο Βενιζέλου: «Της Διακαινησίμου;..»

Ανοιξε την πόρτα και μπήκε αιφνιδιαστικά στο γραφείο του Ευάγγελου Βενιζέλου στη Βουλή ο Αντώνης Σαμαράς, στο πλαίσιο της πρόσφατης συζήτησης στην ολομέλεια.

Alpha Bank: Η πολιτική αβεβαιότητα αδειάζει τους τραπεζικούς λογαριασμούς [γράφημα]

Η πολιτική αβεβαιότητα έχει προκαλέσει μεγάλη εκροή καταθέσεων και προκειμένου να ξεκινήσει η σταδιακή επιστροφή τους, πρέπει να ολοκληρωθεί η διαπραγμάτευση, διαμηνύει η Alpha Bank.

Κώστας Μπακογιάννης: Η κυβέρνηση συνδιαλέγεται με τρομοκράτες [βίντεο]

Σε ευθεία καταγγελία εναντίον της κυβέρνησης ότι συνδιαλέγεται με τρομοκράτες, προχώρησε ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Κώστας Μπακογιάννης.

Moscow Times: Ο Πούτιν δεν έσωσε την Κύπρο, δεν μπορεί να σώσει ούτε και την Ελλάδα

Είναι ένα ερώτημα που ανακυκλώνεται από εφημερίδα σε εφημερίδα και από άρθρο σε άρθρο. Μπορεί ο Πούτιν να σώσει τον Τσίπρα; Οι Moscow Times προσπαθούν να απαντήσουν επικαλούμενοι συγκεκριμένα δεδομένα.

ΔΕ ΘΑ'ΤΑΝ ΜΑΖΙ Ο ΦΑΛΑΚΡΑΣ ΠΟΥ ΜΠΑΓΛΑΡΩΝΕΙ ΟΠΟΙΟΝ ΤΟΝ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ! Ο διάλογος του πρωθυπουργού με πλανόδιο λουλουδά σε μπιστρό μπαρ (ΦΩΤΟ)

Ευτυχώς που έχουμε δει τον φαλάκρα φρουρό του να μπαγλαρώνει κόσμο (θυμηθείτε το στο βίντεο παρακάτω)... αλλιώς θα μας έλεγαν ότι όποιος πλησιάσει τον Τσίπρα πιάνει μαζί του κουβέντα

Το δείπνο τους σε γνωστό bistro bar στη Διονυσίου Αεροπαγίτου, κάτω από την Ακρόπολη απήλαυσαν ο Αλέξης Τσίπρας μαζί με τη σύντροφό του Μπέττυ και ένα φιλικό τους ζευγάρι.

National Geographic: Οι 4 γωνιές της Ελλάδας που πρέπει να επισκεφθεί φέτος ένας Βρετανός [εικόνες]

Το βρετανικό National Geographic Traveller υποκλίνεται στις ομορφιές της Ελλάδας και τονίζει ότι παρά τα ταραχώδη τελευταία χρόνια, εξ αιτίας της κρίσης, η χώρα μας παραμένει ένας από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς για τους Βρετανούς.

Die Welt: Ελληνικού τύπου διπλωματία Ανατολής - Δύσης

«Μοιάζει σαν το παιγνίδι με την μαργαρίτα: Θα πληρώσει η Αθήνα ή δεν θα πληρώσει; Και το πιο βασικό: Έχει για να πληρώσει; Οι επόμενες ημέρες θα ξεκαθαρίσουν το τοπίο γύρω από την ελληνική ρευστότητα και τις προθέσεις της ελληνικής κυβέρνησης να ανταποκριθεί στις δεσμεύσεις της και να παρουσιάσει αξιόπιστες προτάσεις για μεταρρυθμίσεις» αναφέρει η γερμανική εφημερίδα Die Welt, προσθέτοντας: «Κι όλα αυτά ασκώντας μια ελληνικού τύπου διπλωματία Ανατολής – Δύσης».

Ω ΤΟΝ ΠΟ@ΣΤΗ!! O Λιάγκας μάτιασε την καμήλα - ΒΙΝΤΕΟ

"Μπορεί και να μην τα καταφέρει. Κοίτα, είναι κουρασμένο, δεν θα τα καταφέρει" είπε ο Γιώργος Λιάγκας για την μικρή καμήλα και αμέσως σωριάστηκε στο έδαφος!

ΑΨΟΓΟΣ! Βουλευτής ΝΔ: Θα πάω εκκλησία, δεν πάω Βουλή

Την αντίδραση βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας προκάλεσε η συνέχιση των διεργασιών στη βουλή μέχρι την Μεγάλη Πέμπτη καθώς είναι δύσκολο να παρακολουθήσουν τις δοξολογίες της Μεγάλης Εβδομάδας.

Αντισυνταγματική η μικρότερη αμοιβή στους νέους κάτω των 25 -Δικαιώθηκαν για πρώτη φορά

Αντισυνταγματική κρίθηκε για πρώτη φορά η διάταξη της 6ης Πράξης του Υπουργικού Συμβουλίου (ΠΥΣ) του 2012, για τις αμοιβές των νέων κάτω των 25 ετών με απόφαση του Ειρηνοδικείου Κατερίνης (34/2015).

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΡΑΤΟΣ! 9η μέρα κατάληψης στην Πρυτανεία - Άγνωστο αν έχουν προκαλέσει ζημιές οι αντιεξουσιαστές

Στις εκκλησίες ψάλλεται σήμερα το τροπάριο της Κασσιανής και στην Πρυτανεία το τροπάριο της κατάληψης! Οι αντιεξουσιαστές συνεχίζουν να βρίσκονται στο ιστορικό κτίριο για 9η μέρα με την πολιτεία να παραμένει θεατής την ώρα που είναι άγνωστο αν έχουν προκληθεί ζημιές. 

ΚΛΑΨΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΙΑ ΣΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΝΑ ΤΟΥ ΣΒΗΣΕΙ ΤΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΤΩΝ 1,9 εκ-Μητρόπουλος: Συγγενής μου έκανε απόπειρα αυτοκτονίας μετά το πρωτοσέλιδο

Επιμένει ο Αλέξης Μητρόπουλος πως η υπόθεση με το πρόστιμου του 1,9 εκατ. ευρώ στην εφορία έχει παραγραφεί και κατηγόρησε "δημοσιογράφο της λίστας Νικολούδη πως επιχειρεί να τρομοκρατήσει εμένα και την οικογένειά μου".

ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΠΡΟΣΒΟΛΕΣ ΜΕ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΕΡΑΣΤΗ! Ζωή σε Κεγκέρογλου: Θα εξετάσω τι διανέμεται στο κυλικείο αυτές τις ώρες

Χαμός στη Βουλή με καταγγελίες κατά της Προέδρου ότι τα κόμματα της αντιπολίτευσης δεν κλήθηκαν στην Επιτροπή Λογιστικού Ελέγχου - Η απάντησή της στις κατηγορίες

Πρωταγωνίστρια έντονων αντιπαραθέσεων και διαξιφισμών ήταν για μια ακόμη φορά η Πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου.