08 Απριλίου 2015

ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΟΛΟΙ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ!Με γεμάτες μασχάλες γυρνάει ο Αλέξης απ'τη Ρωσία... φέρνει 2 εικόνες

Μπορεί επισήμως ο Ρώσος πρόεδρος να μην έκανε τις παραχωρήσεις προς την Ελλάδα που ακούγονταν τις προηγούμενες ημέρες, ωστόσο, έδωσε στον Αλέξη Τσίπρα ένα δώρο ιστορικής σημασίας.

ΦΩΤΟ-ΤΡΟΛΑΡΙΣΜΑ ΠΟΥΤΙΝ! Δείτε με ποια σημαία φόντο έκανε δηλώσεις το γατάκι ο Τσίπρας

Μπορεί να πέρασε στα ”ψιλά” όμως σίγουρα έχει την σημασία της και μόνο τυχαία δεν είναι η επιλογή των ιθυνόντων του Κρεμλίνου να τοποθετηθεί πίσω απο τον Αλέξη Τσίπρα και τον Βλαντιμίρ Πούτιν πέρα απο την σημαία της Ελλάδας και της Ρωσίας και η σημαία της Ευρωπαϊκής Ένωσης…

ΓΕΛΑΝΕ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΜΕ ΤΗ ΦΑΠΑ ΠΟΥΤΙΝ! FT: Τέλος στις ελπίδες για εξαίρεση ελληνικών αγροτικών προϊόντων από το ρωσικό εμπάργκο

Μετά τη συνάντηση του Έλληνα πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, με τον Ρώσο πρόεδρο, Βλάντιμιρ Πούτιν, στη Ρωσία, που στόχο είχε σύμφωνα με την ελληνική κυβέρνηση την επανεκκίνηση των σχέσεων ανάμεσα στις δύο χώρες, τα διεθνή ΜΜΕ επιχείρησαν να ερμηνεύσουν την ελληνο-ρωσική προσέγγιση.

Νέα συγκλονιστικά στοιχεία για το έγκλημα πάθους στη Σαλαμίνα

Συγκλονισμένη είναι τόσο η τοπική κοινωνία της Σαλαμίνας όσο και το πανελλήνιο από την τραγική τροπή που πήρε το ερωτικό πάθος και η « παράνομη» σχέση μεταξύ του 35χρονου κομάντο του Λιμενικού Σώματος Σταμάτη Φαρμακόρη και της 44χρονης...

Το σημερινό τρολάρισμα των Τούρκων στον Καμμένο

Μέσα στην Μεγάλη Εβδομάδα και την ίδια ώρα που η συνάντηση Πούτιν - Τσίπρα βρισκόταν σε εξέλιξη οι Τούρκοι προχώρησαν σε μία ακόμη σοβαρή πρόκληση δείχνοντας πόσο ανυπόληπτη θεωρούν της ηγεσία του Καμμένου στο ΥΕΘΑ.

Απίστευτη απάντηση απ'τον γελοίο Πανούση: Τα Εξάρχεια «καίγονται» 40 χρόνια, υπό όλες τις κυβερνήσεις!

Απέρριψε ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Γιάννης Πανούσης τις κατηγορίες ότι δεν ενήργησε η Αστυνομία κατά τα επεισόδια που σημειώθηκαν στα Εξάρχεια το βράδυ της Μ.Τρίτης, λέγοντας ότι έγιναν πολλές προσαγωγές και αρκετές από αυτές μετατράπηκαν σε συλλήψεις. Ο ίδιος πρόσθεσε ότι δεν είναι δουλειά της Αστυνομίας να αντιμετωπίσει τα αίτια που παράγουν αυτά τα φαινόμενα.

ΓΕΛΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΤΟΥΣ! Guardian: Ο Αλέξης Τσίπρας και ο Κιμ Γιονγκ Ουν στο Κρεμλίνο

Με ιδιαίτερα μελανά χρώματα επιλέγει να χρωματίσει την επίσκεψη Τσίπρα στη Μόσχα ο βρετανικός Guardian, επισημαίνοντας ότι οι Βρυξέλλες ανησυχούν ιδιαίτερα ότι η νέα ελληνική κυβέρνηση συμβάλει στη διάσπαση της ευρωπαϊκής ενότητας.

Σουλτς: Ο Τσίπρας δεν εγκατέλειψε την γραμμή της ΕΕ

Ο Αλέξης Τσίπρας δεν παρέκλινε από την κοινή γραμμή της ΕΕ κατά την συνάντηση με τον Πρόεδρο της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν, δήλωσε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς.

Ο Άδωνις κάνει τον απολογισμό του ταξιδιού Τσίπρα στη Μόσχα

Το ταξίδι του Πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα στη Μόσχα σχολίασε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης, στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter.

Τα τελευταία πλάνα της κάμερας ενός skydiver – ΒΙΝΤΕΟ

Τα τελευταία πλάνα της κάμερας ενός skydiver καταγράφηκαν στην εσωτερική της μνήμη, παρά την μοιραία πτώση της από πολύ μεγάλο ύψος.

Γεννηματά: Ο Σάββας Ξηρός δεν είναι πολιτικός κρατούμενος

Αιχμές κατά των δηλώσεων του υπουργού Δικαιοσύνης άφησε η Φώφη Γεννηματά, αναφορικά με την διάταξη για την αποφυλάκιση κρατουμένων όπως ο Σάββας Ξηρός. Η συντονίστρια του ΠΑΣΟΚ κατηγορεί την κυβέρνηση για ιδεοληψία που την οδηγεί σε «φωτογραφικά νομοθετήματα».

ΝΔ: Ακούσαμε ότι κατήγγειλε τη ΝΔ αλλά δεν ακούσαμε τι είπε για αγροτικά προϊόντα, φυσικό αέριο, Gazprom

Σφοδρή κριτική ασκεί η Νέα Δημοκρατία με αφορμή τις δηλώσεις του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, μετά τη συνάντηση με τον Πούτιν.

Ο ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΓΚΑΡΣΟΝΙ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΡΕ; 25 εκατ. τουρίστες περιμένουμε έως το τέλος του 2015

Εφικτός είναι ο στόχος των 25 εκατ. διεθνών αφίξεων την εφετινή χρονιά επισημαίνει σε ανακοίνωση του ο Σύνδεσμος Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων, με αφορμή τη δημοσιοποίηση των πρόσφατων στατιστικών στοιχείων από τα κυριότερα αεροδρόμια της χώρας.

Έτσι σχεδίαζε ο Lubitz να μείνει μόνος στο πιλοτήριο

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τον συγκυβερνήτη του μοιραίου Airbus, Andreas Lubitz και για τον τρόπο που έθεσε σε εφαρμογή το σχέδιό του να ρίξει το αεροσκάφος στις γαλλικές Άλπεις.

Νεκρός ο Σεργκέι Λαστσένκο από πυροβολισμούς στην Οδυσσό - Θρήνος για τον διάσημο κικ-μπόξερ

Νεκρός από πυρά φιλορώσων έπεσε ο Ουκρανός κικ-μπόξερ, Σεργκέι Λαστσένκο, ενώ βρισκόταν σε κλινική στην Οδησσό. Σοβαρά τραυματίστηκε η σύζυγός του και ο 1,5 ετών γιος του.

ΚΛΑΙΩ! Βγάλαν non paper για να πούνε ότι δεν πήραν τίποτα απ'τον Πούτιν

Τρία βασικά σημεία από τη συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με τον Βλαντιμίρ Πούτιν προτάσσει το Μαξίμου έπειτα από την κοινή συνέντευξη Τύπου των δύο ηγετών, κανένα απ' τα οποία όμως δεν έχει άμεσο αποτέλεσμα και ειδικά οικονομικό, αφού αυτό είναι το θέμα που μας καίει

Κράξιμο από Νταβανέλλο (ΣΥΡΙΖΑ): Παρελθόν η ΔΕΘ, δεν χρειαζόμασταν τους ΑΝΕΛ, πρόκειται για ολοκληρωμένο εφιάλτη [βίντεο]

Λάβρος απέναντι στις πολιτικές της κυβέρνησης, αλλά και στην επιλογή προσώπων που έγινε για τη διαπραγμάτευση, είναι το μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ Αντώνης Νταβανέλλος, σε μια εισήγηση «φωτιά» κατά τη διάρκεια της πανελλαδικής συνάντησης του Κόκκινου Δικτύου που πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο 4 και 5 Απριλίου.

ΑΤΕΛΕΙΩΤΟΣ ΣΑΝΟΣ! Κι άλλο σποτ για την επιτροπή αλήθειας του χρέους -Κυκλοφόρησε το τρίτο [βίντεο]

Σε... υπερπαραγωγή τρέιλερ έχει εξελιχθεί η επιτροπή λογιστικού ελέγχου του χρέους, καθώς κυκλοφόρησε και τρίτο βίντεο.

ΟΣΟ ΤΑ ΓΙΔΙΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΠΟΥΤΙΝ -> Νέα μέτρα παρουσίασε η Ελλάδα στο EWG χωρίς να ληφθεί καμία απόφαση

Ολοκληρώθηκε η πρώτη μέρα των εργασιών του Euro Working Group στις Βρυξέλλες, χωρίς να υπάρχουν ουσιαστικές εξελίξεις στο ελληνικό ζήτημα.

Άγριος καυγάς Μεϊμαράκη –Τόσκα στη Βουλή

Επιφυλάξεις Φίλη για τα 500 εκατομμύρια ευρώ για την αναβάθμιση των αεροσκαφών
 
Άγρια κόντρα ξέσπασε κατά τη διάρκεια συνεδρίασης της Επιτροπής της Βουλής μεταξύ του Βαγγέλη Μεϊμαράκη και του Υφυπουργού Εθνικής Άμυνας Νίκου Τόσκα με αφορμή την αναβάθμιση των αεροσκαφών ναυτικής συνεργασίας P3 και το κόστος των 500 εκατομμυρίων.

Ο πρωταθλητής ΠΑΟΚ και οι κάφροι με τα ανθελληνικά συνθήματα (VIDEO)

Τον τίτλο στο πρωτάθλημα Παίδων (U15) κατέκτησε ο ΠΑΟΚ, επικρατώντας στον μεγάλο τελικό που έγινε στα Χανιά του Ολυμπιακού με 1-0 – Ακούστηκαν ανθελληνικά συνθήματα από τις εξέδρες

Παραιτήθηκε ο εκπρόσωπος της Ελλάδας στο ΔΝΤ

Την παραίτησή του υπέβαλε σήμερα ο κ. Θάνος Κατσάμπας, Αναπληρωτής Εκτελεστικός Διευθυντής και Εκπρόσωπος της Ελλάδος στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (ΔΝΤ).

ΑΓΡΙΟ ΦΤΥΣΙΜΟ ΑΠΟ ΠΟΥΤΙΝ! Τσίπρας: Η Ελλάδα δεν είναι επαίτης – Πούτιν: Συζητήσαμε συνεργασίες

Ούτε αγγουράκια δεν κατάφερε να τους πουλήσει ο Τσίπρας που επιστρέφει με άδεια χέρια όπως λέγαμε από καιρό... να δούμε τι θα πούνε πάλι τα παπαγαλάκια του....

Δεν τέθηκε θέμα οικονομικής βοήθειας από την Ελλάδα στην Ρωσία αλλά συζητήθηκαν οι συνεργασίες σε όλους τους τομείς της οικονομίας και κυρίως των επενδύσεων στην ενέργεια.

Η Μαρία Μαγδαληνή δεν υπήρξε ποτέ π@ρνη

Η Μαρία Μαγδαληνή ήταν η αμαρτωλή π@ρνη που εξιλεώθηκε για τα απόκρυφα Ευαγγέλια που προκαλούν την οργή της εκκλησίας, ήταν η σύζυγος του Χριστού που έφερε στον κόσμο το παιδί του. Είναι μία από τις πιο αμφιλεγόμενες προσωπικότητες του χριστιανισμού και ταινίες όπως ο «Κώδικας Ντα Βίντσι» έχουν δημιουργήσει ένα πολύ ελκυστικό μυστήριο γύρω από αυτήν. Όμως, σύμφωνα με την ορθόδοξη εκκλησία, η Μαρία Μαγδαληνή δεν ήταν τίποτα από όλα αυτά.

Ο Malaka Μπουρούσης και το στοίχημα των 350 ευρώ που κέρδισε

Τα κέρδη είναι... κέρδη και παρά το μεγάλο του συμβόλαιο ο Γιάννης Μπουρούσης μπορεί να καυχιέται ότι κέρδισε 350 ευρώ στο στοίχημα.

ΦΥΣΙΚΑ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΜΑΣ ΑΦΗΣΑΝ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!Τουριστικό boom στην Ελλάδα το 2014. Ποιοι μας προτίμησαν; Πόσα μας άφησαν;

Τα 24,2 εκατ. ξεπέρασε ο αριθμός των τουριστών το 2014, με τα έσοδα να εκτοξεύονται στα 13,4 δισ. ευρώ. Πώς διαμορφώθηκε η κίνηση το 2013 και ποιες εθνικότητες "ψήφισαν" Ελλάδα

Αττίλας. Ο Ούννος πολέμαρχος που κατέστρεψε Θράκη-Μακεδονία και εκστράτευσε κατά της Ευρώπης

Οι Ούννοι ήταν μία νομαδική φυλή έφιππων πολεμιστών, μογγολικής καταγωγής που κατοικούσε στην κεντρική Ασία. Έκαναν δυναμική εμφάνιση τον 4ο αιώνα μ.Χ, όταν ξεκίνησαν εκστρατείες από την Ασία προχωρώντας προς τη Δυτική Ευρώπη και ερημώνοντας πολλές χώρες στο πέρασμά τους.

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ! Ο Τέρενς ζητάει έλεγχο στη ΝΕΡΙΤ... και στο Agrochannel όπου ήταν αργόμισθος

Ο Σπένσερ, ζητάει λέει λογιστικό έλεγχο στη ΝΕΡΙΤ για να βρει ποιοι τα φάγανε.... γιατί δεν ψάχνει ποιοι τα φάγανε και παλαιότερα;

κ. Σπένσερ ψάξε το Agrochannel έδινε κάτι αργομισθίες νααααα... χωρίς να λειτουργήσει ποτέ!! Ο Κοντός είχε κανονίσει...

ΠΑΣΟΚ κατά Αλέξη Μητρόπουλου: Είναι περίπτωση Κατρούγκαλου

Με έντονο τρόπο αντέδρασε η Χ. Τρικούπη στις δηλώσεις του Α΄ Αντιπροέδρου της Βουλής Αλέξη Μητρόπουλου, είναι θύμα πολιτικής δίωξης από το ΠΑΣΟΚ.

ΜΕΓΑΛΗ ΛΕΡΑ Ο ΣΚΟΠΙΑΝΟΣ! Συνελήφθη ο Πέρο Αντιτς μετά από μαχαίρωμα σε κλαμπ της Νέας Υόρκης [εικόνες]

Μπλεξίματα για τον πρώην άσο του Ολυμπιακού, Πέρο Άντιτς.

Ο Σκοπιανός παίκτης μάλιστα τέθηκε υπό κράτηση, ύστερα από επεισόδιο σε κλαμπ της Νέας Υόρκης.

NASA: «Θα βρούμε εξωγήινους τα επόμενα 10-20 χρόνια»! (BINTEO)

Σε ομιλία της η Ellen Stofan, εκ των επικεφαλής επιστημόνων της NASA, δήλωσε ότι πολύ σύντομα θα βρεθεί ζωή και σε άλλους πλανήτες

Ο γαλαξίας μας αποτελείται από διακόσια εκατομμύρια πλανήτες που μοιάζουν με τον δικό μας, τόνισε σε ομιλία της, στην Ουάσιγκτον, η επικεφαλής επιστήμονας της NASA, Ellen Stofan, η οποία δήλωσε ότι δεν γεννάται θέμα, αν οι επιστήμονες θα ανακαλύψουν εξωγήινους, αλλά αυτό θεωρείται δεδομένο. Η ίδια υποστήριξε ότι οι επιστήμονες της NASA γνωρίζουν καλά πού να ψάξουν για στοιχεία εξωγήινης ζωής σε άλλους πλανήτες, πώς να ψάξουν και επιπλέον διαθέτουν και την απαραίτητη τεχνολογία.

Γελάει ο Μανιάτης με τις 98 επανασυνδέσεις της Δούρου: Η δημαγωγία έχει κοντά ποδάρια

Ο πρώην υπουργός ΠΕΚΑ και βουλευτής ΠΑΣΟΚ Γιάννης Μανιάτης, σε δήλωσή του ειρωνεύτηκε την κυβέρνηση και την κατηγόρησε για λαϊκισμό.

ΒΟΥΛΩΜΕΝΟ ΓΡΑΜΜΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ! Επιβράδυνση του ΑΕΠ στο α' τρίμηνο «βλέπει» η Eurobank

Aνησυχητικά κρίνονται τα ευρήματα από τους πρόδρομους δείκτες για το ΑΕΠ των πρώτων τριών μηνών του έτους, καθώς οι προκαταρκτικές εκτιμήσεις καταλήγουν σε επιβράδυνση σε σχέση με το τελευταίο τρίμηνο του 2014 και οριακή αύξηση σε σχέση με το πρώτο περσινό τρίμηνο.

ΠΟ@ΤΣΕΣ ΜΠΛΕ ΕΧΕΙ! Russia Today: Πόσα χρήματα έχει η Ρωσία αυτή τη στιγμή στα ταμεία της

Οι μπατίρηδες δάνεισαν την Αρμενία 270 εκ δολ πριν ένα μήνα... για τόσα πολλά λεφτά μιλάμε...

Ένα ερώτημα που έχει αποκτήσει τις τελευταίες ημέρες πολιτικό, οικονομικό και φιλοσοφικό βάρος. Έχει η Ρωσία χρήματα στα ταμεία της για να διαθέσει ένα μέρος τους στην Ελλάδα; Το Russia Today «ξεσκόνισε» τα θησαυροφυλάκια του Κρεμλίνου και δίνει απάντηση.

ΞΥΠΝΗΣΕ Ο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΜΕΣΑ ΤΟΥ! Ο Πάγκαλος έδωσε συγχαρητήρια στον «σύντροφο Τσίπρα»

Αίσθηση προκάλεσε το «τιτίβισμα» του πρώην υπουργού Θόδωρου Πάγκαλου, ο οποίος συνήθως περνά... γενεές δεκατέσσερις τον Αλέξη Τσίπρα, αλλά σήμερα του έδωσε συγχαρητήρια.

Ψαριανός: Δεν ξέρω αν η Κωνσταντοπούλου είναι στα καλά της, υπάρχουν θέματα υγείας

Ολομέτωπη επίθεση στην πρόεδρο της Βουλής εξαπέλυσε ο Γρηγόρης Ψαριανός, λέγοντας πως η Ζωή Κωνσταντοπούλου δεν είναι στα καλά της.

ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΛΕΜΕ! Ενα πράγμα θέλει να πετύχει ο Τσίπρας στη Μόσχα, να σβήσει πρόστιμα 100 εκατ. της Gazprom

Μπορεί να του δώσει καμιά έκπτωση μερικές δεκάδες εκ ευρώ για να πανηγυρίζει αλλά να θυμίσουμε ότι και πέρσι μας διέγραψαν "πρόστιμα" σχεδόν 100 εκ ευρώ... αλλά λεφτά δεν έχει λέμε....

Η κυβέρνηση διευκρίνισε σήμερα σε όλους τους τόνους ότι δεν υπάρχει αλλαγή πολιτικής για την Ελλάδα και ότι δεν σκοπεύει να στραφεί στη Μόσχα για οικονομική βοήθεια.

ΡΕ ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΙ ΑΣΤΑ ΑΥΤΑ! Σαββίδης: Τσίπρας - Πούτιν θα συζητήσουν για στρατιωτική συνεργασία

“Μεγάλη αδελφή” της Ελλάδας χαρακτήρισε τη Ρωσία ο Ιβαν Σαββίδης, που προ ημερών αποκάλυψε ότι βοήθησε για τη συνάντηση Πούτιν-Τσίπρα. Ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ ανέφερε ότι αναπόφευκτα στο μεγάλο ραντεβού θα συζητηθούν και θέματα στρατιωτικής συνεργασίας, ενώ παραδέχθηκε ότι οι δύο χώρες μπορούν να ξαναέλθουν κοντά έπειτα από ένα διάστημα ψυχρότητας.

Η υστέρηση στα έσοδα εκτροχίασε τον προϋπολογισμό – Τον Δεκέμβριο ήταν όση όλους τους προηγούμενους μήνες του 2014 μαζί

Ο εκτροχιασμός του περσινού προϋπολογισμού οφείλεται στην ανακοπή της συγκέντρωσης εσόδων από τον Οκτώβριο του 2014 και μετά, υποστηρίζει το ΙΟΒΕ, που προειδοποιεί ότι εάν συνεχιστεί η ίδια κατάσταση και φέτος, τότε θα υπάρχουν σημαντικά δημοσιονομικά προβλήματα.

Τασούλας για τα P-3 Orion: Τότε κόστιζαν μόνο 350 αλλά παγώσαμε την προμήθεια αφού συνεκτιμήσαμε τις χρηματοδοτικές ανάγκες της χώρας και παγώσαμε την προμήθεια

Εμείς τα είχαμε κοστολογήσει σε Ευρώ και κόστιζαν 350 εκ, ενώ τώρα τα κοστολόγησαν σε δολάρια με αποτέλεσμα να στοιχίζουν 450 εκ Ευρώ-Στην επιτροπή εξοπλισμών ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ είχαν καταψηφίσει το πρόγραμμα εκσυγχρονισμού

Για τη στάση της προηγούμενης κυβέρνησης στο θέμα της αποκατάστασης των αεροσκαφών ναυτικής συνεργασίας Ρ-3 Orion μίλησε το πρωί της Μεγάλης Τετάρτης ο πρώην υπουργός Πολιτισμού και πρώην υφυπουργός Αμυνας (επί υπουργείας Μεϊμαράκη), Κώστας Τασούλας.

Κόρη διάσημου ποδοσφαιριστή... φλερτάρει τον Κριστιάνο Ρονάλντο [εικόνες & βίντεο]

Μετά την Ιρίνα Σάικ ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν έχει δημοσιοποιήσει ότι έχει στο πλευρό του κάποια κοπέλα. Για αυτό τον λόγο, υπάρχει... ανοιχτή πόρτα για πολλές.

ΔΕΝ ΤΗΝ ΒΛΕΠΩ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΛΙΤΣΑ ΠΑΤΕΡΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ! Tζιχαντιστές αποκεφάλισαν άνδρα επειδή τον θεώρησαν μάγο [σκληρές εικόνες]

Μετά την ανακάλυψη του ομαδικού τάφου με τα 1.700 θύματα των τζιχαντιστών, ένα νέο φρικιαστικό έγκλημα ήρθε στο φως.

Σύμφωνα με τις φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν στο προφίλ του AbuBakr Al Britani στο Twitter, οι μαχητές του Ισλαμικού Κράτους έπιασαν και...

Reuters: Αντλήθηκαν 1,138 δισ. ευρώ από έντοκα γραμμάτια, στο 2,97% η απόδοση

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η δημοπρασία εξάμηνων εντόκων γραμματίων, με την οποία το Δημόσιο άντλησε 1,138 δισ. ευρώ.

Ακόμα κι ο Χρυσόγονος αδειάζει τη Ζωή για το νέο σόου της με το χρέος

Κάτι που δεν καταλαβαίνει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, ο οποίος έσπευσε με την παρουσία του να νομιμοποιήσει το επικοινωνιακό σόου της Ζωής Κωνσταντοπούλου, το απογύμνωσε πλήρως, ακόμα και ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ. Κι όχι της Αριστερής Πλατφόρμας που έχει την «επανάσταση» στο τσεπάκι της…

E TOTE OΛΑ ΚΑΛΑ! Παρασκευόπουλος: Η διάταξη για τον Ξηρό δεν είναι φωτογραφική, αφορά άλλον έναν

Ζητάμε να μην υποχωρήσει η δημοκρατία μπροστά στην τρομοκρατία, η έκκληση του Γιώργου Μομφεράτου, του εκπροσώπου των θυμάτων της τρομοκρατίας

Την άποψη ότι η ρύθμιση για την αποφυλάκιση λόγω και βαριάς αναπηρίας που περιλαμβάνεται στο νομοσχέδιο για την κατάργηση των φυλακών τύπου Γ΄ δεν είναι «φωτογραφική» για τον Σάββα Ξηρό αφού αφορά άλλον έναν κρατούμενο διατύπωσε ο υπουργός Δικαιοσύνης Νίκος Παρασκευόπουλος στη συζήτηση στη Βουλή.

ΓΕΛΑΝΕ ΜΕΧΡΙ ΚΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΤΟΥΣ! Liberation: O Tσίπρας ζωγραφίζει με πινέλο την σβάστικα στο τραπέζι όπου κάθεται η Μέρκελ (σκίτσο)

«Υπό τον τίτλο: Ελλάδα: Η Γερμανία θα πληρώσει! Ακριβώς 287,7 δισεκατομμύρια ευρώ!», το σχετικό άρθρο σχολιάζει ειρωνικά τις δηλώσεις του Δημήτρη Μάρδα, ο οποίος υπολόγισε, όπως επισημαίνει η εφημερίδα, με ακρίβεια το ποσό των 287,7 δισεκατομμυρίων ευρώ για τις γερμανικές οφειλές

ΠΑΡΤΕ ΓΙΔΙΑ! Επαναφορά περικοπών στις επικουρικές - Αυτόματη αύξηση ορίων ηλικίας

Καλή κομπίνα! "Εμείς δεν θέλουμε μειώσεις αλλά τα ταμεία μειώνουν τις συντάξεις... θ΄αλλάξουμε το νόμο μεσοπρόθεσμα" θα πει ο Στρατούλης και καθάρισε αφού ξέρει ότι απευθύνεται σε γίδια...

Δεν αποκλείονται νέες μειώσεις συντάξεων παρά το γεγονός ότι η κυβέρνηση έχει δεσμευτεί ότι δεν θα υπάρξει καμιά ανατροπή, σύμφωνα με δημοσίευμα

ΑΡΧΙΣΕ Η ΑΠΟΒΑΣΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΥΠΟΣΧΕΘΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ! «Βουλιάζουν» τα νησιά από λαθρομετανάστες

Τα είχε πει αυτά ο ΣΥΡΙΖΑ αλλά οι πατριώτες του κ@λου μπροστά στη θέα των 100 ευρώ που τους υποσχέθηκε κοίταξαν την τσέπη τους... Τώρα βρέθηκαν και με λάθρο και χωρίς τα 100 ευρώ στην τσέπη

Αποβάσεις κατά κύματα παράνομων μεταναστών που φτάνουν από την Τουρκία δημιουργούν τεράστια προβλήματα και «έμφραγμα» στις υποδομές.

ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ! Σταύρωση, λιθοβολισμός και μαστιγώματα: Ο κατάλογος με τα αμαρτήματα και τις ποινές στο Ισλαμικό Κράτος [εικόνες & βίντεο]

Μπορεί να χαρακτηριστεί ως η «λίστα του τρόμου», καθώς η αναλογία εγκλήματος και ποινών που επιβάλλει το Ισλαμικό Κράτος γέρνει ασφυκτικά υπέρ του θανάτου μετά βασανιστηρίων.

Καυγάς Κικίλια-Βούτση: «Γίνονται λίγα επεισόδια γιατί υπάρχει ανάσα στον κόσμο που ζει ένα πιο ανοιχτό και δημοκρατικό πλαίσιο»

Υψηλοί τόνοι με το καλημέρα επικράτησαν στην επιτροπή που επεξεργάζεται το νομοσχέδιο του υπουργείου Δικαιοσύνης για την κατάργηση των φυλακών τρίτου τύπου. Αφορμή ήταν η απόσυρση της τροπολογίας που μετέφερε το υπουργείο Δημόσιας Τάξης από το Εσωτερικών στο Δικαιοσύνης αλλά και τα χθεσινά επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας.