09 Απριλίου 2015

Οι 10 πιο όμορφες αθλήτριες του κόσμου με... χαμηλές επιδόσεις [εικόνες]

Πανέμορφες και με αγαλματένια κορμιά. Οι παγκοσμίου φήμης αθλήτριες δεν είναι διάσημες για τις αθλητικές τους επιδόσεις αλλά γιατί αφήνουν τους άνδρες άφωνους.
Παίζουν γκόλφ και τένις. Οδηγούν γρήγορα αυτοκίνητα και κατεβαίνουν τις πίστες με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Ταλαντούχες ή μη οι πανέμορφες αυτές κυρίες διαπρέπουν κάνοντας σέξι φωτογραφίσεις και καυτές εμφανίσεις.

ΧΑΣΤΟΥΚΙ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑ! Αναβαθμίζεται ο ξάδερφος Τσίπρα: Από σύμβουλος γίνεται ΓΓ στο υπΕξ [έγγραφο]

Ο Κοτζιάς πάντως εκτιμάει το ψωμί που τον τάισε ο Τσίπρας... δεν είναι και λίγο να σε παίρνουν από τον σκουπιδοτενεκέ και να σε στέλνουν σε Συμβούλια ΕΕ...

Νέο ρόλο αναλαμβάνει στο υπουργείο Εξωτερικών ο ξάδερφος του Αλέξη Τσίπρα, Γεώργιος, ο οποίος είχε προσφάτως προσληφθεί ως σύμβουλος του Νίκου Κοτζιά και ταξίδευσε στο Ιράν με το μέσο μηνιαίο εισόδημα των 90 ευρώ ανά κάτοικο για να ζητήσει δανεικά....

Ο Τζήμερος για την Κωνσταντοπούλου: Τέτοια ομορφιά να χαραμίζεται έτσι

Τις φωτογραφίες της Ζωής Κωνσταντοπούλου στο περιοδικό της Βουλής σχολίασε με αιχμηρό τρόπο μέσα από τη σελίδα του στο facebook ο Θάνος Τζήμερος.

Ουκρανία: Απαγόρευση σε κάθε 'κομμουνιστική και ναζιστική προπαγάνδα'

Το κοινοβούλιο της Ουκρανίας προχώρησε σήμερα, Μ.Πέμπτη, σε φήφιση νόμου που απαγορεύει κάθε «προπαγάνδα των ολοκληρωτικών κομμουνιστικών και ναζιστικών καθεστώτων» . Ο νόμος αυτός ήρθε έπειτα από μήνες κρίσης με τη Ρωσία, η οποία επανέφερε στο προσκήνιο την περίπλοκη κληρονομιά του Β’ Παγκόσμιου Πολέμου: την ΕΣΣΔ και τους εθνικιστές.

Φοιτητής από το Κιργιστάν μιλάει στον Τσίπρα ελληνικά... κι αυτός του απαντά μια μ@λακία! (ΒΙΝΤΕΟ)

Μία ευχάριστη έκπληξη περίμενε τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, κατά την επίσκεψή του στο Πανεπιστήμιο της Μόσχας, αφού ένας φοιτητής από το Κιργιστάν του απηύθυνε ερώτηση σε άπταιστα ελληνικά!

Ν.Δ.: «Φωτογραφική» η ρύθμιση Παρασκευόπουλου

Για «φωτογραφική» ρύθμιση του υπουργού Δικαιοσύνης Νίκου Παρασκευόπουλου, προς χάρη της τρομοκρατίας και των τρομοκρατών, κάνει λόγο η Νέα Δημοκρατία, μέσω του υπεύθυνου του Τομέα Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του κόμματος Χαράλαμπου Αθανασίου.

ΑΜΑ ΣΕ ΘΕΛΕΙ Η ΤΥΧΗ! Ανακάλυψαν τεράστιο κοίτασμα πετρελαίου μια ανάσα από το Λονδίνο

Το μεγαλύτερο κοίτασμα πετρελαίου που έχει ανακαλυφθεί στη Βρετανία, βρέθηκε δίπλα στο αεροδρόμιο Γκάτγουικ του Λονδίνου καθώς υπολογίζεται ότι περιέχει 50-100 δισεκατομμύρια βαρέλια «μαύρου χρυσού».

Δημοσκόπηση Metron Analysis: Υπέρ της παραμονής της χώρας στο ευρώ το 82% των πολιτών

Συντριπτικά υπέρ της παραμονής της Ελλάδας στην Ευρωζώνη τάσσονται οι πολίτες σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση της εταιρείας Metron Analysis.

Ειδικότερα, στην έρευνα που πραγματοποιήθηκε για λογαριασμό της εφημερίδας «Παραπολιτικά», το 82% τάσσεται υπέρ του ευρώ, το 14% υπέρ της δραχμής και ένα 4% δεν απάντησε.

Στο ερώτημα «αν είχαμε την επόμενη Κυριακή εκλογές τι θα ψηφίζατε», το....

Η άφιξη των μικρών θριαμβευτών του ΠΑΟΚ (VIDEO)

Ο “δικέφαλος του Βορρά” επικράτησε του Ολυμπιακού με 1-0, στον τελικό του πρωταθλήματος Κ15 που διεξήχθη στα Χανιά σήκωσε την κούπα και η παρακάμερα του PAOK TV κατέγραψε την επιστροφή της ομάδας στη Θεσσαλονίκη

ΓΑΤΑΚΙΑ ΡΟΥΦΑΤΕ ΤΗΝ ΠΟΡΤΟΚΑΛΑΔΑ ΣΑΣ! Έκτακτες πτήσεις για το Άγιο Φως. Πώς θα φτάσει στην Ελλάδα σε 16 προορισμούς

Με τρία έξτρα αεροσκάφη (τα οποία δεν θα εκτελέσουν εμπορική πτήση) θα επιχειρήσει να μεταφέρει το Άγιο Φως, το Μεγάλο Σάββατο, σε όσο το δυνατόν περισσότερους προορισμούς η Aegean, εκτός από τις προγραμματισμένες εμπορικές πτήσεις. Συνολικά, η Aegean και η Olympic Air θα μεταφέρουν το 'Άγιο Φως σε 16 προορισμούς.

WHAT THE F@CK! ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΗ ΔΙΑΠΛΟΚΗ! Νικολούδης: Η λίστα Λαγκάρντ δεν είναι αυτό που περιμέναμε, αλλά αναμένουμε 3 δισ. ευρώ από υποθέσεις που προχώρησε η προηγούμενη κυβέρνηση

Του ξέφυγε και παραδέχθηκε ότι η προηγούμενη κυβέρνηση έχει στείλει 5.000 υποθέσεις φοροδιαφυγής στη δικαιοσύνη... αλλά ως γνωστόν οι δικαστές βιάζονται μόνο αν είναι για αναδρομικά δικά τους... όσο για το ότι παραδέχεται για δεύτερη φορά ότι με τη λίστα Λαγκάρντ δεν βγαίνει άκρη, το αφήνουμε ασχολίαστο

Σε «κυνήγι απατεώνων» επιδίδεται ο υπουργός Επικρατείας κατά της διαφθοράς, Παναγιώτης Νικολούδης, σύμφωνα με τη βελγική εφημερίδα LaLibre, η οποία φιλοξενεί συνέντευξή του.

ΛΙΣΤΑ-ΝΔ: Το πλιάτσικο της κυβέρνησης σε αποθεματικά Ταμείων και Οργανισμών

«Βολές» κατά της κυβέρνησης εξαπέλυσε η Νέα Δημοκρατία παρουσιάζοντας τα ποσά από τα αποθεματικά, αλλά και τους Οργανισμούς από τους οποίους δανείστηκε η κυβέρνηση και υποστηρίζει πως το Μαξίμου βάζει «χέρι» στα Ταμεία.

Η ΔΗΕ προειδοποιεί: Οσοι "επαναστάτες" έχετε i-phone μην ανοίξετε αυτό το sms

Νέο τρόπο απάτης εις βάρος χρηστών έξυπνων τηλεφώνων και ιδίως iphone ανακάλυψαν τα «λαγωνικά» της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Ενα επικό έργο: Η Κίνα φτιάχνει σιδηροδρομικό τούνελ κάτω από το Εβερεστ - Θα είναι έτοιμο το 2020

Μέχρι τώρα το όνειρο του ανθρώπου ήταν να κατακτήσει την κορυφή του υψηλότερου βουνού του κόσμου, του Εβερεστ. Πλέον κατακτά και τα... έγκατα του όρους.

ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΚΕΙΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΗ ΣΥΡΙΖΑΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟ! Στην πρωτεύουσα της Γαύδου μεταφέρονται οι μετανάστες που εντοπίστηκαν στις ακτές


Οι μετανάστες μεταφέρονται σταδιακά από την παραλία Τρυπητή, όπου και εντοπίστηκαν, στο Καστρί, την πρωτεύουσα της ακριτικής Γαύδου. Ωστόσο, το έργο της μεταφοράς τους είναι δύσκολο, καθώς η απόσταση από την παραλία της Τρυπητής μέχρι το Καστρί είναι αρκετά μεγάλη και το μονοπάτι ανηφορικό, ενώ και οι μετανάστες είναι εμφανώς εξαντλημένοι.

ΠΕΣΑΝΕ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ ΑΥΤΟΙ! Σιδηροδρομικοί: Αλλα μας έλεγε ο Τσίπρας προεκλογικά

Την έντονη δυσφορία της και την «απογοήτευσή της για την πρόθεση της κυβέρνησης, σύμφωνα με τις ανακοινώσεις του αρμόδιου αναπληρωτή υπουργού κ. Σπίρτζη να προχωρήσει στην ιδιωτικοποίηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ », εκφράζει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών (ΠΟΣ), σημειώνοντας πως επιβεβαιώνεται έτσι η πλήρη ανακολουθία των προεκλογικών δεσμεύσεων και των μετεκλογικών εξαγγελιών.

Επίσκεψη Σαμαρά στο Φράγμα των Φιλιατρών στη Μεσσηνία και στην Εκκλησία της Μεταμόρφωσης του Σωτήρος

Το φράγμα των Φιλιατρών Μεσσηνίας επισκέφτηκε ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς και σε δηλώσεις του το χαρακτήρισε έργο ζωής για όλη την περιοχή.

Η ξανθιά δημοσιογράφος που έχει... τρελάνει το ΝΒΑ [εικόνες & βίντεο]

Είναι ωραία, ξανθιά, γλυκιά και... τρελαίνει τον μαγικό κόσμο του NBA.

Η δημοσιογράφος Αλι Κλίφτον είναι η ρεπόρτερ που με την εντυπωσιακή παρουσία της έχει κάνει άνω κάτω τους Κλίβελαντ Καλαβαλίερς με αποτέλεσμα ακόμη και οι σταρ της ομάδας να την πειράζουν ή να της πετάνε μπάλες στο κεφάλι.

ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΤΑΡΡΕΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΒΔΟΜΑΔΕΣ! Έτοιμοι να εγκαταλείψουν την επένδυση στον Αστέρα οι Αραβες

Η Jermyn Street σε συνεργασία με τον όμιλο Dogus επρόκειτο να εκταμιεύσουν περίπου 500 εκατ. ευρώ για την αγορά της έκτασης του Αστέρα της Βουλιαγμένης. Επιπλέον σχεδίαζαν να επενδύσουν άλλα 300 εκατ. ευρώ για τον εκσυγχρονισμό των δύο ξενοδοχειακών μονάδων με τη μετατροπή τους σε ξενοδοχεία 7 αστέρων και για την ανέγερση πολυτελών κατοικιών.

ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟ ΦΑΝΤΑΖΟΤΑΝ! Φωτογραφική τροπολογία για να αποφυλακιστεί η μητέρα και η σύντροφος του Τσάκαλου

Γιατί δε φέρνει και μια τροπολογία να τους αθωώσει όλους να μην ξοδευόμαστε με δίκες; 

Τροπολογία με την οποία προβλέπεται η δυνατότητα του κατ' οίκον περιορισμού, για συγκατηγορούμενους συζύγους και συγγενείς εξ αίματος μέχρι δευτέρου βαθμού, και για πράξεις τους που τελέστηκαν «στην εκπλήρωση ενός ηθικοκοινωνικού συγγενικού καθήκοντος», κατατέθηκε σήμερα στη Βουλή.

Λαγκάρντ για την πληρωμή της δόσης από την Ελλάδα: Πήρα τα λεφτά μου πίσω [εικόνες]

Η Ελλάδα πλήρωσε σήμερα την δόση που έπρεπε να καταβάλει ύψους 448 εκατ.ευρώ προς το ΔΝΤ, κάτι που επιβεβαίωσε με τον... τρόπο της και η Κριστίν Λαγκάρντ.

ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ! Die Welt: Ο γελωτοποιός Τσίπρας έκανε τον βασιλιά Πούτιν να βαριέται

Η επίσκεψη του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στη Μόσχα απασχολεί σήμερα το σύνολο του γερμανικού Τύπου, με ρεπορτάζ, αναλύσεις και σχόλια.

ΕΙΣΑΙ ΘΕΟΣ ΡΕ! ΤΕΛΟΣ! Μουρίνιο: «Μιλάω κάθε μέρα με το Θεό αλλά έχω ένα πρόβλημα, γίνομαι όλο και καλύτερος»

Φοβερός Ζοσέ Μουρίνιο, μιλάει για όλα! Για το πόσο βελτιώνεται με το πέρας των χρόνων, για την πρώτη του δουλειά, για τη σχέση του με τη θρησκεία, για την... τρέλα εκατομμυρίων στο ποδόσφαιρο!

Αγωγός φυσικού αερίου χωρίς πελάτες... μόνο ο ΣΥΡΙΖΑ θα πανηγύριζε

Ο δε Καμμένος γιατί πανηγυρίζει; Αφού αυτός λέει πως έχουμε δικό μας φυσικό αέριο να προμηθεύσουμε όλη την ευρωπη γιατί πρέπει να κάνουμε και έναν ρώσικο αγωγό να μας ανταγωνίζεται; οοεεοο;

Η δημιουργία του ελληνικού αγωγού φυσικού αερίου, όπως ο πρωθυπουργός κ. Τσίπρας τον αποκάλεσε χθες στη Μόσχα, απο τα ελληνοτουρκικά σύνορα στα Σκόπια είναι ένα ενδιαφέρον πρότζεκτ.

ΝΑ ΤΡΑΒΑΣ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΣΟΥ! Αυτό είναι το πιο γρήγορο τρακτέρ στον κόσμο κι ο Έλληνας αγρότης είναι σε κρίση και δεν μπορεί να το αγοράσει!

Το τρακτέρ Valtra T234 είναι ένα από τα πιο προηγμένα του είδους. Ζυγίζει 7,7 τόνους, εξοπλίζεται με τεχνολογίες αιχμής και πρόσφατα μπήκε στο βιβλίο των Ρεκόρ Γκίνες, ως το πιο γρήγορο στον κόσμο.

Όπως όλοι οι δικτάτορες και ο Πούτιν έχει ανάκτορο-Η έπαυλη των 920 εκατ. ευρώ με το τελεφερίκ και την κιτς χλιδή [εικόνες]

Ο... επίκαιρος Βλαντιμίρ Πούτιν (λόγω της επίσκεψης του Αλέξη Τσίπρα στη Μόσχα) βάλλεται τις τελευταίες ημέρες από την αντιπολίτευση, η οποία τον χτυπά δίνοντας στη δημοσιότητα φωτογραφίες από το «ανάκτορο» στη Μαύρη Θάλασσα που φέρεται να του ανήκει.

Συντάξεις: Τα νούμερα δεν βγαίνουν όσο κι αν πληρώνει ο μ@λάκας για τους 50χρονους του δημοσίου

Από τον αριθμοφασίστα imperatorlex

Οι πρώιμες συνταξιοδοτήσεις, οι παχυλές συντάξεις και οι παροχές χωρίς ένσημα αποτελούσαν τον κανόνα στην προμνημονιακή Ελλάδα.

Η μελέτη που ζήτησε ο Γιαννίτσης το 2000 διαπίστωσε ότι το 2010 η χώρα δεν θα μπορούσε πλέον να πληρώνει συντάξεις. Δυστυχώς όχι μόνο δεν εισακούστηκαν οι εκκλήσεις του αλλά αντιθέτως αφού εκατομμύρια διαδήλωσαν εναντίων του σχεδίου περικοπών για αποκατάσταση της βιωσιμότητας των ταμείων, αποπέμφθηκε κακήν κακώς απο την κυβέρνηση Σημίτη.

Τατσόπουλος: Αλέξη έγινες πρωθυπουργός, τέτοιες μαλ@κίες δεν γίνεται να τις πετάς στα ξεκούδουνα

Μαθήματα ιστορίας προς τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα έστειλε ο Πέτρος Τατσόπουλος δια μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook.

Ο λόγος γι΄αυτό το πρόχειρο μάθημα ιστορίας όπως χαρακτήρισε, ήταν η επίσκεψη του Έλληνα πρωθυπουργού στη Ρωσία και η κατάθεση στεφανιού στο Κρεμλίνο.

Το Twitter λανσάρει το «retweet with comment»

Επιτρέπει την ενσωμάτωση tweets και το σχολιασμό τους

Το Twitter λάνσαρε επισήμως ένα ολοκαίνουριο χαρακτηριστικό, το οποίο επιτρέπει στους χρήστες να σχολιάζουν τα tweets άλλων χρηστών.

ΤΖΑΜΠΑ Η ΨΗΦΟΣ ΓΙΔΙΑ! Όικογένειες με 400€ το μήνα δεν περνάνε "ανθρωπιστική κρίση" και θα πληρώνουν μόνοι τους το ρεύμα

Στα 3.600 € ετησίως για το ζευγάρι, προσαυξανόμενο κατά 1.200 € για κάθε ενήλικο εξαρτώμενο μέλος της οικογένειας και 600 € ετησίως για κάθε ανήλικο

Τους όρους, τις προϋποθέσεις και τις διαδικασίες εφαρμογής των μέτρων για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης, υπέγραψαν οι συναρμόδιοι υπουργοί.

Γελάει το σύμπαν με τον Κορέα του ΣΥΡΙΖΑ-Η φωτογραφία που κάνει τον Πρόεδρο του Εκουαδόρ να κλαίει

Ποιος ηγέτης θα έλεγε «όχι» σε ένα αγοράκι για μια φωτογραφία; Ατυχώς στην περίπτωσή του, ο Πρόεδρος του Εκουαδόρ δεν κοίταξε τι έγραφε η μπλούζα του παιδιού πριν το κάνει.

ΝΔ: Ο πρωθυπουργός συνεχίζει να καλύπτει τον Κατρούγκαλο

Νέα επίθεση εξαπέλυσε η αξιωματική αντιπολίτευση για τη σημερινή εμφάνιση του Γ. Κατρούγκαλου στη Βουλή.

Σε δήλωσή του, ο Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Πλακιωτάκης τόνισε αρχικά:

Bloomberg: Η Ελλάδα δεν θα λάβει τα 800 - 900 εκατ. ευρώ που ζητά για τον ELA

Την ίδια ώρα ο υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης στράφηκε εκ νέου ενάντια στην πολιτική της ΕΚΤ, στιγματίζοντας την απόφασή της να είναι ιδιαίτερα «σφιχτή» ως προς την παροχή ρευστότητας στην Ελλάδα

Κεραυνός τρύπησε αεροσκάφος και η πτήση συνεχίστηκε... κανονικά – ΦΩΤO

Στιγμές τρόμου έζησαν, την Τρίτη, οι επιβάτες της πτήσης 671 της Icelandair με προορισμό το Ντένβερ των ΗΠΑ, όταν ένας κεραυνός χτύπησε το αεροσκάφος, ανοίγοντας μία τρύπα στη μύτη του.

Πόσο επικίνδυνα είναι τα τσιμπούρια για τον άνθρωπο;

Βάζουμε και καμιά αμπούλα στο σκύλο...

Τα τσιμπούρια μπορούν να μολύνουν τους οργανισμούς όπου προσκολλώνται με βακτήρια, ιούς και παράσιτα και να προκαλέσουν σοβαρές έως και θανατηφόρες ασθένειες

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚ! Η Μέρκελ έκλεβε από το πετρέλαιο της Πολεμικής Αεροπορίας

Δεν άφηνε την αστυνομία και την Αεροπορία να κάνουν έλεγχο στο οικόπεδό του, από το οποίο περνούσε ο αγωγός καυσίμων της Πολεμικής Αεροπορίας...

ΑΦΗΣΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΡΕ, ΝΑ ΒΡΕΙ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΝΑ ΚΟΥΡΕΨΕΙ! «Φτερά» έκαναν άλλα 1,18 δισ. ευρώ από τις ελληνικές τράπεζες μέσα σε 10 μέρες

Νέα μαζική έξοδος καταθέσεων σημειώθηκε από τις ελληνικές τράπεζες κατά την πρώτη εβδομάδα του Απριλίου, εξαιτίας του σκηνικού πολιτικής αβεβαιότητας που έχει διαμορφωθεί.

ΤΙΜΩΡΗΣΕ ΤΟΥΣ! ΜΗΝ ΠΑΡΕΙΣ ΤΑ ΔΑΝΕΙΚΑ ΝΑ ΒΟΥΛΙΑΞΟΥΝ! Βαρουφάκης: Δεν μας αρέσουν οι προτάσεις των θεσμών

Για τη δημιουργία μιας ασύμμετρης ένωσης μίλησε ο Γιάνης Βαρουφάκης σήμερα το πρωί στο Παρίσι, φανερώνοντας πως το κλίμα στις σχετικές συνομιλίες δεν είναι το επιθυμητό και κάνοντας λόγω για βαθύτερες αδυναμίες της Ευρωπαϊκής Ενωσης.

ΤΑ ΑΠΟΝΕΡΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΑΜΑΡΑ: Οριακή μείωση της ανεργίας στο 25.7% τον Ιανουάριο του 2015

Υποχώρησε στο 25,7% η ανεργία τον πρώτο μήνα του 2015, από 25,9% τον Δεκέμβριο και 27,2% τον Ιανουάριο του περασμένου έτους, όπως ανακοίνωσε η ΕΛΣΤΑΤ.

ΒΙΝΤΕΟ-Τρελό γκολ Ιμπραΐμοβιτς

Ο,τι και να πει κανείς για το ταλέντο του είναι λίγο. Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς οδήγησε την Παρί Σεν Ζερμέν στην πρόκριση εις βάρος της Σ. Ετιέν για το Κύπελλο Γαλλίας σημειώνοντας χατ τρικ, όμως το ένα γκολ που σημείωσε ήταν βγαλμένο από ποδοσφαιρική φαντασία που θα ζήλευε και ο Πελέ.

Κατηγορούμενος για οφειλές άνοιξε πυρ στα δικαστήρια του Μιλάνου-4 νεκροί

Σε κατάσταση αμόκ, ένας χρεοκοπημένος Ιταλός, ονόματι Κλάουντιο Τζιαρντέλλο, και ενώ βρισκόταν σε εξέλιξη η εκδίκαση της υπόθεσής του, άρχισε να πυροβολεί, σήμερα το πρωί σε αίθουσα του δικαστηρίου του Μιλάνου. Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδουν τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης, υπάρχουν τουλάχιστον δύο νεκροί και ένας τραυματίας.

Η… πρόταση του Βουλγαράκη για να μην τρέχουν οι οδηγοί στην Εθνική

Ο Γιώργος Βουλγαράκης διατύπωσε στο Twitter την άποψή του για να μειωθεί η ταχύτητα των αυτοκινήτων στην Εθνική.

Επιστροφή στην πραγματικότητα για τον Έλληνα πρωθυπουργό

Όταν το αεροπλάνο του προσγειωθεί στην Αθήνα, ο Έλληνας πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας θα πρέπει να επιστρέψει γρήγορα στην πραγματικότητα, αναφέρει σε σημερινό του δημοσίευμα το Bloomberg.

Σε τσιμπούρι σκύλου οφείλεται ο αδόκητος θάνατος του εισαγγελέα Εφετών Σωτήρη Μπάγια-Το πρώτο καταγεγραμμένο κρούσμα στη χώρα μας

Συγκλονίζει η είδηση πως ο θάνατος του ηλικίας 58 ετών εισαγγελέα Εφετών Σωτήρη Μπάγια οφείλεται σε τσίμπημα από τσιμπούρι.

ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΟΚ ΚΑΙ ΠΕ@Σ! Η Ευρωζώνη έδωσε έξι ημέρες διορία να παρουσιάσει η Αθήνα νέα λίστα μεταρρυθμίσεων

Ευτυχώς που υπάρχουν και ΜΜΕ και μαθαίνουμε την αλήθεια... γιατί το πρωί ο σταλίνας Φλαμπουράρης είπε στο MEGA πως η συζήτηση στο EWG πήγε πολύ καλά!!

Οι αναπληρωτές υπουργοί Οικονομικών της Ευρωζώνης έδωσαν διορία έξι εργάσιμων ημερών στην Αθήνα για να παρουσιάσει τις αναθεωρημένες προτάσεις της για τις αναγκαίες μεταρρυθμίσεις στις οποίες πρέπει να προχωρήσει.

Γερμανοί "Σοφοί": Κίνδυνος ανθρωπιστικής καταστροφής σε περίπτωση Grexit

«Οι συνέπειες για τη χώρα θα ήταν τεράστιες, η ελληνική κυβέρνηση παίζει αυτήν τη στιγμή πραγματικά με τη φωτιά» υποστηρίζει ο επικεφαλής των Γερμανών «Σοφών» της Οικονομίας Κρίστοφ Σμιντ και κάνει λόγο για κίνδυνο ανθρωπιστικής καταστροφής σε περίπτωση εξόδου της Ελλάδας από την Ευρωζώνη.

ΒΙΝΤΕΟ-Ομαδικό ξύλο από την αντιπολίτευση για τον Κατρούγκαλο -Κικίλιας: Αυτή είναι η Αριστερά της μπίζνας-Αποχώρησε το ΠΑΣΟΚ

Με σφοδρή αντιπαράθεση κυβέρνησης – αξιωματικής αντιπολίτευση τόσο για την υπόθεση Κατρούγκαλου, όσο και για τα ΜΜΕ ξεκίνησε η συζήτηση του υπουργείου Εσωτερικών για την επαναπρόσληψη απολυμένων δημοσίων υπαλλήλων.

ΒΙΝΤΕΟ-ΕΛΑ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΚΛΑΜΑ! Φλαμπουράρης: Αν στριμωχτούμε θα βάλουμε έκτακτη εισφορά

Και επειδή η είσπραξη έκτακτης εισφοράς μέσω εφορίας είναι χρονοβόρα, μάλλον θα πάνε σε "κούρεμα" καταθέσεων και τότε να σας δω γατάκια που τους ψηφίσατε... Μιλάμε για απίστευτο αστείο τύπο που βρίσκεται στον πυρήνα της κυβέρνησης! "Είχαμε αύξηση εσόδων 13% τον Μάρτιο γιατί ακόμα και αυτοί που δεν έχουν ψάχνουν βρίσκουν και πληρώνουν τον οβολό τους επειδή βλέπουν ότι δεν τα βάζουμε σε μαύρη τρύπα" είπε και κρύβει ότι αυτό έγινε λόγω εσόδων από την έκτακτη ρύθμιση! Κυβερνάει την Ελλάδα ένας αντιπρόεδρος του Εδεσσαϊκού που λέει "περιμένουν να υποχωρήσουμε, εμείς δεν θα υποχωρήσουμε και θα υποχωρήσουν αυτοί και μετά θα δώσουν τα λεφτά"
Και κάτι τελευταίο! Ο Ξηρός ρε νούμερο δεν τυφλώθηκε στις φυλακές αλλά επειδή έσκασε στα χέρια του η βόμβα με την οποία ήθελε να σκοτώσει κόσμο...

Η κυβέρνηση εξετάζει την επιβολή έκτακτης εισφοράς στα μεγάλα εισοδήματα, σε περίπτωση που προκύψει ανάγκη για τα δημόσια ταμεία αποκάλυψε υπουργός Επικρατείας, Αλέκος Φλαμπουράρης μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Mega, υπογραμμίζοντας ότι δεν αποτελεί άμεση προτεραιότητα.

ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟ@ΤΣΟ ΚΑΒΑΛΑ! Μόλις... 20ος εμπορικός εταίρος της Ελλάδας η Ρωσία-Πόσα ψίχουλα "χάσαμε" απ'το εμπάργκο

Μόλις την… 20η θέση κατέχει η Ρωσία μεταξύ των χωρών προς τις οποίες κατευθύνονται οι ελληνικές εξαγωγές, φθάνοντας το 2013 στα 406 εκατ. ευρώ. Την ίδια στιγμή, το σύνολο των ελληνικών εξαγωγών προς όλες τις χώρες του κόσμου ανήλθαν το 2013 σε 29 δισ. ευρώ. Συνεπώς οι ελληνικές εξαγωγές προς τη Ρωσία αποτελούν μόλις το 2,2% του συνολικών ελληνικών εξαγωγών.

Βρούτσης: «Οι ΣυριζοΑνελ υλοποιούν ατόφιο το τρισάθλιο πρόγραμμά μας για 52.000 θέσεις»

«Με μισθούς εξαθλίωσης και πείνας» - «Έτσι το κατήγγειλαν οι ψεύτες» τονίζει ο πρώην υπουργός Εργασίας

Επίθεση στην κυβέρνηση εξαπολύει μέσω Twitter ο βουλευτής της ΝΔ Γιάννης Βρούτσης για την πολιτική που προωθείται στα εργασιακά.

ΓΑΤΑΚΙΑ! Η Ελλάδα πλήρωσε τη δόση των 448 εκατ. ευρώ προς το ΔΝΤ

Η Ελλάδα προχώρησε σήμερα το πρωί στην καταβολή της δόσης προς το ΔΝΤ, σύμφωνα με πηγές από το ΥΠΟΙΚ.

10.445 λαθρομετανάστες ήρθαν στην Ελλάδα μέσα σε τρεις μήνες

Ο αριθμός των παράτυπων μεταναστών που έχει εισέλθει στη χώρα μας με διάφορα μέσα μέσω θαλάσσης, το πρώτο τρίμηνο του 2015 (Ιανουάριος, Φεβρουάριος, Μάρτιος) ανέρχεται σε 10.445 άτομα.

Ποιοι υπουργοί του Τσίπρα ήταν σωστά κομμούνια και έμαθαν μέχρι και ρώσικα σαν Κνίτες

Μπορεί η πλειονότητα των υπουργών που συνόδευαν τον Έλληνα πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα στη Μόσχα να μην γνωρίζουν τη ρωσική γλώσσα, υπήρχαν όμως κάποιοι που δεν χρειάζονταν… διερμηνέα.

Ανεξέλεγκτη η δαπάνη φαρμάκου και ο Κουρουπλής υπόσχεται δωράκια στις εταιρίες

Σε μόνιμο πονοκέφαλο τόσο για τη διοίκηση του ΕΟΠΥΥ, όσο και για τις φαρμακευτικές επιχειρήσεις που καλούνται στο τέλος να πληρώσουν την επιπλέον δαπάνη εξελίσσεται ο προϋπολογισμός για το φάρμακο. Σύμφωνα με πληροφορίες από στελέχη των εταιρειών φαρμάκου, ούτε ο Μάρτιος αποτέλεσε τελικά εξαίρεση στον “κανόνα” της υπέρβασης, καθώς ο προϋπολογισμός δείχνει να έχει ξεφύγει κατά τουλάχιστον...