10 Απριλίου 2015

ΦΕΚ-Πόσα αμόρφωτα τρολάκια λέτε να διόρισε ο Πανάρας στο γραφείο του;

Πολύς λόγος γίνεται τα τελευταία εικοσιτετράωρα για τους διορισμούς «ημετέρων» από την Κυβέρνηση με τελευταίο παράδειγμα τη χθεσινή αναβάθμιση του ξαδέρφου Τσίπρα σε ΓΓ του ΥΠΕΞ.

Πόσους διορισμούς λέτε να έχει κάνει ο Πάνος Καμμένος στο πολιτικό του γραφείο στο ΥΕΘΑ; Ούτε ένα, ούτε δύο, ούτε τρεις, ούτε τέσσερις! Δεκατέσσερις (14) έχει κάνει ο μπαγάσας!

ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΒΟΛΤΕΣ ΤΣΙΠΡΑ! Mετά από 93 χρόνια η τελετή Αποκαθήλωσης σε ναό στη Σμύρνη

Η φετινή Μεγάλη Παρασκευή είναι ιδιαίτερη για την Ελληνική, αλλά και γενικότερα για την Ορθόδοξη κοινότητα της Σμύρνης , αφού από χθες, Μεγάλη Πέμπτη βράδυ και μέχρι την Κυριακή του Πάσχα το πρωί ( Εσπερινός Αγάπης) όλες οι ιερές ακολουθίες τελούνται για πρώτη φορά , μετά από 93 χρόνια στον ναό του Αγίου Βουκόλου, ο οποίος διασώθηκε κατά την Μικρασιατική καταστροφή , συντηρήθηκε πριν περίπου τέσσερα χρόνια και στις 15 Αυγούστου 2014, παραχωρήθηκε για Λειτουργία από τον Μητροπολιτικό Δήμο Σμύρνης.

Βίντεο-ντοκουμέντο από το μπουρδ@λο στο Πολυτεχνείο: Καίνε τη σημαία και πετούν δεκάδες μολότοφ

Αίσθηση προκαλεί ένα νέο βίντεο από τα σοβαρά επεισόδια της Μεγάλης Τρίτης στο Πολυτεχνείο, το οποίο ανέβασαν οι ίδιοι οι αντιεξουσιαστές στο Διαδίκτυο.

ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ! Πανούση: Οι αντιεξουσιαστές θέλουν νεκρό – Να δώσει λύση ο Τσίπρας αλλιώς παραιτούμαι

Για «νεκρούς» μιλάει ξανά ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Πανούσης, ο οποίος, προειδοποιεί πως η κατάσταση με τους αντιεξουσιαστές στα Εξάρχεια έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο.

ΜΑΛΛΟΝ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ-Παγκόσμια «επιδημία των καισαρικών» καταγγέλλει ο ΠΟΥ

Οι καισαρικές δεν θα πρέπει να γίνονται παρά μόνο αν είναι «ιατρικά απαραίτητες», συνέστησε ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ), καταγγέλλοντας «την επιδημία των καισαρικών» σχεδόν σε όλο τον κόσμο.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΑΜΟΡΦΩΤΟΣ ΛΑΟΣ! Κάπα Research: Οι Ελληνες πιστεύουν στο μάτι, τον Σατανά και τους εξωγήινους

Ιδιαίτερη ενδιαφέρον έχει η έρευνα της Κάπα Research για την εφημερίδα το Βήμα της Κυριακής όπου παρουσιάζεται κατά 34% μειωμένο το ποσοστό των Ελλήνων οι οποίοι δηλώνουν θρησκευόμενοι σε σχέση με το 2006. Το ποσοστό των πιστών οι οποίοι πηγαίνου στην εκκλησία έχει μειωθεί κατά 16% ενώ εκείνοι οι οποίοι εξηγούν ότι το Πάσχα δεν τους λέει τίποτε αυξήθηκε κατά 13%.

ΓΕΛΑΝΕ ΜΕΧΡΙ ΚΙ ΟΙ ΛΕΤΟΝΟΙ! «Ο Τσίπρας τον Μάρτιο δέχθηκε τις κυρώσεις και στη Μόσχα τις επέκρινε»

Η Λετονία, που ασκεί την εναλλασσόμενη προεδρία της Ευρωπαϊκής Ένωσης ως τις 30 Ιουνίου, εμφανίστηκε σήμερα «έκπληκτη» από τις επικρίσεις του Έλληνα πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα για τις ευρωπαϊκές κυρώσεις εναντίον της Ρωσίας.

ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΝΟΙΑ ΜΗΤΣΟΣ ΣΤΡΑΤΟΥΛΗΣ! Ο Κιμ Γιονγκ Ουν ήταν παιδί-θαύμα, λέει νέο μάθημα στα σχολεία της Β. Κορέας

Οδηγούσε από τριών ετών και κέρδισε ιστιοπλοϊκούς αγώνες όταν ήταν εννιά, αναφέρει μεταξύ άλλων το νέο μάθημα που εισάγεται στο σχολικό πρόγραμμα της χώρας

ΑΠΟΘΕΩΣΗ ΤΗΣ ΚΟΜΜΑΤΟΚΡΑΤΙΑΣ! Οι νέοι περιφερειακοί διευθυντές εκπαίδευσης

Αιφνίδια ήταν για αρκετούς παράγοντες στον χώρο της εκπαίδευσης η ανακοίνωση από το υπουργείο Παιδείας σχετικά με την τοποθέτηση των περιφερειακών διευθυντών Εκπαίδευσης αργά το μεσημέρι της Μεγάλης Πέμπτης. Τα δεκατρία ονόματα δεν είναι ευρέως γνωστά, ωστόσο το καθένα από τα πρόσωπα που θα πάρουν τη θέση αυτή, βασικής σημασίας για την εκπαιδευτική πολιτική του υπουργείου, έχει και τη δική του «ιστορία».

Η εντυπωσιακή μεταμόρφωση του παραλιακού μετώπου της Θεσσαλονίκης μέσα σε 4 λεπτά [βίντεο]

Νέα πνοή έχει δώσει το έργο ανάπλασης του παραλιακού μετώπου της Θεσσαλονίκης, ενώ, η Νέα Παραλία αναμένεται να προσελκύσει πολλούς επισκέπτες στη διάρκεια του καλοκαιριού.

Απίστευτο το μίσος Μαρινάκη κατά Σαμαρά και Νέας Δημοκρατίας

Τόσο μίσος για τη Νέα Δημοκρατία ημέρες αγάπης που είναι; Κάντε κράτει κύριοι δημοσιογράφοι – αυλοκόλακες του κ. Μαρινάκη. Αντιπολίτευση είναι μην τους χτυπάτε τόσο. Ρίξτε μια ματιά στην καταστροφή που φέρνουν οι όψιμοι αριστεροί φίλοι σας. Εκτός κι αν αυτό επιδιώκετε…

ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΣΤΟ ΓΛΥΨΙΜΟ! Η συμβουλή της Ραχήλ στους αντιπάλους της – «Βρείτε τρύπες να κρυφτείτε»!

«Βρείτε τρύπες να κρυφτείτε που παίζατε την χώρα στα ζάρια. Πάρτε μαθήματα από τον Πρωθυπουργό όλων των Ελλήνων» σχολιάζει με ανάρτηση της στο Facebook η Ραχήλ Μακρή.

Σ. Κασιμάτης: Ο Τσίπρας στη Μόσχα...Back in the USSR, που τραγουδούσαν οι Μπιτλς...

​Καμία σχέση με τον Νίξον στη Μόσχα· κι ας υμνεί η «Αυγή» την είσοδο της χώρας στην παγκόσμια σκακιέρα. Τελικά, όμως, γιατί πήγε ο Τσίπρας στη Μόσχα; Η απόσταση των ελάχιστων έστω ημερών καθαρίζει την εικόνα και διακρίνω τρεις λόγους. Κατ’ αρχάς, ο πιο σημαντικός, που τυγχάνει επίσης και ο πιο προσωπικός: για να δει τη Μόσχα από την προνομιακή θέση και τις ανέσεις του επίσημου προσκεκλημένου. Δεύτερον, για να...

Έτσι είναι ο Μητσάρας! Σπάει και μνημονιακά αυγά άμα λάχει ναουμ' (ΦΩΤΟ)

Ο αναπληρωτής υπουργός Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Δημήτρης Στρατούλης, επέλεξε έναν ιδιαίτερο τρόπο για να ευχηθεί σε όλους "καλή Ανάσταση", αφού η φωτογραφία που δημοσίευσε στο twitter είχε ξεκάθαρα πολιτικά μηνύματα!

Λονδίνο - Νέα Υόρκη σε μόλις 58 λεπτά;

Η βρετανική εταιρία Reaction Engines, με έδρα την Οξφόρδη, δοκιμάζει ένα υπερηχητικό αεροσκάφος ονόματι Skylon, που θα μπορεί να ταξιδέψει με ταχύτητες μεταξύ Mach 2,5 έως Mach 5 (δηλαδή θα μπορεί να πετά πέντε φορές την ταχύτητα του ήχου ή ταχύτερα από 5.310 χιλιόμετρα ανά ώρα περίπου).

Τρισδιάστατα gif χωρίς ειδικά γυαλιά [εικόνες]

Τα απλά gif φαίνεται ότι θα αντικατασταθούν σύντομα, αφού τη θέση τους θα πάρουν τα 3D gifs, για τα οποία όμως δε χρειάζεστε γυαλιά 3D.

Το κόλπο είναι...

Πλοίο "κομματιάζεται" από τη μανιασμένη θάλασσα - Απίστευτο βίντεο!

Την δύναμη της φύσης ο άνθρωπος δεν μπορεί να την δαμάσει. Όσες ανακαλύψεις κι αν κάνει ,όσες νέες τεχνολογίες κι αν χρησιμοποιήσει. Είναι φορές που απλά η μανία της φύσης δεν μπορεί να ελεγχθεί.

Ρωσία, η μαύρη γάτα του ελληνισμού

Του Ανδρέα Ζαμπούκα

Κάθε λαός  ακολουθεί την γεωπολιτική και στρατηγική του μοίρα. Οι Έλληνες απλωμένοι στη νοτιανατολική Ευρασία, για αιώνες  βρίσκονταν ανάμεσα σε συμφέροντα και διενέξεις μεγάλων αυτοκρατοριών. Φτιαγμένοι από το «πολιτιστικό DNA» τους, να ζουν σε κοινότητες δεν μπόρεσαν ποτέ (ούτε φυσικά στο Βυζάντιο) να ενωθούν σε ένα εθνικό σύνολο για να κερδίσουν δύναμη και  πυγμή. Ζούσαν πάντα εξαρτημένοι από τους άλλους. Άλλοτε επαιτώντας και άλλοτε κερδίζοντας από τις  αντιπαλότητες των μεγάλων.

Φωτογραφίες από ψηλά που θα σας αφήσουν με το στόμα ανοιχτό

Ο κόσμος είναι τεράστιος και αυτές οι φωτογραφίες από τον κόσμο αποτελούν τρανή απόδειξη.

Οι παρακάτω φωτογραφίες από την μη κερδοσκοπική οργάνωση AirPano δείχνουν πόσο μικροί είμαστε σε σχέση με όλο τον πλανήτη, τις μεγαλουπόλεις, τα βουνά και τους καταρράκτες.

Ατάκα ΣΥΡΙΖΑ στην αντιπολίτευση: Ιταλική τσαντούλα 350 ευρώ η Περιστέρα και ο κόσμος πεινάει και αυτοκτονεί;

Μία φίνα τσάντα messenger, γνωστή και ως τσάντα «του ταχυδρόμου», από μαύρο δέρμα ταύρου κρατούσε σε κάθε της εμφάνιση στη Μόσχα η Περιστέρα Μπαζιάνα.

Δημοσκόπηση ΣΟΚ! Στο 68% οι μαλ@κες στην Ελλάδα!

Οι Έλληνες άρχισαν να… χάνουν την υπομονή τους με τη Ζωή

Στα εξαιρετικά υψηλά επίπεδα του 68%, κινούνται οι θετικές γνώμες των πολιτών για τον Γιάνη Βαρουφάκη, ένα εύρημα που ξενίζει για Υπουργό Οικονομικών.

Το Facebook είναι για τους φτωχούς και το Instagram για τους πλούσιους!

Ταξικές ανισότητες στα social media διαπιστώνει έρευνα για τους έφηβους χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, σύμφωνα με την οποία το Facebook χρησιμοποιείται κυρίως από φτωχούς και το Instragram από πλούσιους!

Κασιμάτης: Ταλιμπάν της Αριστεράς

Ειδικά για την υψηλή περίσταση, ο επικεφαλής της «Επιτροπής Αλήθειας για το Χρέος» άλλαξε το λαχανί πουκάμισό του με ένα κοντομάνικο μαύρο μπλουζάκι. Προφανώς, θα είναι το καλό του...

Η πρώτη συνεδρίαση της απερίγραπτης «Επιτροπής Αλήθειας για το Χρέος» είχε προγραμματισθεί να γίνει στην αίθουσα της Γερουσίας, ώστε προφανώς ο χώρος να προσδώσει κύρος στη σύναξη των γραφικών και τριτοκοσμικών που την απαρτίζουν. Τελικά, όμως, προτιμήθηκε μια άλλη, μικρότερη αίθουσα, και ο λόγος, όπως με ενημερώνει κοινοβουλευτική πηγή, ήταν...

Γερμανικό ΥΠΟΙΚ: Εμείς πάντως δεν έχου δει ακόμα λίστα μεταρρυθμίσεων

Για πρόοδο στην συνεργασία της Αθήνας με τους θεσμούς έκανε λόγο η αναπληρώτρια εκπρόσωπος του γερμανικού υπουργείου Οικονομικών Φριντερίκε Φον Τιζενχάουζεν, επισημαίνοντας ωστόσο ότι ακόμη δεν υπάρχει λίστα μεταρρυθμίσεων και απομένει πολλή δουλειά στην διαπραγμάτευση.

Η Ζωή με τους... ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ

Ο μύθος θέλει τον βασιλιά Μιθριδάτη Στ΄ να έχει βρει μια περίεργη μέθοδο για να μην πεθάνει αν τον δηλητηριάσουν. Να πίνει κάθε μέρα λίγο δηλητήριο για να πάθει ανοσία. Εχω την αίσθηση ότι το πιο επικίνδυνο απ’ όσα μας συμβαίνουν είναι «η σταδιακή εξοικείωση και η ασυνείδητη αποδοχή πραγμάτων και καταστάσεων που μέχρι πρότινος θεωρούσαμε αδιανόητα και επικίνδυνα». Ετσι περιγράφεται στο λεξικό ο μιθριδατισμός και καθώς η εξήγηση μπορεί να ηχεί θεωρητική, ιδού μερικά παραδείγματα.

Συντάξεις: Μόνο 360 ευρώ και μετά... βλέπουμε – Το ΔΝΤ ζητάει μέτρα – σοκ και βάζει μπλόκο στη χρηματοδότηση της Ελλάδας

- Τριπλό “όχι” εισέπραξε ο Γιάνης Βαρουφάκης από Κριστίν Λαγκάρντ και χαρτογιακά Πολ Τόμσεν με τον οποίο ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα μιλούσε...
- Γύρισε το χρόνο πίσω το ΔΝΤ και ζητά πάλι μειώσεις σε όλες τις κύριες συντάξεις
- Πως θα υπολογίζεται η σύνταξη πάνω από τα 360 ευρώ που θα εγγυάται το κράτος
- Απαιτούν όλες τις μεταρρυθμίσεις εδώ και τώρα και μπλοκάρουν την τμηματική χρηματοδότηση

Μεταξύ της πιστολιάς και του "μπάτε σκύλοι αλέστε" υπάρχουν διάφορα κατασταλτικά μέτρα

Ο διάλογος που προανήγγειλε ο υπουργός Δικαιοσύνης με τους κουκουλοφόρους δεν πάει και πολύ καλά. Οχι με δική του υπαιτιότητα. Ο κ. Νίκος Παρασκευόπουλος έδειξε τις καλύτερες –αν και άκρως ρομαντικές– προθέσεις να προχωρήσει διαλεκτικά με τους πάντες, ακόμη και με τους χουλιγκάνους που σε κάθε πορεία πυρπολούν, σπάνε και προσπαθούν με περισσή φιλοτιμία να κάψουν ζωντανό κάποιον συνάνθρωπό τους, αφού τον έχουν υποβιβάσει σε «γουρούνι».

Οι κώδικες του εγκλήματος. Διαβάζοντας τα τατουάζ ενός Ρώσου κατάδικου

Ο Arkady Bronnikov θεωρείται ειδήμων σε θέματα εικονογραφίας των τατουάζ στη Ρωσία. Είναι ο δημιουργός της μεγαλύτερη συλλογής τατουάζ φυλακών που έχει κυκλοφορήσει ποτέ, ένα λεύκωμα 180 εικόνων με τίτλο "Russian Criminal Tattoo Police Files".

ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ! 40% ΣΥΡΙΖΑ ΨΗΦΙΣΑΝ ΑΣ ΤΟΥΣ ΛΟΥΣΤΟΥΝ ΤΩΡΑ! Δραματική η κατάσταση στην Κω - ΒΙΝΤΕΟ

Έκτακτο σχέδιο για τη στέγαση των μεταναστών που στοιβάζονται στα νησιά του Αιγαίου θέτει σε εφαρμογή η κυβέρνηση.

Κρυφό ΣΥΡΙΖΟχαράτσι 50% στη ρύθμιση των 100 δόσεων προς τα ασφαλιστικά: Ποιους αφορά

Κρυφό χαράτσι που εκτινάσσει στα ύψη τα χρέη χιλιάδων οφειλετών αποκαλύπτεται στη νέα ρύθμιση των 100 δόσεων προς τα ασφαλιστικά ταμεία!

Times: Συντάσσουν μυστικά σχέδια στην ΕΕ για Grexit

Η κατάσταση για την Ελλάδα μοιάζει (κάτι παραπάνω από) οριακή. Η οικονομία της βρίσκεται στα χειρότερα της, ρευστό δεν υπάρχει για πληρωμές και τα εφιαλτικά σενάρια δίνουν και παίρνουν.

ΚΙ ΟΜΩΣ: ο «Ιησούς Από Τη Ναζαρέτ» έχει κάτι... ελληνικό - ΔΕΙΤΕ το!

Ελληνικό όνομα έχει η πόλη της Τυνησίας που μετατράπηκε σε Ιερουσαλήμ για τις ανάγκες του «Ιησού Από Τη Ναζαρέτ» του Φράνκο Τζεφιρέλι! Το star.gr σου παρουσιάζει ποιό είναι το... Μοναστήρι, όπου γυρίστηκε το μεγαλύτερο μέρος της υπερπαραγωγής του 1977.

Economist: Εσωτερικής «κατανάλωσης» η συνάντηση Τσίπρα-Πούτιν-Γερμανικά ΜΜΕ: Διπλωματία με ροδάκινα

Αποτελεί το τελευταίο δείγμα της πολιτικής εντυπώσεων της ελληνικής κυβέρνησης για να κρατήσει ψηλά τη δημοφιλία της

Για πενιχρά αποτελέσματα πέρα από μια θερμή ατμόσφαιρα και υποσχέσεις για «επανεκκίνηση και αναβίωση» των σχέσεων Ελλάδας και Ρωσίας κάνει λόγο ο Economist για τη συνάντηση Τσίπρα-Πούτιν στη Μόσχα.

Κύπρος: Επιχειρηματίας πλήρωσε τα χρέη και αποφυλάκισε 12 φυλακισμένους για μικροποσά οφειλών

Φυσικά η Κύπρος δεν έχει ψεκασμένους να τσιρίζουν γιατί βάζετε τον άλλο φυλακή για 500 ευρώ αλλά εκεί οι νόμοι είναι νόμοι και εφαρμόζονται όταν εδώ για χρέη μέχρι 5.000 (αν δεν κάνω λάθος) ούτε αυτόφωρο δεν σε πάνε... όσον αφορά την είδηση: Ε αυτοί έχουν τον επιχειρηματία κι εμείς έχουμε τον χασάπη πρόεδρο της Βαρβακείου να μας λέει για τις γυναίκες με τα μαύρα τζιπ αλλά ποτέ να μην εμφανίζεται φτψχδάκι και να λέει εμένα τα έδωσαν τα κρέατα...

Και οι 12 εξέτιαν ποινές για μικρο -οφειλές έως 1000 ευρώ - Συνολικά χθες αποφυλακίστηκαν 56 κατάδικοι οι οποίοι έλαβαν προεδρική χάρηΔώδεκα φυλακισμένοι στις Κεντρικές Φυλακές της Κύπρου που εξέτιαν ποινές για χρέη, αποφυλακίστηκαν χθες μετά από την καταβολή των ποσών που χρωστούσαν από επιχειρηματία.

Δείτε πως έδεσε το ''Νήσος Μύκονος'' στο λιμάνι της Σύρου - Ο καπετάνιος προσπαθούσε επί μία ολόκληρη ώρα (Βίντεο)!

Ταλαιπωρία για τους επιβάτες του ''Νήσος Μύκονος'' αφού λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών το πλοίο αναγκάστηκε να διακόψει το ταξίδι του για την Ικαρία και τη Σάμο και να επιστρέψει στο λιμάνι της Σύρου.

ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΚΕΡΔΑΜΕ! Εισπράξαμε 20 εκ απ'τις ρυθμίσεις ασφαλιστικών εισφορών... άντε να δούμε πως θα εισπράξουμε και τα άλλα 980 εκ

Μέσα στις πρώτες 10 ημέρες που «τρέχει» η νέα ρύθμιση οφειλών των 100 δόσεων τα ασφαλιστικά ταμεία έχουν εισπράξει πάνω από 20 εκατομμύρια ευρώ. Στο διάστημα αυτό έχουν υποβληθεί 17.690 αιτήσεις και...

Ο 12χρονος που άφησε έγκυο την 34χρονη καθηγήτριά του μιλάει για το δύσκολο γάμο τους [εικόνες]

Ένας άνδρας που ήταν μόλις 12 χρονών όταν σύναψε ερωτικό δεσμό με την καθηγήτριά του και την παντρεύτηκε, αποκάλυψε τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στη ζωή του και στον γάμο του.

ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ ΤΟ ΜΑΣΤΙΓΩΜΑ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ! Ακυρώθηκε η συνάντηση Γιάννας-Αλέξη -Μετά το Πάσχα το τετ α τετ

Για σήμερα στη μία το μεσημέρι ήταν προγραμματισμένη η συνάντηση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με τη Γιάννα Αγγελοπούλου. Ωστόσο, λίγα λεπτά πριν από τη 1:00, όταν και αναμενόταν να γίνει το τετ α τετ, ανακοινώθηκε ότι το ραντεβού ακυρώνεται για μετά το Πάσχα.

Σαμαράς: Mαρτύριο ασφυξίας, να κλείσει τώρα η συμφωνία

Μεγάλη Παρασκευή και ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας από την Πύλο όπου βρίσκεται προειδοποιεί ότι η συμφωνία πρέπει να κλείσει τώρα.

Ο ομογενής που πέτυχε την καλύτερη μείωση χρέους -Θα πληρώσει μόνο 6 δολάρια αντί για 30 εκατομμύρια

Σημαντική μείωση στις οφειλές του προς την εφορία πέτυχε ένας Έλληνας ομογενής στην Αυστραλία, ο οποίος αντί για 30 εκατομμύρια δολάρια θα πληρώσει μόλις 6 δολάρια.

Η στιγμή της σύλληψης του Πέρο Αντιτς [εικόνες & βίντεο]

Πέρο Άντιτς και Τάμπο Σεφαλόσα πέρασαν μια νύχτα στα κρατητήρια της Νέας Υόρκης για παρεμπόδιση του έργου της αστυνομίας, λίγο μετά το μαχαίρωμα του Κρις Κόπλαντ.

ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ ΣΥΡΙΖΑ... Αύξηση τελών κυκλοφορίας

Προβληματισμό προκαλεί, σύμφωνα με ορισμένες πληροφορίες, στο υπουργείο Οικονομικών, η μείωση άνω των 500 εκατ. ευρώ που έχουν υποστεί τα έσοδα από τα τέλη κυκλοφορίας τα τελευταία πέντε χρόνια της κρίσης.... λες και δεν τα 'ξεραν αυτά όταν υπόσχονταν διορισμούς, και επαναφορές μισθών και συντάξεων

Η Χριστοδουλοπούλου βρίζει τους συνταξιούχους που έχτισαν την Ελλάδα!! «Όπως δεν χωράνε οι συνταξιούχοι δεν χωράνε και οι μετανάστες, αλλά αυτό δε λέει τίποτα»


Αλλά αυτό ψήφισαν οι πατριώτες του κ@λου! Αυτό το έκτρωμα που ταυτίζει τους Έλληνες συνταξιούχους, τους άνεργους νέους και τα μωρά με τους λαθρομετανάστες που έρχονται απρόσκλητοι και τους οποίους πρέπει εμείς να ταϊζουμε σώνει και καλά!

Την εκτίμηση πως η ροή των προσφύγων προς την Ελλάδα αυξήθηκε λόγω του συνεχιζόμενου πολέμου στην Συρία εκφράζει η αναπληρώτρια υπουργός Μετανάστευσης Τασία Χριστοδουλοπούλου.

Εγκλημα πάθους στη Σαλαμίνα: Το sms που έστειλε ο 35χρονος, αφού σκότωσε την ερωμένη του, στην εγκυμονούσα σύζυγό του

Χθες εκτυλίχθηκε η τελευταία πράξη του ερωτικού εγκλήματος που συγκλόνισε τη Σαλαμίνα, με τις κηδείες του 35χρονου λιμενικού και της 44χρονης οδοντοτεχνίτη.

Ωστόσο, μια λεπτομέρεια που έρχεται σήμερα στο φως προκαλεί σοκ.

FT: Γιατί το αίτημα για γερμανικές αποζημιώσεις μπορεί να οδηγήσει την Ελλάδα σε Grexit

Στην οριοθέτηση της Ελλάδας του ύψους των γερμανικών πολεμικών αποζημιώσεων στα 278 δισ. ευρώ από τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών Δημήτρη Μάρδα αναφέρεται ο αρθογράφος των Financial Times Gideon Rachman υποστηρίζοντας ότι με το να προτάσσει το αίτημα αυτό η ελληνική κυβέρνηση ίσως έχει κάνει έναν σοβαρό λάθος υπολογισμό που θα μπορούσε να συμβάλει στην άτακτη έξοδο της χώρας από τη ζώνη του ευρώ.

ΒΙΝΤΕΟ-ΡΩΣΙΑ ΜΑΛ@ΚΑ ΜΟΥ! Η μητέρα στρίβει το αυτοκίνητο και το παιδί πετάγεται έξω από αυτό

Αυτό το βίντεο που προέρχεται από κάμερα που καταγράφει την κίνηση σε δρόμο της Ρωσίας, κατά πάσα πιθανότητα θα σας κόψει την ανάσα, αλλά τα καλά νέα είναι ότι το παιδί είναι ασφαλές, προς το παρόν, τουλάχιστον ... Γιατί με τέτοιους γονείς, κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος.

Ετσι έκαναν το βλέμμα του «Ιησού από τη Ναζαρέτ» καθηλωτικό -Τα τρικ που χρησιμοποίησαν [εικόνες]

Aν μη τι άλλο, κάτι που θυμούνται όλοι όσοι έχουν δει τη θρυλική υπερπαραγωγή του Φράνκο Τζεφιρέλι «Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ» είναι το καθηλωτικό βλέμμα των ηθοποιών που υποδύθηκαν τον Ιησού.

ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΣΥΡΙΖΑ->Ξεκινάνε με περικοπές στις πρόωρες συνταξιοδοτήσεις... και θα καταλήξουν σε μειώσεις συντάξεων και αυξήσεις ορίων ηλικίας

Θέμα αλλαγών στο ασφαλιστικό, με επίκεντρο τις περικοπές σε πρόωρες συνταξιοδοτήσεις, φαίνεται πως ανοίγει η κυβέρνηση, καθώς κορυφώνονται οι διαβουλεύσεις μεταξύ Ελλάδας και δανειστών και αναζητούνται λύσεις που θα στρώσουν το χαλί για επίτευξη συμφωνίας.

ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ Ο ΣΥΡΙΖΑ! Ποιοι δημόσιοι υπάλληλοι χάνουν τη μονιμότητα

Χάνουν τη μονιμοποίηση στο Δημόσιο οι εργαζόμενοι με συμβάσεις ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου.

Οι λόγοι που συμβαίνει αυτό είναι...

Aναψαν τα αίματα στην Ξάνθη -Γύφτος πεθερός «έκλεψε» τη γύφτισσα νύφη και ξυλοκοπήθηκε από τους γύφτους συγγενείς της

Άγριος καυγάς ξέσπασε στον οικισμό του Δροσερού της Ξάνθης για τα μάτια μιας γυναίκας πριν από μερικές ημέρες.

Fitch: Mεγάλο το κόστος για την Ελλάδα από ενδεχόμενη αποχώρησή της από την Ευρωζώνη

Εάν η Ελλάδα αποχωρήσει από το ευρώ θα βρεθεί αντιμέτωπη με σοβαρούς κινδύνους
Για το μεγάλο κόστος ενδεχόμενης εξόδου της Ελλάδας από την Ευρωζώνη προειδοποιεί ο αμερικανικός οίκος αξιολόγησης Fitch, παρακολουθώντας στενά τις εξελίξεις που αφορούν στο ελληνικό ζήτημα.

ΒΙΝΤΕΟ-Καθηγητή του ΕΜΠ: Κρησφύγετο αναρχικων και χώρος παρασκευής εκρηκτικών τα υπόγεια του Πολυτεχνείου

Και για να μην ξεχνιόμαστε: Συνεχίζεται για 11η μέρα η κατάληψη στην Πρυτανεία παρότι υπάρχει εισαγγελική εντολή για εκκαθάριση του χώρου... μια εντολή που προφανώς ο παρατηρητής Πανούσης την γράφει στην παπάρα του...

Σε αποκαλύψεις προέβη ο καθηγητής και μέλος του Μετσόβιου Πολυτεχνείου, Κίμων Χατζημπίρος, ο οποίος τόνισε πως τα υπόγεια του Πολυτεχνείου είναι ορμητήρια των αντιεξουσιαστών, στα οποία γίνεται η δημιουργία των εκρηκτικών που εκτοξεύουν.

ΜΑΛ@ΚΑ ΜΟΥ ΠΕ@Σ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ!! Ο ΣΥΡΙΖΑ αυξάνει στα 10 δισ. τα μέτρα και αντικαθιστά τα έκτακτα με σταθερά προκειμένου να υπάρξει συμφωνία στις 24 Απριλίου

Το νέο πακέτο με τα μόνιμα εισπρακτικά μέτρα θα καταρτιστεί τα επόμενα 24ωρα προκειμένου να είναι έτοιμο την επόμενη εβδομάδα

Στροφή 180 μοιρών πραγματοποιεί η κυβέρνηση, καθώς μπροστά στο οικονομικό αδιέξοδο και τον κίνδυνο πιστωτικής ασφυξίας, επανέρχεται στον ευρωπαϊκό προσανατολισμό και στοχεύει σε ιστορική συμφωνία στο Eurogroup της 24ης Απριλίου..