11 Απριλίου 2015

ΦΩΤΟ-Άντε μάγκες καλή Ανάσταση... πρώτη φορά αριστερά

Έπρεπε να το ζήσουμε κι αυτό... αλλά αν μιλάμε εμείς τι να πούνε και οι κακομοίρηδες οι σύντροφοι που έχουν χάσει τ'αβγά και τα πασχάλια μ' αυτά που ζούν:

Η Ευρώπη από ψηλά τη νύχτα μέσα από ένα timelapse βίντεο

Τουλάχιστον εντυπωσιακό θα μπορούσε να χαρακτηρίσει κανείς το time lapse βίντεο το οποίο δημοσίευσε το Μεγάλο Σάββατο η NASA και στο οποίο φαίνεται η Ευρώπη από το Διεθνή Διαστημικό Σταθμό ο οποίος βρισκόταν στις 28 Μαρτίου πάνω από τη Μεσόγειο Θάλασσα.

ΓΑΤΑΚΙΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΣΑΣ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΡΑ! Με τιμές αρχηγού κράτους έφτασε το Aγιο Φως στην Ελλάδα

Με τιμές αρχηγού κράτους έγινε δεκτό στην Αθήνα το Άγιο Φως, που μεταφέρθηκε με ειδική πτήση μετά τις 8 του Μεγάλου Σαββάτου. Παρών στο αεροδρόμιο για την υποδοχή ήταν ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος. Η ιερουργία της Αφής του Αγίου Φωτός είχε τελεστεί στον Πανάγιο Τάφο στα Ιεροσόλυμα σε κλίμα κατάνυξης, παρουσία πλήθους πιστών.

ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΤΟ ΠΕ@Σ! Φορολογικό νομοσχέδιο: Δεν αυξάνεται το αφορολόγητο, καταργούνται οι ελαφρύνσεις, επιδρομή στη μεσαία τάξη

- Θα παρακολουθούνται ηλεκτρονικά όλες οι... ύποπτες συναλλαγές
- “Τρέχουν” τον φόρο πολυτελείας σε πισίνες, σκάφη και κοσμήματα
- Θα ασκούνται ποινικές διώξεις σε περιπτώσεις φοροδιαφυγής
- Λογαριασμοί, πρόστιμα και φόροι θα πληρώνονται αποκλειστικά μέσω των τραπεζών
- Άμεσα η διασταύρωση στοιχείων και εντατικοποίηση των ελέγχων για τις καταθέσεις εξωτερικού
- “Κυνήγι” φόρου επιτηδεύματος που έχουν αφήσει αδήλωτο χιλιάδες εταιρείες
- Το αφορολόγητο επιστρέφει στα επίπεδα της τωρινής έκπτωσης φόρου (δηλ. 9.500€), εκπτώσεις και φοροαπαλλαγές... φεύγουν

ΒΙΝΤΕΟ-"Εγκληματίας" οδηγός στο αντίθετο ρεύμα στην ΕΟ Ηρακλείου

Το… χάρο με τα μάτια τους είδαν οι διερχόμενοι οδηγοί, όταν είδαν μία οδηγό να κινείται αντίθετα, σε κεντρικότατη λεωφόρο του νησιού, η οποία μάλιστα προκάλεσε και τροχαίο, ευτυχώς χωρίς θύματα και τραυματισμούς…

Επίθεση της Ένωσης Αστυνομικών Ρεθύμνου κατά της κυβέρνησης για το μεταναστευτικό

Με αφορμή τον εντοπισμό 157 παράτυπων μεταναστών στη Γαύδο - 18 αστυνομικοί έχουν αποσπαστεί προς ενίσχυση άλλων Διευθύνσεων Αστυνομίας εκτός περιφέρειας Κρήτης

Με αφορμή τον εντοπισμό 157 παράτυπων μεταναστών στη Γαύδο, οι οποίοι εντοπίστηκαν στο ακριτικό νησί ανήμερα της Μ. Πέμπτης και πρωτοφανή κινητοποίηση των αρχών αλλά και των κατοίκων της Γαύδου,  η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Ρεθύμνης, εκφράζει με ανοιχτή επιστολή της, την δυσαρέσκεια της για τον τρόπο με τον οποίο η πολιτική και φυσική ηγεσία, αντιμετωπίζει το μεταναστευτικό ζήτημα στην Ελλάδα.

Κλασικές κότες! 15 επιτέθηκαν σε αστυνομικό... επειδή ήταν αστυνομικός

Θύμα άγριας επίθεσης από ομάδα 5-6 ατόμων έπεσε τα ξημερώματα ένας αστυνομικός, στον Άγιο Νικόλαο της Κρήτης.

Ο άνδρας, που ήταν εκτός υπηρεσίας, διασκέδαζε με φίλους του σε μπαρ της περιοχής.

ΕΠΟΣ! Η βουλευτής που μίλησε 45' με τον Κουφοντίνα, είχε συλληφθεί για κατοχή εκρηκτικών

Απίστευτα όσα αποκαλύπτονται! Πέταξε μολότοφ στη γραμματεία για να καούν τα γραπτά της επειδή έπαιρνε κάτω απ' τη βάση... στη συνέχεια διεγράφη από την Σχολή!!

Πριν από μερικές ημέρες, η συνομιλία της Βασιλικής Λέβα με τον Δημήτρη Κουφοντίνα, είχε προκαλέσει έντονες αντιδράσεις από την αντιπολίτευση. Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος», ξεκίνησε τη διαδρομή της συμμετέχοντας σε φοιτητικά κινήματα και κατηγορήθηκε για βομβιστική επίθεση και κατοχή εκρηκτικών υλών στο παρελθόν.

Τουρκική πρόκληση - Ο ιμάμης ανέγνωσε το Κοράνι μέσα στην Αγιά Σοφιά - ΒΙΝΤΕΟ

Τουλάχιστον προκλητική μπορεί να χαρακτηριστεί η κίνηση του Ιμάμη να διαβάσει το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής το Κοράνι μέσα στην Αγιά Σοφιά, 85 χρόνια μετά την μετατροπή της σε τζαμί.

ΜΑΣ ΤΡΟΛΑΡΟΥΝ! Το Spiegel ανεβάζει το λογαριασμό των γερμανικών αποζημιώσεων υπέρ της Ελλάδας!

Στη φώτο βλέπετε τις δεσμίδες που περιμένουμε να γλεντήσουμε...

- Η Ελλάδα μπορεί να διεκδικήσει περισσότερα από 278 δισ. ευρώ
- Το Spiegel προβαίνει σε νέους υπολογισμούς με βάση αναφορά 160 σελίδων που έχει στη διάθεσή του
- Επικαλείται πηγή, σύμφωνα με την οποία έχει διαταχθεί νέα έρευνα για αποζημιώσεις κατά την οποία οι αυτοδιοικητικές αρχές της Ελλάδας καλούνται να προσκομίσουν στοιχεία για καταστροφές

ΒΙΝΤΕΟ: Η πιο ξεχωριστή περιφορά επιταφίου έγινε στη Νάξο!

Η εικόνα του λιτού ξύλινου επιταφίου, που είναι φτιαγμένος από ξύλα της θάλασσας και στολισμένος με ελάχιστα λουλούδια, πραγματικά προκαλεί δέος.

ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΒΙΝΤΕΟ! Ουκρανία: Ήρωες γκρέμισαν τρία μνημεία του κομμουνιστικού καθεστώτος

Αυτή είναι η διαμάχη στην Ουκρανία κομμουνιστές εναντίον φιλοευρωπαίων... ούτε ναζί ούτε τίποτα από τις παπαριές που διακινούν τα πληρωμένα παπαγαλάκια του Πούτιν

Τα μνημεία που είχαν ανεγερθεί προς τιμή μπολσεβίκων ηγετών γκρεμίστηκαν με τον ίδιο τρόπο από νεαρούς που είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους.

Ο Έλληνας Εσκομπάρ: Απόστρατος Ταξίαρχος του 'Ηθών' ο 'εγκέφαλος' της ηρωίνης στην Μεσόγειο

Πεντακάθαρη ηρωίνη που στη συνέχεια θα έφτανε έως και τους 2 τόνους από τη νόθευση διακινούσε πρώην ανώτατος αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. στην Κεντρική Ευρώπη, αξίας από 7 έως 40 εκατομμύρια ευρώ. Η δράση του κυκλώματος, θεωρείται πολυετής αν και ο 'εγκέφαλος' αρνείται να συνεργαστεί να πει οτιδήποτε στις Αρχές

ΕΝΤΑΞΕΙ ΡΕ! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΕΜΕ! Απέρριψαν τη φωτογραφία του για δίπλωμα οδήγησης - Δείτε γιατί!

Τι και αν πέρασε τα θεωρητικά και πρακτικά μαθήματα οδήγησης; Το DVLA δεν εκδίδει το δίπλωμά του λόγω της φωτογραφίας του!

Ο 51χρονος Ian Harris είναι μέλος στο Church of the Flying Spaghetti Monster και συνηθίζουν να φορούν...

Τρέλανε το NBA ο Αντετοκούνμπο (ΒΙΝΤΕΟ)

Δεν χρησιμοποιήθηκε στο προτελευταίο παιχνίδι των Μπακς από τον προπονητή του και τα είχε... μαζεμένα φαίνεται ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ο οποίος «μάγεψε» τον κόσμο του NBA.

Συνεδριάζει αυτή την ώρα η τρόικα-Έτοιμο νέο 3ετές μνημόνιο γράφει το Bloomberg

Σε εξέλιξη είναι αυτή την ώρα τηλεδιάσκεψη του Brussels Group στο πλαίσιο των διαπραγματεύσεων μεταξύ Ελλάδας και θεσμών. Tην ίδια ώρα, το Bloomberg αναφέρεται σε τρίτο μνημόνιο, ύψους έως 40 δισ. ευρώ!

Οι διάλογοι της παρέας των Κρητικών που έπιασε ο κοριός της ΕΛΑΣ: “Οι μ...ς πάνε να μας φορτώσουν την αυτοκτονία του Βαγγέλη”

- Τι έλεγαν στο τηλέφωνο οι έξι σπουδαστές της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων το διάστημα που όλη η Ελλάδα έψαχνε κάποιο ίχνος του 20χρονου φοιτητή 
- Τι αποκάλυψαν οι “κοριοί” της ΕΛΑΣ από τις τηλεφωνικές τους συνομιλίες 
- “Κάναμε μόνο πλάκα” είναι μία από τις φράσεις των Κρητικών που φέρονται να πρωταγωνιστούσαν στα περιστατικά εκφοβισμού του Βαγγέλη Γιακουμάκη
- Μετά το Πάσχα οι καταθέσεις από τους έξι συμφοιτητές, τους γονείς, την αδερφή, τον αδερφό και την κοπέλα με την οποία ο 20χρονος ήταν ερωτευμένος

ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΦΤΑΙΕΙ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗ ΡΑΧΗΛ-Ανείπωτη τραγωδία λίγες ώρες πριν το Πάσχα: 22χρονος αυτοκτόνησε μία εβδομάδα μετά την αυτοκτονία της φίλης του και μάλιστα με τον ίδιο τρόπο

Οι "αντιμνημονιακοί" έμποροι του ανθρώπινου πόνου δεν πιστεύω να αφήσουν ανεκμετάλλευτες κι αυτές τις αυτοκτονίες

- Δεν άντεξε τον χαμό της φίλης του, που αυτοκτόνησε την περασμένη Κυριακή και έβαλε τέλος στη ζωή του
- Ο 22χρονος επέλεξε να "φύγει" με τον ίδιο τρόπο
- Σοκ στη Ρόδο λίγες ώρες πριν το Πάσχα

Ο Ζέκα γίνεται... Έλληνας και “βλέπει” Εθνική!

Ο Πορτογάλος μέσος του Παναθηναϊκού εμφανίζεται να κινεί τις διαδικασίες για την εξασφάλιση της ελληνικής υπηκοότητας, δίχως να αποκλείει και το ενδεχόμενο να παίξει στην Εθνική εφόσον κληθεί μελλοντικά

Ε, ΑΦΟΫ ΤΟ ΣΥΖΗΤΗΣΕΣ ΜΟΝΟ, ΟΛΑ ΚΑΛΑ! Μουφτής: Συζήτησα αλλά δεν εξέδωσα Φετφά για το δικαίωμα των ανδρών να φάνε τις γυναίκες τους

Ο κληρικός της Σαουδικής Αραβίας διαψεύδει ότι εξέδωσε Φετφά, που επιτρέπει στους άνδρες να φάνε τις γυναίκες τους σε περίπτωση "εξαιρετικής πείνας", τονίζοντας πως κάτι τέτοιο έμεινε στη συζήτηση και πως δεν ανακοινώθηκε επίσημα.

Απερρίφθη προσφυγή κατά της Ελλάδας για το PSI

Το διαιτητικό δικαστήριο που συγκροτήθηκε για να λάβει απόφαση σχετικά με το αίτημα δύο ξένων εταιρειών για το ελληνικό PSI απέρριψε την προσφυγή τους.

Περιμένουν Τσίπρα στο Γουδή για να σουβλίσει "χακί κατσίκια" με τον Καμμένο

Που θα κάνει Πάσχα ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας; Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πρωθυπουργός θα περάσει από το Γουδή όπου ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος και η στρατιωτική ηγεσία θα σουβλίζουν κατσίκια για τους πολίτες που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να στρώσουν πασχαλινό τραπέζι.

Άδωνις: Έδωσαν στεγνά τον Βούτση…

Ο Άδωνις Γεωργιάδης σχολίασε στο Twitter το γεγονός ότι κύκλοι του υπ. Προστασίας του Πολίτη παρέπεμψαν στον υπ. Εσωτερικών για σχολιασμό για το video με τα επεισόδια με τους κουκουλοφόρους.

Ρίτα Γουίλσον – Τομ Χανκς: Οι Έλληνες ξέρουν πραγματικά να γιορτάζουν το Πάσχα!

Ένα άρθρο-ύμνο στο ελληνικό Πάσχα έγραψε η Ρίτα Γουίλσον, αναφέροντας σε αυτό πώς έχει εμπνεύσει τον Τομ Χανκς και τα παιδιά τους να νιώθουν Έλληνες.

Είναι δε γνωστή και η αγάπη του Τομ Χανκς για την Ελλάδα. Από τη μια το σπίτι του ζευγαριού στην Αντίπαρο και από την άλλη οι φιλελληνικές δηλώσεις του ηθοποιού κάθε τόσο.

ΒΙΝΤΕΟ! ΠΑΝΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΛΕΜΕ! Καταγγελία ΣΟΚ από τον Α. Τσίπρα!! «Ναι είμαι υποκριτής! Ανάβω κεριά μπροστά στις κάμερες αλλά ας μην πω τι κάνω από πίσω»

Μία καταγγελία ΣΟΚ έκανε χθες ο Αλέξης Τσίπρας σε δηλώσεις του αμέσως μετά τη συμμετοχή του (με αναμμένο κερί μάλιστα!) στην περιφορά του Επιταφίου στην Πλάκα!
Δήλωσε για άλλη μια φορά ότι...

Επιτροπή Αληθείας, τηλεοπτικά σποτ και «γκρίζες ζώνες»

Δύο είναι, έως τώρα, τα εντυπωσιακότερα στοιχεία αναφορικά με την «Επιτροπή Αλήθειας Δημόσιου Χρέους», που συγκρότησε προσφάτως και στην οποία προεδρεύει με απόφασή της η κ. Ζωή Κωνσταντοπούλου. Πρώτον: σχεδόν όλα τα μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου παρήλασαν από το βήμα της δημόσιας εναρκτήριας συνεδρίασής της δεσμευόμενα να επικουρήσουν τις εργασίες της Επιτροπής, χωρίς να είναι ξεκάθαρο αν όλοι τους γνώριζαν σε ποιους ακριβώς δεσμεύονταν να δώσουν στοιχεία, μια και η σύνθεση της Επιτροπής ανακοινώθηκε δύο ημέρες αργότερα. Δεύτερον:

Σαμαράς: Σε δυόμισι μήνες καταστρέφεται ότι χτίζαμε επί δυόμισι χρόνια

Επίθεση στην κυβέρνηση έκανε ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνης Σαμαράς, με δήλωσή του.

Νέο άρθρο με χολή κατά Σαββίδη και ΠΑΟΚ από τον γνωστό πρασινοφρουρό

Καινούργιο άρθρο του Γιώργου Παπαχρήστου στα Νέα εναντίον του Ιβάν Σαββίδη και του ΠΑΟΚ, με απίστευτες προκλήσεις ύβρεις και ειρωνείες…

Αναλυτικά το άρθρο:

ΒΙΝΤΕΟ-Στα «χέρια» των Αρχών οι δουλέμποροι της Γαύδου-Μεταφέρονται στα Χανιά οι λαθρομετανάστες

Στα «χέρια» των Αρχών βρίσκονται από τη Μεγάλη Παρασκευή, οι δουλέμποροι των 157 «ψυχών» που έφτασαν την Μεγάλη Πέμπτη στα παράλια της Γαύδου.

Νέο κράξιμο απ'τον Μηλιό: Η διαπραγμάτευση είναι επικοινωνιακή και υστερεί στην ουσία

Για τον τρόπο που επέλεξε η κυβέρνηση αλλά και ο ίδιος ο υπουργός Οικονομικών, Γιάνης Βαρουφάκης, να διαπραγματευτεί με τους εταίρους, μίλησε ο Γιάννης Μηλιός.

Το μέλος της Κ.Ε. και πρώην υπεύθυνος Οικονομικού Τομέα του ΣΥΡΙΖΑ, μίλησε στον Ελέυθερο Τύπο, τονίζοντας μεταξύ άλλων:

Ο κόσμος αλλάζει: Αυτές θα είναι οι 20 πιο ισχυρές οικονομίες του πλανήτη το 2030 [λίστα]

Ο οικονομικός παγκόσμιος χάρτης αλλάζει και μία νέα τάξη πραγμάτων θα έρθει την επόμενη δεκαετία.

Σε 15 χρόνια, η κυριαρχία των ΗΠΑ θα κλονιστεί, πολλές αναδυόμενες αγορές θα εκτοξευθούν στο προσκήνιο και κάποιες από τις μεγαλύτερες ευρωπαϊκές οικονομίες θα υποχωρήσουν.

ΚΑΙ ΟΙ ΣΤΡΑΤΟΥΛΟΣΚΟΥΡΛΕΤΗΔΕΣ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΑΥΞΗΣΕΙΣ!ΙΚΑ: Λιγότεροι πλέον οι ενεργοί ασφαλισμένοι από τους συνταξιούχους

Του Δημήτρη Κατσαγάνη

Περισσότερες είναι οι κύριες και επικουρικές συντάξεις του ΙΚΑ σε σχέση με τους ασφαλισμένους του εν λόγω ταμείου οι οποίοι με τις ασφαλιστικές εισφορές τους τις πληρώνουν.

Ρέγκλινγκ: Η Ελλάδα δεν επηρεάζει καμία άλλη χώρα του ευρώ

Στις αντοχές που επιδεικνύει η οικονομία της ευρωζώνης σε σχέση με τις πρόσφατες αβεβαιότητες γύρω από την Ελλάδα αναφέρθηκε σήμερα, Μ.Παρασκευή, ο επικεφαλής του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Σταθερότητας (ESM) Κλάους Ρέγκλινγκ μιλώντας στην Λισαβόνα.

Πρώτη Ανάσταση στη Χίο: Έκλεψε (πάλι) την παράσταση ο ιερέας που σκορπά δαφνόφυλλα (Video)

Με κρότους στα στασίδια και χτυπώντας τα Σήμαντρα στάλθηκε το μήνυμα της Πρώτης Ανάστασης, από τον Ιερό Ναό της Παναγίας Ευαγγελιστρίας Χίου.

Νέο βίντεο - σοκ με εκτελέσεις από τους τζιχαντιστές

Το αιγυπτιακό σκέλος της τζιχαντιστικής οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος έδωσε στη δημοσιότητα νέο βίντεο που δείχνει έναν αποκεφαλισμό, καθώς και την εκτέλεση ενός αιγύπτιου στρατιώτη που είχε απαχθεί κατά τη διάρκεια επίθεσης στη χερσόνησο του Σινά.

ΚΑΛΑ!ΠΕΣ ΤΟ ΣΕ ΑΝΘΙΜΟ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ ΝΑ ΔΩ ΚΑΤΙ! Ιερώνυμος: Στη διάθεση του κράτους η εκκλησιαστική περιουσία

Ακόμα στην απίθανη περίπτωση που συμφωνήσουν οι υπόλοιποι παπάδες... φαντάζομαι ότι οι ΣΥΡΙΖΑίοι δεν θα δεχθούν την προσφορά... δεν θα ρίξουμε και την εκκλησιαστική περιουσία στην "μαύρη τρύπα του χρέους" για να πληρώσουμε το "παράνομο και επονείδιστο  χρέος στους διεθνείς τοκογλύφους"... άσε που μετά τον λογιστικό έλεγχο της Ζωής θα διαγράψουμε όλο το χρέος και δεν θα χρειαστεί η προσφορά Ιερώνυμου...

Δίπλα στο κράτος στην αξιοποίηση της εκκλησιαστικής περιουσίας και τα έσοδα να διατεθούν για την αποπληρωμή του χρέους, δήλωσε για πρώτη φορά σε συνέντευξή του στον ΣΚΑΪ, ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος, Ιερώνυμος.

ΓΑΤΑΚΙΑ ΣΥΡΙΖΑίοι ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ! Σε εξέλιξη η αφή του Φωτός στα Ιεροσόλυμα - ΒΙΝΤΕΟ

Σε εξέλιξη βρίσκεται η τελετή αφής του Αγίου Φωτός στα Ιεροσόλυμα.

Πιστοί ορθόδοξοι από όλες τις χώρες συμμετέχουν στην ιερή διαδικασία και περιμένουν το Άγιο Φως.

ΒΙΝΤΕΟ-Ο Άδωνις για την τρομοκρατία ΣΥΡΙΖΑίων και προστατευόμενών τους σε μεταλλωρύχους στις Σκουριές

Στα επεισόδια στις Σκουριές Χαλκιδικής αναφέρθηκε ο πρώην υπουργός Άδωνις Γεωργιάδης σε σχόλιο του στο Twiiter . Μάλιστα ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ ανέβασε και σχετικά βίντεο στο οποίο μεταλλωρύχοι περιγράφουν τον εκφοβισμό που υφίστανται.

ΑΦΟΥ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΔΕΝ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ ΤΙΣ ΕΞΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΟΥ, ΤΙΣ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΤΟ ΣΤΕ:«Βόμβα» ανατρέπει τα πάντα στις συντάξεις!

Και ως γνωστός ο ΣΥΡΙΖΑ είναι υπερ των αυξήσεων των συντάξεων, οπότε θα εφαρμόσει την απόφαση του ΣτΕ... επειδή βέβαια αυξήσεις σε ευρώ είναι λίγο δύσκολο να δώσει, μπορεί να τις δώσει σε δραχμές... να πει ας πούμε: Έλα εδώ εσύ! Πόσα έπαιρνες; 700 ευρώ; Πάρε 800... εκατομμύρια δραχμές το μήνα κι αν δεν σε φτάνουν έχουμε και δελτία ζάχαρης, καφέ κ.λπ

Η ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας ετοιμάζεται να κρίνει αντισυνταγματικές μερικές από τις περικοπές που επιβλήθηκαν με μνημονιακούς νόμους, προκαλώντας μεγάλες επιβαρύνσεις στα Ταμεία.

ΕΛΑ ΝΑ ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΓΑΤΑΚΙΑ! Τροπολογία βάζει «φρένο» στις προσλήψεις 15.000 δημοσίων υπαλλήλων

Κατά 3.000 μειώνονται οι προσλήψεις στο Δημόσιο με τροπολογία του υπουργείου Οικονομικών, βάζοντας έτσι «φρένο» στις εξαγγελίες της κυβέρνησης για περίπου 15.000 προσλήψεις δημοσίων υπαλλήλων.

Πρωτοσέλιδα κυριακάτικων εφημερίδων 11/12-04-2015

Δείτε τα (κλικ στη φώτο για μεγέθυνση):

Ο Λίαμ Νίσον ζητά την επιστροφή των Γλυπτών του Παρθενώνα - ΒΙΝΤΕΟ

Μετά τον Τζορτ Κλούνεϊ άλλος ένας ηθοποιός του Χόλιγουντ ζητά από το Βρετανικό Μουσείο να επιστραφούν στην Ελλάδα τα Γλυπτά του Παρθενώνα. Ο Λίαμ Νίσον μιλώντας στο STAR πήρε φιλελληνική θέση, τονίζοντας:

ΓΙΔΙΑ! ΠΙΕΙΤΕ ΤΟΝ ΤΩΡΑ! Ταφόπλακα ΣΥΡΙΖΑ στο ασφαλιστικό στρατιωτικών από τον Μάρδα

“Ταφόπλακα” στις όποιες ελπίδες των στρατιωτικών που κατετάγησαν την περίοδο 1990-92 βάζει το υπουργείο Οικονομικών για το θέμα τους ασφαλιστικού τους. Οι στρατιωτικοί αυτής της κατηγορίας έχουν “φορτωθεί” αναίτια με τουλάχιστον 10 χρόνια επιπλέον εργασίας.

Προσοχή έρχεται η "πυρηνική Τουρκία"! Τι υπέγραψε ο Ερντογάν!

Το σενάριο εφιάλτης έρχεται όλο και πιο κοντά στην πραγματικότητα. Ο Πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ενέκρινε πριν μερικές ώρες  συμφωνία συνεργασίας με την Ιαπωνία για την κατασκευή ενός πυρηνικού σταθμού παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας στην τουρκική επαρχία της Σινώπης. Γαλλο-ιαπωνική κοινοπραξία θα κατασκευάσει το έργο το κόστος του οποίου εκτιμάται στα...

ΒΙΝΤΕΟ-ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΑΠ'ΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ! Αστυνομικοί έριξαν 37 γροθιές, 17 κλωτσιές και 4 γκλοπιές σε ακινητοποιημένο συλληφθέντα

Τις άγριες σκηνές κατέγραψε κάμερα από ελικόπτερο τηλεοπτικού καναλιού - Και οι δέκα τέθηκαν σε διαθεσιμότητα

Νέο περιστατικό βίας στην κομητεία του Σαν Μπερναντίνο στη νότια Καλιφόρνια κατέγραψε κάμερα ελικοπτέρου τηλεοπτικού καναλιού.

Η απόλυτη παράκρουση του Ελληναρά! Βρίζει ΝΔ, στηρίζει ΣΥΡΙΖΑ αλλά σηκώνει πανικόβλητος τις καταθέσεις

Το απόλυτο παράδοξο βιώνει η χώρα - Καταγράφονται δημοσκοπήσεις θριάμβου για την κυβέρνηση, την ίδια στιγμή που υπάρχει πανικόβλητη φυγή καταθέσεων!

Γελάει το Bloomberg: Το τέχνασμα του Τσίπρα δεν πέτυχε – Ο Πούτιν δεν μπορεί να δώσει αυτά που ζητάει

«Επικίνδυνο τέχνασμα» χαρακτηρίζει το πρακτορείο Bloomberg την επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στη Μόσχα, προσθέτοντας ότι δεν πέτυχε.

Η ΔΟΕ παραμένει στη Λοζάνη για άλλα 100 χρόνια

Η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή θυμήθηκε σήμερα στη Λοζάνη την εκατονταετηρίδα της εγκατάστασής της στην ελβετική πόλη.

Τους ξεφτίλισε η Λαγκάρντ: Συμφωνήσαμε για το συνταξιοδοτικό αλλά δεν ξέρω αν ο Γιάνης θα τα κάνει

Ρόμπα έγινα πάλι! Έβγαζαν ανακοινώσεις και έλεγαν ότι δεν συζήτησαν με τη Λαγκάρντ το ασφαλιστικό και δεν ζήτησε μειώσεις συντάξεων...

«Φωτιές» ανάβει στην ελληνική κυβέρνηση, αλλά και τη διαπραγμάτευση  η επικεφαλής του ΔΝΤ, καθώς προέβη σε μια δήλωση βόμβα.