14 Απριλίου 2015

ΒΙΝΤΕΟ-Επικό σχόλιο Μπογδάνου για τη Ζωή Κωνσταντοπούλου

Πως την αποκάλεσε στον αέρα της εκπομπής;

Για το επεισόδιο που φέρεται να έκανε η Ζωή Κωνσταντοπούλου σε βενζινάδικο της Αιδηψού μίλησαν στην εκπομπή «ΣΚΑΙ στις 6», με τον δημοσιογράφο και παρουσιαστή Κωνσταντίνο Μπογδάνο να χαρακτηρίζει «θηρίο» την πρόεδρο της Βουλής.

Ο Τιτανικός, τα iPad, τα κινητά και η δολοφονία Κένεντι: Ολα είχαν προβλεφθεί, πολλά χρόνια πριν [εικόνες]

Το 1898, Αμερικανός συγγραφέας έγραψε για το μεγαλύτερο υπερωκεάνιο όλων των εποχών, το οποίο χτύπησε σε παγόβουνο και βούλιαξε στον Ατλαντικό ωκεανό.

Άδωνις: "Ψήφισες ΣΥΡΙΖΑ; Μπόνους ένας λαθρομετανάστης στο σπίτι σου" - ΒΙΝΤΕΟ

«Θα φέρεις λαθρομετανάστη στο δικό μου σπίτι που είμαι δεξιός και ήθελα κλειστά σύνορα και δεν θα τους πάρει αυτός που ψήφισε ΣΥΡΙΖΑ;  Όχι κύριε, ψήφισες ΣΥΡΙΖΑ; ...

Οι Αμερικανοί βομβαρδίζουν το Ισλαμικό Κράτος - ΒΙΝΤΕΟ

Η CENTCOM κυκλοφόρησε πλάνα του βομβαρδισμού πέντε διαφορετικών στόχων της ISIS. Ο βομβαρδισμός έλαβε χώρα 30 Μαρτίου με 8 Απριλίου.

Πανηγυρίζουν που μάζεψαν 21 εκ ευρώ από τις οφειλές προς τα Ταμεία που εντάχθηκαν σε ρύθμιση

Στη διάρκεια των 12 ημερών που βρίσκεται σε εφαρμογή η ρύθμιση των οφειλών σε ασφαλιστικά Ταμεία, σύμφωνα με τα στοιχεία του υπουργείου Εργασίας, 21.222 οφειλέτες έχουν ρυθμιστεί οφειλές ύψους 995.427.552,71 ευρώ, ενώ έχουν εισπραχθεί 21.751.934,01 ευρώ.

Ακατάλληλο για ανηλίκους το βίντεο της Κλίντον για την προεδρία στη Ρωσία

Σοκάρει τους Ρώσους η παρουσία ομόφυλου ζευγαριού - Παραβιάζει το νόμο κατά της «ομοφυλοφιλικής προπαγάνδας»

Σοκάρει τους Ρώσους το βίντεο της Χίλαρι Κλίντον για τις προεδρικές εκλογές του 2016, μέσω του οποίου η πρώην πρώτη κυρία των ΗΠΑ, ανακοίνωσε την υποψηφιότητά της διεκδικώντας το χρίσμα των Δημοκρατικών.

ΤΑ ΓΑΤΑΚΙΑ ΞΑΝΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΚΡΑΤΗΣΗΣ! Αυτά είναι τα μέτρα της κυβέρνησης για τους μετανάστες

Τι ανακοινώθηκε μετά την πολύωρη σύσκεψη στο Μαξίμου:  Όσοι περνούν τα σύνορα θα έρχονται στην ηπειρωτική Ελλάδα - Θα  φιλοξενούνται στα κέντρα υποδοχής κλειστού τύπου που ξανανοίγουν - Θα διαχωρίζονται σε μετανάστες και πρόσφυγες πολέμου - Σχέδιο διαμόρφωσης νέων χώρων  υποδοχής-  Πάνω απο 1.650.000 άνθρωποι περιμένουν στην Τουρκία για να περάσουν στην Ευρώπη είπε ο υπουργός Εσωτερικών Νίκος Βούτσης

ΜΑΛΑΚ@ΕΣ ΤΟΥ Reuters: "Διαλύεται η Task Force μετά την άρνηση της κυβέρνησης να συνεργαστεί"

Παπαριές! Η task Force τέλειωσε τη δουλειά της στην Ελλάδα στις 31 Δεκεμβρίου του 2014 και αυτό είναι γνωστό εδώ και μήνες... τα υπόλοιπα είναι τζάμπα μαγκιές των ΣΥΡΙΖΑίων

Αποκάλυψη που ενδεχομένως να φέρει εξελίξεις κάνει το πρακτορείο Reuters, καθώς, αναφέρει ότι η Task Force διαλύεται έπειτα από την άρνηση της κυβέρνησης να συνεργαστεί μαζί της.

Η επίσημη απάντηση του Απόλλωνα Σμύρνης για την αλλαγή στο σήμα με τον... Αγιο μετά τo σάλο [εικόνες]

Σάλο προκάλεσε στο εσωτερικό του Απόλλωνα Σμύρνης, αλλά και γενικά στους Ελληνες φιλάθλους η χρήση άλλου σήματος στο ματς Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό.

Σφοδρή επίθεση Κικίλια σε Παρασκευόπουλο: Θα μείνετε στην ιστορία ως ο υπουργός καθ΄υπόδειξιν τρομοκρατών και κουκουλοφόρων

Με σκληρά λόγια απευθύνθηκε στον υπουργό Δικαιοσύνης ο πρώην υπουργός Προστασίας του Πολίτη αναφορικά με την κατάληψη στο κεντρικό κτίριο της Πρυτανείας στα Προπύλαια.

Εχασε το επόμενο Eurogroup η Ελλάδα: Για τις 11 Μαΐου η δόση και... βλέπουμε

Εχασε και την ημερομηνία της 24ης Απριλίου η κυβέρνηση, καθώς, όπως ανακοίνωσε ο αντιπρόεδρος της Κομισιόν, είναι απίθανο να υπάρξει απόφαση για εκταμίευση της δόσης στο Eurogroup της επόμενης εβδομάδας.

ΓΑΤΑΚΙΑ! Γιατί η κυβέρνηση άλλαξε την ανακοίνωση για τους πρόσφυγες

Αίσθηση προκάλεσε η νέα, διορθωτική ανακοίνωση της κυβέρνησης μετά την διυπουργική, με την οποία θέλησε να μετριάσει τις εντυπώσεις ότι «στέλνει πρόσφυγες στην Ευρώπη» ή ότι σπάει τη συνθήκη Σένγκεν.

Η τοπική ΣΥΡΙΖΑ Αιδηψού καλύπτει τη Ζωή: Ελέγξαμε την καταγγέλλουσα και δεν την εγκρίνουμε

Ανακοίνωση με την οποία καλύπτει τη Ζωή Κωνσταντοπούλου έβγαλε η τοπική οργάνωση ΣΥΡΙΖΑ Αιδηψού κατηγορώντας τη γυναίκα που κατήγγειλε το περιστατικό στο βενζινάδικο.

ΝΔ για τον τραμπούκο Ζωή Κωνσταντοπούλου: Να ζητήσει συγγνώμη-Η αλαζονεία της βγήκε και εκτός Βουλής

«Η απίστευτη και αντιδημοκρατική συμπεριφορά αλαζονείας της κας Κωνσταντοπούλου δεν εξαντλείται μόνο μέσα στη Βουλή, αλλά όπως φαίνεται έχει αποδέκτη και την ελληνική κοινωνία».

Tα ΜΑΤ έχουν περικυκλώσει την πρυτανεία του ΕΚΠΑ

Διμοιρίες των ΜΑΤ βρίσκονται μπροστά από τα προπύλαια του πανεπιστημίου, αλλά και στους δρόμους γύρω από το κτίριο, προσπαθώντας να δημιουργήσουν ένα κλοιό που θα αποκλείσει τους καταληψίες.

ΒΙΝΤΕΟ-ΕΤΣΙ! ΠΟΥΤ@ΝΑ ΟΛΑ! Λαθρομετανάστες καίνε το κέντρο υποδοχής στο Βαθύ της Σάμου!

Το θέμα με την μαζική είσοδο μεταναστών παίρνει μεγαλες διαστάσεις.Στην Σάμο 250 μετανάστες έβαλαν φωτιά και καίνε το κέντρο υποδοχής  στο Βαθύ  διαμαρτυρόμενοι για τις συνθήκες διαβιώσής τους !

Ο ιερέας έγλυφε από το πάτωμα την Αγία Κοινωνία! Απίστευτες εικόνες σε εκκλησία της Πάτρας!

Εικόνες που προκαλούν δέος εκτυλίχθηκαν σε εκκλησία της Πάτρας, όταν έπεσε το Ιερό Δισκοπότηρο και χύθηκε όλη η Αγία Κοινωνία.

Οι πιστοί ένιωσαν ρίγος βλέποντας τον ιερέα να γονατίζει και να... γλύφει το πάτωμα!

Ζωγράφισε στην έρημο για να στείλει μήνυμα στον αστροναύτη πατέρα της - ΒΙΝΤΕΟ

Έναν ομολογουμένως πρωτότυπο τρόπο βρήκε ένα κοριτσάκι για να επικοινωνήσει με τον πατέρα της, ο οποίος είναι αστροναύτης.  Δεν είναι βλέπετε πολύ εύκολο να του πει σ' αγαπώ με μια απλή κάρτα...

Γεωργιάδης: Γιατί η πρόεδρος δεν διαψεύδει ότι απείλησε με απόλυση; (tweets)

Την καταγγελία ενός πολίτη για τη Ζωή Κωνσταντοπούλου, η οποία φέρεται να απείλησε υπάλληλο πρατηρίου καυσίμων με απόλυση επειδή δεν άλλαξε λάστιχο στο όχημά της, σχολίασε ο Άδωνις Γεωργιάδης μέσα από το λογαριασμό του στο Twitter.

Πρόωρες εκλογές με κλειστά ATM

Σύμφωνα με πληροφορίες από κοινοτικές πηγές, στις Βρυξέλλες, στη Φρανκφούρτη και στην Ουάσινγκτον έχουν ληφθεί σοβαρά υπόψη οι διαρροές που έχουν γίνει από την κυβέρνηση για το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών ή δημοψηφίσματος, σε περίπτωση αδιεξόδου στη διαπραγμάτευση με τους πιστωτές.

To fan club του Μίκαελ Σουμάχερ στο Τολό και το γκράφιτι σε ένα τοίχο [εικόνες]

Τέλη Δεκέμβρη του 2013 ο Μίκαελ Σουμάχερ στις γαλλικές Αλπεις είχε ένα σοβαρό ατύχημα που έκτοτε τον καθήλωσε.

Μπορεί να μην έγινε πραγματικότητα το χειρότερο σενάριο, ωστόσο ο Γερμανός πιλότος παραμένει κλινήρης στο σπίτι του στη Γενεύη που έχει μετατραπεί σε ένα σύγχρονο ιατρικό κέντρο.

Βρούτσης: Με τους ΣυριζοΑνελ οι λαθρομετανάστες θα μετατραπούν σε τουρίστες

Με χιουμοριστική διάθεση σχολίασε ο Γιάννης Βρούτσης τα όσα είπε η Τασία Χριστοδουλουπούλου για τους μετανάστες που "λιάζονται στην Ομόνοια".

O μυστηριώδης ήρωας της Μάχης του Μαραθώνα που εξόντωνε μαζικά τους Πέρσες με ένα άγνωστο υπερόπλο

Ποιος ήταν ο μυστηριώδης ήρωας της Μάχης του Μαραθώνα που εξόντωνε μαζικά τους Πέρσες με ένα άγνωστο όπλο που έμοιαζε με λαβή άροτρου

Εχετλαίος ή Έχετλος ήταν το όνομα ενός αγνώστου ήρωα που εμφανίστηκε στη μάχη του Μαραθώνα και βοήθησε να αναχαιτιστεί την περσική εισβολή στην Ελλάδα.

Έλληνες και Αμερικανοί πεζοναύτες στο Χαμόγελο του Παιδιού

Αμερικανοί και Έλληνες πεζοναύτες μαζί στο Χαμόγλεο του Παιδιού. Ο Σύλλογος Εφέδρων Πεζοναυτών ανέλαβε την πρωτοβουλία και αυτό που προέκυψε ήταν πολύ σημαντικό.

Όπως αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους:

ΣΟΚ! Ο έγκριτος Βαξεβάνης αποκαλεί τον Τσίπρα νάρκισσο και Φρειδερίκη!!

Ο γνωστός δημοσιογράφος ερευνητής Κώστας Βαξεβάνης απέδειξε άλλη μια φορά ότι είναι αντικειμενικός δημοσιογράφος και δίκαια είναι ένας από τους καλύτερους της χώρας!

Σε ρεσιταλ αντικειμενικής δημοσιογραφίας, έγραψε στο twitter: «Να είναι Πάσχα ο Τσίπρας με παιδιά του ΠΙΚΠΑ δεν είναι κακό.Το να μοιράζει φωτογραφίες,τον τοποθετεί μεταξύ νάρκισσου κ Φρειδερίκης»

Ε καλά! ΟΚ δεν το είπε ακριβώς έτσι αφού λόγω βιασύνης, και όχι επειδή είναι κομματόσκυλο, ο έγκριτος μπέρδεψε τα ονόματα!!!! Και αντι για Τσίπρας έγραψε...

Μας βαράνε ντέφια...

Επί δυόμισι μήνες παρακολουθούμε τα κυβερνητικά στελέχη να κάνουν διαλέξεις τι πρέπει να κάνει η Ευρώπη για να σωθεί... Το τι πρέπει όμως να κάνουν οι ίδιοι, ως υπεύθυνοι διαχειριστές της εξουσίας πλέον, το αποφεύγουν όπως ο Διάβολος το λιβάνι. Με πρώτο φυσικά τον ειδήμονα περί παντός του επιστητού, πλην των άμεσων αρμοδιοτήτων του, κ. Βαρουφάκη που προχθές στο συνέδριο που διοργάνωσε ο κ. Σόρος ανέπεμψε και τον... επικήδειο της ΕΕ, υποστηρίζοντας ότι «η Ευρωπαϊκή Ενωση είναι μια ασύμμετρη ένωση και σε κάποιο σημείο οι ασύμμετρες ενώσεις τελικά θα συντριβούν»...

ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ! Το Facebook «κατέβασε» φωτογραφία του Αύγουστου Κορτώ στην οποία φιλά τον σύζυγό του

Την Παρασκευή 10 Απριλίου, ο γνωστός συγγραφέας Αύγουστος Κορτώ ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook μια φωτογραφία που απεικόνιζε τον ίδιο και το σύντροφό του να μοιράζονται ένα τρυφερό φιλί με φόντο τον ποταμό Τάμεση στο Λονδίνο.

Επιβεβαιώνει ο ιδιοκτήτης του πρατηρίου: Απίστευτο το περιστατικό με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου, αυτά είναι επικίνδυνα πράγματα

Σάλος έχει προκληθεί από την καταγγελία πολίτη μέσω του Facebook, την οποία αποκάλυψε το iefimerida, σύμφωνα με την οποία η πρόεδρος της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου, προπηλάκισε και απείλησε με απόλυση υπάλληλο βενζινάδικου στην Αιδηψό γιατί αρνήθηκε να της αλλάξει λάστιχο στο αυτοκίνητό της.

ΠΟΛΛΕΕΕΣ! FΤ: Τι πιθανότητες υπάρχουν να κάνει ο Τσίπρας «kolotoumba» και να κυβερνήσει ως δεξιός

Υπάρχει περίπτωση ο Αλέξης Τσίπρας να κάνει «kolotoumba», και αν ναι, πόσες; Τουτέστιν: είναι αποφασισμένος να πάει σε πιο μετριοπαθείς και φιλοευρωπαϊκές πολιτικές, να τα σπάσει με την αριστερή πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ και να κυβερνήσει με τις πατριωτικές δυνάμεις της Ελλάδας;

Οι αξύριστες του ΣΥΡΙΖΑ καταδικάζουν την πολιτική στοχοποίηση της Ζωής Κωνσταντοπούλου

Tο Τμήμα Φεμινιστικής Πολιτικής - Φύλου του ΣΥΡΙΖΑ καταδικάζει την πολιτική στοχοποίηση της προέδρου της Βουλής, κας Ζωής Κωνσταντοπούλου, η οποία επιχειρείται τις τελευταίες ημέρες.

Η ΜΕΡΚΕΛ ΦΤΑΙΕΙ! Πήραν στο… κυνήγι κλιμάκιο θηροφυλάκων στο λιμάνι της Ζακύνθου

Ενταση προκλήθηκε στο λιμάνι της Ζακύνθου από περίπου 700 κυνηγούς οι οποίοι περίμεναν με άγριες διαθέσεις το κλιμάκιο της θηροφυλακής, που έφτασε στις 09:30 με το πλοίο της γραμμής, για να πραγματοποιήσει ελέγχους, καθώς τον Απρίλιο το κυνήγι απαγορεύεται!

ΚΑΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΑΝ ΓΙΝΟΥΜΕ ΒΟΛΙΒΙΑ; Π.Λαφαζάνης: Δεν έγινε και τίποτα αν δεν συμφωνήσουμε με τους δανειστές

Τη θέση ότι δεν θα έρθει το τέλος για την Ελλάδα εάν η κυβέρνηση δεν καταλήξει σε συμφωνία με τους Ευρωπαίους εταίρους της στη συνεδρίαση του Eurogroup της 24ης Απριλίου διατύπωσε ο υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Παναγιώτης Λαφαζάνης.

Γ.Αντετοκούνμπο: Θέλω να κάνω την Ελλάδα περήφανη (ΒΙΝΤΕΟ)

Την αποθέωση ομογενών γνώρισε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στο παιχνίδι των Μιλγουόκι Μπακς κόντρα στην ομάδα της Φιλαδέλφεια 76ers.

Reuters: «Σκιά» η Ελλάδα στην Ευρωζώνη που ανακάμπτει χάρη στο QE

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το πρακτορείο, η ΕΚΤ πρόκειται να συνεδριάσει την Τετάρτη για να εξετάσει την περαιτέρω αύξηση του ορίου χρηματοδότησης των ελληνικών τραπεζών από τον έκτακτο μηχανισμό στήριξης (ELA)

Ο ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ ΞΕΡΕΙ ΡΕ! ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑΤΡΟ! ΙΣΑ: Συνάδελφος του Λουράντου έδωσε στον 44χρονο που πέθανε από φαρυγγίτιδα, αντιβίωση χωρίς συνταγή

Οι κουτόφραγκοι όχι μόνο θα είχαν κλείσει το φαρμακείο αλλά θα είχαν χώσει μέσα και τον φαρμακοποιό που έκανε το γιατρό... αλλά τι λέω τώρα; Σιγά μη γίνει χαλβάς κουτόφραγκος ο Ελληναράς ο τσίφτης

Με αφορμή το περιστατικό ο ΙΣΑ ζητά από τον υπουργό Υγείας να ρυθμιστούν νομοθετικά οι ποινές που θα αφορούν στη χορήγηση φαρμάκων χωρίς ιατρική συνταγή

Καραγκούνης: Η κυβέρνηση εγκατέστησε την ανομία και την ανασφάλεια παντού

Μίλησε για «απύθμενο θράσος και απίστευτη ανικανότητα και ανευθυνότητα χωρίς προηγούμενο»

Επίθεση στην κυβέρνηση με φόντο τις σημερινές δηλώσεις της αρμόδιας υπουργού μεταναστευτικής πολιτικής, Τασίας Χριστοδουλοπούλου εξαπέλυσε ο Εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Κώστας Καραγκούνης.

ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΑ ΓΑΤΑΚΙΑ! Η Gazprom στέλνει μήνυμα: Αν η ΕΕ μπλοκάρει και τον Turkish Stream «θα κάνει μεγάλο λάθος»

Πάντως έχουμε κάτι μήνες να ακούσουμε από τους ηλίθιους πατριώτες του κ@λου ότι ο Πούτιν θα κόψει το φυσικό αέριο στην Ευρώπη και θα παγώσει η Μέρκελ... Μάλλον το πήραν απόφαση ότι ο Πούτιν που πουλάει δεν μπορεί να κάνει μαγκιές αφού θα πέσει πείνα

Τονίζει ότι οι απόπειρες των Βρυξελλών να  πατάξουν το μοντέλο τιμολόγησης της θα αποτύχουν

Την Ευρώπη προειδοποιεί η Ρωσία μέσω της κρατικής εταιρείας αερίου  Gazprom. Ο  Αλεξέι Μίλερ, διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας έστειλε μήνυμα τη Δευτέρα προς την Ευρώπη, τονίζοντας ότι οι απόπειρες των Βρυξελλών να  πατάξουν το μοντέλο τιμολόγησης της θα αποτύχουν και ότι αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να αυξήσει το κόστος ενέργειας στην Ευρώπη.

Πάγκαλος: Να πάρει η Χριστοδουλοπούλου τους μετανάστες στο σπίτι της

Λάβρος εναντίον της αναπληρώτριας υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής, Τασίας Χριστοδουλοπούλου, εμφανίστηκε ο Θεόδωρος Πάγκαλος, που την προέτρεψε να πάρει τους μετανάστες στο σπίτι της.

Εκλιπαρούν για δόση έστω και σε… δόσεις

Συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των θεσμών και των ελληνικών αρχών, όπως επιβεβαίωσε τη Δευτέρα από τις Βρυξέλλες ο εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Μαργαρίτης Σχοινάς.

Άνοδος στις αποδόσεις των ελληνικών ομολόγων μετά τα σενάρια χρεοκοπίας από τους FT

Ανοδικά κινούνται για δεύτερη συνεχή ημέρα οι αποδόσεις των ελληνικών ομολόγων μετά το δημοσίευμα των Financial Times ότι η Αθήνα προετοιμάζεται για τον ενδεχόμενο στάσης πληρωμών σε περίπτωση που οι διαπραγματεύσεις με τους Ευρωπαίους εταίρους δεν καταλήξουν σε συμφωνία.

Deutsche Welle: Η Ελλάδα κινδυνεύει να γίνει η Αργεντινή της Ευρώπης

Ένα Grexit δεν είναι λύση, διότι θα οδηγούσε στην ανέχεια τον ελληνικό πληθυσμό. Το μέλλον της Ελλάδας βρίσκεται μέσα στην Ευρωζώνη. Όμως γι' αυτό απαιτούνται οικονομικές μεταρρυθμίσεις, σημειώνει η Wirtschaftswoche.

Στάση πληρωμών από το Δημόσιο στους ιδιώτες για να πληρωθούν ΔΥ-Αυξημένα στα 3,2 δις τα φέσια

Έλλειμμα 190 εκ στα ασφαλιστικά ταμεία όταν πέρσι είχαν πλεόνασμα 790 εκ

Διόλου παρήγορα είναι τα νέα στοιχεία από τον στενό και ευρύτερο δημόσιο τομέα, αφού επιβεβαιώνουν την αίσθηση της εσωτερικής στάσης πληρωμών αλλά και την τρομερή πίεση που βιώνουν τα ασφαλιστικά ταμεία.

Ο Χρυσόγονος αμφισβητεί την εξεταστική για το χρέος

Επιφυλάξεις για το αν θα προκύψει κάτι από τις εργασίες της Επιτροπής για το χρέος εξέφρασε, μέσω του ΣΚΑΪ, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και συνταγματολόγος Κώστας Χρυσόγονος.

Στο νοσοκομείο η αυτοδίδακτη εκπαιδεύτρια σκύλων, Μπεζαντάκου: Παραλίγο να την κατασπαράξουν 4 ροτβάιλερ

«Μαύρο» Πάσχα έκανε η Στέλλα Μπεζαντάκου, καθώς κατέληξε στο νοσοκομείο σοβαρά τραυματισμένη έπειτα από επίθεση που δέχθηκε από τέσσερα άγρια σκυλιά.

ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΤΟΥΣ ΤΑ ΛΕΝΕ! Guardian: Όλο και πιο κοντά το Grexit

H καταπακτή φαίνεται να ανοίγει σιγά-σιγά κάτω από τα πόδια της Αθήνας, γράφει ο Guardian.

Με τη διαρροή μιας αναφοράς τους στην περίπτωση ενός Grexit, οι Φινλανδοί έσπρωξαν την Ελλάδα λίγο πιο κοντά στον γκρεμό, ενώ ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών, με τη γνωστή του ψύχωση για τη μείωση του χρέους, εξέπεμπε κι άλλες ενδείξεις ότι δε θα ανεχθεί την αθέτηση πληρωμών από την πλευρά της Ελλάδας, σημειώνει ο Guardian, και συνεχίζει:

ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΜΑΛ@ΚΙΑ! Τα σπασε ο Καμμένος για τους λάθρο... είπε ότι είναι μεγάλο πρόβλημα για το κέντρο της Αθήνας

Αυτή είναι η "εκκωφαντική" αντίδρασή του Πάνου Καμμένου... γαργάρα όλα για να κρατήσει την καρέκλα

Αντίθετος με τις δηλώσεις της Τασίας Χριστοδουλοπούλου, σχετικά με τη μεταναστευτική πολιτική, εμφανίστηκε ο Πάνος Καμμένος, τονίζοντας πως οι μετανάστες αποτελούν μεγάλο πρόβλημα ιδιαίτερα για το κέντρο της Αθήνας.

Μεγάλη πυρκαγιά σε ορθόδοξη εκκλησία του Μόντρεαλ - ΒΙΝΤΕΟ

Στις φλόγες τυλίχτηκε, λίγο μετά τις 8 χθες το βράδυ, η εκκλησία της Παναγίτσας στην Παρκ Εξτένσιον του Μόντρεαλ, από άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους.

ΑΥΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ Ο ΒΟΥΤΣΗΣ! Κατάληψη ΕΚΠΑ-Πολωνός έμπορος ναρκωτικών μεταξύ των συλληφθέντων Ελλήνων, Αφγανών και Αλγερινών!!

Δέκα Έλληνες και πέντε αλλοδαποί είναι τα άτομα που συνελήφθησαν από τις αστυνομικές δυνάμεις, ως σχετιζόμενα με την κατάληψη της πρυτανείας του ΕΚΠΑ.

Σαμαράς: Να επέμβει η ΕΛΑΣ στο ΕΚΠΑ-Φορτσάκης: Αν τους κόψουν ρεύμα-wi-fi θα ξεκουμπιστούν

«Απόλυτα υπεύθυνη για την προκλητική πολιτική της» χαρακτηρίζει ο Αντώνης Σαμαράς την κυβέρνηση για τη στάση της απέναντι στην κατάληψη του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου.

Άδωνις: «Ο Τσίπρας είναι παντελώς ανίκανος-Ξενέρωσα πολύ όταν ο Σαμαράς έβαλε στη θέση μου τον Βορίδη»

«Ξενέρωσα πολύ όταν ο Σαμαράς έβαλε στη θέση μου στο υπουργείο Υγείας τον Βορίδη»...
Ο Άδωνις Γεωργιάδης συνάντησε τον Δημήτρη Ουγγαρέζο σε ένα Ougachallenge που είχε τολμηρές ερωτήσεις με αφοπλιστικά ειλικρινείς απαντήσεις.

Ποιο είναι το δημοφιλέστερο επίθετο στην Ελλάδα; (ΦΩΤΟ)

Γερμανικό "αστείο": τη γυναίκα του Papadopoulos τη λένε Mamadopoulos;

Τα πιο δημοφιλή επίθετα σε κάθε χώρα της Ευρώπης απεικονίζει ο παρακάτω χάρτης, και όπως προκύπτει στην Ελλάδα ο πιο δημοφιλές επίθετο είναι το…. Παπαδόπουλος!