18 Απριλίου 2015

To ''καυτό'' κορίτσι των Μουντιάλ ζητά απεγνωσμένα να έρθει στην Ελλάδα

Ενώ αποκαλύπτει πως έχει ελληνικό τατουάζ

Η Λαρίσα Ρικέλμε εκθειάζει την Ελλάδα, εκφράζει την επιθυμία της να επισκεφθεί την χώρα μας και αποκαλύπτει το ελληνικό τατουάζ της…

BINTEO-Η απαγορευμένη ταινία της Αλίκης Βουγιουκλάκη που δεν προβλήθηκε ποτέ

Δείτε την πασίγνωστη ηθοποιό όπως δεν την έχετε ξαναδει

Η ταινία αποτελεί ένα σπάνιο συλλεκτικό ντοκουμέντο που ήταν χαμένο επί 50 περίπου χρόνια. Ο λόγος για το «Aliki my love», μια ταινία που αποτέλεσε την προσπάθεια της Αλίκης Βουγιουκλάκη για μια διεθνή καταξίωση και καριέρα.

Πρωτοσέλιδα Κυριακής 19-04-2015

Δείτε τα (κάντε κλικ για μεγέθυνση):

ΑΡΧΙΣΑΝ ΟΙ ΜΟΥΦΑ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ! Κάπα Research: Το 74,5% των πολιτών υπέρ του διαχωρισμού Κράτους-Εκκλησίας!

H Κάπα Research σε δημοσκόπηση για το Βήμα της Κυριακής επιχείρησε να διερευνήσει τις σκέψεις των πολιτών για τις σχέσεις κράτους – Εκκλησίας και το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικά ενδιαφέρον.

Γελάει η χώρα με τον παπαγάλο Χατζηνικολάου: Διαψεύδει το Κρεμλίνο τα περί προκαταβολής στην Ελλάδα για τον Greek Stream

«Η Ρωσία δεν έχει καταλήξει σε συμφωνία με την Ελλάδα προκειμένου να της δώσει από 3 έως 5 δισ. ευρώ», αναφέρει το Reuters

Η Ρωσία διέψευσε σήμερα δημοσίευμα του γερμανικού περιοδικού "Der Spiegel", το οποίο αναφέρει ότι η Ελλάδα είναι έτοιμη να υπογράψει, ακόμη και την Τρίτη, με τη Μόσχα μια συμφωνία για το αέριο που μπορεί να φέρει 3-5 δισεκ. ευρώ στα κυβερνητικά ταμεία.

ΕΓΓΡΑΦΟ-ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΣΚΑΝΔΑΛΟΥ! Ομολογία-βόμβα της Lockheed. Δεν συμφέρει την Ελλάδα η συμφωνία των $500εκατ. για τα αεροπλάνα

Μια ομολογία σοκ δημοσιεύει το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ που συνεχίζει τις αποκαλύψεις για το σκάνδαλο Καμμένου-Τσίπρα με τα 500 εκ $ για τα σαπάκια 50ετίας P-3B Orion.

Η ίδια η εταιρία έχει παραδεχθεί από το 2013 (μέσω του Έλληνα εκπροσώπου της) ότι δεν συμφέρει ο εκσυγχρονισμός αεροπλάνων 50ετίας που είναι ακίνητα επί 6 έτη

Θεαματικό βίντεο από απόπειρα προσεδάφισης πυραύλου της SpaceX

Η αμερικανική εταιρεία δημοσιοποίησε βίντεο του πυραύλου Falcon 9 ενώ επιχειρεί να προσεδαφιστεί σε μια πλωτή εξέδρα

Γελάει ο Σόιμπλε με το παραμύθι: Η συμφωνία με τη Μόσχα για το αέριο δεν θα λύσει τα προβλήματα της Ελλάδας

Ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, δήλωσε σήμερα ότι είναι «ευτυχής» για το ότι η Ελλάδα είναι έτοιμη να υπογράψει μια συμφωνία για αέριο με τη Ρωσία, πρόσθεσε όμως ότι η συμφωνία αυτή δεν θα λύσει τα οικονομικά προβλήματα της χώρας, όπως αποκάλυψε η εφημερίδα "Αγορά".

Με την γαλανόλευκη μπροστά στα κλεμμένα μάρμαρα του Παρθενώνα οι πιτσιρικάδες

Την αντίθεσή τους με το καθεστώς των μαρμάρων του Παρθενώνα, εξέφρασαν μαθητές που επισκέφθηκαν το Βρετανικό Μουσείο.

ΒΙΝΤΕΟ-«Χρυσοί» κρίκοι- Στο ψηλότερο σκαλοπάτι της Ευρώπης ο Πετρούνιας

Χρυσό μετάλλιο κατέκτησε στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής, που διεξάγεται στο Μονπελιέ, ο Λευτέρης Πετρούνιας.

Καραγκούνης: Πράξεις και όχι διαλέξεις και ταξίδια, κύριε Βαρουφάκη

«Aντί να υλοποιήσει αυτά που ο ίδιος έχει υπογράψει, περιφέρεται ανά τον κόσμο κάνοντας θεωρητικές διαλέξεις και ταξίδια» τόνισε σε ανακοίνωσή του ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Κώστας Καραγκούνης αναφερόμενος εναντίον του κ. Βαρουφάκη.

Αιχμηρή απάντηση του ΥΠΕΞ για πυρκαγιά σε τέμενος στην Κομοτηνή

Ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών, Κωνσταντίνος Κούτρας, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων σχετικά με την πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στον προαύλιο χώρο του τεμένους Μαχμούντ Αγά στην Κομοτηνή, δήλωσε τα εξής:

Ο ΠΑΣΟΚικός «τσάρος» του Ανδρέα στο πλευρό του Τσίπρα... μετά την επαναδραστηριοποίηση της ΜΚΟ (ΦΩΤΟ)

Ο Πολ Κρούγκμαν μίλησε στο Μέγαρο Μουσικής σε εκδήλωση καλεσμένος του Γεράσιμου Αρσένη και συγκεκριμένα του Ινστιτούτου Ερευνών και Πολιτικής Στρατηγικής για την Ανάπτυξη και τη Διακυβέρνηση στο οποίο πρόεδρος είναι ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ.

ΝΑ ΕΞΟΡΙΣΤΕΙ ΣΕ ΓΚΟΥΛΑΓΚ Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ! Έκοψαν την ηλεκτροδότηση σε υπό… κατάληψη χώρο στη ΘεσσαλονίκηΔημοσιεύθηκε στις 18

Χωρίς ρεύμα έμεινε ο υπό κατάληψη χώρος του πρώην 12ου δημοτικού σχολείου στην οδό Βασιλίσσης Γεωργίου, γνωστός και ως κατάληψη «Σχολείο».

ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΑΘΗΝΑΙΟΙ ΘΕΛΑΤΕ ΣΥΡΙΖΑ! Σε 57 μέρες μπήκαν περισσότεροι από τους μισούς λαθρομετανάστες που είχαν φτάσει όλο το ‘14

- Κατά κύματα φτάνουν οι ΛΑΘΡΟμετανάστες στην Ελλάδα – Ήδη έχει έρθει το 75% του συνολικού αριθμού που είχε μπει το 2014 – 73 διασώθηκαν τα ξημερώματα
- Συγκλονιστικά τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα η περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου
- 2204 ΛΑΘΡΟμετανάστες έχουν φτάσει στη Λέσβο τις πρώτες 17 μέρες του Απριλίου – Όλο το 2014 είχαν μπει 646 πρόσφυγες ΛΑΘΡΟμετανάστες!
- Συγκλονιστικό video από τη Λέσβο: Τρία νεογέννητα προσφυγόπουλα ΛΑΘΡΟμεταναστών στο νοσοκομείο με υποθερμία
- ΛΑΘΡΟμετανάστρια γέννησε μέσα στο δουλεμπορικό έξω από το Αγαθονήσι
- Αιχμές Αγοραστού κατά της κυβέρνησης μετά τη σύσκεψη για το ΛΑΘΡΟμεταναστευτικό

ΟΙ ΣΥΡΙΖΑλιοι ζητάνε πίσω μερίσματα από 29.000 συνταξιούχους

Φέρτε πίσω τα λεφτά, λέει το Μετοχικό Ταμείο Πολιτικών Υπαλλήλων σε 29.000 συνταξιοδοτηθέντες του Δημοσίου, επειδή μέσα στο 2014 πήραν προκαταβολικά το μέρισμα χωρίς να έχει εκδοθεί ακόμη η οριστική συνταξιοδοτική τους απόφαση αλλά με την οριστική έκδοση της απόφασης αποκαλύφθηκε ότι τελικώς εισέπραξαν υψηλότερο ποσό από αυτό που δικαιούται βάσει ετών υπηρεσίας και καταβολής εισφορών στο Ταμείο τους.

«Κεραυνοί» Πλεύρη: 152 ψήφισαν σαν τρομοκράτες

Πολύ σκληρό είναι το σχόλιο του πρώην βουλευτή της ΝΔ κ. Θάνου Πλεύρη για την υπερψήφιση του νομοσχεδίου που καταργεί τις φυλακές Γ τύπου και της διάταξης που ανοίγει το δρόμο για την αποφυλάκιση του Σάββα Ξηρού.

ΦΩΤΟ-Έλα Αλέξη πες αλήθεια! Δε νοσταλγείς αυτές τις εποχές;

Όταν ρε παιδί μου πέταγες και μια μαλ@κία χωρίς να χρειάζεται να στέλνεις τον Γκάμπριελ να τη διαψεύδει! Καλύτερα δεν ήταν  τότε:

Γελάει ο Τατσόπουλος με το μπάχαλο ΣΥΡΙΖΑ-Γιατί τους προέτρεψε να μη διασπαστούν;

Την πλήρη μπαχαλοποίηση που παρατηρείται στον ΣΥΡΙΖΑ αναφορικά με όλα τα θέματα της επικαιρότητας, από το Grexit μέχρι την κατάληψη της Πρυτανείας του ΕΚΠΑ, σχολίασε ο Τατσόπουλος και τους προέτρεψε να μη διαλυθούν προκειμένου...

Ο θείος Αλέκος ο Φλαμπουράρης

Σε παλαιότερες εποχές ο ανθρωπολογικός τύπος τον οποίο εκπροσωπεί επαξίως ο κ. Φλαμπουράρης δεν ήταν και τόσο σπάνιος. Τα καφενεία της επικράτειας ήταν γεμάτα από θαμώνες που ανέλυαν νυχθημερόν την παγκόσμια κατάσταση και με βάση τα επεισόδια στα ρωσοκινεζικά σύνορα, τα οποία γνώριζαν με λεπτομέρειες, περνώντας μέσω Πενταγώνου ερμήνευαν την τουρκική εισβολή στην Κύπρο.

Ο Σ. Κασιμάτης για το καφενείο ΣΥΡΙΖΑ: Ιδεοληψίες και μεταναστευτική πολιτική

Η ζωή στην Αθήνα του ΣΥΡΙΖΑ ξαναβρίσκει τη χαμένη γραφικότητα της...

Οι χειρισμοί της κυβέρνησης στην τρέχουσα κρίση του μεταναστευτικού δεν μας αποκάλυψαν ότι η κυβέρνηση στερείται πολιτικής και ότι διαθέτει μόνον ιδεοληψίες για το ζήτημα, διότι αυτό ήδη το γνωρίζαμε. Μας αποκάλυψε κάτι σημαντικότερο: ότι, τουλάχιστον ως προς τη σύνθεση του προσωπικού της και την κατανομή των ταλέντων, αυτή η κυβέρνηση δεν κάνει διακρίσεις φύλου. Εκτός από τον παππού Αλέκο, αυτή η κυβέρνηση διαθέτει και την απίθανη γιαγιάκα Τασία. (Προσοχή: γιαγιάκα και όχι σκέτη γιαγιά, διότι έχει και κάτι από μπεμπέκα στον τρόπο της...).

Οι ευθύνες του Πάκη

Οπως όλα τα δράματα, έτσι και η παράνοια που ζούμε μοιάζει να κορυφώνεται. Ο Αλ. Τσίπρας χαριεντίζεται on camera με τον Γ. Παπανδρέου ενώ τον διώκει με Εξεταστική, η κ. Τασία Χριστοδουλοπούλου δεν κατανοεί καν τον σουρεαλισμό να δηλώνει «αρμοδία μόνο για την είσοδο των μεταναστών κι όχι για την έξοδο» (!), ο κ. Αριστείδης (που σιχαίνεται την αριστεία) Μπαλτάς ξηλώνει ό,τι θετικό έγινε στην παιδεία τις τελευταίες δεκαετίες, οι δε κ. Φλαμπουράρης και Σκουρλέτης απειλούν ξανά με δημοψήφισμα. «Εμείς δεν πήραμε εντολή να εφαρμόσουμε το mail Χαρδούβελη. Αν λοιπόν δεν υποχωρήσουν οι δανειστές, θα απευθυνθούμε και πάλι στους πολίτες», λένε.

Ο στόκος καρφώνει τον Λαφαζάνη για το κυνήγι (ΦΩΤΟ)

«Ο σύντροφος Λαφαζάνης σε σχετική έκθεση που πήγε (!) χαρακτήρισε το κυνήγι ψυχαγωγία και κοινωνική συναναστροφή», αυτό γράφει ο Γιώργος Καραμέρος.

Γελάει ο Θεοδωράκης με τις παπαριές του κολαούζου του ΣΥΡΙΖΑ, Χατζηνικολάου: Αστείο το σενάριο Ρώσων και Κινέζων χρηματοδοτών

Το έγραψα από χθες! Δεν υπάρχει μεγαλύτερη αστειότητα από το ότι ο Πούτιν θα δώσει 3-5 δις (λες και είναι στραγάλια και λένε 3-5) για ένα έργο που δεν έχει σχεδιαστεί και προπάντως δεν έχει εγκριθεί από την ΕΕ (η οποία πιθανόν θα του δώσει τον πούλο όπως και στον south stream)... και ρε γίδια που πιστεύετε τέτοιες παπαριές, αν ήταν να δώσουν οι Ρώσοι 3-5 δις γιατί δεν το ανακοίνωσαν Πούτιν-Τσίπρας πριν μια εβδομάδα στη Μόσχα; Το φ΄λαγαν για να το δώσουν αποκλειστικό στον Χατζηνικολάου;

Το φόβο ότι θα επιβληθεί έκτακτη φορολογία, λόγω του αδιεξόδου στις διαπραγματεύσεις, εκφράζει ο Σταύρος Θεοδωράκης, που προειδοποιεί τον Αλέξη Τσίπρα ότι έχει ελάχιστο χρόνο ακόμη.

Ξύλο Άδωνι στον Λεουτσάκο - ΒΙΝΤΕΟ

Αντιπαράθεση ξέσπασε μεταξύ του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Στάθη Λεουτσάκου και του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου της ΝΔ, Άδωνι Γεωργιάδη.

Σε τρία στρατόπεδα έχει χωριστεί ο ΣΥΡΙΖΑ

Ώρα αποφάσεων για την κυβέρνηση. Οι διαφορετικές γραμμές για τη διαπραγμάτευση και ο κίνδυνος αποτυχίας που θα βγάλει νικητή τη Χρυσή Αυγή. Το κρίσιμο δίλλημμα του Τσίπρα, οι περιορισμένες επιλογές και ο… χορός του Ζαλόγγου.

ΩΧ! ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΒΡΩΜΙΣΕ ΚΙ Ο ΟΜΠΑΜΑ! Στρατούλης: Δεν θα κάνουμε τις μεταρρυθμίσεις που θέλουν Ομπάμα και Μέρκελ -Το Reuters γράφει βλακείες

Οι τέσσερις «κόκκινες γραμμές» που έχει θέσει η κυβέρνηση αποτελούν... Σινικά Τείχη, τόνισε ο Δημήτρης Στρατούλης, που έκανε λόγο για ομοβροντία πιέσεων και εκβιασμών από τους δανειστές.

ΜΑ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΛΕΤΕΣ ΗΤΑΝ ΜΑΪΜΟΥ; Ρωμανιάς: «Δεν διαφαίνεται σωτηρία του ΟΑΕΕ»

Ρε καραγκιόζη εσύ δεν γύρναγες στα κανάλια και έλεγες ότι τα Ταμεία έχουν λεφτά και η ΝΔ έκανε μαϊμού αναλογιστικές μελέτες για να κόβει από βίτσιο τις συντάξεις του κόσμου; Τώρα τι μας λες ότι ο ΟΑΕΕ πάει για φούντο;
           
«Δεν διαφαίνεται σωτηρία του ΟΑΕΕ (Οργανισμός Ασφάλισης Ελεύθερων Επαγγελματιών). Τα ελλείμματα είναι τεράστια», δήλωσε ο γενικός γραμματέας Κοινωνικής Ασφάλισης κ. Γιώργος Ρωμανιάς μιλώντας το βράδυ της Παρασκευής στην εκδήλωση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου.

Η «αριστερή» διοίκηση του ΣΥΡΙΖΑ στον Δήμο Αιγάλεω

Το «φιλολαϊκό» πρόσωπο της πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ αποκαλύπτεται μέρα με τη μέρα είτε από τις κυβερνητικές είτε από τις αυτοδιοικητικές θέσεις.

Δανάη Στράτου: Βραδινή έξοδος χωρίς τον Γιάνη Βαρουφάκη! Φωτογραφίες

Με casual look αλλά πανέμορφη και χαμογελαστή "αιχμαλώτισε" ο φωτογραφικός φακός τηνΔανάη Στράτου, σύζυγο του υπουργού Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη.

ΒΙΝΤΕΟ-Αστυνομικοί ρίχνουν μερικές ψιλές σε άπλυτο κάφρο

Βίντεο που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο την Παρασκευή, απεικονίζει τους αστυνομικούς να προσάγουν έναν πεζό στην Στουρνάρη, στην πύλη του Πολυτεχνείου.

Ο νεαρός φώναξε "ΑΕΚ είμα ρε, έλα μόνος σου" και ένας εκ των αστυνομικών απάντησε "εγώ είμαι 13".

ΒΙΝΤΕΟ-Πανούσης: Ποιο άσυλο παραβιάστηκε; Δεν ασχολούμαι με τον Διαμαντόπουλο

Τη δική του απάντηση στις αντιδράσεις που προκάλεσε η επέμβαση στην Πρυτανεία, από όσους υποστηρίζουν ότι παραβιάστηκε το Πανεπιστημιακό άσυλο, έδωσε ο Γιάννης Πανούσης.

"Πρώτη φορά Αριστερά" αλλά τίποτα δεν άλλαξε στις ΕΔ! Στελέχη "γλάστρες" στο Μαξίμου

“Πρώτη φορά Αριστερά” αλλά στις Ένοπλες Δυνάμεις ακόμη δεν έχει αλλάξει το παραμικρό. Και δεν αναφερομαστε στα δύσκολα και στα περίπλοκα, δεν αναφερόμαστε στα οικονομικά των στρατιωτικών που όπως όλα δείχνουν πάνε πολύ πίσω. Μιλάμε για τις “λεπτομέρειες” όπως θα πουν κάποιοι πολιτικοί και “πολιτικάντηδες”. Γι΄ αυτές τις λεπτομέρειες που όμως ενοχλούν τους στρατιωτικούς .

Οι ΗΠΑ που ήταν και καλά σύμμαχοί τους: Ο Τζακ Λιου κάλεσε την Ελλάδα να παρουσιάσει λεπτομερές πρόγραμμα μεταρρυθμίσεων και να αφήσει τα λογίδρια

Η πίεση από τις ΗΠΑ, για συμφωνία ανάμεσα στην Ελλάδα και τους δανειστές της, εντάθηκε κατά τη συνάντηση του Τζακ Λιου με τον Γιάνη Βαρουφάκη.

Αποκάλυψη Γ. Βρούτση: Ο Σκουρλέτης ομολογεί ότι δεν έχει ούτε 1 € για 13η σύνταξη, επικουρικές και εφάπαξ που υποσχέθηκε

Όπως αποκάλυψε στο twitter ο πρώην υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει προυπολογίσει ούτε ένα € για τη 13η σύνταξη και τις μη-μειωμένες επικουρικές και εφάπαξ που υπόσχεται. Αυτό προκύπτει από απάντηση του Σκουρλέτη σε ερώτηση του Αυγενάκη, όπου αναφέρει πως η επιχορήγηση του κράτους στα Ταμεία θα είναι 10.782.900.000...

Άδωνις Γεωργιάδης: Γι΄ αυτό υπήρχαν κάγκελα… Άχρηστοι!

Την έφοδο αντιεξουσιαστών στο μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη την ώρα που στη Βουλή ψηφιζόταν η κατάργηση των φυλακών Γ Τύπου σχολίασε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

ΠΟΙΟΙ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΡΕ ΓΜΤ! Πού γλένταγε η Ξουλίδου και δεν πήγε να ψηφίσει; (ΦΩΤΟ)

Ανάμεσα στους πολλούς απόντες από τη Βουλή από την ψηφοφορία για την κατάργηση των φυλακών Γ τύπου ήταν και η βουλευτής των ΑΝΕΛ, κ. Σταυρούλα Ξουλίδου.

Τσέχα πολιτικός τα «πέταξε» όλα για να διαμαρτυρηθεί για τη φορολογία [εικόνες & βίντεο]

Εναν πρωτότυπο και άκρως προκλητικό τρόπο βρήκε μια Τσέχα πολιτικός για να διαμαρτυρηθεί για την φορολογική πολιτική της κυβέρνησης.

ΜΟΥΦΑ ΕΙΔΗΣΗ! Ενόχληση Καμμένου με τον… Αλέξη Τσίπρα!

Καμία ενόχληση ο Πανάρας από τη συνάντηση Τσίπρα-ΓΑΠ... προκειμένου να συνεχίσει να παριστάνει τον ΥΕΘΑ θα γλύψει και τα παπούτσια του Γιωργάκη αν το ζητήσει ο Τσίπρας... και από μόνος του θα προσφέρει μπόνους γλύψιμο στον Αντρίκο... ξέρετε αυτόν με τα CDS κ.λπ

Όλα τα παρακάτω είναι σανός για τους ηλίθιους τους ψεκασμένους:

ΒΙΝΤΕΟ-Κράξιμο από Ομπάμα: Είπα στον Τσίπρα να δείξει σ'αυτούς που του δίνουν λεφτά ότι η Ελλάδα κάνει μεταρρυθμίσεις

Ευτυχώς που στηρίζει τη διαπραγματευτική τακτική ΣΥΡΙΖΑ όπως λέει ο Μπαρουφάκης και οι Έλληνες δημοσιοκάφροι μόλις βρούν ευκαιρία...

«Πρέπει και η Ελλάδα να δείξει πως θέλει να βοηθήσει τον εαυτό της» τόνισε ο αμερικανός πρόεδρος Μπάρακ Ομπάμα , στο πλαίσιο συνέντευξης τύπου με τον Ιταλό πρωθυπουργό Ματέο Ρέντζι, υπογραμμίζοντας

Reuters: Mε μεταχρονολογημένα ομόλογα θα πληρώνει η Ελλάδα τους δημοσίους υπαλλήλους- Διαψεύδει η Αθήνα

«Δεν βλέπουμε πρόοδο», δήλωσε στο πρακτορείο πηγή με γνώση του ζητήματος - Θα υπάρξει συμφωνία με τους δανειστές έως τα τέλη του μήνα, λέει Έλληνας αξιωματούχος - Πως λειτουργεί η υιοθέτηση του διπλού νομίσματος

Κωνσταντοπούλου: Τρομοκρατία ήταν οι μνημονιακές κυβερνήσεις – ΝΔ: Η περιφρόνηση η καλύτερη απάντηση

Ενταση προκλήθηκε στην αίθουσα της ολομέλειας από την ομιλία της Ζωής Κωνσταντοπούλου η οποία εμμέσως πλην σαφώς χαρακτήρισε τρομοκρατική τη διακυβέρνηση των προηγούμενων κυβερνήσεων.

ΔΕΝ ΠΑΛΕΥΕΤΑΙ ΑΛΛΙΩΣ Η ΑΝΕΡΑΣΤΗ! Ο Μητσοτάκης με τον κανονισμό της Βουλής στο χέρι (ΒΙΝΤΕΟ)

Έτοιμος για να απαντήσει σε οποιαδήποτε πρόκληση της προέδρου της Βουλής Ζωής Κωνσταντοπούλου, βρίσκεται ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Αναρχοάπλυτοι έγραψαν τα καθημερινά συνθήματα έξω από τη Βουλή - ΦΩΤΟ

Για άλλη μια φορά οι αντιεξουσιαστές βρήκαν την ευκαιρία να γράψουν συνθήματα στους εξωτερικούς τοίχους της Βουλής.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ ΣΑΝΟΣ ΓΙΑ ΓΙΔΙΑ ΑΠΟ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ! Η Μόσχα θα δώσει 3 έως 5 δισ. ευρώ την επόμενη εβδομάδα... για έναν αγωγό που δεν υπάρχει!

Για έναν αγωγό που η ΕΕ μπορεί να απορρίψει (όπως έκανε και με τον South Stream) και οι Ρώσοι την παρακαλάνε να τους επιτρέψει να τον φτιάξουν... για έναν αγωγό που υπάρχει μόνο στα λόγια θα δώσουν στον Τσίπρα 5 δις... τέτοιοι μαλάκες είναι οι Έλληνες τέτοια τους πουλάνε
 
Διαβάστε και γελάστε:

Με ένα πρωτοσέλιδο που θα προκαλέσει πάταγο και θα συζητηθεί πολύ εντός αλλά και εκτός Ελλάδας κυκλοφορεί το Σάββατο η εφημερίδα «Αγορά».

ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ΤΟΥ Κ@ΛΟΥ, ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ Ο ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΞΗΡΟΣ:Ψηφίστηκε το νομοσχέδιο για την κατάργηση των φυλακών υψίστης ασφαλείας

Καμμένε θα μείνεις στην ιστορία σαν αυτός που έβγαλε έξω τον δολοφόνο του Μπακογιάννη ρε... ξέρεις της Ντόρας που πήγαινες στο γραφείο της τον Νοέμβριο του 2009 και την πήγαινες ανθοδέσμες... ξεφτίλες όλοι σας... α και μην ξεχνάμε και την μουσίτσα τον Τέρενς που παρότι δεν ψήφιζε, έκανε τον μουγγό...

Μετά από διήμερη σύγκρουση κυβέρνησης και αντιπολίτευσης για ζητήματα τρομοκρατίας, δημόσιας ασφάλειας και μετανάστευσης

ΤΡΑΓΙΚΟ!!!! Αγόρι 8 χρονών κρεμάστηκε μετά από τιμωρία των γονιών του [εικόνες]

Τραγική κατάληξη είχε η τιμωρία 8χρονου, ο οποίος κρεμάστηκε, μετά από καβγά με την αδερφή του.

Ολα ξεκίνησαν, όταν ο πατέρας του Κρίστοφερ, Τζέισον, τον έστειλε στο δωμάτιό του ως τιμωρία μετά...

Μήνυμα Παπαγεωργόπουλου μέσα από τη φυλακή: «Κάποιοι θα έχουν τύψεις…»

Το δικό του μήνυμα μέσα από τις φυλακές των Διαβατών στέλνει ο τέως δήμαρχος Βασίλης Παπαγεωργόπουλος. Με αφορμή τις γιορτές του ΠΑΣΧΑ ο κ. Παπαγεωργόπουλος σημειώνει:

Βατραχάνθρωποι για όλες τις δουλειές! Και σωματοφύλακες γίνονται με το ζόρι

Η χρησιμοποίηση προσωπικού των Ειδικών Δυνάμεων ως “σωματοφύλακες” έχει αρχίσει να γίνεται “μόδα”. Και ο Αρχηγός Στόλου έχει πλέον προσωπική φρουρά που επανδρώνεται από βατραχανθρώπους της ΜΥΚ.