23 Απριλίου 2015

ΒΙΝΤΕΟ-Γεωργιάδης προς Διαμαντόπουλο: «Θα με αφήσεις να μιλήσω ή θα μου πετάξεις μολότοφ;»

«Εδώ δεν είναι η παιδική σου χαρά», του απάντησε ο Βαγγέλης Διαμαντόπουλος

Δεκάλεπτο μπάχαλο επικράτησε για μια ακόμα φορά στην επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής όπου συζητείται η ΠΝΠ για τα ταμειακά διαθέσιμα με τον Βαγγέλη Διαμαντόπουλο και τον Αδωνη Γεωργιάδη να εκτοξεύουν βαρύτατους χαρακτηρισμούς.

ΣΚΙΤΣΟ-Γελάει όλος ο πλανήτης με Τσίπρα

"Κορυφαία γελοιογραφία μεν αλλά μας έχουν πάρει παντού στο ψιλό...κρίμα για τη Χώρα μας..." έγραψε ο Άδωνις δημοσιεύοντας την παρακάτω γελοιογραφία από βρετανικό ΜΜΕ:

Δήμοι και Περιφέρειες στη Βουλή: Αντιδρούν για τα ταμειακά διαθέσιμα [εικόνες]

Δεύτερη ημέρα την Πέμπτη για την συνεδρίαση της Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλή για την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου που «βάζει χέρι» στα ταμειακά διαθέσιμα Δήμων, Περιφερειών, πανεπιστημίων, νοσοκομείων και δημόσιων φορέων με Δήμους και Περιφέρειες να βρίσκονται στη Βουλή για να εκφράσουν τις θέσεις τους.

Θανατική ποινή για τον βομβιστή του μαραθωνίου της Βοστώνης πρότειναν οι εισαγγελείς

Θανατική ποινή πρότειναν για τον βομβιστή της Βοστώνης, Τζοχάρ Τσαρνάεφ, οι ομοσπονδιακές εισαγγελικές αρχές των ΗΠΑ κατά τη διάρκεια της δίκης του.

«Οχι» Κουτζαμάνη στο επίδομα των 175 ευρώ – Επιφυλάχθηκε η Ολομέλεια του Αρείου Πάγου

Αρνητική είναι η πρόταση της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου Ευτέρπης Κουτζαμάνη στην χορήγηση του επιδόματος των 176 ευρώ σε 2 κατηγορίες εργαζομένων.

Αρθρο-γροθιά: «Οι Ελληνες δεν ανήκουν στη Δύση»

Οι Ελληνες δεν ανήκουν στη Δύση υποστηρίζει αρθρογράφος της ιταλικής ιστοσελίδας politico.eu επικαλούμενο τόσο ιστορικούς όσο και πολιτικούς λόγους.

«Κατάληψη» στο υπουργείο Υγείας από βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ

Ζητούν εξηγήσεις από τον υπουργό σχετικά με τη δέσμευση των αποθεματικών των Ταμείων

Πάνω από 20 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ βρίσκονται αυτή τη στιγμή στο υπουργείο Υγείας με σκοπό να ζητήσουν εξηγήσεις από τον υπουργό Παναγιώτη Κουρουμπλή σε σχέση με τη δέσμευση των αποθεματικών των Ταμείων.

ΔΟΥΛΕΜΑ ΣΤΑ ΓΙΔΙΑ! Ο Καμμένος περιμένει από τους…Στρατιωτικούς να βρουν λύσεις!

Αναγνωρίζοντας στην πράξη τις Ενώσεις των Στρατιωτικών και το έργο τους η πλευρά του ΑΝΥΕΘΑ απάντησε δια του γραφείου τύπου του υπουργού στο αίτημα της ΠΟΕΣ για να βρεθεί λύση στο ασφαλιστικό των καταταγέντων 1990 – 1992.

Βρούτσης: Το σύστημα των αποθεματικών στην ΤτΕ θα σκάσει από την 1η μέρα!

Αιχμηρό είναι το σχόλιο του πρώην υπουργού και βουλευτή της ΝΔ κ. Γιάννη Βρούτση για την κατάθεση των αποθεματικών δήμων και φορέων στην ΤτΕ.

ΒΙΝΤΕΟ-ΗΠΑ: Στο εδώλιο δασκάλα που είχε ερωτικές σχέσεις, όχι με έναν, αλλά με τρεις μαθητές της!

Η 35χρονη γυναίκα ομολόγησε την ενοχή της - Οι δύο από τις τρεις οικογένειες των μαθητών υπέβαλαν μήνυση και στο σχολείο

Μέχρι σήμερα είχαμε ακούσει για δασκάλες οι οποίες παρασύρονταν από το πάθος και αποφάσιζαν το αδιανόητο:

ΝΔ: Διπλά ψεύτης ο Κουρουμπλής – Να παραιτηθεί

Συνέχεια στην κόντρα της ΝΔ με τον υπουργό Υγείας κ. Παναγιώτη Κουρουμπλή είχαμε την Πέμπτη μετά τις δηλώσεις του δεύτερου.

Η «κόντρα» τους αφορά στο θέμα που ανέκυψε για την μεταφορά των ταμειακών διαθέσιμων των νοσοκομείων στην ΤτΕ.

Τρώνε άλλα 33 εκατ. από την Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών

Ακόμη 33 εκατ. ευρώ από τα αποθεματικά της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών & Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ) οδεύουν προς τα κρατικά ταμεία, σύμφωνα με απόφαση των αναπληρωτών υπουργών Υποδομών και Οικονομικών Χρήστου Σπίρτζη και Δημήτρη Μάρδα, που δημοσιεύθηκε την Πέμπτη στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.

«Λύνει» τη σιωπή του ο πατέρας του 18χρονου που έγδυσαν τα μαλακιστίρια στην 5νθήμερη

«Η ελληνική κοινωνία δεν αντέχει δεύτερο Βαγγέλη Γιακουμάκη. Φτάνει, έως εδώ» λέει στο protothema.gr ο ιερέας για το περιστατικό που στοίχησε τη γαλήνη στο γιο του

«Λύνει» τη σιωπή του ο πατέρας του 18χρονου μαθητή από τη Σύρο που έπεσε θύμα bullying από τους συμμαθητές του κατά τη διάρκεια πενθήμερης εκδρομής στην Πάτρα.

Μπαίνει εισαγγελέας στο Δήμο Θεσσαλονίκης: Στο μικροσκόπιο διαγωνισμός για επισκευή οχημάτων

Στο «μικροσκόπιο» εισαγγελικής έρευνας βρίσκεται διαγωνισμός, τον οποίο προκήρυξε τον περασμένο Οκτώβρη ο δήμος Θεσσαλονίκης, με αντικείμενο την επισκευή δημοτικών οχημάτων και μηχανημάτων έργων.

ΝΔ: Δεν θα επιτρέψουμε τον στραγγαλισμό των ασφαλιστικών ταμείων

Επίθεση προς την απόφαση της κυβέρνησης να δεσμεύσει τα αποθεματικά των ασφαλιστικών ταμείων εξαπέλυσε ο υπεύθυνος του τομέα Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας της Νέας Δημοκρατίας Βασίλης Οικονόμου.

ΣΙΓΑ! ΘΑ ΣΠΑΣΕΙΣ ΤΑ ΤΑΚΟΥΝΙΑ ΡΕ ΗΛΙΘΙΕ! Η απάντηση του Μαζιώτη στις ΗΠΑ για τη λίστα διεθνών τρομοκρατών

Λίγα 24ωρα μετά την ανακοίνωση του State Department πως ο Νίκος Μαζιώτης συμπεριλαμβάνεται στη λίστα των διεθνών τρομοκρατών, το αρχηγικό μέλος του «Επαναστατικού Αγώνα» έδωσε τη δική του απάντηση μέσω κειμένου που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα indymedia.

Η απάντηση της «Ελληνικός Χρυσός» για την εξώδικο διαδικασία των εργαζομένων

Με ιδιαίτερη έκπληξη είδαμε την εξώδικη διαμαρτυρία που μας επιδόθηκε και αναφέρει τους ισχυρισμούς του Αναπληρωτή Υπουργού ΠΑΠΕΝ, κ. Γ. Τσιρώνη, ότι η εταιρεία Ελληνικός Χρυσός «κωλυσιεργεί να απαντήσει σε πολυσέλιδα αιτήματα διευκρινίσεων τεχνικού χαρακτήρα σε σωρεία ελλείψεων και παραβιάσεων της νομοθεσίας, τα οποία μάλιστα έχουν σταλεί προ αρκετού καιρού καθώς και την πλήρη απουσία πολεοδομικής μελέτης».

Bloomberg: Τα έχουν βρει Ελλάδα-δανειστές σε 6 σημεία [πίνακας]

Την άποψη πως η συμφωνία της ελληνικής κυβέρνησης με τους δανειστές δεν είναι πολύ μακριά εκφράζει το Bloomberg.

Το πρακτορείο σε άρθρο με τίτλο «Γιατί μια συμφωνία για την Ελλάδα δεν είναι τόσο μακριά» επισημαίνει ότι οι δύο πλευρές δεν είναι τόσο μακριά.

ΑΚΟΜΑ ΤΣΑΚΩΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΑΜΑΞΙΑ ΟΙ Κ@ΛΟΤΟΥΜΠΕΣ!Γκρίνα ΣΥΡΙΖΑίων για ΠΝΠ, υπουργούς και ΙΧ

Κεκλεισμένων των θυρών και με επίσημη «ατζέντα» μία σειρά από τεχνικά κοινοβουλευτικά ζητήματα συνεδρίασε η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκε-μεταξύ άλλων- και η πρόσφατη Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου για τα ταμειακά διαθέσιμα.

Έκρηξη στα ληξιπρόθεσμα:Πάνω από 80 δισ.

Απλήρωτους φόρους και πρόστιμα που προσεγγίζουν το 1 δισ. ευρώ άφησαν στις εφορίες και τον Μάρτιο οι φορολογούμενοι, με αποτέλεσμα στο πρώτο τρίμηνο το σύνολο των νέων χρεών να ανέρχεται σε...

Γελάει το Reuters με τον μπατίρη Τσίπρα


Οι στίχοι ταίριαζαν απόλυτα με την περίσταση. Ο Αλέξης Τσίπρας ζητάει χρήματα από την Ανγκελα Μέρκελ. Την Άντζι. Το θρυλικό τραγούδι των Rolling Stones με την φωτογραφία από την συνάντηση του Έλληνα πρωθυπουργού με την Γερμανίδα καγκελάριο, ήρθε κι έδεσε!

ΔΙΑΡΡΕΟΥΝ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑίοι->Τσίπρας προς Μέρκελ: Επιτάχυνση διαδικασιών για εφαρμογή της συμφωνίας

Δηλ. μέχρι τώρα η Μέρκελ καθυστερεί τις διαπραγματεύσεις;

Να επιταχυνθούν οι διαδικασίες για την εφαρμογή της συμφωνίας της 20ής Φεβρουαρίου κάλεσε ο έλληνας πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας τη γερμανίδα καγκελάριο Ανγκελα Μέρκελ στη διάρκειας της ωριαίας συνάντηση που είχαν στις Βρυξέλλες, στο περιθώριο της έκτακτης Συνόδου Κορυφής για το μεταναστευτικό. Όπως μετέδωσε το Reuters, η συνάντηση πραγματοποιήθηκε «σε θετικό και εποικοδομητικό πνεύμα». Στη συνέχεια, ο κ. Τσίπρας θα έχει συνάντηση με τον γάλλο πρόεδρο Φρανσουά Ολάντ.

Το νέο κόλπο Πακιστανών για να ξεγελούν το ελληνικό κράτος - Νέο περιστατικό στη Θεσσαλονίκη

Νεαρός Πακιστανός κατηγορείται ότι επιχείρησε να αναγνωρίσει ως δικό του παιδί, το ανήλικο τέκνο μιας 23χρονης τσιγγάνας, για να εξασφαλίσει πενταετή άδεια παραμονής στην Ελλάδα.

Στα «Τάρταρα» η αυτοεκτίμηση του Τατσόπουλου λόγω… Μάρδα

Αιχμηρό είναι το σχόλιο του Πέτρου Τατσόπουλου για το γεγονός πως ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών κ. Δημήτρης Μάρδας βρήκε τα 400 εκατ. που αναζητούσε σε δύο ώρες.

Κυβέρνηση μαθητευόμενων μάγων, ταχυδακτυλουργών και τσαρλατάνων

Ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Τσίπρας έχει βαλθεί να ενηλικιωθεί πολιτικά μαθαίνοντας τα μυστικά της πολιτικής «στου κασίδη το κεφάλι» και γι’ αυτό μέρα με τη μέρα γίνεται όλο και πιο επικίνδυνος για τη χώρα.

Καραγκούνης: Ο Σαμαράς έκανε την αυτοκριτική του

Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Κώστας Καραγκούνης, σχολίασε στον Real FM τη χθεσινή συνέντευξη του Αντώνη Σαμαρά στο Mega.

«Ο κ. Σαμαράς ήταν αυτοκριτικός και επεσήμανε τα λάθη και τις παραλείψεις, που έκανε»

Καταρρέει ο Τσίπρας

Δεν ξέρουμε αν ζούμε τις τελευταίες μέρες της κυβερνητικής Πομπηίας, αλλά τουλάχιστον ότι είναι να γίνει ας γίνει γρήγορα, προτού χαθεί η χώρα. Ο ΣΥΡΙΖΑ έπαιξε όλα τα χαρτιά του και χάνει. Η τιμωρία θα είναι βαριά. Ο πέλεκυς θα πέσει και θα είναι αμείλικτος.

ΟΥΤΕ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΤΟΣΟ LARGE! Τράπεζα Πειραιώς: Διαγράφει το 100% των οφειλών μέχρι 20.000 ευρώ για κάρτες και καταναλωτικά δάνεια

Πρωτοβουλία για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης, αλλά και για την ανακούφιση των οφειλετών-πελατών της ανακοίνωσε η Τράπεζα Πειραιώς, εγκαινιάζοντας τις διαγραφές δανείων σε ένα ευρύτερο πρόγραμμα ρυθμίσεων οφειλών που υλοποιούν οι τράπεζες.

ΑΡΑ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΓΙΑΝΗΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ Η ΛΙΤΟΤΗΤΑ ΟΚ; Σε αργία δημοσιογράφος του ΑΠΕ για λάθος συνέντευξη του Βαρουφάκη

Ενοχλήθηκε ο  Γιάνης και έσπευσε να σημειώσει αμέσως ότι η συνέντευξη όπου καταφερόταν εναντίον της λιτότητας και της απαίτησης των τροϊκανών για μείωση του κράτους είναι του 2012... γιατί ενοχλήθηκε όμως; Πιστεύει σήμερα διαφορετικά πράγματα και φοβάται να του θυμίζουμε τι έλεγε παλιότερα;

Μια συνέντευξη του Γιάνη Βαρουφάκη κυκλοφόρησε τις τελευταίες ώρες, στην οποία ο υπουργός Οικονομικών έκανε λόγο για «παραλογισμό» στις απαιτήσεις της Τρόικα για περαιτέρω λιτότητα και συρρίκνωση του δημόσιο τομέα.

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΠΑΠΑΡΑ,ΠΟΥ ΠΕΡΝΕΙ ΤΟ ΚΑΤΙΤΙΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ.

         Βέβαια τα τρολ αυτά παίρνουν το χαρτζιλίκι τους και καλά κάνουν στους δύσκολους καιρούς που περνάμε.
         Αντιγράφω λοιπόν από το σαιτ  ΛΥΚΑΒΗΤΟΣ τα παρακάτω.

Συνεδριάζει εκτάκτως τη Δευτέρα 27 Απριλίου ο Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος (ΠΦΣ) λόγω της έλλειψης φαρμάκων στην ελληνική αγορά που έχει προκαλέσει το πρόβλημα ρευστότητας στα ταμεία των φαρμακείων.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ΕΟΠΥΥ δεν έχει καταβάλει στους φαρμακοποιούς τις οφειλές του Ιανουαρίου 2015, οι οποίες υπολογίζονται περίπου στα 160 εκατ. ευρώ.
«Η αδυναμία πληρωμής του ΕΟΠΥΥ για τη φαρμακευτική περίθαλψη των ασφαλισμένων δημιουργεί ντόμινο ελλείψεων σε ολόκληρο τον κλάδο διακίνησης του φαρμάκου» επισημαίνει ο πρόεδρος του ΠΦΣ, Κωνσταντίνος Λουράντος.
Σύμφωνα με τους φαρμακοποιούς, στην περίπτωση που η παρούσα κατάσταση συνεχιστεί, η αγορά θα οδηγηθεί σε αδιέξοδο, με τον κ. Λουράντο να υπογραμμίζει ότι η Πολιτεία οφείλει να βάλει στις άμεσες προτεραιότητές της το φάρμακο.
«Αν τα φαρμακεία δεν εξοφληθούν δεν μπορούν να προμηθευτούν φάρμακα, που ήδη διαθέτουν στους ασφαλισμένους με πίστωση. Η ρευστότητα των φαρμακείων επιβάλλεται από τους κανόνες της αγοράς, γιατί αλλιώς, φαρμακαποθήκες και φαρμακευτικές εταιρείες δεν θα δίνουν φάρμακα στα φαρμακεία» εξηγεί ο πρόεδρος του ΠΦΣ.
«Η καθημερινή αγωνία του φαρμακοποιού είναι να έχει φάρμακα να δώσει στους ασφαλισμένους. Στον φαρμακοποιό θα τρέξει με αγωνία ο ηλικιωμένος και ο ασθενής και σε αυτόν θα στηρίξει τις ελπίδες του για να βρει το φάρμακό του. Έτσι, λοιπόν, το πρόβλημα της αγοράς επικεντρώνεται στα φαρμακεία» δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο κ. Λουράντος. Επίσης, σημείωσε:
«Ως κλάδος αντιλαμβανόμαστε τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η χώρα μας, αλλά η υγεία του ελληνικού λαού είναι αδιαπραγμάτευτο αγαθό» επισημαίνοντας το αίτημα για συνάντηση με τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα.
ΔΕΞΙ ΜΠΑΚ

ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟ@ΤΣΟ ΚΑΒΑΛΑ! Ρωσία: Δείτε την αποτυχημένη εκτόξευση S-300! ΒΙΝΤΕΟ

Μετά την αμφιλεγόμενη απόφαση του Βλαντιμίρ Πούτιν να επιτρέψει την πώληση του πυραυλικού συστήματος S-300 στο Ιράν, κάνει τον γυρο του διαδικτύου ένα βίντεο που υποτίθεται ότι δείχνει μια αποτυχημένη ρωσική εκτόξευση πυραύλου S-300.

Ολόκληρη η επιχείρηση της ΕΜΑΚ για τον φάκελο στην Ευελπίδων – ΒΙΝΤΕΟ

Με τη συνδρομή κλιμακίου της ΕΜΑΚ ολοκληρώθηκε η επιχείρηση απομάκρυνσης του ύποπτου φακέλου που εντοπίστηκε χθες στο κτίριο 16 στην Ευελπίδων. Οι άνδρες της υπηρεσίας αφού απέκλεισαν το χώρο μετέφεραν το φάκελο με την άσπρη σκόνη στα εγκληματολογικά εργαστήρια.

Υπήρχαν ιερές πόρνες στην αρχαία Κρήτη;

Συναρπαστικές είναι οι ανακοινώσεις που έγιναν για σειρά ανασκαφών που βρίσκονται σε εξέλιξη στην Ελλάδα. Ανάμεσά τους  στοιχεία για κτίριο που συνδέεται με ένα θέμα ταμπού, αυτό της ιερής πορνείας.

ΤΖΗΜΕΡΟΣ: ΝΑ ΛΕΦΤΑ ΜΕ ΟΥΡΑ!


Πίστευες ποτέ ότι μέσα σε λίγους μήνες η κυβέρνηση θα μπορούσε να διπλασιάσει σχεδόν την περιουσία σου; Εγώ, ομολογώ, ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα.
Διαβάστε το άρθρο του Θάνου Τζήμερου στο www.logiastarata.gr

Άδωνις: Η Ζωή είναι…αξιοθέατο (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Για ακόμα μια φορά ο βουλευτής Β Αθηνών, Άδωνις Γεωργιάδης μίλησε με τρόπο ενδιαφέροντα και προκλητικό. Μιλώντας σε μαθητές δημοσιογραφίας είπε:«Η ΖΩΗ είναι ένα υπερφυσικό δημιούργημα είναι… αξιοθέατο…».

Μαζί με τους λάθρο ήρθε και η βία στη Γαύδο-Πρωτόγνωρο: Φίμωσαν και λήστεψαν 85χρονη

Στην αναζήτηση δύο ατόμων, που τα ξημερώματα φίμωσαν και λήστεψαν 85χρονη, η οποία διαμένει στο ακριτικό νησί της Γαύδου, βρίσκεται η αστυνομία.

Μυστικές διαπραγματεύσεις του καλαμοκαβαλημένου Παππάς με... "χαρτογιακάδες"... ξέρετε, αυτούς με τους οποίους δε θα μιλούσαν

Σε μια προσπάθεια να αποφευχθεί τυχόν διακοπή της επικοινωνίας μεταξύ Αθήνας και Βρυξελλών, το γραφείο του Αλέξη Τσίπρα και οι ηγέτες των θεσμικών οργάνων των πιστωτών έχουν δημιουργήσει μια «κόκκινη» τηλεφωνική γραμμή.

ΕΓΩ ΑΝ ΤΟΝ ΠΩ ΣΚΥΛΑΡΑΠΑ ΘΑ'ΜΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ; Ο βασιλιάς των Ζουλού ζει μέσα στη χλιδή και αποκαλεί τους μετανάστες «ψείρες»!

Ο 67χρονος βασιλιάς προκαλεί με το life style και τις σπατάλες που κάνει για τις έξι συζύγους και τα 28 παιδιά του

Παρόλο που στην Νότιο Αφρική η πλειοψηφία των πολιτών, σχεδόν δύο δεκαετίες μετά την εγκαθίδρυση της Δημοκρατίας στη χώρα, στερείται βασικών αγαθών, όπως είναι το καθαρό πόσιμο νερό και το ηλεκτρικό, ο βασιλιάς των Ζουλού εξακολουθεί να προκαλεί με την πολυτελή του διαβίωση, αλλά και με τις προκλητικές δηλώσεις του εναντίον των μεταναστών.

Ο ΑΔΩΝΙΣ ΦΤΑΙΕΙ! Αδιανόητο: Αφησαν καρκινοπαθή σε κώμα ανασφάλιστη επειδή δεν «ξύπνησε» να περάσει από επιτροπή [εικόνες]

Οι καραγκιόζηδες από τα κομμουνιστικά ιατρεία δεν θα βγάλουν ανακοίνωση ότι φταίει ο ανάλγητος υπουργός Άδωνις; Τι; Δεν είναι υπουργός ο Άδωνις, αλλά ο Κουρουπλής οπότε όλα καλά; Α μάλιστα!
Μία ακόμα ιστορία απίστευτης ελληνικής γραφειοκρατικής τρέλας έρχεται να προκαλέσει οργή, αφού είναι ικανή να στοιχίσει ακόμη και τη ζωή σε μια 25χρονη καρκινοπαθή κοπέλα.

ΠΙΝΑΚΑΣ! ΞΕΒΡΑΚΩΘΗΚΕ Ο ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ! Όχι μόνο δεν μειώθηκε η τιμή του φ.α. από την 1η Απριλίου αλλά η χρέωση αυξήθηκε

Παρά τις περί του αντιθέτου εξαγγελίες από τις 15 Απριλίου του Παναγιώτη Λαφαζάνη - Για λανθασμένη ερμηνεία της ανακοίνωσης αυτής κάνουν λόγο στελέχη της ΕΠΑ

Μπορεί στις 15 Απριλίου το υπουργείο Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος Ενέργειας, ο υπουργός Παναγιώτης Λαφαζάνης και η ΔΕΠΑ να ανακοίνωναν τις προηγούμενες εβδομάδες ότι...

ΦΩΤΟ-Μοντέλο «παραπονιέται» και τρελαίνει το 'Iντερνετ: Μου έσπασε τα κουμπιά και έσκισε το σορτς

H φωτογραφία με τα καλλίγραμμα οπίσθια της Ντζούτζεν Κρος προκάλεσε «πανικό» στους αρσενικούς θαυμαστές της

Το 30χρονο μοντέλο Ντούτζεν Κρος είχε ένα μικρό σέξι ατύχημα και το ανέβασε η ίδια στα social media.

ΣΤΗΝ ΚΟΣΜΑΡΑ ΤΟΥΣ ΚΙ ΑΥΤΟΙ! Γερμανικά ΜΜΕ: Απευθείας συνομιλίες με τον μετριοπαθή κ.Τσίπρα

Η πορεία των διαπραγματεύσεων της Ελλάδας με τους δανειστές προβληματίζει το γερμανόφωνο τύπο. Δημοσιογράφοι κάνουν λόγο για «απευθείας διαπραγμάτευση» με τον πρωθυπουργό, μεταδίδει η Deutsche Welle.

Νεκρός σε πυρκαγιά που καίει εργοστάσιο στη Βιομηχανική Περιοχή Βόλου

Φόβοι και για άλλους νεκρούς εντός του εργοστασίου - Πρόκειται για εγκαταλελειμμένο εργοστάσιο, μέσα στο οποίο διέμεναν αλλοδαποί, οι οποίοι στην προσπάθειά τους να κάνουν κάποιες εργασίες, προκάλεσαν πιθανόν άθελά τους τη φωτιά

ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΔΕΧΘΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛ@ΚΑΣ! Διαψεύδει τον Σαμαρά ο Κουβέλης

Μα είναι ποτέ δυνατόν να παραδεχθεί ότι είναι τόσο μαλ@κας που αντί για Πρόεδρος Δημοκρατίας πίστεψε τον Τσίπρα και σήμερα είναι στο σπίτι του και πάει καμιά βόλτα στο καφενείο της γειτονιάς του;

Ο Φώτης Κουβέλης ήταν καλεσμένος του Χρήστου Κούτρα και του Γιάννη Ντσούνο στην εκπομπή “Αταίριαστοι” της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ, και απάντησε σε όσα είπε ο Αντώνης Σαμαράς χθες βράδυ, στην εκπομπή της Όλγας Τρέμη και του Νίκου Ευαγγελάτου στην τηλεόραση του Mega.

ΠΟΣΔΕΠ για ΠΝΠ: «Κλοπή» χρημάτων που δεν ανήκουν στην κυβέρνηση

Για «κλοπή» χρημάτων που δεν ανήκουν στην κυβέρνηση κάνει λόγο, σε ανακοίνωσή της, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Διδακτικού και Ερευνητικού Προσωπικού, αναφερόμενη στην Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου που προχώρησε η κυβέρνηση, προχθές, Τρίτη 21 Απριλίου.

ΤΡΟΜΑΞΑΝ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ! Τελεσίγραφο Τσίπρα σε Μέρκελ: «Τηρήστε τη συμφωνία, εμείς κάναμε ότι μας είπατε»

Βέβαια δεν είναι σίγουρο αν η Μέρκελ καταφέρει να συγκρατήσει τα γέλια της όταν ο Τσίπρας της πει "εμείς κάναμε ότι υποσχεθήκαμε", εννοώντας ότι ξανάνοιξαν την ΕΡΤ, διόρισαν απολυμένους κ.λπ

Στις 15:30 ο Αλέξης Τσίπρας θα συναντηθεί με τη Γερμανίδα καγκελάριο Ανγκελα Μέρκελ στις Βρυξέλλες, στο περιθώριο της έκτακτης Συνόδου Κορυφής για το μεταναστευτικό.

Άδωνις: Το εισοδηματικό κριτήριο θα περιορίσει την πρόσβαση στην περίθαλψη – ΒΙΝΤΕΟ

Τον κίνδυνο να περιοριστεί η πρόσβαση για τους ανασφάλιστους στο σύστημα ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης επεσήμανε ο Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας στην ολομέλεια της Βουλής.

Η έκπληξη του Μιχελογιαννάκη στην Μπουσδούκου -Το δώρο στην τσάντα που της έδωσε on air [εικόνες]

Μπορεί να είναι γραφικός, κουτοπόνηρος, σαλτιμπάγκος, κ@λοτούμπας αλλά σίγουρα δεν μπορείς να πεις ότι είναι κακός σαν κάτι καθάρματα που κυκλοφορούν στην πολιτική

Mια έκπληξη έκρυβε για την Αννα Μπουσδούκου η σημερινή εκπομπή της, στην έναρξη της συνέντευξης των Γιάννη Μιχελογιαννάκη του ΣΥΡΙΖΑ και του Γεράσιμου Γιακουμάτου της ΝΔ.

Twitter: Τέλος στην παρενόχληση από τα “trolls”

Στον περιορισμό των προσβλητικών μηνυμάτων που εμφανίζονται στους χρήστες του στοχεύει το Twitter, εισάγοντας ένα καινούριο φίλτρο, με σκοπό να προλαμβάνει αυτόματα την εμφάνιση τέτοιου είδους μηνυμάτων.

Η μουσίτσα ο Νικολούδης λέει ότι όλοι θα πληρώσουν (εκτός του Μητρόπουλου) αλλά δε λέει ότι οι έλεγχοι και οι νόμοι για να τους πιάσει έγιναν από τη ΝΔ!


Αυτά που λέει η μουσίτσα ισχύουν και για τον σύντροφο Μητρόπουλο;

Προειδοποιητικού χαρακτήρα η ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία «τα αποτελέσματα θα φανούν με τρόπο πειστικό»

Μια ημέρα μετά την προσαγωγή του επιχειρηματία Λεωνίδα Μπόμπολα ο υπουργός Επικρατείας αρμόδιος για θέματα διαφθοράς Παναγιώτης Νικολούδης εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία διατυπώνει τις γενικές θέσεις της κυβέρνησης για το πώς θα χειριστεί από εδώ και εμπρός το θέμα το φορολογικό και προαναγγέλλει διώξεις και ελέγχους επωνύμων επιχειρηματίων.

Πάγκαλος: Άσχετος και ανίδεος ο Τσίπρας

Το μνημόνιο ήταν η έσχατη λύση, ένα κολοσσιαίο πρόγραμμα χρηματικής βοήθειας που παρόμοιο του δεν υπήρξε στην ιστορία του καπιταλισμού, δήλωσε ο πρώην υπουργός

ΤΕΤΟΙΑ ΦΑΤΣΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΔΡΑΧΜΗ! Υπερ της ρήξης ο δραχμολάγνος σύμβουλος του Τσίπρα

Δεν θέλω να απογοητεύσω όσους έχουν σίγουρη την κ@λοτούμπα, αλλά αν ο Αλέξης ήθελε ευρώ και Ευρώπη ποιος ο λόγος να έχει σύμβουλο αυτή τη φάτσα (ναι, ναι ξέρω, είμαι ρατσιστής) χασάπη, που του λέει για δραχμή; 

Ο Γιάννης Αλμπάνης κάνει λόγο για «επώδυνη» επιλογή στο «διαφαινόμενο αδιέξοδο» και υποστηρίζει ότι πρέπει να αποφασιστεί με δημοψήφισμα - Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο του