24 Απριλίου 2015

Αλήτες βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ: «Αντε γ@μηθείτε ρε γελοίοι»-«Τι τους δίνεις το λόγο ρε μαλ@κα (Μητρόπουλε)»

Πήρε φωτιά η Ολομέλεια - Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ κινήθηκαν με άγριες διαθέσεις κατευθύνθηκαν προς το έδρανο του κ. Λοβέρδου - Απίστευτες εκφράσεις με ανοικτά τα μικρόφωνα, αλλά και διαπληκτισμοί στο όριο της ... γενικής σύρραξης

Σκηνικό ακραίας ρήξης στήθηκε στην Ολομέλεια με τους βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ και ΠΑΣΟΚ να διαπληκτίζονται με ένταση και όρθιοι στην μέση της αίθουσας.

Μύλος: Ζωή - Καμμένος ετοιμάζουν φιέστα για τις γερμανικές αποζημιώσεις, αλλά δεν έχουν ενημερώσει κανέναν [έγγραφα]

Το απόλυτο μπλέξιμο επικρατεί για ακόμη μια φορά στη Βουλή, καθώς, όπως έγινε γνωστό η Ζωή Κωνσταντοπούλου ετοιμάζει νέο σόου για τις γερμανικές αποζημιώσεις, μαζί με τον Πάνο Καμμένο, αλλά... κανένας δεν γνωρίζει τίποτα.

ΒΙΝΤΕΟ-Ο Άδωνις τρολάρει τον Βαρουφάκη κι ο Κυριάκος Βούτση-Ραχήλ

Απίστευτο τρολάρισμα επεφύλαξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στον Υπουργό Οικονομικών Γιάννη Βαρουφάκη σχολιάζοντας με τον δικό του τρόπο το ότι ο Έλληνας Υπουργός Οικονομικών είναι ο μόνος που βλέπει ότι τα πράγματα πάνε καλά. " Τα πράγματα πηγαίνουν πολύ άσχημα. Ο Guardian γράφει να δώσουμε στον Βαρουφάκη ένα σφουγγάρι και μια πετσέτα για να σκουπιστεί από το "ξύλο" που έφαγε στο Eurogroup. Όλοι το λένε. και υπάρχει ένας άνθρωπος στον κόσμο που εκφράζει την αισιοδοξία του" είπε ο κ. Γεωργιάδης.

Σλοβάκος ΥΠΟΙΚ σε Βαρουφάκη: Εχεις λεφτά για τις συντάξεις; Εγώ δεν είχα και δεν θα σου δώσω

Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις για τα όσα συνέβησαν στο επεισοδιακό Eurogroup της Ρίγα, καθώς, ένα νέο επεισόδιο έρχεται στο φως της δημοσιότητας.

Επικός μπάρμπα Γιάννης: «Έχουμε φάει τόσες μπάτσες, για μια ακόμη δεν γίνεται λόγος»

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης αναφέρθηκε για ακόμη μία φορά στην ΠΝΠ

Στην ΠΝΠ, σχετικά με τα διαθέσιμα του Δήμου στην Τράπεζα της Ελλάδος αναφέρθηκε και σήμερα από το βήμα του δημοτικού συμβουλίου ο Γιάννης Μπουτάρης.

ΤΙ ΑΛΛΟ Θ'ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ!! Το σύστημα υγείας τους διαφημίζουν οι τζιχαντιστές!

Αντιγράφουν το βρετανικό Εθνικό Σύστημα Υγείας - Σε νέο βίντεο εμφανίζονται «γιατροί» που περιγράφουν τις παροχές

Μέχρι πρότινος η έννοια του Ισλαμικού Κράτους ήταν συνυφασμένη με εκτελέσεις, αποκεφαλισμούς, λιθοβολισμούς και άλλα αποτρόπαια εγκλήματα. Από τώρα ωστόσο, οι τζιχαντιστές φιλοδοξούν να παρουσιάσουν μία διαφορετική εικόνα που θα συνδέεται με τις… παροχές υγείας.

Η «κρυφή» σχέση Θεοδωράκη, Βαρουφάκη και Μάρδα-« Διορίζετε αποτυχημένους πολιτευτές σας, βολεύετε παιδιά, φίλους και συγγενείς»

«Πράγματι εγώ επέμενα να γράφει στο protagon και μάλιστα για τα οικονομικά», σημείωσε ο επικεφαλής του Ποταμιού για τον υπ. Οικονομικών και τόνισε: «για τον κ. Μάρδα θα σας πω άλλη φορά».

Το κουίζ του Άδωνι για Τσίπρα

Ερώτημα με αφορμή δηλώσεις του Αλέξη Τσίπρα έθεσε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter ο βουλευτής της ΝΔ, κ. Άδωνις Γεωργιάδης.

Δείτε τα κορίτσια που έβαλαν «τρίποντο» στις καρδιές των «ερυθρόλευκων»

Οι άνδρες τους θριάμβευσαν (εντάξει μωρέ σιγά τ'αυγά) επί της Μπαρτσελόνα και οι γυναίκες τους «έκλεψαν» την παράσταση εκτός παρκέ

Η χθεσινή (23/04) μέρα για τον Ολυμπιακό ήταν μια μέρα ατελείωτης χαράς, μετά την πρόκρισή του στο Final Four της Μαδρίτης.

Κόντρα του Νικήτα Κακλαμάνη με την Ραχήλ Μακρή στη Βουλή - ΒΙΝΤΕΟ

Ανέβηκαν οι τόνοι στη Βουλή ανάμεσα στον Νικήτα Κακλαμάνη και την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Ραχήλ Μακρή, κατά τη διάρκεια της συζήτησης για την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου για τα ταμειακά διαθέσιμα. Αφορμή στάθηκε η απόφαση που πάρθηκε, να διαρκέσει η συζήτηση μέχρι τις 11 το βράδυ.

Γερμανία: Συντριπτική πλειοψηφία σε ψήφισμα για "γενοκτονία" Αρμενίων

Όλες οι κοινοβουλευτικές ομάδες της Μπούντεσταγκ, υποστήριξαν σήμερα το ψήφισμα, το οποίο χαρακτηρίζει "γενοκτονία" τη μαζική δολοφονία των περίπου 1,5 εκατ. Αρμενίων από Οθωμανούς Τούρκους πριν από περίπου έναν αιώνα.

Handelsblatt: Αδύναμος ηγέτης ο Τσίπρας

«Η τραγωδία – τελευταία πράξη» είναι ο τίτλος του σχολίου για τις σχέσεις ελληνικής κυβέρνησης και εταίρων που δημοσιεύει η οικονομική εφημερίδα Handelsblatt.

Ν.Δ.: Το θράσος των ΣΥΡΙΖΟ-ΑΝΕΛ περισσεύει

Στην αντεπίθεση πέρασε η ΝΔ, μετά τα πυρά που δέχθηκε, μετά την αναφορά του προέδρου του ΕΛΚ Μάνφρεντ Βέμπερ ότι οι φουντώνουν οι συζητήσεις για έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ.

Ο Επίτροπος Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων δεν ασχολείται με την δήθεν "ανθρωπιστκή κρίση στην Ελλάδα"

Νίπτει τας χείρας του για την ανθρωπιστική κρίση στην Ελλάδα ο Επίτροπος Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του Συμβουλίου της Ευρώπης, όπως προέκυψε από απάντηση που έδωσε στην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Νίνα Κασιμάτη.

Σε δίκη για κακούργημα ο γνωστός συνεργάτης του ΓΑΠ για παράνομη χρηματοδότηση ΜΚΟ

Ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων παραπέμπονται με βούλευμα οι οκτώ κατηγορούμενοι για την υπόθεση της παράνομης, σύμφωνα με τη δικογραφία, χρηματοδότησης της ΜΚΟ IMI, «Διεθνές Κέντρο Αποναρκοθέτησης».

Μετά το ξύλο ο Βαρουφάκης είναι έτοιμος να συμβιβαστεί-Bloomberg: Ψάχνουμε μελανιές πάνω στον Βαρουφάκη

-FT: Αγριο επεισόδιο Βαρουφάκη στο Eurogroup με υπουργούς για plan-B και Grexit
-Βαρουφάκης μετά το «σκληρό ροκ»: Είμαστε έτοιμοι να συμβιβαστούμε
-Δημοσιογράφος του Bloomberg: Ψάχνοντας μελανιές πάνω στον Βαρουφάκη

Ενα θερμό επεισόδιο μεταξύ Βαρουφάκη και ομολόγων του, οδήγησε τη συνεδρίαση του Eurogroup σε «σημείο βρασμού» όπως αποκαλύπτουν οι Financial Times.

Ρεζίλι διεθνώς: "Ο Ολυμπιακός μας είχε πει ότι θα πέσουμε"

Νέα... διαφήμιση για το ελληνικό ποδόσφαιρο στο εξωτερικό. Ο περυσινός προπονητής του Απόλλωνα, Λόρι Σάντσεζ, τόνισε, μιλώντας στο BBC, ότι ο Ολυμπιακός είχε πει στον τότε πρόεδρο του Απόλλωνα, Σταμάτη Βελλή, ότι η ομάδα θα υποβιβαστεί και δε θα μπορέσουν να κάνουν τίποτα για αυτό. Για μεγάλες ομάδες που ελέγχουν μικρότερες έκανε λόγο ο Βορειοϊρλανδός προπονητής.

Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΛΑΜΟΓΙΟΥ! Στρατούλης: Εμείς χρωστάμε πολλά άρα έχουμε το πάνω χέρι στις διαπραγματεύσεις

Μία δική του εκδοχή για τις διαπραγματεύσεις εξέφρασε ο υπουργός Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Δημήτρης Στρατούλης λέγοντας πως επειδή η Ελλάδα είναι η χώρα που χρωστά πολλά στους δανειστές για αυτό το λόγο η ελληνική πλευρά έχει και το πάνω χέρι στις διαπραγματεύσεις.

Το "μαύρο" στον Λοβέρδο από το κανάλι της Βουλής - ΒΙΝΤΕΟ

"Μαύρο" έπεσε για αρκετά δευτερόλεπτα στο κανάλι της Βουλής, την ώρα που στο βήμα ήταν ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ανδρέας Λοβέρδος.

Συλλαλητήριο υπέρ της κάνναβης στο Σύνταγμα με την υποστήριξη της νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ και χορηγό e-shop που πουλάει σπόρους για καλλιέργεια

Δώδεκα ολόκληρες ώρες θα διαρκέσει η 1η Γιορτή Κάνναβης στο Σύνταγμα στις 9 Μάη, με αίτημα την αποποινικοποίηση της χρήσης ουσιών, τη νομιμοποίηση της θεραπευτικής και ψυχαγωγικής κάνναβης, αλλά και την αυτοκαλλιέργειά της (κοινώς, γλάστρες στο μπαλκόνι).

Παραιτείται ο ΣΥΡΙΖΑίος δήμαρχος Αριστοτέλη... μάλλον επειδή αλλοιθωρίζει προς την εξόρυξη χρυσού

Όπως ανακοίνωσε σε υποστηρικτές του ο δήμαρχος Αριστοτέλη Γιάννης Μίχος, εγκαταλείπει τον δημαρχιακό θώκο.

Πειθαρχικά ελεγκτέος από την ΕΣΗΕΑ, ο “κολλητός” του Τσίπρα-διευθυντής του ρ/σ «στο Κόκκινο», Αρβανίτης

Με ψήφους 4 έναντι 1 επιβλήθηκε η επίπληξη με ανάρτηση της απόφασης στους χώρους εργασίας για τον Κώστα Αρβανίτη, διευθυντή στο ραδιοφωνικό σταθμό “Στο Κόκκινο”, μετά από αυτεπάγγελτη παρέμβαση του Πειθαρχικού συμβουλίου για τον χαρακτηρισμό που απέδωσε στους τεχνικούς της ΕΤΕΡ κατά τη διάρκεια της απεργιακής κινητοποίησης τους. Η μειοψηφία πρότεινε την απλή επίπληξη.

Τρέλα με το μαλλί του συμβούλου του Αυστριακού ΥΠΟΙΚ - Κλέβει την παράσταση από τον Βαρουφάκη

Ο Γιάνης Βαρουφάκης δεν είναι ο μόνος που μαγνητίζει τα βλέμματα στο Eurogroup με τις ομολογουμένως εναλλακτικές εμφανίσεις του.

Καταγγελία για προνομιακή μεταχείριση του Διαμαντόπουλου σε νοσοκομείο

Μια επώνυμη καταγγελία πολίτη κατά του Βαγγέλη Διαμαντόπουλου διακινεί τις τελευταίες ώρες στο Twitter ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος.

Δεν λέγονται αυτά για τον Καμμένο!

Είναι κρίμα πως ο Γιάννης Μπουτάρης χάνει το δίκιο του όταν παρασύρεται και λέει κουβέντες που δεν πρέπει. Τις προάλλες, αναφερόμενος στον Π. Καμμένο, είπε: «Τον χοντρό δεν τον πάω με τίποτα. Κρεμασμένο να τον έβλεπα, δεν θα του έκοβα το σκοινί». Μα, για όνομα του Θεού, λέγονται τέτοια πράγματα;

Οι βιασμοί και οι άγριες δολοφονίες Αρμενισσών από Τούρκους

Η 24η Απριλίου του 1915 θεωρείται η ημερομηνία που ξεκίνησε η γενοκτονία Αρμενίων.

Η αρχή έγινε στην Κωνσταντινούπολη με τη σύλληψη περίπου 300 ατόμων, που ανήκαν στην ηγεσία της αρμένικης κοινότητας. Ακολούθησαν συνεχείς συλλήψεις, δολοφονίες, βασανισμοί και εκτοπισμοί Αρμενίων.

Ποιος υπουργός της κυβέρνησης αυτοπροβαλλόταν σαν οδηγός αγώνων και έκανε Test Drive λέγοντας ότι τρέχει με 200+ χλμ/ώρα;

«Ο κινητήρας του είναι το πρώτο πράγμα που εντυπωσιάζει τον οδηγό σε αυτό το αυτοκίνητο. Αν και διαθέτει στροβιλοσυμπιεστή, αντίθετα με άλλα αυτοκίνητα στα οποία η δύναμη εμφανίζεται απότομα και ψηλά, στο συγκεκριμένο αυτοκίνητο η παροχή μέγιστης ισχύος γίνεται προοδευτικά και ήρεμα, σε σημείο μάλιστα που ο οδηγός να νομίζει ότι κάτω από το καπό υπάρχει ατμοσφαιρικός κινητήρας. Το μηχανικό σύνολο τραβάει ικανοποιητικότατα από χαμηλά, γεγονός που κάνει εύκολη τη μετακίνηση στην πόλη. Όταν πατήσεις το γκάζι, νιώθεις να κάνουν αισθητή την παρουσία τους τα 150 άλογα και στον ανοικτό δρόμο το Α3 εκτοξεύεται και βλέπεις τη βελόνα του κοντέρ να αγγίζει τα 200+ χλμ./ώρα σε λίγα δευτερόλεπτα».

Ποιος τα λέει; Μα φυσικά ο...

Μπράβο, Σάκη!

Συγγνώμη που ξεκινώ έτσι, αλλά το είχα προβλέψει! Ημουν εκατό τοις εκατό βέβαιος και επαληθεύτηκα: ο Μίκης Θεοδωράκης όχι απλώς δεν έχει αντίρρηση, αλλά είναι και ενθουσιασμένος με την ιδέα ότι ο Σάκης Ρουβάς θα τραγουδήσει «Αξιον Εστί». Η στήλη συγχαίρει τον Σ. Ρουβά για την αυταπάρνησή του, διότι με τη δοκιμασία αυτή (δοκιμασία για τον ίδιο, ενδεχομένως και για τους τρίτους) εξασφαλίζει στον δαφνοστεφή μουσουργό την εσωτερική γαλήνη που έχει ανάγκη, ώστε να μην ασχολείται με την πολιτική.

ΦΩΤΟ-Πανικός φωτογράφων για μια θέση, πάνω απ'την Όλγα, στα θεωρεία της Βουλής

Τι να μας πούνε οι αξύριστες του ΣΥΡΙΖΑ ρε γαμώτο!

Πάνω στα έδρανα όπου καθόταν η Ολγα Κεφαλογιάννη στράφηκαν τα φλας κατά τη συνεδρίαση στη βουλή για την πράξη νομοθετικού περιεχομένου που αφορά στα αποθεματικά των δήμων. Αιτία οι ενδυματολογικές της επιλογές.

ΦΩΤΟ-Προσπαθεί μπας και την κοιτάξει κανείς: Το… προκλητικό μίνι της Ραχήλ Μακρή

Η Ραχήλ Μακρή εντυπωσίασε τους συναδέλφους της στη Βουλή με την ενδυματολογική επιλογή της.

ΤΕΡΜΑ ΟΙ ΜΑΛ@ΚΙΕΣ! Στο Eurogroup ζήτησαν οι διαπραγματεύσεις να γίνονται ξανά στην Αθήνα

Πολλοί υπουργοί Οικονομικών στο Eurogroup ζήτησαν από τον Ελληνα υπουργό Οικονομικών οι διαπραγματεύσεις Αθήνας-Θεσμών να γίνονται στην Αθήνα.

ΦΩΤΟ-ΤΡΕΛΗ ΤΡΟΛΙΑ! Τουρίστας έξω από τη Βουλή: «Είμαι Γερμανός, μη με σκοτώσετε» [εικόνες]

Οι σχέσεις Ελλάδας και Γερμανίας τα τελευταία χρόνια «δοκιμάζονται» και οι διαφωνίες των πολιτικών ηγεσιών έχουν... μεταφέρει το αρνητικό κλίμα και στους λαούς.

ΒΙΝΤΕΟ-Καταγώγιο έκανε τη Βουλή ο ΣΥΡΙΖΑ! Υπουργός: «Ξέρω να χτυπάω εγώ ρε μαλ@κα»!!!

Σε απόλυτη παρακμή οδηγεί το Κοινοβούλιο η αξιοθρήνητη πλειοψηφία του ΣΥΡΙΖΑ.

Απειλούνται με επιθέσεις (όχι φραστικές), βουλευτές της αντιπολίτευσης, υπουργοί λένε ακατονόμαστες φράσεις, «σόουγούμαν» της κυβέρνησης, διακόπτουν τους ομιλητές…

ΕΥΓΕ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΗΝΠΡΩΤΗ ΤΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ! Έπεσαν οι υπογραφές για το ιπποδρομιακό στοίχημα

Με τη σημερινή υπογραφή της σύμβασης παραχώρησης του αποκλειστικού δικαιώματος διοργάνωσης αμοιβαίου ιπποδρομιακού στοιχήματος με την Ιπποδρομίες Α.Ε. (100% θυγατρική της ΟΠΑΠ Investments Ltd) για 20 χρόνια, ολοκληρώνεται με επιτυχία μια απαιτητική διεθνής διαγωνιστική διαδικασία που διεξήχθη με τις πλέον αυστηρές δικλείδες ασφαλείας για το Ελληνικό Δημόσιο και σε καθεστώς πλήρους διαφάνειας.

Άδωνις: Aν και συνήθως είμαι Κασσάνδρα, θεωρώ ότι το μέλλον της χώρας είναι λαμπρό

Έκπληξη προκάλεσε η δήλωση του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας κ. Άδωνη Γεωργιάδη που δήλωσε ότι «αν και συνήθως είμαι Κασσάνδρα, θεωρώ ότι το μέλλον της χώρας είναι λαμπρό. Οι επόμενοι μήνες θα δείξουν ότι έρχεται το τέλος των ψευδαισθήσεων και αναδεικνύεται μια νέα Ελλάδα».

WTF! AΦΟΥ Η ΜΕΡΚΕΛ ΕΙΠΕ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΛΕΦΤΑ!«Τζογαδόρος και ανεύθυνος ο Βαρουφάκης» τον είπαν κι αυτός βλέπει σύγκλιση

Για σφυροκόπημα του Έλληνα υπουργού Οικονομικών κάνει λόγο σε δημοσίευμα του Bloomberg λίγα λεπτά μετά την ολοκλήρωση της συνεδρίασης του Eurogroup στη Ρίγα μεταφέροντας ένα τελείως αρνητικό κλίμα για την Ελλάδα.

ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ'ΛΕΓΕ "ΜΑΣ ΤΑ ΚΑΝΑΤΕ ΤΣΟΥΡΕΚΙΑ!"Σουλτς: Για να το πω ευγενικά, οι σχέσεις Ελλάδας και δανειστών είναι άσχημες

Την άποψή του για το ελληνικό ζήτημα κατέθεσε ο Πρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου, Μάρτιν Σουλτς σε μια ενώπιος ενωπίω συνάντηση με τον γνωστό οικονομολόγο, Χανς-Βέρνερ Ζιν.

Μειωμένα τα φορολογικά έσοδα αλλά ο Μάρδας κάνει παππάδες οπότε: Πρωτογενές πλεόνασμα στα 1,73 δισ. ευρώ, το α' τρίμηνο του 2015

Στα 1,73 δισ. ευρώ διαμορφώθηκε το πρωτογενές πλεόνασμα του προϋπολογισμού στο α΄ τρίμηνο του 2015, σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Οικονομικών που περιλαμβάνει αδιευκρίνιστες πηγές τρελών εσόδων ("λοιπά μη φορολογικά έσοδα" ή "επιστροφές εσόδων").

ΚΑΛΩΣ ΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ ΤΗΝ ΜΠΑΡΤΣΑ-CL: Μπαρτσελόνα - Μπάγερν και Γιουβέντους - Ρεάλ στα ημιτελικά

Ίσως ο πιο πετυχημένος προπονητής στην ιστορία της Μπαρτσελόνα, ο Πεπ Γκουαρντιόλα, θα κληθεί να φράξει το δρόμο της προς τον τελικό του Champions League, αφού η κλήρωση για τα ημιτελικά της διοργάνωσης έβγαλε τη δική του Μπάγερν Μονάχου απέναντι στους «μπλαουγκράνα».

Αγρια σύγκρουση στη Βουλή Λοβέρδου-Λαφαζάνη: Ο ιπποκόμος Ρώσων δεν αμφισβήτησε ότι είναι δραχμολάγνος

Νέα σύγκρουση, σε υψηλούς τόνους, σήμερα το πρωί στη Βουλή, κατά τη διάρκεια της συζήτησης επίκαιρης ερώτησης του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Ανδρέα Λοβέρδου στον υπουργό Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Παναγιώτη Λαφαζάνη.

Βέμπερ: Η Ελλάδα είναι απομονωμένη, όχι η Γερμανία

Τις ανησυχίες του για το σίριαλ Grexit που έχει φουντώσει στην Ευρώπη εκφράζει ο αρχηγός του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, Μάνφρεντ Βέμπερ, στην αυστριακή εφημερίδα Standard, αναφέρει το Reuters.

“Αερομαχίες” στον ουρανό της Καλαμάτας- ΒΙΝΤΕΟ- ΦΩΤΟ

Με λευκούς κύκλους έχει γεμίσει ο ουρανός της Καλαμάτας, γεγονός που έχει τραβήξει τα βλέμματα αρκετών κατοίκων της πόλης αλλά και των γύρω περιοχών, προκαλώντας την απορία για το τι συμβαίνει.

Καραγκούνης: Η ΝΔ δεν φοβάται τις εκλογές

«Μακάρι να υπάρξει λύση. Πρώτα απ’ όλα για την οικονομία μας και βεβαίως για τους ίδιους τους πολίτες» ανέφερε, μιλώντας στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου στον Real FM 97,8 ο πρώην υπουργός και εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Κώστας Καραγκούνης, συμπληρώνοντας ότι:

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΤΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΛΕΦΤΑ! Άγριο ξύλο στον Γιάνη κατά τη διάρκεια του Eurogroup: «Σφυροκόπημα» Ευρωπαίων ΥΠΟΙΚ στον Βαρουφάκη

Kαι ενώ όλοι περίμεναν να αρχίσει η συνέντευξη Τύπου στο κρίσιμο Eurogroup για την Ελλάδα, αρκετοί δημοσιογράφοι στη Ρίγα άρχισαν να τουιτάρουν πως ο κύριος Βαρουφάκης περνούσε δύσκολα μέσα στη συνεδρίαση και πως δεχόταν σφυροκόπημα από τους υπόλοιπους υπουργούς Οικονομικών.

Η εικόνα που έγινε viral: Η νεαρή μετανάστρια που ναυάγησε στη Ρόδο [εικόνες & βίντεο]

Η φωτογραφία της έκανε το γύρο του κόσμου. Σε αυτή η Wegasi Nebiat με το φόβο και την απόγνωση ζωγραφισμένο στο πρόσωπό της μόλις είχε διασωθεί έπειτα από το ναυάγιο της Ρόδου.

Η Ρένα επιβεβαίωσε τη "θεωρία των δύο άκρων"

Tη λεγόμενη θεωρία των δύο άκρων τη θυμάστε; Κάποτε, δεν πάει πολύς καιρός από τότε, η οργισμένη καταδίκη κάθε απλού υπαινιγμού έστω στην αντίληψη που θέλει τα άκρα του πολιτικού φάσματος να μοιάζουν επικίνδυνα μεταξύ τους ήταν υποχρέωση κάθε πολιτικού του ΣΥΡΙΖΑ. Η απόρριψή της χωρίς δεύτερη κουβέντα ήταν, στον χώρο της ριζοσπαστικής Αριστεράς, η ορθόδοξη στάση.

Τεντωμένα νεύρα στον ΣΥΡΙΖΑ πριν τη μάχη για την ΠΝΠ -Τι ζητούν οι βουλευτές

Γκρίνια των βουλευτών στη χθεσινή συνεδρίαση της Κ.Ο. του κόμματος. Προβληματισμός για τα διαθέσιμα των ταμείων και για την έλλειψη συνεργασίας από τους υπουργούς. «Κανένα είδους συμβιβασμό με τους δανειστές», επιμένει η Αριστερή Πλατφόρμα.

Bild: Σε 5 χρόνια στείλαμε στην Ελλάδα 88 φορτηγά με 40 τόνους 100ευρα

Mε αφορμή τη συμπλήρωση πέντε χρόνων από την ένταξη της Ελλάδας στο Μνημόνιο, η Bild «τίμησε» την επέτειο, με το δικό της πάντα ιδιαίτερο τρόπο «χτυπώντας» για άλλη μία φορά την Ελλάδα.

Πόσα και σε ποιους χρωστάει η Ελλάδα -Αναλυτικά γραφήματα για το πότε τελειώνουν τα χρήματα

Στη Ρίγα της Λετονίας μεταφέρεται ο πυρετός των διαβουλεύσεων ανάμεσα στην Ελλάδα και τους δανειστές της, παρά το γεγονός ότι υπάρχει ελάχιστη αισιοδοξία για το αποτέλεσμα που θα παραχθεί και σε αυτό το Eurogroup.

BINTEO-TI AΛΛΟ ΘΑ ΔΟΥΜΕ! Ό άλλος ακολουθεί την κόρη του με drone στο σχολείο

Εντάξει το κάνει και λίγο για να διαφημίσει την εταιρία του αλλά...

Πόσο υπερπροστατευτικόι μπορούν να γίνουν οι γονείς; Ενας πατέρας από το Τενεσί ξεπέρασε κάθε προσδοκία, επιστρατεύοντας ένα drone για να ακολουθεί την κόρη του στο σχολείο και να έχει υπόψιν της ότι «ο μπαμπάς παρακολουθεί πάντα»