25 Απριλίου 2015

Πρωτοσέλιδα Κυριακής 26-04-2015

Δείτε τα (κάντε κλικ για μεγέθυνση):

Βίντεο-ντοκουμέντο: Η στιγμή του σεισμού στο Νεπάλ

Βίντεο ντοκουμέντο από την στιγμή που «χτύπησε» ο εγκέλαδος στο Νεπάλ δόθηκε στην δημοσιότητα. Οι εικόνες προκαλούν σοκ.

Οι παγίδες που κρύβουν μειώσεις για τις επικουρικές- Κίνδυνος περικοπών ακόμα και με πάγωμα της ρήτρας μηδενικού ελλείμματος

Διάταξη-παγίδα που αφαιρεί χρόνο ασφάλισης από χιλιάδες εργαζόμενους, παρότι έχουν πληρωθεί από μέρους τους οι ασφαλιστικές εισφορές, εφαρμόζεται με «αυτόματη ρήτρα» στο Ενιαίο Ταμείο Επικουρικής Ασφάλισης.

Δημοσκόπηση ALCO: 14,1% το προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ έναντι της Ν.Δ.

Σημαντικό προβάδισμα διατηρεί ο ΣΥΡΙΖΑ έναντι της Ν.Δ., σε δημοσκόπηση της ALCO που δημοσιεύει το «Πρώτο Θέμα».

Συγκεκριμένα, στην πρόθεση ψήφου ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει...

ΔΕ ΣΕ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ! Ο Βαρουφάκης δεν πήγε στο δείπνο γιατί ήταν βαρετό απαντά το ΥΠΟΙΚ

Μια απίστευτη απάντηση στο δημοσίευμα του Reuters για την πλήρη απομόνωσή του από τους Ευρωπαίους ομολόγους του δίνουν κύκλοι του υπουργείου Οικονομικών που προφανώς θεωρούν ότι στέλνουμε τον Μπαρούφα στο Eurogroup για να περνάει καλά και όχι για να εκπληρώνει τις υποχρεώσεις της χώρας και να προσπαθεί να δημιουργεί συμμαχίες ακόμα και σε διαδρόμους, ασανσέρ, μπουφέδες και καφέδες.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ! Όταν όλοι οι υπουργοί έτρωγαν λαβράκια,ο Βαρουφάκης έπινε φαρμάκια

Όλο το δραματικό παρασκήνιο του Eurogroup στην Ρίγα της Λετονίας

​Θα ακούει … Λετονία και θα αλλάζει δρόμο ο Έλληνας υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης, ο οποίος βίωσε δύσκολες ώρες κατά την διάρκεια του χθεσινού Eurogroup που πραγματοποιήθηκε στην Ρίγα.

Έλληνες ορειβάτες γλίτωσαν από το σεισμό στο Νεπάλ λόγω... απάτης

Λόγω μίας απάτης βρίσκονται σήμερα στην πατρίδα τους και όχι στις πλαγιές του Έβερεστ, που επλήγησαν από τον φονικό σεισμό των 7.9 Ρίχτερ στο Νεπάλ.

Spiegel: Το non paper του ΔΝΤ για Grexit-Τραγικές οι συνέπειες

Οδυνηρές συνέπειες για την Ελλάδα θα είχε μια έξοδος από το ευρώ σύμφωνα με εμπιστευτικό έγγραφο του ΔΝΤ που αποκαλύπτει το Spiegel. Και η ΕΚΤ έχει εξετάσει τα σενάρια. Με IOUs οι πληρωμές δημοσίων υπαλλήλων. Ο υπερπληθωρισμός και η άτακτη χρεοκοπία της χώρας.

ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΧΑΣΕΙ ΤΗ ΜΙΖΑ ΤΟΥ 12%! Κατρούγκαλος: Οι εταίροι οφείλουν να εξασφαλίσουν ρευστότητα για την Ελλάδα

Την αισιοδοξία του ότι η διαπραγμάτευση με τους «θεσμούς» θα ολοκληρωθεί σύντομα και θετικά για τη χώρα εξέφρασε ο αναπληρωτής υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Γιώργος Κατρούγκαλος.

Φοιτητές εισέβαλαν στη συνεδρίαση των Πρυτάνεων εναντίον του Μπαλτά - ΒΙΝΤΕΟ

Στην αίθουσα όπου συνεδρίαζε η Έκτακτη Σύνοδος των Πρυτάνεων εισέβαλε μια ομάδα φοιτητών. Σύμφωνα με τη ΝΕΡΙΤ, είκοσι φοιτητές μπήκαν στην αίθουσα προκειμένου να εκφράσουν τη διαφωνία τους για τις προωθούμενες αλλαγές στην Παιδεία.

Ο Λοβέρδος απαντά στην επίθεση Μάρδα: Δημήτρη, αντί να μου τα πεις στη Βουλή, μου στέλνεις γράμματα;

Απάντηση στην επίθεση που του εξαπέλυσε μέσω social media ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Δημήτρης Μάρδας, έδωσε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ανδρέας Λοβέρδος.

Συμβιβασμός της κυβέρνησης και με τους δημάρχους-Αλλαγή πλεύσης από περιφερειάρχες:«O Tσίπρας μας είπε ότι θα έχει προσωρινό χαρακτήρα η ΠΝΠ»

Συμβιβασμός της κυβέρνησης και με τους δημάρχους για τα αποθεματικά: Εξαιρούνται τα ανταποδοτικά τέλη

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με τους περιφερειάρχες, οι οποίοι όπως φαίνεται οδηγούνται σε αλλαγή στάσης μετά την πολιτική δέσμευση του πρωθυπουργού για τον προσωρινό χαρακτήρα της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου για τα ταμειακά διαθέσιμα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Μπαλτάκος κατά Σαμαρά!

Ο Τάκης Μπαλτάκος για πρώτη φορά “πυροβολεί” κατά του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά. Του οποίου υπήρξε πρώτα απ΄ όλα στενός φίλος και βέβαια συνεργάτης . Ήταν γενικός γραμματέας της κυβέρνησής του ,μέχρι να προκύψει το θέμα της “επικοινωνίας” με την Χρυσή Αυγή. Θέμα το οποίο “πήρε πάνω του” εξ ολοκλήρου ο Τάκης Μπαλτάκος, ο οποίος είχε υποβάλει την παραίτησή του.

Ποιος υπουργός Οικονομικών έβαλε στο Twitter φωτογραφία με τον Βαρουφάκη;

Φωτογραφία με τον Έλληνα υπουργό Οικονομικών, Γιάνη Βαρουφάκη
, ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, ο υπουργός Οικονομικών της Τσεχίας. Αντρέι Μπάμπις. Μάλιστα, στην ίδια ανάρτηση χαρακτήρισε τον κ. Βαρουφάκη, «πολύ συμπαθητικό άνθρωπο».

Ο Άδωνις και η φώτο από την Αστυνομική Διεύθυνση Κω

Εικόνες από την αστυνομική διεύθυνση της Κω ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter ο Άδωνις Γεωργιάδης.

ΦΩΤΟ-ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! ΜΠΡΑΒΟ στον ΣΥΡΙΖΑ που με την ΠΝΠ εκπλήρωσε μια μνημονιακή δέσμευση και ΩΡΣΕ στα γίδια που ονειρεύονται επαναστάσεις

Τελικά φαίνεται ότι είχαν δίκιο οι ΚΚΕδες που έλεγαν ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ θα αποδειχθεί πιο μνημονιακή της ΝΔ αφού μπορεί να περάσει μέτρα που αν τα πρότεινε ο Σαμαράς θα ισοπέδωναν την Βουλή...

Ένα τέτοιο παράδειγμα βιώσαμε μόλις χθες με την αναίμακτη ψήφιση από ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ της ΠΝΠ για υποχρεωτική δέσμευση των αποθεματικών των φορέων της Γενικής Κυβέρνησης, αφού χωρίς να το καταλάβει κανείς ψηφίστηκε μια μνημονιακή δέσμευση που η ΝΔ δεν είχε τολμήσει να διανοηθεί ούτε καν να αναφέρει... παρότι έπρεπε να είχε κάνει νόμο του κράτους από την 1η Ιανουαρίου 2015.

Να πούμε λοιπόν...

ΚΑΣΙΜΑΤΗΣ: Το κουνουπίδι της Μαρίνας

Η εκπρόσωπος Τύπου των ΑΝΕΛ και πρώην βουλευτίνα Μαρίνα Χρυσοβελώνη διόρισε τη θυγατέρα της και την πρώην γραμματέα της στο γραφείο του υπουργού Εθνικής Αμύνης. Κάποιοι επισημαίνουν το γεγονός ως ενδεικτικό του ήθους της, αλλά εγώ δεν προσέχω τέτοιες γκρίνιες.

Επικό σκίτσο του Δημήτρη Χαντζόπουλου

Δείτε το:

Τάσεις απομόνωσης

Παρουσιάζει ενδιαφέρον η απόφαση του υπουργείου Παιδείας να καταργήσει τα τρία πρώτα αγγλόφωνα προπτυχιακά τμήματα ελληνικών πανεπιστημίων (χθες στην «Κ», «Κατάργηση αγγλόφωνων τμημάτων», ρεπορτάζ του Απόστολου Λακασά). Πρόκειται για τα τμήματα Διοίκησης Τουρισμού σε Ρόδο και Κρήτη, καθώς και το πρόγραμμα κλασικών σπουδών στο Δημοκρίτειο. Αυτά ήταν και τα πρώτα αγγλόφωνα προπτυχιακά που είχαν ιδρυθεί μόλις το 2014, επί υπουργίας Ανδρέα Λοβέρδου.

O φάκελος Ζαχαριάδη στο Νταχάου και οι 30 μέρες που ο σαλτιμπάγκος ήταν εξαφανισμένος

Η Εφημερίδα των Συντακτών φέρνει στη δημοσιότητα άγνωστα ντοκουμέντα από την κράτηση του Νίκου Ζαχαριάδη στο Νταχάου την ώρα που συμπληρώνονται 70 χρόνια από την είσοδο των αμερικανικών δυνάμεων στο στρατόπεδο συγκέντρωσης στις 29 Απριλίου του 1945.

ΑΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑίοι ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΛΕΖΟ! Έτσι διατηρούν τον Λένιν ταριχευμένο από το 1924

Ο Βλαντιμίρ Λένιν μπορεί να πέθανε πριν 90 χρόνια ωστόσο το πτώμα του παραμένει ''αναλλοίωτο'' και γι' αυτό υπεύθυνο είναι το Κέντρο Βιοϊατρικής Ερευνας και Τεχνολογίας ("Ρωσικό Ινστιτούτο Φαρμακευτικών και Αρωματικών Φυτών της Ρωσικής Ακαδημίας Γεωργικών Επιστημών").

ΒΙΝΤΕΟ-Αναγκαστική προσγείωση για τουρκικό αεροσκάφος με κινητήρα στις φλόγες

Ένα αεροσκάφος της τουρκικής αεροπορικής εταιρείας Turkish Airlines (ΤΗΥ) υποχρεώθηκε να επιστρέψει και να πραγματοποιήσει αναγκαστική προσγείωση στο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης, λίγη ώρα αφότου είχε απογειωθεί με προορισμό το Μιλάνο, καθώς ένας από τους κινητήρες του τυλίχθηκε στις φλόγες.

Εκατοντάδες νεκροί από τα 7,9 Ρίχτερ στο Νεπάλ - κίνδυνος από χιονοστιβάδα στο Εβερεστ

Ισχυρός σεισμός, μεγέθους 7,9 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ έπληξε το πρωί του Σαββάτου το Νεπάλ, με τους αρχικούς φόβους για εκατοντάδες νεκρούς να επιβεβαιώνονται από επίσημες πηγές.

Δημοσκόπηση Κάπα Research: Νέο μνημόνιο θέλουν τώρα 7 στα 10 γατάκια -Στις 15 μονάδες η διαφορά ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ

Υπέρ της παραμονής της χώρας στην ΕΕ, το ευρώ και το ΝΑΤΟ τάσσεται η συντριπτική πλειονότητα των Ελλήνων, που ζητούν συμφωνία με τους δανειστές τώρα, σε νέα δημοσκόπηση.

Κατάινεν: Τα πράγματα στην Ελλάδα δε λειτουργούν - ΒΙΝΤΕΟ

"Όσοι θέλησαν να βοηθήσουν τους Έλληνες, η Ευρώπη, οι πολίτες, περιμένουν από την κυβέρνηση να κάνει μεταρρυθμίσεις στη χώρα και να επιτρέψει στους επενδυτές να επενδύσουν στην Ελλάδα" δήλωσε ο Γιούρκι Κατάινεν σε συνέντευξη του στη ΝΕΡΙΤ.

Σαμαράς: Εκλογές σημαίνει εντολή για δραχμή-Σε τρεις μήνες επανέφεραν τα φαντάσματα της μη πληρωμής μισθών και του Grexit

Η Ελλάδα βρίσκεται σήμερα σε παράλυση σε οικονομική ασφυξία. Αυτό το καθημερινό σκωτσέζικο ντους δεν έχει συμβεί ποτέ στον τόπο, κάποιοι λένε ψέματα και οδηγούν στην απελπισία στην χώρα, υπογράμμισε από την Πάτρα ο Αντώνης Σαμαράς

Η ΝΔ καταγγέλει «μεθόδευση της κυβέρνησης να καταργήσει» αγγλόφωνα προπτυχιακά τμημάτα

Ο Υπεύθυνος του Τομέα Παιδείας και Θρησκευμάτων της Νέας Δημοκρατίας, κ. Θεόδωρος Φορτσάκης και ο Υπεύθυνος του Τομέα Τουρισμού της Νέας Δημοκρατίας, κ. Μάνος Κόνσολας, με αφορμή τη μεθόδευση της κυβέρνησης για την κατάργηση των αγγλόφωνων προπτυχιακών τμημάτων, έκαναν την ακόλουθη κοινή δήλωση:

Ελληνικός Χρυσός: Σκληραίνει η κόντρα με το υπ. Περιβάλλοντος

Του Δημήτρη Δελεβέγκου

Στη δημοσιότητα παρέδωσε η Ελληνικός Χρυσός που δραστηριοποιείται στην εξόρυξη και κατεργασία χρυσού στη Βορειοανατολική Χαλκιδική την αλληλογραφία που έχει ανταλλάξει με το υπουργείο Περιβαλλοντικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας σχετικά με την διαδικασία ελέγχου νομιμότητας της άδειας δόμησης του εργοστασίου εμπλουτισμού στις Σκουριές και τις υλοτομικές εργασίες.

ΠΑΣΟΚ ΑΚΗ VS. ΠΑΣΟΚ ΣΗΜΙΤΗ: Επίθεση Μάρδα σε Λοβέρδο

Μετά από τις οξύτατες αντιπαραθέσεις στη βουλή, ανάμεσα στην κυβέρνηση και την αντιπολίτευση, για την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου, η ένταση μεταφέρθηκε και στα social media.

Άδωνις: Αυτός δείχνει στον Τσίπρα τον δρόμο…

Στην παραίτηση του δημάρχου Αριστοτέλη Χαλκιδικής αναφέρθηκε με σχόλιο του στο Twitter ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης.

Η απάντηση του Βαρουφάκη στο «σφυροκόπημα» του Eurogroup: Είμαστε ενήλικες... [βίντεο]

Τη στιγμή που στο Eurogroup της Παρασκευής διαμορφωνόταν το σκηνικό ρήξης ανάμεσα στην Αθήνα και τους εταίρους της, ο Γιάνης Βαρουφάκης βρέθηκε εκ νέου στο επίκεντρο.

Τι ήθελε μία ξυπόλητη Ρωσίδα στο υπουργείο από τον Λαφαζάνη

Μία Ρωσίδα τριγυρνούσε ξυπόλητη στο υπουργείο Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας την περασμένη Τρίτη.

ΟΝΕΙΡΕΥΕΤΑΙ ΒΟΥΝΟ ΜΕ ΛΕΦΤΑ! Το σκίτσο που ανέβασε ο Βαρουφάκης μετά το Eurogroup - ΦΩΤΟ

Μετά το επεισοδιακό Eurogroup στη Ρίγα της Λετονίας ο υπουργός ΟικονομικώνΓιάνης Βαρουφάκης έκανε retweet το παρακάτω σκίτσο, με το οποίο φαίνεται να συμφωνεί.

ΝΙΚΗ ΣΥΡΙΖΑ! Στα 111,8 δισ. ο εσωτερικός δανεισμός το α΄ 3μηνο, όταν για όλο το έτος προβλέπονταν 80 δισ. ευρώ (ΓΡΑΦΗΜΑ)

[Ωραιοποιούν τον έλλειμμα για να δείχνει πλεόνασμα με 2 τρόπους: Προσθέτουν αυξημένα  κατά 700 δις έσοδα ΠΔΕ που το μεγαλύτερο ποσοστό τους αφορούν το 2014 και έχουν κηρύξει στάση πληρωμών προς τους ιδιώτες (όχι προς την ιερή αγελάδα τους ΔΥ) στους οποίους πλήρωσαν μέσα στο α τρίμηνο 1,5 δις λιγότερα απ'ότι προβλέπονταν!]

Κατά 40% ή 31,8 δισ. ευρώ έχει αυξηθεί από το πρώτο κιόλας τρίμηνο ο ετήσιος προβλεπόμενος εσωτερικός δανεισμός του έτους, αντανακλώντας τον πλήρη εκτροχιασμό του προϋπολογισμού και την έλλειψη ρευστότητας του Δημοσίου για να καλύψει τις υποχρεώσεις του εντός και εκτός της χώρας.

Σουηδοί αστυνομικοί έγιναν ήρωες στη Ν. Υόρκη -Σταμάτησαν συμπλοκή στο μετρό [εικόνες&βίντεο]

Τέσσερις Σουηδοί αστυνομικοί που έκαναν διακοπές στη Νέα Υόρκη έγιναν ήρωες εν μία νυκτί αφού δεν δίστασαν να επέμβουν για να σταματήσουν τον ξυλοδαρμό ενός ανθρώπου στο μετρό της αμερικανικής μεγαλούπολης.

Ένα μήνα πριν τις εκλογές ο συνεργάτης του Άκη, Μάρδας, έβριζε τον ΣΥΡΙΖΑ: «Λαϊκιστές της αριστεράς που σκίζουν μνημόνια»

[Φυσικά όλα αυτά ο Μάρδας τα έγραφε γιατί ήταν στο ΠΟΤΑΜΙ και ετοιμαζόταν να κατέβει υποψήφιος αλλά τελευταία στιγμή έφαγε πόρτα]

Ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος διάβασε αποσπάσματα κειμένου του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών που δημοσιεύτηκε προεκλογικά

Άδωνις: Ο Βαρουφάκης μας έχει κάνει ρεζίλι παγκοσμίως - ΒΙΝΤΕΟ

Παρεμπιπτόντως προσέξτε και το ξεβράκωμα για τις μειώσεις στις επικουρικές που η ΝΔ με τη ρήτρα μηδενικού ελλείμματος είχε υπολογίσει μειώσεις 4% και αυτοί ετοιμάζονται να τις πετσοκόψουν...

«Η ρήτρα μηδενικού ελλείμματος είναι σωστή. Ακούστε τώρα γιατί είναι σωστή. Δεν μειώνει 90% τις συντάξεις όπως λέτε συνεχώς και το είπε και σήμερα ο κύριος Βαρουφάκης. Αυτός ο...

ΓΕΛΑΝΕ ΜΕ ΤΑ ΞΕΦΤΙΛΙΚΙΑ ΤΟΥΣ! Ο Αλέξης Μητρόπουλος «τρολάρει» τη Ζωή Κωνσταντοπούλου

Διαμαρτύρεστε αλλά από Δευτέρα θα κλαίτε, είπε γελώντας ο αντιπρόεδρος του κοινοβουλίου, που προσπαθεί να διαγράψει το πρόστιμο των 2 εκ ευρώ που έχει φάει για φορολογικές παραβάσεις

ΦΩΤΟ-Όσο ο Πανάρας μασαμπουκώνει και πίνει ούζα οι Τούρκοι βολτάρουν πάνω απ'το Αιγαίο

-Συνεχίζονται οι παραβιάσεις από τουρκικά αεροσκάφη
-Μια στάση για …ουζάκι για τον Καμμένο

Σε παραβάσεις του FIR Αθηνών και σε παραβιάσεις του εθνικού εναέριου χώρο προχώρησαν για άλλη μία φορά τουρκικά αεροσκάφη (ένας σχηματισμός αποτελούμενος από έξι αεροσκάφη και δύο μεμονωμένα).

ΒΟΥΛΟΜΕΝΟ ΓΡΑΜΜΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΑΥΤΟΣ! Κουτσούκος: Οταν τελειώσει το έργο, ο Βαρουφάκης θα παίρνει... κατοστάρες για διαλέξεις κι εμείς θα βράζουμε στο ζουμί μας

Επίθεση κατά του Γιάνη Βαρουφάκη, εξαπέλυσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Γιάννης Κουτσούκος, αναφερόμενος στο Eurogroup της Ρίγας, όπου φέρεται να ακούστηκαν προσβλητικοί χαρακτηρισμοί κατά του Ελληνα υπουργού.

ΟΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΙ ΛΕΦΤΑ ΤΗΝ ΠΟ@ΤΣΙΣΕ! Απέρριψαν τροπολογία για ανάληψη από το κράτος της ζημιάς από τις προθεσμιακές που θα «σπάσουν»

Απορρίφθηκε η τροπολογία με την οποία αναλάμβανε το κράτος τη ζημιά από προθεσμιακές καταθέσεις που θα «σπάσουν», προκειμένου να μεταφερθούν τα ταμειακά διαθέσιμα των φορέων του Δημοσίου στην Τράπεζα της Ελλάδας.

ΑΥΤΟΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΣΑΝ ΣΥΜΜΑΧΟΣ ΤΟΥΣ! Αυστριακός ΥΠΟΙΚ: Θέλουμε συγκεκριμένα στοιχεία από την Ελλάδα μέσα σε δέκα ημέρες

Επιβεβαίωσε πως η συνεδρίαση του Eurogroup διεξήχθη σε σκληρό κλίμα και πως ορισμένοι υπουργοί επιχειρηματολόγησαν «οπωσδήποτε έντονα»

Συγκεκριμένα στοιχεία από την Ελλάδα μέσα στις επόμενες δέκα ημέρες ζήτησε σε δηλώσεις του σε αυστριακούς δημοσιογράφους, μετά τη λήξη της σημερινής άτυπης Συνόδου του Eurogroup στην Ρίγα, ο αυστριακός υπουργός Οικονομικών Χανς Γεργκ Σέλινγκ.

Βορίδης: Μας έλειψε η Πρόεδρος μας η Κωνσταντοπούλου - ΒΙΝΤΕΟ

"Στη συγκεκριμένη συζήτηση μας έλειψε η Πρόεδρος μας" είπε χαρακτηριστικά ο Μάκης Βορίδης στη Βουλή, αναφερόμενος στη Ζωή Κωνσταντοπούλου.

ΑΠΕΙΛΕΙ ΜΕ ΕΚΛΟΓΕΣ! Βούτσης: Ο λαός έδωσε την απάντησή του και αν χρειαστεί θα την ξαναδώσει - ΒΙΝΤΕΟ

"Ο λαός έδωσε την απάντησή του και αν χρειαστεί θα την ξαναδώσει" είπε ο υπουργός Εσωτερικών Νίκος Βούτσης στη βουλή αφήνοντας υπαινιγμούς για προσφυγή στις κάλπες σε περίπτωση που χρειαστεί.

Spiegel: Ο Βαρουφάκης ζει στον… κόσμο του

Μας πήρανε χαμπάρι, αν και για να είμαστε ακριβείς οι ξένοι τo είχαν καταλάβει από νωρίς κάποιοι δικοί μας έχουν παραμένει ακόμα στον πλανήτη… Βαρουφάκη, αλλά που θα πάει θα ξυπνήσουν και αυτοί.

ΨΕΚΑΖΟΥΝ ΚΙ ΕΚΕΙ! Πρώην υπουργός του Καναδά: Κρύβουν ότι εξωγήινοι επισκέπτονται τη Γη - ΒΙΝΤΕΟ

Ο πρώην υπουργός Άμυνας του Καναδά υποστηρίζει ότι όχι μόνο υπάρχουν εξωγήινοι αλλά οι κυβερνήσεις κρύβουν και τις αποδείξεις γι' αυτούς.

Καυγάς Τουρκίας-Πούτιν για τη γενοκρονία των Αρμενίων την οποία οι Τούρκοι προσπάθησαν να καπελώσουν με τον εορτασμό της Μάχης της Καλλίπολης


-Τον ένα αιώνα από τη μάχη της Καλλίπολης τίμησαν οι ηγέτες 20 χωρών
-Ξέσπασε καβγάς Τουρκίας-Ρωσίας για τη Γενοκτονία των Αρμενίων
-Πώς οι Τούρκοι προσπάθησαν να αποσιωπήσουν τη Γενοκτονία των Αρμενίων μέσω Καλλίπολης

Η δήλωση του Βλαντιμίρ Πούτιν ότι οι μαζικές δολοφονίες των Αρμενίων από τους οθωμανούς το 1915 αποτελούν Γενοκτονία προκάλεσε την οργή της τουρκικής κυβέρνησης, η οποία απάντησε σκληρά, αλλά και δηκτικά:

Πέρασε από τη Βουλή η ΠΝΠ για τα ταμειακά διαθέσιμα με 156 «ναι»

Δεκτό έγινε το Νομοσχέδιο ΠΝΠ που προβλέπει την μεταφορά των αποθεματικών στην Τράπεζα της Ελλάδος.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΙ ΚΑΦΡΟΙ! Βίντεο από την αιματηρή συμπλοκή μεταξύ των οπαδών του ΠΑΟΚ και του Άρη

Αρχικά ομάδα ατόμων πραγματοποίησε επίθεση με μολότοφ σε κατάστημα στη συμβολή των οδών Κλεάνθους με Παπαναστασίου όπου είχαν εκδήλωση οπαδοί του Αρη και στη συνέχεια οι δράστες....