26 Απριλίου 2015

ΡΕ ΠΛΑΚΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΤΕ, ΕΧΕΤΕ ΠΟΤΕ ΜΙΛΗΣΕΙ ΜΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ?

    Ακούω πολλές φορές το ερώτημα , ΚΑΛΑ ΤΙ ΛΕΝΕ ΤΟΣΕΣ ΩΡΕΣ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ Η ΜΕΡΚΕΛ?
    Πλάκα μου κάνετε έτσι? έχετε μιλήσει ποτέ με αριστερούς? Αν όχι μη το επιχειρήσετε. Μπορούν να μιλούν για ώρες ολόκληρες και να μη καταλαβαίνεις τίποτα.
    Άντε και οι του ΚΚΕ έχουν μια ξύλινη γλώσσα,λένε το ποιηματάκι τους και θέλουν να πάνε τη κουβέντα εκεί που θέλουν αυτοί.
    Οι άλλοι όμως ,οι μορφωμένοι ντε του ΣΥΡΙΖΑ και λοιποί αριστεροί ,μπορούν να σε στείλουν στο ψυχιατρείο μια και καλή.
    Α τους λες, Ω θα σου πούνε , ημέρα τους λες ,νύχτα θα σου απαντήσουν. Το λένε δε με στόμφο και βάζουν και μερική ποίηση ,το διανθίζουν και με μερικά συνθήματα και σε στέλνουν αδιάβαστο.
    Κάπως έτσι λοιπόν γίνεται ο διάλογος μεταξύ Συριζαίων και εταίρων. Άντε και εμείς οι υπόλοιποι Έλληνες τους έχουμε μάθει κάπως.
    Οι ξένοι όμως που έχουν μάθει να λένε τα πράγματα με το όνομα τους ?
    Πάει ο Τσίπρας λοιπόν στη Μέρκελ και της αρχίζει τις παπαριές. Στην αρχή ίσως να τον έπαιρνε στα σοβαρά ,αλλά μετά όταν κατάλαβε με τι έχει να κάνει ,απλά κάνει υπομονή.Εξάλλου δεν θέλει να φανεί εκείνη η κακιά. Εδώ έχουμε μάχη χαρακωμάτων.
    Ίσως να το διασκεδάζει και λίγο ,γιατί θα σκέπτεται  " που θα ξαναβρώ άλλο τέτοιο παπάρα, για να περνώ την ώρα μου ,εξάλλου θα βάλλω αύριο το ΣΌΙΜΠΛΕ να τους ρίξει ένα χέρι ξύλο."
    Έτσι λοιπόν περνάει ο καιρός ,ο Τσίπρας καμαρώνει,το πόπολο ενθουσιάζεται που η κυβέρνησή του διαπραγματεύεται επιτέλους και "νομίζουν" ότι όλα πάνε καλά.
    Από που θα τους έρθει η κεραμίδα όμως δεν ξέρουν.
    Γιατί πολλές φορές πάει η στάμνα στη βρύση,αλλά μια φορά θα σπάσει. Θα σπάσει δε με κρότο.Τότε είναι που θα τρέχουν οι αριστερούλιδες και δεν θα προ κάνουν.
       ΥΓ. Σας έγραψα για αριστερούς ,αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε και τους ψεκασμένους. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΚΡΗΚΤΙΚΟ ΜΙΓΜΑ.

  ΔΕΞΙ ΜΠΑΚ 

Ποια διάσημη ηθοποιός θα μηνύσει την Δούρου;

Σπάνια ακούγεται πως ένας ηθοποιός μήνυσε ένα πολιτικό για την κακή κατάσταση ενός πάρκου. Και όμως, η περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου θα βρεθεί αντιμέτωπη με την δικαιοσύνη με αφορμή τα προβλήματα που ταλανίζουν το πεδίο του Άρεως στην Αθήνα.

Ο λόγος για την...

Μας τέλειωσε ο Βαρουφάκης και παίρνει τα ηνία ο Τσίπρας – Κάνει πίσω σε “κόκκινες γραμμές”

-Μέρκελ – Τσίπρας παίρνουν την κατάσταση στα χέρια τους και βάζουν στην “άκρη”Σόιμπλε και Βαρουφάκη
- “Ενδιάμεση συμφωνία” εντός της εβδομάδας με την κυβέρνηση να... μετατοπίζει τις “κόκκινες γραμμές”
- Μειώσεις σε επικουρικές συντάξεις, φρένο στις πρόωρες και επιβολή φόρουπολυτελείας 
- Οι πρωτοβουλίες του πρωθυπουργού που θα προκαλέσουν τριγμούς στην κυβέρνηση

Νέος κατοχικός ηγέτης ο “καλών προθέσεων” Μουσταφά Ακιντζί

Με καταμετρημένες σχεδόν όλες τις κάλπες ο Μουσταφά Ακιντζί είναι οριστικά ο νέος ηγέτης του κατοχικού καθεστώτος. Ο κ. Ακιντζί θριάμβευσε εναντίον του αντιπάλου του, οι θέσεις του οποίου ήταν σκληρές στο Κυπριακό και δεν έκανε καμία υποχώρηση.

Νέο βίντεο από την επίθεση αντιεξουσιαστών στην Πρυτανεία

Ενα νέο βίντεο από την επίθεση αντιεξουσιαστών στην Πρυτανεία στις 16 Απριλίου είδε το φως της δημοσιότητας σήμερα.

Οι αντιεξουσιαστές χρησιμοποίησαν πυροσβεστήρες, προκειμένου να “σηκώσουν” καπνό, να ξεγελάσουν τις αστυνομικές δυνάμεις και να μπουν στο κτίριο της Πρυτανείας, κάτι που τελικά δεν επετεύχθη.

Κακουργηματικές διώξεις για 10 δημάρχους

Ολοκληρώθηκαν απ’ τις αρμόδιες υπηρεσίες του ΣΔΟΕ οι έλεγχοι που αφορούν φορολογικές υποθέσεις και πόθεν έσχες για 78 παράγοντες της τοπικής αυτοδιοίκησης η πλειοψηφία των οποίων είναι δήμαρχοι και αντιδήμαρχοι.

Άρθρο του κινέζου: Μήπως η κυβέρνηση θέλει το αδιέξοδο;

Παρέμβαση στις εξελίξεις από τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Σημίτη με άρθρο του στην Καθημερινή. «Ζούμε με όρια και δεσμεύσεις που δημιουργήσαμε εμείς οι ίδιοι με τις πρωτοβουλίες μας αλλά και φίλοι, εταίροι και αντίπαλοι που υπήρχαν και πάντα επηρεάζουν το οικονομικό, πολιτικό και γεωπολιτικό περιβάλλον μας», τονίζει. «Αλλαγή πολιτικής σημαίνει επέμβαση σε κοινωνικές δομές για να επιτύχουμε ένα διαφορετικό αποτέλεσμα», σημειώνει.

Για την Ελλάδα όλα έχουν χαθεί από τη μάχη του Πέτα*

​Εχω διαπράξει ένα μεγάλο σφάλμα –με επιπτώσεις στην ψυχική υγεία μου, φοβάμαι– και αισθάνομαι ότι πρέπει να σας πω γι’ αυτό, μην τυχόν την πατήσετε και εσείς. Εδώ και ένα μήνα ξεκίνησα να διαβάζω την Ιστορία της Ελληνικής Επαναστάσεως του Γεωργίου Φίνλεϊ, στη μετάφραση του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη, που εκδόθηκε πρώτη φορά το 2008 από το Ιδρυμα της Βουλής των Ελλήνων. Πρόκειται για ένα συναρπαστικό ανάγνωσμα, το οποίο μου είναι αδύνατο να το αφήσω· και αυτό ακριβώς είναι το πρόβλημα, όπως θα εξηγήσω στη συνέχεια.

Έλα… πουλί στον τόπο σου: Τα πιτόγυρα μικραίνουν το πέος!


Αυτό που συμβαίνει με τα φρούτα και τα κρασιά, πως όσο ωριμάζουν γίνονται και καλύτερα, φαίνεται πως δεν ισχύει για τα ανδρικά μόρια!

Ανατροπές στην βρετανική λίστα των πλουσίων!

Ουκρανικής καταγωγής ο πλουσιότερος άνδρας της Βρετανίας - Μεταξύ των νέων που εισήλθαν στους ευπορότερους της χώρας βρίσκεται το ζεύγος Τζορτζ και Αμάλ Κλούνεϊ

Αν πάμε σε εκλογές θα “στεγνώσουν” τα ΑΤΜ

Ο προβληματισμός που αναπτύσσεται στο Μαξίμου για το ενδεχόμενο προσφυγής σε εκλογές έχει σχέση με τα ΑΤΜ.

Στενοί συνεργάτες του πρωθυπουργού αλλά και επικοινωνιολόγοι επισημαίνουν τον υπαρκτό κίνδυνο με την προκήρυξη των εκλογών να στεγνώσουν οι τράπεζες.

Οι δύο όρκοι του Αλέξη Τσίπρα

Αρκετοί υπουργοί και βουλευτές δεν το κρύβουν. Είτε παραδέχονται ανοικτά ότι προκρίνουν τη δραχμή είτε μουρμουρίζουν «γιατί όχι δραχμή;». Μερικοί πάνε και λίγο πιο μακριά και συζητούν και την έξοδο από την Ε.Ε. ως «τελικό στρατηγικό στόχο». Αν όμως είναι να πάμε στη δραχμή αυτό να συμβεί έπειτα από μία ειλικρινή, ανοικτή συζήτηση και με σχέδιο. Θα είναι τραγικό, αν όχι εγκληματικό, κάποιοι να μας ωθήσουν εκεί... με τρόπο, επιρρίπτοντας την ευθύνη στους «κακούς ξένους».

Οπαδοί της Παρτιζάν και του Ερυθρού Αστέρα έκαναν πεδίο μάχης το Βελιγράδι – ΒΙΝΤΕΟ

Απίστευτης βαρβαρότητας επεισόδια σημειώθηκαν στο μεγάλο ντέρμπι της Σερβίας ανάμεσα στον Ερυθρό Αστέρα και την Παρτιζάν. Τουλάχιστον 20 οι τραυματίες από τον «πανικό» στις εξέδρες.

Η …αρμένικη βίζιτα της Ζωής Κωνσταντοπούλου ( ΦΩΤΟ )

Τέσσερις ημέρες παρέμεινε στην Αρμενία η Πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου.
Στο πρόγραμμα της επίσκεψης περιλαμβάνονταν συναντήσεις με τον...

ΒΙΝΤΕΟ-Πήγε η βλαμμένη ΣΥΡΙΖΑία να βρίσει τον Άδωνι...την έκραξαν οι υπόλοιποι και έφυγε άρον-άρον

Ενα στημένο επεισόδιο για τις κάμερες, “σημάδεψε” την ομιλία του Άδωνι Γεωργιάδη σε αίθουσα κεντρικού ξενοδοχείου της Κω.

Η αληθινή ιστορία αγάπης πίσω από το παραμύθι η Πεντάμορφη και το Τέρας

Πολλά από τα παραμύθια που μας αφηγούνταν όταν ήμασταν μικροί βασίστηκαν σε αληθινές ιστορίες. Ένα από αυτά, ίσως και το πιο ιδιαίτερο, ήταν «Η Πεντάμορφη και το Τέρας». Η συγγραφέας, Gabrielle-Suzanne Barbot de Villeneuve, περιγράφει την αληθινή ιστορία αγάπης του Petrus Gonsalvus (ή Pedro Gonzalez) με την Catherine. Ο Gonsalvus, γεννημένος στην Τενερίφη το 1537, έγινε γνωστός ως «Ο άνθρωπος του δάσους».

Οι 10 μεγαλύτεροι σεισμοί στην ιστορία- ΒΙΝΤΕΟ

Σε ένα βίντεο διάρκειας 3:30 λεπτών η σελίδα «10 all time» στο YouTube, έχει συγκεντρώσει τους 10 μεγαλύτερους σεισμούς στην ιστορία.

Οι 10 μεγαλύτεροι σεισμοί στην ιστορία είναι:

Γεωργιάδης: Γελοίος υπουργός Οικονομικών ο Βαρουφάκης

Σφοδρή επίθεση στον Γιάνη Βαρουφάκη για την απουσία του από το δείπνο των υπουργών Οικονομικών της Ευρωζώνης μετά το Eurogroup εξαπέλυσε ο Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας στον Real Fm 97,8.

Ανταποκτριτής της Bild ειρωνεύεται τον Βαρουφάκη στο twitter! (ΦΩΤΟ)

Ο Γιάνης Βαρουφάκης απάντησε στους επικριτές του με μία φράση του Φραγκλίνου Ρούζβελτ στο twitter και ο Dirk Hoeren, ανταποκριτής της Bild του απάντησε προσωπικά, αντιπροτείνοντας με νόημα μία άλλη φράση του πρώην Προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής.

Η ΝΔ ετοιμάζεται για όλα τα ενδεχόμενα

Ποιοι πιστεύουν και ποιοι όχι στο σενάριο «ΣΑΡΚΟΖΙ»

Της Έλλης Τριανταφύλλου

«Η κυβέρνηση πάει άσχημα, αλλά η ερώτηση που πρέπει να μας απασχολεί είναι πώς πάμε εμείς». Στη φράση αυτή συμπυκνώνει κορυφαίο στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας τον προβληματισμό του για την πορεία της χώρας, αλλά και του κόμματός του, τρεις μήνες μετά τις εκλογές του περασμένου Ιανουαρίου και με φόντο τα επίμονα σενάρια περί επικείμενων ραγδαίων πολιτικών εξελίξεων, ακόμη και νέων εκλογών μέσα στο καλοκαίρι.

ΔΕΝ ΤΗ ΠΑΛΕΥΕΙ ΑΛΛΟ! O Βαρούφακης, παρομοιάζει τώρα τον εαυτό του με… τον Ρούσβελτ!

΄Οσο περνούν οι μέρες όλο και πιο πολύ γίνεται καθαρό, πως η ανάλυση των συμπεριφορών του σημερινού κυβερνητικού θιάσου θα πρέπει να γίνεται και με όρους… ψυχιατρικούς.

ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗ ΚΡΙΣΗ! Η Ραχήλ το έριξε έξω...(ΦΩΤΟ)


Την ευκαιρία να ξεφύγει λίγο από την καθημερινότητα είχε η βουλευτής Κοζάνης με τον ΣΥΡΙΖΑ κα Ραχήλ Μακρή.

Οι “φοιτητοπατέρες” στα Πανεπιστήμια ξανάρχονται: Οταν διοικούσαν οι συνδικαλιστές

Σε λίγες ημέρες, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες της «Κ», το αρμόδιο Δευτεροβάθμιο Δικαστήριο της Αθήνας θα κλείσει μία υπόθεση που άνοιξε το 2005 στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης.

Έξαλλος με το… «πλιάτσικο»

Πυρ και μανία με τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών, Δημήτρη Μάρδα, έγινε ο πρόεδρος των περιφερειαρχών της χώρας και περιφερειάρχης Θεσσαλίας, Κώστας Αγοραστός.

Ιγνατίου: Ο Τσίπρας θα χάσει τη στήριξη Ομπάμα, λόγω… Ξηρού

Τις εξαιρετικά αρνητικές επιπτώσεις που θα έχει για την ελληνική κυβέρνηση και τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, η… εμμονική επιθυμία να αποφυλακιστεί ο τρομοκράτης Σάββας Ξηρός, επισημαίνει με άρθρο του στο “Έθνος της Κυριακής” ο Μιχάλης Ιγνατίου.

ΣΚΛΗΡΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ! «Φοβούνται τους Παπανδρέου», λέει ο αδερφός του ΓΑΠ

Θέμα συζήτησης σε όλα τα media αποτέλεσε η φήμη περί χωρισμού του Γιώργου Παπανδρέου με τη σύζυγό του, Άντα και το σενάριο εγκατάλειψης της συζυγικής εστίας από τη δεύτερη.

ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΚΕΡΔΑΜΕ! Reuters: Πλησιάζει η χρεοκοπία – Οι δανειστές κατηγορούν από τώρα Τσίπρα και Βαρουφάκη και η Ελληνική κυβέρνηση τη Γερμανία

- Μετά την χρεοκοπία θα εξαφανιστούν οι καταθέσεις και θα ακολουθήσουν βίαια επεισόδια, εκτιμά το Reuters
- Ο Σόιμπλε, το Eurogroup αλλά και ο Ντράγκι ρίχνουν τις ευθύνες σε Τσίπρα και Βαρουφάκη γιατί δεν θέλουν να υπάρχουν τα δακτυλικά τους αποτυπώματα στο όπλο του εγκλήματος, αναφέρεται στο δημοσίευμα
- Εξοργισμένοι οι υπουργοί Οικονομικών στο Eurogroup χαρακτηρίζουν ως ανοησίες τα επιχειρήματα του Βαρουφάκη
- Ξεκίνησε κατά το διεθνές πρακτορείο το πινγκ πονγκ ευθυνών με ατάκες: Χρεοκοπούμε - Όχι, δεν χρεοκοπείτε - Μας πνίγετε - Όχι, δεν σας πνίγουμε - Μας χρωστάτε από τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο - Σας δώσαμε ήδη!

ΚΙ ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΑΝ ΓΙΑ ΑΔΩΝΙ: "ΤΗΝ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΥΡΟΥΠΛΗΣ"! Έχασε τη μάχη για τη ζωή η 25χρονη καρκινοπαθής που έμεινε ανασφάλιστη επειδή ήταν σε κώμα

"Έφυγε" δυστυχώς από τη ζωή η 25χρονη κοπέλα που έπασχε από μια σπάνια γονιδιακή μετάλλαξη και πάλευε με τον καρκίνο από το 2008.

ΚΛΑΙΩ! «Κυμαινόμενη» σύνταξη ΣΥΡΙΖΑ από το ΙΚΑ για 100.000 δικαιούχους

Κρυφή βόμβα βρίσκεται στην τσέπη 100.000 ασφαλισμένων που θεμελιώνουν δικαίωμα συνταξιοδότησης από το ΙΚΑ μέσα στο 2015 καθώς όσοι υποβάλλουν τις αιτήσεις τους παίρνουν αποφάσεις «με την επιφύλαξη ότι τα ποσά μπορεί να αλλάξουν εάν προκύψει μεταβολή στον υπολογισμό των συντάξεων με τις νέες διατάξεις», όπως αναφέρεται στο έγγραφο που δημοσιεύει ο Ελεύθερος Τύπος της Κυριακής.

Μια εικόνα χίλιες λέξεις: Τα ιστορικά μνημεία του Νεπάλ πριν και μετά τον σεισμό

Ο σεισμός-τέρας των 7.9 Ρίχτερ στις 25 Απριλίου ισοπέδωσε τμήματα του ιστορικού κέντρου της Κατμαντού

Η φράση «μια εικόνα, χίλιες λέξεις» είναι λίγη για να περιγράψει την καταστροφή που έχει προκαλέσει στο Νεπάλ ο σεισμός των 7,9 Ρίχτερ.

Γελάει ο Economist με τον Βαρουφάκη: Ο Απών Καθηγητής

Δεν ενδιαφέρεται να διαχειριστεί την οικονομία, αλλά να παίζει παιχνίδια στην κόψη του ξυραφιού, αποκαλύπτει συνάδελφός του πανεπιστημιακός - Δεν πήγα στο δείπνο με τους άλλους υπουργούς γιατί είναι βαρετά, απαντά ο ίδιος για την απομόνωσή του μετά το Eurogroup της Λετονίας

Yπενθύμιση Μουρούτη σε ΣΥΡΙΖΑ

Φαρμακερό είναι το σχόλιο του Γιώργου Μουρούτη σχετικά με την ταχύτητα με την οποία η κυβέρνηση εφαρμόζει τις εξαγγελίες της Θεσσαλονίκης.

Ο Καραμανλής βάζει πάγο στα λεγόμενα παπαγάλων ότι επικροτεί Τσίπρα

Δεν βλέπει εκλογές ή δημοψήφισμα,αλλά ανησυχεί για τις διαπραγματεύσεις

Ανήσυχος για την πορεία της διαπραγμάτευσης με τους δανειστές εμφανίζεται το τελευταίο διάστημα ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής.

ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΓΛΕΝΤΙΑ! Ο Ξηρός θεωρεί ότι ο νομός ΣΥΡΙΖΑ προβλέπει αποφυλάκιση χωρίς όρους-Αρνείται να βάλει βραχιολάκι

Την άνευ όρων αποφυλάκιση του θέλει ο Σάββας Ξηρός, ο οποίος αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας πάνω από 80%.

Ο βομβιστής και δολοφόνος, που η υπό όρων αποφυλάκιση του, προκάλεσε διπλωματικό επεισόδιο της χώρας μας με τις Ηνωμένες Πολιτείες θεωρεί...

Ανταρκτική: Δείτε τον παγετώνα που «αιμορραγεί»

Η αντίθεση του κόκκινου νερού με τον κάτασπρο πάγο είναι πραγματικά εντυπωσιακή και δημιουργεί ένα μοναδικό θέαμα, που μένει αξέχαστο στους επισκέπτες.Εάν βρεθείτε ποτέ στην Ανταρκτική (καλό ε;), μην παραλείψετε να επισκεφθείτε την περιοχή της κοιλάδας Τέιλορ για να γίνετε μάρτυρες ενός καταπληκτικού φαινομένου.

Εκπληκτικό ΒΙΝΤΕΟ από κάμερα τοποθετημένη σε «Eurofighter»

Μια εντελώς διαφορετική αίσθηση δίνει το εκπληκτικό βίντεο που τραβήχτηκε από μια ευρυγώνια κάμερα τοποθετημένη στην καλύπτρα ενός Eurofighter.

Εντυπωσιακό παρκάρισμα και νέο ρεκόρ Γκίνες (ΒΙΝΤΕΟ)

Ξαναχτύπησε ο παγκόσμιος πρωταθλητής παράλληλου παρκαρίσματος, κάνοντας νέο ρεκόρ Γκίνες.
Έχασε τον τίτλο του για λίγο από τον Κινέζο Han Yue και τελικά ο Alistair Moffatt επέστρεψε δριμύτερος.

Οι πιο φονικοί σεισμοί της τελευταίας δεκαετίας

Δεν είναι ο πιο ισχυρός σεισμός που έχει πλήξει το Νεπάλ ο σημερινός
 
Η σεισμική δόνηση των 7,9 βαθμών που συγκλόνισε σήμερα το Νεπάλ έχει στοιχίσει την ζωή σε περίπου 1.500 ανθρώπους σύμφωνα με τον πιο πρόσφατο απολογισμό.

Στα 2,5 εκατ. ευρώ η φορολογική συνεισφορά της Εκκλησίας το 2014

Σημαντική αύξηση κατέγραψε η φορολογική επιβάρυνση της Εκκλησίας της Ελλάδος από τα ακίνητά της, καθώς, σύμφωνα με τα στοιχεία της Εκκλησιαστικής Κεντρικής Υπηρεσίας Οικονομικών (ΕΚΥΟ), το κόστος ανήλθε σε 2,5 εκατ. ευρώ, έναντι 1,7 εκατ. ευρώ το 2013. Εξ αυτών, το 1,7 εκατ. ευρώ αφορά στον φόρο που προέκυψε από τον ΕΝΦΙΑ, ενώ τα υπόλοιπα 800.000 ευρώ από τον φόρο εισοδήματος από τα ενοίκια.

Casting του υπουργού με… πιτσιρίκες δημοσιογράφους

Τελειωμό δεν έχει η συστηματική κοροϊδία του ΣΥΡΙΖΑ προς τις κοινωνικές ομάδες που αντιμετωπίζουν προβλήματα ανεργίας.

Δημοσκόπηση: Τα πιο δημοφιλή στελέχη της κυβέρνησης και οι υπουργοί που παίρνουν κακό «βαθμό»

Ο Γιάννης Δραγασάκης είναι ο πιο δημοφιλής από τα στελέχη της κυβέρνησης και τους υπουργούς, σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση.

Ακόμα κι ο Δραγασάκης “ομολογεί” το αδιέξοδο που έχουν δημιουργήσει οι ίδιοι

Διαβάζοντας ο οποιοσδήποτε προσεκτικά τη συνέντευξη του αντιπροέδρου της κυβέρνησης Γιάννη Δραγασάκη που δημοσιεύει η «Αυγή της Κυριακής», θα διαπιστώσει ότι οι ΣΥΡΙΖΑίοι αναγκάζονται να παραδεχτούν το αδιέξοδο, το οποίο οι ίδιοι έχουν δημιουργήσει στον τόπο.

Διατάσσεται αποφυλάκιση κρατούμενου για χρέη διότι κρατήθηκε στην ίδια πτέρυγα με ποινικούς

Πρωτοποριακή δικαστική απόφαση ανατρέπει τα δεδομένα - Στοπ στη συγκατοίκηση κρατουμένων για χρέη με ποινικούς κατάδικους και υπόδικους

Τομή για το σωφρονιστικό σύστημα και τις «δραματικές» -όπως τις έχει χαρακτηρίσει (και) ο υπουργός Δικαιοσύνης Νίκος Παρασκευόπουλος- συνθήκες στις ελληνικές φυλακές, αποτελεί δικαστική απόφαση με την οποία, για πρώτη φορά, διατάσσεται η αποφυλάκιση κρατουμένου για χρέη επειδή κρατήθηκε στην ίδια πτέρυγα του Κορυδαλλού με ποινικούς κατάδικους και υπόδικους.

Νέα συμπλοκή ανάμεσα σε οπαδούς του ΠΑΟΚ και του Άρη- Δύο τραυματίες

Συνέχεια είχαν τα προχθεσινά επεισόδια που είχαν σαν αποτέλεσμα 12 συλλήψεις και τέσσερις τραυματίες. Αυτή τη φορά περίπου 30 άτομα ξεκίνησαν από...

Τι σημαίνει στάση πληρωμών εντός του ευρώ

Τι θα σήμαινε μια στάση πληρωμών εντός του ευρώ για την Αθήνα; Η «Κ» συνομίλησε με πρώην αξιωματούχους και παράγοντες της αγοράς για να αποκτήσει εικόνα των συνεπακόλουθων μιας απόφασης που, ούτως ή άλλως, θα οδηγήσει τη χώρα, αλλά και την Ευρωζώνη, σε αχαρτογράφητα ύδατα.

Εκτός ευρώ οι... δημόσιοι υπάλληλοι;

Το περιοδικό Der Spiegel υποστηρίζει ότι οι δανειστές έχουν διερευνήσει τις συνέπειες ενδεχόμενης εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ και μάλιστα κάνει λόγο για σχετικό non paper του ΔΝΤ, όπως μεταδίδει η Deutsche Welle.

Στο ΣτΕ προσέφυγαν μοναστήρια για να μην πληρώσουν ΕΝΦΙΑ,ούτε για τ’ ακίνητά τους!

Στο Συμβούλιο της Επικρατείας προσέφυγαν δύο Ιερές Μονές, οι οποίες αρνούνται να πληρώσουν Ενιαίο Φόρο Ιδιοκτησίας Ακινήτων (ΕΝΦΙΑ) για τα ακίνητά τους στα οποία δεν τελούνται θρησκευτικές – λατρευτικές τελετές.

NEA ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! Ο ΣΥΡΙΖΑίος ΓΓ του ΥΕΘΑ είναι υπεργολάβος της Lockheed και ερευνάται από τη δικαιοσύνη!!

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για το σκάνδαλο με τα P3-B Orion 50ετίας που ΣΥΡΙΖΑ-Καμμένος αποφάσισαν πως αξίζουν επένδυση 500 εκ!! Όπως αποκαλύπτει το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ο ΓΓ, Γ. Ταφύλλης, που διόρισε ο ΣΥΡΙΖΑ στο Υπουργείο Άμυνας είναι υπεργολάβος της Lockheed. Το ακόμα πιο εντυπωσιακό είναι ότι ο τύπος αυτός...

Γελάει ο Πορτοσάλτε με τα ξεφτιλίκια και το φτύσιμο Γιάνη απ'τους υπόλοιπους

Σχόλιο για την… απουσία του Γιάνη Βαρουφάκη από το δείπνο των υπουργών Οικονομικών της Ευρωζώνης στη Λετονία, έκανε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter ο Άρης Πορτοσάλτε.

Ξέφραγο αμπέλι: 500 λαθρομετανάστες έφτασαν στη Λέσβο τις τελευταίες ώρες

Περίπου 500 λαθρομετανάστες έφτασαν τις τελευταίες ώρες στη Λέσβο. Ειδικότερα, 483 λαθρομετανάστες εντοπίστηκαν σε διάφορα σημεία του νησιού και άλλοι διασώθηκαν από άνδρες του Λιμενικού Σώματος.

ΕΧΟΥΝ ΦΑΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΦΡΙΚΗ ΤΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ-Μούσχουρη υπερ Σάκη στην κόντρα για το «Άξιον Εστί»

​Θέση στην κόντρα που έχει ξεσπάσει για την επιλογή του Σάκη Ρουβά για να ερμηνεύσει το "Άξιον Εστί" του Μίκη Θεοδωράκη παίρνει η Νάνα Μούσχουρη με επιστολή που έστειλε στον τραγουδιστή.

ΑΜΑ ΠΑΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΧΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΓΚ@ΜΕΝΑΚΙΑ ΔΗΛ; Τέλος στη σχέση τους έβαλαν Σίμος και Μαντώ

Τέλος στη σχέση τους έδωσαν ο πρώην υπουργός Σίμος Κεδίκογλου και η μέχρι πρότινος σύντροφός του Μαντώ Κόλλια, έπειτα από δύο χρόνια έρωτα και ευτυχίας.

Ο Πάγκαλος για τον Βαρουφάκη και το δείπνο των Ευρωπαίων

Το δημοσίευμα του Reuters, για τον Γιάνη Βαρουφάκη και την απουσία του από το δείπνο των Ευρωπαίων μετά το τέλος του Eurogroup, σχολίασε ο Θόδωρος Πάγκαλος, με ανάρτηση που έκανε στο Twitter, επισημαίνοντας ότι ο υπουργός Οικονομικών, έχασε την ευκαιρία να βελτιώσει την ατμόσφαιρα με τους εταίρους.

ΨΗΝΕΤΑΙ Η Κ@ΛΟΤΟΥΜΠΑ! Η κυβέρνηση συζητάει η μείωση των επικουρικών... αρχικά των υψηλών αλλά ποιος αμφιβάλλει ότι θα ακολουθήσουν κι οι χαμηλές;

Με στόχο την απεμπλοκή και την επίτευξη συμφωνίας όσο το δυνατόν πιο γρήγορα, καθώς η χώρα ξεμένει από ρευστό, η κυβέρνηση επεξεργάζεται νέα δέσμη προτάσεων που θα καταθέσει προς τους δανειστές.

ΒΙΝΤΕΟ-Σεισμός στο Νεπάλ: "Τσουνάμι" σε πισίνα-Λεωφορείο χορεύει-Πολυκατοικία καταρρέει

Οσο περνάει η ώρα, νέα βίντεο από τη στιγμή που ο Εγκέλαδος χτύπησε στο Νεπάλ, με ένταση 7,9 Ρίχτερ, έρχονται στη δημοσιότητα.