27 Απριλίου 2015

ΟΛΟΙ ΙΣΠΑΝΙΑ ΣΤΗ ΓΙΟΥΡΟΒΙΖΙΟΝ! Εντούρνε Γκαρσία: Η Ισπανίδα της Eurovision είναι... φωτιά!

Η Εντούρνε Γκαρσία είναι η πανέμορφη σύντροφος του Ντε Χέα και μάλιστα ετοιμάζεται να εκπροσωπήσει την Ισπανία στη Eurovision...

Το 12άρι μας πάντως της το δίνουμε και όχι μόνο για το τραγούδι...

Αυτή είναι η Ελληνίδα ηθοποιός κόρη ποδοσφαιριστή που ο σύζυγός της συνελήφθη για διακίνηση ναρκωτικών [φωτο]

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Μετά από τα παρακάτω παρακάλια Κούγια έσβησα το όνομα της γνωστής ηθοποιού για να κάνει κι ο Αλέξης τη δουλειά και να πληρωθεί... και ψιτ: μη μας ζαλίζετε με τα περί προσωπικών δεδομένων αφού αυτά δεν δεν ισχύουν στο blogger

Στην ιστοσελίδα σας έχει αναρτηθεί δημοσίευμα με τίτλο "Αυτή είναι η Ελληνίδα ηθοποιός κόρη διάσημου ποδοσφαιριστή που ο σύζυγός της συνελήφθη για διακίνηση ναρκωτικών [φωτό]" με ημερομηνία 27/4/2015, στο οποίο έχουν δημοσιευθεί μη νομίμως προσωπικά δεδομένα της ηθοποιού μπλαμπλαμπλα, μολονότι δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την αναφερόμενη ποινική υπόθεση.
Επειδή η κυρία μπλαμπλαμπλα έχει απευθυνθεί στο δικηγορικό μας γραφείο και μας έχει εξουσιοδοτήσει να προβούμε σε κάθε νόμιμη ενέργεια για την απόσυρση του ως άνω δημοσιεύματος και για την προστασία των δικαιωμάτων της, παρακαλούμε όπως το αποσύρετε άμεσα.

Με εκτίμηση
Αλέξιος Χ. Κούγιας
Δικηγόρος
Αθήνα, λεωφ. Βασιλίσσης Σοφίας, αρ. 55
τηλ. 210 3253700-1

Ελληνίδας ηθοποιού ο σύζυγος συνελήφθη για διακίνηση ναρκωτικών;

Τον δικό της Γολγοθά φέρεται να ανεβαίνει εδώ και λίγες ώρες η ηθοποιός μπλαμπλαμπλα που ο σύζυγός της συνελήφθη μαζί με συνεργούς με τις κατηγορίες διακίνησης ναρκωτικών.

Η ηθοποιός μπλαμπλαμπλα με πατέρα τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή της Λάρισας και μητέρα παλιά πρωταθλήτρια στίβου, σύμφωνα με ανθρώπους του περιβάλλοντός της δεν φέρεται να γνώριζε τη δράση του συζύγου της, κάτι και που η ίδια αδυνατεί να πιστέψει.

Η  μπλαμπλαμπλα είναι το καμάρι της τάδε περιοχής :) στο Ελληνικό Θέατρο. Με καταγωγή από τη τάδε πόλη :), η  μπλαμπλαμπλα πορεύεται στο χώρο των τεχνών. Έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό από τη συμμετοχή της σε Ελληνική σειρά του MEGA.

Δείτε τις φωτογραφίες της μπλα μπλα μπλα:

http://www.fimes.gr/2015/04/mplamplampla-syzygos-narkotika/ (αυτό το λινκ δε δουλεύει αφού αυτοί από το fimes.gr τα κατέβασαν όλα)

ΒΙΝΤΕΟ-Ξύλο Άδωνι-Βορίδη στον επαναστάτη Τριανταφυλλίδη: Στην ΕΤ3 ήσουν μνημονιακός και γραβατωμένος και νομοθετείς για τα συμφέροντά σου

Άδωνις: Ο επαναστάτης έβγαλε τη γραβάτα

Την αντιμνημονιακή κ@λοτούμπα και ενδυματολογικές επιλογές του Αλέξανδρου Τριανταφυλλίδη αφού εξελέγη (η μάλλον "προκειμένου να εκλεγεί") βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ, σχολίασε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης.

Αποκαλύψεις από το Βερολίνο: Γάλλοι, Ιταλοί και Κύπριοι επιτέθηκαν στον Βαρουφάκη - Ο Σόιμπλε δε μίλησε

Στον απόηχο του Eurogroup στη Ρίγα στη Λετονία την περασμένη Παρασκευή, την Δευτέρα το βράδυ είχαμε νέες αποκαλύψεις για ότι έγινε εις βάρος του Γιάνη Βαρουφάκη.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΠΑΦΟ! Βαρουφάκης: Με πολεμούν συμφέροντα από το εξωτερικό


"Δεν μου έχει βάλει πάγο η κυβέρνηση" απάντησε ο Γιάνης Βαρουφάκης ερωτηθείς από δημοσιογράφους εάν η κυβέρνηση τον έχει βάλει στην άκρη σε ό,τι αφορά τη διαπραγμάτευση

OI ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΒΡΗΚΑΝ ΤΖΑΜΠΑ ΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΞΕΣΚΙΣΑΝ! «Κόβουν» τα κινητά σε συμβούλους υπουργών: Φραγή κλήσεων και αυστηρά κριτήρια μετά τους φουσκωμένους λογαριασμούς

Παρασπονδίες και «φουσκωμένες» δαπάνες για τα υπηρεσιακά κινητά τηλέφωνα, διαπίστωσε το ΓΛΚ και για να μην συνεχιστούν τα παρατράγουδα, έστειλε νέα εγκύκλιο προς όλες τις υπηρεσίες, για να μαζευτούν.

Ακόμα πιο γελοία η ομάδα Τσακαλώτου-Μετά τη σφαγή Βαρουφάκη φέρνουν νομοσχέδιο με νέα μέτρα

Ομάδα Τσακαλώτου: Ποιοι συμμετέχουν και πως θα λειτουργεί

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις μετά το «ψαλίδισμα» των αρμοδιοτήτων του Γιάνη Βαρουφάκη, καθώς, όπως ανακοίνωσε το ίδιο το υπουργείο Οικονομικών, η νέα ομάδα, υπό τον Ευκλείδη Τσακαλώτο» συνεδρίασε για την προετοιμασία νομοσχεδίου με πακέτο μέτρων.

Focus: Αυτά είναι τα 5 λάθη Βαρουφάκη που τον οδήγησαν να χορεύει μόνος του συρτάκι

Ο Βαρουφάκης είναι ανίσχυρος, υποστηρίζει το γερμανικό περιοδικό Focus αναφερόμενο στον «ανασχηματισμό αρμοδιοτήτων» στις οποίες προχώρησε ο Πρωθυπουργός αναβαθμίζοντας τον Ευκλείδη Τσακαλώτο στις διαπραγματεύσεις.

ΠΑΛΙ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ Ο ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ! Νέα θετική απάντηση του ΣτΕ στην «Ελληνικός Χρυσός» για τις Σκουριές

Θετικά απάντησε ξανά το Συμβούλιο Επικρατείας στην εταιρεία «Ελληνικός Χρυσός» επιτρέποντας να κατασκευάσει εργοστάσιο εμπλουτισμού μεταλλευμάτων στην θέση Σκουριές στη Χαλκιδική.

Η επικοινωνιακή πολιτική Τσίπρα με τις γερμανικές αποζημιώσεις

Στη σφαίρα της επικοινωνιακής πολιτικής της κυβέρνησης εντάσσεται  η συνάντηση που είχε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας με τον Αργύρη Σφουντούρη, ο οποίος επέζησε της σφαγής του Διστόμου, τεσσάρων χρονών παιδί τότε.

Καταρρέουν οι Podemos στην Ισπανία – Τους πήρε στον λαιμό τους ο Τσίπρας (κάρτα)

To νεόκοπο ισπανικό κεντροδεξιό κόμμα Ciudadanos (Πολίτες), που τάσσεται υπέρ μιας «μετριοπαθούς αλλαγής», προηγείται του αριστερού Podemos (Μπορούμε) στην πρόθεση ψήφου ενόψει των βουλευτικών εκλογών που θα διεξαχθούν στα τέλη του 2015 στην Ισπανία, σύμφωνα με μία δημοσκόπηση που δημοσιοποιήθηκε σήμερα.

Παπαζάχος: Ψήλωσαν τα Ιμαλάια κατά 10 εκατοστά

"Ψήλωσαν" τα... Ιμαλάια όρη από το μεγάλο – καταστροφικό σεισμό, μεγέθους 7,9 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, που έπληξε το Νεπάλ το περασμένο Σάββατο.

Θεοχάρη στην κυβέρνηση: Οπως και στη χούντα, περιμένουμε να μάθουμε την αλήθεια από τα ξένα Μέσα

Για εθνολαϊκισμό και πρακτικές Κιμ Γιονγκ Ουν και Λουδοβίκου 14ου κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ο βουλευτής του Ποταμιού, Χάρης Θεχάρης.

FT: Ο Τσίπρας παραμερίζει τον Βαρουφάκη γιατί είναι έτοιμος για συμβιβασμό

Για τον «ανασχηματισμό» της ομάδας διαπραγμάτευσης μιλούν οι Financial Times σε δημοσίευμά τους, επισημαίνοντας ότι η κίνηση του Αλέξη Τσίπρα έγινε για να παραμερίσει τον Γιάνη Βαρουφάκη.

BINTEO-Ο Τσακαλώτος βάζει ταφόπλακα στον Βαρουφάκη: «Εγιναν λάθη - Τα διορθώνουμε για να βελτιώσουμε τη διαπραγμάτευση»

Από το κακό στο χειρότερο πάνε τα άτομα που εκπροσωπούν την Ελλάδα στο εξωτερικό... τώρα θα μας σώσει ο αναλφάβητος Τσακαλώτος: "δεν θα πηγαίνατε τόσΑ χάλια στο γκάλοπ τώρα", "ποτέ δεν ξέρατε να λέΓΕτε την αλήθεια" και "δεν πρόκετικεται" (στο τέλος) είναι μόνο 3 από τα μαργαριτάρια που μπορείτε να απολαύσετε στο βίντεο στο τέλος του άρθρου

Εξελίξεις έφερε η αρχή της εβδομάδας, καθώς, η κυβέρνηση αποφάσισε να αναβαθμίσει τον ρόλο του Ευκλείδη Τσακαλώτου και να του δώσει το «ραβδί» των διαπραγματεύσεων αντί του Γιάνη Βαρουφάκη.

Αλλάζει η χρηματοδότηση των κομμάτων -Θα παίρνουν και όσα έφτασαν στο 1,5% στις ευρωεκλογές

Νέα δεδομένα στην κρατική χρηματοδότηση των κομμάτων φέρνει τροπολογία του υπουργείου Εσωτερικών, η οποία κατατέθηκε τη Δευτέρα στη βουλή.

Bloomberg: Οι αγορές χαίρονται που κόπηκαν τα φτερά του Βαρουφάκη

«Εξωφρενικά ακατάλληλη η αναφορά στον Ρούσβελτ»

Μετά την απόφαση Τσίπρα για νέα διαπραγματευτική ομάδα και την προσθήκη Τσακαλώτου, οι αγορές φαίνεται ότι είδαν με θετικό μάτι τα νέα με την «περιθωριοποίηση» Βαρουφάκη.

Time: Πού θα γίνει ο επόμενος μεγάλος σεισμός;

Ειδικός επιστήμονας μιλάει στο περιοδικό - Σε ποια μέρη του πλανήτη αναμένονται μεγάλοι σεισμοί τα επόμενα χρόνια

Εδώ και χρόνια, οι σεισμολόγοι είχαν προβλέψει ότι ένας μεγάλος σεισμός θα χτυπήσει την περιοχή των Ιμαλαΐων, ανάμεσα στην Ινδία και το Νεπάλ. Τα Ιμαλάια κινούνται προς τα πάνω κάθε χρόνο περίπου κατά ένα εκατοστό, επειδή η τεκτονική πλάκα της ευρύτερης περιοχής της Ινδίας συγκρούεται με την ευρωασιατική πλάκα. Καθώς οι δύο πλάκες ωθούνται η μία εναντίον της άλλης τεράστιες, ποσότητες πίεσης συσσωρεύονται, με αποτέλεσμα να συμβαίνει ένας σεισμός.

#anamniseis_draxmis: Το Twitter «αναπολεί» τη δραχμή

Η συνεχόμενη συζήτηση για το ενδεχόμενο ενός Grexit είναι στην κορυφή της επικαιρότητας εδώ και αρκετές εβδομάδες.

Βίντεο: Δείτε την απόκοσμη αντίδραση των πουλιών την ώρα του σεισμού στο Νεπάλ

Το θέαμα είναι πραγματικά συγκλονιστικό, με τα πουλιά να πετούν τρελαμένα προς διάφορες κατευθύνσεις, εγκαταλείποντας κτίρια που καταρρέουν

Εδώ βγάζουν τις περισσότερες selfies όσοι επισκέπτονται τη Θεσσαλονίκη

Ένας πολύ μικρός πεζόδρομος έχει καταφέρει μέσα σε 1,5 χρόνο να έχει φωτογραφηθεί περισσότερες φορές από κάθε άλλο δρόμο της Θεσσαλονίκης.

Που υπήρχαν τα μεγαλύτερα σκλαβοπάζαρα στην Αρχαία Ελλάδα. Ο τιμοκατάλογος, οι υποχρεώσεις και τα δικαιώματα των σκλάβων.

Η οικονομική ζωή στην Αρχαία Ελλάδα στηριζόταν στην εργασία των δούλων, η οποία επέτρεπε στους πολίτες να έχουν ελεύθερο χρόνο και να ασχολούνται με τα κοινά.

27 Απριλίου 1941: Οι Γερμανοί στην Αθήνα - Ποιοι τους υποδέχτηκαν σε καφενείο

Κυριακή, 27 Απριλίου 1941. Οι γερμανικές δυνάμεις μπαίνουν στην Αθήνα και σε ένα καφενείο στους Αμπελόκηπους περίμεναν τους εισβο­λείς οι τέσσερις άνδρες που ανέλαβαν το θλιβερό καθήκον της παράδοσης της πόλεως των Αθηνών.

Τα νησιά ''γκρίζες ζώνες'' ανά τον κόσμο

Στο επίκεντρο των γεωπολιτικών εντάσεων μεταξύ κρατών σε όλο τον κόσμο έχουν βρεθεί διάφορα νησιά.

Η Huffington Post σας παρουσιάζει 13 νησιά ή συμπλέγματα νησιών τα οποία διεκδικούν δύο ή ακόμα και περισσότερα κράτη.

Υπόθεση Ταφύλλη: Γενική κατακραυγή για την κυβέρνηση

Τις αποκαλύψεις φέρνει στη Βουλή με ερώτησή του το Ποτάμι - Ένοχη σιωπή από την κυβέρνηση για τον ΓΓ του υπ. Άμυνας που ήταν υπεργολάβος της Lochkeed - Δεν ξέρω τίποτα για την υπόθεση λέει ο Καμμένος - Την παραίτησή του Γ. Ταφύλλη ζητούν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ! O Αρχιεπίσκοπος Κύπρου έβαλε υδρομασάζ σπίτι του: "Δεν είναι και πισίνα! Πως κάνετε έτσι;"

«Δεν είναι πισίνα που απέκτησε η Αρχιεπισκοπή, αλλά υδρομασάζ», δήλωσε χθες ο Αρχιεπίσκοπος Χρυσόστομος Β΄ στη «Σημερινή», φανερά ενοχλημένος από δημοσίευμα, σύμφωνα με το οποίο έκτισε στην ταράτσα της Αρχιεπισκοπής πισίνα.

ΦΩΤΟ-Ξέρεις κανείς τι απέγινε o ρωσικός αγωγός αερίου και τα 5 δισ. προκαταβολή; Γιατί ο Λαφαζάνης έχει μουγγαθεί

Δεν ξαναμίλησε ο Παναγιώτης Λαφαζάνης για τον ρωσικό αγωγό φυσικού αερίου που θα περνούσε από την Ελλάδα και για τα 5 δισ. ευρώ που υποτίθεται ότι θα έπαιρνε η χώρα μας από τη Ρωσία ως προκαταβολή για τον Turkish (ή Greek) Stream.

"Καθάρισε" τον τσάτσο του Μαρινάκη ο ανακριτής! Απαγόρευση ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο

Εμφανίστηκε να απολογηθεί με τον δικηγόρο του Μαρινάκη... τον οποίο ο Βαγγέλας κληρονόμησε απ΄τον Κόκκαλη, αφού προφανώς ξέρει καλά τα της εγκληματικής οργάνωσης...

“Τελείωσε” τον Γιάννη Κομπότη ο ειδικός ανακριτής διαφθοράς, Γιώργος Ανδρεάδης. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Λεβαδειακός παρέστη το πρωί στην Ευελπίδων για να παραλάβει το κατηγορητήριό του για την υπόθεση της “εγκληματικής οργάνωσης” στο ελληνικό ποδόσφαιρο και να απολογηθεί...

ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΟΣ ΑΠ'ΟΛΟ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ! Με μαγνητοσκοπημένο μήνυμα απευθύνεται ο Βασίλη Λεβέντη στους Ευρωπαίους. Βολές κατά Βαρουφάκη και όσων «παίζουν» το σενάριο της δραχμής

Μετά την εκτίναξη των ποσοστών της Ένωσης Κεντρώων στις τελευταίες βουλευτικές εκλογές (από 0,28% και 1,79%), ο πρόεδρος του κόμματος Βασίλης Λεβέντης φαίνεται πως αναλαμβάνει νέες πρωτοβουλίες.

Γεωργιάδης: Η Ν.Δ. είναι έτοιμη για εκλογές ανά πάσα στιγμή

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Ν.Δ. μιλώντας στον realfm 97,8 και την Κάτια Μακρή απάντησε μεταξύ άλλων και στο ερώτημα αν σε περίπτωση πρόωρων εκλογών το κόμμα είναι έτοιμο να τις αντιμετωπίσει μετά και απ’ όσα είπε ο πρόεδρος Αντ. Σαμαράς στην πρόσφατη συνέντευξή του όπου σύμφωνα με κάποιους λέγοντας «δεν θέλουμε εκλογές, δεν ζητάμε εκλογές», έβγαλε φόβο.

Βίντεο μας ξεναγεί μέσω Google Earth στα μνημεία που κατέστρεψε ο Εγκέλαδος στο Νεπάλ

Μετά την δημοσίευση των σοκαριστικών βίντεο από τη στιγμή του σεισμού που χτύπησε το Σάββατο στο Νεπάλ, το δίκτυο reported.ly ανέβασε μια πρώτη καταγραφή της καταστροφής μέσω της εφαρμογής Google Earth.

WSJ: Από το 2012 υπάρχει έτοιμο «plan B» για την Ελλάδα-Δείτε ποιες χώρες πιέζουν

Στο καυτό παρασκήνιο του Eurogroup στην Ρίγα της Λετονίας αναφέρεται σήμερα η Wall Street Journal, τονίζοντας ότι αρκετοί υπουργοί Οικονομικών της ευρωζώνης είναι απογοητευμένοι από την πορεία των διαπραγματεύσεων Αθήνας-εταίρων, γι' αυτό και έχει ξεκινήσει δημόσια συζήτηση περί «Σχεδίου Β».

Βερολίνο: Η λίστα να υποβληθεί στην "πρώην" τρόικα και όχι στις κυβερνήσεις

Την δυσαρέσκεια του γερμανικού υπουργείου Οικονομικών για το γεγονός ότι δεν υπάρχει πρόοδος στις διαβουλεύσεις με την Ελλάδα, εξέφρασε ο εκπρόσωπος Τύπου του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, Μάρτιν Γένγκερ.

Πάντοαν: Δεν κατετέθησαν λεπτομερείς και ουσιαστικές προτάσεις από την Ελληνική κυβέρνηση

O Γιάνης Βαρουφάκης δεν δέχτηκε προσωπικές επιθέσεις στο Eurogroup της Λετονίας, σύμφωνα με τον Ιταλό υπουργό Οικονομικών ο οποίος σε δηλώσεις του τη Δευτέρα κάλεσε την Αθήνα να παρουσιάσει άμεσα αναλυτικές προτάσεις, σημειώνοντας πως έχει χαθεί πολύτιμος χρόνος.

Ο Ξηρός πληγώνει (και) τον ελληνικό τουρισμόΤουρισμός

Η συνεχόμενη πολιτική αβεβαιότητα φαίνεται πως έχει άμεση επίπτωση στον τουρισμό της Ελλάδας, σε μια κρίσιμη στιγμή, καθώς ξεκινάει η κύρια τουριστική περίοδος.
Παράλληλα ανασχετικός παράγοντας είναι τόσο το μεταναστευτικό, όσοι και οι τεταμένες σχέσεις με τις ΗΠΑ λόγω της υπόθεσης Ξηρού.

Πότε μπορεί να πτωχεύσουμε και τι γίνεται ανά περίπτωση

Το ΔΝΤ δεν ανησυχεί με την ελληνική πτώχευση, αποκαλύπτει τραπεζίτης - Τι αναφέρει σημείωμα της UBS που ετοιμάζεται για έξοδο από το ευρώ - Πότε θα έρθει η ώρα στάση πληρωμών σύμφωνα με τους οίκους

Guardian: Το λάθος παιχνίδι που έπαιξε ο Βαρουφάκης

Είναι χαρακτηριστικά αυτά που λέει ο επικεφαλής οικονομολόγος της DS&C, Alastair Winter και τα οποία μεταφέρει ο Guardian, «φαίνεται πως ο κ. Βαρουφάκης, ένας διάσημος υποστηρικτής της θεωρίας των παιγνίων, έπαιξε το λάθος παιχνίδι με τους Βόρειους που με τη σειρά τους παίζουν άλλο παιχνίδι.

ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΡΑ ΟΣΟ ΚΑΘΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ! Τί ήξερε ο Καμμένος για τη δικαστική εμπλοκή του Γ.Γρ του ΥΠΕΘΑ

Μετά από την κατάθεση 2 ερωτήσεων και ΑΚΕ προς τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, σχετικά με την απευθείας ανάθεση ύψους 500 εκατομμυρίων δολαρίων της ανακατασκευής 5 πολεμικών αεροσκαφών στην εταιρεία Lockheed, οι βουλευτές του Ποταμιού Γ. Ψαριανός και Σ. Δανέλλης καταθέτουν και τρίτη ερώτηση καθώς νέες αποκαλύψεις εμφανίστηκαν στο προσκήνιο.

ΝΔ: Παγιδευμένος στην επιλογή Βαρουφάκη ο Τσίπρας

Δήλωση για τη συγκρότηση πολιτικής ομάδας διαπραγμάτευσης, η οποία θα λειτουργεί υπ' ευθύνη του υπουργού Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη, έκανε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ.

Μπακογιάννη: Να παραιτηθεί ο Βαρουφάκης-Άδωνις: Αν δεν πάρει πρωτοβουλία ο Τσίπρας δεν θα έχουμε συμφωνία

Να υποβάλει την παραίτησή του στον Πρωθυπουργό, το συντομότερο δυνατόν, ζήτησε από τον Γιάνη Βαρουφάκη, η βουλευτής της ΝΔ Ντόρα Μπακογιάννη, αποκαλώντας τον «βαρίδι» και κατηγορώντας τον για υπονόμευση των εθνικών συμφερόντων.

Ποιο είναι το κομμουνιστικό βουβάλι που βιώνει την κρίση στο πετσί του και θέλει δραχμή για να ανακάμψει

Ο βουλευτής Α' Πειραιώς του ΣΥΡΙΖΑ, πρώην ΚΚΕ, ανήκει στην Αριστερή Πλατφόρμα του Παναγιώτη Λαφαζάνη.

Με σημερινό του άρθρο στο iskra.gr, για το οποίο μετά το κράξιμο διευκρίνισε ότι απηχεί προσωπικές του απόψεις, αναφέρει ότι η συντεταγμένη νομισματική αλλαγή (...) δεν είναι η συντέλεια του κόσμου, και ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να είναι έτοιμος να την υλοποιήσει, καθώς δεν διαφαίνεται λύση.

ΤΗΣ ΚΟΝΤΗΣ Ψ@ΛΗΣ ΤΗΣ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΤΡΙΧΕΣ! Η κυβέρνηση βγάζει τώρα τον Τσακαλώτο μπροστά

Πολιτική κάλυψη στον Γιάνη Βαρουφάκη παρέχει το Μαξίμου, ωστόσο αλλάζει τους όρους της διαπραγμάτευσης, ιδρύοντας νέα όργανα, αποδίδοντας σε αυτά αρμοδιότητες και αναβαθμίζοντας το δίδυμο Τσακαλώτου-Χουλιαράκη.

Μπουτάρης: Παραείναι αλαζονικός ο Βαρουφάκης – ΒΙΝΤΕΟ

Κριτική στον Γιάνη Βαρουφάκη για τη συμπεριφορά που επιδεικνύει στις διεθνείς συναντήσεις άσκησε ο Γιάννης Μπουτάρης μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Mega.

ΤΟΝ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ! "Ωραίος τύπος ο Βαρουφάκης, παρά το χρέος των 329 δισ. ευρώ"

Στο περιθώριο της συνεδρίασης του Eurogroup, ο υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης πήρε λίγη... αγάπη από τον Τσέχο ομόλογό του A. Μπάμπις.

Κράξιμο από Μηλιό: Στόχος η διαγραφή χρέους, όχι τα φτιασιδώματα

«Να μην αρκεστούμε απλώς στο να φτιασιδώσουμε την κατάσταση που παραλάβαμε», λέει ο Γιάννης Μηλιός, πρώην υπεύθυνος Οικονομικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ, εκτοξεύοντας πυρά κατά της συμφωνίας της 20ης Φεβρουαρίου με επιμονή στο στόχο για διαγραφή χρέους.

ΟΧΙ ΑΛΛΕΣ ΛΙΣΤΕΣ ΡΕ!! 85.000 άτομα με εμβάσματα άνω των 200.000 ευρώ από το 2010

Η επιλεγόμενη «λίστα Νικολούδη» δεν αφορά πλέον τον υπουργό Επικρατείας Παναγιώτη Νικολούδη, ξεκαθαρίζει με έγγραφό του που διαβιβάστηκε στη Βουλή ο κ. Νικολούδης, ο οποίος τονίζει ότι πλέον ο υπουργός Επικρατείας δεν έχει καμία σχετική αρμοδιότητα, ούτε έχει δικαίωμα να ζητήσει τη γνωστοποίηση του συγκεκριμένου καταλόγου από την αρμόδια Αρχή.

H Kλαούντια «κολάζει» με τη φανέλα του Παναθηναϊκού!

Η Κλαούντια Ρομάνι φοράει φανέλα του Παναθηναϊκού και τρελαίνει τους φίλους του τριφυλλιού με την εμφάνιση της

Η Ιταλίδα καλλονή που της αρέσει να προκαλεί αρκετά συχνά, ασχολείται συχνά με το ποδόσφαιρο της χώρας της. Ε, ο φίλος της ο Κώστας την έκανε να ασχοληθεί και με το δικό μας και να προσφέρει στους Έλληνες οπαδούς την χαρά να την δούνε με την φανέλα του Παναθηναϊκού.

ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΚΑ@ΛΩΜΕΝΗ! Η Ζωή διέκοψε και πάλι συνεδρίαση της Βουλής λόγω μη απαρτίας

Διέκοψε λίγα δευτερόλεπτα μετά την έναρξη της σημερινής συνεδρίασης της Ολομέλειας, καθώς η αίθουσα ήταν σχεδόν άδεια

Ανυποχώρητη από τις βασικές της αρχές και την πιστή τήρηση του Κανονισμού της Βουλής εμφανίζεται η Πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου παρά τις έντονες αντιδράσεις της αντιπολίτευσης.

ΒΙΝΤΕΟ-Τσελέντης: Η Ελλάδα μπορεί να δώσει μεγάλο σεισμό, της τάξης των 6 Ρίχτερ!

Κάνει λόγο για περιοχές, για τις οποίες υπάρχει βεβαιότητα εκδήλωσης σεισμού ενδεχομένως και με θύματα και αυτό όχι σε βάθος χρόνου

Αμυράς: Πόσο κοστίζει το Κανάλι της Ζωής;

Ζητά από την Πρόεδρο της Βουλής να θέσει υπόψιν των βουλευτών τα οικονομικά δεδομένα για το έργο και λειτουργία του Καναλιού, το οποίο υπάγεται απευθείας στην Πρόεδρο