28 Απριλίου 2015

Η Τέτα Καμπουρέλη γδύθηκε στο Mega και έμειναν όλοι άφωνοι [βίντεο]

Έχει απίστευτες αναλογίες και σήμερα το έδειξε η Τέτα Καμπουρέλη.

Η Τέτα δεν δίστασε να φορέσει μπικίνι και να δείξει το κορμί της! Ο Στέλιος Κρητικός έδειξε τα μυστικά ενός χαλαρωτικού μασάζ κάνοντας μασάζ στην Τέτα!

Ο Λένιν βρήκε γραφείο στη Βουλή

Με έντονους συμβολισμούς και πολιτικά μηνύματα γίνεται η ανανέωση των υπουργικών γραφείων. Μια απλή «αυτοψία» είναι αρκετή για να διαπιστώσει κανείς ότι οι διακοσμητικές παρεμβάσεις των νέων «ενοίκων» είναι κάθε άλλο παρά συμβατικές.

Το πορτρέτο του Λένιν δεσπόζει στο γραφείο της...

Ο Άδωνις στον Σκουρλέτη: Θα πέσει και το ταβάνι να σας πλακώσει… - ΒΙΝΤΕΟ

«Με τη δική σας προϊστορία, το να μιλάτε εσείς για την προάσπιση της πολυφωνίας, θα πέσει και το ταβάνι να σας πλακώσει» είπε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης απευθυνόμενος στον υπουργό Εργασίας, Πάνο Σκουρλέτη.

Το επεισόδιο ανάμεσα στην Βούλτεψη και τον Τριανταφυλλίδη - ΒΙΝΤΕΟ

Ένταση προκλήθηκε στη Βουλή ανάμεσα στην βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Σοφία Βούλτεψη και τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξανδρο Τριανταφυλλίδης.

Παίρνοντας το λόγο η Σοφία Βούλτεψη ανέφερε ότι «όταν καταγγέλλεις κάποιον, πρέπει να έχεις το ηθικό ερέθισμα να το κάνεις και αν είσαι δημοσιογράφος πρέπει να έχεις αποδείξεις».

Η συγκίνηση της Κωνσταντοπούλου... όπως τότε που υπερασπιζόταν τον βιαστή - ΒΙΝΤΕΟ

Φαντάζομαι ότι την ίδια συγκίνηση ένιωσε και ότανυπερασπιζόταν στα δικαστήρια τον βιαστή των 2 αλλοδαπών τουριστριών... και τότε έτρεξε ένα δάκρυ στο μάγουλό της

Τη συγκίνηση της προέδρου της βουλής Ζωής Κωνσταντοπούλου προκάλεσε η ομιλία του του καθηγητή Κριστόφ Σμινκ-Γκουστάβους, καθηγητή ιστορίας του δικαίου πανεπιστημιο Βρέμης, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης για τις γερμανικές οφειλές που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα το βράδυ.

Σκίζει το καλσόν του ο Τσίπρας για το ξεβράκωμα απ' τον Ντάισελμπλουμ: Δεν είμαστε αποικία - Δεν έδιωξε τον Βαρουφάκη και αυτό θα το βρει μπροστά του

Στα... κάγκελα είναι τα στελέχη της κυβέρνησης μετά τη βόμβα που εκτόξευσε ο πρόεδρος του Eurogroup, ο οποίος, εμμέσως πλην σαφώς, δήλωσε ότι εκείνος ήταν που υπέδειξε το «ψαλίδισμα» των αρμοδιοτήτων του υπουργού Οικονομικών.

Το εριστικό στιλ της Ζωής Κωνσταντοπούλου βρήκε μιμητή: Επεισόδιο Αμμανατίδου-Αραμπατζή

Τα νέα ήθη της προέδρου της Βουλής που παρεμβαίνει μετά από κάθε ομιλητή και όταν το κρίνει αναγκαίο υπερασπίζεται την πολιτική της κυβέρνησης φαίνεται ότι ακολουθούν πια και οι πρόεδροι των διαρκών επιτροπών.

ΔΕΝ ΚΡΥΒΕΙ ΤΗΝ ΚΑ@ΛΑ ΤΟΥ Ο ΟΛΛΑΝΔΟΣ! «Εγώ είπα στον Τσίπρα να διώξει τον Βαρουφάκη και συμφώνησε»

Έτσι είανι Γιάνη με ένα νι! Ας τα σκεφτόσουν όταν ερχόταν εδώ τις πρώτες μέρες που ήσουν υπουργός και του έκανες τον καμπόσο... τώρα πάρε τον πούλο του

Τα πάνω-κάτω φέρνει η συνέντευξη-φωτιά του Γερούν Ντάισελμπλουμ στο ολλανδικό τηλεοπτικό δίκτυο RTLZ, όπου, ουσιαστικά, δίνει διαφορετική εκδοχή για την υπόθεση αντικατάστασης του Γιάνη Βαρουφάκη από τα όσα δήλωσε ο πρωθυπουργός στην χθεσινή τηλεοπτική του συνέντευξη.

Σ. ΚΑΣΙΜΑΤΗΣ: Τον μισούν επειδή τον ζηλεύουν

Η Ντόρα Μπακογιάννη έκανε ένα στιγμιαίο άλμα προς την ουτοπία και δήλωσε ότι ο Βαρουφάκης θα έπρεπε να παραιτηθεί: «Είναι το καλύτερο που έχει να κάνει για να διευκολύνει τον Τσίπρα», είπε. Τον Τσίπρα; Εννοεί μήπως αυτό το καλό παιδί που έχει το γραφείο του στο Μαξίμου;

Ζημιές εκατό ημερών...

​Τρεις μήνες μετά την ανάληψη της διακυβέρνησης από τους ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ όλα είναι χειρότερα στη χώρα. Η αγορά που έδειχνε κάποια σημεία επανάκαμψης τελμάτωσε. Οι προσδοκίες για ανάπτυξη της οικονομίας διαμορφώνονται όλο και πιο χαμηλά· από 2,5% που ήταν η αρχική πρόβλεψη διολίσθησε στο 0,6% και όλοι πιθανολογούν ότι στο τέλος θα υπάρχει αρνητικό πρόσημο.

Πρώτη προσφυγή στο ΣτΕ κατά της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου

Η πρώτη προσφυγή κατά της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου για τη μεταφορά των ταμειακών διαθεσίμων των φορέων της Γενικής Κυβέρνησης σε ειδικό λογαριασμό της Τράπεζας της Ελλάδος, κατατέθηκε στο Συμβούλιο Επικρατείας, το οποίο θα αποφασίσει για την συνταγματικότητα του μέτρου ή όχι.

Ξαφνικός θάνατος απ'τον ΣΥΡΙΖα στο ελληνικό internet

Του Σταμάτη Ζαχαρού

Ταφόπλακα στην ήδη αναιμική αγορά των Ελληνικών ενημερωτικών ιστοσελίδων προτίθεται να βάλει η Κυβέρνηση με νέο νόμο που επιβάλλει φόρο 20% επί του διαφημιστικού κόστους σε όλα τα ψηφιακά μέσα. Ουσιαστικά η Κυβέρνηση χωρίς να λαμβάνει υπόψιν τις ιδιαιτερότητες της αγοράς αλλά και των ψηφιακών μέσων, «τσουβαλιάζει» όλες τις δραστηριότητες και τις αντιμετωπίζει με τον ίδιο τρόπο που θέλει να χειριστεί τους τηλεοπτικούς σταθμούς.

ΣΟΒΑΡΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ. ΨΕΚΑΣΜΕΝΗ ΛΕΕΙ ΣΤΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ,ΠΟΥ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΤΗΝ ΑΚΟΥΕΙ.





ΔΕΞΙ ΜΠΑΚ

Π. Λαφαζάνης: Διαδικασίες σκοτεινού τύπου από ΡΑΕ... ενώ αν γίνει κομμουνιστική θα πλημμυρίσει φως

Για μέγα σκάνδαλο, απαράδεκτες μεθοδεύσεις και διαδικασίες σκοτεινού τύπου από τη Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας κατά την προεκλογική περίοδο, σε πλήρη γνώση της προηγούμενης κυβέρνησης, έκανε λόγο από το βήμα της Βουλής ο υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης κ. Παναγιώτης Λαφαζάνης.

Όμηρος της Αριστερήε Πλατφόρμαε Λαφαζάνη ο Τσίπρας: Του είπαν «όχι» για έντιμο συμβιβασμό δηλ. για κ@λοτούμπα

Με ήπιο αλλά εμφατικό τρόπο η Αριστερή Πλατφόρμα λέει «όχι» στην πολιτική επιλογή ενός συμβιβασμού με εταίρους και δανειστές καθώς - όπως υποστήριξαν στελέχη της - ένας συμβιβασμός με βάση τις απαιτήσεις των δανειστών δε μπορεί να είναι «αμοιβαία επωφελής».

Γεωργιάδης: Μόλις ο Τσίπρας προκηρύξει δημοψήφισμα θα κλείσουν οι τράπεζες

Ας μην απορεί ο Άδωνις πως ο Τσίπρας δεν καταλαβαίνει ότι θα γίνει Bank run μόλις προκηρύξουν δημοψήφισμα... ο Τσίπρας το ξέρει πολύ καλά αφού το περιέγραψε το 2011 στον Χατζηνικολάου

Με το που θα προκηρυχτεί το δημοψήφισμα θα κλείσουν οι τράπεζες, προειδοποίησε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ μιλώντας στο ραδιόφωνο Παραπολιτικά υποστήριξε πως δεν μπορεί να καταλάβει πως ο πρωθυπουργός δείχνει άγνοια κινδύνου μιλώντας για δημοψήφισμα.

ΚΑΤΙ ΓΙΑΓΙΑΔΕΣ ΕΜΕΙΝΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ! Η θαυμάστρια που αγκάλιασε τον Βαρουφάκη στο Μαξίμου - ΦΩΤΟ

Εποχή κι αυτή που έζησε επί 2 μήνες όλη η χώρα με τον καραγκιόζη~! Ένα μπράβο στους δημοσιοκάφρους που βοήθησαν στην αποχαύνωση!

Θερμή υποδοχή επεφύλασσε μια γυναίκα στον Γιάνη Βαρουφάκη έξω από το Μέγαρο Μαξίμου.

Όπως φαίνεται στη φωτογραφία, η γυναίκα πλησίασε τον υπουργό Οικονομικών και τον αγκάλιασε.

KAMIA AΝΑΣΤΟΛΗ! Παναγούλης: Να αποκατασταθούν οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ που βοήθησαν να εκλεγεί ο ΣΥΡΙΖΑ

«Πρέπει να τιμήσουμε αυτούς τους εργαζόμενους» είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και είναι σίγουρα η πρώτη φορά που βουλευτής εντός βουλής λέει ότι πρέπει να γίνουν κομματικά ρουσφέτια

Την αποκατάσταση όλων όσοι αγωνίστηκαν για να ανέλθει στην εξουσία ο ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε κ. Στάθης Παναγούλης από το βήμα της Ολομέλειας της Βουλής. Μιλώντας κατά την διάρκεια της συνεδρίασης του νομοσχέδιου για την επανίδρυση της ΕΡΤ ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είπε...

Έρχεται φοροεπιδρομή στα γίδια! Ξαφνικά «βρέχει» φόρους και ρυθμίσεις... φόρων

Τις τελευταίες ώρες η κυβέρνηση ετοιμάζει ή προαναγγέλλει: Διατήρηση του ΕΝΦΙΑ και το 2015 - Πολυνομοσχέδιο με την «λίστα Βαρουφάκη» - Έκτακτη εισφορά για υψηλά εισοδήματα - Διατήρηση της εισφοράς αλληλεγγύης - Περαίωση για το «μαύρο χρήμα» και τις «λίστες» - Επέκταση της ρύθμισης των δόσεων - Προφανής στόχος να επιτύχει συμφωνία με τους δανειστές και να βρει χρήματα

Ο Βαρουφάκης «έσβησε» τις …κόκκινες γραμμές! (ΦΩΤΟ)

Στις σημερινές επαφές του ο Γιάνης Βαρουφάκης ήταν διαφορετικός και δεν εννοούμε μόνο ως προς το νέο του «καπελωμένο» ρόλο στη διαπραγματευτική ομάδα, αλλά την εμφάνιση.

Η σπόντα Τατσόπουλου στον Τσίπρα για τη συνέντευξη του… αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης

Την τηλεοπτική συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα σχολίασε με ανάρτηση του στα social media ο πρώην βουλευτής Πέτρος Τατσόπουλος.

ΠΙΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ ΠΟΥ ΤΑ ΕΙΧΕ ΣΤΟ ΚΟΜΟΔΙΝΟ! Κρυφό λογαριασμό στην Ελβετία φέρεται να διατηρούσε ο Λεπέν

Κρυφό τραπεζικό λογαριασμό στην Ελβετία φέρεται να διατηρούσε ο ιδρυτής του γαλλικού Εθνικού Μετώπου (FN) Ζαν-Μαρί Λεπέν έως τον Μάιο του 2014, πληροφορία η οποία γίνεται γνωστή ενώ ο τελευταίος βρίσκεται σε δημόσια αντιπαράθεση με την κόρη του, Μαρίν, η οποία τον διαδέχθηκε στην ηγεσία του ακροδεξιού κόμματος.

Η Κύπρος μας λέει "αντε γεια μαλ@κες": Άντληθησε 1 δισ. ευρώ με απόδοση 4%

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η σημερινή δεύτερη έξοδος της Κύπρου στις διεθνείς αγορές, μετά τον αποκλεισμό της τον Μάιο του 2011.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε πριν λίγο το κρατικό κανάλι ΡΙΚ, αντλήθηκε 1 δισεκατομμύριο ευρώ για την αγορά ομολόγων 7ετούς διάρκειας, με ονομαστικό επιτόκιο 3,87% και απόδοση 4%. Το βιβλίο προσφορών έκλεισε στις 5 το απόγευμα. Η προσφορά άγγιξε τα 2 δισεκατομμύρια ευρώ.

Οι τούρκοι αλωνίζουν στο Αιγαίο κι ο Καμμένος πουλάει σανό στα γίδια για ελέγχους σε συμβάσεις

Ο Καμμένος ασχολείται με ελέγχους συμβάσεων... να υποθέσουμε ότι η πρώτη που θα ελέγξει θα είναι η δικιά του για τα αεροσκάφη των 50 ετών

Επτά τουρκικά αεροσκάφη, εκ των οποίων τα δύο οπλισμένα, αναγνωρίστηκαν και αναχαιτίστηκαν σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες, κατά πάγια πρακτική

Πολυετής φυλάκιση (με προσωρινή αναστολή) στοννταβατζή της αλυσίδας φούρνων ΧΩΡΙΑΤΙΚΟ

Πολυετείς ποινές κάθειρξης,αλλά με ανασταλτικό αποτέλεσμα επιβλήθηκαν σε τέσσερις κατηγορούμενους οι οποίοι κρίθηκαν ένοχοι από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων της Αθήνας για συμμετοχή σε υπόθεση εγκληματικής οργάνωσης και σωματεμπορίας.

Βρούτσης: «Ομολογία πολιτικής δειλίας» το δημοψήφισμα

Ο Γιάννης Βρούτσης σχολιάζοντας το ενδεχόμενο η κυβέρνηση να προσφύγει στην ετυμηγορία του ελληνικού λαού δηλαδή σε δημοψήφισμα σε περίπτωση αδιεξόδου στη διαπραγμάτευση τονίζει πως κάτι τέτοιο θα ήταν «ομολογία πολιτικής δειλίας».

ΠΟY TO'XΑΝΕ ΚΡΥΜΜΕΝΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΑΛΕΝΤΟ; Από τη φρατζόλα της Κανέλλη, στο CD player της Βαγενά (VIDEO)


Είχε προηγηθεί το επεισόδιο με τον Ανδρέα Λοβέρδο. Οπότε όταν όλοι είδαν την Άννα Βαγενά να ανεβαίνει στο βήμα της Βουλής μαζί με την... τσάντα της, απόρησαν για το τι θα επακολουθούσε.


O Tσίπρας επιβεβαίωσε ότι οι "πρόσφυγες" έχουν iPhone (VIDEO-ΦΩΤΟ)

Και στο μεταναστευτικό αναφέρθηκε στη συνέντευξή του το βράδυ της Δευτέρας ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «το πρόβλημα είναι προσφυγικό. Οι πρόσφυγες που έρχονται είναι υψηλού μορφωτικού επιπέδου με τα tablet και τα iPhone.Θέλουν να πάνε στην Ευρώπη. Τεράστιο πρόβλημα, αλλά και μεγάλη πρόκληση για την Ευρώπη».

Τα άθλια αγγλικά, γερμανού υπουργού, απεσταλμένου της Μέρκελ: Εγινε «ρόμπα» ενώπιον 200.000 πολιτών [βίντεο]

Ανέβηκε χαμογελαστός στη σκηνή, όλο αυτοπεποίθηση. Ομως έγινε περίγελως μπροστά σε 200 χιλιάδες αμερικανών πολιτών, λόγω της προφοράς του.

Τζήμερος για Τσίπρα: Το βατερλώ ενός γελοίου


Από αξιολύπητος γίνεται αξιοθρήνητος, έχει ύφος καρπαζωμένου ζήτουλα.

Οξύτατη επίθεση με βαρύτατους και υποτιμητικούς χαρακτηρισμούς για τον πρωθυπουργό έκανε πριν λίγο ο Θάνος Τζήμερος στη σελίδα του στα κοινωνικά δίκτυα.
Διαβάστε τι έγραψε στο www.logiastarata.gr

Βίντεο από drone αποκαλύπτει την βιβλική καταστροφή στο Νεπάλ

Κατεστραμμένα σπίτια, πουλιά πετούν τρομαγμένα, συντρίμμια καλύπτουν τους δρόμους, δεκάδες κόσμου συγκεντρωμένος σε κεντρικές πλατείες… εικόνες καταστροφής, απόγνωσης και αγωνίας καταγράφονται σε βίντεο που μαγνητοσκοπήθηκε εναερίως από μη επανδρωμένο αεροσκάφος, το οποίο πέταξε πάνω από το σεισμόπληκτο Κατμαντού.

Правда: Популярные спрос Содержимое Закон Законодательная

Εντάξει ρε! Ξεπέρασαν και τον Γκέμπελς! Φανταστείτε πόσο γίδια θεωρούν αυτούς που τους ψηφίζουν για να γράφει τέτοιες μπαρούφες η ΑΥΓΗ!!

Διαβάστε και γελάστε με το σανό:

Λαϊκή απαίτηση η Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου
Σφέτσα Δάφνη|27.04.2015

Ο Μανούσος από τη Κρήτη σαρώνει με το δίσκο του! ΒΙΝΤΕΟ

Ένα εξαιρετικό τηλεοπτικό σποτ με πρωταγωνιστή τον Μανούσο από την Κρήτη, κάνει θραύση .

Ο Μανούσος, κλασικός Κρητικός με μούσια, μαυροφορεμένος και με τον δίσκο σερβιρίσματος στο χέρι μετατρέπεται σε δισκοβόλο και στέλνει τον «δίσκο» να ταξιδέψει μέχρι το Παγκρήτιο Στάδιο. Εκεί όπου θα φιλοξενηθεί το καλοκαίρι (20-21 Ιουνίου) το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Ομάδων Α” κατηγορίας.

Συγκλονιστικό νέο βίντεο: Η στιγμή του φονικού σεισμού στο Θιβέτ

Όπως την κατέγραψε ένας από τους επιζώντες με την κάμερά του

Ένα βίντεο, που συγκλονίζει, από την τραγική στιγμή του φονικού σεισμού των 7,8 Ρίχτερ, που σημειώθηκε το περασμένο Σάββατο στο Νεπάλ, έδωσε στην δημοσιότητα ένας από τους επιζώντες που βρέθηκε στην αυτόνομη περιοχή του Θιβέτ.

ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΟ@ΤΣΟΥ; Πότε θα έρθουν τα λεφτά των Ρώσων για τον ελληνικό αγωγό

Μην ακούτε μαλακί@ς! Ο Τσίπρας είπε χθες ότι τα κέρδη από τον αγωγό θα είναι 100 εκ το χρόνο... δηλ. είναι τόσο μαλ@κες οι Ρώσοι που θα μας προπληρώσουν κέρδη 30-50 ετών; Αν το πιστεύετε να ψαχτείτε για κανα γιατρό!

Η αντίδραση των ΗΠΑ ήταν «ερχόμαστε να σας κάνουμε αντιπρόταση», δήλωσε Αλέξης Τσίπρας

Στο θέμα του ελληνικού αγωγού φυσικού αερίου και στην κριτική που δέχθηκε η κυβέρνηση για την υποτιθέμενη συμφωνία για προκαταβολή των εσόδων 3-5 δισ. ευρώ αναφέρθηκε πολύ αναλυτικά, στη χθεσινοβραδινή συνέντευξή του, ο πρωθυπουργός.

Ετοιμάζουν έκτακτη εισφορά αλλά ο Βαρουφάκης το διαψεύδει

«Δεν γνωρίζω κάτι για επιβολή έκτακτης εισφοράς», τόνισε μιλώντας με δημοσιογράφους ο υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης, απαντώντας στις πληροφορίες των τελευταίων ωρών ότι υπήρχε τέτοιος σχεδιασμός από το οικονομικό επιτελείο.

ΝΔ για σκάνδαλο-πρόγραμμα 500 εκατ: Η Lockheed παραπλανούσε το 2013 ή σήμερα;

Ερώτηση του βουλευτή της ΝΔ Γ.Κεφαλογιάννη προς τον υπουργό Εθνικής Άμυνας για την ανακατασκευή των αεροσκαφών ναυτικής συνεργασίας τύπου P-3B με εκτιμώμενο κόστος 500 εκατ.δολάρια

Κάτσε να δεις πως το λεγαν; Α: "Ευνοούν φοροφυγάδες μεγαλοκαταθέτες"-Βαρουφάκης: Δηλώστε και «σώστε» τις καταθέσεις σας στο εξωτερικό

Tο σχέδιο προβλέπει φορολόγηση με συντελεστή της τάξεως του 15% σε όσους αποκαλύψουν κρυμμένα εισοδήματα - Θα μπορούν να κρατήσουν τις καταθέσεις τους στο εξωτερικό αφού πρώτα καταβληθεί ο φόρος

ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ Ο ΜΑΡΔΑΣ! Λείπουν 400 εκατ. ευρώ για να πληρωθούν μισθοί και συντάξεις αυτού του μήνα!

Από σήμερα καλείται η κυβέρνηση να αποδείξει στην πράξη εάν υπάρχουν ή όχι οι πόροι για να καταβληθούν συντάξεις και μισθοί, ενώ οι δήμαρχοι τηρούν στάση αναμονής για το θέμα της μεταφοράς των ταμειακών διαθεσίμων τους στην Τράπεζα της Ελλάδος.

Πάγκαλος: Επιχειρήματα φασίστα έχει ο Τσίπρας

«Εγώ ενοχλήθηκα πολύ εκεί που ο κ. Τσίπρας απείλησε με δημοψήφισμα και δεν απείλησε μόνο εμάς, απείλησε και την Ευρώπη. Τα επιχειρήματά του δεν με ενδιαφέρουν, γιατί είναι τα κλασικά επιχειρήματα ενός φασίστα, ο οποίος θέλει να αλλοιώσει τους θεσμούς», τόνισε – για τη συνέντευξη του πρωθυπουργού χθες το βράδυ στο Star- από το ραδιόφωνο του Βήματος, κατά την τακτική εβδομαδιαία παρουσία του εκεί.

Σκοτώνονται! Διάλογοι-φωτιά Τσίπρα-Βαρουφάκη-Σταθάκη στη σύσκεψη που γέννησε… Τσακαλώτο!

Διαλόγους-φωτιά κατά τη διάρκεια της – υπό την προεδρία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα- κυβερνητικής σύσκεψης, που ανακοινώθηκε η υποβάθμιση Βαρουφάκη και η αναβάθμιση Τσακαλώτου, δημοσιεύουν τα «Νέα».

Το βρετανικό ΥΠΕΞ διαψεύδει την Telegraph: Δεν υπάρχει ταξιδιωτική οδηγία για την Ελλάδα

Το Βρετανικό υπουργείο Εξωτερικών διαψεύδει σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας Daily Telegraph το οποίο αφήνει να εννοηθεί ότι το Φόρεϊν Όφις έχει εκδώσει ταξιδιωτική οδηγία για την Ελλάδα εξαιτίας της οικονομικής κρίσης.

Μια ξεφούσκωτη συλλεκτική μπάλα πάνω στο ακατάστατο γραφείο του Τσίπρα [εικόνα]

Στο περιθώριο της συνάντησης του Αλέξη Τσίπρα με τη Ρένα Δούρου, ο φωτογραφικός φακός εντόπισε ενδιαφέροντα ευρήματα στο πρωθυπουργικό γραφείο.

ΣΥΡΙΖΑία στην κλιμακτήριο φωνάζει όρθια και την συγκρατούν για να μην επιτεθεί στον Λοβέρδο

Αίσθηση προκαλούν οι εικόνες από τη Βουλή την ώρα που μιλούσε ο Ευάγγελος Βενιζέλος, με την Άννα Βαγενά έξαλλη να μιλάει όρθια και συνάδελφοί της να προσπαθούν να τη συγκρατήσουν.

Ανατροπή στην εξαφάνιση της 4χρονης Βουλγάρας -Ομολόγησε ο πατέρας της

Ανατροπή των δεδομένων στην υπόθεση με την εξαφάνιση της 4χρονης Ανι, αφού ο πατέρας της φέρεται να ομολόγησε πως αυτός είναι πίσω από την εξαφάνισή της.

ΛΙΓΗ ΤΣΙΠΑ ΡΕ ΜΑΛ@ΚΕΣ!!! Τρώνε και τα αποθεματικά της επόμενης γενιάς δηλ. του Κεφαλαίου Αλληλεγγύης Γενεών

Το είχε φτιάξει με νόμο ο Καραμανλής το 2008 και προέβλεπε τη στήριξη των Ταμείων από το 2019, ενώ μέχρι σήμερα έχει μαζέψει κοντά 4 δις

Τροπολογία με την οποία παρατείνεται μέχρι και τις 31/12/2018 η δυνατότητα κάλυψης των ελλειμμάτων των ασφαλιστικών ταμείων από τον λογαριασμό του Ασφαλιστικού Κεφαλαίου Αλληλεγγύης Γενεών κατέθεσε το Υπουργείο Εργασίας.

Καραμανλής-Σαμαράς δίπλα-δίπλα στο μνημόσυνο του Κωνσταντίνου Καραμανλή- ΒΙΝΤΕΟ

Οι ηλίθιοι που έγραφαν ότι θα πήγαινε ο Τσίπρας , ας κάνουν λίγο μπεεε να δω κάτι...
Μνημόσυνο πραγματοποιήθηκε, σήμερα, στη Φιλοθέη, για τα 17 χρόνια από το θάνατο του Κωνσταντίνου Καραμανλή παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου, του πρώην πρωθυπουργού, Κώστα Καραμανλή, του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνη Σαμαρά, βουλευτών και στελεχών του κόμματος.

Welt για Τσακαλώτο: Ένας μαρξιστής θα σώσει την Ελλάδα-Suddeutsche: Γιατί το Varoufexit έγινε εκπρόθεσμα;

«Ένας μαρξιστής θα σώσει την Ελλάδα από την χρεοκοπία» είναι ο τίτλος δημοσιεύματος της γερμανικής εφημερίδας Die Welt, η οποία αναφέρεται στον Ευκλείδη Τσακαλώτο.

ΕΝΩ ΕΣΥ ΕΙΧΕΣ! Βαρουφάκης χεσμ@νος: Οι Ευρωπαίοι δεν είχαν "μπέσα"- ΒΙΝΤΕΟ

Αμφισβήτησε το κ@λοδάχτυλο προς τους Γερμανούς που είναι καταγεγραμμένο σε βίντεο και θέλει να πιστέψουμε ότι αυτός είναι ο τίμιος και οι ευρωπαίοι μπαμπέσηδες... ρε άι φτύσ' τα μπούτια σου!

Στο ίδιο μήκος κύματος με τον πρωθυπουργό αναφορικά με τη στάση των δανειστών απέναντι στην Ελλάδα εμφανίστηκε το πρωί  ο υπουργός Οικονομικών, Γιάνης Βαρουφάκης θέλοντας να πείσει τα γίδια ότι οι ξένοι είναι αναξιόπιστοι.

ΒΙΝΤΕΟ-Βούλτεψη σε ΣΥΡΙΖΑ'ιο: Αν γνωριστούμε μπορεί να με συμπαθήσετε όπως συμπαθήσατε τη Μέρκελ – ΒΙΝΤΕΟ

Απάντηση στις αναφορές του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτη Φάμελλου, για την ανατροφή της έδωσε η Σοφία Βούλτεψη στην ολομέλεια της Βουλής.

ΒΙΝΤΕΟ-Γεωργιάδης-Βορίδης γελάνε με ΣΥΡΙΖΑ: Γίνατε μερκελιστές τώρα-Ο Στρατούλης υπονομεύει τη συμφωνία

Αγρια κόντρα ξέσπασε στη Βουλή μεταξύ του Αδωνι Γεωργιάδη, του Μάκη Βορίδη από την πλευρά της ΝΔ και του Νίκου Παππά από την πλευρά της κυβέρνησης.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης στην Ολομέλεια της Βουλής για το νομοσχέδιο για την ΕΡΤ.

ΒΙΝΤΕΟ-ΕΠΙΚΟΣ! Όταν ο Τσίπρας έλεγε το 2011 ότι το δημοψήφισμα είναι αντισυνταγματικό, εκβιαστικό τρικ και θα οδηγήσει σε bank run και χρεοκοπία πριν φτάσουμε στην κάλπη

Τον Οκτώβριο του 2011, όταν ο τότε πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου ήθελε να κάνει δημοψήφισμα, ο Αλέξης Τσίπρας ήταν κατηγορηματικά αντίθετος... μάλιστα την αντίθεσή του αυτή είχε δηλώσει πάλι σε συνέντευξή του στον Χατζηνικολάου, ο οποίος χθες τον άκουγε να του λέει τελείως αντίθετα πράγματα και έκανε το παγώνι.

Δημοψήφισμα: Τι και πώς θα ψηφίσουμε αν προκύψει

Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας το βράδυ της Δευτέρας έριξε «βόμβα» περί δημοψηφίσματος για τη συμφωνία με τους εταίρους.

ΒΙΝΤΕΟ-ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ; Επική μάνα μπαγλάρωνει τον κουκουλοφόρο γιό της και τον στέλνει σπίτι

Οι εικόνες από το Μέριλαντ της Βαλτιμόρης με τους διαδηλωτές να ξεσπούν κατά των αστυνομικών δυνάμεων, έκαναν το γύρο του κόσμου. Το ίδιο συνέβη όμως και μια μητέρα, η οποία άρπαξε τον γιο της στη μέση του δρόμου και τον έστειλε σπίτι!