29 Απριλίου 2015

H ONNEΔίτισσα Έλλη έβαλε το μαγιό και προκαλεί… εγκεφαλικά!

Κόλασε…πάλι το γνωστό μοντέλο και προερχόμενη από το χώρο της ΟΝΝΕΔ Έλλη Παπαγγελή, γνωστή και από τα εγκεφαλικά που προκαλεί σε αριστερούς και φλώρους της ΝΔ. Ανέβασε στα social media φωτογραφία της με μια φίλη της να βρίσκονται...

ΚΛΑΙΩ!! ΒΙΝΤΕΟ από το «επεισόδιο» Βαρουφάκη στα Εξάρχεια: «Δεν φταίς εσύ για όλα»

Να θυμίσω εδώ ότι όταν κάποιοι, παρότι επίσης δεν έφταιγαν για όλα, έφαγαν γιαούρτια (Άδωνις) ή ποτήρια και τασάκια (Ντόρα) και δεν αντιμετωπίστηκαν από τους αναρχικούς με συστάσεις, ο ΣΥΡΙΖΑ πανηγύριζε... αυτό! 

Γιάνης Βαρουφάκης και Δανάη Στράτου, περιτριγυρισμένοι από ομάδα 30 ατόμων, ακούνε να τους ζητούν σε έντονο ύφος να φύγουν από την περιοχή - «Δεν φταίς εσύ για όλα» - «Δεν θα ξανακατέβεις στα Εξάρχεια» - «Να πηγαίνεις εκεί που πηγαίνουν οι συνάδελφοί σου»

Βίντεο ντοκουμέντο από τον προπηλακισμό του Γιάνη Βαρουφάκη και της γυναίκας του Δανάης Στράτου τη νύχτα της Τρίτης στα Εξάρχεια, δείχνει πώς περίπου 30 νεαρά άτομα συνομιλούσαν σε έντονο ύφος με τον υπουργό Οικονομικών.

ΑΣΧΕΤΟΣ! Ο ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ! Πισσαρίδης: 60% μείωση των εισοδημάτων σε περίπτωση Grexit - ΒΙΝΤΕΟ

To μεγαλύτερο κούρεμα μισθών που έχει γίνει ποτέ, θα συμβεί εάν υπάρξει ένα Grexit λέει σε δηλώσεις του στο STAR ο νομπελίστας Χριστόφορος Πισσαρίδης, προβλέποντας μείωση των εισοδημάτων κατά 60%. Παράλληλα εξηγεί γιατί το σχέδιο της κυβέρνησης για αύξηση του κατώτατου μισθού θα οδηγήσει σε αύξηση της ανεργίας.

ΠΛΗΡΗΣ ΛΕΗΛΑΣΙΑ! «Βάζουν χέρι» και στα διαθέσιμα των εισηγμένων ξεκινώντας από τη ΔΕΗ! Συμφωνούν οι Φωτόπουλοι!

Τα συνδικάτα της ΔΕΗ εμφανίζονται θετικά στο ενδεχόμενο απόφασης με την προϋπόθεση ότι εξασφαλίζεται η επιστροφή τους μαζί με τους τόκους

Προπαρασκευή για την μεταφορά των ταμειακών διαθεσίμων ακόμη και εισηγμένων στο Χρηματιστήριο εταιρειών στις οποίες το Δημόσιο έχει την πλειοψηφία των μετοχών σηματοδοτεί η συζήτηση για την μεταφορά των διαθεσίμων της ΔΕΗ στην Τράπεζα της Ελλάδος.

ΚΑΡΤΕΣ-Δημοσκόπηση GPO: '«Οχι» στο δημοψήφισμα του Τσίπρα-Καταρρέει το «συμφωνώ με τη στρατηγική διαπραγμάτευσης»

«Οχι» λένε 6 στους 10 πολίτες στην προοπτική του δημοψηφίσματος, ενδεχόμενο στο οποίο αναφέρθηκε ο πρωθυπουργός τις προηγούμενες ημέρες.

BINTEO-Ιστορικό Πρωτάθλημα του ΠΑΟΚ με «σκούπα» επί του Ολυμπιακού-Το πρώτο ντάμπλ σε ομαδικά αθλήματα του συλλόγου

Τελικοί… όνειρο αποδείχτηκαν αυτοί της Volleyleague για τον ΠΑΟΚ, καθώς ο «Δικέφαλος» του Βορρά γιορτάζει το πρώτο νταμπλ της Ιστορίας του σε οποιοδήποτε άθλημα από την ίδρυση (1926) του συλλόγου.

H GAZPROM είχε μείωση κερδών 80% αλλά τα γίδια ελπίζουν: Παράταση για τη Ρωσία στον ελληνικό διαγωνισμό για τα πετρέλαια;

Για τις 14 Ιουλίου 2015, αντί για τις 14 Μαΐου - Η παράταση κρίθηκε αναγκαίει προκειμένου να ενισχυθούν οι προσπάθειες και οι ενημερωτικές πρωτοβουλίες του υπουργείου και της αρμόδιας επιτροπής ΕΔΕΥ

Ερώτηση της Ντόρας στον Βαρουφάκη για τη “ζημιά στην πραγματική οικονομία”

Ερώτηση στον υπουργό Οικονομικών, Γιάνη Βαρουφάκη, με θέμα “Ζημιά στην πραγματική οικονομία” κατέθεσε στη Βουλή η Ντόρα Μπακογιάννη.

Νέο «αμυντικό Δόγμα» Καμμένου

Ο Καμμένος, μπροστά στην πρέσβη του Ισραήλ (άραγε, για να δώσει εξετάσεις;), καταργεί το παραδοσιακό αμυντικό Δόγμα της Ελλάδας για ενιαίο χώρο Ελλάδας – Κύπρου και ανακοινώνει ως νέο «αμυντικό Δόγμα» της χώρας τον ενιαίο χώρο Ελλάδας – Κύπρου – Ισραήλ, και Ελλάδας – Βουλγαρίας – Ρουμανίας. Βαστάτε Τούρκοι τ’ άλογα.

ΣΩΣΤΟΣ! ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΙΕΣ ΤΕΛΟΣ! "Πρέπει να πληρώσει ο ΣΥΡΙΖΑ το πολιτικό κόστος – Σας μένουν ημέρες όχι εβδομάδες"

- Δεν είναι βιώσιμη η οικονομία χωρίς τρίτο πακέτο στήριξης, αναφέρει ο αξιωματούχος στο Reuters
- Το αργότερο έως τον Μάιο θα πρέπει να υπάρξει συμφωνία, ώστε να ψηφιστεί από τα κοινοβούλια
- Η διενέργεια δημοψηφίσματος είναι δημοκρατικό δικαίωμα κάθε κυβέρνησης, δήλωσε ο εκπρόσωπος της Μέρκελ
- Αγώνας δρόμου της κυβέρνησης – Πυρετός συνεδριάσεων Euro Working, Brussels Group και πολιτική ομάδα διαπραγμάτευσης

Στην αντεπίθεση η ΝΔ με αφορμή την έκθεση του Γραφείου Προϋπολογισμού - Η οικονομία έχει επιδεινωθεί

Η οικονομία της χώρας παρουσίαζε σημεία ανάκαμψης το 2014 - Όμως, το πρώτο τρίμηνο 2015 άρχισε με πολλές αβεβαιότητες

Στην αντεπίθεση περνά η ΝΔ, επικρίνοντας τους χειρισμούς της κυβέρνησης, μετά και τα στοιχεία της 1ης Τριμηνιαίας Έκθεσης του Γραφείου Προϋπολογισμού της Βουλής για το 2015.

Αποκαλυπτική έκθεση για την ελευθερία του Τύπου - Σε ποια θέση είναι η Ελλάδα [διαδραστικός πίνακας]

Η Ελλάδα γέννησε την Δημοκρατία, στην οποία θεμελιώδη δικαιώματα είναι η ελεύθερη έκφραση και η ελευθερία του Τύπου.

Επέστρεψε η Ελληνίδα που έζησε τον εφιάλτη του σεισμού στο Νεπάλ –ΒΙΝΤΕΟ

Μία 25χρονη Ελληνίδα από τη Σητεία της Κρήτης, η Κλειώ Ρουσσομουστακάκη, ήταν αυτόπτης μάρτυρας της ανείπωτης τραγωδίας στο Νεπάλ.

ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΣ ALERT! Τη βοήθεια των Γερμανών ζητάει ο Κουρουμπλής

Γερμανική χείρα βοηθείας ζητάει ο Υπουργός Υγείας αναζητώντας τεχνογνωσία και μεθοδολογία για τις διαπραγματεύσεις με τις φαρμακευτικές εταιρίες.

Υπερ Μαρινάκη κι ο Τέρενς Κουίκ: «Δεν πήρε καμία λίστα με κατηγορούμενους ο Ινφαντίνο-Δεν είπε ότι αποβάλλονται όσοι κατηγορούνται από τη δικαιοσύνη»

Μετά την ΕΠΟ και ο Τέρενς Κουίκ έρχεται να διαψεύσει τη διαρροή που υπήρξε πως στο τέλος της συνάντησης του Σταύρου Κοντονή με τον Τζιάνι Ινφαντίνο, ο Γενικός Γραμματέας της UEFA πήρε στα χέρια του τη λίστα με τους 26 κατηγορούμενους στην υπόθεση της «εγκληματικής οργάνωσης».

Αποκάλυψη Τασούλα για το «χέρι» Καμμένου-ΣΥΡΙΖΑ στα αποθεματικά των στρατιωτικών

Σε μια σημαντική αποκάλυψη προέβη ο Κώστας Τασούλας, Συντονιστής της ΟΔΕ Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών της Νέας Δημοκρατίας, σχετικά με τα ταμειακά διαθέσιμα των Μετοχικών Ταμείων Στρατού.

Είναι πραγματική η γέφυρα "εφιάλτης"; - ΒΙΝΤΕΟ

Οι φωτογραφίες με την κλίση της γέφυρας "κόβουν την ανάσα" με πολλούς να αναρωτιούνται αν είναι πραγματική ή προϊόν φωτομοντάζ.

Ο Βλάντιμιρ Ίλιτς Λαφαζάνης αποφάσισε ότι η «Ελληνικός Χρυσός» δεν τηρεί τις προδιαγραφές

Διαπιστώνει σωρεία προβλημάτων και σοβαρών παραλείψεων στις τεχνικές μελέτες που υποβλήθηκαν από την εταιρεία σχετικά με τις Μονάδες Μεταλλουργίας και Εμπλουτισμού στη θέση «Μαντέμ Λάκκος» στις Σκουριές Χαλκιδικής

ΒΙΝΤΕΟ ΡΟΜΠΑ! Ο καραγκιόζης Τριαναταφυλλίδης αντί να ζητήσει συγγνώμη, μιλάει για μονταζιέρα!

«Θλιβερό» χαρακτηρίζουν τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξανδρο Τριανταφυλλίδη κοινοβουλευτικοί κύκλοι της ΝΔ, με αφορμή ένα σχόλιο που έκανε χθες το βράδυ στη Βουλή και το οποίο, αν και δεν κατεγράφη στα πρακτικά, αποτυπώθηκε στην κάμερα.

ΒΙΝΤΕΟ-Σάλος από χυδαίο σεξιστικό σχόλιο λουλούς βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ για Βαρβιτσιώτη και Παπασταύρου

Να εκστομίζει ένα χυδαίο σεξιστικό σχόλιο συνέλαβε η κάμερα του τηλεοπτικού σταθμού της Βουλής τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξανδρο Τριανταφυλλίδη. Το περιστατικό συνέβη κατά την χθεσινοβραδινή επεισοδιακή συνεδρίαση της ολομέλειας για την επανίδρυση της ΕΡΤ.

Ο Βαρβιτσιώτης για τη Βαλαβάνη: Η ομολογία της ότι είναι άσχετη μου προκαλεί ανησυχία - ΒΙΝΤΕΟ

"Προκαλεί θλίψη η εικόνα της κυβέρνησης" δήλωσε σε υψηλό τόνο ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης στη Βουλή και αναφερόμενος στη Νάντια Βαλαβάνη πρόσθεσε: "Να έρχεται η αρμόδια αναπληρωτής υπουργός επί της φορολογίας και να μας λέει ότι είναι άσχετη του αντικειμένου".

Σημίτης, Παπανδρέου και Βενιζέλος χαιρέτησαν τον Άκη - ΒΙΝΤΕΟ

Ο Κώστας Σημίτης, ο Ευάγγελος Βενιζέλος και η Βάσω Παπανδρέου, όχι όμως και ο Γιάννος Παπαντωνίου που απουσιάζει στο εξωτερικό, βρέθηκαν το πρωί στο Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων, για να καταθέσουν ως μάρτυρες στη δίκη του Άκη Τσοχατζόπουλου, για τις μίζες από τα εξοπλιστικά, μετά από αίτημα που έχει υποβάλλει ο πρώην υπουργός.

ΠΕΦΤΟΥΜΕ ΑΠ'ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ! «Στάση πληρωμών στους τοκογλύφους» προτείνει συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ

Τυχαίο ότι ο κομμουνιστής που στην αφίσα σκέφτεται να φεσώσει όσους τους ζητούσε και έπαιρνε δανεικά που έφαγε, είναι υπάνθρωπος και φέρνει λίγο από χιμπατζή;

Αν η κυβέρνηση δεν βρει διέξοδο διαφυγής, θα υποχρεωθεί σύντομα να ζητήσει δανεισμό, για να πληρώσει μισθούς και συντάξεις - Τότε θα είναι ασφυκτική η πολιτική πίεση πάνω της για να υπογράψει το μνημόνιο 3, αναφέρεται στο δημοσίευμα

ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΣΑΛΙΟ! Ακόμα 207 εκατομμύρια ευρώ από Ταμεία στην Τράπεζα της Ελλάδος

100 εκατ. ευρώ από το ΕΤΑΑ - 15 εκατ. ευρώ από το ΕΤΑΠ -ΜΜΕ και 92 εκατ. ευρώ από τον ΟΑΕΔ

Την μεταφορά 100 εκατ. ευρώ από τα διαθέσιμα ύψους 700 εκατ. ευρώ ενέκρινε ομόφωνα το ΔΣ του ΕΤΑΑ (Μηχανικοί -Γιατροί - Δικηγόροι) στην Τράπεζα της Ελλάδος για την μετατροπή τους σε ρέπος.

Κόντρα Λαφαζάνη με βουλευτές της ΝΔ για τη βιομηχανία ζάχαρης – ΒΙΝΤΕΟ

Σκληρή κόντρα ξέσπασε ανάμεσα στον Παναγιώτη Λαφαζάνη και βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας κατά τη συζήτηση επί της πράξης νομοθετικού περιεχομένου για τη βιομηχανία ζάχαρης στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής.

ΓΡΑΦΗΜΑ! Κυριάκος Μητσοτάκης: Αν δεν είσαι συγγενής δεν διορίζεσαι…

Αιχμές κατά της κυβέρνησης άφησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter με αφορμή διορισμούς συγγενών και φίλων της κυβέρνησης σε δημόσιες θέσεις

Φαήλος: Οι δεξιοί που επιχαίρετε για τον προπηλακισμό Βαρουφάκη, να το κοιτάξετε…

Σχόλιο για τον… απόηχο του προπηλακισμού του Γιάνη Βαρουφάκη από ομάδα αγνώστων στα Εξάρχεια το βράδυ της Τρίτης έκανε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter ο Φαήος Κρανιδιώτης.

ΠΑΣΟΚ: Η κυβέρνηση διαγράφει πρόστιμα μεγαλοοφειλετών

Δύο δισ. ευρώ σε δέκα μέρες από την τακτοποίηση ληξιπρόθεσμων χρεών για μεγαλοοφειλέτες
Βαλαβάνη: Από τους 204.000 οφειλέτες που εντάχθηκαν στη ρύθμιση, οι 72 χρωστούν άνω του ενός εκατομμυρίου ευρώ

Δείτε τις «έξυπνες σφαίρες» των Αμερικανών που κάνουν ελιγμούς!

Η στρατιωτική εταιρεία DARPA, παρουσίασε με ένα βίντεο το νέο της προϊόν Extreme Accuracy Tasked Ordnance ή EXACTO που δείχνει τις έξυπνες σφαίρες να κάνουν ελιγμούς για να χτυπήσουν κινούμενους στόχους.

«SOS» απ'το Γραφείο Προυπολογισμού της Βουλής: Συμφωνήστε γιατί χανόμαστε! Επιστρέφουμε στα ελλείμματα!

Τονίζεται ότι οι αμυντικές δαπάνες δεν είναι σαφές πώς θα χρηματοδοτηθούν, αναφορά που παραπέμπει στην εν κρυπτώ απόφαση να εκταμιευθούν 500 εκατ.$ για τα αεροσκάφη του ΠΝ - Οι συντάκτες της έκθεσης μιλούν για επιστροφή στην εποχή των ελλειμμάτων - Τα ληξιπρόθεσμα χρέη αυξήθηκαν κατά 3,7 δισ. ευρώ

Τίνα Σπάθη, το απόλυτο σύμβολο του σ@ξ των 70s που γύρισε 25 ερωτικές ταινίες μέσα σε 2 χρόνια

Η Τίνα Σπάθη τη δεκαετία του ’70 ήταν το μεγαλύτερο σύμβολο του σ@ξ, καθώς πρωταγωνίστησε σε ερωτικές ταινίες που γνώρισαν μεγάλη επιτυχία.

Οταν έσπασε το κουμπί στην μπλούζα της Κατερίνας Καινούργιου [βίντεο]

Μια στιγμή αμηχανίας, αλλά και... αποκαλύψεων «χάρισε» η Κατερίνα Καινούργιου στους ακροατές και θαυμαστές της.

Γιατί οι πιλότοι χαμηλώνουν τον φωτισμό μέσα στο αεροπλάνο στην προσγείωση και την απογείωση

Τα περισσότερα από τα μέτρα ασφαλείας που λαμβάνονται για τα ταξίδια με αεροπλάνο είναι γνωστά.

Ωστόσο δεν είναι λίγες οι φορές που οι επιβάτες έχουν απορία για κάποια από αυτά. Οπως για παράδειγμα για ποιο λόγο οι πιλότοι χαμηλώνουν το φωτισμό της καμπίνας κατά τη διάρκεια της απογείωσης και της προσγείωσης του αεροσκάφος.

ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΣΑΣ ΜΕ ΣΥΡΙΖΑ! ΕΛΣΤΑΤ: Αύξηση 1,4% στο διαθέσιμο εισόδημα των νοικοκυριών

Αύξηση κατά 1,4%, από 30,1 δισ. ευρώ σε 30,5 δισ. ευρώ, καταγράφηκε το δ΄ τρίμηνο πέρυσι στο διαθέσιμο εισόδημα των νοικοκυριών και των μη κερδοσκοπικών ιδρυμάτων που εξυπηρετούν νοικοκυριά.

ΦΩΤΟ-Τώρα που μας τελείωσε ο Γιάνης θα αρχίσει να δουλεύει η μονταζιέρα του Στάλιν

Αν είναι σωστοί κομμουνιστές και σέβονται την ιστορία τους πρέπει να κάνουν αυτό που έκανε και ο πατερούλης τους ο Στάλιν μόλις...

ΦΩΤΟ-ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΤΙΣ ΣΠΑΤΑΛΕΣ! Τελικά λεφτά υπάρχουν στις ένοπλες δυνάμεις

Σε περίοδο κρίσης, με την ανεργία να καλπάζει, τους μισθούς, όσων εργάζονται να είναι στα τάρτατα (όταν τους παίρνουν…), και τα δημόσια ταμεία να μοιάζουν πλέον με σεληνιακό τοπίο εντύπωση προκαλούν τα ποσά που ενέκριναν τα υπουργεία Εσωτερικών και Άμυνας με κοινή τους απόφαση για να πληρωθούν 30 άτομα, εποχικό προσωπικό στα ΚΕΔΑ Ζούμπερι και Σκοτίνας της Πολεμικής Αεροπορίας.

ΒΙΝΤΕΟ-Φαήλος μαστιγώνει ψεκασμένο ΣΥΡΙΖΑίο

Πρόκειται για κάποιον Μοίρα, αμοιβόμενο υπάλληλο των ΑΝΕΛ και παλαιότερα της ΝΔ (επί Καραμανλή), ο οποίος στην Αγγλία όπου σπούδαζε ήταν μέλος του ΣοσιαλΗστικού Εργατικού Κόμματος (δηλ του εκεί ΑΝΤΑΡΣΥΑ) κάτι που δεν ήξερε ο Φαήλος εξ ου και η έκπληξή του ότι ο τύπος είναι πιο ΣΥΡΙΖΑ απ'τον ΣΥΡΙΖΑ.
Δείτε τι ξύλο έφαγε ο σαλτιμπάγκος που το πρωί καταθέτει στεφάνι στο Πολυτεχνείο και το βράδυ φωτογραφίζεται με τον Κίσσινγκερ:

BINTEO-ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΕΝΕΙΣ ΚΑΝΑ ΠΙΑΤΟ ΞΕΡΕΙΣ; Ν.Βαλαβανη :Τώρα μαθαίνω τα φορολογικά! Δεν ξέρω να κάνω ούτε φορολογική δήλωση

Υπουργός παραδέχεται ότι είναι άσχετος με το αντικείμενο και δεν τρέχει κάστανο! Για τόση μαλάκυνση εγκεφάλου μιλάμε... αρκεί να κυβερνάει η αριστερά για το γίδι τον Έλληνα

Αιφνιδίασε άπαντες με την κυνικότητα της η αναπληρώτρια υπουργός Οικονομικών Νάντια Βαλαβάνη η οποια μιλώντας σε κοινοβουλευτική Επιτροπή  είπε ότι «μόνη της δεν συμπληρώνει  ούτε τη φορολογική της δήλωση» προσθέτοντας πάντα με περισσό θράσος ότι...

Την πρόθεση της Ελλάδας να καθορίσει ΑΟΖ ανακοίνωσε ο Τσίπρας... αλλά μόνο όπου δεν εμπλέκεται η Τουρκία - ΒΙΝΤΕΟ

Σπουδαία ανακοίνωση... ας του πει κάποιος ότι σε αυτές τις περιοχές έχουμε ούτως ή άλλως προχωρήσει και σε χάραξη οικοπέδων...

Την πρόθεση της Ελλάδας να προχωρήσει στον καθορισμό Αποκλειστικών Οικονομικών Ζωνών ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

Η βουτιά σε καταθέσεις και ΑΕΠ σε δυο εικόνες

Η εικόνα του ΑΕΠ είναι ακόμα "καλή" επειδή δεν περιλαμβάνει ακόμα εποχή ΣΥΡΙΖΑ...

Σε χαμηλό 10ετίας βρέθηκαν οι καταθέσεις στις ελληνικές τράπεζες, παρά την επιβράδυνση του ρυθμού εκροών το Μάρτιο, με το ΑΕΠ σε κατάρρευση από το 2008.

Handelsblatt: "Παγώνουν τα πόδια του Τσίπρα" ή στα ελληνικά "ο Τσίπρας σα χ@σμένος"

Μία έκφραση που στα γερμανικά υποδηλώνει φόβο (σ.σ. παγώνουν τα πόδια του), χρησιμοποιεί η γερμανική εφημερίδα Handelsblatt, επιχειρώντας να περιγράψει την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Πρωθυπουργός.

Εμπλοκή στη διαπραγμάτευση -Τι τρέχει με το πολυνομοσχέδιο

Δεν αναμένεται να κατατεθούν σήμερα στο Brussels Group οι προτάσεις της ελληνικής πλευράς που βρίσκονται μέσα στο πολυνομοσχέδιο με τα μέτρα που προτίθεται να πάρει η ελληνική κυβέρνηση.

Τελεσίγραφο Ινφαντίνο σε Κοντονή - Προς συμβιβασμό τα γατάκια ΣΥΡΙΖΑ [βίντεο]

Ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης η κρίσιμη συνάντηση του Σταύρου Κοντονή με τον Τζιάνι Ινφαντίνο για το θέμα της αποφυγής του αποκλεισμού των ελληνικών ομάδων από την Ευρώπη.

ΝΔ: Καταδικάζει την επίθεση εναντίον του ΥΠΟΙΚ

Η Νέα Δημοκρατία καταδικάζει απερίφραστα την επίθεση εναντίον του Υπουργού Οικονομικών Γ. Βαρουφάκη.

Ρουμπινί προβλέπει το τέλος του Τσίπρα: Θα συμβιβαστεί μπροστά στο Grexit

Μήνυμα στην Αθήνα έστειλε από το Μπέβερλι Χιλς ο διάσημος οικονομολόγος Νουριέλ Ρουμπινί, σημειώνοντας πως τελικά θα αναγκαστεί να υποχωρήσει.

FAZ: Πόσο κόστισε η διάσωση της Ελλάδας για τους Γερμανούς

Στο κόστος της διάσωσης της Ελλάδας για τη Γερμανία αναφέρεται σε σημερινό της άρθρο η γερμανική εφημερίδα Frankfurter Allgemeine Zeitung.

ΘΑ ΤΟΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙ Η ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ! Ζώο, οδηγός σχολικού λεωφορείου βίαζε μαθήτρια!

Οδηγός σχολικού λεωφορείου κατηγορείται για ασέλγεια και μάλιστα κατ΄επανάληψη εις βάρος 18χρονης μαθήτριας η οποία φοιτούσε σε ειδικό σχολείο της Αττικής.

Ο σεισμός στο Νεπάλ άλλαξε το ύψος του Εβερεστ: Τι παρατήρησαν οι γεωλόγοι

Ο μεγάλος σεισμός που έπληξε το Νεπάλ το Σάββατο πιθανότατα προκάλεσε μόνιμες αλλαγές στην επιφάνεια της Γης και άλλαξε το ύψος του όρους Εβερεστ, σύμφωνα με τους επιστήμονες.

ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΜΗΡΟΣ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ! Ο Λαφαζάνης γράφει υπέρ της δραχμής: Καλύτερα εκτός Ευρω, καλύτερα ανυποταγή!

Μιλάει για "εναλλακτικούς δρόμους" αλλά δε μας λέει ποιοι είναι αυτοί... προφανώς μας τους φυλάει για έκπληξη

Για έξοδο της Ελλάδαςαπό την Ευρωζώνημιλά ανοικτά ο υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Παναγιώτης Λαφαζάνης σε άρθρο του στο περιοδικό CRASH.

Μάλιστα υποστηρίζει, ότι όχι μόνο μπορούμε να αντέξουμε ένα Grexit, αλλά ότι έχουμε και εναλλακτικές, ενώ η Ε.Ε. δεν διαθέτει.

FT: Επική η συμβολή ΣΥΡΙΖΑ στην πτώση του λαϊκισμού στην Ευρώπη-Τρόμαξε τους υπόλοιπους λαούς και περιόρισε αντίστοιχα κόμματα

Στη συμβολή του ΣΥΡΙΖΑ στην παρακμή του αριστερού λαϊκισμού στην Ευρώπη εστιάζουν οι Financial Times, προειδοποιώντας την ίδια στιγμή, για τις επιπτώσεις της ανερχόμενης ακροδεξιάς ρητορείας.

Γελάει η BILD με τον «κομμουνιστή του σαλονιού»: Η πιο τρελή συνέντευξη της χρονιάς

Ως την «πιο τρελή συνέντευξη της χρονιάς», χαρακτηρίζει η Bild την τηλεοπτική παρουσία του πρωθυπουργού στο Star.

Η μεγαλύτερη σε κυκλοφορία εφημερίδα της Γερμανίας που αναφέρεται στη συνέντευξη του Αλ. Τσίπρα στο Ν. Χατζηνικολάου, ρίχνει αυτή τη φορά τα βέλη της στον Έλληνα πρωθυπουργό και τον χαρακτηρίζει, μεταξύ άλλων, “κομμουνιστή του σαλονιού”, ο οποίος, πλέον, δεν είναι τόσο συμπαθητικός.