30 Απριλίου 2015

Ελληνίδα τραγουδίστρια κάνει pole dancing και αναστατώνει! (video)

Δείτε την να χορεύει αισθησιακά!
 
Ένα καινούριο χόμπι βρήκε η Ειρήνη Παπαδοπούλου και δεν είναι άλλο από το pole dancing. H τραγουδίστρια που έχει αναλογίες που σκοτώνουν, μας δείχνει πως διατηρεί το άψογο καλλίγραμμο κορμί της αφού πέρα από τη γυμναστική βρίσκει και νέους τρόπους άσκησης.

NEO BINTEO από το επεισόδιο της πλάκας του Γιάνη στα Εξάρχεια: «Σόρυ που σου μιλάω έτσι» και «Ανοίξτε το δρόμο να φύγει ο πρόεδρος ρεεε» το σκληρό πέσιμο των άπλυτων

- Νέες εικόνες στην δημοσιότητα από την επίθεση εναντίον του Γιάνη Βαρουφάκη σταΕξάρχεια
- Όλοι οι διάλογοι και το... υβρεολόγιο των αντιεξουσιαστών που τον προπηλάκισαν
- Η ψυχραιμία του υπουργού Οικονομικών που... απέτρεψε τα χειρότερα
- "Είμαι αλλοδαπός και περιμένω την υπηκοότητα" του έλεγε ένας σε έντονο ύφος
- "Και τα σκυλιά σε κράζουνε ρε" φώναζε ένας άλλος
- Μαρτυρία σοκ από αυτόπτη μάρτυρα

H "καυτή" φωτογράφιση της Σαράποβα - ΦΩΤΟ

Η Μαρία Σαράποβα πόζαρε για το εξώφυλλο του βουλγαρικού Esquire (ο φίλος της είναι γνωστός βούλγαρος τενίστας) και το αποτέλεσμα ήταν άκρως εντυπωσιακό.

Η καλλονή τενίστρια φωτογραφήθηκε και με μαγιό, ενώ θέλησε να δώσει μια... "γεύση" στους θαυμαστές της μέσα από το λογαριασμό της στο Instagram.

"Οι Έλληνες που διέπρεψαν παγκοσμίως τον Απρίλιο"

Για ένα ακόμη μήνα Έλληνες από όλα τα σημεία του ορίζοντα, κατάφεραν να διαπρέψουν, να καταργήσουν τα σύνορα και να μας κάνουν περήφανους με τα κατορθώματά τους. Η ομάδα του ellines.com διάλεξε 5 από αυτούς που τον μήνα Απρίλιο με το έργο και την προσωπικότητά τους προκάλεσαν παγκόσμια αίσθηση.

1. Ελευθερία Παλκοπούλου


Διεθνής επιστημονική ομάδα με επικεφαλής την ερευνήτρια Ελευθερία Παλκοπούλου «διάβασε» το πλήρες γονιδίωμα του μαλλιαρού μαμούθ. Το επίτευγμα, μεταξύ άλλων, αποκαλύπτει πως τα μαμούθ γνώρισαν ένα μάλλον μοναχικό τέλος, αφού υπέφεραν δύο μεγάλες πληθυσμιακές συρρικνώσεις, προτού εξαφανιστούν τελείως.

2. Ντιν Μητρόπουλος

\
Το έγκριτο περιοδικό Forbes φιλοξενεί στο εξώφυλλο του τεύχους του Μαΐου 2015, τον Ελληνοαμερικάνο επιχειρηματία και επενδυτή Ντιν Μητρόπουλο. Ο Ντιν Μητρόπουλος είναι γνωστός στον επιχειρηματικό κόσμο για την ικανότητα του να «ανασταίνει» και να αυξάνει την αξία παραδοσιακών προϊόντων και εταιρειών. Αυτή του η ικανότητα είναι ο λόγος που το Forbes τον επέλεξε για εξώφυλλο.

3. Γαβριέλλα Παπαδάκη


Η ελληνικής καταγωγής Γαβριέλλα Παπαδάκη και ο Γκιγιόμ Σιζερόν είναι οι νέοι παγκόσμιοι πρωταθλητές στον χορό. Το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Σανγκάης ήρθε να επιβεβαιώσει ότι οι πρώτες θέσεις στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Στοκχόλμης τον Ιανουάριο και στο Πρωτάθλημα Γαλλίας δεν ήταν τυχαίες.

4. Τζον Ποντέστα


Ο Τζον Ποντέστα είναι ένας βετεράνος της πολιτικής σκηνής των ΗΠΑ. Διετέλεσε Σύμβουλος του Προέδρου των ΗΠΑ, Μπάρακ Ομπάμα από τις αρχές του 2014. Άφησε τη θέση του στον Λευκό Οίκο για να βοηθήσει στην Προεδρική καμπάνια της Χίλαρι Κλίντον το 2016 ως επικεφαλής της. Ανέλαβε την θέση στα μέσα Απριλίου.

5. Γιώργος Λάνθιμος


Ο Γιώργος Λάνθιμος θα διεκδικήσει με την ταινία του «The Lobster» τον Χρυσό Φοίνικα, στο 68ο Φεστιβάλ των Καννών που θα διεξαχθεί από τις 13 έως 24 Μαΐου. Είναι η πρώτη αγγλόφωνη ταινία του Γ. Λάνθιμου. Το σενάριο της ταινίας, που θα διαγωνισθεί ανάμεσα σε 15 άλλες, υπογράφουν ο ίδιος ο σκηνοθέτης και ο Ευθύμης Φιλίπππου. 

* Έλληνες επιστήμονες, ακαδημαϊκοί, καλλιτέχνες, αθλητές, πολιτικοί, επιχειρηματίες, δημοσιογράφοι, εικαστικοί, ζωγράφοι, αστυνομικοί, φωτογράφοι, μάνατζερ, ηθοποιοί, αναδεικνύονται συνεχώς μέσα από δημοσιογραφική έρευνα και την εξαιρετικά πολύτιμη βοήθεια των μελών της κοινότητας. Κάθε μήνα θα σας παρουσιάζουμε τους 5 σημαντικότερους Έλληνες, λαμβάνοντας υπόψιν την επιρροή του έργου τους και την αναγνωσιμότητα της σελίδας τους στο 

ellines.com.

Το "ΥΕΝΕΡΤ" του Ψαριανού και του Δανέλλη

«Η πρώτη φορά αριστερά δεν τηρεί ούτε τα στοιχειώδη προσχήματα», τονίζουν σε κοινή τους δήλωση οι βουλευτές του Ποταμιού Γρηγόρης Ψαριανός και Σπύρος Δανέλλης με αφορμή την πρόσκληση ενδιαφέροντος για τη στελέχωση του Δ.Σ. της ΕΡΤ και προσθέτουν:

"Έφυγε" ο σύζυγος της Ελίζας Βόζεμπεργκ

Τη μάχη με τη ζωή έχασε ο σύζυγος της ευρωβουλευτή της ΝΔ Ελίζας Βόζεμπεργκ.

ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ Ο ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ ΘΑ ΞΑΝΑΘΑΒΕ ΤΟ ΜΝΗΜΕΙΟ! Σύγκρουση Αραμπατζή-Ξυδάκη στη Βουλή για την Αμφίπολη

Η ανασκαφή της Αμφίπολης προκάλεσε σφοδρή σύγκρουση στη βουλή μεταξύ της βουλευτού της ΝΔ Φωτεινής Αραμπατζή και του Αναπληρωτή Υπουργού Πολιτισμού Νίκου Ξυδάκη.

Reuters: Η Ελλάδα θέλει τώρα να πουλήσει τα 7 από τα 14 περιφερειακά αεροδρόμια

Η Ελλάδα προσπαθεί να αλλάξει τους όρους μιας συμφωνίας για την εκμίσθωση 14 περιφερειακών αεροδρομίων σε μια κοινή επιχείρηση με επικεφαλής τη γερμανική εταιρεία διαχείρισης αεροδρομίων Fraport, δήλωσε προς το Reuters πηγή που γνωρίζει το θέμα.

ALERT! ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ Η ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ! Podemos: Παραιτήθηκε ο συνιδρυτής λόγω διαφωνιών με τον Ιγκλέσιας

Ενα ισχυρό «χτύπημα» δέχθηκε το κόμμα των Podemos. Οπως ανακοίνωσε το απόγευμα της Πέμπτης ο Πάμπλο Ιγκλέσιας παραιτήθηκε ο συνιδρυτής Χουάν Κάρλος Μονεντέρο.

ΕΓΓΡΑΦΟ! Πόσο πληρώσαμε για να καβλαντίζεται η Ζωή στη Ρώμη, συνοδεία 13 ατόμων

Πολλή κουβέντα έγινε για το ταξίδι της Ζωής Κωνσταντοπούλου στη Ρώμη προκειμένου να συμμετάσχει στη Διάσκεψη Προέδρων των Κοινοβουλίων.

Την Πρόεδρο της Βουλής συνόδευσε ομάδα 13 ατόμων, ενώ, η Βουλή έδωσε στη δημοσιότητα αναλυτικά ποσά για το πόσο κόστισε το ταξίδι της αποστολής.

Η εκδίκηση της απατημένης: Τον πλήρωσε με το ίδιο νόμισμα και του έστειλε αυτό βίντεο!

Με το ίδιο... νόμισμα επέλεξε να πληρώσει τον φίλο της που την απατούσε πίσω από την πλάτη της.
Η νεαρή γυναίκα του έστειλε βίντεο ενώ βρίσκεται γυμνή στο κρεβάτι με άλλον άντρα, λέγοντάς του "σε απάτησα κι εγώ".

Αυξάνονται τα προνόμια των βουλευτών: 36.000 ευρώ για τα διόδιά τους!

Οι βουλευτές δημιούργησαν νέα προνόμια για τους εαυτούς τους, την ώρα που ψηφίζουν περικοπές για τους υπόλοιπους Έλληνες - 7+1 κινήσεις για να εξοικονομηθούν 30 εκατ. ευρώ

Συνταξιούχοι διέκοψαν τη συνεδρίαση του δ.σ. του ΙΚΑ για τα ταμειακά διαθέσιμα

Επεισοδιακά ξεκίνησε και τελικά διακόπηκε η συνεδρίαση του δ.σ. του ΙΚΑ με θέμα τη μεταφορά των ταμειακών διαθεσίμων στην Τράπεζα της Ελλάδος.

ΕΛΕΟΣ! ΛΥΠΗΣΟΥ ΤΟΥΣ!! Ντάισελμπλουμ: Εγκαλεί Τσίπρα και Βαρουφάκη γιατί δίνουν συνεντεύξεις - Να γίνουν πιο ευσυνείδητοι για να σώσουν την Ελλάδα από την άβυσσο!

Σήμερα, μιλώντας σε ολλανδούς βουλευτές, ο Ντάισελμπλουμ είπε ότι η Ευρώπη είναι προετοιμασμένη για διάφορες εκβάσεις στην αντιπαράθεση ανάμεσα στην Ελλάδα και τους πιστωτές τους.

Κανείς δεν παίρνει στα σοβαρά τον Τσίπρα στις Βρυξέλλες…

Το ερώτημα «τι κρύβεται πίσω από το δημοψήφισμα του Τσίπρα;» απευθύνει με δημοσίευμά του στην ηλεκτρονική του σελίδα το Spiegel.

ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΤΟΥ! Η δήλωση της ημέρας από τον Μπουτάρη: Με τους Τούρκους είμαστε αδέλφια, με τους Εβραίους συνεταίροι

Την δήλωση της ημέρας διεκδικεί επάξια ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης.

Στη συνάντηση εργασίας που είχε με πρωτοβουλία του τουρκικού γραφείου Πολιτισμού και Τουρισμού της Αθήνας, αναφέρθηκε στις προσπάθειες που κάνει προσωπικά από το 2011 για διεύρυνση της συνεργασίας ανάμεσα στη Θεσσαλονίκη και πόλεις της Τουρκίας.

ΣΙΓΑ ΘΑ ΣΚΙΣΤΕΙ ΤΟ ΚΑΛΣΟΝ! Τελεσίγραφο Μαξίμου: «Αν δεν μας δώσει χαλάρωση η ΕΚΤ, δεν παίρνουμε κανένα μέτρο»

Ρελάνς στις πιέσεις των δανειστών κάνει το μέγαρο Μαξίμου στέλνοντας το δικό του τελεσίγραφο: «Αν δεν υπάρξει διαβεβαίωση για χαλάρωση από ΕΚΤ δεν παίρνουμε κανένα μέτρο» έλεγε στενός συνεργάτης του Αλέξη Τσίπρα, προσθέτοντας: «Δεν μπορούμε να κάνουμε βήμα στο κενό».

Χαφιές Καμμένος: Ο Βαρουφάκης φταίει που δεν δίνουμε τα αναδρομικά

Να θυμίσω ότι τις πρώτες μέρες έλεγε ότι θα δωθούν από μίζες που θα πάρει πίσω... και μετά έκανε μια επιτροπή για να καταλήξει στο αυτονόητο... ότι αυτά είναι θέματα του ΥΠΟΙΚ... κατά τ' άλλα πουλάμε σανό στα γίδια

Τα 300 εκατομμύρια ευρώ θα προσεγγίσει το ποσό που θα απαιτήσει η πλήρης εφαρμογή της απόφασης του ΣτΕ που αφορά στην καταβολή των αναδρομικών στα εν ενεργεία στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, της ΕΛΑΣ και του Πυροσβεστικού Σώματος, σύμφωνα με στοιχεία που έχει επεξεργαστεί το υπουργείο Εθνικής 'Αμυνας και αντίστοιχο σχέδιο Κοινής Υπουργικής Απόφασης που έχει προτείνει προς τα συναρμόδια υπουργεία, ειδικά δε προς το επισπεύδον υπουργείο Οικονομικών.

Κοτζιάς, Δούρου, Κουντουρά απαντάνε για τους ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ συγγενών στον ΕΚΛΕΓΜΕΝΟ Κυριάκος

Μεγάλη πίκρα μοίρασε εντός και εκτός Διαδικτύου ένα άκρως επιτυχημένο infographic που ανάρτησε στα social media ο βουλευτής της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης υπό τον τίτλο «Συγγενείς στην Κυβέρνηση» και στο οποίο παραθέτει μια σειρά από συγγενείς, συζύγους και συντρόφους κυβερνητικών στελεχών ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ που έχουν ΔΙΟΡΙΣΤΕΙ σε υπουργεία και δημοσίους οργανισμούς.

Κανέλλη: Καλώς το asset του Τσίπρα. Χαίρεται κύριε Βαρουφάκη - ΒΙΝΤΕΟ

Με μια ξεχωριστή ατάκα υποδέχτηκε η Λιάνα Κανέλλη τον Γιάνη Βαρουφάκη στη Βουλή.

"Μη μου πείτε γιατί χρησιμοποιώ αγγλικές λέξεις, το ξεκίνησε ο Τσίπρας θα το συνεχίσω κι εγώ. Μόλις μπήκε το asset του" ανέφερε χαρακτηριστικά η βουλευτής του ΚΚΕ χρησιμοποιώντας...

ΤΑ ΑΠΟΝΕΡΑ ΣΑΜΑΡΑ-ΒΡΟΥΤΣΗ: Μειώθηκε ελαφρά η ανεργία τον Ιανουάριο

Παρότι η ανεργία πάντα ανεβαίνει το χειμώνα λόγω μη απασχόλησης προσωπικού στον τουριστικό κλάδο... οπότε μπορείτε να καταλάβετε ότι θα έπεφτε ακόμα πιο πολύ το καλοκαίρι αν δεν παίζαμε το πουλάκι μας με ΣΥΡΙΖΑ

Στο 25,7% ανήλθε η ανεργία στην Ελλάδα τον Ιανουάριο του 2015, σημειώνοντας ελαφριά πτώση σε σχέση με τον Δεκέμβριο 2014, σύμφωνα με στοιχεία της Ευρωπαϊκής Στατιστικής Υπηρεσίας (Eurostat) που δόθηκαν στη δημοσιότητα.

ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ ΤΑ ΚΑΝΕ ΤΑ ΧΑΣΙΚΛΙΚΙΑ; Θετικός σε χρήση ινδικής κάνναβης ο Γκιστ!

Το ΕΣΚΑΝ ενημέρωσε τον Παναθηναϊκό ότι ο Τζέιμς Γκιστ βρέθηκε θετικός σε χρήση ινδικής κάνναβης! Αναμένεται η εξέταση και του δεύτερου δείγματος.

ΤΕΤΟΙΟΙ ΜΠΑΚΑΛΗΔΕΣ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ! Βαρουφάκης: Τι να πληρώσεις 1.000 τι 1.040 ευρώ τη βραδιά

Δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να επιβληθεί φόρος μόνο στα υπερπολυτελή καταλύματα, και όχι σε ξενοδοχεία τριών αστέρων, ο υπουργός Οικονομικών, Γιάνης Βαρουφάκης, ο οποίος νωρίτερα είχε διαψεύσει τις συζητήσεις για αύξηση του ΦΠΑ στα νησιά.

ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΕΡΜΑ ΗΛΙΘΙΟ! Η γκάφα του Καρόλου στην Κύπρο! Μπέρδεψε τα κατεχόμενα!

Σε μια μεγάλη γκάφα έπεσε ο πρίγκιπας Κάρολος κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στο Τσανάκκαλε της Τουρκίας για τις εκδηλώσεις για τη μάχη της Καλλίπολης.

ΕΕ και ΔΝΤ έχουν έτοιμο Plan B για Grexit-«Λεφτά μόνο με πλήρη συμφωνία»

Προειδοποίηση σοκ από Ντέισελμπλουμ: Υπάρχει έτοιμο plan B για την Ελλάδα!

Έτοιμη για όλα τα ενδεχόμενα σε σχέση με την Ελλάδα είναι η Ευρωζώνη, δήλωσε ο επικεφαλής του Eurogroup και Ολλανδός υπουργός Οικονομικών Γερούν Ντέισελμπλουμ.

Ελληνικά και Ισραηλινά F 16 πάνω από το Καστελόριζο με χειριστές του Αρχηγούς ΠΑ των 2 χωρών!

Ελληνοϊσραηλινή επίδειξη δύναμης πάνω από το Καστελόριζο! 10 F 16 πέντε ελληνικά και πέντε Ισραηλινά με τα οποία πέταξαν οι Αρχηγοί ΠΑ Ελλάδας και Ισραήλ, απογειώθηκαν στις 13.00 από την αεροπορική βάση της Ανδραβίδας. Πέταξαν στο Κατελόριζο όπου χωρίστηκαν σε δύο σχηματισμούς.

Η απειρία του Μαξίμου θα κοστίσει πολύ ακριβά

Φαήλος Κρανιδιώτης

Ηταν μια ανόητη πρόληψη των παιδικών χρόνων μας, που τη διέλυσαν μεγαλώνοντας η γενική μόρφωση και η ειδικότερη γνώση της αληθινής προσφοράς της Εκκλησίας και του κλήρου στην επιβίωση του έθνους. Τάχα, αν βλέπαμε παπά, ήταν γρουσουζιά, κακό. Και ο τρόπος να το ξορκίσεις ήταν ένας που δεν λέγεται ή να προλάβεις να ακουμπήσεις κάποιον άλλο με το χέρι σου, λέγοντάς του «δικός σου ο παπάς». Κι ο άλλος, ο διπλανός σου συνήθως, το έφερε βαρέως. Παρακολούθησα λοιπόν τη συνέντευξη του πρωθυπουργού στον Νίκο Χατζηνικολάου. Προαναγγελία μετάθεσης ευθυνών διά δημοψηφίσματος.

ΓΑΤΑΚΙΑ! Ελλείψεις σε τρόφιμα στη Ρωσία λόγω εμπάργκο

Μετά το εμπάργκο στις εισαγωγές τροφίμων από τη Δύση που επέβαλε η Μόσχα, εμφανίζονται σοβαρές ελλείψεις και άνοδος τιμών σε βασικά είδη διατροφής στη Ρωσία. Επιπλέον, η χώρα έχει υποχρεωθεί να αναζητήσει άλλους προμηθευτές, εφόσον η εγχώρια παραγωγή δεν καλύπτει τις ανάγκες του πληθυσμού.

Βίντεο: Παρουσιάστρια πέταξε όλα τα ρούχα της μιλώντας για τον Κριστιάνο Ρονάλντο!

Η Yuvi Pallares έκανε ιδιαίτερα ενδιαφέρον το αθλητικό δελτίο ειδήσεων σε κανάλι της Βενεζουέλας

Όπως ακριβώς τη γέννησε η μάνα της έμεινε μια παρουσιάστρια αθλητικού δελτίου ειδήσεων στη Βενεζουέλα, όταν αναφέρθηκε στον άσο της Ρεάλ.

Σκίτσο του Δημήτρη Χαντζόπουλου για το και καλά επεισόδιο Βαρουφάκη στα Εξάρχεια

Δείτε το:

Παραμύθι Μπαρουφάκη σε εφοριακούς έξω από το ΥΠΟΙΚ: Οι δανειστές φταίνε- ΒΙΝΤΕΟ

Διάλογο είχε, πριν από λίγο, ο υπουργός Οικονομικών, Γιάνης Βαρουφάκης,  με εκπροσώπους των εφοριακών, οι οποίοι πραγματοποιούσαν συγκέντρωση έξω από το υπουργείο διαμαρτυρόμενοι για τα μισθολογικά τους.

Βουλευτές ΝΔ: Η κυβέρνηση έχει άγνοια για την αγορά στο διαδίκτυο

Για εξοντωτικό φόρο, που μπορεί να δημιουργήσει ολικοπωλιακές καταστάσεις στο ελληνικό διαδίκτυο, κάνουν λόγο βουλευτές της ΝΔ. Τι αναφέρουν σε ερώτησή τους προς Βαρουφάκη και Παππά

ΕΧΟΥΝ ΤΡΟΜΑΞΕΙ! 1,2 δις υστέρηση εσόδων από ΦΠΑ τριμήνου, μία μέρα πριν τη λήξη της προθεσμίας πληρωμής του!

Τρόμο προκαλούν στο οικονομικό επιτελείο τα στοιχεία των εσόδων κατά τον μήνα Απρίλιο, τα οποία δείχνουν εκτεταμένη καθίζηση των εισπράξεων τόσο σε άμεσους όσο και σε έμμεσους φόρους. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι εισπράξεις από τον Φόρο Προστιθέμενης Αξίας είναι οι χαμηλότερες των τελευταίων ετών.

ΒΙΝΤΕΟ-Έλα μωρή αρρώστια Ποπάρα!

Το κράξιμο κράξιμο αλλά πάνω απ'όλα η ομάδα

Ένα δώρο δέχτηκε η Πόπη Τσαπανίδου από τους συνεργάτες της στο τέλος της εκπομπής. Συγκεκριμένα, της δώρισαν ένα κασκόλ του ΠΑΟΚ με αφορμή την χθεσινή κατάκτηση του πρωταθλήματος βόλεϊ. Στη συνέχεια επακολούθησαν τα ανάλογα πειράγματα και χαμόγελα.

ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ! ΘΥΣΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΥΠΑΡΧΟΝΤΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ! Κυνηγοί θησαυρών αναζητούν ατόφιο χρυσάφι για να σβήσουν το χρέος της Ελλάδας

Μόνο σαν ανέκδοτο το βάζω το παρακάτω ότι δήθεν αλτρουιστές θα βρουν ράβδους χρυσού και θα τους παραδώσουν στο κράτοχαχαχαχαχα

Κρυμμένους θησαυρούς ανά την Ελλάδα, αναζητούν κυνηγοί, σημειώνοντας πως η ανακάλυψή τους θα μπορούσε να σβήσει το χρέος της Ελλάδας ή έστω να «ανακουφίσει» τη χώρα μας, εφόσον έρχονταν στο φως!

ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ! Μητέρα ξύπνησε την ώρα που τη… βίαζε ο 14χρονος γιος της

Σοκάρει η κατάθεση μιας γυναίκας, από το Μπλάκπουλ του Ηνωμένου Βασιλείου, σε βρετανικό δικαστήριο για το πώς ενώ κοιμόταν δέχθηκε σεξουαλική επίθεση από τον ίδιο της το γιο.

Goldman Sachs: Στα 6 δισ. ευρώ οι εκροές καταθέσεων τον Απρίλιο

Στα 6 δισ. ευρώ εκτιμώνται από τη Goldman Sachs οι εκροές καταθέσεων από τις ελληνικές τράπεζες τον Απρίλιο.

Τον πούλο ο Ερντογάν από Κύπριο Πρέσβη και Ευρωπαίους στο Κουβέιτ

- Τιμώμενο πρόσωπο στο Κουβέιτ ήταν ο Τούρκος Πρόεδρος
- Η δεξίωση δόθηκε την περασμένη Τρίτη προς τιμήν του από τον εμίρη της χώρας
- Ο Ερντογάν έβαλε βέτο στο να παρευρεθεί στη δεξίωση ο Πανίκος Κυριάκου
- Διαμαρτυρήθηκε η Κυπριακή Δημοκρατία μετά το περιστατικό και οι Ευρωπαίοι αποφάσισαν να μην τον χαιρετίσει κανείς

La Stampa: Σχέδιο Β' για την Ελλάδα με απομάκρυνση Τσίπρα

Σχέδιο Β' για την Ελλάδα, με οικονομικές και πολιτικές προεκτάσεις, επεξεργάζονται Βερολίνο και Φραγκφούρτη σύμφωνα με την ιταλική εφημερίδα La Stampa.

21χρονη φοιτήτρια κατήγγειλε για βιασμό τρεις γύφτους κι ένα γυφτάκι

[Το ότι ο άλλος ήταν 14χρονος που το ξέρουν; Τους ήξερε η φοιτήτρια και ήξερε ότι αυτός ήταν 14χρονος; Περίεργη ιστορία]

Μια 21χρονη φοιτήτρια ήταν το θύμα βιασμού που σημειώθηκε στην Ξάνθη τη Δευτέρα, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του XanthiPress.gr

Ε ΜΑ ΤΑ ΘΕΛΕΙ Ο Κ@ΛΟΣ ΣΟΥ!Βαρουφάκης: «Πήγα και χθες στα Εξάρχεια για ένα ποτό!»

Ο υπουργός ευχαρίστησε τους συναδέλφους του στη Βουλή για τα λόγια συμπαράστασης - «Η λύση δεν είναι η άτακτη φυγή» δήλωσε

Αποφασισμένος να μην αλλάξει τις συνήθειές του μετά την επίθεση που δέχθηκε στα Εξάρχεια εμφανίζεται ο Γιάνης Βαρουφάκης ο οποίος μια ημέρα μετά το επεισόδιο ξαναπήγε σε μπαρ της περιοχής.

WSJ: Η Ελληνική άκρα αριστερά (ΣΥΡΙΖΑ) ενάντια σε όλο τον κόσμο

«Ο ΣΥΡΙΖΑ χαρακτηρίζει ως προδότη οιονδήποτε διαφωνεί με την οικονομική του πολιτική», αναφέρει η Wall Street Journal στον υπότιτλο του δημοσιεύματος «Η αριστερά στην Ελλάδα ενάντια σε όλο τον κόσμο» στην έντυπη έκδοση της που κυκλοφορεί την Πέμπτη.

Το Grexit θα προκαλέσει ύφεση μεγατόνων και υποτίμηση κατά 50% του νέου νομίσματος

Τις συνέπειες ενός Grexit επιχειρεί να αναλύσει το Business Insider, το οποίο επισημαίνει πως πρόκειται για τον κίνδυνο που αυτές τις ημέρες έχει γίνει πιο ορατός από ποτέ.

Ιος, Υδρα, Φολέγανδρος, τα 3 δημοφιλέστερα νησιά στη Μεσόγειο [εικόνες]

Τις τρεις πρώτες θέσεις μεταξύ των 30 δημοφιλέστερων νησιών στη Μεσόγειο κατέλαβαν κατά σειρά προτίμησης η Ιος, η Υδρα και η Φολέγανδρος.

ΤΑ'ΧΕΙ ΔΕΙ ΟΛΑ! Άσπρισαν τα μαλλιά του Τσίπρα μέσα σε μόλις τρεις μήνες [εικόνες]

Μια σειρά φωτογραφιών του πρωθυπουργού κάτω από το δυνατό ήλιο, αποκαλύπτει πως τρεις μήνες μετά την ανάληψη της εξουσίας, άρχισαν ήδη να ασπρίζουν τα μαλλιά του.

Το κανάλι που χωρίζει το 1ο πόδι της Χαλκιδικής στα δύο -Πεύκα ως τα τιρκουάζ νερά και βάρκες αγκυροβολημένες κάτω από τα σπίτια [εικόνες]

Ενα κανάλι, μια πλατιά διώρυγα, με τα σκάφη αγκυροβολημένα αριστερά και δεξιά, τιρκουάζ νερά, βλάστηση ως τα... βότσαλα και ένα . Το σκηνικό στη Νέα Ποτίδαια Χαλκιδικής μαγεύει.

O Νικόλαος στην άγονη γραμμή Κάσο και Γαύδο με τη φιλανθρωπική οργάνωση «Σύμπλευση» [εικόνες]

Τα νησιά της άγονης γραμμής γυρίζει ο Νικόλαος, γιος του βασιλιά Κωνσταντίνου.

Αιτία είναι η συμμετοχή του για δεύτερη συνεχή χρονιά στις δράσεις της φιλανθρωπικής οργάνωσης «Σύμπλευση» (+πλευση). Η οργάνωση ξεκίνησε από το Λαύριο στις 23 Απριλίου με απλούς εθελοντές και εθελοντές γιατρούς.