01 Μαΐου 2015

Καλό το ποίημα Κοτζιά για τον έρωτα... του Κουράκη όμως για τη στύση την εργατική Πρωτομαγιά είναι καλύτερο

Με έναν... ξεχωριστό τρόπο, με ένα ποίημα σε sms ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς ευχήθηκε καλό μήνα στους φίλους του... το ποίημα όμως είναι λίγο φλώρικο και όπως θα δείτε δεν έχει το δυναμισμό αυτού που έχει γράψει ο Τάσος Κουράκης για την εργατική Πρωτομαγιά.

Οι αλήθειες που κρύβουν για την Πρωτομαγιά:«Μπαούλο στο ξύλο έκαναν τους εργάτες οι σοσιαλΗστές»

Αρχισαν παλι σημερα να μας ζαλιζουν με την εργατικη Πρωτομαγια του 1936 στη Θεσσαλονικη και οσους επεσαν νεκροι στις 8 και 9 Μαιου, δηλ. σχεδον 10 μερες μετα... αντιθετα σαςκρυβουν οτι στην Αθηνα την Πρωτομαγια εγιναν 3 συγκεντρωσεις και ολως περιεργως ο αιμοσταγης Μεταξας δεν ειπε τσακιστε τους και δεν ανοιξε ρουθουνι... σας κρυβουν επισης οτι πχ. το 1923 επι Πλαστηρα που στηριζε ο Βενιζελος ειχαμε...
11 νεκρους, σε αντιστοιχο γεγονος ΄η οτι ο Βενιζελος εστελνε τους συνδικαλιστες της ΓΣΕΕ "διακοπες" στη Φολεγανδρο ΄η οτι ο Παπαναστασιου το 1924 απαγορευσε τη συγκεντρωση και στον Πειραια ειχαμε 2 νεκρους....


Διαβαστε αναλυτικα εδω τι σας κρυβουν:


«Μπαούλο» στο ξύλο έκαναν τους εργάτες, παλαιότερα την Πρωτομαγιά, οι σοσιαλιστές ηγέτες...

ΑΦΟΥ Η ΝΔ ΤΟΝ ΤΑΪΣΕ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ! Κωλοτούμπας «Γαλάζιος» τ. ευρωβουλευτής εξαπέλυσε επίθεση στη ΝΔ και στήριξε…ΣΥΡΙΖΑ

Σχόλιο παρέμβαση για την Εργατική Πρωτομαγιά έκανε ο τ. ευρωβουλευτής Κώστας Πουπάκης στον προσωπικό του λογαριασμό στα social media. Ο Κώστας Πουπάκης με αφορμή την Πρωτομαγιά εξαπέλυσε έμμεση επίθεση στην ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, για τη διαπραγμάτευση των τελευταίων ετών με τους εταίρους και...

«Εκ παραδρομής» το Ίσκρα του Λαφαζάνη προανήγγειλε πρόωρες εκλογές!

Πρόωρες εκλογές προανήγγειλε προς στιγμήν η Ίσκρα του Λαφαζάνη σε άρθρο της για το μήνυμα της φετινής εργατικής πρωτομαγιάς, για να το «μαζέψει» λίγο μετά η σύνταξη της ιστοσελίδας, αφαιρώντας την επίμαχη έκφραση.

Η εντολή του Σαμαρά στους συνεργάτες του

Οι συσκέψεις και οι προβληματισμοί στο στρατόπεδο της Νέας Δημοκρατίας
 
Η αλλαγή στην αντιπολιτευτική τακτική της Νέας Δημοκρατίας το τελευταίο διάστημα είναι κάτι παραπάνω από εμφανής. Ωστόσο αυτή η αναγκαστική αλλαγή μετά τα λάθη των πρώτων ημερών έχει δημιουργήσει έναν νέο προβληματισμό αφού όσο κι αν στηρίζει τον Αλέξη Τσίπρα και την κυβέρνησή του, στη Νέα Δημοκρατία θέλουν να υπάρχει απέναντί του μια μετριοπαθής και αξιόπιστη εναλλακτική λύση.

ΖΟΥΜΕ ΤΡΑΓΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ! Ο Βερολινέζος θαυμαστής του Βαρουφάκη στο κέντρο της Αθήνας - ΒΙΝΤΕΟ

Ένας Γερμανός από το Βερολίνο πλησίασε τον Γιάνη Βαρουφάκη στη συγκέντρωση των συνδικάτων και του μίλησε για τους Έλληνες που εκτελέστηκαν στην Καισαριανή. Ακολούθησε ένας διάλογος μεταξύ των δύο ανδρών, με τον Γερμανό να βγάζει selfie με τον υπουργό Οικονομικών και να του λέει ότι...

Ο Άδωνις «έκοψε κλήση» στον Γιάνη!

Επιλεκτικά εφαρμόζονται όπως φαίνεται οι νόμοι αν κρίνουμε τουλάχιστον με βαση τα όσα αποκαλύπτει μέσω Twitter ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ σχολιάζει με ανάρτηση του:

Και η Χουριέτ γελάει με τον κουτοπόνηρο Τσίπρα που εξαφάνισε το χλιδάτο στυλό

Διεθνείς διαστάσεις έχει λάβει το θέμα με το… στυλό που κρατούσε ο Πρωθυπουργός κατά τη συνέντευξή του στον Νίκο Χατζηνικολάου «στον ενικό» και στο Star.

Μετά τη γερμανική Bild, και η τουρκική Hurriyet φιλοξενεί δημοσίευμα που αναφέρεται στο γεγονός ότι...

ΣΩΣΤΗ!! Μιράντα Ξαφά: Εγώ έχω πάρει όλα τα λεφτά μου από την Ελλάδα – Κριτική στην κυβέρνηση

Σιγά μην τα αφήσει να τα κουρέψουν ο Γλέζος κι ο Στρατούλης για να κάνουν τους καλούς στο πόπολο

Κριτική στην κυβέρνηση άσκησε η Μιράντα Ξαφά, επικεφαλής της E.F. Consulting και πρώην στέλεχος του ΔΝΤ, αποκαλύπτοντας, παράλληλα ότι έχει πάρει όλα τα λεφτά της από τις ελληνικές τράπεζες.

Δημοσκόπηση Metrisi: Στο 9,9% η διαφορά - Μόνο 39,2% ικανοποιημένοι με το έργο της κυβέρνησης.

Προηγείται με 34,1% έναντι 24,2% - «Όχι» σε πρόωρες κάλπες λέει το 47,6% των ερωτηθέντων - Ενισχύεται ο φόβος για στάση πληρωμών ή χρεοκοπία

Τρία είναι τα βασικά συμπεράσματα, σύμφωνα με τα ευρήματα της πανελλαδικής τηλεφωνικής δημοσκόπησης της εταιρείας METRISI, που πραγματοποιήθηκε από 28 έως 30 Απριλίου σε δείγμα 1.108 ατόμων για το protothema.gr.
Πρώτον, ότι...

ΠΟΛΥ ΞΥΛΟ ΣΤΟ ΓΑΤΑΚΙ ΠΟΥΤΙΝ! ΕΕ σε Ρωσία: Φυσικό αέριο από το Τουρκμενιστάν μέσω Ιράν

Γιατί ρε ηλίθιοι πατριώτες του κ@λου δεν τους κόβει το φυσικό αέριο ο γίγαντας Πούτιν; Μήπως το γατάκιξέρει ότι αυτός τους έχει ανάγκη για να πουλήσει ενώ για την Ευρώπη υπάρχουν κι άλλες πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια;

Ο αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Μάρος Σέφκοβιτς, που είναι αρμόδιος για ενεργειακά θέματα, ανακοίνωσε το βράδυ της Πέμπτης ότι η Ευρώπη θα μπορούσε να εισάγει φυσικό αέριο από το Τουρκμενιστάν μέσω του Ιράν, καθώς οι Βρυξέλλες προσπαθούν να περιορίσουν την ενεργειακή εξάρτησή τους από τη Ρωσία.

Στην Ξάνθη ο γιος του Ερντογάν με τη σύζυγό του – Θα παραστούν σε τελετή στον Εχίνο

Στην Ξάνθη ο γιος του Ερντογάν με τη σύζυγό του – Θα παραστούν σε τελετή στον Εχίνο
Ο γιος του Προέδρου της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, κ. Μπιλάλ Ερντογάν, θα επισκεφθεί την προσεχή Κυριακή την Ξάνθη.

Γκάουκ: Οι Ελληνες έχουν δίκιο για τις αποζημιώσεις - Να βρούμε τρόπο να τις καταβάλουμε

Και για να μην περιμένουν τα δις οι ηλίθιοι να πούμε εδώ ότι ο Γκάουκ μιλάει για συγκεκριμένες αποζημιώσεις προς απογόνους θυμάτων σε Δίστομο, Καλάβρυτα κ.λπ

O πρόεδρος της Γερμανίας Γιοάχιμ Γκάουκ εξέφρασε σήμερα την υποστήριξή του προς τα αιτήματα της Αθήνας σχετικά με την καταβολή πολεμικών επανορθώσεων στην Ελλάδα, ακόμα και αν η γερμανική κυβέρνηση έχει επανειλημμένα απορρίψει αυτά τα αιτήματα.

ΕΕ: Η Ελλάδα πήρε 183 εκατ. ευρώ κονδύλια από τα μέσα Μαρτίου

Ευρωπαϊκά κονδύλια, ύψους 183 εκατομμύριων ευρώ, εισέπραξε η Ελλάδα από τα μέσα Μαρτίου, οπότε και ξεκίνησε τη λειτουργία της η νέα Ομάδα Δράσης, με τη συμμετοχή από ευρωπαϊκής πλευράς του αντιπροέδρου της Επιτροπής, Βάλντις Ντομπρόβσκις και από ελληνικής, του αναπληρωτή υπουργού Εξωτερικών για ευρωπαϊκά θέματα, Νίκου Χουντή.

Απίστευτος Σακίλ Ο' Νιλ: Κατάπιε ψάρι από γυάλα στον αέρα [βίντεο]

Ως μπασκετμπολίστας πάντα είχε μια δόση... τρέλας.

Αλλα φαίνεται ότι ο Σακίλ Ο' Νιλ δεν το έχει αποβάλει και από τότε που τερμάτισε την μεγάλη καριέρα του στο NBA.

Η Chanel μήνυσε δύο Έλληνες βιοτέχνες για τσάντες-μαϊμου!

Ο οίκος μήνυσε τους βιοτέχνες για... μαϊμουδιές σε τσάντες και δερμάτινα είδη που αντέγραφαν και πουλούσαν σε πολύ προσιτές τιμές - «Είμαστε απλά θύματα της κρίσης, απλά ήταν σύμπτωση ότι κάποια από τα δικά μας κομμάτια μοιάζανε στα επώνυμα», είπαν στην απολογία τους

Μέχρι κι ο μαρξιστής Μηλιός ρε παπάρα Λαφαζάνη: «Να μείνουμε στο ευρώ, δίχως λιτότητα -Δεν θα ωφελήσει την Ελλάδα το Grexit»

Σε μια ενδιαφέρουσα τοποθέτηση προχώρησε το μέλος της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Μηλιός σε ανοιχτή συζήτηση στο London School of Economics, γύρω από το τι πρέπει να κάνει η κυβέρνηση στις διαπραγματεύσεις με τους δανειστές.

Μιχάλης Ζαμπίδης: Ανακοίνωσε το τέλος της καριέρας του (ΒΙΝΤΕΟ)

Τον επίλογο σε μια τεράστια καριέρα αποφάσισε να γράψει ο Μιχάλης Ζαμπίδης. Ο 34χρονος αθλητής του Kick Boxing μετά από μια παρουσία εικοσιτεσσάρων χρόνων στα ρινγκ, στα οποία κατάφερε να κατακτήσει δεκατέσσερις φορές το τίτλο του παγκόσμιου πρωταθλητή, θα αποσυρθεί με δύο αγώνες.

Απάντηση Ντόρας στα καραγκιοζιλίκια Ξηρού περί θρησκευτικής συνείδησης

Ο έγκλειστος για συμμετοχή στη 17Ν Σάββας Ξηρός δήλωσε την Πέμπτη πως δεν πρόκειται να δεχθεί το ηλεκτρονικό βραχιλάκι επιτήρησης για θρησκευτικούς λόγους επικαλούμενος την Αποκάλυψη του Ιωάννη.

Ειρωνίες Τατσόπουλου για Καμμένο: Δεν καταλαβαίνω γιατί…

Με ένα αιχμηρό σχόλιο μέσα από το Facebook υποδέχθηκε τον Μάη ο Πέτρος Τατσόπουλος.

Ο πρώην βουλευτής αναφέρθηκε με ανάρτηση του στο υπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Πάνο Καμμένο σχολιάζοντας:

Το καλύτερο καλάθι του Αντετοκούνμπο στη φετινή σεζόν στο ΝΒΑ [βίντεο]

Η χρονιά για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και τους Μιλγουόκι Μπακς ολοκληρώθηκε με τον Έλληνα άσο να αποβάλλεται για σπρώξιμο στον Μάικ Ντανλίβι. Ωστόσο αν και η τελευταία εικόνα δεν ήταν η καλύτερη, ο «Greek Freak» πραγματοποίησε μια σπουδαία σεζόν με τη φάση κόντρα στους Νικς να είναι η καλύτερή του.

ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΦΤΑΙΝΕ ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΑΛΛΟΙ! Οι δικαστές εξηγούν γιατί καθυστερεί η απόδοση Δικαιοσύνης: Προτείνουν έξι ρυθμίσεις

Επιστολή προς τον υπουργό Δικαιοσύνης Νίκο Παρασκευόπουλο έστειλε η Ένωση Διοικητικών Δικαστών αιτιολογώντας την καθυστέρηση απονομής Δικαιοσύνης και υπογραμμίζει τη λήψη έξι νομοθετικών μέτρων για την επιτάχυνσή της.

H απρόσμενη αντίδραση του πρέσβη των ΗΠΑ στην Τουρκία σε σεξιστικό σχόλιο -Εβαψε το μαλλί του ξανθό [εικόνες]

Με χιούμορ απάντησε σήμερα ο πρεσβευτής των ΗΠΑ στην Τουρκία στη σεξιστική επίθεση που εξαπέλυσε ο δήμαρχος της Άγκυρας εναντίον της εκπροσώπου της αμερικανικής διπλωματίας.

Συνεργάτης της Μέρκελ: Ενα Grexit θα έχει περισσότερες αρνητικές συνέπειες για την Ελλάδα

Ένα Grexit θα είχε περισσότερες αρνητικές συνέπειες για την Ελλάδα από ό, τι στους άλλους, επεσήμανε στο EurActiv.gr στο Στρασβούργο ο στενός σύμμαχος της Άνγκελα Μέρκελ, Γερμανός ευρωβουλευτής  Έλμαρ Μπροκ.

Βίντεο : Οι Femen επιτέθηκαν στη Μαρίν Λεπέν

Αντιμέτωπη με τρεις γυμνόστηθες γυναίκες, μέλη της φεμινιστικής οργάνωσης Femen, που είχαν γράψει στα σώματά τους τη φράση "Χάιλ Λεπέν", ήρθε η πρόεδρος του ακροδεξιού Εθνικού Μετώπου Μαρίν Λεπέν ενώ εκφωνούσε ομιλία σε συγκεντρωμένους υποστηρικτές της σε μια πλατεία στο κέντρο του Παρισιού.

Έρχεται εκπομπή με σ@ξ «on air» σε κρατικό κανάλι! Αναζητούν... πρωταγωνιστές!

Οι Γερμανοί, για μία ακόμη φορά, έρχονται να πρωτοτυπήσουν. Μετά από μία σειρά εκπομπών που μερικές φορές ξεπερνούν τα όρια, το κρατικό κανάλι ZDF ετοιμάζεται να βγάλει στον αέρα μία εκπομπή που θα σπάσει ταμεία...

Εργατική Πρωτομαγιά χωρίς Τσίπρα αλλά με Βαρουφάκη των εξοχικών και των σπιτιών με θέα στην Ακρόπολη... και φυσικά με κουκουλοφόρους

Θεωρήστε σίγουρο ότι είναι η τελευταία Πρωτομαγιά που εμφανίστηκαν οι Στρατουλο-Σκουρλετο-Βουτσο-Λαφαζάνηδες... του χρόνου μετά τις περικοπές στις συντάξεις, τη διατήρηση του ΕΝΦΙΑ, τη μη αύξηση του κατώτατου μισθού κ.λπ θα πηγαίνουν τοίχο-τοίχο γιατί δεν θα ξέρουν από που θα τους έρθει
Στις εκδηλώσεις - συγκεντρώσεις για την Πρωτομαγιά βρέθηκαν υπουργοί και στελέχη της κυβέρνησης ενώ δεν έλειψαν και οι μολότοφ.

ΦΩΤΟ-Η ερωτική ταινία του Μπονάτσου και της Άντζελας Δημητρίου

Ο Βλάσσης Μπονάτσος ήταν ένας πολυτάλαντος άνθρωπος με έντονη προσωπικότητα, που ασχολήθηκε με διάφορους τομείς του καλλιτεχνικού χώρου, αφήνοντας παντού το στίγμα του. Τραγουδιστής, μουσικός, ηθοποιός, παρουσιαστής, ήταν οι βασικότερες ιδιότητές του.

Επική ατάκα για ΣΥΡΙΖΑ: «Είναι σκληρό να είσαι Κομμουνιστής, εάν δεν έχεις λεφτά - Δεν έχεις να μοιράσεις τίποτα!»

Αιχμηρή προς την ελληνική κυβέρνηση εμφανίστηκε η Megan Greene, πρώην οικονομικός σύμβουλος του Nouriel Rοubini.

Σεισμός Νεπάλ: Νέο συγκλονιστικό βίντεο - Κτίριο καταρρέει σαν χάρτινος πύργος

Στους 5.844 ανέρχονται οι νεκροί από τον ισχυρό σεισμό που έπληξε το περασμένο Σάββατο το Νεπάλ, σύμφωνα με τον νεώτερο απολογισμό που έδωσε στη δημοσιότητα η υπηρεσία αντιμετώπισης καταστροφών του υπουργείου Εσωτερικών της χώρας.

Ποιος είναι ο παλαιοΠΑΣΟΚος γαμ@κουλας του ΣΥΡΙΖΑ που αμφιβάλλει αν βουλευτές της ΝΔ είναι άνδρες

Λένε ότι το 1981 ο συγχωρεμένος ο Ανδρέας Παπανδρέου «έφριξε» με την ποιότητα κάποιων βουλευτών του ΠΑΣΟΚ που το κύμα της αλλαγής έστειλε στο κοινοβούλιο.

Είναι λογικό όταν ένα νέο κόμμα σχεδόν από το πουθενά γίνεται ξαφνικά πλειοψηφία στη Βουλή, να εισέρχεται στη Βουλή κάθε «καρυδιάς καρύδι».

Αντίστοιχα συναισθήματα, υποθέτει κανείς, θα έχει και ο Τσίπρας σήμερα βλέποντας κάποιους βουλευτές του να συμπεριφέρονται μέσα στον ναό της Δημοκρατίας σαν να βρίσκονται σε καφενείο της περιφέρειάς τους.

Τα 28 καλύτερα αξιοθέατα για διακοπές στην Ελλάδα [λίστα & εικόνες]

Τη λίστα με τις 28 κορυφαίες δραστηριότητες στα πιο όμορφα αξιοθέατα της Ελλάδας έβγαλε το Trip Advisor με βάση τη βαθμολογία των χρηστών του.

8 «εξωφρενικές» θεωρίες συνωμοσίες που αποδείχτηκε ότι ήταν πραγματικότητα

Οι θεωρίες συνωμοσίας, ως γνωστόν, ασκούν ιδιαίτερη γοητεία σε ευρύ κοινό, καθώς, πολύ συχνά, φαίνεται πως είναι πολύ πιο εύκολο κάποιος να αποδώσει την ευθύνη για τα κακώς κείμενα του κόσμου και της κοινωνίας σε σκοτεινά κέντρα αποφάσεων παρά σε πολύπλοκα και πολυπολικά δαιδαλώδη συστήματα.

Ουρανοξύστης 57 ορόφων χτίστηκε μέσα σε 19 ημέρες! (video)

Τον τίτλο του ταχύτερου κατασκευαστή στον κόσμο διεκδικεί μια κατασκευαστική εταιρεία στην Κίνα μετά την ανέγερση ουρανοξύστη 57 ορόφων μέσα σε 19 εργάσιμες ημέρες!

Ο Σάκης μοιράζει πόνο στους κομμουνιστές κουλτουριάρηδες: Ανέβασε φώτο από τις πρόβες του «Άξιον Εστί»

Μια φωτογραφία από τις πρόβες πριν τραγουδήσει το «Άξιον Εστί» ανέβασε στο λογαριασμό του στο Instagram ο Σάκης Ρουβάς.

Στην συγκεκριμένη φωτογραφία, διακρίνεται...

ΤΟ ΓΑΤΑΚΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΣΑΚΙΣΕΙ ΤΗ ΜΕΡΚΕΛ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΑΠ ΤΗ ΒΟΥΛΗ! Ο Καμμένος δεν απάντησε ούτε στη δεύτερη ερώτηση για το σκάνδαλο των 500 εκατ. δολ.

Ο υπουργός Άμυνας καλούνταν σήμερα να απαντήσει στην επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή Δράμας του Ποταμιού Κυριάκου Χαρακίδη σχετικά με αποκαλύψεις του «Πρώτου Θέματος» για την ανακατασκευή των πεπαλαιωμένων αεροσκαφών P-3B, επέλεξε όμως τη σιωπή

Άδωνις: Αυτό είναι το νέο εθνικό μας παραμύθι...

«Οι δανειστές μας χρωστούν τα λεφτά που τους ζητήσαμε να δανειστούμε από αυτούς...» σχολίασε ο κοινοβουλετικός εκπρόσωπος της ΝΔ

Με ένα «τιτίβισμα» στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας και πρώην υπουργός Άδωνις Γεωργιάδης σχολίασε τις διαπραγματεύσεις της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ με τους δανειστές.

ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ!Με πρωτομαγιάτικη αφισοκόληση το μήνυμα στους δανειστές

«Δεν εκβιαζόμαστε-Ούτε βήμα πίσω» είναι το σύνθημα σε αφίσες που κυκλοφόρησαν, με αφορμή την Πρωτομαγιά, από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Αδιέξοδο στο Brussels Group: Ζητούνται νέα μέτρα 2-3 δις για πρωτογενές πλεόνασμα 1,5%

Βήμα – βήμα, αλλά χωρίς να κλείνουν τα θέματα ένα προς ένα και να μένουν ανοικτά όλα τα ζητήματα, ξεκίνησαν χθες οι συζητήσεις Αθήνας και δανειστών στο Brussels Group.

Χτύπησε αντίπαλο και αποβλήθηκε ο Αντετοκούνμπο! (VIDEO)

Με αποβολή έκλεισε τη δεύτερη χρονιά του στο NBA ο Γιάννης Αντετονκούμπο. Ο νεαρός άσος των Μιλγουόκι Μπακς έχασε την ψυχραιμία του και έκανε ένα σκληρό αντιαθλητικό φάουλ στον Μάικ Ντανλίβι. Για την ιστορία, οι Σικάγο Μπουλς συνέτριψαν τους Μπακς με 120-66.

Στο φως ήρθαν 30 ακόμα μέτρα της Ανατολικής Στοάς του Γυμνασίου στην Αρχαία Ολυμπία

Σε περαιτέρω αποκάλυψη της Ανατολικής Στοάς του Γυμνασίου στην Αρχαία Ολυμπία - του μοναδικού τμήματος από το εμβληματικό κτίριο που σώζεται, αν και αποσπασματικά- έχουν προχωρήσει οι ανασκαφές στην περιοχή, που διενεργούνται στο πλαίσιο του έργου για την αποκάλυψη και ανάδειξη του μνημείου.

Ο Ντάισελμπλουμ εμφανίζεται ως υπεύθυνος εξυπηρέτησης πελατών στο εστιατόριο που δέχθηκε επίθεση ο Βαρουφάκης [εικόνες]

Εργο πλακατζή; Οπως κι αν είναι, για λίγη ώρα σε ηλεκτρονική σελίδα αναζήτησης εστιατορίων ως υπεύθυνος εξυπηρέτησης πελατών στο «Γιάντες» -το εστιατόριο όπου έγινε το επεισόδιο με τον Γιάνη Βαρουφάκη- εμφανιζόταν ο Ντάισελμπλουμ.

Παπαδημούλης κρατάει έστω τα προσχήματα για τον ΣΥΡΙΖΑ: Οι θρησκευτικές πεποιθήσεις δεν εμπόδισαν τον Ξηρό να αφαιρέσει ανθρώπινες ζωές

Σφοδρή και απολύτως ξεκάθαρη είναι η αντίδραση του Δημήτρη Παπαδημούλη απέναντι στον Σάββα Ξηρό για το βραχιολάκι.

Τραγάκης: Θα ήθελα ένα μπουκάλι νερό – Ζωή: Σε αυτή τη Βουλή θα πίνουμε από τη βρύση και δεν διαφημίζουμε εμφιαλωμένα

Νέο σόου έδωσε η Ζωή Κωνσταντοπούλου στη Βουλή, η οποία τα έβαλε αυτή τη φορά με τις εταιρείες εμφιαλωμένων νερών.

Η συνέντευξη του Άδωνι Γεωργιάδη στο BBC (ΦΩΤΟ)

Συνέντευξη στο BBC παραχώρησε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας κ. Άδωνις Γεωργιάδης.

Μέιν: Ελληνορθόδοξος τράγος καταδικάστηκε για παιδεραστία

Δώδεκα χρόνια φυλάκισης για Ελληνορθόδοξο ιερέα που είχε συλληφθεί για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκου και κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας

Ακιντζί: Δίνουμε την Αμμόχωστο, με αντάλλαγμα λιμάνι και αεροδρόμιο

Η οικονομική κρίση και το φυσικό αέριο διευκολύνουν τη λύση του Κυπριακού - Κάλεσε τον Νίκο Αναστασιάδη, «να δείξει την αποφασιστικότητα, την οποία έδειξε την περίοδο του Σχεδίου Ανάν»

Δημιούργησαν σε ανθρώπους την (ψευδ)αίσθηση ότι έχουν βγει από το σώμα τους και ότι τηλεμεταφέρθηκαν στο χώρο

Ομάδα νευροεπιστημόνων στη Σουηδία ανακοίνωσε ότι κατάφερε να δημιουργήσει τεχνητά σε ανθρώπους την (ψευδ)αίσθηση όχι μόνο πως έχουν βγει από το σώμα τους, αλλά στη συνέχεια πως ‘τηλεμεταφέρθηκαν' σε άλλα σημεία του δωματίου.

AYTO ΠΟΥ ΠΙΝΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΚΑΛΕΣ ΠΑΡΑΙΣΘΗΣΕΙΣ! Μπαλτάκος: Αυτά που κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ σήμερα δίνουν αξιοπρέπεια στη χώρα

Την άποψη ότι οι κινήσεις της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ δίνουν αξιοπρέπεια στη χώρα εξέφρασε ο Τάκης Μπαλτάκος.

Ο πρώην γραμματέας της κυβέρνησης Σαμαρά μιλώντας το βράδυ της Πέμπτης (30/04/2015) στην εκπομπή “Χώρα Εν Καμίνω» στο Kontra Channel δεν έλειψε για άλλη μία φορά να στρέψει τα πυρά του στον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, καλώντας τον να λάβει ο ίδιος την πρωτοβουλία διαδικασίας εκλογής αρχηγού του κόμματος.

ΚΑΝΤΕ ΕΝΑΝ ΜΠΑΦΟ ΚΑΙ ΠΑΤΕ! ΘΑ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΚΕΡΔΑΤΕ! ΛαφαζανοΠλατφόρμα: «Μας καλούν σε ταπεινωτική συνθηκολόγηση»

Αρθρο με τίτλο «"Εταίροι" και δανειστές καλούν την κυβέρνηση σε ταπεινωτική συνθηκολόγηση» δημοσιεύθηκε στην ιστοσελίδα της πλατφόρμας του Παναγιώτη Λαφαζάνη