02 Μαΐου 2015

Αυτή είναι η «ιδανική» γυναίκα - Αθλήτρια, κορμάρα και πίνει... μπύρα! [βίντεο]

Μια πρωτόγνωρη εικόνα απόλαυσαν οι τηλεθεατές στις Η.Π.Α. όταν η Άλι Αλμπερτς στο τέλος του αγώνα ράγκμπι, ήπιε μονορούφι ένα μπουκάλι μπύρα αναγκάζοντας ολόκληρο τον αντρικό πλυθησμό στο twitter να την αποθεώσει παγκοσμίως.

ΓΙΔΙ! Σου έταξαν τα πάντα, δεν έκαναν τίποτα αλλά επιμένεις να μην παραδέχεσαι ότι σε έπιασαν κορόιδο

ΣΟΥ ΕΙΠΑΝ ότι θα καταργούσαν το μνημόνιο με ένα νόμο και με ένα άρθρο με το που θα ανέβαιναν στην εξουσία. ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ.

ΣΟΥ ΕΙΠΑΝ ότι ο πρώτος νόμος που θα έκαναν θα ήταν τα 751 ευρώ βασικός μισθός. ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ.

Πρωτοσέλιδα Κυριακής 3-05-2015

Δείτε τα  (κάντε κλικ για μεγέθυνση):

Εισβολή οπαδών στο ντέρμπι Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός μετά από χειρονομία Σπανούλη [βίντεο]

[Μετά από διακοπή 15' ο αγώνας συνεχίστηκε και έληξε 66-77 υπερ του ΟΣΦΠ]

Ο Βασίλης Σπανούλης έκανε χειρονομία προς τον κόσμο του ΠΑΟ και αυτοί... απάντησαν με ντου στο παρκέ του ΟΑΚΑ, με αποτέλεσμα να διακοπεί το ντέρμπι ΠΑΟ - Ολυμπιακός!

Η ευχή του Άδωνι στον Σάκη Ρουβά που 'χει τρελάνει τα κομμούνια

Στην κεντρική πλατεία της Νέας Σμύρνης, θα ερμηνεύσει απόψε το βράδυ ο Σάκης Ρουβάς, το διαχρονικό έργο των Μίκη Θεοδωράκη και Οδυσσέα Ελύτη «Άξιον Εστί».

Οι ανιψιές του Φλωράκη καταγγέλλουν την Παναγιωταρέα για τη βιογραφία του

Οι ανιψιές του Χαρίλαου Φλωράκη απέστειλαν την Πέμπτη επιστολή προς την ΕΣΗΕΑ (η οποία αναμένεται να συγκαλέσει το Πειθαρχικό), με την οποία απαντούν στους ισχυρισμούς της δημοσιογράφου Άννας Παναγιωταρέα, ότι ο ιστορικός ηγέτης του ΚΚΕ της είχε εμπιστευθεί τα απομνημονεύματά του.

Ο άπλυτος που άκουσε όσα είπε ο Βαρουφάκης στο επεισόδιο στη Βαλτετσίου – ΒΙΝΤΕΟ

Μια νέα μαρτυρία για την επίθεση που δέχτηκε ο Γιάνης Βαρουφάκης σε εστιατόριο στα Εξάρχεια έρχεται στο φως της δημοσιότητας. Σύμφωνα με όσα δήλωσε αυτόπτης μάρτυρας ο υπουργός Οικονομικών αντιμετώπισε τις απειλές των νεαρών με ηρεμία και μετέτρεψε το επεισόδιο σε εποικοδομητικό διάλογο. Δείτε το βίντεο της ΝΕΡΙΤ.

ΝΔ: Η κυβέρνηση εξαπάτησε τον ελληνικό λαό - Δεν μπορεί να εφαρμοστεί το πρόγραμμα

Η κυβέρνηση ομολογεί το ψέμα και προαναγγέλλει δημοψήφισμα ώστε να μεταφέρει το βάρος της δικής της ευθύνης στον ελληνικό λαό, σχολιάζει ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ.

Ε ΠΑΝΕ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΠΙΤΙ-ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΒΡΕΙΣ! Μάρδας: Σήμερα δεν υπάρχουν χρήματα για τα αναδρομικά των συνταξιούχων

Απαισιόδοξος αναφορικά με τα χρήματα που δικαιούνται ως αναδρομικά οι συνταξιούχοι, εμφανίστηκε ο Δημήτρης Μάρδας.

ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΤΟ ΛΕΕΙ; ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ; Βούτσης: Δεν πρέπει να διατηρηθεί ο ΕΝΦΙΑ

Άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να έρθουν μέτρα που θα αφορούν μετάθεση προεκλογικών υποσχέσεων για αργότερα. Απολύτως προκλητικές οι συμπεριφορές του Ντάισελμπλουμ.

Ο ντελάλης αναγγέλλει τη γέννηση της πριγκίπισσας - ΒΙΝΤΕΟ

Η δούκισσα του Κέμπριτζ, σύζυγος του Βρετανού πρίγκιπα Ουίλιαμ, έφερε σήμερα στον κόσμο το δεύτερο παιδί του ζευγαριού, το οποίο είναι κορίτσι, όπως ανακοίνωσαν τα Ανάκτορα του Κένζινγκτον, η οικία του ζευγαριού.

Ο πατέρας κι η πεθερά του Βαρουφάκη κάνουν… πολιτική παρέμβαση!

«Για αυτό τον χτυπούν»-Τι πιστεύει για τον γιο του ο Γιώργος Βαρουφάκης

«Είναι άξιος, αξιοπρεπής και λέει την αλήθεια. Ζητάει αυτό που πρέπει και δεν κάνει πίσω. Θα παλεύει, μέχρι να κερδίσει το ελάχιστο. Δεν τους πάει, δεν τους ταιριάζει. Γι’ αυτό τον χτυπούν».

ΠΑΟΚ: Με τις κούπες στον Πύργο τον λευκό!

Το γλέντι για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, επομένως και του νταμπλ, δεν έχει κοπάσει ακόμα στον ΠΑΟΚ! Οι παίκτες του Γιάννη Καλμαζίδη βρέθηκαν σήμερα στο Λευκό Πύργο, παρέα με τις δύο κούπες που κατέκτησαν, συνεχίζοντας στο ίδιο εορταστικό φόντο.

Αυτός είναι ο ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ για τη Νέα Δημοκρατία!

""Πουλιά στον αέρα πιάνουν ""αυτοί ο 15 πρώην βουλευτές της ΝΔ εκ των οποίων μάλιστα κάποιοι είναι και""αρκετά πρώην"".
Ζητούν άμεσα Συνέδριο για να

Θάνος Τζήμερος: Ας μην παίζουμε με τις λέξεις.Τους λαθρομετανάστες θα τους λέμε λαθρομετανάστες. Τελεία και παύλα

Την ενόχληση του πρόεδρου της Δημιουργίας Ξανά έχει προκαλέσει η προσπάθεια αριστερών κύκλων τις τελευταίες μέρες να επιβληθεί στο δημόσιο διάλογο ο όρος "παράτυποι" μετανάστες για όσους εισέρχονται παράνομα στη χώρα μας αντί για "παράνομους" μετανάστες ή "λαθρομετανάστες" όπως είναι σύνηθες να τους αποκαλούν μέχρι τώρα.

Πόσων ετών είναι οι Μητσοτάκης, Μέρκελ, Τσίπρας, Κωνσταντοπούλου; (ΦΩΤΟ)

Ένα app μπορεί να σου δείξει σε μερικά δευτερόλεπτα την ηλικία σου με βάση μια φωτογραφία! Ποια ήταν τα αποτελέσματα που πήραμε χρησιμοποιώντας τις φωτογραφίες 11 πρωτοκλασάτων πολιτικών;

Για να ’χουμε... καλό ρώτημα

Θέλω να διαβάσετε το ερώτημα που ακολουθεί και να το απαντήσετε αφού το σκεφτείτε για μερικά δευτερόλεπτα. «Θα εξουσιοδοτούσατε την κυβέρνηση να υπογράψει μια νέα συμφωνία με τους δανειστές, ακόμη και αν αυτή απέβαινε εις βάρος των ασθενέστερων οικονομικά ομάδων;» Υποθέτω ότι ένας μεγάλος αριθμός, ίσως οι περισσότεροι, θα απαντούσε «όχι». Δείτε, όμως, πώς θα άλλαζε η απάντησή σας αν στην ίδια ερώτηση έμπαινε και η εξής προσθήκη:

Οι 10 συντομότερες πτήσεις στον πλανήτη. Δύο από αυτές στην Ελλάδα!

Υπάρχουν πτήσεις που ξεχνάς πότε μπήκες στο αεροπλάνο και πότε βγήκες. Όπως αυτή που συνδέει το Λος Άντζελες με την Νέα Ζηλανδία και με διάρκεια 15 ώρες είναι η μεγαλύτερη απευθείας πτήση στον πλανήτη. Υπάρχουν και άλλες που δεν κατάλαβες πότε απογειώθηκε το αεροπλάνο και πότε προσγειώθηκε από το σύντομο της πτήσης.

ΣΚΙΤΣΟ: Έτσι κρατάει τις κόκκινες γραμμές ο Αλέξης

Σκίτσο του Δημήτρη Χαντζόπουλου:

Η δυνατότητα και η ειρωνεία

Μόλις τις προάλλες, ο Λεωνίδας Μπόμπολας, ένας από τους πλέον ισχυρούς ανθρώπους στην Ελλάδα, συνελήφθη για μια φορολογική εκκρεμότητα γύρω στα 4,5 εκατομμύρια, αν συγκράτησα σωστά τον αριθμό. Με βάση διάταξη νόμου, την οποία πέρασε η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, ο Λ. Μπόμπολας πλήρωσε κάπου 1,8 εκατομμύρια και η υπόθεση διευθετήθηκε.

Σκίτσο των Financial Times αποδομεί την ελληνική διαπραγματευτική γραμμή

Με ένα σκίτσο που δείχνει τον Αλέξη Τσίπρα να προσπαθεί εναγωνίως να κρατήσει κοντά τα «βαγόνια» της Ελλάδας και της Ευρώπης σχολίασε ο σκιτσογράφος των Financial Times Ίνγκραμ Πιν τις εξελίξεις όσον αφορά την υπόθεση της Ελλάδας.

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ 500 ΔΙΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ! Μέρκελ: Εχει ευθύνη η Γερμανία για όσα προκάλεσε στο Β' Παγκόσμιο Πόλεμο

Φυσικά και η Μέρκελ μιλάει για ηθική ευθύνη ενώ όσον αφορά τις αποζημιώσεις κουβέντα θα δεχθούν μόνο για αποζημιώσεις των απογόνων των θυμάτων... οπότε ας ξεχάσουν οι ηλίθιοι τα περί 100 δις, 200, δις ή 300 δις για αποζημιώσεις, καταστροφές, πολεμικά δάνεια κ.λπ

Μετά την παρέμβαση Γκάουκ που ανέφερε ότι οι Ελληνες έχουν δίκιο για τις πολεμικές αποζημιώσεις και πρέπει η Γερμανία να τις πληρώσει, σειρά πήρε η Ανγκελα Μέρκελ.

"ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΔΕΛΦΟΣ ΣΥΡΙΖΑ"! Βαλαβάνη: Σύντομα θα μπορούμε να παρακολουθούμε τις αναλυτικές κινήσεις λογαριασμών

Όταν έλεγε η ΝΔ ότι αυτά πρέπει να εφαρμοστούν όλοι αυτοί μίλαγαν για "μεγάλο αδελφό"...

Θέμα χρόνου είναι να μπορούν οι ελεγκτικοί μηχανισμοί να έχουν ενημέρωση για τις αναλυτικές κινήσεις των λογαριασμών των φορολογουμένων.

Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων: Εισβολή φοιτητών σε συνεδρίαση της Συγκλήτου

Μετ’ εμποδίων, λόγω εισβολής φοιτητών, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο η συνεδρίαση της Συγκλήτου του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, η οποία τελικά διακόπηκε!

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΛΕΕΙ ΤΗ ΜΑΛ@ΚΙΑ ΤΟΥ! Τσακαλώτος: Υπήρχε κενό συντονισμού στη διαπραγμάτευση

Για δυσλειτουργίες και κενό συντονισμού στην ομάδα διαπραγμάτευσης της κυβέρνησης, το οποίο προτίθεται να καλύψει με το νέο του ρόλο, κάνει λόγο ο Ευκλείδης Τσακαλώτος σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Επένδυση, στηρίζοντας πάντως τον Γιάνη Βαρουφάκη. Ακόμη, και ο αναπληρωτής υπουργός Διεθνών Σχέσεων κάνει επίσης εμμέσως λόγο για δημοψήφισμα, λέγοντας «όχι» σε νέα υφεσιακά μέτρα.

Oμολόγησε τη δολοφονία της συντρόφου του στη Βάρη 37χρονος Βούλγαρος

Στον Εισαγγελέα οδηγήθηκε ο 37χρονος υπήκοος Βουλγαρίας που κατηγορείται ότι δολοφόνησε την 43χρονη ομοεθνή σύντροφό του, χθες το βράδυ, σε δρόμο της Βάρης.

Ανθρώπινη σημαία: Iντερνετική μόδα για (φιγουρατζήδες) γυμνασμένους

Κάνετε κάμψεις, έλξεις και κοιλιακούς κάθε ημέρα, αλλά δεν σας αρκεί η ικανοποίηση από το ότι ζείτε μία (κατά τεκμήριο) υγιεινή ζωή και θέλετε να το μάθουν κι οι άλλοι; Τώρα υπάρχει λύση: Αποδείξτε πόσο γυμνασμένος/η είστε καταφέροντας τη δύσκολη στάση της «ανθρώπινης σημαίας».

Όλα τα σενάρια για την κάλυψη του δημοσιονομικού κενού: ΕΝΦΙΑ, εισφορά και… Λοταρία

Την αύξηση των συντελεστών της έκτακτης εισφοράς αλληλεγγύης για εισοδήματα άνω των 50.000 ευρώ σχεδιάζει μεταξύ άλλων η κυβέρνηση, για να καλύψει το δημοσιονομικό κενό του 2015. Ταυτόχρονα εξετάζει τη διατήρηση του Ενιαίου Φόρου Ιδιοκτησίας Ακινήτων που αποφέρει στα ταμεία του κράτους περί τα 2,65 δισ. ευρώ.

Τι είναι αριστερό και τι δεν είναι...

Επειδή τα συνθήματα δίνουν και παίρνουν, η δημαγωγία θριαμβεύει κι ένα νέο πελατειακό σύστημα στήνεται, αναρωτιέμαι τι άραγε είναι «προοδευτικό» από όσα ακούγονται ή νομοθετούνται. Ποιο είναι το μέγα πρόβλημα στη διαχείριση της κρίσης τα τελευταία πέντε χρόνια; Χωρίς αμφιβολία η άδικη κατανομή των βαρών. Τι έχει πει και τι έχει κάνει μέχρι στιγμής η κυβέρνηση για να ανατρέψει αυτή την αδικία; Τίποτε απολύτως. Και ποιες είναι οι «κόκκινες γραμμές» στις οποίες ορκίζεται;

Εξαχρείωση στα Εξάρχεια

​Σε μια ευνομούμενη δημοκρατική Πολιτεία καθείς έχει το δικαίωμα να πάει όπου θέλει. Οποιος κι αν είναι, ό,τι δουλειά κι αν κάνει: ο κ. Γιάνης Βαρουφάκης μπορεί να τρώει ανενόχλητος στο «Γιάντες» και ο κ. Νίκος Δένδιας να πίνει τον καφέ του στο «Φλοράλ».

Βούλτεψη: Προώθηση fast track διορισμών στο ΔΣ στην ΕΡΤ & πρόσληψη βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ

Την προώθηση «εκλεκτών του» στο ΔΣ της ΕΡΤ μέσω των «fast track» διαδικασιών για το ΔΣ της ΕΡΤ, και την επαναπρόσληψη βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ στο κανάλι, προωθεί ο Νίκος Παππάς σύμφωνα με τη βουλευτή της ΝΔ Σοφία Βούλτεψη.

Ο Έλληνας που ανοίγει ένα κατάστημα την εβδομάδα στην Κίνα (φωτό)

«Αν η μισή μου καρδιά βρίσκεται, γιατρέ, εδώ πέρα η άλλη μισή στην Κίνα βρίσκεται». Οι στίχοι των Γιάννη Ρίτσου και Ναζίμ Χικμέτ ταιριάζουν γάντι στην οικογένεια Κουτσολιούτσου, τους ιδιοκτήτες του επιχειρηματικού ομίλου Folli Follie, που κατάφεραν να γίνουν «φίρμες» πρώτα στην Ασία -με μεγάλο σταθμό την Κίνα- και μετά στην ίδια τους τη χώρα.

Οι Έλληνες χορηγοί της Χίλαρι Κλίντον

Οι "χρυσοφόρες" επαφές του Μπιλ Κλίντον και ο ρόλος του Hellenic Initiative

Η Ελλάδα μπορεί να περνάει πολύ δύσκολες ώρες, με τα ταμεία να αδειάζουν γρήγορα και τους πολίτες να είναι βυθισμένοι στην αβεβαιότητα για το μέλλον, ωστόσο στις ΗΠΑ οι Ελληνες παραμένουν ένα από τα ισχυρότερα λόμπι. Η δύναμή τους είναι τόσο μεγάλη, που αποτελούν το μήλον της Εριδος για τους υποψήφιους προέδρους.

Οικονομικά φυλλάδια - κάρτες - αφίσες !!

 

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΦΥΛΛΑΔΙΑ - ΚΑΡΤΕΣ - ΑΦΙΣΕΣ !!!

ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ !!!

 
         
   

   
         
Αυτό το μήνυμα πληροί τις προϋποθέσεις της Ευρωπαϊκής νομοθεσίας περί διαφημιστικών μηνυμάτων. Κάθε μήνυμα θα πρέπει να φέρει τα πλήρη στοιχεία του αποστολέα ευκρινώς και θα πρέπει να δίνει στον δέκτη τη δυνατότητα διαγραφής. (Directiva 2000/31/CE του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Relative as A5-270/2001 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Παρακαλώ δεχθείτε τις απολογίες μας για οποιαδήποτε ενόχληση σας προκαλέσαμε.

IMAGE Διαφημιστική
Κερκύρας 23
Ιωάννινα
Τηλ: 26510 68500

Διαγραφή από τη λίστα

Αυτό Είναι Το Αγαπημένο Βίντεοπαιχνίδι της NASA που Κυκλοφορεί από Σήμερα

Να μια φράση που δεν διαβάζεις πολύ συχνά: έπειτα από δύο χρόνια σκληρής δουλειάς, πολύ feedback από πελάτες και fans, επιτέλους βγαίνει ένα νέο παιχνίδι. Αυτή είναι, εν τάχει, η ιστορία του Kerbal Space Program: του αγαπημένου παιχνιδιού της NASA, που έχει καταφέρει να τραβήξει την προσοχή δύο διαστημικών οργανισμών, έχει πουλήσει δεκάδες χιλιάδες αντίτυπα και έχει χιλιάδες followers στο Reddit, χωρίς καν να έχει κυκλοφορήσει.

Δέος: Εικόνες από άλλον πλανήτη [εικόνες]

Η φύση απεχθάνεται την μονοχρωμία.

Αχανείς έρημοι, σπάνιες λίμνες, εξωπραγματικά δέντρα. Δείτε μερικά από τα πιο πολύχρωμα τοπία φροντισμένα στην εντέλεια από την μητέρα φύση.

Βρούτσης σε Λεουτσάκο: Την Ελλάδα κυβερνάτε όχι το μπακάλικό σας... ΒΙΝΤΕΟ

Κόντρα ξέσπασε στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του Mega, ανάμεσα στον βουλευτή του Σύριζα, Στ. Λεουτσάκου και του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Γ. Βρούτση.

Το "κάψιμο" Βαρουφάκη και η προσγείωση Τσίπρα

Ο Βαρουφάκης "κάηκε" εσκεμμένα εξαντλώντας τα περιθώρια συζητήσεων με τους πιστωτές ή ήταν αναποτελεσματικός στην διαδικασία;

Οπως αναμενόταν, ο Τσίπρας σαν καλός "κόουτς", δεν θα έβγαζε τον Βαρουφάκη από το παιχνίδι για να τον εκθέσει τώρα, ο οποίος αφού πήρε την "κίτρινη κάρτα" παίζοντας καταστροφικά κόντρα στο φαβορί, έπρεπε να προφυλαχθεί.

Σοκ στο Βόλο: «Παραγγελιά» από ανήλικο γύφτο η δολοφονία πατέρα τριών παιδιών από Αλβανό!

Δεκαεπτάχρονος τσιγγάνος ζήτησε από 30χρονο Αλβανό να τον βοηθήσει να λύσει τη διαφωνία με έναν 29χρονο Έλληνα - Το θύμα είχε ζητήσει από τον 17χρονο να σταματήσει να παρενοχλεί την αδελφή του

«Μπλόκο» στον εκσυγχρονισμό του «Amber Alert» από τον Σπίρτζη

Ο αναπληρωτής υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων απέρριψε το αίτημα του «Χαμόγελου του Παιδιού» χαρακτηρίζοντας την πρόταση του για χρηματοδότηση του προγράμματος ασαφή

ΠΟΥ ΤΙΣ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΑΛ@ΚΙΕΣ; Βαρουφάκης: Είμαι ελευθεριάζων Μαρξιστής

«Η Ελλάδα μπορεί και χωρίς νέο δάνειο υπό την προϋπόθεση να γίνει μια σημαντική αναδιάρθρωση του χρέους της» δηλώνει σε συνέντευξη του στην Εφημερίδα των Συντακτών ο Γιάνης Βαρουφάκης.

ΕΣΥ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΧΑΣΑΠΗΣ! Βούτσης: Θέλουν να γίνουμε γκαρσόνια της Ευρώπης

«Μοιράζουν τα λεφτά αλλού και εξαιρούν την Ελλάδα» δήλωσε ο υπουργός Εσωτερικών που δεν του περνάει απ'το μυαλό ότι οι "αλλού" ακολουθούν τους κανόνες και δεν λένε τις παπαριές που λέει ο ίδιος ή δεν έχουν  υπουργούς γονείς ληστών - «Δεν θα φύγουμε από τις κόκκινες γραμμές μας» - «Δεν θα υπάρξει δημοσιονομική επιβάρυνση από την επιστροφή των απολυμένων» είπε και γέλασε και το παρδαλό κατσίκι

Aπόφαση ΣτΕ με υψηλό κόστος

Από 1,5 έως 4,5 δισ. ευρώ, σε περίπτωση που θα έχει αναδρομική ισχύ, αναμένεται να «κοστίσει» η διαφαινόμενη κρίση της Ολομέλειας του Συμβουλίου της Επικρατείας περί αντισυνταγματικότητας των περικοπών που έγιναν το 2012 σε κύριες και επικουρικές συντάξεις, σχεδόν στο σύνολο των ασφαλισμένων, στον ιδιωτικό τομέα και στις ΔΕΚΟ.

ΕΠΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ-Ηρωικός εργατοπατέρας ΓΣΕΕ μιλά μπροστά σε άδεια πλατεία!

Όντως είναι ο ήρωας της ημέρας . Μπροστά στην άδεια πλατεία Κλαυθμώνος ...ξεπερνώντας και τους κατά καιρούς γραφικούς πολιτικούς που βγάζουν λόγο μόνοι στους δρόμους , παρά το γεγονός οτι δεν πήγαν ούτε οι άλλοι εργατοπατέρες στην συγκέντρωση πήρε πάνω του την υπόθεση και έβγαλε τον καθιερωμένο λόγο της ΓΣΕΕ!

Γιατί το δημοψήφισμα είναι μπλόφα

Στην συνέντευξη του στον Ενικο του Νίκου Χατζηνικολάου ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας μας ενημέρωσε ότι «έχει λάβει από τον Ελληνικό λαό εντολή λύσης εντός του Ευρωπαϊκού πλαισίου. Εφόσον η συμφωνία που θα προκύψει δεν θα είναι τέτοια, θα αποφασίσει ο λαός». 

Την επόμενη μέρα ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκης σε συνέντευξη στον ρ/σ «Στο Κόκκινο» επεσήμανε ότι η ελληνική κυβέρνηση στοχεύει σε μια μίνιμουμ συμφωνία, ωστόσο «σε περίπτωση αδιεξόδου, υπάρχει η λύση της προσφυγής στο λαό».

Αν θελήσουμε να σκεφτούμε νηφάλια τις εκδοχές ενός πιθανού δημοψηφίσματος θα δούμε ότι και αυτό δεν αποτελεί τίποτα άλλο παρά μια μπλόφα για να καμφθούν οι Ευρωπαίοι και να απελευθερώσουν χρηματοδότηση.

Ας υποθέσουμε ότι η χώρα δεν θα σκάσει στα χέρια του Τσίπρα την επομένη της ανακοίνωσης δημοψηφίσματος όπως έχει ενημερωθεί αρμοδίως ότι θα συμβεί.

Δικαιολογείται ο αποκλεισμός των ομοφυλόφιλων από τη δωρεά αίματος σύμφωνα με το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο

Ο διαρκής αποκλεισμός των ομοφυλοφίλων από την δωρεά αίματος στη Γαλλία λόγω των κινδύνων του AIDS μπορεί να δικαιολογείται, αλλά υπό αυστηρές προϋποθέσεις, αποφάσισε η ευρωπαϊκή δικαιοσύνη, μια απόφαση που πιθανόν να υποχρεώσει σε υπαναχώρηση τις γαλλικές αρχές.

Τι αλλάζει σε Πανελλαδικές, πρότυπα και πειραματικά σχολεία

Αλλαγές στο σύστημα των πανελληνίων εξετάσεων από το σχολικό έτος 2015 – 2016, διάκριση των προτύπων από τα πειραματικά σχολεία, καθώς επίσης αλλαγές στη διαδικασία επιλογής νέων στελεχών εκπαίδευσης (διευθυντές, προϊστάμενοι σχολικών μονάδων και διευθυντές εκπαίδευσης), περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, το σχέδιο νόμου του υπουργείου Παιδείας κατατέθηκε στη Βουλή.

ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΙΔΕΕΣ Ο ΚΟΥΡΟΥΠΛΗΣ! Βενεζουέλα: Με δακτυλικά αποτυπώματα η αγορά φαρμάκων

Με αυτόν τον τρόπο προσπαθεί να αντιμετωπίσει την ελλείψεις που υπάρχουν στη χώρα

Νέο σύστημα στην αγορά φαρμάκων υιοθετεί η Βενεζουέλα αφού απαιτεί από τους πολίτες τα δαχτυλικά τους αποτυπώματα για την αγορά φαρμάκων.

Σφαγή Ταφύλλη-Αρχηγών για το ποιος θα υπογράφει πρώτος και ο Καμμένος παρατηρητής

Η μάχη που γίνεται στο ΥΠΕΘΑ για τον ρόλο που θα έχει ο γνωστός ΣΥΡΙΖΑίος, συνεργάτης της Lockheed, Γενικός Γραμματέας Γιάννης Ταφύλλης είναι μόνιμη μετά από τον διορισμό του. Δεν είναι μυστικό κι ας μην το αποδέχονται δημοσίως ούτε από το ΥΠΕΘΑ,ούτε από το περιβάλλον του Ταφύλλη ότι για τις αρμοδιότητες του Γενικού Γραμματέα υπήρχαν διαφωνίες.

ΞΥΔΑΚΙ! Οργισμένη η Άγκυρα για την Τριμερή της Λευκωσίας – Τσαβούσογλου: «Χωρίς την Τουρκία κανένα βήμα δεν ισχύει στην Ανατολική Μεσόγειο»

- Δηλώσεις όλο «χολή» από Τσαβούσογλου και υποδείξεις στην Αθήνα
- Ο κ. Τσαβούσογλου για το Κυπριακό είπε ότι "όλα θα πάρουν το δρόμο τους και ότι η Τουρκία είναι εγγυήτρια δύναμη"
- Η απάντηση Τσαβούσογλου στις δηλώσεις του Έλληνα ΥΠΕΞ για το Κυπριακό
- Υποδείξεις προς την ελληνική κυβέρνηση για πιο "ενεργή διπλωματία", ασκώντας πιέσεις στην Λευκωσία

ΒΑΛΕ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΣΥΝΕΤΑΙΡΟ ΝΑ ΛΥΘΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ! Ο «άγνωστος πόλεμος» γνωστού επιχειρηματία με το Δήμο Κηφισιάς

Χαρακτηριστικό παράδειγμα γιατί φτάσαμε εδώ και θα πάμε ακόμα χειρότερα αφού μετά από 5 χρόνια μνημόνιο δεν άλλαξε τίποτα: Επένδυσε περισσότερα από 250.000 ευρώ και ο Δήμος του σφραγίζει το μαγαζί

Άφησε το εξωτερικό για να έρθει με την οικογένειά του να ζήσει στην Ελλάδα. Μαζί του έφερε και τις οικονομίες μιας ζωής να τις επενδύσει στη χώρα που γεννήθηκε. Άνοιξε επιχείρηση και έδωσε σε δεκάδες άτομα εργασία.

Πολύ σκληρή για να πεθάνει - Η γυναίκα που επέζησε από το σεισμό στο Νεπάλ και από το τσουνάμι το 2004

Μπορεί να ακούγεται απίστευτο, είναι όμως αληθινό. Μία 30χρονη εθελόντρια την οποία κυνηγά η... τύχη, επέζησε από το τσουνάμι του 2004 στην Ταϊλάνδη, όμως η τύχη δεν την εγκατέλειψε και ξανα-σώθηκε από το φονικό σεισμό στο Νεπάλ.