04 Μαΐου 2015

21χρονη Δανέζα "ΟΝΝΕΔίτισσα", με τα εσώρουχα σε καυτή φωτογράφιση [εικόνες]

Η Nikita Klæstrup είναι η 21χρονη Δανή πολιτικός που δε χάνει ευκαιρία να προκαλεί με την εμφάνισή της, αλλά και με τις σέξι φωτογραφίες της που ανεβάζει στους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media.

ΠΕΦΤΟΥΜΕ ΑΠ'ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ! Οι απολυμένοι ΣΥΡΙΖΑίοι της ΕΡΤ βρίζουν δημοσιογράφους επειδή κάνουν κριτική στην Ζωή Κωνσταντοπούλου!

Δείγματα νομιμοφροσύνης στη νέα κυβέρνηση, ενόψει της επαναλειτουργίας της ΕΡΤ και των επικείμενων προσλήψεων, πρέπει να δίνουν οι απολυμένοι δημοσιογράφοι της δημόσιας τηλεόρασης.

ΝΑ ΚΙ ΕΝΑ ΚΑΛΟ! Το μνημόνιο αύξησε τις πο@τάνες!

Σύμφωνα με ερευνητές, πριν από το Μνημόνιο το φαινόμενο αυτό δεν παρατηρούνταν

Στα ύψη βρίσκεται ο τζίρος από την πορνεία στην Ελλάδα που φτάνει τα 600 εκατ. ευρώ ετησίως, σύμφωνα με έρευνα του καθηγητή Κοινωνιολογίας στο Πάντειο Γρηγόρη Λάζου, ο οποίος μελετά διαχρονικά το φαινόμενο της πορνείας.

Κεγκέρογλου: Υπουργός με ένα «Μ» έβγαλε 80.000 - Έπεσε απ'τα σύννεφα η Βαλαβάνη που τα έχει βγάλει έγκαιρα στο εξωτερικό

Ανω-κάτω κατω ο ΣΥΡΙΖΑ από το δημοσίευμα ότι αναπληρωτής υπουργός «φυγάδευσε» 80.000 ευρώ σε τράπεζα του Λουξεμβούργου

«Αναπληρωτής υπουργός μετέφερε το Μάρτιο 80.000 ευρώ στο εξωτερικό».

Τα παραπάνω έγραψε σήμερα η εφημερίδα «Θεσσαλονίκη», προκαλώντας θύελλα αντιδράσεων και κάνοντας άνω-κάτω τον ΣΥΡΙΖΑ.

Μπουτάρης για μετανάστες: Ο Δήμος μπορεί μόνο να δώσει ασπιρίνες

"Στη Θεσσαλονίκη δεν υπάρχουν στρατόπεδα να χρησιμοποιηθούν για τις ανάγκες των Σύρων προσφύγων, πλην του Γ' Σώματος Στρατού και του πρώην 424 (στρατιωτικού νοσοκομείου). Μήπως να ανοίξουν οι χώροι αυτοί για να φιλοξενηθούν οι πρόσφυγες; Ας συνεννοηθούν οι αρμόδιοι υπουργοί"...

Σοκάρει η κατάθεση του πατέρα-δολοφόνου της 4χρονης Αννυ – Αποκρουστικές λεπτομέρειες [εικόνες]

Δεν χωράει ο ανθρώπινος νους τα όσα φρικιαστικά αποκάλυψε στην κατάθεσή του ο 27χρονος Σάββας που κατηγορείται πως σκότωσε την 4χρονη κόρη του.

Τα εγκλήματα που συγκλόνισαν την Ελλάδα – ΒΙΝΤΕΟ

Από τη στιγμή που η είδηση της τραγικής εξέλιξης στην υπόθεση της 4χρονης Άννυ βγήκε στη δημοσιότητα, η κοινωνία παρακολουθεί αποσβολωμένη να ξετυλίγεται το κουβάρι της αποτρόπαιης αυτής ιστορίας.

ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΟΣ ΑΔΕΡΦΗ! Ο Χουλκ απέφυγε τσιρλίντερ που τον φλέρταρε - ΒΙΝΤΕΟ

Το όνειρο κάθε άνδρα «απαρνήθηκε» ο Χουλκ, καθώς την ώρα που περνούσε μπροστά από την φυσούνα για να κατευθυνθεί προς τα αποδυτήρια, μία τσιρλίντερ τον πλησίασε για να του εκφράσει τον θαυμασμό της και ο ποδοσφαιριστής όχι και τόσο ευγενικά την απέφυγε.

Σοβαρά επεισόδια σε αγώνα ποδοσφαίρου στη Βραζιλία – ΒΙΝΤΕΟ

Απίστευτα επεισόδια σημειώθηκαν στη ρεβάνς των τελικών του τοπικού πρωταθλήματος «Cearense», ανάμεσα στη Σεαρά και τη Φορταλέζα (2-2), με εισβολή των οπαδών στην «Αρένα Καστελάο».

Ο Καμμένος σύρθηκε στη Βουλή για το σκάνδαλο με το Ρ-3Β των 500 εκατ.$ αλλά δεν έδωσε απαντήσεις

Ούτε κουβέντα γιατί δίνει 500 εκατ.δολάρια για σαπάκια 50 ετών ενώ η κυβέρνηση μετά βίας συγκέντρωσε τα χρήματα για μισθούς και συντάξεις - Σιωπή Καμμένου για την επιστολή της Lockheed που χαρακτήριζε τον εκσυγχρονισμό των P-3 ασύμφορο - Αν δεν υπέγραφα θα χάναμε την προθεσμία, είπε, αλλά δεν εξήγησε γιατί βιαζόταν

Συνελήφθη και η Βουλγάρα μητέρα της 4χρονης Άννυ

Θα μεταφερθεί στη ΓΑΔΑ - Εκδόθηκε ένταλμα εις βάρος της για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο 

Στο σπίτι της μητέρας της μητέρας της 4χρονης Άννυ μετέβησαν το απόγευμα της Δευτέρας άνδρες της αστυνομίας συνοδεία εισαγγελέα, προκειμένου να τη συλλάβουν, έπειτα από σχετικό ένταλμα που εκδόθηκε εις βάρος της για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο.

Ο Αδωνις καταθέτει ερώτηση για τον ΣΥΡΙΖΑίο που έβγαλε λεφτά στο εξωτερικό

Σάλος έχει προκληθεί με τις ανεπιβεβαίωτες προς το παρόν πληροφορίες ότι αναπληρωτής υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ έβγαλε στο Λουξεμβούργο χρήματα, μέσα στον Μάρτιο 2015.

Ηδη στο διαδίκτυο κυκλοφορούν απίστευτες φήμες και ονόματα.

ΕΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΔΙΑΨΕΥΔΕΤΕ; Μαξίμου σε «Θεσσαλονίκη»: Πείτε ποιος υπουργός έβγαλε τα λεφτά του έξω

Το λαλίστατο μέσω ανώνυμων non paper, Μαξίμου, γιατί δεν διαψεύδει ότι υπουργός του μπορεί να έβγαλε λεφτά στο εξωτερικό; Τι φοβούνται και δεν διαψεύδουν;

Στην αντεπίθεση περνά το μέγαρο Μαξίμου για το δημοσίευμα εφημερίδας ότι αναπληρωτής υπουργός έβγαλε 80.000 ευρώ στο εξωτερικό τον περασμένο Μάρτιο.

Α. Γεωργιάδης: Τώρα κατάλαβαν οι άχρηστοι αυτό που εξηγώ εδώ και τρεις μήνες

Αιχμηρό είναι το σχόλιο του βουλευτή της ΝΔ κ. Άδωνι Γεωργιάδη σχετικά με τους κυβερνητικούς χειρισμούς στο μέτωπο των διαπραγματεύσεων.

Αυστριακός blogger έγραψε φανταστικό... διάγγελμα του Αλέξη Τσίπρα προς τους ψηφοφόρους του

Ενας Αυστριακός, συνταξιούχος τραπεζικός και blogger έκατσε και έγραψε στην προσωπική του ιστοσελίδα, ένα φανταστικό διάγγελμα του Αλέξη Τσίπρα.

Με μεγάλη, ομολογουμένως φαντασία και πειστικό τρόπο, ο Klaus Kastner, κάνει μια αναπαράσταση υποτιθέμενου διαγγέλματος του Ελληνα Πρωθυπουργού το οποίο προφανώς και θα πρέπει να απευθύνει στους ψηφοφόρους του στους οποίους έταξε λαγούς με πετραχήλια.

Ο σύντροφος Κούλογλου έχει τρομάξει: Πρέπει να υπάρξει συμφωνία - Aς την πούνε «κωλοτούμπα»

Να υπάρξει συμφωνία με τους δανειστές, έστω και με προσωρινές παραχωρήσεις, και «ας το πούνε κωλοτούμπα», υπογράμμισε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Στέλιος Κούλογλου, μιλώντας στην EurActiv.gr στο Στρασβούργο.

Τι πραγματικά κρατούσε η Αφροδίτη της Μήλου στα χέρια της; [εικόνες & βίντεο]

Κανένα άγαλμα στον κόσμο δεν έχει ξεσηκώσει τόσο αντιφατικές θεωρίες για το πώς πραγματικά ήταν όταν δημιουργήθηκε, όσο η Αφροδίτη της Μήλου.

Σαμαράς: Ζήτησα από τους Ευρωπαίους να στηρίξουν την Ελλάδα

Η κυβέρνηση πρέπει επιτέλους να σταματήσει τα ψέματα

Σειρά συναντήσεων είχε στις Βρυξέλλες ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνης Σαμαράς με στόχο να εξασφαλίσει ότι «οι θυσίες του Ελληνικού λαού δεν πρέπει να πάνε χαμένες».

ΤΟ ΠΟΠΟΛΟ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙ! Τροπολογία ΣΥΡΙΖΑ ανατρέπει τη «Δι@υγεια»

Επιστολή προς την πολιτική ηγεσία των υπουργείων Οικονομικών και Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης και τον πρωθυπουργό κ. Αλέξη Τσίπρα, με την οποία ζητεί την απόσυρση τροπολογίας που αφορά τη «Δι@υγεια», απέστειλε ο πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου της Εταιρείας Ελεύθερου Λογισμικού / Λογισμικού Ανοιχτού Κώδικα (ΕΕΛ/ΛΑΚ) κ. Διομήδης Σπινέλλης.

ΒΙΝΤΕΟ-Ο Καμμένος έστειλε ψεκασμένους στον Μπουτάρη... τους έιχε περάσει και θηλιές στο λαιμό

Με περασμένες θηλιές στο λαιμό εισέβαλαν το απόγευμα στην αίθουσα όπου συνεδρίαζε το δημοτικό συμβούλιο Θεσσαλονίκης μέλη των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Καραγκούνης: Ούτε ο αντιπρόεδρος του Εδεσσαϊκού τέτοιες ασυναρτησίες-Η κυβέρνηση διαψεύδει για μια ακόμα φορά τον εαυτό της

«Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είπε πολλά, αλλά δεν είπε απολύτως τίποτε» δήλωσε ο Εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, κ. Κώστας Καραγκούνης, απαντώντας στον κ. Σακελλαρίδη.

ΒΙΝΤΕΟ-Αυτός είναι ο ανώμαλος πατέρας και η μητέρα της Άννυς σε προκλητικές πόζες με τσιγαριλίκια και πανάκριβες BMW [εικόνες]

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για τις θηριωδίες του 27χρονου Σάββα, ο οποίος συνελήφθη με την κατηγορία ότι σκότωσε με τον πιο άγριο τρόπο την 4χρονη κόρη του, Αννυ.

Σοκ: Ο Βούλγαρος πατέρας ζώο της μικρής Αννυς τεμάχισε και έβρασε το παιδί σε κατσαρόλα

Φρίκη προκαλούν οι λεπτομέρειες για τη δολοφονία της μικρής Αννυς από τον ίδιο της τον πατέρα.

Ο 27χρονος πατέρας της άτυχης μικρής όχι μόνο ομολόγησε το φόνο αλλά αποκάλυψε και ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για τη δολοφονία.

ΕΛΑ ΜΩΡΗ ΑΡΡΩΣΤΙΑ! Αυτοί οι κοιλιακοί ανήκουν σε πολυσυζητημένη Ελληνίδα παρουσιάστρια!

Παρότι της προόριζαν για την θέση της Ελένης Μενεγάκη, εκείνη την έκανε «γυριστή» και τόσο με τις επαγγελματικές όσο και με τις προσωπικές της επιλογές, έχει γίνει ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα της σόουμπιζ.

Όλο μέσα! Εντυπωσιακό τρικ με μπαλόνι (ΒΙΝΤΕΟ)

Μπορεί να έχουμε δει να φτιάχνουν ζωάκια με μπαλόνια, αλλά η συγκεκριμένη κοπέλα άφησε τους φίλους της με το στόμα ανοιχτό.

Βίντεο: Ο Τιμ Ντάνκαν κουβαλά τον μεθυσμένο Μπέινς!

Οι Σπερς το γιόρτασαν παρά τον αποκλεισμό τους και ο Τιμ Ντάνκαν χρειάστηκε να πάρει σηκωτό τον (άλλοτε παίκτη του Ικάρου) Άρον Μπέινς, που είχε πιεί λίγο παραπάνω

Φωτογραφία: Αυτή ήταν η γυναίκα που ερωτεύτηκε παράφορα ο Βλαντιμίρ Λένιν

Η φωτογραφία της φλογερής επαναστάτριας φαίνεται να έχει τραβηχτεί όταν εκείνη βρισκόταν σε στρατόπεδο της Σιβηρίας, όπου κρατείτο εξαιτίας της πολιτικής της δράσης, προτού καταφέρει να διαφύγει στην Αγγλία.

ΦΩΤΟ-Τελικά ο Σταλίνας Κοτζιάς είναι σοφός!!

 Κατάλαβε τι χωρίζει τους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ απ' τη Χρυσή Αυγή!!!

Δείτε τι λέει:

Διατροφική «βόμβα»-Πόσες θερμίδες έχει τελικά μια πίτα με γύρο [λίστα]

Πίτα καλαμάκι, πίτα γύρος. Απλά, η αγαπημένη λιχουδιά του Ελληνα. Πόσο, όμως, κοστίζει θερμιδικά αυτή η λιχουδιά; Πολύ περισσότερο από ό,τι μπορεί κανείς να φανταστεί. Για τον λόγο αυτό, εκείνοι που ξέρουν το αποκαλούν διατροφική-θερμιδική βόμβα.

Ο Χρύσανθος σχεδιάζει την «αντεπίθεση Σαμαρά»

Στον Χρύσανθο Λαζαρίδη ανέθεσε ο Αντώνης Σαμαράς τη στρατηγική αντεπίθεσης, σε γενικότερα πολιτικό, αλλά και εσωκομματικό επίπεδο, με φόντο την αβεβαιότητα που προκαλεί η αδυναμία της κυβέρνησης να κλείσει με θετικό πρόσημο τη διαπραγμάτευση.

ΦΑΤΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΓΙΔΙΑ! Ποιος Αν. Υπουργός ΣΥΡΙΖΑ έβγαλε το Μάρτιο 80.000€ στο εξωτερικό-Δεν το διέψευσε ο Σακελλαρίδης

ΤΣΑΚΑΛι ο αναπληρωτής υπουργός που έβγαλε έξω τα λεφτά του και εμπλέκεται άμεσα στις διαπραγματεύσεις....

Την αποκάλυψη ότι αναπληρωτής υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ μετέφερε το Μάρτιο 80.000 ευρώ στο εξωτερικό κάνει σήμερα η εφημερίδα «Θεσσαλονίκη».

ΣΟΚ στη Ρόδο: Μάνα και γιαγιά 6χρονης φέρονται να βοηθούσαν τον παππού να την ΒΙΑΖΕΙ!

Στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Κω τα τρία μέλη της οικογένειας

Συγκλονίζει η αποτρόπαια υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης ενός μικρού παιδιού από μέλη της οικογένειάς του!

«Η γάτα του Ντενγκ Σιάο Πινγκ και οι "γάτοι" του ΣΥΡΙΖΑ»

Άρθρο του Ανδρέα Λοβέρδου, βουλευτή ΠΑΣΟΚ, πρώην υπουργού

ΕΠΕΙΤΑ από μια σειρά ψευδαισθήσεων που κατέρρευσαν, το πολιτικό σλόγκαν του ΣΥΡΙΖΑ συνοψίζεται σε μια φράση: «Εμείς τουλάχιστον διαπραγματευόμαστε, ενώ εσείς δεχόσασταν τα πάντα».

Το ακούσαμε κι αυτό: Της έβγαλε το δόντι με τανάλια την ώρα που έκαναν σεξ!

Προσφέρθηκε να καλύψει τα έξοδα για τον οδοντίατρο

Μια απίστευτη είδηση κάνει τον γύρο του κόσμου τις τελευταίες ώρες.

Εξελίξεις στην υπόθεση της μικρής Αννυς -Βρέθηκαν ίχνη αίματος στο σπίτι του πατέρα της

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην εξαφάνιση της μικρής Αννυ, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες ένα από τα δείγματα που είχαν πάρει από το σπίτι του πατέρα της μικρής, φέρει ίχνη αίματος.

Για το π@ος καβάλα το πολυδιαφημισμένο briefing: Δεν ξέρω, δεν είδα, δεν σχολιάζω

Χωρίς ουσιαστικές απαντήσεις από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Γαβριήλ Σακελλαρίδη ολοκληρώθηκε η πρώτη ενημέρωση των πολιτικών συντακτών. Ωστόσο ο κ. Σακελλαρίδης εξέφρασε την εκτίμηση ότι Κυβέρνηση θα μπορέσει να κλείσει μια συνολικότερη συμφωνία με τους εταίρους ως τα τέλη Μαΐου ή μέσα στον Ιούνιο που θα καλύπτει ένα μεγάλο εύρος από τα επίδικα ζητήματα.

Ο Μαστοράκης υπέρ της Μενεγάκη, «λιώνει» τον Πολυχρονίου: Είσαι γελοίος και τσιγκούνης

Λάβρος επιτέθηκε εναντίον του Γιώργου Πολυχρονίου ο Νίκος Μαστοράκης για τα μάτια της... ωραίας Ελένης.

Αφορμή στάθηκαν τα σχόλια του παρουσιαστή για την Ελένη Μενεγάκη σε πρόσφατη συνέντευξή του, που προκάλεσε την οργισμένη αντίδραση του Νίκου Μαστοράκη, με χαρακτηρισμούς όπως «εγωκεντρικός», «ανήθικος», «γελοίος» και «τσιγκούνης».

Ξαφά τους κάνει ρόμπα: Γιατί να έχω τα χρήματά μου εδώ, όταν υπουργοί του ΣΥΡΙΖΑ τα έχουν έξω;

Σφοδρή κριτική δέχτηκε η οικονομολόγος Μιράντα Ξαφά μετά τη δήλωσή της ότι έχει μεταφέρει τα χρήματά της στο εξωτερικό.

«Δεν βλέπω να διαφαίνεται σχέδιο εθνικής σωτηρίας και δεν θεωρώ πατριωτικό μου καθήκον να διακινδυνεύσω τις καταθέσεις μου σε αυτό το περιβάλλον», επανέλαβε το πρωί της Δευτέρας η οικονομολόγος και πρώην στέλεχος του ΔΝΤ Μιράντα Ξαφά.

Πόσο χρονών είναι οι πολιτικοί στο... διαδίκτυο! (ΦΩΤΟ)

Χαμός με τη νέα εφαρμογή και επειδή οι φώτο είναι από τον Ρετσίνα αυτή του Σαμαρά είναι ειδικά διαλεγμένη για να δείχνει γέρος...
Μόλις κυκλοφόρησε μία νέα εφαρμογή στο διαδίκτυο, που είναι αμφίβολο αν θα μας κάνει να χαρούμε.

ΝΔ: Οι δικαιολογίες Τόσκα χειρότερες απ'την πράξη του

Ο Υπεύθυνος του Τομέα Εθνικής Άμυνας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Κεφαλογιάννης, απαντώντας στις δηλώσεις του ΥΦΕΘΑ κ. Τόσκα σχετικά με τη χρήση ελικοπτέρου του ΕΚΑΒ, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ! Ο Αργύρης Ντινόπουλος παραδέχεται πως ψάχνει έντιμη δουλειά με αγγελία σε διεθνείς ιστότοπους

Τον Ντινόπουλο τον έχουμε κράξει από εδώ πολλές φορές για τον λαϊκισμό του και ειδικά για το φέσι στο ασφαλιστικό του Ταμείο... σε αυτή την περίπτωση όμως αντί να γελάνε τα γίδια πρέπει να του πουν ένα μπράβο γιατί δείχνει ότι δεν έφαγε για να έχει απόθεμα, δεν ειναι διαπλεκόμενος για να εξασφαλιστεί μετά το βουλευτλίκι και ψάχνει μόνος του μια δουλειά να βγάλει έντιμα λεφτά... κάτι που ακούμε από λίγους μετά την αποχώρηση από την πολιτική

Ο πρώην υπουργός της ΝΔ Αργύρης Ντινόπουλος με ανακοίνωσή του επιβεβαίωσε πως μετά τις εκλογές του Ιανουαρίου (δεν εξελέγη βουλευτής) αναζητεί δουλειά μέσω αγγελιών σε διεθνείς ιστότοπους εύρεσης εργασίας.

ΣΕΜΝΟΤΗΤΑ! Ο υφ. Αμυνας ομολογεί ότι πήρε το ελικόπτερο του ΕΚΑΒ για να πάει στο Αίγιο και προκαλεί για τη σπατάλη [εικόνες & βίντεο]

Ο υφυπουργός Αμυνας Νίκος Τόσκας αποφάσισε να χρησιμοποιήσει ελικόπτερο του ΕΚΑΒ προκειμένου να μεταβεί στο Αίγιο -αντί να πάει οδικώς- και μόλις το θέμα έγινε γνωστό επιτέθηκε στην εφημερίδα που το έφερε στο φως.

Αλλαξε γούστα ο Ρονάλντο -Η νέα του κοπέλα δεν έχει καμία σχέση με την Ιρίνα Σάικ [εικόνες]

Τρεις μήνες πέρασαν από τον χωρισμό του Κριστιάνο Ρονάλντο από την Ιρίνα Σάικ και ο άσος της Ρεάλ Μαδρίτης φαίνεται πως το ξεπέρασε και βρήκε νέα αγκαλιά.

Δεύτερη σύλληψη γνωστού επιχειρηματία για τη λίστα Λαγκάρντ... την οποία και καλά δεν έλεγχε η ΝΔ ;)

Επί 2 χρόνια ακούγαμε από τους ΣΥΡΙΖΑίους "η ΝΔ δεν ελέγχει τη λίστα Λαγκάρντ για να μην ενοχλήσει τα φιλαράκια της"... τώρα ακούμε να συλλαμβάνονται διάφοροι και να πληρώνουν πρόστιμα που τους καταλογίστηκαν μετά από ελέγχους επί ΝΔ... εκτός αν μας πούνε ότι σε 3 μήνες έλεγξαν αυτοί τη λίστα

Την περασμένη Παρασκευή πραγματοποιήθηκε και δεύτερη σύλληψη επιχειρηματία, το όνομα του οποίου ήταν στη λίστα Λαγκαρντ.

Η Μελέτη ξαναπήγε στο γήπεδο και προκάλεσε... πανικό -Η απάντηση σε όσους την έβρισαν [εικόνες]

Η παρουσία της Ελεονώρας Μελέτη στο ντέρμπι του μπάσκετ, το Σάββατο το βράδυ στο κλειστό του ΟΑΚΑ, άναψε τα... αίματα των ηλιθίων.

Η γνωστή παρουσιάστρια «ανέβασε» φωτογραφία στο Instagram από την παρουσία της στο ντέρμπι μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού.

Ο «πόλεμος των πάγων» για τον κρυφό πλούτο της Αρκτικής

Στον «αγώνα δρόμου» ΗΠΑ και Ρωσίας για έλεγχο καίριων στρατηγικών περιοχών, τα τελευταία χρόνια, έχει μπει δυναμικά στην ατζέντα και η Αρκτική. Και οι δύο υπερδυνάμεις προβάλλουν στη διεθνή σκακιέρα ως οι βασικοί ανταγωνιστές σε ένα πεδίο που διαφέρει άρδην από τα άλλα. Το γεωγραφικό τοπίο στον Βόρειο Πόλο έχει υποστεί βίαιες μεταβολές εξαιτίας του φαινόμενου του θερμοκηπίου. Ωστόσο, στα σημεία που οι πάγοι υποχώρησαν, αποκαλύφθηκε ένας πλούτος που μέχρι πρότινος αποτελούσε «απαγορευμένη ζώνη».

Καραγκούνης: Αν βγούμε εκτός ευρώ το βιοτικό επίπεδο θα μειωθεί κατά 80%

Σκληρή επίθεση εξαπέλυσε στην κυβέρνηση ο εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας Κώστας Καραγκούνης κατηγορώντας τη για «προεκλογικά ψέματα».

Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ; ΠΡΑΒΝΤΑ: Ψεύτικη η γέννα της Kate Middleton - Έδειχνε υπερβολικά όμορφη!

Οι θεωρίες συνωμοσίας που προωθούνται από τα ρωσικά ΜΜΕ παρουσιάζουν εντυπωσιακή ποικιλία

Μία απίστευτη θεωρία συνωμοσίας «πλέκουν» τις τελευταίες ώρες τα Ρωσικά ΜΜΕ, έπειτα από τη δημοσίευση ενός άρθρου στην εφημερίδα Κομσομόλσκαγια Πράβντα το οποίο αμφισβητούσε πως η Kate Middleton γέννησε η ίδια το κοριτσάκι της το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε.

ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ; ΞΕΜΑΣΤΟΥΡΩΣΑΜΕ ΚΑΙ ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΤΩΡΑ; Μετανιωμένος ο Γιαννακόπουλος πήρε τηλέφωνο τον Σπανούλη: Δεν με εκφράζουν όσα έγιναν

Με δημόσια δήλωσή του έδειξε ότι μετανιώνει για όσα έγιναν στο κλειστό του ΟΑΚΑ ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, που τόνισε πως αυτές οι πράξεις δεν τον εκφράζουν ως άνθρωπο.

Οριακή μείωση εγγεγραμμένης ανεργίας το Μάρτιο

Το σύνολο των εγγεγραμμένων ανέργων (σ.σ. το σύνολο των επιδοτούμενων ανέργων καθώς και όσων από τους εγγεγραμμένους μη επιδοτούμενους δηλώνουν ότι αναζητούν εργασία.), με κριτήριο την αναζήτηση εργασίας (αναζητούντων εργασία), για τον μήνα Μάρτιο 2015, ανήλθε σε 867.855 άτομα, σύμφωνα με τον ΟΑΕΔ.

Ο ΒΛΑΚΑΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑΣ! Καθηγητής στο Πολυτεχνείο Κρήτης: Η ΕΕ έβλαψε την Ελλάδα -Να συμμαχήσουμε με Ρωσία και BRICS

Αυτός παίρνει λεφτά από την ΕΕ για ερευνητικά προγράμματα... αλλά λέει ότι η ΕΕ έβλαψε την Ελλάδα

Η οικονομική κατάσταση στην Ελλάδα μέσα στο πλαίσιο της ΕΕ επιδεινώνεται πολύ, για αυτό τον λόγο το ελληνικό κράτος χρειάζεται να διαφοροποιήσει τις εξωτερικές της σχέσεις, υποστηρίζει στο ρωσικό Πρακτορείο Ειδήσεων Regnumο αναπληρωτής καθηγητής Φιλοσοφίας στο Πολυτεχνείο Κρήτης Δημήτρης Πατέλης.