05 Μαΐου 2015

ΦΩΤΟ-Ανοιξιάτικη Ραχήλ... από πίσω φαινόταν το βρακί και μπροστά πετάγονταν η κοιλιά

Με ένα καταπράσινο φόρεμα εμφανίστηκε στην χθεσινή συζήτηση στη Βουλή η Ραχήλ Μακρή, δίνοντας …ανοιξιάτικο χρώμα στη συνεδρίαση. Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ σε πηγαδάκια διαφόρων αποχρώσεων αλλά δυστυχώς την εκθέτει ανεπανόρθωτα, τόσο από πίσω όσο κι από μπρος:

ΦΩΤΟ-Όχι άλλο σανό! ΕΛΕΟΣ!

Δύο ειδήσεις ταυτόχρονα... την ίδια στιγμή λέμε:

ΣΚΙΤΣΟ: Ο Λαφαζάνης δεν ακούει τα νταούλια

Σκίτσο του Δημήτρη Χαντζόπουλου

Ο Άδωνις στον Μπουτάρη: Είναι και ηλίθιοι δήμαρχε μην ντρέπεσαι...

Την δήλωση του Γιάννη Μπουτάρη σχολίασε μέσα από το λογαριασμό του στο twitter o Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ έγραψε χαρακτηριστικά:

Ο τσέλιγκας Κοντονής συμφώνησε με την ουρά κάτω απ'τα σκέλια και αποφεύγει η Ελλάδα το Grexit

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού Σταύρος Κοντονής μετά τις συναντήσεις που είχε με την UEFA, αποδέχθηκε τους όρους της και κατάφερε να φτάσει σε συμφωνία και να αποφευχθεί ο κίνδυνος ποδοσφαιρικού Grexit.

ΒΙΝΤΕΟ-Γελάει ο Μητσοτάκης με τη Ζωή που έχει κρυφτεί για να περάσουν οι τροπολογίες: Που είναι η Κωνσταντοπούλου να σας τραβήξει το αυτί;

Να αποσύρουν τις βουλευτικές τροπολογίες κάλεσε ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης τον υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Γιώργο Κατρούγκαλο και τον υπουργό Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Νίκο Βούτση.

Απίστευτος διάλογος του πατέρα της Αννυς με αστυνομικό: «Ξέρεις τι έκανες;» - «Φέρτε μου έναν φραπέ και τη δόση μου»

Ανήκουστα ήταν αυτά που είπε ο πατέρας της τετράχρονης κατά τη διάρκεια της ανάκρισης του που κράτησε πέντε ώρες. Για μετρ στο ψέμα και  θέατρο κάνουν λόγο οι αξιωματικοί.

Νέα «βόμβα»: Το ΔΝΤ δεν ζήτησε μεγάλο κούρεμα χρέους

Σε αποκαλύψεις προέβη ο εκπρόσωπος του ΔΝΤ για το τι ακριβώς συζητήθηκε στη διάρκεια του Eurogroup στη Ρίγα.

Αθανασίου για Πανούση: Ο υπουργός δεν μπορεί να προαναγγέλλει δολοφονίες - ΒΙΝΤΕΟ

Τη δήλωση του αναπληρωτή υπουργού Προστασίας του Πολίτη Γιάννη Πανούση στην εκπομπή των Άκη Παυλόπουλου και Μάνου Νιφλή στον Real Fm 97,8, σχετικά με τον 27χρονο παιδοκτόνο, σχολίασε ο βουλευτής της ΝΔ και πρώην υπουργός Δικαιοσύνης Χαράλαμπος Αθανασίου.

Αποχώρησαν ΝΔ- ΠΑΣΟΚ από την Ολομέλεια μετά τη "βροχή" τροπολογιών

Αποχώρησε από τη συνεδρίαση της Ολομέλειας όπου συζητείται το νομοσχέδιο «Εκδημοκρατισμός της διοίκησης- Καταπολέμηση Γραφειοκρατίας και Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση- Αποκατάσταση Αδικιών και άλλες διατάξεις», η κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ.

Γ.Βρούτσης Οι ΣΥΡΙΖΑίοι νοσταλγούν την εποχή της εξέδρας

Δείτε πως σχολίασε, ο πρώην υπ. Εργασίας της ΝΔ, Γιάννης Βρούτσης, την πλήρη αδυναμία του ΣΥΡΙΖΑ να κυβερνήσει όπου απαιτούνται δύσκολες αποφάσεις:

"Είσαι παρουσιαστής στη ΝΕΡΙΤ; Tον πούλο!" αποφάσισαν τα ΣΥΡΙΖΟσκυλα

«Κανένας από τους παρουσιαστές που πρόσφεραν υπηρεσίες στη ΔΤ και τη ΝΕΡΙΤ δεν πρέπει να βγει στον αέρα της νέας ΕΡΤ».

Την πρόταση αυτή...

ΚΙ ΕΣΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΟΨΕΙΣ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΚΑΥΛΑ; Σόιμπλε: Έλληνες δεν καταλάβατε τις δηλώσεις του Γκάουκ για τις πολεμικές αποζημιώσεις

Τις δηλώσεις του Γερμανού Ομοσπονδιακού Προέδρου Γιοάχιμ Γκάουκ σχετικά με τις διεκδικήσεις για τις πολεμικές αποζημιώσεις σχολίασε ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.

Σάλος με όργιο αθλητών με 15χρονη σε πάρτι – Ανέβασαν το βίντεο στα social media

Την ώρα που ήταν σε εξέλιξη ένας από τους μεγαλύτερους αγώνες στην ιστορία της πυγμαχίας ανάμεσα στον Μειγουέδερ και τον Πακιάο, σε ένα πάρτι γινόντουσαν... όργια με ανήλικη.

Πέντε χρόνια από την τραγωδία στη Marfin [εικόνες]

5 χρόνια ατιμώρητοι οι οπαδοί του μίσους (όπως ο τσόγλανος δίπλα) και όχι μόνο αυτό, αλλά κυβερνάνε κιόλας

Μια από τις μεγαλύτερες συγκεντρώσεις της χώρας κατά του πρώτου Μνημονίου κατέληξε σε τραγωδία. Ακριβώς πέντε χρόνια πριν.

Ηταν 5 Μαΐου του 2010, όταν λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι νεαροί κουκουλοφόροι έσπασαν την βιτρίνα της τράπεζας Marfin στην οδό Σταδίου και άρχισαν να πετούν μολότοφ εντός της.

ΒΙΝΤΕΟ-ΜΑΛ@ΚΑ ΜΟΥ ΜΙΣΟΣ! Έστειλε στην εντατική τον εραστή της γυναίκας του

Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει ένας άντρας από την Ινδία που δέχτηκε άγρια επίθεση από έναν απατημένο σύζυγο. Ο δράστης όταν διαπίστωσε πως η γυναίκα του διατηρούσε εξωσυζυγική σχέση με τον συγκεκριμένο άνδρα του έστησε καρτέρι στο πάρκινγκ και του επιτέθηκε με μια πέτρα. Η μανία όμως ότι δεν σταμάτησε εκεί καθώς στη συνέχεια πέταξε επανειλημμένα πάνω του έναν βράχο.


Έκανε μια «εξαίρεση» η Ρένα και παρότι άθεη... γιορτάζει σήμερα (ΦΩΤΟ)

Τη γιορτή της έχει σήμερα Τρίτη η Περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου και λόγω της ημέρας έκανε μια… «εξαίρεση» να πάρει μαζί της το κινητό για να δέχεται ευχές.... γιατί μπορεί να μην πιστεύει στα μυστήρια της Εκκλησίας αφού δεν έχει παντρευτεί με θρησκευτικό γάμο αλλά προφανώς της αρέσουν οι Άγιοι και ειδικά η Αγία Ειρήνη η Μεγαλομάρτυς όπως έγραψε στο Facebook.

Συνελήφθη ξανά ο διευθύνων σύμβουλος του «Αγγελιοφόρου», Β. Μπακατσέλος

Στο αστυνομικό τμήμα Πλατείας Δημοκρατίας οδηγήθηκε πριν από λίγη ώρα ο διευθύνων σύμβουλος της εφημερίδας «Αγγελιοφόρος», Βασίλειος Μπακατσέλος μετά από μήνυση τεσσάρων εργαζομένων στην εφημερίδα, για μη καταβολή δεδουλευμένων.

Εγινε θέμα και στην... Κίνα η αγγελία εύρεσης εργασίας Ντινόπουλου

Το επίσημο ειδησεογραφικό πρακτορείο της αχανούς Κίνας, το Xinhua καταγράφει την αίσθηση που προκάλεσε η ανάρτηση αγγελίας εύρεσης εργασίας, του πρώην υπουργού Αργύρη Ντινόπουλου.

«Σίγουρα δεν υπάρχει άλλη ερώτηση;»

Η ενημέρωση  οδεύει προς το τέλος της. «Παρακαλώ έχετε άλλες ερωτήσεις;» λέει ο Αθ. Τσαλδάρης στους δημοσιογράφους. Ησυχία στη σάλα του briefing. «Σίγουρα δεν υπάρχει άλλη ερώτηση;» επιμένει. Πάλι σιωπή. Οπότε με το γνωστό χιούμορ του ο Τσαλδάρης βλέπει μέσα από τα χοντρά γυαλιά του έναν δημοσιογράφο και του λέει: «Ούτε εσείς κ. Καγκελάρη δεν έχετε κάποια ερώτηση να μου κάνετε;». Το γέλιο που ακολούθησε το θυμούνται ακόμη οι πολιτικοί συντάκτες της Μεταπολίτευσης. Διότι κατάλαβαν, βέβαια, ότι ο Τσαλδάρης είχε ζητήσει από τον Καγκελάρη να του υποβάλει μια ερώτηση και απηυδισμένος που την ξέχασε, δεν άντεξε και του το υπενθύμισε δημοσίως...

ΝΔ: Δεν φταίνε οι διαφωνίες της Τρόικα αλλά αυτές εντός του ΣΥΡΙΖΑ

Η κυβέρνηση επικαλείται προσχηματικό λόγο τις διαφωνίες στην Τρόικα για να μην φέρει το πολυνομοσχέδιο υποστηρίζει η Νέα Δημοκρατία.

ΤΗΣ ΚΟΝΤΗΣ Ψ@ΛΗΣ ΤΗΣ ΦΤΑΙΝ ΟΙ ΤΡΙΧΕΣ! Πιάνονται από άρθρο των FT για να φορτώσουν την ανικανότητά τους στην τρόικα!!

Δραματικοί τόνοι από Μαξίμου: Είμαστε σε αδιέξοδο, φταίνε οι θεσμοί λένε παρότι ο Σόιμπλε διέψευσε το άρθρο των FT που λέει πως ο Τόμσεν ζήτησε κούρεμα του ελληνικού χρέους προκειμένου να δώσει λεφτά το ΔΝΤ... αλλά λένε ότι μαλ@κία θέλουν αφού ξέρουν πως κανείς δεν θα τους ρωτήσει το αυτονόητο: Δηλ. ρε γελοίοι κάνατε εσείς ότι συμφωνήσατε και δεν συμφωνούν οι άλλοι; Οι άχρηστοι δεν έχουν πάρει ούτε ένα μέτρο και τα φορτώνον στην τρόικα... ΕΛΕΟΣ ΜΕ ΤΟ ΣΑΝΟ! 

Με τον πλέον επίσημο τρόπο – μέσω non paper του Μαξίμου- επιβεβαιώνεται το απόλυτο αδιέξοδο της “διαπραγμάτευσης” του Τσίπρα με τους εταίρους μας.

Χρειάστηκαν τρεις μήνες “διαπραγματεύσεων” (της πλάκας βεβαίως)  και την χώρα να αιωρείται στον γκρεμό  για να καταλάβουν τα…

ΔΗΛ. ΔΕΝ ΤΑ ΦΑΓΕ ΟΛΑ Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ; Ηλεκτρολόγος με καταθέσεις 43 εκατ., συνταξιούχος με 7,8 εκατ. ευρώ

Απίστευτα λαβράκια έχουν προκύψει από τους ελέγχους ανάμεσα σε δηλωθέντα εισοδήματα και καταθέσεις, που σε κάποιες περιπτώσεις ξεπερνά τα 5 εκατομμύρια ευρώ.

Ήταν και πουστράτζα ο ανώμαλος που δολοφόνησε τη μικρή-Τι είπαν στις καταθέσεις τους

Ατάραχος, χωρίς να κυλήσει ούτε ένα δάκρυ από τα μάτια του, ο πατέρας-κτήνος, ο 27χρονος Σάββας, περιέγραψε σήμερα με κάθε λεπτομέρεια στον ανακριτή το πώς τεμάχισε και «εξαφάνισε», ουσιαστικά, την τετράχρονη κόρη του.


Κατσανιώτης εναντίον Τόσκα: Πόσο κόστισε η VIP πτήση με το ελικόπτερο του ΕΚΑΒ;

Ο βουλευτής της ΝΔ κάνει λόγο για κοινωνική πρόκληση και ζητά να μάθει πόσο κόστισε η πτήση στον Έλληνα φορολογούμενο

Στη Βουλή έφτασε η VIP πτήση του υφυπουργού Άμυνας Τόσκα με ελικόπτερο του ΕΚΑΒ στο Αίγιο, μια ακόμα προκλητική υπόθεση που ρηγματώνει το ηθικό προφίλ της κυβέρνησης και δείχνει ποια είναι η συμπεριφορά ορισμένων υπουργών.

ΚΛΑΙΩ ΜΕ ΤΟ ΚΑΨΟΝΙ ΣΤΟΝ ΚΟΝΤΟΝΗ! Πήγε Γενεύη να συναντήσει τον ΓΓ και τον παρέπεμψαν σε επιτροπή για να του πουν... «όχι» σε όλα

Σκίζουν τα καλσόν τους οι ΑΝΕΛ ότι δεν θα ψηφίσουν... θα το δούμε...

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής πήγε αιφνιδίως στην Γενεύη χωρίς να έχει κάποιο προγραμματισμένο ραντεβού με τους ανθρώπους της ευρωπαϊκής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας συνοδευόμενος από τον νομικό εκπρόσωπο του Υπουργείου Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων, Παναγιώτη Περάκη, και προσπάθησε να συναντηθεί με τον Γενικό Γραμματέα της UEFA, Τζιάνι Ινφαντίνο ή με κάποιο άλλο υψηλόβαθμο στέλεχος της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας.

Ο Κατρούγκαλος εξυπηρετεί πελάτες του-Κυβερνητικό «ρεκόρ» με 23 φωτογραφικές, ρουσφετολογικές τροπολογίες σε ένα νομοσχέδιο!

Στο στόχαστρο ο Κατρούγκαλος - Ο Κυριάκος Μητσοτάκης του καταλόγισε την ευθύνη και ότι εξυπηρετεί πελάτες του γραφείου του!

Παλιές «κακές» εποχές, που κατηγορούσε ο ΣΥΡΙΖΑ, επαναφέρει η σημερινή συνεδρίαση της Ολομέλειας της Βουλής, καθώς ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Γιώργος Κατρούγκαλος, λίγο πριν την ψήφιση του νομοσχεδίου για την επαναπρόσληψη 3.600 απολυμένων υπαλλήλων, ανακοίνωσε ότι κάνει αποδεκτές 15 βουλευτικές τροπολογίες.

ΕΧΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ! Διακόπτει την προμήθεια νοσοκομειακών φαρμάκων γερμανική φαρμακευτική στο ΕΣΥ

Εξηγεί την απόφασή της επικαλούμενη «την αβεβαιότητα που επικρατεί στην ελληνική οικονομία και στη φαρμακευτική αγορά από τις αρχές της χρονιάς

Τη διακοπή της προμήθειας των δημόσιων νοσοκομείων με συγκεκριμένες κατηγορίες σκευασμάτων (ορών) ανακοίνωσε η φαρμακευτική εταιρία Fresenius Kabi Hellas, θυγατρική της γερμανικής πολυεθνικής, επιχειρώντας να μειώσει την έκθεσή της στην επισφαλή όπως τη χαρακτηρίζει ελληνική αγορά.

Τσεχία: Καθηγήτρια απολύθηκε γιατί οι μαθητές της ανακάλυψαν ερωτικό βίντεο

Η 35χρονη υποστηρίζει πως γυρίστηκε παρά την θέλησή της γιατί της είχαν δώσει ναρκωτικές ουσίες

Απολύθηκε από το σχολείο που δούλευε μία 35χρονη καθηγήτρια γιατί οι μαθητές της την εντόπισαν να πρωταγωνιστεί σε βίντεο ερωτικού περιεχομένου στο διαδίκτυο.

Μπορεί να εκτυπωθεί το διαδίκτυο; - Ερευνα αποκαλύπτει πόσο χαρτί θα χρειαστεί

Σύμφωνα με προχείρους υπολογισμούς χρειάζονται 136 δισεκατομμύρια σελίδες Α4. Σε αυτό το συμπέρασμα κατέληξαν ο Evangeline Walker και ο George Harwood, ερευνητές από το πανεπιστήμιο Leicester στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Καλόγριες του Κουνγκ Φου ανέλαβαν δράση στο Νεπάλ - ΒΙΝΤΕΟ

Αίσθηση προκαλεί η αποκάλυψη για τις μοναχές – καλόγριες του Κουνγκ Φου, στο Νεπάλ, οι οποίες είχαν κάνει ειδική εκπαίδευση για να προστατευτούν από τους σεισμούς, αλλά και για να βοηθούν τους σεισμοπαθείς.

F-35: Αυτό είναι το πιο ακριβό οπλικό σύστημα στην ιστορία! ΦΩΤΟ

Νωρίτερα αυτό το μήνα, η Πολεμική Αεροπορία των ΗΠΑ δήλωσε στο Reuters ότι το πιο ακριβό οπλικό σύστημα που έχει κατασκευαστεί ποτέ βρίσκεται σε καλό δρόμο και θα ειναι έτοιμο για το πεδίο της μάχης τον Σεπτέμβριο του 2016.

Μπάτσελορ στην Ελλάδα έκανε ο πρίγκιπας της Σουηδίας λίγο πριν τον γάμο με την παίκτρια ριάλιτι

Στην Ελλάδα για το μπάτσελορ πάρτι του ταξίδεψε ο πρίγκιπας της Σουηδίας, ο οποίος στις 13 Ιουνίου θα παντρευτεί την… Σουηδέζα «Κέιτ Μίντλετον»!

Όταν ο πατέρας του αντικαθεστωτικού ληστή έχυνε κροκοδείλια δάκρυα υπέρ της Διαύγειας

Άρον- άρον, παραμονή της πρωτομαγιάς, το βράδυ της Πέμπτης 30 Απριλίου, η κυβέρνηση εισάγει στο νομοσχέδιο του  υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης «Εκδημοκρατισμός της διοίκησης – Καταπολέμηση Γραφειοκρατίας και Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση – Αποκατάσταση Αδικιών και άλλες διατάξεις», τροπολογία, με την οποία «παρακάμπτεται» ουσιαστική η «Διαύγεια» και η υποχρέωση της Κυβέρνησης να αναρτά τις αποφάσεις της Δημόσιας Διοίκησης στο Διαδίκτυο.

ΒΙΝΤΕΟ-Δήμαρχος πήγε τουαλέτα με το μικρόφωνο... ανοιχτό!

Άκουσαν τα πάντα στην αίθουσα συνεδρίασης δημοτικού συμβουλίου
 
Δεν έχει ξανασυμβεί αυτό που έγινε κατά τη διάρκεια συνεδρίασης δημοτικού συμβουλίου σε πόλη του Τέξας.

ΚΡΑΞΙΜΟ ΚΙ ΑΠ'ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ!Τρεις φορές προανήγγειλε συμφωνία ο πρωθυπουργός και διαψεύστηκε... τρις

Γράφει ο άρρωστος ΣΥΡΙΖΑίος Σπύρος Γκουτζάνης

Μια απλή δήλωση ότι έχει επιτευχθεί πρόοδος περιμένουν πια από το Eurogroup στις 11 Μαϊου - Ελπίζουν σε σανίδα σωτηρίας από την ΕΚΤ ενώ η πραγματική οικονομία ασφυκτιά και οι προβλέψεις για ανάπτυξη αναθεωρούνται επί τα χείρω

Από αναβολή σε αναβολή πηγαίνει η συμφωνία με τους δανειστές και εν τω μεταξύ η πραγματική οικονομία ασφυκτιά ενώ η «αισιοδοξία» που διαρρέει σταθερά η κυβέρνηση τείνει να γίνει... ανέκδοτο.

"Τα 10 κορυφαία πράγματα που μπορείτε να κάνετε στην Κρήτη" Διαβάστε περισσότερα: http://www.ellines.com/good-news/20265-ta-10-korufaia-pragmata-pou-mporeite-na-kanete-stin-kriti/ Copyright © Ellines.com

Σύμφωνα με την βρετανική Express υπάρχουν πάρα πολλά πράγματα που μπορεί να κάνει κανείς στο πανέμορφο νησί της Κρήτης, πέρα από το να βρεθεί σε κάποια από τις μαγευτικές της παραλίες.
Διαβάστε τα 10 κορυφαία σημεία που πρέπει κανείς να επισκεφθεί:

ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΝ ΤΑ ΓΙΔΙΑ! Άδωνις: Οι φαρμακοποιοί είναι απλήρωτοι και ο κ. Λουράντος κάνει την πάπια...


Να θυμίσουμε ότι επί Άδωνι τα γίδια οι φαρμακοποιοί πληρώνονταν σε 60 μέρες... τώρα μετά από 4 μήνες ο Κουρουπλής τους υποσχέθηκε ότι θα τους πληρώσει το 50% απ'τα χρωστούμενα του Ιανουαρίου... υποθέτω ότι τα γίδια τον πίστεψαν και πανηγυρίζουν...

Βολές κατά του προέδρου του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου (ΠΦΣ) Κώστα Λουράντου εξαπέλυσε πριν από λίγο, το μεσημέρι της Τρίτης 5 Μαϊου, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Ν.Δ. και πρώην υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης.

Τατσόπουλος: Να ζητήσει συγγνώμη ο Πανούσης για τη μαλ@κία που είπε

Ο Πέτρος Τατσόπουλος καυτηρίασε στο Facebook τη δήλωση του Γιάννη Πανούση ότι βάσει των κανόνων που ισχύουν στη φυλακή είναι βέβαια ότι ο παιδοκτόνος της 4χρονης Άννυ θα χάσει τη ζωή του.

Σοκάρει το πανελλήνιο το τέλος της μικρής Αννυς -Γιατί το ζώο σκότωσε το παιδί;

Κάθε ώρα που περνά και έρχονται στο φως νέες λεπτομέρειες για τη δολοφονία της μικρής Αννυς επιβεβαιώνονται τα λεγόμενα αξιωματούχου της ΕΛ.ΑΣ., ήδη από χθες ότι ίσως μιλάμε «για το πιο απεχθές και φρικαλέο έγκλημα του αιώνα...» και ότι όσα αποκαλυφθούν θα συγκλονίσουν το πανελλήνιο.

Η Bild για τον Ξηρό: «Θα αφήσει ο Τσίπρας αυτόν τον τρομοκράτη ελεύθερο;»

Η γερμανική εφημερίδα Bild επιτίθεται στην ελληνική κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρας με αφορμή το νομοσχέδιο για τις φυλακές που ψηφίστηκε στην ελληνική βουλή στις 20 Απριλίου και πρόκειται να επωφεληθούν μέλη των τρομοκρατικών οργανώσεων.

Ξύπνησε το τέρας που λέγεται Άρης!! "Να παραδώσουν τις έδρες τους Δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης"

Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “Αθήνα Μπορείς”, Άρης Σπηλιωτόπουλος, μετά την ξαφνική ανακοίνωση της “ανεξαρτητοποίησης” δημοτικών και διαμερισματικών συμβούλων της παράταξης, προχώρησε στην ακόλουθη ανακοίνωση.

Süddeutsche Zeitung: Έλληνες, λάθος καταλάβατε για τις επανορθώσεις…

Μετά τη δημοσίευση της συνέντευξης του Γιοάχιμ Γκάουκ το προηγούμενο Σάββατο, μέσω της οποίας ο Γερμανός Πρόεδρος πρότεινε την υιοθέτηση διαλλακτικότερης στάσης της χώρας του απέναντι στο ελληνικό αίτημα για καταβολή επανορθώσεων για τα ναζιστικά εγκλήματα πολέμου στην Ελλάδα, η Süddeutsche Zeitung επανέρχεται στο θέμα.

Λοβέρδος σε Κατρούγκαλο: Υπάρχει σύγκρουση συμφερόντων και μας δουλεύετε με... Γκράμσι - ΒΙΝΤΕΟ

«Υπάρχει ζήτημα σύγκρουσης συμφερόντων, μη μας δουλεύετε», είπε ο Λοβέρδος στον Κατρούγκαλο στη Βουλή, «αποχωρούμε από τη ψηφοφορία του νομοσχεδίου… και εσείς απαντάτε με Γκράμσι».

ΕΤΟΙΜΗ Η Κ@ΛΟΤΟΥΜΠΑ! Reuters: Μέχρι τις 15 Μαΐου ανακοινώσεις για συμφωνία με την Fraport για τα αεροδρόμια

Η κυβέρνηση περιμένει μέχρι τον Ιούλιο προσφορές για το 51% του ΟΛΠ με προοπτική αύξησης του μεριδίου στο 67% την επόμενη πενταετία

Η Ελλάδα είναι πρόθυμη να προχωρήσει γρήγορα στην οριστικοποίηση της συμφωνίας ύψους 1,2 δισ. ευρώ με την γερμανική εταιρεία Fraport για τα περιφερειακά αεροδρόμια και το άνοιγμα ξανά των προσφορών για την πώληση του πλειοψηφικού πακέτου του ΟΛΠ δήλωσε στο Reuters υψηλόβαθμο στέλεχος που ασχολείται με τις ιδιωτικοποιήσεις.

ΜΠΑ; ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ Η ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ; Μήνυμα από τις Βρυξέλλες: Οι διαπραγματεύσεις γίνονται στο Brussels Group και πουθενά αλλού

Ο Μοσκοβισί θα ακούσει τον Βαρουφάκη αλλά δεν θα γίνει κάτι περισσότερο από το να του διευκρινίσει ότι μόνο το Brussels Group διαχειρίζεται το ελληνικό ζήτημα

Χαστούκι Κομισιόν: Ρίχνει στο 0,5% την ανάπτυξη και ανεβάζει στο 180% το χρέος

Με ετήσιο ρυθμό 0,5% εκτιμά η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ότι θα αναπτυχθεί η ελληνική οικονομία φέτος από 0,8% το 2014, σύμφωνα με τις εαρινές προβλέψεις που δημοσιοποίησε σήμερα. Για το 2016, ωστόσο, αναμένει ότι το ελληνικό ΑΕΠ θα αυξηθεί κατά 2,9%. Οι προηγούμενες προβλέψεις έλεγαν ανάπτυξη 2,5% φέτος.

ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΟΡΓΙΑ! Βαρβιτσιώτης: Αυτά είναι όλα τα ονόματα συγγενών και φίλων που διόρισε ο ΣΥΡΙΖΑ [λίστα]

Στην Ολομέλεια της Βουλής παρενέβη ο βουλευτής της ΝΔ Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, υποστηρίζοντας πως σε ενενήντα μέρες η κυβέρνηση έχει κάνει όργιο τοποθετήσεων και διορισμών συγγενών και φίλων.


Αμφίπολη: Ξεκίνησαν ξανά οι εργασίες συντήρησης

Από νωρίς το πρωί, τα μέλη της αρχαιολογικής ομάδας βρίσκονται μέσα στο μνημείο και εργάζονται πυρετωδώς -ακόμη και με απούσα την επικεφαλής Κατερίνα Περιστέρη, η οποία βρίσκεται στο εξωτερικό- προκειμένου να γίνουν οι απαραίτητες εργασίες

ΒΙΝΤΕΟ-Κυριάκος σε Κατρούγκαλο: "Νόμος είναι το δίκιο του πελάτη"... ενώ ο Σταθάς του έκανε υποδείξεις πως να κοιτάζει!!!

Δώσατε νέα διάσταση στο σύνθημα «νόμος είναι το δίκιο του εργάτη», είπε ο Κ. Μητσοτάκης στον Γ. Κατρούγκαλο, προκαλώντας τις αντιδράσεις των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ στη συνεδρίαση της Βουλής

Βίντεο: Δείτε την Scarlett Johansson ως Μαύρη Χήρα να ερωτοτροπεί με τον Ultron!

Αν ο Iron Man και ο Hulk αξίζουν μέχρι και σίκουελ, γιατί να μη γυριστεί και ένα φιλμ για μία θηλυκή υπερήρωα;

Η Μαύρη Χήρα είναι σίγουρα η πιο «ριγμένη» από τους χαρακτήρες της νέας ταινίας των Εκδικητών, με τίτλο Avengers: Age of Ultron που έκανε πρεμιέρα πρόσφατα στους κινηματογράφους.

Η Ryanair ανακοίνωσε ότι τελείωσε το... χαρτί τουαλέτας!

Σε τρίωρη πτήση από Ισπανία προς Βρετανία

Αποσβολωμένοι έμειναν οι επιβάτες σε τρίωρη πτήση της Ryanair από την ισπανική πόλη Murcia στο Λονδίνο, την περασμένη Κυριακή, όταν άκουσαν το πλήρωμα του αεροσκάφους να τους ανακοινώνει ότι τελείωσε το χαρτί τουαλέτας...