06 Μαΐου 2015

ΦΩΤΟ-Kim Kardashian: Διέρρευσε στο διαδίκτυο νέα γυμνή της selfie

Η Kim «ξανασπάει» το διαδίκτυο με μία προσωπική φωτογραφία στην οποία απεικονίζεται ολόγυμνη

Τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο κυκλοφορεί μία νέα γυμνή selfie της πληθωρικής Kim Kardashian και αρκετοί είναι αυτοί που πιστεύουν πως η τηλεπερσόνα βρήκε ακόμα έναν «γυμνό» τρόπο για να προμοτάρει την εκδοτική της προσπάθεια.

ΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΠΕΡΝΕ ΕΠΙΔΟΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΗΛΙΚΗ ΖΩΗ: Νέος πρόεδρος του ΕΣΡ η μάνα της Ζωής!

Τη θέση του προέδρου του Εθνικού Ραδιοτηλεοπτικού Συμβουλίου ανέλαβε η Λίνα Αλεξίου, μητέρα της Ζωής Κωνσταντοπούλου.

Ψηφίστηκαν οι 14 τροπολογίες: Κατάργηση Διαύγειας-Απευθείας αναθέσεις έργων-Πλιάτσικο αποθεματικών

Και το κορυφαίο όλων για την αριστερά της Οικολογίας: Η αναστολή κατεδάφισης αυθαιρέτων στο Λουτράκι. 
Επίσης βρήκαν ευκαιρία να χώσουν μέσα και απευθείας αναθέσεις έργων σε άσυλα και χώρους υποδοχής λάθρο χωρίς δημοσίευση διαγωνισμού (δείτε στο τέλος)... σε συνδιασμό μα το σκοτάδι στη Διαύγεια δεν θα μαθαίνουμε τίποτα για αυτά τα έργα... είναι κι αυτός ένας τρόπος να κρατάς το πόπολο "ενημερωμένο"

Ψηφίστηκαν από την Ολομέλεια οι συνολικά 14 τροπολογίες (υπουργικές και βουλευτικές) που εντάχθηκαν στο νομοσχέδιο του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης για την αποκατάσταση αδικιών στη Δημόσια Διοίκηση μετά την ονομαστική ψηφοφορία, που προκάλεσε το Ποτάμι.

Σόιμπλε στα καλύτερά του: Μόσχα και Κίνα δεν χαρίζουν… χρήμα-Δεν ευθύνονται Ε.Ε. και τρόικα για τα προβλήματα στην Ελλάδα

«Σκληρή» κριτική στην κυβέρνηση άσκησε ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας ο οποίος τόνισε ότι, είναι λάθος να επιρρίπτει κανείς ευθύνες στην τρόικα, την Ευρώπη ή τη Γερμανία για τα δημοσιονομικά προβλήματα της Ελλάδας.

Βρούτσης για την "αξιολόγηση" που αποδέχθηκε ο Τσίπρας: Η κυβέρνηση να ζητήσει συγγνώμη για τις κωλοτούμπες

Πυρά προς την κυβέρνηση εξαπέλυσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Βρούτσης, με αφορμή το κοινό ανακοινωθέν κυβέρνησης και θεσμών για τις διαπραγματεύσεις.

Πιο κοντά από ποτέ η συμφωνία αφού έγιναν ροζ οι κόκκινες γραμμές για εργασιακά και ασφαλιστικό - Πρώτη φορά η λέξη "αξιολόγηση"

- Για τα εργασιακά φαίνεται πως υπάρχει συμφωνία για συλλογικές συμβάσεις στα ευρωπαϊκά πρότυπα
- Τσίπρας και Γιούνκερ συμφώνησαν πως υπάρχει πρόοδος στις διαπραγματεύσεις
- Μαξίμου και Κομισιόν φαίνεται πως συμφωνούν για μία συμβιβαστική λύση στο ΦΠΑ με δύο συντελεστές
- Οι Θεσμοί με κοινή δήλωση δεσμεύτηκαν να βοηθήσουν την Ελλάδα να αποκτήσει οικονομική σταθερότητα

Financial Times: Η Ελλάδα παίρνει πίσω τις μεταρρυθμίσεις που έγιναν τα τελευταία χρόνια

Ο Κατρούγκαλος έχει γίνει μια αμφιλεγόμενη προσωπικότητα στην κυβέρνηση

Ιδιαίτερα επικριτική είναι η νέα ανάλυση των Financial Times για τις τροπολογίες που ψηφίστηκαν χτες από την ελληνική Βουλή, αναφέροντας ότι η Ελλάδα παίρνει πίσω τις μεταρρυθμίσεις που έγιναν τα τελευταία χρόνια.

Υποχώρησε ο Tσίπρας-Αποδέχθηκε τελικά την αξιολόγηση της Τρόικας

Ο Έλληνας πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, σε κοινή δήλωση του με τον πρόεδρο της Κομισιόν, Jean-Claude Juncker μετά από τηλεφωνική τους συνομιλία, κάνει για πρώτη φορά λόγο για αλλαγές στο ασφαλιστικό και στα εργασιακό, “πεδία” που θεωρούνταν μέχρι πρότινος “κόκκινες” γραμμές για την ελληνική κυβέρνηση.

ΦΟΡΟΕΠΙΔΡΟΜΗ ΣΥΡΙΖΑ! «Τέλος επιτηδεύματος» και σε χιλιάδες επιχειρήσεις

Μια «ξεχασμένη» από το 2013 φορολογική υποχρέωση, που ουδέποτε είχε ενεργοποιηθεί, αναμένεται να βεβαιώσει το υπουργείο Οικονομικών και η Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων εντός των επόμενων ημερών.

Στο κελί του Δουρή ο δολοφόνος της Άννυ

Θα βρίσκεται υπό 24ωρη παρακολούθηση και θα προαυλίζεται μόνος τις ώρες που οι υπόλοιποι κρατούμενοι θα είναι μέσα στα κελιά τους

Κάτω από αυστηρά μέτρα ασφαλείας μεταφέρθηκε στις φυλακές της Κέρκυρας ο 27χρονος «πα-τέρας», που σκότωσε και τεμάχισε το ίδιο του το παιδί και στη συνέχεια για να κρύψει τα ίχνη έβρασε με ρύζι τα κομμάτια και τα σκόρπισε σε κάδους στο κέντρο της Αθήνας.

"Για αυτό παρουσιάστηκα ως ψυχίατρος"

Την Πέμπτη θα δικαστεί από το αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο  η γυναίκα που παρουσιάστηκε ως ψυχολόγος του ΟΚΑΝΑ. Σε βάρος της ασκήθηκε δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος για διασπορά ψευδών ειδήσεων και ψευδή αναφορά στις αρχές περί τέλεσης πλημμελήματος.

ΣΙΓΑ ΤΟ ΚΑΛΣΟΝ ΡΕ! Τσίπρας για τις επαφές με ΕΕ: Και πού είστε ακόμη...

Επιστρέφοντας ο πρωθυπουργός στο Μέγαρο Μαξίμου μετά από την ορκωμοσία του υφυπουργού Δικαιοσύνης φάνηκε ικανοποιημένος από την πορεία των διαπραγματεύσεων, ενώ σχολιάζοντας τις τελευταίες εξελίξεις και τη σειρά τηλεφωνημάτων που είχε σήμερα, είπε με νόημα «και που είστε ακόμα».

ΦΩΤΟΒΟΛΙΔΑ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ! Ξαφνικό οικονομικό και διαχειριστικό έλεγχο στα νοσοκομεία διέταξε ο Κουρουμπλής

Προκειμένου να αποπροσανατολίσει από το ότι δεν δίνει φράγκο στα νοσοκομεία που απειλούνται με χροκοπία, πέταξε τη φωτοβολίδα του διαχειριστικού ελέγχου λες κι αν βρει ότι κάποιος έφαγε πριν 5 χρόνια 100.000 θα αλλάξει κάτι σήμερα...

Οικονομικό και διαχειριστικό έλεγχο σε νοσοκομεία, εποπτευόμενους φορείς αλλά και σε ιδιώτες που ανέλαβαν μεγάλα έργα για το υπουργείο Υγείας την τελευταία δεκαετία διέταξε ο αρμόδιος υπουργός, Παναγιώτης Κουρουμπλής.

Οι ΣΥΡΙΖΑίοι «άρπαξαν» εισφορές 27 εκατ. ευρώ από το Ταμείο Πρόνοιας

Οι ΣΥΡΙΖΑίοι «άρπαξαν» εισφορές 27 εκατ. ευρώ από το Ταμείο Πρόνοιας
Τα μηνιαία έσοδα από τις εισφορές των δημοσίων υπαλλήλων ύψους 27 εκατ ευρώ που παρακρατήθηκαν κανονικά από τους μισθούς τους το μήνα Μάιο, αναζητεί το Ταμείο Πρόνοιας Δημοσίων Υπαλλήλων για να πληρώσει περίπου 1.000 εφαπαξ τα οποία χρωστά σε ήδη συνταξιοδοτημένους!

Ο Σβαρτσενέγκερ «παίζει» όλες τις ταινίες του μέσα σε έξι λεπτά [βίντεο]

Δεν έχει μείνει στην ιστορία ως ένα μοναδικό υποκριτικό ταλέντο, αλλά ακόμη κι έτσι, διαθέτει εκατομμύρια θαυμαστές.

ΠΑΡΑ ΤΗΝ Κ@ΛΟΤΟΥΜΠΑ: Νέα αιτήματα της ΟΥΕΦΑ στον τσέλιγκα Κοντονή

Νέα επιστολή μέσω της ΕΠΟ έστειλε η UEFA προς την ελληνική κυβέρνηση ζητώντας εκ νέου αλλαγή στη διατύπωση της παραγράφου 2 στο άρθρο 15 προκειμένου να αποφευχθεί το ποδοσφαιρικό Grexit.

Κουκοδήμος σε Κοντονή: Αν η κωλοτούμπα ήταν άθλημα θα ‘χες πάρει το πρωτάθλημα!

«Σκληρή» γλώσσα χρησιμοποίησε στη Βουλή ο βουλευτής της ΝΔ Κώστας Κουκοδήμος απευθυνόμενος στον υφυπουργό Αθλητισμού Σταύρο Κοντονή.

Τί ψιθύρισε στον Σαμαρά η όμορφη Έπαρχος Θεώνη Λειβαδάρου; (ΦΩΤΟ)

Στα γραφεία της ΝΔ, στη Συγγρού, βρέθηκε σήμερα η νομαρχιακή επιτροπή Κυκλάδων, του κόμματος. ΟΑντώνης Σαμαράς, υποδέχτηκε στελέχη της περιοχής και συνομίλησε αρκετή ώρα μαζί τους για τα προβλήματά τους. Η συζήτηση ήταν σε πολύ καλό κλίμα, ενώ ο πρόεδρος της ΝΔ, δεν άφησε στιγμή, όπως θα διαπιστώσετε και από τις φωτογραφίες που εξασφάλισε το «Π», την Έπαρχο Θήρας Θεώνη Λειβαδάρου.

ΒΑΣΙΛΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΛΕΜΕ! Έβαλαν μπουκάλι σε ναύτη και τον χαστούκιζαν με τα πέη τους

Ντρόπιασαν το Βασιλικό Ναυτικό με τις ακραίες πράξεις τους και βρίσκονται πλέον αντιμέτωποι με τις συνέπειες του νόμου.

Όλα ξεκίνησαν όταν ένας μεθυσμένος ναύτης βγήκε στο κατάστρωμα του θωρηκτού HMS Northumberland αφότου αγκυροβόλησε στο Bournemouth, Dorset, τον Αύγουστο του 2013.

ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΓΑΪΔΟΥΡΙ! Πανούσης: Δεν βαρεθήκατε να ζητάτε την παραίτησή μου;

Σάλο δημιούργησε η δήλωση του Γιάννη Πανούση σχετικά με παιδοκτόνο της Αννυς, που έλεγε πως «ο δράστης θ' αυτοκτονήσει ή θα τον σκοτώσουν», προκαλώντας τις αντιδράσεις του κόσμου.

Πετάχτηκε πάλι ο ΗΛΙΘΙΟΣ που ξεφτιλίζει τον Καραμανλή

Ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Ευάγγελος Αντώναρος, μια απ'τις μεγαλύτερες μαλ@κίες του Καραμανλή, απέδωσε εύσημα στον κ. Τσίπρα για την επιλογή του να τοποθετήσει στη θέση του υφ. Δικαιοσύνης τον κ. Δημ. Παπαγγελόπουλο!!

ΕΓΓΡΑΦΟ-Η Πιπιλή αλλάζει επώνυμο για να βρει... δουλειά

Με ένα κείμενο στο προσωπικό της blog, η Φωτεινή Πιπιλή σχολιάζει με το δικό της τρόπο τις προσλήψεις που πραγματοποιήθηκαν από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ εστιάζοντας στο όνομα Μητράκου.

Διαβάστε τον εντυπωσιακό λόγο για τον οποίο ο Καραμανλής πήγε στη Βουλγαρία το Σάββατο

Στη Βουλγαρία βρέθηκε το περασμένο Σάββατο ο πρώην πρωθυπουργός κ. Κώστας Καραμανλής παρέα με την οικογένεια του.

Ο πρώην πρωθυπουργός επισκέφθηκε το Σλάτογκραντ προκειμένου να παραστεί στο γάμο της Σλαβέγια Βάντσεβα.

Η κα Βάντσεβα ήταν η...

Η ΜΑΛ@ΚΩ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ!! Βουλευτίνα του ΣΥΡΙΖΑ συνδυάζει τη δολοφονία της Άννυ με την οικονομική κρίση τον καπιταλισμό και τη Germanwings

«Συγγνώμη Άννυ για την κοινωνία που δεν προλάβαμε να εξανθρωπίσουμε για να γεννηθείς», έγραψε μεταξύ άλλων

Την οδύνη της για τη δολοφονία της μικρής Άννυ από τα χέρια του πατέρα της εκφράζει η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίνα Κασιμάτη, με μνήμα της στο Facebook.

ΤΟΥΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ! Η κοινή δήλωση των Θεσμών για την Ελλάδα

Την ώρα που η τρόικα λέει πως εργάζεται σκληρά για συμφωνία ως τη Δευτέρα, ο Νταιζελμπλούμ δήλωνε πως δεν θα υπάρξει συμφωνία ως τη Δευτέρα...

Κοινή δήλωση σχετικά με την πορεία των διαπραγματεύσεων με την Ελλάδα εξέδωσαν οι Θεσμοί.

Από πού προήλθαν τα σήματα κάθε μάρκας αυτοκινήτου;

Κι όμως η κάθε μάρκα αυτοκινήτου έχει τη δική της μικρή ιστορία για το πώς επέλεξε το λογότυπό της, με το οποίο είναι γνωστή στο κοινό.
Παρακάτω θα δείτε μία λίστα με τις πιο διάσημες μάρκες και τα λογότυπά τους…

ΗΡΩΑΣ! Δήλωνε πρίγκιπας μοντέλο και έπεισε τις βλαμμένες να παίξουν «50 αποχρώσεις του γκρι» -Ηταν χοντρός, φαλακρός 68χρονος

Απίστευτη κομπίνα με θύμα αφελείς γυναίκες έστησε ένας Γάλλος, που τις έπειθε ότι ήταν πρίγκιπας και μοντέλο, για να τις πείσει να παίξουν μαζί του τις «50 αποχρώσεις του γκρι».

Γυναίκα έβαλε δύο γκολ από κόρνερ - ΒΙΝΤΕΟ

Με σκορ 7-0 συνέτριψε η εθνική ομάδα γυναικών του Βιετνάμ την Μαλαισία, στο πλαίσιο  του πρωταθλήματος Νοτίου Ασίας. Ωστόσο αυτό που θα μείνει από την συγκεκριμένη αναμέτρηση είναι τα δύο γκολ που σημείωσε με απευθείας εκτέλεση κόρνερ η Nguyen Thi Tuyet Dung από το Βιετνάμ.

«Δεν θα γίνουμε γκαρσόνια της Ευρώπης». Γιατί;

Ανδρέας Πετρουλάκης

Τη φράση την είχε πρωτοπεί ο Ανδρέας Παπανδρέου την ένδοξη δεκαετία του ‘80, σαν τον μεγάλο μας μπαμπά που τα μοσχαναθρεμμένα του τα προόριζε για πυρηνικούς επιστήμονες. Και επειδή ίσως κι εμείς αυτήν την ιδέα είχαμε για τον εαυτό μας την αγκαλιάσαμε και αποκρούσαμε με βδελυγμία την εκδοχή να γίνουμε τα γκαρσόνια της Ευρώπης. Προχτές την επανέλαβε ο Νίκος Βούτσης επιβεβαιώνοντας την ταυτότητα στη βασική φιλοσοφία του κόμματός του με του πρώιμου ΠΑΣΟΚ. Κανείς από τους δύο δεν μας είπε βέβαια τι να γίνουμε της Ευρώπης.

Το σχολείο στη Νορβηγία που έχει καταργήσει τα «μαθήματα» εδώ και 40 χρόνια

Του Bjørn Bolstad

Η Φινλανδία ανακοίνωσε πριν λίγο καιρό ότι το νέο εθνικό πρόγραμμα σπουδών της , θα δίνει έμφαση στα project αντί στα γνωστά παραδοσιακά μαθήματα.. Όμως ένα σχολείο που ονομάζεται Ringstabekk με 425 μαθητές ηλικίας από 13 έως 16 χρονών, ακριβώς έξω από το την πρωτεύουσα της Νορβηγίας , Όσλο , έχει κάνει το ίδιο εδώ και 40 συνεχόμενα χρόνια με μεγάλη επιτυχία .

ΒΙΝΤΕΟ-Η ατάκα της χρονιάς απ'τον εργατολόγο που δεν πληρώνει το πρόστιμο των 2 εκ.

Αρχίστε να γελάτε από τώρα και πριν ακούσετε τι περιμένει ο εργατολόγος Μητρόπουλος του ΣΥΡΙΖΑ από τους έλληνες συνταξιούχους:

ΓΛΥΨΙΜΟ ΣΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ! «Δεν θέλω κλούβες σπίτι μου, να βλέπουν ΜΑΤ τα παιδιά μου»

["Με το ζόρι δέχθηκε μια σκοπιά έξω απ'το σπίτι του" γράφει ο ΒΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣ και αναρωτιέμαι αν έξω από τα σπίτια των προηγούμενων Πρωθυπουργών ήταν κλούβες των ΜΑΤ... Φυσικά και δεν ήταν αλλά και στην περίπτωση που ήταν ο Τσίπρας δεν τις χρειάζεται αφού αποκλείεται να τον χτυπήσουν οι επαναστάτες ιδεολογικοί συγγενείς του που πανηγυρίζουν την άνοδό του στην εξουσία και την αποφυλάκιση των ιδίων]

Από την ημέρα που ο ΣΥΡΙΖΑ έγινε κυβέρνηση, ο Γιάννης Πανούσης παρακαλάει τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα να πάρει μέτρα προστασίας στο σπίτι του στην Κυψέλη. Αλλά εκείνος αρνείται για τα... παιδιά του.

Τι απαντά το Μαξίμου για τα 80.000 ευρώ του Δημήτρη Μάρδα; Ότι είναι Τετάρτη μεσημέρι...

Μετά τον Δημήτρη Μάρδα, που υποστήριξε πως δεν έβγαλε χρήματα στο εξωτερικό μετά τις εκλογές, και το Μέγαρο Μαξίμου κάλυψε τον αναπληρωτή υπουργό, μιλώντας μάλιστα για χυδαία συκοφαντία εναντίον του και προβοκάτσια κατά της κυβέρνησης.

Βίντεο: Έκρηξη από φιάλη υγραερίου σε καράβι στη Σκιάθο!

Το επίμαχο βίντεο ανέβασε στην επίσημη  σελίδα του στο facebook το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Σκιάθου, χωρίς να δίνει περισσότερες πληροφορίες, ακόμη, για το περιστατικό

Κουκουλοφόροι επιτέθηκαν στο γραφείο του δικηγόρου Μιχαλολιάκου και Άκη

Εισβολή από τέσσερις κουκουλοφόρους στις 12 το μεσημέρι της Τετάρτης πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του δικηγόρου Γιάννη Παγορόπουλου.

Διάσημος ποδοσφαιριστής κάνει αποκαλύψεις για το οικογενειακό «μαρτύριό» του

Ο Εμάνουελ Αντεμπαγιόρ έβγαλε τα εσώψυχα του στο Facebook και αναφέρθηκε στις πληγές που του έχουν προκαλέσει τα μέλη της οικογένειας του.

Τους οποίους παρότι στήριξε, αυτοί του γύρισαν την πλάτη. Στην αρχή αναφέρθηκε για την περίπτωση του αποθανών αδερφού του. Όταν το 2005 ο τότε 21χρόνος φορ (έπαιζε στην Μονακό) πληροφορήθηκε πως ο αδερφός είναι βαριά άρρωστος, ταξίδεψε άρον άρον στην πατρίδα του για τον επισκεφθεί.

ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ! 5.760 αιτήσεις για τις 100 θέσεις στη ΔΕΗ

Πλήθος αιτήσεων, που ανέρχονται συνολικά σε 5.760, δέχθηκε το ΑΣΕΠ, για την προκήρυξη 1Κ/2015, που αφορά την πλήρωση, με σειρά προτεραιότητας, 110 θέσεων προσωπικού, με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου, Πανεπιστημιακής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (ΠΕ και ΤΕ), στη ΔΕΗ ΑΕ.

Forbes: Οι Ελληνες παίζουν το θύμα με τα λεφτά των άλλων και κατηγορούν ΔΝΤ και Κομισιόν για το χρέος

«Πρόκειται για μια αρκετά αξιαγάπητη διακύμανση στη διαπραγματευτική τεχνική» γράφει με σκωπτική διάθεση ο Tim Worstall για το αμερικανικό Forbes.

Απίστευτο ρεζιλίκι! Ο Ντράγκι έτριψε στη μούρη Δραγασάκη non paper της κυβέρνησης που αγνούσε

[Από τις φάτσες δεξιά μπορείτε να καταλάβετε πόσο καλά πάει η διαπραγμάτευση και ποιος έχει τρομάξει ποιον...]

Ακόμα και με παραίτηση απείλησε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκης το μέγαρο Μαξίμου, όταν με ευθύνη του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα και του επιτελείου των νεαρών συνεργατών του , έγινε… ρεζίλι κατά τη διάρκεια της συνάντησής του με τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας Μάριο Ντράγκι!

Βρούτσης: Η κυβέρνηση τακτοποιεί τους φίλους της την κρίσιμη ώρα – ΒΙΝΤΕΟ

Αιχμές για τις πολλές τροπολογίες που πέρασαν το βράδυ από τη Βουλή ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Βρούτσης.

ΑΠΟΝΕΡΑ ΝΔ-ΒΡΟΥΤΣΗ! ΕΛΣΤΑΤ: Στο 25,4% μειώθηκε η ανεργία τον Φεβρουάριο του 2015

Το εποχικά διορθωµένο ποσοστό ανεργίας τον Φεβρουάριο του 2015 ανήλθε σε
25,4% έναντι 27,2% τον Φεβρουάριο του 2014 και 25,6% τον Ιανουάριο του 2015.

Ο θαυμαστής του Τσάβες αντί να δώσει εξηγήσεις για τα σαπάκια των 500 εκατ.το 'ριξε στην πολιτική αλητεία

Απειλεί και καθυβρίζει το ΘΕΜΑ ο Ήσυχος υπερασπιζόμενος την προμήθεια με τα αεροσκάφη των 500 εκατ.δολάριων - Απίστευτες αθλιότητες του αναπληρωτή υπουργού Άμυνας που φτάνει στο σημείο να μας απειλεί με την δικαιοσύνη - Να μας πει πού υπηρέτησε τη θητεία του και παριστάνει τον υπουργό Άμυνας

Ερώτηση 4 βουλευτών: Πόσο κόστισε στον Έλληνα φορολογούμενο η πτήση με το ελικόπτερο του ΕΚΑΒ;

Για επίδειξη ισχύος και αλαζονική συμπεριφορά κατηγορούν τον υφυπ. Άμυνας, Νίκο Τόσκα που πήρε ελικόπτερο του ΕΚΑΒ για να πάει στο Αίγιο, τέσσερις βουλευτές της ΝΔ

ΟΧΙ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑίες, αλλά οι υπόλοιπες: Πορεία των καθαριστριών στο κέντρο της Αθήνας

Οι ΣΥΡΙΖΑίες έχουν πάρει διαβεβαιώσεις ότι θα προσληφθούν κάποια στιγμή και θα προσληφθούν... επειδή πρέπει να πάρει κι ο Κατρούγκαλος το 12%... Αντίθετα οι σημερινές πήραν πούλο από Κατρούγκαλο αφού μάλλον δεν τις έχει πελάτισσες

Πορεία διαμαρτυρίας πραγματοποιούν αυτή την ώρα έξω από το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρυθμίσης οι καθαρίστριες των δημοσίων σχολείων και εργολαβικών συνεργείων.

ΣΚΙΖΕΙ Η ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ! Καραγκούνης: Τώρα μπαίνουν στη διαπραγμάτευση και οι κύριες συντάξεις

«Η διαπραγμάτευση έχει πάει πλέον και στο ζήτημα των κυρίων συντάξεων», δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Καραγκούνης.

ΠΟΣΟ ΓΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΝΔΙΤΕΣ; Ορκίζεται υφυπουργός ο Διοικητής της ΕΥΠ επί Καραμανλή

Μεγαλώνει το κυβερνητικό σχήμα, καθώς, μετά από απόφαση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος αναλαμβάνει καθήκοντα υφυπουργού Δικαιοσύνης, ανεβάζοντας τον αριθμό των υφυπουργών στην κυβέρνηση σε επτά.

ΑΨΟΓΑ! 148 μαλ@κες και 5 μιλημένοι σύντροφοι έκαναν αίτηση για τη νέα διοίκηση της ΕΡΤ

Τις 153 έφτασαν οι αιτήσεις για τη νέα διοίκηση της ΕΡΤ. Η διαδικασία κατάθεσης αιτήσεων και βιογραφικών για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης ολοκληρώθηκε χθες.

Ναύπλιο, όπως λέμε Μονακό: «Μποτιλιάρισμα» στη μαρίνα -60 γιοτ πλωτά παλάτια εντυπωσίασαν [εικόνες]

Στο Ναύπλιο είχε στρέψει τις προηγούμενες ημέρες το παγκόσμιο τζετ σετ το βλέμμα του, καθώς εκεί ήταν τα ακριβότερα και πολυτελέστερα σκάφη του ελληνικού yachting.

«Πρόσεχε τα λόγια σου», προειδοποιεί η Rolex τον Ιταλό πρωθυπουργό

Ο Ρέντσι είχε δηλώσει ότι οι διαδηλωτές που προκάλεσαν τα επεισόδια της περασμένης εβδομάδας στο Μιλάνο ήταν «κακομαθημένα πλουσιόπαιδα με Rolex»

Η κατασκευάστρια εταιρεία πολυτελών ρολογιών Rolex απαίτησε σήμερα από τον πρωθυπουργό της Ιταλίας και τον υπουργό Εσωτερικών να ζητήσουν συγγνώμη για σχόλια σύμφωνα με τα οποία, οι βίαιοι διαδηλωτές που προκάλεσαν την περασμένη εβδομάδα καταστροφές στο Μιλάνο ήταν "κακομαθημένα πλουσιόπαιδα με Rolex".

Κρήτη: Μήνυσαν τους γονείς τους, επειδή δεν τις άφηναν να… ξενυχτάνε!

Μετά από καβγάδες και προσπάθειες να συνετίσει τις κόρες του, ο πατέρας άλλαξε την κλειδαριά αφήνοντας τα κορίτσια έξω από το σπίτι!