07 Μαΐου 2015

ΕΓΓΡΑΦΟ-Και αυξήσεις και προσλήψεις ο Δραγασάκης ικαι τα γίδια ας φάνε αξιοπρέπεια

Με κόστος 95.000 ευρώ για το 2015, και 127.000 ευρώ για καθένα από τα επόμενα έτη, δαπάνη που θα καλυφθεί από τον Προϋπολογισμό του υπουργείου Οικονομικών η κυβέρνηση αποφάσισε όπως προκύπτει από το σχετικό έγγραφο...

NIKOΛA KANE KATI! Το "πουστ2ριό" παντρεύεται τον αγαπημένο του

Ο Ξαβιέ Μπετέλ πρόκειται να παντρευτεί τον σύντροφό του Γκοτιέ Ντεστενέ την ερχόμενη εβδομάδα μετά την νομιμοποίηση του γάμου ομοφύλων και ο Νικολόπουλος θα έχει φρικάρει

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει ο πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου, Ξαβιέ Μπετέλ, καθώς την ερχόμενη εβδομάδα πρόκειται να παντρευτεί τον Βέλγο αγαπημένο του, Γκοτιέ Ντεστενέ.

Άδωνις: Τη μέρα που θα φύγει η Κωνσταντοπούλου θα πανηγυρίζουν και οι σερβιτόροι

Δριμεία κριτική στην κυβέρνηση και τις επιλογές της, όσον αφορά στη διαπραγμάτευση με τους εταίρους άσκησε, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στην Καβάλα, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης, ενώ ιδιαίτερα καυστικός ήταν για την πρόεδρο της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου και τον τρόπο που ασκεί τα καθήκοντά της λέγοντας χαρακτηριστικά: «Τη μέρα που θα φύγει θα πανηγυρίζουν μέχρι και οι σερβιτόροι».

Η μητέρα της Άννυ "βάζει στο κάδρο" και τον φίλο του παιδοκτόνου

Στον κύκλο των συνενόχων για τη δολοφονία της μικρής Άννυ πρόσθεσε η μητέρα της τον φίλο του 27χρονου παιδοκτόνου.

Αποστάσεις Φίλη από Ζωή για το επεισόδιο Λαγού - Κανέλλη-ΠΑΣΟΚ: Ανησυχητική η στάση της Κωνσταντοπούλου

1. Απίστευτη η στήριξη Ζωής στη ΧΑ... είναι να κουφαίνεσαι!!
2. Αυτός ο Φίλης, στη ντουλάπα του έχει κάτι άλλο εκτός από Lacoste; Όχι τίποτα άλλο αλλά φωνάζει ότι πεινάει...

Την άποψη πως η Πρόεδρος της Βουλής έπρεπε να επιτρέψει να καταδικαστεί πολιτικά η επίθεση του Γιάννη Λαγού στην Λιάνα Κανέλλη εξέφρασε ο Νίκος Φίλης.

ΓΕΛΑΕΙ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ! Το εκπληκτικό σκίτσο του Economist για τις διαπραγματεύσεις της κυβέρνησης [εικόνα]

Ενα σκίτσο εμπνευσμένο από την ελληνική μυθολογία, χρησιμοποιεί το Economist, για να εικονογραφήσει το αιχμηρό κείμενό του αναφορικά με τις διαπραγματεύσεις της ελληνικής κυβέρνησης.

Συνελήφθη ηγετικό μέλος της συμμορίας των «ληστών με τις βαριοπούλες»

Υστερα από τρία χρόνια έρευνας στα χέρια των αρχών «έπεσε» 50χρονος, ο οποίος ήταν ηγετικό στέλεχος της συμμορίας των «ληστών με τις βαριοπούλες» και βρισκόταν σε διαμέρισμα στη Καλλιθέα.

Εξαιρέθηκε από μάρτυρας κατηγορίας ο γελοίος Πεταλωτής στη δίκη για το Βατοπαίδι

Δεκτή έγινε από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων, ενώπιον του οποίου εκδικάζεται η υπόθεση της Μονής Βατοπαιδίου, η ένσταση κατηγορουμένων, προκειμένου να μην καταθέσει ως μάρτυρας κατηγορητηρίου ο πρώην υπουργός Γιώργος Πεταλωτής.

ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ "ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΔΙΟΔΙΑ":Από αύριο θα "τσακώνουν" ηλεκτρονικά όσους δεν πληρώνουν διόδια στον αυτοκινητόδρομο Ανατολικής Πελοποννήσου - Τι πρόστιμο θα πληρώνουν

Αύριο Παρασκευή θα τεθούν σε λειτουργία οι ειδικές ηλεκτρονικές συσκευές, για την βεβαίωση παραβάσεων σε όσους δεν πληρώνουν τα διόδια, στους σταθμούς διοδίων στον αυτοκινητόδρομο Κόρινθος - Τρίπολη - Καλαμάτα.

Του ξέφυγε του Τσακαλώτου: Δεν είχαμε συγκεκριμένες προτάσεις στην αρχή της διαπραγμάτευσης

Για τις διαπραγματεύσεις με τους εταίρους, την πορεία τους και το αποτέλεσμα που διαβλέπει μίλησε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος.

BINTEO-ΑΥΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ, ΝΕΟΝΑΖΙ, ΤΣΑΒΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΥΣ! Κανέλλη καταγγέλει επίθεση από Λαγό, ο ίδιος διαψεύδει και η Ζωή δεν καταδικάζει

Καταγγελία Κανέλλη: Ο Λαγός μου είπε 'θα σε δω στο δικαστήριο, να δω πως θα φύγεις'

Φραστική απειλή από τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Γιάννη Λαγό, υποστηρίζει ότι δέχτηκε η βουλευτής του ΚΚΕ, Λιάνα Κανέλλη.

Γνωστό μοντέλο σε γυρίσματα πορνό στη Μύκονο!

Οι περισσότερες σκηνές γυρίστηκαν σε βίλα πολύ γνωστού επιχειρηματία στο «νησί των ανέμων»

Δεν το πίστευαν όσοι έτυχε να βρεθούν πριν μερικές ημέρες στο «νησί των ανέμων», βλέποντας γνωστό μοντέλο να πρωταγωνιστεί σε ταινία πορνογραφικού περιεχομένου, υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Δημήτρη Σειρηνάκη.

Σε απολογία καλεί η ΕΣΗΕΑ τον ΣΥΡΙΖΑίο επικεφαλής του ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σε απολογία καλείται τη Δευτέρα το μεσημέρι από το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ ο νέος Πρόεδρος-Γενικός Διευθυντής του ΑΠΕ-ΜΠΕ Μιχάλης Ψύλος, μετά τις εις βάρος του καταγγελίες δημοσιογράφων και ανταποκριτών εξωτερικού του πρακτορείου.

Άγρια καρφιά Πανούση: Μήπως να βάλουμε και βραχιολάκι στον πατέρα της Άννυ να βγει έξω;

«Γιατί δεν παραιτήθηκε κανεις όταν σκοτώθηκαν δύο άτομα στις φυλακές;» το «καρφί» του κ. Πανούση για τον υπουργό Δικαιοσύνης - Ο Νίκος Παρασκευόπουλος είχε αποστασιοποιηθεί από την πρόβλεψη Πανούση «πολύ γρήγορα θα έχουμε το θάνατο του δράστη»

Τι παπαριές απάντησε στη Βουλή ο κ@λοτούμπας Πάνος Καμμένος για τους μισθούς των στρατιωτικών

Απάντηση στην Ερώτηση που είχε καταθέσει ο Βουλευτής Κέρκυρας της Νέας Δημοκρατίας κ. Στέφανος Γκίκας μαζί με άλλους πέντε Βουλευτές του κόμματος για το έγγραφο της Διεύθυνσης Εισοδηματικής Πολιτικής του Υπουργείου Οικονομικών προς το Συμβούλιο της Επικρατείας, σύμφωνα με το οποίο «τυχόν περαιτέρω αύξηση των αποδοχών και συντάξεων των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας θα έθετε σε σοβαρό κίνδυνο τον δημοσιονομικό προγραμματισμό της χώρας» απέστειλε ο ΥΠΕΘΑ κ. Πάνος Καμμένος.

ΤΟ ΓΑΤΑΚΙ Ο ΚΟΝΤΟΝΗΣ ΞΕΡΕΙ ΑΠΟ Κ@ΛΟΤΟΥΜΠΕΣ! Αφαιρέθηκε η επίμαχη φράση και υπερψηφίστηκε το νομοσχέδιο-Τζάμπα μάγκας ο Χαϊκάλης που καταψήφισε

Ο υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής, προανήγγειλε την αφαίρεση της έκφρασης περιορισμού της ΕΠΟ στις «εσωτερικές» της υποθέσεις, ύστερα από την παρέμβαση της UEFA αλλά και τις πιέσεις που δέχθηκε στην Ολομέλεια της Βουλής από την αντιπολίτευση αλλά και τους ΑΝΕΛ.

ΕΤΡΑΞΕ ΑΠ'ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΤΟ ΓΑΤΑΚΙ! Ο Μπουτάρης κατέθεσε 10.000.000 ευρώ στην Τράπεζα της Ελλάδος

Σύμφωνα με καλά εξακριβωμένες πληροφορίες, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης προχώρησε στην κατάθεση του συγκεκριμένου ποσού, των 10.000.000 ευρώ, γεγονός που δεν εξέπληξε κανέναν, αφού από την πρώτη στιγμή δεν εμφανίστηκε ιδιαιτέρως αρνητικός στο ενδεχόμενο αυτό.

Φυλάκιση ενός έτους στον Ηλία Παναγιώταρο

Ο εκ των βασικών κατηγορουμένων για την υπόθεση της «εγκληματικής οργάνωσης» της Χρυσής Αυγής και βουλευτής του εν λόγω κόμματος, Ηλίας Παναγιώταρος, καταδικάστηκε σήμερα από το Α' Μονομελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας σε ποινή φυλάκισης 12 μηνών.

Σαμαράς: Μας οδηγούν σε νέο χειρότερο Μνημόνιο

«Υποσχέθηκαν χρήματα χωρίς Μνημόνιο. Και υπέγραψαν συνέχιση του Μνημονίου, χωρίς χρήματα», δήλωσε ο τέως πρωθυπουργός. Συναντήθηκε στη Χαλκιδική και με εργαζομένους στις Σκουριές

Γεωργιάδης: «Εάν δεν περνάει η συμφωνία, πέφτει η κυβέρνηση-Δεν τίθεται θέμα ηγεσίας στη Ν.Δ»

«Ό,τι είναι mail Χαρδούβελη, λογικά θα το υποστηρίξουμε. Ό,τι είναι παραπάνω, δεν μπορούμε να το υποστηρίξουμε», σχολίασε, μεταξύ άλλων

Το «mail Χαρδούβελη» έθεσε ως «κόκκινη γραμμή» ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης αναφορικά με τη στάση του κόμματός του απέναντι στην επικείμενη συμφωνία, σε συνέντευξή του σε ραδιοφωνικό σταθμό.

Ο βαψομαλλιάς Ταβάφης

Ώρα για ποίηση... άντε! Όχι μόνο μπάλα και πολιτική σαν κάφροι δεξιοί! Διαβάστε και κανα ποίημα μπας και μορφωθείτε λίγο:

Γίδια δείτε τι θα πει φτώχεια και κατεστραμμένη χώρα και τολμάτε και κλαίγεστε! ΒΙΝΤΕΟ από το κατεστραμμένο Βερολίνο

Να το δουν οι ηλίθιοι που ζητάνε ίδια αντιμετώπιση και λένε παπαριές "κουρέψτε μας το χρέος όπως στη Γερμανία το 1953" ή λένε στον πιτσιρίκο που στη μέση του βίντεο βάζει τις πέτρες για να ξαναφτιάξει το καλντερίμι ότι πρέπει να τους χαρίσει τα χρέη επειδή η Ελλάδα περνάει "ανθρωπιστική κρίση"

Ενα μοναδικό ντοκουμέντο έρχεται να δείξει στις νεότερες γενιές πώς ήταν το Βερολίνο μετά την ήττα της χιτλερικής Γερμανίας, αμέσως μετά την κατάληψή του από τους Συμμάχους και την πτώση του ναζισμού.

ΝΔ: Η κυβέρνηση θα λάβει χειρότερα μέτρα από το μέιλ Χαρδούβελη-Αλήθειες και ψέματα για τη δήθεν «περήφανη» διαπραγμάτευση

Αναλυτικό το γαλάζιο non paper αποδομεί την "περήφανη" συμφωνία του Τσίπρα

Επίθεση στην κυβέρνηση την οποία και κατηγορεί πως συνεχίζει να ψεύδεται στον ελληνικό λαό εξαπέλυσε η ΝΔ. Με Non Paper που έχει τον τίτλο “Αλήθειες και ψέματα για τη δήθεν «περήφανη» διαπραγμάτευση» η ΝΔ υποστηρίζει πως η κυβέρνηση «θα λάβει 14 φορές περισσότερα μέτρα, ύψους 14 δισ. ευρώ περίπου» ενώ γίνεται λόγος και για υφεσιακά μέτρα που υιοθετεί, όπως λένε ο κ. Τσίπρας, όπως η αύξηση των συντελεστών του φόρου εισοδήματος, η συμπίεση του διαθέσιμου εισοδήματος των νοικοκυριών μέσω της κατάργησης των φοροαπαλλαγών και εκπτώσεων για π.χ. ιατρικές δαπάνες.

ΣΚΙΤΣΟ-Κόκκινες γραμμές και πράσινα άλογα

Σκίτσο του Δ. Χατζόπουλου:

Ο Κατρούγκαλος «μονιμοποίησε» την επιλογή της Λίνας Αλεξίου για το ΕΣΡ

Διάταξη – «παράθυρο» για νόμιμη συγκρότηση παράτυπης σύνθεσης των μελών στις Ανεξάρτητες Αρχές «πέρασε» ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Γιώργος Κατρούγκαλος στο νομοσχέδιο για τη δημόσια διοίκηση, το οποίο ψηφίστηκε «παρέα» με δεκάδες τροπολογίες.

Ολυμπιονίκης βγάζει το δόντι της κόρης του με… ακόντιο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Το γύρο του Διαδικτύου κάνει το βίντεο που δείχνει έναν ολυμπιονίκη να βγάζει το δόντι της κόρης του με ακόντιο.

Πρόκειται για τον Αμερικανό Μπράιν Κλέι, που κέρδισε το χρυσό μετάλλιο στο δέκαθλο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2008.

Ιστορίες φοροδιαφυγής: Ανεπάγγελτος απέκτησε «ξαφνικά» περιουσία 3 εκατ. ευρώ!

Το ΣΔΟΕ κατά το μήνα Απρίλιο 2015 ολοκλήρωσε σημαντικούς ελέγχους, από τους οποίους επελέγησαν και αναφέρονται οι παρακάτω χαρακτηριστικές περιπτώσεις:

ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΙΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΣΟ ΔΑΚΡΥΣΑΜΕ! "Δάκρυα χαράς στη συνάντηση Τσίπρα με τις καθαρίστριες του υπ. Οικονομικών"

Σε φορτισμένο συναισθηματικά κλίμα, που περιλάμβανε ακόμη και δάκρυα, ο Αλέξης Τσίπρας υποδέχτηκε σήμερα στο Μέγαρο Μαξίμου τις καθαρίστριες του υπουργείου Οικονομικών, οι οποίες επαναπροσλήφθηκαν μετά από αγώνα που κράτησε ένα ολόκληρο έτος.

Συνάντηση Σαμαρά με εκπροσώπους εργαζομένων στις Σκουριές


Συνάντηση με εκπροσώπους εργαζομένων στην επένδυση Χρυσού στις Σκουριές Χαλκιδικής έχει αυτή την ώρα ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς.

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΘΑ ΓΡΑΨΕΙ "ΜΕ ΚΑΜΜΕΝΟ-ΚΟΥΙΚ ΧΤΙΣΤΗΚΕ ΤΖΑΜΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ"! Ο Λαφαζάνης κατέθεσε τροπολογία για την ανέγερση τζαμιού στην Αθήνα

Ο υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Παναγιώτης Λαφαζάνης και ο αναπληρωτής υπουργός Γιάννης Τσιρώνης κατέθεσαν τροπολογία για την ανέγερση τζαμιού στην Αθήνα.

Süddeutsche: Ο ΣΥΡΙΖΑ σκηνοθετεί το δικό του «Good bye Lenin»

Με μια σινεφίλ αναφορά, η γερμανική εφημερίδα Süddeutsche Zeitung προσπαθεί να εξηγήσει την ανάγκη του ΣΥΡΙΖΑ να μην χάσει την αριστερή πτέρυγα του κόμματος και παράλληλα να έρθει σε συνεννόηση με τους δανειστές της Ελλάδας.

Κέρδισε δύο λαχεία, άφησε τη σύζυγό του και τα «σπάει» με 28χρονη [εικόνες]

Ενα τυχερό ζευγάρι κέρδισε 148 εκατομμύρια λίρες στο Euro Millions Lottery, τον Αύγουστο του 2012. Ο 44χρονος πρώην ταχυδρόμος Adrian Bayford και η 41χρονη σύζυγός του Gillian είδαν τη ζωή τους να αλλάζει δραματικά.

Ερχεται «χαράτσι» ΣΥΡΙΖΑ για τα πετρελαιοκίνητα αυτοκίνητα, ταξί και φορτηγά

Ο αναπληρωτής υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γιάννης Τσιρώνης προανήγγειλε πως σιγά-σιγά θα υπάρξουν μέτρα κατά της πετρελαιοκίνησης, τα οποία δρομολογούνται για το επόμενο χρονικό διάστημα.

Βίντεο: Ετσι σκοτώθηκε η πριγκίπισσα Νταϊάνα

Ξημέρωμα 31ης Αυγούστου 1997... Η πριγκίπισσα Νταϊάνα και ο Ντόντι Αλ Φαγέντ έχουν ολοκληρώσει τις διακοπές τους στη γαλλική Ριβιέρα.

Μητσοτάκης: Απόλυτα υφεσιακό μέτρο η αργοπορία της συμφωνίας

«Ως το απόλυτο υφεσιακό μέτρο χαρακτήρισε την αργοπορία που παρατηρείται για την επίτευξη της συμφωνίας της κυβέρνησης με τους εταίρους», ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης από το βήμα του συνεδρίου της Ναυτεμπορικής για την επιχειρηματικότητα, με τίτλο: «Επιχειρώντας στο μέλλον 2015-2020».

Δημοσκόπηση Palmos: 52% ευρώ έστω και με μνημόνιο

Βέβαια με την παλαβωμάρα που ζει ο ελληνικός λαός τέτοιες δημοσκοπήσεις δεν έχουν νόημα αφού δείχνουν τη σχιζοφρένεια του Έλληνα! Τρεις στους τέσσερις καλούν την κυβέρνηση να μην «πατήσει» τις «κόκκινες γραμμές»

Θα υπάρξει συμφωνία με τους δανειστές στο τέλος εκτιμά η πλειοψηφία σε έρευνα της Palmos για το SBC - Το 52% ζητά παραμονή στο ευρώ με κάθε τρόπο

Κουρουπλής διαλύει την υγεία! Επιχορήγηση Απριλίου: Νοσοκ. Ληξουρίου 3.000€ και Ν. Κω 10.000€

Με το σταγονόμετρο γίνεται η χρηματοδότηση των νοσοκομείων της χώρας, πολλά εκ των οποίων βρίσκονται στα όρια της λειτουργικής κατάρρευσης.

Εως και χθες τα νοσοκομεία είχαν λάβει συνολικά για το 2015 κρατική επιχορήγηση ύψους 63,3 εκατ. ευρώ, όταν μόνο η δαπάνη για αγορές που έκαναν τον Ιανουάριο ήταν 87,7 εκατ. ευρώ.

Βούλτεψη: Τελειωμό δεν έχουν οι «πρώτη φορά αριστερά» διορισμοί

Το διορισμό συγγενών του ΣΥΡΙΖΑ σε κυβερνητικές θέσεις σχολιάζει η Σοφία Βούλτεψη.

Η Γραμματέας της Πολιτικής Τεκμηρίωσης της Νέας Δημοκρατίας δήλωσε χαρακτηριστικά:

ΚΛΑΙΩ! ΠΑΣΟΚ: Εκπαιδεύσαμε στις λαμογιές τον περιπλανώμενο τυχοδιώκτη Μάρδα για να επωφεληθεί ο ΣΥΡΙΖΑ

Από το Γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ, με αφορμή δηλώσεις του κ. Μάρδα, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Με τον κ. Μάρδα δεν είχαμε ασχοληθεί έως τώρα γιατί θέλαμε η κοινή γνώμη να παρακολουθεί απερίσπαστη το φεστιβάλ των επιπόλαιων και ανεύθυνων δηλώσεων του σε σχέση με τα ταμειακά διαθέσιμα και την εκπλήρωση των εσωτερικών και διεθνών υποχρεώσεων του δημοσίου.

ΒΙΝΤΕΟ-ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ! Μάρδας: Τα λεφτά τα έβγαλα στο εξωτερικό πάρα πολύ κοντά στον Φλεβάρη

Ο αναπληρωτής υπουργός έως τώρα ισχυριζόταν ότι τα χρήματα τα έβγαλε στο εξωτερικό τον Οκτώβρη-Νοέμβρη - Τόνισε ότι η μεταφορά των 30-40.000 ευρώ έγινε όταν ήταν ακόμη εκτός κυβέρνησης για τις σπουδές της κόρης του, που όμως δεν πέρασε στο πανεπιστήμιο, αλλά παρόλα αυτά δεν σκοπεύει να τα φέρει πίσω όπως δήλωσε

ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΖΗΤΑΣ ΑΠ'ΑΥΤΟΠΥΣ ΛΕΦΤΑ ΡΕ ΣΤΟΚΕ! Φλαμπουράρης: Προτεραιότητα η συνεργασία με Κίνα, Ρωσία και χώρες Λ. Αμερικής

Για την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας - Μέσω διακρατικών συμφωνιών η αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας είπε ο υπουργός Επικρατείας - Με τα χρήματα θα χρηματοδοτήσουμε κοινωνικές πολιτικές αλλά κυρίως το συνταξιοδοτικό σύστημα το οποίο βρίσκεται σε κρίση

Διεκόπη για 12 Μαΐου η δίκη της Χρυσής Αυγής

Πρόταση για διεξαγωγή των συνεδριάσεων τα Σάββατα, κατέθεσε η εισαγγελέας της έδρας, προκειμένου να μην διαταράσσεται η λειτουργία της πόλης - Απόντες από το εδώλιο (και) σήμερα Μιχαλολιάκος και λοιποί «πρωτοκλασσάτοι» του κόμματος - Παρόντες οι βουλευτές Κουκούτσης και Αρβανίτης - Προστασία όσων καταθέσουν στο ακροατήριο ζητά η πολιτική αγωγή

Οι απόστρατοι αξιωματικοί απαντούν στις καταγγελίες Θεοδωράκη για την περιφορά του επιταφίου

Την αντίδραση της Ένωσης Απόστρατων Αξιωματικών Στρατού Ξάνθης προκάλεσαν τα όσα είπε ο Πρόεδρος του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης, στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου «στον ενικό»  σχετικά με την περιφορά του επιταφίου στον Εχίνο. Ο κ. Θεοδωράκης υποστήριξε ότι ο Πάνος Καμμένος είχε διατάξει την περιφορά επιταφίου στον Εχίνο της Θράκης από στρατιωτικό προσωπικό.

ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ! Επαναφέρουν οδοιπορικά και έξοδα παράστασης δημάρχων και αυξάνουν και τους Δήμους

Αύξηση του αριθμού των δήμων έως 380 σε πρώτη φάση προκειμένου να αντιμετωπιστούν συγκεκριμένες περιπτώσεις κυρίως ορεινών και νησιωτικών δήμων, προανήγγειλε μιλώντας στην αρμόδια Επιτροπή Δημόσιας Διοίκησης της Βουλής ο υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης Νίκος Βούτσης. Επανέλαβε, δε, ότι «δεν έχει προκύψει να πάμε μαζικά σε 1000».

Σηκώνουν χρήματα από τις τράπεζες -Στην αγορά κυκλοφορούν 43 δισ. σε μετρητά

Δεν έχει τέλος η αιμορραγία των καταθέσεων, αφού τον Απρίλιο σημειώθηκαν εκροές καταθέσεων ύψους 5 δισ. ευρώ, ανεβάζοντας τις συνολικές απώλειες από τον Νοέμβριο στα 35 δισ. ευρώ, περίπου.

Στην Αθήνα οι Αμερικανοί για τα ενεργειακά -Θέλουν να μπλοκάρουν τον Turkish Stream

Στην Αθήνα καταφθάνει την Παρασκευή ο ειδικός απεσταλμένος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ για ενεργειακά θέματα Έιμος Χοκστάιν.

ΦΠΑ: Τι σημαίνει ο ενιαίος συντελεστής ποιες τιμές αυξάνονται ποιες πέφτουν

Αυτή τη στιγμή δεν έχει ξεκαθαρίσει εάν ο ενιαίος συντελεστής ΦΠΑ θα κινηθεί μεταξύ 15%-16% η μεταξύ 18%-19%, ωστόσο όλα δείχνουν ότι μάλλον πάμε στο πρώτο σενάριο καθώς η αύξηση των μικρών συντελεστών θα πρέπει να απορροφηθεί μέσω της μείωσης σε άλλα προϊόντα.

Κ@ΛΟΤΟΥΜΠΑ! Αναδίπλωση από την κυβέρνηση: Ενιαίος ΦΠΑ 18%, παράταση ΕΝΦΙΑ, συζήτηση για εργασιακά και συντάξεις

Υποχώρηση στα καυτά ζητήματα προκειμένου να επιτευχθεί η συμφωνία

Αναδίπλωση δυνάμεων και μερική υποχώρηση σήμανε η κυβέρνηση στο νέο επεισόδιο πολιτικής διαπραγμάτευσης που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.

Telegraph: Εξι γραφήματα που δείχνουν ότι οι 100 ημέρες ΣΥΡΙΖΑ δεν πέτυχαν

«Η αριστερή κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα έκλεισε 100 ημέρες στην εξουσία. Ήταν το βάπτισμα του πυρός για τον Έλληνα πρωθυπουργό και την ετερόκλητη συμμαχία του με τους δεξιούς εθνικιστές. Καυ μετά από 100 ημέρες τα πράγματα έχουν πάει στραβά», αναφέρει η Telegraph.

ΒΙΝΤΕΟ-Δίκη ΧΑ: Ηλίθιοι άπλυτοι χτύπησαν 27χρονο -Τον πέρασαν για Χρυσαυγίτη

Νωρίς νωρίς ξεκίνησαν σήμερα τα επεισόδια στον Κορυδαλλό. Αντιεξουσιαστές συνεπλάκησαν με τα ΜΑΤ ενώ υπάρχει και ένας τραυματίας.

Σήμερα κρίνεται το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου - «Πόλεμος» Κοντονή-ΕΠΟ

Στις 12:00 ξεκινά η ονομαστική ψηφοφορία για το νέο αθλητικό νόμο που έφερε στη Βουλή ο Υφυπουργός Αθλητισμού Σταύρος Κοντονής, του οποίου η αντίδραση μετά τη νέα παρέμβαση της ΕΠΟ, ίσως προκαλέσει ποδοσφαιρικό Grexit.