09 Μαΐου 2015

ΒΙΝΤΕΟ-ΠΟ@ΣΤΗ ΣΟΙΜΠΛΕ ΔΕ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ! Πάρτι σε ελληνικό νησί

Δεν υπάρχει αυτό το κορμί !!
 
Αυτά τα κορμιά να λικνίζονται πάνω στις μπάρες, και τα βλέπουν οι δανειστές της χώρας και σκάνε από την ζήλια τους (... γράφει ο Ελληναράς δημοσιοκάφρος). Αν και λίγο παλιό.. αλλά πάντα επίκαιρο, αφού τα οπίσθια με σχετικές αλλά όμορφες ατέλειες είναι που κλέβουν την παράσταση.

ΒΙΝΤΕΟ-ΚΛΑΙΩ! Γνωστή παλαιο ΠΑΣΟΚα η νεοΣΥΡΙΖΑία συνδικαλίστρια αυτή που επιτέθηκε φραστικά στον Σαμαρά

Συνδικαλίστρια η κυρία που εμφανίζεται όπου υπάρχει τζερτζελές για να κάνει την επανάστασή της.

Η κ. Κουμανόβαλη είναι γνωστή στις Σέρρες για τους "λαϊκούς αγώνες της" και τα πεσίματά της...

Πρωτοσέλιδα Κυριακής 10-05-2015

Δείτε τα (κάντε κλικ για μεγέθυνση):

ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ-Και λίγα είπε ο Notis για την «πόρνη πολυτελείας των ναζί»!!

Ή επειδή η αριστερά το έθαψε θα κάνουμε κι εμείς ότι δεν υπήρξε πορνεία όταν οι Έλληνες πέθαιναν από την πείνα και η Μελίνα διασκέδαζε μαζί τους και με τον μαυραγορίτη Γιαδικιάρογλου ενώ ήταν παντρεμένη με τον Χαροκόπο; Χώρια που το έλεγε και η ίδια σαν δήθεν αστείο... Δείτε τη στο βίντεο να λέει ότι σαλιάριζε με τον ηθοποιό Παππά σε ηλικία 14 ετών και εξαιτίας αυτού ο παππούς της δεν της ξαναμίλησε ούτε όταν πέθαινε!!

Ο Νότης Σφακιανάκης προέβη σε απίστευτες δηλώσεις κατά της Μελίνας Μερκούρη αποκαλώντας την "θέα του κ@λου".

Παρακράτος… ΣΥΡΙΖΑ

Στην κυβέρνηση της «πρώτης φοράς Αριστεράς» έχει αρχίσει να στήνεται ένα απίστευτο παρακράτος που οι παλαιότερες υποθέσεις ωχριούν μπροστά σε αυτά που έχουν να δουν τα μάτια μας.
Στη Μύκονο βρίσκεται από την Παρασκευή ο άγγελος της Victoria's Secret, Alessandra Ambrosio, με αφορμή την επίδειξη μόδας της Replay που έγινε στην Ψαρρού.

Σόιμπλε για Βαρουφάκη: Τα ΜΜΕ τον έκαναν σούπερ σταρ και τώρα τον αποδομούν

Σε ερώτηση σχετικά με τον Έλληνα ομόλογό του Γιάνη Βαρουφάκη απάντησε ο Γερμανός Υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, στο πλαίσιο της συνέντευξής του στη γερμανική εφημερίδα Frankfurter Allgemeine.

1 δισ. θα αρπάξει ο ΣΥΡΙΖΑ απ'την τσέπη μας με τον ενιαίο συντελεστή ΦΠΑ

Την καθιέρωση ενιαίου συντελεστή ΦΠΑ κατ' ελάχιστον 16% που θα αποδίδει ετησίως παραπάνω έσοδα άνω του 1 δισ. ευρώ, την επαναφορά της έκτακτης εισφοράς για ετήσια εισοδήματα άνω των 30.000 ευρώ και την αύξηση των φόρων πολυτελούς διαβίωσης περιλαμβάνει το πακέτο μέτρων που κλειδώνει το Σαββατοκύριακο στις Βρυξέλλες.

Μ. Βορίδης: Μη μας θεωρούν δεδομένους σε ψηφοφορία για τη συμφωνία

«Κανείς δεν πρέπει να μας θεωρεί δεδομένους σε μια ψηφοφορία για τη συμφωνία» δήλωσε στη Realnews ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Μάκης Βορίδης.

ΒΙΝΤΕΟ-Γιατί οπλοφορεί ο καουμπόης Τράγκας;

Στην εκπομπή «Στα καλά καθούμενα» και την Κατερίνα Καραβάτου μίλησε ο Γιώργος Τράγκας που μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη βόμβα που του είχαν βάλει στο αυτοκίνητο και αποκαλύπτει ότι γι” αυτόν τον λόγο κουβαλάει πάντα μαζί του πιστόλι.

Ποιες φοροελαφρύνσεις θα κάνουν γαργάρα οι ΣΥΡΙΖΑίοι

Με το νέο καθεστώς ΦΠΑ να βρίσκεται ακόμη υπό συζήτηση η ανάγκη για συμφωνία περικόπτει ή τουλάχιστον αναβάλει επ αόριστο τέσσερεις φορολογικές ελαφρύνσεις από μνημονιακά μέτρα που θα έδιναν μια ανάσα σε νοικοκυριά και επιχειρήσεις.

Δημοσκόπηση MRB: 7 στους 10 λένε «τελειώνετε με τη συμφωνία μαλ@κες μη γίνει κανα ατύχημα»

Σημαντικά υψηλό προβάδισμα έχει ο ΣΥΡΙΖΑ έναντι της ΝΔ σε νέα δημοσκόπηση που δημοσιεύει κυριακάτικη εφημερίδα.

Σαμαράς: Η διαπραγμάτευση εξελίσσεται σε φιάσκο - ΒΙΝΤΕΟ

Επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνης Σαμαράς κατά την ομιλία του στην περιφερειακή συνδιάσκεψη του κόμματος στην Ξάνθη.

Βρούτσης για Ρωμανιά: Είναι γυρολόγος, ένας από τους εγκληματίες του ασφαλιστικού [βίντεο]

Άναψαν τα αίματα ανάμεσα στον πρώην υπουργό Εργασίας Γιάννη Βρούτση και τον  Γενικό Γραμματέα Κοινωνικής Ασφάλισης, Γιώργο Ρωμανιά.

ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΓΑΙΝΑΝ ΤΑ ΚΟΥΚΙΑ! Αποχώρησε η παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ από το συνέδριο της ΚΕΔΕ

Ενταση προκλήθηκε στο συνέδριο της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας, που πραγματοποιείται σε κεντρικό ξενοδοχείο στη Σιθωνία Χαλκιδικής.

Στην αντεπίθεση η ΤτΕ -Επίσημη διάψευση της ύπαρξης email κατά της κυβέρνησης

Επίσημη διάψευση από την Τράπεζα της Ελλάδος για τις φήμες περί ύπαρξης email εναντίον της κυβέρνησης.

Γελάει ο Άδωνις με τους μπάφους στο Σύνταγμα

"Πρώτη φορά Αριστερά με μπάφους παντού". Με αυτό το μήνυμα στο Twitter ο Άδωνις Γεωργιάδης διακωμωδεί τα όσα σοβαροφανή γίνονται στο Σύνταγμα με χορηγό τη νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ.

Το… φανταστικό σχόλιο στο Twitter του Γιάννη Βρούτση

Με χιούμορ και φαντασία ο Γιάννης Βρούτσης σχολιάζει την πολιτική επικαιρότητα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.

Σαμαράς: Οι περιβόητες κόκκινες γραμμές είναι… μαύρες!

Περιοδεία στη Βόρεια Ελλάδα πραγματοποιεί ο Αντώνης Σαμαράς.

Ο πρόεδρος της ΝΔ στο πλαίσιο της ομιλίας του στην προσυνδιάσκεψη του κόμματος στην Ξάνθη, με θέμα «Τοπική Αυτοδιοίκηση στη νέα οικονομική και κοινωνική πραγματικότητα», εξαπέλυσε νέα επίθεση κατά της κυβέρνησης για τη διαπραγματευτική της τακτική.

Ένας Έλληνας στα γκουλάκ της Ρωσίας... βοήθησε κι αυτός στη "σοσιαλιστική ανοικοδόμηση"

Με ροζ ταπετσαρίες στο κελί απομόνωσης και κουρτίνες στα παράθυρα των κελιών αντί για κάγκελα, αλλά και με κατεδάφιση των φυλακίων που είχαν στηθεί για να σκορπούν τον τρόμο στους κρατούμενους, "ξορκίζουν" τα δεινά που πέρασαν οι πρόγονοί τους, στο στρατόπεδο γκουλάκ, στην περιοχή Αντζερόμ.

Τι τριάντα τι σαράντα

Ο κ. Μάρδας ήταν κατηγορηματικός. Δεν έστειλε ογδόντα χιλιάδες ευρώ στο Βέλγιο. Εστειλε μόνον τριάντα ή σαράντα χιλιάδες. Εκ πρώτης όψεως ο κ. Μάρδας δεν είναι απλώς αριστερός. Για να του φαίνεται τόσο αμελητέα η διαφορά ανάμεσα στις τριάντα και τις σαράντα χιλιάδες των ευρώ σημαίνει ότι είναι και ευδαίμων αριστερός, καλός πατέρας και νοικοκύρης άνθρωπος, αφού το κομπόδεμα που δημιούργησε στα εξήντα του δεν τον υποχρεώνει να μετρά τα ψιλά για τις ανάγκες της οικογενείας του.

ΦΩΤΟ- Δεν παλεύεται αυτό το πράμα που ζούμε!!

Με διαφορά 10 δευτερολέπτων:

Video σοκ: 13χρονη δέχεται επίθεση από παιδόφιλο μέσα στο σπίτι της!

Κάμερα ασφαλείας έχει καταγράψει τη σοκαριστική στιγμή που ένας παιδόφιλος στήνει παγίδα σε ένα 13χρονο κορίτσι, το παρασύρει στο εσωτερικό του ίδιου του του σπιτιού και της επιτίθεται! 

Εκπληκτικός πόντος στο πινγκ πονγκ [βίντεο]

O Mα Λονγκ είναι το Νο1 στην Παγκόσμια κατάταξη του πινγκ πονγκ και χρειαζόταν αυτόν τον τίτλο.

ΕΝΦΙΑ και το 2015 με μείωση 20% στις αντικειμενικές

Από την 1η Ιουλίου αναμένεται να τεθούν σε ισχύ οι νέες μειωμένες αντικειμενικές αξίες, με βάση τις οποίες θα υπολογιστεί ο φόρος ακινήτων.

Δύο απλά ερωτήματα με αφορμή την ενεργοποίηση της ΔΙΔΕΡΓΩΝ

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, συνοδευόμενος από τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ Στρατηγό Μιχαήλ Κωσταράκο και τον Αρχηγό ΓΕΣ Αντιστράτηγο Βασίλειο Τελλίδη, παρέστη προχθες στην τελετή ενεργοποίησης λειτουργίας της Διακλαδικής Διοίκησης Κατασκευής Έργων Ειδικού Σκοπού «Δεινοκράτης», με επιχειρησιακό τίτλο ΔΙΔΕΡΓΩΝ, που πραγματοποιήθηκε στην έδρα της Σχολής Μηχανικού στο Λουτράκι. 

Η συνέχεια στο http://e-amyna.com/?p=15443

Καταραμένος να είσαι Έλληνα, αν…

Του Σάββα Καλεντερίδη

Πριν λίγες μέρες ο γράφων βρέθηκε για λίγο στην Κύπρο και συγκεκριμένα στην Πάφο. Για όσους δεν γνωρίζουν, η Πάφος είναι μια από τις τέσσερις επαρχίες της ελεύθερης Κύπρου, με 101 χωριά, τα περισσότερα σε ορεινές και ημιορεινές περιοχές.

Η συνέχεια στο infognomonpolitics.blogspot.de

Γατόνια οι Δήμαρχοι: Δίνουμε τα ταμειακά διαθέσιμα και τους μισθούς μας, αν η κυβέρνηση δηλώσει ότι η χώρα έχει πρόβλημα

Πριν από λίγο οι Δήμαρχοι αποφάσισαν στο Συνέδριο της ΚΕΔΕ να μην δώσουν τα ταμειακά διαθέσιμα τους στην Τράπεζα της Ελλάδος, εκτός αν η κυβέρνηση δηλώσει δημόσια ότι αντιμετωπίζει πρόβλημα η χώρα.

Ράσελ Κρόου: Αιμοσταγείς κατσαπλιάδες οι Ελληνες!

Ανθελληνική ταινία-πρόκληση από τον Νεοζηλανδό σταρ - Στη Μάχη της Καλλίπολης (Δαρδανέλια) παρουσιάζει τους Τούρκους ως «πατριώτες» που υπερασπίζονται την πατρίδα τους. Το οξύμωρο είναι πως το σενάριο της ταινίας «Water Diviner» έχει την υπογραφή του Ελληνοαυστραλού Αντριου Αναστάσιος 

ΠΟΛΥΧΡΟΝΗΣ ΑΚΡΙΤΙΔΗΣ: Ο ταξιδιάρης Αντιπρόεδρος που θέλει να γίνει Πρόεδρος στο ΤΕΕ!

Μέσα στο ΣΚ αναμένεται η εκλογή νέου προεδρείου του ΤΕΕ και οι ζυμώσεις μεταξύ των φερόμενων ως υποψηφίων έχουν χτυπήσει κόκκινο!

Ως ένας από τους βασικούς διεκδικητές για τη θέση του Προέδρου πλασάρει τον εαυτό του και ο νυν Αντιπρόεδρος του ΤΕΕ Πολυχρόνης Ακριτίδης.

Μουρούτης για διαδικασία επιλογής Προέδρου ΕΡΤ: Ο ΣΥΡΙΖΑ «δούλεψε» τόσο κόσμο

Αιχμές για την επιλογή της κυβέρνησης να τοποθετήσει στη θέση του προέδρου της ΕΡΤ το μουσικοσυνθέτη Διονύση Τσακνή αφήνει με ανάρτηση του στο Facebook ο στενός συνεργάτης του Αντώνη Σαμαρά, κ. Γιώργος Μουρούτης.

Αποχωρεί πρόωρα ο Αμερικανός πρέσβης-Του «χρεώνεται» ελλιπής ενημέρωση προς ΗΠΑ

Διπλωματικές πηγές αναφέρουν ότι η ηγεσία του Στέιτ Ντιπάρτμεντ θεώρησε ότι δεν ήταν αρκετά ενεργός και ότι δεν παρείχε επαρκή ενημέρωση για τις πολιτικές και οικονομικές εξελίξεις σε μια περίοδο που οι ελληνικές υποθέσεις βρίσκονται στο επίκεντρο συζητήσεων ακόμη και στον Λευκό Οίκο.

ΜΑ ΓΙΑΤΙ; ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΕΣ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ!Ρωμανίας: Στο τραπέζι μειώσεις και όρια ηλικίας συνταξιοδότησης

Σοκ (για τα γίδια) από την παραδοχή του Γενικού Γραμματέα Κοινωνικής Ασφάλισης που μέχρι τώρα γύρναγε τα κανάλια και έλεγε πως δεν υπάρχει πρόβλημα και δεν θα μειωθούν οι συντάξεις
 
"Θέμα αύξησης των ορίων ηλικίας συνταξιοδότησης έχει τεθεί στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων από τους δανειστές", όπως αποκάλυψε στην εκπομπή "MEGA Σαββατοκύριακο" ο γενικός γραμματέας Κοινωνικών Ασφαλίσεων Γιώργος Ρωμανιάς.

Βρούτσης στο Twitter: Σας πήραν χαμπάρι…

Μέσω του προσωπικού λογαριασμού του στο Twitter, ο Γιάννης Βρούτσης σχολίασε με ειρωνικό τρόπο τις επιδόσεις της κυβέρνησης του Αλέξη Τσίπρα.

Μπροστά ο ΣΥΡΙΖΑ αλλά… δεν θέλει υπαναχωρήσεις η πλειοψηφία

Διαφορά 15,2 ποσοστιαίων μονάδων διατηρεί ο ΣΥΡΙΖΑ από τη Νέα Δημοκρατία, σε δημοσκόπηση της Marc που διενεργήθηκε για λογαριασμό της Εφημερίδας των Συντακτών.

Η κόρη του Μάρδα για την οποία έβγαλε τα λεφτά στο εξωτερικό κάνει ραδιόφωνο στη Θεσσαλονίκη

Η απόλυτη ξεφτίλα! Ο Μάρδας γυρνάει στα κανάλια και λέει ότι έβγαλε 30-40.000 (δεν θυμάται ακριβώς λες και πρόκειται για στραγάλια) στο εξωτερικό για να πάει η κόρη του να κάνει μεταπτυχιακό και την ίδια στιγμή η κόρη του κάνει εκπομπές σε ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης..

Η Κυβέλη Μάρδα on air σχολιάζει την ελληνική καθημερινότητα και ενδιαφέρεται για τα κοινά

Ο Άδωνις δίνει το ρυθμό: "και α και ου και ΔΑΠ-ΝΔΦΚ" (VIDEO)

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ έδωσε το σύνθημα εν όψει φοιτητικών

Σε ένα ρεσιτάλ επιστροφής στα φοιτητικά του χρόνια, όπου ήταν μέλος της "γαλάζιας" νεολαίας, επιδόθηκε σήμερα στην συμπρωτεύουσα ο Άδωνις Γεωργιάδης.

O ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΕΡΡΩΝ "ΔΙΚΑΙΩΝΕΙ" ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ

Σε τηλεφωνική συνέντευξη  που παραχώρησε στο ΕΠΙΛΟΓΕΣ TV ο Γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Σερρών κ. Κώστας Μπούκικας  ξεκαθάρισε   μεταξύ άλλων  ότι για την προσαγωγή των
δύο διαμαρτυρόμενων αγροτών δεν έχει καμία ευθύνη ο Πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς και την απέδωσε σε...

Γελάει ο Βρούτσης με τον διανοούμενο Τσίπρα που πήγε με βιβλίο στη Βουλή

Αιχμηρό είναι το σχόλιο του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της ΝΔ, Γιάννη Βρούτση, αναφορικά με το βιβλίο που κρατούσε ο Αλέξης Τσίπρας στη Βουλή.

Ο κ. Βρούτσης σχολιάζει με ανάρτηση του στο Twitter:

Νέα γκάζια ΗΠΑ στην Ελλάδα: Βρείτε τα με τους εταίρους – Κάντε μεταρρυθμίσεις

Την ανάγκη της συμφωνίας και της εφαρμογής μεταρρυθμίσεων επισημαίνουν οι ΗΠΑ στην Ελλάδα με νέα παρέμβαση.

ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΚΑΡΦΩΝΕΙ ΠΑΚΗ! Λίγους στρατεύσιμους αλλά πολλά μόνιμα στελέχη ζητά η Προεδρία

Τα παρακάτω τα γράφει ο Πάρης Καρβουνόπουλος, που τώρα έχει γίνει π@@@@@άκι (παπαγαλάκι εννοώ και προς θεού όχι πουτ@νάκι) του Καμμένου

Πολλά  μόνιμα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων έχει ζητήσει η Προεδρία της Δημοκρατίας να αποσπαστούν στις υπηρεσίες της. Η πληροφορία μας ήρθε ως συνέχεια για τα κοινωνικά αιτήματα του Προεδρικού που γράψαμε χθες.

Τατσόπουλος: Ακαλλιέργητος και παιδί του «κομματικού σωλήνα» ο Τσίπρας

«Ακαλλιέργητο» χαρακτήρισε τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα ο πρώην βουλευτής Πέτρος Τατσόπουλος που με ανάρτηση του στο Facebook επιχειρεί – κατά δήλωση του – να διαλύσει ορισμένους «αστικούς μύθους».

ΗΠΑ-Γερμανία: Πως βλέπει η υπερδύναμη την ηγεμονική Γερμανία και το αντίστροφο! Έρευνα από ΗΠΑ

Το τελευταίο διάστημα και με αφορμή πάντα την ελληνική κρίση έχει δοθεί η εντύπωση ότι ΗΠΑ και Γερμανία είναι σε αντίθετες πορείες. Κάποιοι ίσως να θέλουμε να πιστεύουμε ότι είναι σεπορεία μετωπικής σύγκρουσης. Μια έρευνα του Pew Research Center από τις ΗΠΑ ,βάζει πολλά πράγματα στη θέση τους και μας δίνει μια “καθαρή εικόνα” για το πως βλέπει η αμερικανική υπερδύναμη την “ατμομηχανή” της Ευρώπης, την Γερμανία.

ΑΚΟΝΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΜΑΣΕΛΕΣ ΤΟΥΣ! Απολυμένοι της ΕΡΤ: Είμαστε πανέτοιμοι να αναλάβουμε τα καθήκοντα μας

"Με την ανάληψη των καθηκόντων του νέου ΔΣ, σηματοδοτείται η επίσημη έναρξη της ΕΡΤ», αναφέρουν σε ψήφισμα τους οι απολυμένοι της ΕΡΤ και προσθέτουν: "Είναι η στιγμή για την οποία εμείς οι ελεύθεροι εργαζόμενοι της ΕΡΤ αγωνιστήκαμε άοκνα, 23 ολόκληρους μήνες για να κρατήσουμε τη φωνή της ΕΡΤ ζωντανή σε όλη την Ελλάδα, παράγοντας ενημερωτικό και πολιτιστικό πρόγραμμα.

«Μαύρη τρύπα» 1 δισ. ευρώ βλέπουν οι δανειστές

Σκληρές απαιτήσεις εξακολουθούν προβάλλουν στο παρά πέντε οι δανειστές για να πουν το "ναι" στη συμφωνία με την Αθήνα.