10 Μαΐου 2015

ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΡΟΥΦΑΣ ΠΑΡΑ ΝΑ ΜΙΛΑΣ! Βουλευτίνα ΣΥΡΙΖΑ προτρέπει για κακό τέλος Στουρνάρα... γκιλοτίνα ή κρεμάλα;

Σύμφωνα με την βουλευτίνα του ΣΥΡΙΖΑ Νίνα Κασιμάτη ο Βούλγαρος έσφαξε το άτυχο κοριτσάκι όχι επειδή είναι σάικο αλλά ωθούμενος από τον καπιταλισμό και την κρίση... αντίθετα ο Στουρνάρας είναι φασισταρίο που πρέπει να έχει κακό τέλος... και για έκπληξη η Νίνα δεν μας αποκαλύπτει τον τρόπο του τέλους του Στουρνάρα... κρίμα θα είχε ενδιαφέρον να δούμε τι σκέφτεται... μπορεί να βοηθούσε να βγάλουμε συμπέρασμα για...

Άδωνις: Το έπιασε το υπονοούμενο ο Μιχελογιαννάκης...

Την ίδρυση της νέας τάσης στον ΣΥΡΙΖΑ, από τον βουλευτή Ηρακλείου, Γιάννη Μιχελογιαννάκη, που θα ονομάζεται "Υποστηρικτική Λαϊκή Αντιμνημονιακή Τάση” σχολιάζει μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter, ο κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο παιδοκτόνος γνώριζε τους δολοφόνους του Κουμανταρέα

Ως πληρωμένο… ζιγκολό επωνύμων, της σόουμπιζ και του χώρου της μόδας, παρουσίασε τον εαυτό του ο 27χρονος Stanislav Bakardzhiev ή «Σάββας», κατά τη διάρκεια των διαδοχικών και πολύωρων ανακρίσεων.

ΝΥ Τimes: To εφιαλτικό σενάριο με δραχμή, δέσμευση καταθέσεων και πτώχευση

«Η Ελλάδα φαίνεται να στερείται στρατηγικής για απεμπλοκή από την οικτρή κατάσταση στην οποία βρίσκεται». Από την πρώτη πρόταση του άρθρου του, ο γνωστός δημοσιογράφος Ούγκο Ντίξον βάλλει ευθέως κατά της ελληνικής κυβέρνησης.

Η Αθήνα υποδέχθηκε τα ιερά λείψανα της Αγίας Βαρβάρας με τιμές αρχηγού κράτους [εικόνες]

Με μεγαλοπρέπεια πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής η πρώτη υποδοχή των Ιερών Λειψάνων της Αγίας Βαρβάρας στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος.

ΣτΕ: «Ναι» σε επένδυση άνω των 100 εκατ. ευρώ στην Κρήτη

Θετικά αποφάνθηκε το Συμβούλιο της Επικρατείας για επένδυση άνω των 100.000.000 ευρώ στην Μονή Τοπλού στην Κρήτη, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ.

Όταν ο Χάρρυ Κλυνν έβριζε τον Τσίπρα

Ανθέλληνα τον αποκαλούσε όταν ο Αλέξης ήταν ακόμα μακριά από την εξουσία... τώρα που μοιράζει το χρήμα, τον γλύφει πατόκορφα.

Δείτε τι έγραφε ο επαναστάτης Χάρρυ Κλυνν τον Φεβρουάριο του 2012:

ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ χωρίς φύλλο συκής

Είναι αξιοθαύμαστο το θράσος της κυβέρνησης να μας κοροϊδεύει στα μούτρα μας και να αξιώνει παράλληλα να γίνει και πιστευτή. Θα επικαλεστώ ενδεικτικά την προχθεσινή διαβεβαίωση του Γαβριήλ Σακελλαρίδη: «Σε κάθε περίπτωση, τα μέτρα που θα ληφθούν ΔΕΝ θα είναι οριζόντια», είπε. Κι ακριβώς την ίδια στιγμή το υπ. Οικονομικών επιβεβαίωνε ότι συζητεί να επιβληθεί ενιαίος συντελεστής ΦΠΑ στο 16%-17%. Παραδεχόταν δηλαδή ότι...

Σόιμπλε: Εγώ είχα συμβουλεύσει τον Παπανδρέου να κάνει δημοψήφισμα

Στο χέρι της Ελλάδας είναι η παραμονή στο ευρώ δηλώνει ο Σόιμπλε που αποκαλύπτει πως ήταν δική του συμβουλή το 2011 στον Γ. Παπανδρέου για δημοψήφισμα.

ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ! «Η Αμφίπολη ήταν μία άτεχνη σκηνοθετημένη ιστορία!»

Σε μία δήλωση για τις ανασκαφές στην Αμφίπολη, που προκαλεί μεγάλη αίσθηση, προχώρησε σήμερα ο γενικός γραμματέας της Αρχαιολογικής Εταιρείας.

Μιχελογιαννάκης: Βλέπει τους υπόλοιπους να γίνονται μνημονιακοί και έφτιαξε νέα αντιμνημονιακή τάση εντός του ΣΥΡΙΖΑ

Την ίδρυση νέας τάσης στον ΣΥΡΙΖΑ ανακοίνωσε ο βουλευτής Ηρακλείου Γιάννης Μιχελογιαννάκης.

Κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, ανέλυσε τις αρχές και τις αρμοδιότητες της νέας τάσης που θα ονομάζεται «Υποστηρικτική Λαϊκή Αντιμνημονιακή Τάση» και δήλωσε μεταξύ άλλων:

ΒΙΝΤΕΟ-Χάος στα Σκόπια - 22 νεκροί

Τουλάχιστον 14 είναι οι νεκροί από την ομάδα των ένοπλων Αλβανών, στις μάχες με ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας που διεξήχθησαν χθες και σήμερα σε αλβανόφωνη συνοικία της πόλης Κουμάνοβο, δήλωσε πριν από λίγο ο εκπρόσωπος Τύπου της αστυνομίας της ΠΓΔΜ Ίβο Κότεσκι, ο οποίος δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο ο αριθμός αυτός να αυξηθεί.

Επιστροφές 5 δισ. διεκδικούν 3 εκατομμύρια συνταξιούχοι

Δημοσιονομική «βόμβα» μεγατόνων θεωρείται για τα ασφαλιστικά ταμεία η πιθανή ακύρωση από το Συμβούλιο της Επικρατείας τόσο της πρόσθετης, πέρα από τις άλλες κρατήσεις, ειδικής εισφοράς της τάξης του 5% με 20% στο τμήμα των συντάξεων που υπερβαίνει τα 1.000 ευρώ, όσο και της ρήτρας μηδενικού ελλείμματος στις επικουρικές.

Η μάχη της Καλλίπολης και η Ελλάδα

ΒΛΑΣΗΣ ΑΓΤΖΙΔΗΣ*

Η βία που άσκησαν οι Νεότουρκοι κατά των ελληνικών πληθυσμών της Ανατολικής Θράκης και της Δυτικής Μικράς Ασίας, από τον Απρίλιο του 1914, ανάγκασε την ελληνική κυβέρνηση να απειλήσει την Οθωμανική Αυτοκρατορία με νέο πόλεμο. Ο Ιωάννης Μεταξάς, ως υπαρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, υπέβαλε Υπόμνημα προς τον Βενιζέλο, τον Μάιο του 1914, υποστηρίζοντας ότι έπρεπε να γίνει άμεση πολεμική ενέργεια με την κατάληψη της χερσονήσου της Καλλίπολης:

ΑΠΟΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΝΝΑΒΗΣ

Καλώς ήλθατε στο Γιουνανιστάν! Τη χώρα που ντροπιάζει τους προγόνους της, την ιστορία και την παράδοση της και της αξίζει η ολοκληρωτική καταστροφή.

BINTEO-Μάρδας υπερ της κυβέρνησης Παπαδήμου

Απρίλιος 2012, λίγες μέρες μετά τις εκλογές και ο Δ. Μάρδας τάσσεται κατά των εκλογών που θα ανακόψουν την πορεία της κυβέρνησης Παπαδήμου η οποία πρέπει να αφεθεί να κάνει τη δουλειά της άλλα 2 χρόνια... Θαυμάστε τον:

«Γυμνή» και «έγκυος» στα 63 της - H εκκεντρική και αντισυμβατική μαμά ενός δισεκατομμυριούχου [εικόνες]

Ποζάρει σαν μοντέλο στα 67 της χρόνια. Φωτογραφίζεται γυμνή και έγκυος στα 63 της για γνωστό περιοδικό. Η Maye Musk είναι μητέρα του δισεκατομμυριούχου Elon Musk και γυναίκα φαινόμενο.

Ο γιος είναι διάσημος για τις εφευρέσεις του, όπως το...

ΜΠΑΡΟΥΦΕΣ με Καραμανλή «καταλληλότερο» για την ηγεσία της ΝΔ ενώ λείπουν οι δύο που θα πάνε «τελικό»

Φυσικά για άλλη μια φορά οι διαμορφωτές της κοινής γνώμης (δημοσκόποι, δημοσιοκάφροι, ξερόλες διαδρομιστές κ.λπ) είναι εκτός τόπου και χρόνου... όταν έρθει εκείνη η ώρα (δηλ. όταν ο ΣΥΡΙΖΑ υπογράψει το μνημόνιο και γίνει ΠΑΣΟΚ και με τη βούλα, ώστε να μας κάτσει στο σβέρκο 6-7 χρόνια) στον τελικό θα πάνε Σαμαράς ή Βορίδης και ένας που...

Βορίδης: «Βαρίδι» δεν είναι ο Βαρουφάκης αλλά ο Τσίπρας-Το θέμα της ηγεσίας της ΝΔ ετέθη, συζητήθηκε και έκλεισε

Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Μάκης Βορίδης εξαπολύοντας επίθεση στην κυβέρνηση και προσωπικά στον Αλέξη Τσίπρα.

Καραμανλής: Δεν αμφισβητεί Σαμαρά και συνιστά σύνεση στα νούμερα αφού προέχουν οι εξελίξεις στη χώρα

Γιατί ανησυχεί ο Καραμανλής 

Της Έλλης Τριανταφύλλου

Έναν λόγο ή έστω… ένα νεύμα του Κ. Καραμανλή αναμένουν πολλοί στη Νέα Δημοκρατία, προκειμένου να αποκτήσουν μία πιο ασφαλή εικόνα για το μέλλον του κόμματός τους. Ο πρώην πρωθυπουργός, ωστόσο, εξακολουθεί να σιωπά, κρίνοντας ενδεχομένως ότι ο χρόνος δεν είναι κατάλληλος. Αυτό περίπου λέει και σε όσους τον επισκέπτονται καθημερινά. Ότι, δηλαδή, προέχουν...

Καρέ – καρέ η δραματική διάσωση ορειβάτη (ΒΙΝΤΕΟ)

Ελικόπτερο Sikοrsky του Πολεμικού Ναυτικού διέσωσε 58χρονο ορειβάτη από την κορυφή Στρογγούλα των Τζουμέρκων, σε υψόμετρο 1.900 μέτρων και τον μετέφερε με ασφάλεια στο αεροδρόμιο των Ιωαννίνων, από όπου παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ ΕΚΤΟΣ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΑΚΗ; Και τα περίφημα μπλοκάκια του Σημίτη στο… φως!

Πολύ κοντά στην ολοκλήρωση της ψηφιοποίησης του βρίσκεται το αρχείο του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη.

"Ο ΣΥΡΙΖΑ υποστηρίζει δημόσια την αποποινικοποίηση της κάνναβης"

Ο Υπεύθυνος του Τομέα Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη της Νέας Δημοκρατίας, κ. Δημήτρης Κυριαζίδης, σχετικά με τη δημόσια εκδήλωση υποστήριξης της κάνναβης εκ μέρους της Νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

ΣΥΡΙΖΑίοι ΤΡΕΞΤΕ ΓΙΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ! Αντεξουσιαστής επαναστάτης που διώκεται άδικα "ληστής με τα μαύρα", σύμφωνα με τον δικηγόρο του

Για «υπερβάλοντα ζήλο» και ταυτόχρονα για «υπερβάλλουσα ολιγωρία» καταγγέλλει την Εισαγγελία Εφετών ο δικηγόρος του Συμεών (Σίμου) Σεϊσίδη,  Κώστας Παπαδάκης.

Ζευγάρι της χρονιάς ο Χαρδούβελης και η σύζυγός του

Μια διαφορετική διάκριση έλαβε ο Γκίκας Χαρδούβελης στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής καθώς μαζί με τη σύζυγό του ήταν οι νικητές του βραβείου «The I-House Couple of the year» (Ζευγάρι της χρονιάς), όπως αναφέρει ο Βηματοδότης.

Η κατάρα του δρόμου όπου έμενε η Άννυ

Είναι η οδός του κέντρου της Αθήνας που οι αστυνομικοί την αποκαλούν «καταραμένη». Εκεί έχουν συμβεί εγκλήματα που δεν τα χωρά ο ανθρώπινος νους, δίπλα από νοικοκυραίους και παιδιά που το πρωί πηγαίνουν στο σχολείο και το απόγευμα παίζουν στην πλατεία του Αγίου Παντελεήμονα. Όλα συμβαίνουν πίσω από κλειστές πόρτες και συχνά δεν μαθαίνονται ποτέ στην Μιχαήλ Βόδα.

Ο Κασίγιας βρίζει τους οπαδούς της Ρεάλ – ΒΙΝΤΕΟ

Το γκολ της Βαλένθια μέσα στο Μπερναμπέου εξόργισε την εξέδρα που αποδοκίμασε για ακόμη μια φορά στη φετινή σεζόν τον Ίκερ Κασίγιας. Ο Ισπανός πορτιέρο δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα νεύρα του και άρχισε να βρίζει τους οπαδούς κάνοντας και μια χειρονομία προς την πλευρά των «γκαλάκτικος».

ΒΙΝΤΕΟ-ΑΥΤΟΙ ΣΑΣ ΑΞΙΖΟΥΝ ΓΙΔΙΑ! Το «on air»... φρέντο του Αλέκου

Χαρακτηριστική η άνεση του υπουργού Επικρατείας μπροστά στον τηλεοπτικό φακό...

Στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά στον τηλεοπτικό σταθμό Σκάι εμφανίστηκε το πρωί της Κυριακής ο υπουργός Επικρατείας, Αλέκος Φλαμπουράρης.

Ο εξυπνάκιας που σκέφτηκε το δημοψήφισμα, να ψάξει αλλού για κορόιδα


Θέμος Αναστασιάδης
Είτε από την αρχή έδιναν συνειδητά ψεύτικες υποσχέσεις, είτε το εννοούσαν, προσπάθησαν αλλά απέτυχαν παταγωδώς ό,τι κι αν λένε - Δεν υπάρχει καμία εγγύηση ότι θα εφαρμόσουν αυτά που θα συμφωνήσουν με την Ε.Ε.Τα καλά νέα είναι ότι προς το παρόν μένουμε Ευρώπη!... Τα κακά, ότι θα μας κοστίσει τα διπλά έως... τουλάχιστον τα πενταπλά σε σχέση με το διαβολικό «mail Χαρδούβελη», έτσι για τα μάτια του Βαρουφάκη.

Δημοσκόπηση Rass: Με 18 μονάδες μπροστά ο ΣΥΡΙΖΑ

Με 18 ποσοστιαίες μονάδες βρίσκεται μπροστά ο ΣΥΡΙΖΑ έναντι της ΝΔ, σε νέα δημοσκόπηση που διεξήγαγε η RASS, για λογαριασμό της εφημερίδας «Το Παρόν».

Στην πρόθεση ψήφου ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει το...

Ανδριάνα Καντάρη: Ούτε οι ακροδεξιοί να εκμεταλλευτούν το θάνατο του πατέρα μου ούτε να ακούω για μετανάστες που «λιάζονται»

Συγκινεί η κόρη του Μανώλη Καντάρη: «Σκέφτομαι πόσο χαμογελαστός ήταν και αυτό απαλύνει τον πόνο»

«Είναι πολύ δύσκολο για ένα παιδί να συνειδητοποιήσει κάτι τόσο ειδεχθές και ξαφνικό. Οι άστοχες δηλώσεις για μετανάστες που "λιάζονται" θα ήταν καλύτερα να λείπουν και να δουν με τη σοβαρότητα που αρμόζει, το μεταναστευτικό».

Αποκάλυψη-σοκ από τη Γιόκο Όνο: Είχα ερωτική σχέση με τη Χίλαρι Κλίντον

Με το στόμα ανοιχτό άφησε τους δημοσιογράφους η απάντηση της εκκεντρικής Γιόκο Όνο, σε ερώτηση που της έγινε για την υποψηφιότητα της Χίλαρι Κλίντον και την πιθανότητα να γίνει η πρώτη γυναίκα πρόεδρος στην ιστορία των ΗΠΑ.

Αντιδράσεις για το δίδυμο Τσακνή - Ταγματάρχη στη διοίκηση της ΕΡΤ

Παρά το σημαντικό βιογραφικό του καθενός στον τομέα του, η κριτική εστιάζει στα πολιτικά κριτήρια της επιλογής τους, καθώς και στην «ανακύκλωση» των ίδιων προσώπων σε διευθυντικές θέσεις

ΒΙΩΝΟΥΝ ΤΗ ΓΥΦΤΙΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΒΡΩΜΥΛΟΙ! Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ που κυκλοφορεί ξυπόλητη στο γραφείο της στη Βουλή (ΦΩΤΟ)

Ξυπόλητη κυκλοφορεί αρκετές φορές η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και γ’ αντιπρόεδρος της Βουλής Δέσποινα Χαραλαμπίδου.

Συγκέντρωση και ΜΠΟΥΚΑ στο Ραδιομέγαρο τη Δευτέρα από την ΠΟΣΠΕΡΤ

Κάλεσμα σε όλους τους εργαζομένους της ΕΡΤ για συγκέντρωση και είσοδο στο Ραδιομέγαρο το πρωί (09:00) της Δευτέρας, απευθύνει η ΠΟΣΠΕΡΤ, σημειώνοντας ότι θα συνεχίσει να διεκδικεί την άρση των αδικιών και ασαφειών του νόμου που ψηφίστηκε από τη Βουλή.

«Τέλος χρόνου» πλέον διαμηνύει ο Καραμανλής

Με μία κοινή εκτίμηση ότι «ο χρόνος που έχουν στη διάθεσή τους εξαντλείται» φέρεται να αντιμετωπίζει ο πρώην πρωθυπουργός κ. Κώστας Καραμανλής τους δύο πρωταγωνιστές της πολιτικής ζωής, τον πρωθυπουργό κ. Αλέξη Τσίπρα και τον επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης κ. Αντώνη Σαμαρά.

ΜΑΧΙΜΟΣ ΟΧΙ ΜΑΛ@ΚΙΕΣ! Στρατιωτικός έγραφε υβριστικά συνθήματα για τον μητροπολίτη Αλεξανδρούπολης

Άνθιμε «... » ήταν το σύνθημα που έγραφαν σε περιοχή κοντά στο αεροδρόμιο δύο άνδρες, οι οποίοι συνελήφθησαν επ' αυτοφώρω από αστυνομικούς.

ΣΚΙΤΣΟ! Ο Τσίπρας πήγε να κάνει κατακόρυφο... αλλά του βγήκε κ@λοτούμπα

Σκίτσο του Δημήτρη Χαντζόπουλου

Νάνα Μούσχουρη: Ανάμεσα στους 20 πλουσιότερους ανθρώπους του κόσμου

Η Νάνα Μούσχουρη είναι από τις ελάχιστες Ελληνίδες τραγουδίστριες που όχι μόνο έκαναν διεθνή καριέρα αλλά κατάφεραν να δημιουργήσουν και αμύθητη περιουσία που την κατατάσσουν στη λίστα με τους πλουσιότερους καλλιτέχνες ανά τον κόσμο.

Αμάλ Αλαμουντίν: «Ή τώρα ή ποτέ» για τα γλυπτά του Παρθενώνα

Η ευκαιρία μπορεί να χαθεί αν δεν προχωρήσετε νομικά και γρήγορα

«Πρέπει να προχωρήσετε νομικά αν δεν το κάνετε στο προσεχές μέλλον, η ευκαιρία μπορεί να χαθεί ή τώρα ή ποτέ… H ώρα (της διεκδίκησης) έχει έρθει…» τόνισαν στο απόρρητο νομικό σημείωμα τους οι  τρεις δικηγόροι του Λονδίνου, Αμάλ Αλαμουντίν-Κλούνεϊ, Τζέφρι Ρόμπερτσον και Νόρμαν Πάλμερ σχετικά με τα γλυπτά του Παρθενώνα.

Ελληνικές κυβερνήσεις αδιαφόρησαν για την φοροδιαφυγή

Αρκετές ελληνικές κυβερνήσεις δεν έδειχναν κανένα ενδιαφέρον για τη δίωξη Ελλήνων φοροφυγάδων στην Ελβετία, σχετικές προτάσεις ελβετικών αρχών έμειναν στην πράξη χωρίς απάντηση, υποστηρίζει σε άρθρο το περιοδικό Der Spiegel.

ΓΙΑ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΤΑ 5 ΔΙΣ-Ξανά στη Ρωσία ο Αλ. Τσίπρας τον Ιούνιο

Όλο το ζουμί και το ξεβράκωμα της προπαγάνδας του παπαγάλου Χατζηνικολάου για τα "5 δις άμεσης ρευστότητας" στην τελευταία παράγραφο

Την Αγία Πετρούπολη θα επισκεφθεί ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στις 18 - 20 Ιουνίου, προκειμένου να συμμετάσχει στις εργασίες του Οικονομικού Φόρουμ της πόλης.

Γελάει ο Τατσόπουλος με την Κωνσταντοπούλου και τη ρώσικη παρέλαση

Αιχμές για τη μετάδοση της στρατιωτικής παρέλασης της Μόσχας από το κανάλι της Βουλής αφήνει ο πρώην βουλευτής Πέτρος Τατσόπουλος.

ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΕΝΦΙΑ ΣΕ ΦΤΩΧΟΥΣ-"ΝΕΕΣ" ΠΕΡΙΟΧΕΣ Κ' ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΣΕ ΠΛΟΥΣΙΟΥΣ! Μείωση αντικειμενικών μόνο στις ακριβές περιοχές

- Mείωση 20% των αντικειμενικών αξιών στις περιοχές που οι τιμές ζώνης που εφαρμόζει η εφορία είναι υψηλότερες από τις εμπορικές αξίες
- Oι μεγαλύτερες διορθώσεις αναμένεται να γίνουν στις λεγόμενες «ακριβές» περιοχές
-«Πάγωμα» στα σημερινά επίπεδα των τιμών για τις περιοχές με τιμή ζώνης έως 500 ή 600 ευρώ ανά τετραγωνικό μέτρο
- Αυξήσεις σε περιοχές που οι τιμές πώλησης των ακινήτων παραμένουν σε υψηλά επίπεδα
- Σε λιγότερες δόσεις προβλέπεται να γίνει η πληρωμή του ΕΝΦΙΑ
- Το οικονομικό επιτελείο σχεδιάζει ατομικό αφορολόγητο όριο στις 50.000 ευρώ 

Εντάλματα σύλληψης για έξι «τρανταχτά» ονόματα της λίστας Λαγκάρντ... μετά από ελέγχους που έκαναν τα ζώα της ΝΔ

Τα ζώα της ΝΔ έκαναν ελέγχους, καταλόγιζαν πρόστιμα (δε νομίζω να υπάρχει βλάκας που να πιστεύει ότι όλοι αυτοί που πληρώνουν τώρα, ελέγχθηκαν μέσα σε 3 μήνες) και καθόντουσαν και άκουγαν την προπαγάνδα ΣΥΡΙΖΑ ότι τα κουκουλώνουν... τόσο ΖΩΑ! Άξιοι της μοίρας τους...

Με στόχο να μπει «ζεστό» χρήμα στα δημόσια ταμεία, πρόσωπα γνωστά, με μεγάλη οικονομική επιφάνεια και καταθέσεις στο εξωτερικό, θα κληθούν είτε να πληρώσουν το ποσό που τους αναλογεί είτε να οδηγηθούν στο Αυτόφωρο

Οργή για τον πολιτικό νταραβεριτζή του Τσίπρα, Πάκη Παυλόπουλο

Αλγεινή εντύπωση, όχι μόνο στους κόλπους της Κεντροδεξιάς, αλλά στο σύνολο των σκεπτόμενων Ελλήνων πολιτών προκαλεί η πρωτοφανής στα χρονικά, ευθεία (όσο και χυδαία) ανάμειξη στις πολιτικές εξελίξεις του σημερινού Προέδρου της Δημοκρατίας, Πάκη Παυλόπουλου.

Ο Βαρουφάκης σε χαρτονόμισμα στην Μπιενάλε της Βενετίας - ΒΙΝΤΕΟ

Ένας καλλιτέχνης στην Μπιενάλε της Βενετίας ζωγράφισε το πρόσωπο του Γιάνη Βαρουφάκη πάνω σε ένα χαρτονόμισμα που έχει τίτλο το "ευρώ της ζούγκλας", ενώ στο λαιμό του υπουργού Οικονομικών της Ελλάδας υπάρχει ένα τατουάζ  που γράφει «όλα συγχωρούνται»

Τουρκικό το A400 που συνετρίβη στην Ισπανία

Για την Τουρκία προοριζόταν το στρατιωτικό αεροσκάφος Airbus A400M που συνετρίβη το Σάββατο σε έναν αγρό περίπου 2 χιλιόμετρα βόρεια του αεροδρομίου Σαν Πάμπλο στη Σεβίλης στη νότια Ισπανία, όπως ανακοίνωσε το ισπανικό υπουργείο Άμυνας και οι υπηρεσίες αντιμετώπισης εκτάκτων καταστάσεων.

Αιματηρές συγκρούσεις στα Σκόπια - 5 νεκροί - BINTO

Συνεχίζονται με αμείωτη ένταση οι ένοπλες συρράξεις μεταξύ ισχυρών δυνάμεων της αστυνομίας και ομάδας ένοπλων Αλβανών στην αλβανόφωνη συνοικία της πόλης Κουμάνοβο, οι οποίες ξεκίνησαν νωρίς το πρωί.

Βίντεο: Η θεαματική τούμπα του Σίλβιο Μπερλουσκόνι και η... Αριστερά!

Από τα ψηλά... στα χαμηλά βρέθηκε ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι κατά τη διάρκεια της πρώτης προεκλογική ομιλίας του στη Γένοβα, προς υποστήριξη του υποψηφίου του κόμματός του για την περιφέρεια της Λιγουρία στη Βόρεια Ιταλία, Τζιοβάνι Τότι. Μόλις ο ηγέτης της Forza Italia πήγε να φύγει από το βήμα... σωριάστηκε φαρδύς πλατύς στο πάτωμα!

BINTEO-ΠΕΦΤΟΥΜΕ ΑΠ'ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΣΟΙ ΜΑΣΤΟΥΡΗΔΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ! Χιλιάδες κόσμου έστησαν χορό και προσπάθησαν να μας πείσουν ότι το χόρτο δεν είναι εθιστικό

Το να λες ότι το χόρτο δεν είναι εθιστικό και δεν οδηγεί σταδιακά σε πιο σκληρά ναρκωτικά, είναι απόδειξη ότι εκτός των 2 προηγουμένων (εθιστικό-προθάλαμος ηρωίνης) σου καίει και το μυαλό

- Κόσμος από όλες τις πόλεις της Ελλάδας, κέφι και τραγούδια στο πάρτι που στήθηκε στοΣύνταγμα
- Κεντρικό σύνθημα "φτου ξελευθερία" και αίτημα η αποποινικοποίηση της ινδικήςκάνναβης
- “Γιατί να είμαι στην παρανομία για να καπνίσω λίγο χόρτο, άσε που τα κυκλώματα σε σπρώχνουν στα σκληρά ναρκωτικά” λέει στο Newsit ένας 27χρονος

Το σχέδιο μεταρρυθμίσεων Βαρουφάκη που κατατέθηκε στην Κομισιόν

Προσαρμοσμένο με την κοινή δήλωση Τσίπρα -Γιούνκερ για «δημοσιονομικά βιώσιμο» ασφαλιστικό, συλλογικές διαπραγματεύσεις νέας γενιάς και προσήλωση στην συνέχιση της δημοσιονομικής προσαρμογής με την επίτευξη πρωτογενών πλεονασμάτων είναι το κείμενο διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων που έστειλε το υπουργείο Οικονομικών στην Κομισιόν.