13 Μαΐου 2015

Έδειξε το πλούσιο μπούστο της η…Μελέτη (ΦΩΤΟ)

Είναι όμορφη και σέξι και το γνωρίζει. Ο λόγος για την Ελεονώρα Μελέτη που επέλεξε απόψε να αφήσει να φανεί το πλούσιο… μπούστο της! Η παρουσιάστρια ειδήσεων του «Ε» και στο παρελθόν βέβαια έχει κάνει ανάλογες εμφανίσεις και έχουν πάρει «φωτιά» οι τηλεθεατές αλλά και τα μηχανάκια της τηλεθέασης.

ΒΙΝΤΕΟ-ΜΕΘΥΣΜΕΝΗ ΘΑ'ΤΑΝ ΟΤΑΝ ΤΟ 'ΠΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΥΜΑΤΑΙ! Βαλαβάνη: Δεν είπα ότι δεν ξέρω να κάνω τη φορολογική μου δήλωση - ΒΙΝΤΕΟ

Δηλ. όταν κάποιος λέει: «Δεν είναι το αντικείμενό μου τα φορολογικά... ούτε τη φορολογική μου δήλωση δεν έκανα μόνη μου, και τώρα τα μαθαίνω» δεν λέει ότι δεν ξέρει να συμπληρώνει τη δήλωσή του; Εκτός αν εννοεί ότι ήταν τεμπελόσκυλο και τη συμπλήρωνε ο άντρας της όπως μας λέει σήμερα... Και πριν μας τρελάνει αυτή, δείτε τι είπε σήμερα και τι είχε πει στις 29 Απριλίου:

Μπορντ@λο η Βουλή: Εκαναν τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη εκπρόσωπο της ΝΔ, τον Μητρόπουλο πρωθυπουργό

Εγινε η μεταγραφή... βόμβα της Ολγας Κεφαλογιάννη στο Ποτάμι; Ανέλαβε ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ; Και κυρίως, έγινε ο Αλέξης Μητρόπουλος πρωθυπουργός;

Υπερ-υπολογιστή αποκτά η Ελλάδα

Από τον επόμενο μήνα οι ερευνητές όλων των πανεπιστημίων, των ΤΕΙ και των ερευνητικών κέντρων της Ελλάδας θα έχουν στη διάθεσή τους, μέσω ενός πανελλαδικού οπτικού δικτύου νέας γενιάς, έναν υπερ-υπολογιστή. Οι δυνατότητες του νέου υπερ-υπολογιστικού συστήματος θα χρησιμοποιηθούν για την υποστήριξη επιστημονικών και τεχνολογικών εφαρμογών μεγάλης κλίμακας.

Η ΕΣΗΕΑ κατά της Ραχήλ Μακρή

Για «νέα αήθη επίθεση» της Ραχήλ Μακρή «κατά του δημοσιογραφικού κόσμου της χώρας», κάνει λόγο η ΕΣΗΕΑ με αφορμή τον καυγά της με την Άννα Μπουσδούκου στο ΣΚΑΪ και το σχόλιο της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ για τη σχέση των δημοσιογράφων με την προηγούμενη κυβέρνηση.

BINTEO-Ντου κουκουλοφόρων σε φοιτητικές εκλογές – Ενταση, ζημιές και τραυματισμοί

Ομάδες αντιεξουσιαστών προκάλεσαν επεισόδια σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, επιτέθηκαν σε φοιτητές, ενώ προσπάθησαν να παρεμποδίσουν τη διαδικασία των εκλογών.

Apple και Microsoft οι πολυτιμότερες φίρμες στον κόσμο-Πόσο αξίζουν;

Τέσσερις εταιρείες-κολοσσοί από τον χώρο της τεχνολογίας, οι οποίες έχουν παίξει καταλυτικό ρόλο στην εξέλιξη των προσωπικών υπολογιστών και την ανάπτυξη του ψηφιακού σύμπαντος, φιγουράρουν στις πρώτες θέσης της φετινής λίστας του Forbes με τις πολυτιμότερες φίρμες.

ΒΙΝΤΕΟ-Τρομακτικό ατύχημα στο Πάικς Πικ

Τυχεροί στην ατυχία τους ήταν οι Τζέρεμι Φόλεϊ και Γιούρι Κουζνέτσοφ. Στη προσπάθεια τους να «κατακτήσουν» το θρυλικό Πάικς Πικ, κατέληξαν να μετράνε τη πλαγιά!

Τον Ιούλιο νερό στα κατεχόμενα από την Τουρκία

«Έχουν τελειώσει όλες οι χερσαίες υποδομές του έργου μεταφοράς νερού. Οικοδομήσαμε το φράγμα Αλάκιοπρου από την πλευρά της Τουρκίας. Αρχίσαμε να συγκεντρώνουμε νερό. Το επίπεδο του νερού ανεβαίνει. Επιπλέον ο αγωγός που θα μεταφέρει νερό από το φράγμα Αλάκιοπρου στο Άναμουρ της Τουρκίας έχει ολοκληρωθεί», δήλωσε ο Τούρκος Υπουργός Δασών και Υποθέσεων

ΕΝΩ ΤΩΡΑ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΗΡΕΜΙΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ! Μιχελογιαννάκης για το AIDS και το σάλιο: Πριν 30 χρόνια υπήρχε σύγχυση

«Πριν 30 χρόνια υπήρχε πλήρης επιστημονική σύγχυση για τη μετάδοση του ιού του AIDS - Το ανέφερα για να δείξω ότι παρά την επιστημονική σύγχυση, ο βαθμός της πίστης επικρατούσε» υποστηρίζει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ

Μήνυμα στήριξης στον Στουρνάρα από την ΕΚΤ

«Η Τράπεζα ανησυχεί από την κυβερνητική πίεση στην Τράπεζα της Ελλάδας», δηλώνουν πηγές στο Bloomberg - Νωρίτερα, ο Παναγιώτης Λαφαζάνης με δηλώσεις του από το βήμα της Βουλής είχε «διαμηνύσει» πως «όλα τα σκάνδαλα θα εξιχνιαστούν» - Συνεχείς οι επιθέσεις από την Αυγή και το Μέγαρο Μαξίμου κατά του διοικητή της ΤτΕ

HELLOOO! ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ!! Βαρουφάκης: Οι δανειστές θέλουν μισθούς 700 ευρώ στο Δημόσιο

Δηλ. εσύ τι νομίζεις; Ότι η πλειοψηφία των Ελλήνων που δουλεύει στον ιδιωτικό τομέα γουστάρει να σκίζει τον κ@λο της να πληρώνει φόρους για να δίνει ο Τσίπρας 1500 ευρώ μισθούς; Την παλεύεις ρε;

Ανασκευάζει την πρωινή του δήλωση «δεν ξέρω αν θα είμαστε κυβέρνηση τον Ιανουάριο» ο υπουργός Οικονομικών - Σας έχω απόλυτη εμπιστοσύνη είπε σε συγκεντρωμένους εφοριακούς έξω από το ΥΠΟΙΚ

Οι δανειστές θέλουν όλοι οι μισθοί στο Δημόσιο να γίνουν 700 ευρώ, αποκάλυψε το απόγευμα της Τετάρτης, λίγο πριν το Κυβερνητικό Συμβούλιο, ο υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης.

Αποκήρυξε την «λίστα Τσίπρα» η Ιταλίδα ευρωβουλευτής Σπινέλι

«Το πείραμα δεν λειτούργησε», αναφέρει η Ιταλίδα πολιτικός - «Η λίστα ήταν ξεπερασμένη. Δεν απομακρύνθηκα εγώ από αυτήν, αλλά η λίστα απομακρύνθηκε από το αρχικό σχέδιο» τονίζει η Σπινέλι της «L' Altra Europa con Tsipras» που είχε τρεις ευρωβουλευτές

Επίθεση του Μητροπολίτη Σιδηροκάστρου στον Φίλη - ΒΙΝΤΕΟ

Επίθεση κατά του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ Νίκου Φίλη, εξαπέλυσε ο μητροπολίτης Σιδηροκάστρου Μακάριος για τις δηλώσεις του σχετικά με το λείψανο της Αγίας Βαρβάρας.

ΣτΕ: Αν το Δημόσιο έχει οφειλές οι πολίτες θα μπορούν να κατάσχουν χρήματα

Επιτρέπεται η κατάσχεση κινητής περιουσίας του Ελληνικού Δημοσίου, όπως είναι τα χρήματα που υπάρχουν στα  ταμεία των Δ.Ο.Υ., αφού εξασφαλιστεί ότι δεν δημιουργείται κίνδυνος ανατροπής της εκτέλεσης του κρατικού προϋπολογισμού.

Παπαγγελή: Δεν είναι το επάγγελμά μου αρχαιολόγος ή Οννεδίτισσα… είμαι μοντέλο (ΦΩΤΟ)

Πήραν «φωτιά» τα social media από την χθεσινή φωτογραφία της Έλλης Παπαγγελή, η οποία μάλιστα εμφανίστηκε ολόγυμνη. Σε σημερινές δηλώσεις της το γνωστό μοντέλο, τονίζει πως η δουλειά της είναι να φωτογραφίζεται με ρούχα και εσώρουχα και ζει από το συγκεκριμένο επάγγελμα.

Η σύζυγος του Σάββα Ξηρού στη δίκη Τσοχατζόπουλου! ΦΩΤΟ

Στο Πενταμελές Εφετείου όπου εκδικάζεται σε δεύτερο βαθμό η υπόθεση του μαύρου πολιτικού χρήματος με βασικό κατηγορούμενο τον Άκη Τσοχατζόπουλο βρέθηκαν η δικηγόρος Γιάννα Κουρτοβικ μαζί με την Αλίθια Ρομέρο Κορτές, την Ισπανίδα σύζυγο του Σάββα Ξηρού.

Γερμανικό “Ταμείο για το Μέλλον” υπέρ της Ελλάδας

Μέσω ενός «Ταμείου για το Μέλλον» επιθυμεί η γερμανική κυβέρνηση να προωθήσει ένα μεγάλο κοινωνικό έργο στην Ελλάδα ως κίνηση συμφιλίωσης για τις αγριότητες που διέπραξαν οι ναζί κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκόσμιου Πολέμου, αναφέρει το πρακτορείο Bloomberg και η γερμανική εφημερίδα Die Welt.

Ο έντονος διάλογος Βαλαβάνη - Μητσοτάκη - ΒΙΝΤΕΟ

Έντονο διάλογο είχαν στη βουλή η αναπληρώτρια υπουργός Οικονομικών Νάντια Βαλαβάνη και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης.

ΑΛΕΞΗ NA TO KANOYME KAI ME TON BOYΤΣΗ; Με αντιαεροπορικό εκτελέστηκε ο υπουργός που... αποκοιμήθηκε - ΒΙΝΤΕΟ

Σάλος έχει προκληθεί τις τελευταίες ώρες στον Διεθνή Τύπο με την είδηση που κυκλοφορεί και αφορά στις πληροφορίες για τη δημόσια εκτέλεση του υπουργού Άμυνας της Βορείου Κορέας μετά από απόφαση του Κιμ Γιονγκ Ουν, κατηγορούμενος για προδοσία, αφού αποκοιμήθηκε σε εκδήλωση που παρέστη ο ηγέτης της χώρας.

ΤΟ ΜΟΝΤBLANC ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΕΝΝΟΥΝ; Επίθεση left.gr σε Αδωνι, Φορτσάκη: Μεσίστια τα Montblanc του Κολλεγίου Ψυχικού [εικόνες]

Με ένα άκρως ειρωνικό κείμενο, το οποίο υπογράφει η... Παπαλάμπραινα, το Left.gr σχολιάζει την χθεσινή συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Σύνταγμα για το νομοσχέδιο Μπαλτά για την Παιδεία.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ ΣΤΟΚΟΣ! Παραδέχεται ότι παίζει βίντεο με παπαριές στο μετρό αλλά μιλάει για προβοκάτσια επειδή είναι άλλο απ'αυτό που κυκλοφόρησε

Σάλος έχει προκληθεί με το βίντεο που προβάλλεται στους σταθμούς του μετρό για την γερμανική εισβολή στην Αθήνα το 1941, με στόχο να αναδείξει τις θηριωδίες που διαπράχθηκαν και να ενημερώσουν τον κόσμο για το ελληνικό αίτημα των πολεμικών αποζημιώσεων.

Φορολογικό νομοσχέδιο (μετά την έγκριση της τρόικας) φέρνει στη Βουλή η κυβέρνηση

Το Κυβερνητικό Συμβούλιο συνεδριάζει σήμερα και επίκεντρο των συζητήσεων αναμένεται να είναι η προετοιμασία του φορολογικού νομοσχεδίου της κυβέρνησης, που θα έρθει στη Βουλή κατά πάσα πιθανότητα αφού επιτευχθεί συμφωνία με τους εταίρους.

«Κράξιμο» Άδωνι προς Λαφαζάνη και Κατρούγκαλο για τις δηλώσεις τους για Στουρνάρα

Δύο αιχμηρά tweet έγραψε στα social media ο Άδωνις Γεωργιάδης. Στο πρώτο «βάλλει» κατά του υπουργούΠαναγιώτη Λαφαζάνη αναφορικά με τις δηλώσεις του για τον Γιάννη Στουρνάρα και τα «εγκλήματα», που τόνισε ο κ. Λαφαζάνης πως έχει κάνει. Μάλιστα έγραψε ως αρχικό σχόλιο:

ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ! ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΣ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΜΕΤΑΔΙΔΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗ ΣΚΕΨΗ! Οργή ΜΚΟ για Μιχελογιαννάκη: Τον καλούν να ανακαλέσει πως το AIDS μεταδίδεται με το σάλιο

Σάλος έχει επικρατήσει με τις δηλώσεις του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και ιατρό Γιάννη Μιχελογιαννάκη, ο οποίος, ισχυρίσθηκε σε τηλεοπτική συνέντευξή του ότι ο ιός HIV/AIDS μεταδίδεται και με το σάλιο.

Μπήκε το ΣΔΟΕ στους συνδικαλιστές της ΕΛΑΣ για “τρύπα” 800.000 ευρώ!

Aπό το ΣΔΟΕ, κατόπιν παραγγελίας, ζήτησαν όλα τα παραστατικά από το ταμείο των συνδικαλιστών της ΕΛΑΣ και αναμένονται απαντήσεις, ενδεχομένως και εξελίξεις!

Σχέδιο για πληρωμές με «πλαστικό χρήμα» σε όλη τη χώρα

Τη συγκρότηση Ομάδας Έργου η οποία θα εκπονήσει εντός 30 ημερών στρατηγικό σχέδιο για την ανάπτυξη των ψηφιακών συναλλαγών και τον δραστικό περιορισμό της κυκλοφορίας του φυσικού χρήματος αποφάσισαν στη συνάντηση που είχαν ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και το διοικητικό συμβούλιο της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών.

ΣΥΡΙΖΑίος Δημοτικός σύμβουλος ορκίστηκε με φανέλα του Παύλου Σιδηρόπουλου (ΦΩΤΟ)

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χάρης Μαντέλλος απέδειξε σήμερα στην ορκωμοσία του Δήμου Τρικκαίωνπως παραμένει αμετανόητος ροκάς.

Άδωνις: Καταλάβατε τώρα γιατί πήγα να εμψυχώσω τη ΔΑΠ;

Στο βίντεο που τον έδειχνε να τραγουδάει συνθήματα με μέλη της ΔΑΠ αναφέρθηκε ο Άδωνις Γεωργιάδης μέσα από το λογαριασμό του στο twitter.

ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Η ΒΟΥΛΗ ΕΝΩ ΕΠΙ ΣΑΜΑΡΑ ΔΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΕ! Διακοπή στη Βουλή λόγω απουσίας των υπουργών - ΒΙΝΤΕΟ

Την ώρα που στο βήμα της Βουλής βρισκόταν ο Απόστολος Βεσυρόπουλος, οι αρμόδιοι υπουργοί απουσίαζαν με τον βουλευτή της ΝΔ να σχολιάζει αναφερόμενος στην Νάντια Βαλαβάνη: "Η κυρία υπουργός δεν μας ακούει".

ΤΡΕΛΑΝΕ ΤΟΝ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ! Αραμπατζή (ΝΔ) σε Λαφαζάνη: Είστε «υπηρέτης αφεντάδων»

Σφοδρή επίθεση στον Παναγιώτη Λαφαζάνη εξαπέλυσε από το βήμα της βουλής η βουλευτής της νέας Δημοκρατίας Φωτεινή Αραπατζή.

Πολύ σκληροί για να πεθάνουν: Αυτές είναι οι τοπ ειδικές δυνάμεις στο κόσμο

Οι ειδικές δυνάμεις στο στρατό μιας χώρας πάντα ξεχωρίζουν, κάνουν πράγματα που κανείς άλλος δεν μπορεί να κάνει. Η εκπαίδευσή τους είναι ιδιαίτερα απαιτητική και λίγοι είναι αυτοί που καταφέρνουν να αντέξουν και τελικά να ενταχθούν στις ειδικές δυνάμεις.

Γιατί έχασε δυο φορές ο Γεώργιος Παπανικολάου το Βραβείο Νόμπελ

Ο Γεώργιος Παπανικολάου, ο γνωστός για το «Τεστ Παπ», προτάθηκε δύο φορές για το Βραβείο Νόμπελ το 1953 και το 1960, αλλά και τις δύο φορές η Bασιλική Aκαδημία της Στοκχόλμης αδίκησε τον εαυτό της και αρνήθηκε την κορυφαία επιβράβευση στον άνθρωπο που έκανε τη διάγνωση για τον καρκίνο του τραχήλου, ρουτίνα.

Αποκάλυψη-«βόμβα» της Κέιτ Μπλάνσετ: Παραδέχτηκε ότι είναι bisexual!

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός είναι μητέρα 4 παιδιών και παντρεμένη εδώ και 18 χρόνια!

​Μια αποκάλυψη… «βόμβα» έκανε η Κέιτ Μπλάνσετ, κατά την διάρκεια συνέντευξης της στο περιοδικό «Variety».

ΣΚΙΤΣΟ-Πρόταση στη Ζωή για νέο σποτάκι

Σκίτσο του Δημήτρη Χαντζόπουλου

Αφοσιωμένες στην τηλεοπτική κάλυψη του… Θεού!

Στην αρχή ο κόσμος τις κοιτούσε… περίεργα! Το ίδιο… περίεργα τις αντιμετώπιζαν και οι δημοσιογράφοι όταν «έβγαιναν» για ρεπορτάζ μαζί τους. Η αλήθεια είναι πως μια… «καλόγρια» με κάμερα στον ώμο, χωμένη στο φακό για ώρες δεν είναι μια συνηθισμένη εικόνα! Ποιες είναι όμως οι… «αφοσιωμένες» στη μετάδοση του κηρύγματος του Θεού μέσω της… τηλεόρασης και όχι μόνο, που στην «πιάτσα» της Θεσσαλονίκης χαρακτηρίζονται ως «δύσκολες και σκληρές… διαπραγματεύτριες»;

Οι Έλληνες του Σαντάνσκι ζουν ένα όνειρο

"Πολιτογραφήθηκαν" Βούλγαροι λόγω της κρίσης και βρήκαν μια καλύτερη ζωή "απέναντι"

Οι Έλληνες μεταναστεύουν στη Βουλγαρία για μια καλύτερη ζωή! Μέχρι και πριν από μερικά χρόνια περνούσαν τα ελληνοβουλγαρικά σύνορα για εκδρομή, καφέ και ψώνια, σήμερα όμως τα πράγματα έχουν αλλάξει δραματικά. Ετσι, σε αρκετές πόλεις της γειτονικής χώρας, που απέχουν μόνο μία ώρα από την Ελλάδα, το ελληνικό στοιχείο ολοένα και αυξάνεται. Συνταξιούχοι, άνεργα ζευγάρια και βιοτέχνες συνθέτουν τη μικρή ελληνική κοινότητα, που καθημερινά μεγαλώνει.

ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΣΑΝΟ ΣΤΑ ΓΙΔΙΑ! ΠΡΚΑΛΕΙ ΔΥΣΠΕΨΙΑ! Πόσο κοστίζει το «κουβάς» του Δραγασάκη;

Οι συνεργάτες του είναι λίγο σαν τον Κορνήλιο του Αρκά... που λέει στον καρχαρία ότι θέλει να ακούσει; Δηλ. αν του δώσω εγώ όσα του είπανε ότι κάνει και βάλω και 1.000€ επιπλέον μου την πουλάει;

Ενοχλήθηκε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης κ. Γιάννης Δραγασάκης από τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να χρησιμοποιεί την αλεξίσφαιρη BMW του κ. Βενιζέλου.

ΦΩΤΟ-ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟ@ΤΣΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ ΖΟΥΜΕ! Στη Β.Κορέα εκτέλεσαν τον υπ.Αμυνας που κοιμήθηκε εδώ μας κουνάει και το δάκτυλο!

Η Βόρεια Κορέα εκτέλεσε τον υπουργό Αμυνας με την κατηγορία της προδοσίας αφού αποκοιμήθηκε σε μια εκδήλωση στην οποία παρέστη ο ηγέτης Κιμ Γιόνγκ Ουν.

Σ. ΚΑΣΙΜΑΤΗΣ: Άλλο είναι το τραγικό με την ψεκασμένη του Καμμένου και όχι το ότι πιστεύει σε ψεκασμούς

Γνώρισα τον άνθρωπο, αγάπησα το ζώο

​Είναι προφανές, στα δικά μου μάτια τουλάχιστον, ότι η κ. Φωτεινή Αθανασοπούλου αγαπά τα ζώα όσο και τους ανθρώπους, αν όχι και λίγο περισσότερο. Το υποθέτω, επειδή η εν λόγω κυρία, την οποία οι ΑΝΕΛ πρότειναν για αντιπρόεδρο του ΕΦΕΤ, εκτός από πολιτικός, είναι και κτηνίατρος· έχει αφιερώσει, δηλαδή, τη ζωή της στον άνθρωπο και στα ζώα.

ΒΙΝΤΕΟ-ΓΕΛΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΓΙΔΙΑ! Ο Μπαλάφας ξέχασε: Δεν είπαμε ποτέ ότι θα σκίσουμε τα μνημόνια

Εκατό μέρες μετά τις εκλογές φαίνεται ότι η μνήμη κυβερνητικών στελεχών εξασθενεί επιλεκτικά και πλέον αμφισβητούν τις προεκλογικές διακηρύξεις του ΣΥΡΙΖΑ περί σκισίματος του Μνημονίου και κατάργησή του με ένα άρθρο.

"Τα εγκλήματα Στουρνάρα θα εξιχνιαστούν" είπε ο Παναής... κι έσκισε το καλσόν του

Νέα οξεία επίθεση της κυβέρνησης κατά του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας Γιάννη Στουρνάρα και μάλιστα από χείλη υπουργού.

Ο… «καραμανλικός» σερβιτόρος και πως τον τσάκωσε η Ντόρα στη Βουλή

Με χιούμορ αντιμετώπισε περιστατικό που έγινε την Τρίτη στο εντευκτήριο της Βουλής η Ντόρα Μπακογιάννη. Συγκεκριμένα ενώ η βουλευτής της ΝΔ καθόταν με τη «γαλάζια» συντροφιά της (ανάμεσα τους ο Σίμος Κεδίκογλου , Τάσος Δημοσχάκης, Κώστας Αχ. Καραμανλής κ.α.) σερβιτόρος έφερε τους καφέδες και...

ΠΕΣΤΕ ΑΠ'ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ! Οι δανειστές ζητούν από την Ελλάδα μέτρα ύψους 3 δισ. ευρώ

Πρόσθετα δημοσιονομικά μέτρα ζητούν οι εταίροι από την κυβέρνηση, ενώ την ίδια ώρα επιβεβαιώνεται από τους δανειστές το χάσμα στις συνομιλίες με την Ελλάδα στο μέτωπο των μεταρρυθμίσεων στην αγορά εργασίας και στο συνταξιοδοτικό σύστημα.

ΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ! ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ Σ'ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ! Ηλιοκαμένη η Βίκυ Σταμάτη στην δίκη για τις "μίζες" (ΦΩΤΟ)

Η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου εμφανίστηκε με εξωτικό μαύρισμα στα δικαστήρια

Αγνώριστη εμφανίστηκε η Βίκυ Σταμάτη στον Κορυδαλλό, στην δίκη στην οποία κατηγορείται για το σκάνδαλο των εξοπλιστικών. Η παραμονή της Βίκης Σταμάτη στην ψυχιατρική κλινική την έχει… αλλάξει και μάλιστα σε μεγάλο βαθμό.

ΒΙΝΤΕΟ-ΚΟΚΟΚΟ Η ΡΑΧΗΛ ΜΕΤΑ ΤΟ ΞΥΛΟ ΑΠ'ΤΗΝ ΑΝΝΑ! Πήγε να την πει στην Μπουσδούκου και μόλις στριμώχτηκε τα πήρε πίσω

«Όλοι οι δημοσιογράφοι ελέγχονται από την προηγούμενη κυβέρνηση» η ατάκα της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ που εξόργισε την δημοσιογράφο - Τελικά η κυρία Μακρή διόρθωσε τη δήλωσή της - Στο τέλος πίστεψε ότι την έκοψαν στον «αέρα»

ΕΙΣΑΙ ΘΕΟΣ ΡΕ Π@ΡΝΟΓΕΡΕ! Μπουτάρης σε δημοσιογράφους «Πάρτε δρόμο τώρα»!

«Έναν διαφορετικό» διάλογο είχαν ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης με τον αναπληρωτή υπουργό Δημόσιας Τάξης, Γιάννη Πανούση, ο οποίος τον επισκέφτηκε σήμερα στο γραφείο του.

Βίντεο: Δείτε την 18χρονη που μπορεί να αγγίξει το μάτι της με τη γλώσσα της

Η Lewis έχει ζητήσει από την Guinness World Records να μετρήσει τη γλώσσα της

Η 18χρονη Adrianne Lewis από το Μίσιγκαν αποκαλεί τον εαυτό της «Γλωσσού Lewis» και όχι άδικα.

Πανούσης: Να τελειώνουμε με τη διαπραγμάτευση γιατί πρέπει να κυβερνήσουμε και λίγο-Εγώ και ο Μπουτάρης είμαστε αναρχικοί (βίντεο)

Τα καρφιά του αναπληρωτή υπουργού Προστασίας του Πολίτη για τη διαπραγμάτευση - «Πρέπει να τελειώνουμε με τη διαπραγμάτευση προφανώς με έντιμο τρόπο και το λιγότερο κόστος για τους πολίτες, αλλά πρέπει να κυβερνηθεί ο τόπος»

ΜΕ ΚΑΦΕ ΛΕΚΕ ΣΤΟ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΔΕΧΘΟΥΝ ΚΑΜΜΕΝΟΣ-ΗΣΥΧΟΣ: Η Ρωσία θα επιθεωρήσει ελληνικές στρατιωτικές εγκαταστάσεις

Η επιθεώρηση λαμβάνει χώρα στο πλαίσιο του Κειμένου της Βιέννης, ενός πολιτικά δεσμευτικού εγγράφου το οποίο συνιστά ένα διευρυμένο κατάλογο Μέτρων Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης και Ασφάλειας μεταξύ ΝΑΤΟ και Ρωσίας

Σαμαράς: Οι κουκουλοφόροι σπάνε τα πανεπιστήμια με τις πλάτες της κυβέρνησης

Βέβαια Αντώνη καλό θα ήταν τα μέλη της πανεπιστημιακής κοινότητας να κάνουν κάτι να προστατεύουν και τα ίδια τον εαυτόν τους όπως τον προστάτευαν και παλαιότερα

Καλεί την Πολιτεία να προστατεύει τη ζωή και να εγγυάται την ασφάλεια των μελών της πανεπιστημιακής κοινότητας