14 Μαΐου 2015

ΕΓΓΡΑΦΟ-ΑΥΤΟΙ ΣΑΣ ΑΞΙΖΟΥΝ-Αιώνιος φοιτητής του ΣΥΡΙΖΑ διαπραγματεύεται την τύχη της Ελλάδος! Δείτε ποιος είναι ο φίλος της Μπέτυς

Όταν γίνει υπουργός θα πάρει κι αυτός πτυχίο "τιμής ένεκεν"... για να μοιάζουν και σ΄αυτό στο Λαλιώτη και το ΠΑΣΟΚ... μέχρι τότε θα ψηφίζει στις φοιτητικές εκλογές...

Ο Τάσος Κορωνάκης του Χαρίτωνα είνα ο 39χρονος γραμματέας της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ... εσχάτων μετά την αποκαθήλωση του Βαρουφάκη εντάχθηκε στη διαπραγματευτική ομάδα του Μαξίμου. Ο Τασούλης που διαπραγματεύεται τις τύχες της χώρας, της δικιάς μου και της δικιάς σου, δεν έχει καταφέρει να τελειώσει τη σχολή στην οποία εισήχθη το... κρατηθείτε...

Ο καυγάς Λοβέρδου - Κασιμάτη στην Εξεταστική - ΒΙΝΤΕΟ

Έντονο διάλογο είχαν στην πρώτη συνεδρίαση της Εξεταστικής Επιτροπής για το Μνημόνιο ο Ανδρέας Λοβέρδος και η Νίνα Κασιμάτη.

Με αφορμή την πρόταση του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ να χωριστεί σε πέντε περιόδους η εξεταστική επιτροπή, με την πέμπτη να αφορά στην τρέχουσα περίοδο, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είπε:

Άδωνις: Ε ρε να τραγουδούσε ο Βενιζέλος σαν τον Κοτζιά

Την ενέργεια του υπουργού Εξωτερικών Νίκου Κοτζιά να τραγουδήσει αγκαζέ με τον Τούρκο ομόλογό του, Μελβούτ Τσαβούσογλου, το τραγούδι «we are the world», σχολίασε ο Άδωνις Γεωργιάδης, μέσω Twitter.

Εύσημα Πάκη στον αρθρογράφο του ΣΥΡΙΖΑ!

Εξαργυρώνοντας τα γραμμάτια που τον οδήγησαν στο ανώτατο πολιτειακό αξίωμα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, δέχθηκε στην Ηρώδου Αττικού και συνεχάρη για το έργο του τον καθηγητή Παναγιώτη Λιαργκόβα, συντονιστή του Γραφείου Προϋπολογισμού του κράτους στη Βουλή.

Δολοφονική κλωτσιά σε ποδοσφαιριστή την ώρα που έκανε δηλώσεις [βίντεο]

Το ματς της Καραμπόμπο για το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου στη Βενεζουέλα μόλις είχε τελειώσει και όλα έδειχναν να είναι ήρεμα.

Ο ξέφρενος πανηγυρισμός του Ανιέλι μπροστά στον Πέρεθ - ΒΙΝΤΕΟ

Ξέφρενα πανηγύρισε ο πρόεδρος της Γιουβέντους Αντρέα Ανιέλι το γκολ του Αλβάρο Μοράτα που έδωσε την πρόκριση στην ομάδα του για το μεγάλο τελικό του Champions League στο Βερολίνο. Ο πρόεδρος της «μεγάλης κυρίας» παρά το γεγονός ότι καθόταν δίπλα στον ομόλογο του της Ρεάλ Μαδρίτης Φλορεντίνο Πέρεθ δεν δίστασε...

ΚΑΛΙΩ! Έχουν απλήρωτες από το Φεβρουάριο τις σχολικές καθαρίστριες

Απλήρωτες παραμένουν τους τελευταίους μήνες οι σχολικές καθαρίστριες καταγγέλλει η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας( ΚΕΔΕ) . Με αφορμή σημερινές δηλώσεις του υπουργού Παιδείας κ. Μπαλτά, σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή η ΚΕΔΕ αναφέρει ότι έχουν δοθεί στους δήμους χρήματα που κάλυπταν μέχρι και τη μισθοδοσία του περασμένου Ιανουαρίου των σχολικών καθαριστριών .

ΕΠΕΙΔΗ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΔΕ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΧΑΡΟΓΙΑΚΑΔΕΣ->Από το Μαξίμου έγινε η τηλεδιάσκεψη του Brussels Group

Άγνωστο αν συζητήθηκαν μέτρα πάντως οι δανειστές ζητούν 3 δις - Για συνομιλίες επί διαδικαστικών θεμάτων μιλούν κυβερνητικά στελέχη - Οι διαπραγματεύσεις της ελληνικής πλευράς με τα τεχνικά κλιμάκια των δανειστών θα συνεχιστούν και αύριο

ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΛΕΨΕΙΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ! Βαρουφάκης: Θα ευχόμουν να είχαμε δραχμή - ΒΙΝΤΕΟ

"Θα ευχόμουν να είχαμε δραχμή", δήλωσε ο Γιάνης Βαρουφάκης στο συνέδριο του Economist και πρόσθεσε: "Μην κάνετε λάθος, αυτή δεν είναι δήλωση πως θέλω δραχμή. Εύχομαι να είχαμε δραχμή.

ΤΗΣ ΚΟΝΤΗΣ Ψ@ΛΗΣ ΤΗΣ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΤΡΙΧΕΣ! Η αστεία αντίδραση του Παρασκευόπουλου στο σαρδάμ του Πορτοσάλτε - ΒΙΝΤΕΟ

Πιάστηκε απ'το σαρδάμ ο ΣΥΡΙΖΑίος για να κάνει ντόρο αφού σε όλα τα άλλα δεν είχε τι να πει...

Ένα σαρδάμ του Άρη Πορτοσάλτε ήταν αρκετό για να ανέβουν οι τόνοι κατά τη διάρκεια της εκπομπής του Κωνσταντίνου Μπογδάνου στον ΣΚΑΪ.

Ειδικότερα, ο Θόδωρος Παρασκευόπουλος του ΣΥΡΙΖΑ ενοχλήθηκε όταν στην συζήτηση για τις αλλαγές στην παιδεία, ο δημοσιογράφος μπέρδεψε το όνομα του υπουργού Παιδείας για αντί για "Μπαλτά"...

ΠΑΣΟΚ και ΝΔ βάζουν στο κάδρο της Εξεταστικής και τον Βαρουφάκη

Πρεμιέρα είχε σήμερα η Εξεταστική Επιτροπή για τα Μνημόνια, την οποία κάνει η Βουλή και ΠΑΣΟΚ - ΝΔ έβαλαν εμφανώς στο κάδρο και το νυν υπουργό Οικονομικών, Γιάνη Βαρουφάκη.

Επίσημη διάψευση: Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν έδωσε τα 7 εκατ.ευρώ για τους πληγέντες του σεισμού στο Νεπάλ

H τρέχουσα χρονική περίοδος δεν είναι και η καλύτερη για τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Η Μπαρτσελόνα έχει... αγκαλιά το Πρωτάθλημα Ισπανίας, ενώ προκρίθηκε στον τελικό του Champions League. Εν αντιθέσει με την Ρεάλ Μαδρίτης που αποκλείστηκε από την Γιουβέντους μέσα στο «σπίτι» της.

Για 29η χρονιά πρώτη η ΔΑΠ – Τα αποτελέσματα

Η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ συγκέντρωσε το 43,76% των ψήφων, ενώ ακολούθησε η Πανσπουδαστική με 18,53%. Διαβάστε αναλυτικά τα αποτελέσματα.

Τα τελευταία αποθεματικά

​Ψέγει η κυβέρνηση τον διοικητή της Τραπέζης της Ελλάδος ότι δεν ενημέρωσε νωρίς τους υπουργούς ότι υπήρχε –αναφέρουμε τον αόριστο, διότι πάει... το καθάρισαν κι αυτό– ένα αποθεματικό, το οποίο τηρείται από το 1984 για έκτακτες ανάγκες πληρωμής του ΔΝΤ. Σύμφωνα με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Βίτσα, «θα πρέπει να δοθούν εξηγήσεις από τον κ. Στουρνάρα και για τον λογαριασμό του ΔΝΤ στην Τράπεζα της Ελλάδας, μέσω του οποίου αποπληρώθηκε η δόση στο Ταμείο. Οπως ανέφερε ο Δ. Βίτσας, ο κ. Στουρνάρας ενημέρωσε εκ των υστέρων την κυβέρνηση για το θέμα:

Σαμαράς: ”Η κυβέρνηση παραδέχεται το "success story" που ειρωνευόταν-Να ζητήσει συγνώμη η κυβέρνηση από τον ελληνικό λαό”

Επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε ο πρόεδρος της ΝΔ, Αντώνης Σαμαράς με αφορμή το πρόγραμμα μεταρρυθμίσεων του 2015.

Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ! Οριστικό «λουκέτο» στην ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ-Μόνο το 50% της αποζημίωσης θα δώσει το ΚΚΕ

Ο ορισμός τους καπιταλισμού εφαρμόζεται από το ΚΚΕ: Δεν βγαίνει η επιχείρηση άρα κλείνει... η απορία όμως είναι γιατί δεν έβαλαν μερικά εκ. τα πλούσια μέλη του να συνεχίσει να λειτουργεί η επιχείριση; Αυτό δεν λένε ότι πρέπει να κάνει και το κράτος; Να πάρει λεφτά από τους πλούσιους για να συντηρεί ελλειμματικές επιχειρήσεις! Η απορία είναι λοιπόν γιατί δεν το έκαναν;
Όσο για το ότι δίνουν μόνο τη μισή αποζημίωση, ας μην το σχολιάσουμε.... 

Υπό το βάρος των οικονομικών χρεών που οξύνθηκαν κατά την περίοδο της οικονομικής κρίσης η ιστορική εκτυπωτική μονάδα του ΚΚΕ, ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ Α.Ε., έβαλε «λουκέτο».

ΚΛΑΙΩ! Λαπαβίτσας: Να επεκταθεί η εξεταστική και στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-Βορίδης: Μόλις υπογράψετε το 3ο μνημόνιο...

Σε μπούμερανγκ για το Μέγαρο Μαξίμου έχει εξελιχθεί η πρώτη συνεδρίαση της επιτροπής -Συμφώνησε με τις προτάσεις του κ. Ανδρέα Λοβέρδου

Να επεκταθεί η έρευνα της εξεταστικής για τα Μνημόνια και στους χειρισμούς της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ ζήτησε ο κ. Κώστας Λαπαβίτσας δημιουργώντας μείζον πολιτικό ζήτημα για το Μέγαρο Μαξίμου.

ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗ ΚΡΙΣΗ: Έκοψαν τα δωρεάν φρούτα στους μαθητές των σχολείων ‚

Την ώρα που η κυβέρνηση μιλάει για ανθρωπιστική κρίση, ματαιώνει τον διαγωνισμό για το πρόγραμμα

Απίστευτο και όμως ελληνικό ! Την ώρα που η κρίση δείχνει για τα καλά τα δόντια της οι επαΐοντες του αρμοδίων υπουργείων ματαίωσαν κατά πως φαίνεται για την φετινή σχολική χρονιά την υλοποίηση του προγράμματος «Φρούτα στα σχολεία».

Οι BRICS, τα χρήματα, ο κ Στρατούλης, και η πραγματικότητα...

Ορισμένες φόρες, όταν διαβάζεις δηλώσεις πολίτικων ή βλέπεις κάποιες κινήσεις τους , αναρωτιέσαι πραγματικά αν όλα αυτά που συμβαίνουν είναι αλήθεια, πραγματικότητα ή  παρακολουθείς μια συζήτηση καφενείου σε χωριό της Β Ελλάδας, στην οποία μετέχουν απόμαχοι της δουλειάς, που βλέπουν τα πράγματα θεωρητικά και με απόσταση. Και κυρίως με ορούς του περασμένου αιώνα και μάλιστα της αρχής του.

Η συνέχεια στο antilogos-gr.blogspot.com

ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΣ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ ΘΑ ΕΙΝΑΙ! Επιθεωρητής του ΥΠΟΙΚ "ξέχασε" να δηλώσει μισό εκατομμύριο

Στα δίχτυα του «πόθεν έσχες» πιάστηκαν τρεις τελωνειακοί υπάλληλοι και ένας επιθεωρητής του υπουργείου Οικονομικών, στο πλαίσιο των ελέγχων που διενεργήθηκαν από την υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων.

Βρούτσης: Γιατί οι συνταξιούχοι ευχαριστούν τον ΣΥΡΙΖΑ

Ένα ειρωνικό σχόλιο για τον ΣΥΡΙΖΑ έκανε ο βουλευτής της ΝΔ και πρώην υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης μέσω Twitter.

Ειρήνη Μερκούρη κατά πάντων για την Αγία Βαρβάρα: Αντίχριστοι, άθεοι, μασόνοι [βίντεο]

Μεγάλη ένταση επικράτησε σε πλατό τηλεοπτικής εκπομπής με αφορμή τα λείψανα της Αγίας Βαρβάρας και τη μεταφορά τους στο νοσοκομείο «Αγιος Σάββας».

ΒΙΝΤΕΟ-Αδωνις: Ο Λάκης έφερε πίσω τα 3εκ; Αν πάω στο Γιάντες θα καώ εγώ, το Γιάντες και όλα τα Εξάρχεια

Μια αποκάλυψη-έκπληξη έκανε ο Αδωνις Γεωργιάδης, παραδεχόμενος σε τηλεοπτική του συνέντευξη ότι έχει υποστεί βία από τον χρυσαυγίτη βουλευτή Ηλία Κασιδιάρη.

ΝΔ: Καλούν τον φορολογούμενο να πληρώσει το κομματικό κράτος που στήνουν

«Αφού παραδέχτηκαν ότι ήταν άπειροι και ότι η περήφανη διαπραγμάτευση ήταν τελικά φιάσκο, τώρα καλούν τον Ελληνα φορολογούμενο να πληρώσει και τα λάθη τους και το κομματικό κράτος που στήνουν σήμερα» δήλωσε σε ανακοίνωση του ο Εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, κ. Κώστας Καραγκούνης.

To ΔΝΤ παραδέχεται ότι υπάρχει Plan B σε περίπτωση κατάρρευσης της Ελλάδας

Για την Ελλάδα μίλησε σήμερα ο εκπρόσωπος του ΔΝΤ Τζέρι Ράις και τόνισε ότι όσο τηρούνται οι όροι του προγράμματος, θα μπορεί να υπάρχει ευελιξία.

ΧΑΛΑΡΩΣΕ! ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΔΙΑΦΩΝΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΤΣΙ! Μητροπολίτης Πειραιώς για το τζαμί: Είναι σχέδιο ισλαμοποίησης της Ελλάδας από τους Σατανολάτρες

Κι εμείς διαφωνούμε αλλά για τη θέση, αφού δεν υπάρχει λόγος να γίνει τζαμί στο κέντρο της Αθήνας. Ας το κάνανε έξω. Αλλά ο παπάς και οι ηλίθιοι που διαφωνούν τελείως με την ύπαρξη τζαμιού είναι αυτοί που κατακρίνουν την Τουρκία επειδή δεν ανοίγει ελληνικές εκκλησίες... δηλ. την έχουν δει έξυπνοι και θεωρούν τους Τούρκους μαλ@κες...

Σφοδρότατη επίθεση εξαπολύει ο μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ για το ισλαμικό τέμενος που αναμένεται να κατασκευαστεί στο Βοτανικό. Ο μητροπολίτης κάνει λόγο για  σχέδιο ισλαμοποίησης της Ελλάδας.

«Καταγγελία» Λοβέρδου για την Εξεταστική για τα Μνημόνια

Στις 4 το απόγευμα ξεκίνησε η πρώτη συνεδρίαση της Εξεταστικής Επιτροπής για τη διερεύνηση και διαλεύκανση των συνθηκών και των ευθυνών που οδήγησαν στην υπαγωγή της Ελλάδας στο καθεστώς των Μνημονίων και της επιτήρησης και για κάθε άλλο ζήτημα που σχετίζεται με την εφαρμογή και υλοποίηση των Μνημονίων.

ΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΤΟ ΠΑΡΤΥ! Υπόθεση BRICS: Γιατί να θέλει η Ελλάδα να δανειστεί με μεγαλύτερα επιτόκια;

Η Ελλάδα δανείζεται με 2,3% και τα BRICS με επιτόκια 5%-13%!
Το δημοσίευμα του Bloomberg είναι η αφορμή, ίσως, να αναρωτηθούμε εάν και κατά πόσον συμφέρει πραγματικά την Ελλάδα να... καταφύγει στην «αγκαλιά» των BRICS.

Απίστευτο βίντεο: Μέσα στο πιλοτήριο μαχητικού κατά την διάρκεια εκτόξευσης ρουκέτας!

Όπως και να το δει κανείς τα A-10 Thunderbolt ειναι πραγματικά εντυπωσιακά αεροσκάφη. Και το παρακάτω βιντεο το υποστηρίζει αυτο.

Με την βοήθεια κάμερας GoPro τοποθετημένης στο πιλοτήριο, η Πολεμική Αεροπορία των ΗΠΑ εχει συλλάβει ενα εκπληκτικό θέαμα.

Η Αθήνα αλλιώς -Το πρώτο βίντεο 360 μοιρών μας ξεναγεί διαφορετικά στην πρωτεύουσα [βίντεο]

Βίντεο της Αθήνας έχουμε δει πολλά. Βίντεο που παρουσιάζουν τη μοναδική ομορφιά της ελληνικής πρωτεύουσας, τα σημεία στα οποία κάθε επισκέπτης της πρέπει να... ανακαλύψει και να... βγάλει και μια selfie. Βίντεο σαν και το παρακάτω της Αθήνας, όμως, δεν έχουμε ξαναδεί ποτέ.

ΒΙΝΤΕΟ-ΣΤΟΚΟΣ ΜΕ ΠΕΡΙΚΕΦΑΛΑΙΑ! Ο σταλίνας Ήσυχος προσπαθεί να δικαιολογήσει το ηλίθιο βίντεο που παίζει στο μετρό

Τα αδικαιολόγητα προσπάθησε να δικαιολογήσει ο Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας, Κώστας ‘Ησυχος σχετικά με το βίντεο για τους ναζί που προβάλλεται στους σταθμούς του μετρό την ώρα που εκλιπαρούν τους Γερμανούς για λεφτά.

Βίντεο: Έκαναν σεξ σε μνημείο - Έπαιρναν μάτι οι περαστικοί!

Ούτε ιερό, ούτε όσιο δεν είχε ένα ζευγάρι που δεν μπορούσε να ελέγξει τις ορμές του ενώ βρισκόταν στο μνημείο των πεσόντων Ισραηλινών στρατιωτών στο Carmiel.

ΒΙΝΤΕΟ-Αγριος καβγάς και συγγνώμη στον αέρα μεταξύ Ευαγγελάτου-Τρέμη

Ενταση, φωνές, καβγάς, αλλά και δημόσια συγγνώμη παρακολούθησαν οι τηλεθεατές του Mega κατά τη διάρκεια της εκπομπής OΝline με τους Ολγα Τρέμη και Νίκο Ευαγγελάτο.

ΒΙΝΤΕΟ-Άδωνις μετά από το "ξύλο" στον Κουρουπλή: «Η κυβέρνηση λέει εξωφρενικά ψεύδη στους πολίτες»

«Η κυβέρνηση εξακολουθεί να λέει στους Έλληνες εξωφρενικά ψεύδη κι αν δεν αποφασίσει ο κ. Τσίπρας να πει στον κόσμο την αλήθεια, δεν θα μπορέσει να κάνει τους απαραίτητους συμβιβασμούς», τονίζει ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας.

Να κινηθεί νομικά κατά του Γ. Πανούση για τη βία στα Πανεπιστήμια σκέφτεται η ΝΔ

Ο γραμματέας της ΝΔ Ανδρέας Παπαμιμίκος μίλησε στον ΒΗΜΑ FM 99,5 για τα περιστατικά βίας στα Πανεπιστήμια αλλά και για τη στάση του κόμματός του απέναντι σε μια συμφωνία κυβέρνησης δανειστών.Πηγή: ΑΠΕ

ΒΙΝΤΕΟ-Δημοσιογράφοι ζητούν να γίνει μήνυση στη Ραχήλ-Μακρή για Μπουσδούκου και ΕΣΗΕΑ: Ξαφνικά κάποιοι το παίζουν μωρές παρθένες

Η απάντηση της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ για όσα έγιναν στον αέρα του ΣΚΑΙ

Απάντηση στο protothema.gr έδωσε η Ραχήλ Μακρή για τον θόρυβο που δημιουργήθηκε με τα όσα είπε στην εκπομπή της Άννας Μπουσδούκου.

Σταϊκούρας: Προσπάθεια παραπληροφόρησης από τον ΣΥΡΙΖΑ

Για προσπάθεια παραπληροφόρησης από «θύλακες του ΣΥΡΙΖΑ» που στόχο έχουν να «ξεπεραστούν οι ασάφειες, οι παλινωδίες και τα λάθη, που έχουν οδηγήσει την χώρα σε όξυνση των αδιεξόδων της» κάνει λόγο ο Χρήστος Σταϊκούρας. Ο βουλευτής της ΝΔ και πρώην αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών αναφερόμενος σε ορισμένα έντυπα και ηλεκτρονικά Μέσα τα οποία, όπως υποστηρίζει, παρουσιάζουν αποσπάσματα από χθεσινή τοποθέτησή του στην Επιτροπή Ισολογισμού και Απολογισμού της Βουλής και καταλήγουν σε αυθαίρετα συμπεράσματα, τονίζει σε δήλωσή του πως «τα αδιέξοδα της πολιτικής της κυβέρνησης δεν αποτελούν επαρκή λόγο για να θολώνουμε κι άλλο την πολιτική ατμόσφαιρα στη χώρα».

Έχουν αδειάσει τα ταμεία, η Ελλάδα είναι άφραγκη

Το εύλογο ερώτημα που προκύπτει από το γεγονός ότι «όλοι ξέρουν ότι τα ταμεία της Ελλάδας έχουν αδειάσει, αλλά τις τελευταίες εβδομάδες έχει καταφέρει να αποπληρώσει τις υποχρεώσεις της. Πώς τα καταφέρνει;», απευθύνει το CNBC.

ΒΙΝΤΕΟ-Από το ζεϊμπέκικο του Γιώργου στo αγκαζέ του Κοτζιά

Οι υπουργοί εξωτερικών Ελλάδος και Τουρκίας χορεύουν αγκαζέ και τραγουδάνε We Are The World
 
Μια από τις σπάνιες στιγμές όπου πολιτικοί μπαίνουν σε ασυνήθιστους ρόλους κατέγραψε ο φωτογραφικός φακός. Οι υπουργοί Εξωτερικών, Ελλάδος και Τουρκίας χορεύουν μαζί και τραγουδάνε το We are the Word.

ΕΤΣΙ ΠΗΔΑΕΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ! Σακελλαρίδης: Προανήγγειλε νέους, αλλά... δίκαιους φόρους

«Εμείς έχουμε προσπαθήσει πολύ, είναι καιρός να καταβάλουν και οι εταίροι λίγη προσπάθεια» τόνισε - Προανήγγειλε νέους, αλλά δίκαιους φόρους - Η συμφωνία δεν θα ξεφεύγει από τις κόκκινες γραμμές - Δεν επιθυμούμε σενάριο ρήξης - Θα δούμε την Eurovision από την ΕΡΤ

Paris Match: Ηταν πόρνη η Αφροδίτη της Μήλου;

Η Αφροδίτη της Μήλου ασκούσε το αρχαιότερο επάγγελμα του κόσμου. Σε αυτό το συμπέρασμα οδηγήθηκε ένας σχεδιαστής από το Σαν Ντιέγκο.

To Bloomberg γελάει: Πρωταπριλιάτικο αστείο ότι θα πάρει η Ελλάδα λεφτά απ'τους BRICS

Με την Ελλάδα να ξύνει τον πάτο του βαρελιού για να βρει χρήματα να πληρώσει το ΔΝΤ και τα χρήματά της ολοένα να λιγοστεύουν, η πρόσκληση που έλαβε από τη Ρωσία να ενταχθεί στην αναπτυξιακή τράπεζα των BRICS προκαλεί υποψίες.

Ο δολοφόνος της Άννυ έχει 14χρονο αδερφό εδώ στην Ελλάδα

«Θέλω να μιλήσω με το γιο μου και εκείνος με αποφεύγει. Δε με πήρε τηλέφωνο από τη φυλακή ακόμη. Θύμωσε που έγινε αυτή η παρεξήγηση με τη Ντιμιτρίεβα, εγώ την αλήθεια είπα στην ανακρίτρια πάντως». Είναι τα πρώτα λόγια της κ. Οφηλίας, μάνας του παιδοκτόνου που προσπαθεί να κατανοήσει όλο αυτό που συνέβη και να μάθει την αλήθεια για την εγγονή της.

Τι σχέση έχει ο νέος σύμβουλος της Μέρκελ με τη Eurovision

Ο νέος σύμβουλος της Μέρκελ στη Γαλλία είναι ο «θείος της Λένας», της Γερμανίδας τραγουδίστριας που νίκησε στο διαγωνισμό της Eurovision το 2010.  Σύμφωνα με την γερμανική εφημερίδα «Bild», η Γερμανίδα καγκελάριος επέλεξε τον Κριστόφ Χόισγκεν με ιδιαίτερη ευκολία.

Eurovision 2015: Η Μαρία Έλενα συνάντησε τον Μητροπολίτη Αυστρίας και την Ελληνίδα αντιδήμαρχο της Βιέννης

Φορτωμένο είναι το πρόγραμμα της Μαρίας Έλενας Κυριάκου στη Βιέννη με πρόβες και συναντήσεις για την προώθηση της ελληνικής συμμετοχής.

ΝΥΤ: Διχασμένη προσωπικότητα η Ελλάδα

Για το πρόσφατο ταξίδι του στην Αθήνα και την συνάντησή του με τον γενικό επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης, Λέανδρο Ρακιντζή μιλάει σε άρθρο του στους New York Times ο δημοσιογράφος της γερμανικής εφημερίδας Die Zeit, Γιόχεν Μπίτνερ.

ΠΑΡΤΕ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΛΕΜΕ! Τη φόρα του Κάμερον για αναθεώρηση των ευρωπαϊκών συνθηκών έκοψε η Μέρκελ

Ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας ξεκαθάρισε στον Βρετανό ομόλογό του πως, το Βερολίνο αντιτίθεται στα όποια σχέδιά του Λονδίνου για αναθεώρηση των ευρωπαϊκώνσυνθηκών, τουλάχιστον στην παρούσα φάση

ΒΙΝΤΕΟ-ΑΣΕ! ΠΡΟΤΙΜΑΜΕ 2πλάσιο ΕΝΦΙΑ! Κανέλλη: Θα κάνω στριπτίζ στο βήμα της Βουλής αν...

«Δεν περνάει η μπογιά μου, 60 χρονών γριά είμαι αλλά τώρα που έχουν βγει τα σώβρακα και έχουν βγει τα βρακιά, μπορεί ακόμη κι αυτό να το υποσχεθώ» είπε η Λιάνα Κανέλλη αναφερόμενη στο φορολογικό νομοσχέδιο.

ΓΙΑΥΤΟ Η ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ! Τα 2 τεριέ του Τζόνι Ντεπ κινδυνεύουν με ευθανασία λόγω παρανομίας του - Έχει 50 ώρες διορία να τα βγάλει απ'τη χώρα!

Ο υπουργός Γεωργίας της Αυστραλίας έδωσε δύο μέρες προθεσμία στον ηθοποιό Τζόνι Ντεπ για να στείλει τους δύο αγαπημένους του σκύλους στις ΗΠΑ ώστε να μπουν σε καραντίνα κατά την επιστροφή τους, διαφορετικά θα θανατωθούν.

Πάγκαλος: «Σοσιαλφασιστική» η κυβέρνηση

«Άνθρωποι που δεν τους ήξερε η μανά τους, άχρηστοι καθηγητές πανεπιστήμιου και δικηγορίσκοι εκφράζουν πρωτοφανείς απόψεις», είπε στον ΣΚΑΪ ο πρώην υπουργός, λέγοντας πως η κυβέρνηση πρέπει να απομακρυνθεί άμεσα από την εξουσία.

Βαρουφάκης: Αύξηση του ΦΠΑ στα νησιά μετά τον Σεπτέμβριο

Αυτό προκύπτει από δηλώσεις του υπουργού Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη στη Βουλή. Σημείωσε πάντως πως οι μόνιμοι κάτοικοι της νησιωτικής Ελλάδας θα μπορούν να έχουν επιστροφή της διαφοράς για κάποια προϊόντα.