15 Μαΐου 2015

ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΑΝΙΚΟ! Κυβέρνηση:«Στείλτε πίσω τα λεφτά έστω και σε δεσμίδες μέσω Ταχυδρομείου»

Αίσθηση προκαλεί η είδηση πως η κυβέρνηση ζήτησε σήμερα με έγγραφο προς δεκάδες πρεσβείες και προξενεία της Ελλάδας να επιστρέψουν άμεσα στην εφορία τυχόν αδιάθετες δαπάνες.

ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΓΕΛΟΙΑΣ ΧΩΡΑΣ!! Τσίπρας: Ο Ολυμπιακός κέρδισε, θα πάμε καλά κι' εμείς

Η εντολή των εκλογών ήταν η αλλαγή πολιτικής του μνημονίου, είπε ο πρωθυπουργός - «Δεν υφίσταται κανένας κίνδυνος για μισθούς και συντάξεις», υπογράμμισε - Παρόντα στο συνέδριο πολλά στελέχη της κυβέρνησης«Στην Ευρώπη πάμε καλά. Ο Ολυμπιακός κέρδισε και πάμε στην Ευρωλίγκα. θα πάμε καλά όμως και υπόλοιπα».

Βρούτσης: Δεν πιάσαμε πάτο, μετά τις πρεσβείες, έρχονται …


«Πόσο έξω έπεσαν όλοι όταν έλεγαν ότι ξύνουν τον πάτο γιατί υπήρχε και πιο κάτω οι πρεσβείες! Δυστυχώς υπάρχει και παρακάτω...

ΓΕΛΑΕΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ! ΕΙΔΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ "ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ"!! Απολογισμός της κυβέρνησης με non paper

Πώς απαντά στις κατηγορίες της αντιπολίτευσης περί αδράνειας - Τι λέει για το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης - Οι «κόκκινες γραμμές» στα εργασιακά - Τι λένε για τους φόρους και τις ρυθμίσεις
Συνοπτικό απολογισμό του κυβερνητικού έργου στους τέσσερις μήνες ζωής της κάνουν σήμερα κυβερνητικές απαντώντας αφενός στις αιτιάσεις της αντιπολίτευσης ότι η κυβέρνηση αδρανεί και αφετέρου στην κριτική από το εσωτερικό του κόμματος ότι απομακρύνεται από τις προεκλογικές εξαγγελίες και από το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης

ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΞΕΚΑΡΦΩΜΑ! "Πόλεμος" ανακοινώσεων Βαξεβάνη - ΣΥΡΙΖΑ


"Πόλεμος" ανακοινώσεων ξέσπασε μεταξύ του ΣΥΡΙΖΑ και του δημοσιογράφου Κώστα Βαξεβάνη, με αφορμή ρεπορτάζ που δημοσιεύτηκε την Πέμπτη στην ιστοσελίδα το "Κουτί της Πανδώρας", υπό τον τίτλο "έχει ο ΣΥΡΙΖΑ Μπαλτάκο;"

Σόιμπλε σε Βαρουφάκη: Ο χρόνος σας τελειώνει


Η Ελλάδα πρέπει να αρχίσει να διαπραγματεύεται σοβαρά με τους δανειστές, φέρεται να είπε ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών στον Έλληνα ομόλογό του

Πασίγνωστος ξενοδόχος σε κύκλωμα αρχαιοκαπηλίας! - Μέλος της σπείρας και ένας τσοπάνης που έκρυβε δύο Ferrari δίπλα στη στάνη

- Ο ιδιοκτήτης γνωστής αλυσίδας ξενοδοχείων δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης του Αυτοφώρου
- Σαρωτικές έρευνες της ΕΛΑΣ σε Αθήνα και Τρίκαλα με τρεις συλλήψεις
- Τα μέλη της σπείρας αρχαιοκάπηλων έκαναν λαθρανασκαφές και έχουν στην κατοχή τους σπάνια αρχαία κομμάτια, ακόμα και της πρώιμης εποχής του Χαλκού, αλλά και των ύστερων Κλασικών χρόνων
- Στην κατοχή του τσοπάνη βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένας ανιχνευτής μετάλλων, όπλα, πιστόλια και καραμπίνες, αλλά και χριστιανικές εικόνες

Συνεχίζεται η…κόντρα: Νέο αιχμηρό σχόλιο Άδωνι για τον Κουρουμπλή


Αιχμηρός εμφανίστηκε ο Άδωνις Γεωργιάδης κατά του Παναγιώτη Κουρουμπλή. Η κόντρα τους απ’ότι φαίνεται καλά κρατεί. Αυτή τη φορά ο πρώην υπουργός υγείας έθιξε το ζήτημα της συνταγογράφησης φαρμάκων και όπως χαρακτηριστικά ανέφερε: «Δεν τους άρεσε το όριο στην συνταγογράφηση Φαρμάκων και το άφησαν στη μοίρα του … πρόβλεψη για 360 έως τέλος έτους»

Πόρτα από την Κωνσταντοπούλου έφαγε ο Δραγασάκης για τα αποθεματικά της Βουλής!

Το βροντερό “όχι” της προέδρου της Βουλής Ζωής Κωνσταντοπούλου προς τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Γιάννη Δραγασάκη, για τα αποθεματικά της Βουλής ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το... πικρό ποτήρι στη χθεσινή θυελλώδη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας και της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ.

ΟΧΙ ΜΩΡΕ... ΚΑΝΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ! Βαρουφάκης: Πρέπει να θεωρούμε το «Κούγκι» εθνική καταστροφή;

«Εγώ δεν ντρέπομαι για το Κούγκι», σημείωσε - Όχι σε εκλογές, αλλά «η σκέψη του δημοψηφίσματος δεν είναι κακή» - Δεν θα υπάρξει ρήξη
Αίσθηση προκαλεί η αναφορά του υπουργού Οικονομικών στο Κούγκι. «Δηλαδή, ο Σαμουήλ δεν έπρεπε να ανατινάξει το Κούγκι. Είναι κακό το δείγμα αυταπάρνησης» , δήλωσε μιλώντας για την πορεία των διαπραγματεύσεων στην «ERTOpen» και συμπλήρωσε ότι «δεν ντρέπομαι για την ιστορία του Κούγκι». Πάντως, σημείωσε ότι «το θέμα είναι να μη χρειαστεί να γίνει Κούγκι».

Λαφαζάνης: Ανταλλαγή αντιμπεριλαστικών ιδεών με τον πρέσβη της Βενεζουέλας

Ο υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Περιβάλλοντος και Ενέργειας Παναγιώτης Λαφαζάνης συναντήθηκε στο υπουργείο με τον Πρέσβη της Μπολιβαριανής Δημοκρατίας της Βενεζουέλας στην Αθήνα Fernandez Farit. Στη συνάντηση παραβρέθηκαν ο Γενικός Γραμματέας Ενέργειας και Ορυκτών Πρώτων Υλών Απόστολος Αλεξόπουλος και η Πρόεδρος της Ελληνικής Διαχειριστικής Εταιρείας Υδρογονανθράκων (ΕΔΕΥ) Σοφία Σταματάκη.

Η Κουντουρά επιβεβαιώνει την αύξηση του ΦΠΑ στον τουρισμό

Δεν θα αλλάξει ο ΦΠΑ στον τουρισμό, τόνισε η αναπληρώτρια υπουργός, Έλενα Κουντουρά.

Μιλώντας στο συνέδριο του Economist, είπε ότι «το τουριστικό προϊόν δεν θα επηρεαστεί στη φετινή σεζόν. Ό,τι θα γίνει, θα γίνει με μελέτη και δεν θα επηρεαστεί το προϊόν».

Στέλνουν γιατρό στην Τήλο μετά την παραίτηση του δημοτικού συμβουλίου

Γιατρός από τη Ρόδο θα μετακινηθεί προσωρινά στην Τήλο προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες περίθαλψης των κατοίκων του ακριτικού νησιού, αποφάσισε η ηγεσία του υπουργείου Υγείας.

Δύο ελληνικά χωριά στα 25 κορυφαία "μυστικά" χωριά της Ευρώπης

Ποια είναι άραγε η γοητεία των μικρών πόλεων και χωριών με τα στενά δρομάκια, τις μικρές καφετέριες και τα μοναχικά μαγαζάκια; Το ταξιδιωτικό πρακτορείο Travel + Leisure παρουσιάζει 25 μικρά χωριά και πόλεις στην Ευρώπη που παραμένουν κρυμμένες για τους περισσότερους και αξίζουν την προσοχή σας, καθώς σίγουρα θα καταφέρουν αν σας κερδίσουν με την γοητεία τους.

Ευρώπη και ευρώ θέλει η πλειοψηφία των Ελλήνων - Τι αποκαλύπτει νέα δημοσκόπηση

Ευρωπαϊκή Ενωση και ευρώ ψηφίζει η πλειονότητα των Ελλήνων, σύμφωνα με έρευνα που παρουσιάστηκε στην εκδήλωση με τίτλο «Η Ευρώπη και η Ελλάδα στο σταυροδρόμι των προκλήσεων».

"Φαρμάκι" για τους ασφαλισμένους οι "μειώσεις" Κουρουπλή στα φάρμακα

Ακριβά θα κοστίσουν στους ασφαλισμένους οι μειώσεις της ασφαλιστικής τιμής των φαρμάκων, δηλαδή του ποσού που καλύπτουν τα Ταμεία.

Άδωνις: Ο Τσίπρας θέλει να την κάνει την κωλοτούμπα

«Απαισιόδοξος» για την επίτευξη συμφωνία της κυβέρνησης με τους εταίρους εμφανίστηκε ο Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης. Παράλληλα, εξέφρασε την εκτίμηση ότι «ο κ. Τσίπρας θα κάνει την κωλοτούμπα».

Guardian: Λάθος η «εθνικιστική» αντιμετώπιση της Ελλάδας για τα Μάρμαρα

«Τα έργα στα μουσεία έχουν πάντα μια "παγκόσμια αξία" και φυσικά κανείς δεν ασχολείται με αυτήν μέχρι κάποιος να τα ζητήσει πίσω. Και μετά η ιστορία τους εξετάζεται λεπτομερώς. Στην περίπτωση των Μαρμάρων του Παρθενώνα έχουμε ακριβώς αυτό» λέει ο τεχνοκριτικός Jonathan Jones σε άρθρο του στην εφημερίδα Guardian μετά την δήλωση της Ελλάδας πως δεν θα διεκδικήσει νομικά την επιστροφή.

Σοφί Μαρσό: Η πιο άτυχη των Καννών - Ολο ξεγυμνώνεται!

Παλιότερα αποκάλυψε το στήθος της και φέτος το εσώρουχο της. Του χρόνου; Το 68ο Φεστιβάλ των Καννών έχει ξεκινήσει και τα βλέμματά του παγκόσμιου κινηματογράφου είναι στραμμένα στη γαλλική πόλη.

ΓΕΛΑΕΙ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ! Σουηδοί ακτιβιστές τρολάρουν τα ρωσικά υποβρύχια με γκέι αμυντικό σύστημα!

Μία πρωτότυπη λύση σκέφτηκε η Σουηδική Ένωση Ειρήνης και Μεσολάβησης που θα επιτρέψει στη Σουηδία να αντιμετωπίσει τις συχνές εισβολές των ρωσικών υποβρυχίων στα ύδατα της

Μία ιδιαίτερα πρωτότυπη λύση σκέφτηκε η Σουηδική Ένωση Ειρήνης και Μεσολάβησης (SPAS) που θα επιτρέψει στη Σουηδία να αντιμετωπίσει τις συχνές εισβολές των ρωσικών υποβρυχίων στα ύδατα της, χωρίς να ξοδέψει παραπάνω χρήματα για στρατιωτικό εξοπλισμό.

Η οργάνωση, της οποίας η δράση είναι αφιερωμένη στην προώθηση της ειρήνης και του εκδημοκρατισμού, πρότεινε τη δημιουργία μίας και μόνο οικονομικής συσκευής η οποία θα εκπέμπει αντι-ομοφοβικά μηνύματα μεταφρασμένα σε κώδικα Μορς.

Η συσκευή, της οποίας η επίσημη ονομασία είναι Υποβρύχιο Σύστημα Άμυνας 'Ο Ναύτης που Τραγουδά' θα είναι ένα σύστημα σόναρ που θα εκπέμπει το μήνυμα: «Ελάτε από εδώ εάν είστε γκέι», μία προτροπή που σίγουρα θα αποθαρρύνει τους ομοφοβικούς Ρώσους.

Ο σχεδιασμός της συσκευής θα περιλαμβάνει μία πινακίδα νέον που θα απεικονίζει έναν ναύτη να χορεύει, φορώντας μόνο το καπέλο του και ένα σορτσάκι, ενώ τριγύρω του θα αναβοσβήνουν καρδούλες.

«Καλώς ορίσατε στη Σουδία: Γκέι από το 1944», είναι το μήνυμα που θα αναγράφεται πάνω της,  μία αναφορά στο έτος της αποποινικοποίησης της ομοφυλοφιλίας στο προοδευτικό κράτος και «σπόντα» για τους πρόσφατους ομοφοβικούς νόμους που εισήγαγε ο Πούτιν το 2013, απαγορεύοντας την «προπαγάνδα μη παραδοσιακών σεξουαλικών σχέσεων».

Παραμένει άγνωστο εάν η Σουηδική κυβέρνηση θα υιοθετήσει την πρόταση της SPAS ή εάν θα επιλέξει πιο παραδοσιακές μεθόδους αντιμετώπισης των ρωσικών παραβιάσεων!

Ο Έλληνας που έπαιξε τον "κακό" στο Die Hard 4

Ο Κωνσταντίνος Υφαντόπουλος έγινε γνωστός με το όνομα Yorgo Constantine και είναι ηθοποιός στο Hollywood. Έχει παίξει σε επιτυχημένες ταινίες όπως στο «Die Hard 4» δίπλα στον Bruce Willis το 2007 και στο «Fast Five» (πέμπτο sequel του Fast & Furious) το 2011. Το 2007 έπαιξε επίσης στην ταινία «Death Sentence» την οποία σκηνοθέτησε ο James Wan.

ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ ΠΑΝΤΟΥ!! Παίρνει και τα χρήματα από τις πρεσβείες η κυβέρνηση

Επεκτείνεται και εκτός συνόρων το μέτρο μετά τα Ταμεία, τους ΟΤΑ και τα ΝΠΙΔ - Για κρίσιμη κατάσταση μιλάνε στο υπουργείο Εξωτερικών

Σε μια πρωτοφανή κίνηση προχώρησε η κυβέρνηση, ζητώντας με έγγραφό της από τις πρεσβείες της χώρας να επιστρέψουν άμεσα στην εφορία αδιάθετα χρήματα και κονδύλιά τους.

Οι όμορφες γυναίκες των παικτών του Final 4

Χοψονίδου, Σκούφη, Ψωμιάδη, Καβάσιλα, Τσιάμη, Λίντες, Κοντούσκοβα, Bjelica θα είναι στη Μαδρίτη για να εμψυχώσουν τους άνδρες τους

Λίγες ώρες έμειναν πριν από την έναρξη του πρώτου τζάμπολ του Final 4 της Μαδρίτης και ο φίλαθλος μπασκετικός κόσμος της Ευρώπης έχει στραμμένο το βλέμμα του όχι μόνο στους 4 μονομάχους (ΤΣΣΚΑ, Ολυμπιακός, Ρεάλ, Φενερμπαχτσέ) αλλά και στις ωραίες γυναίκες -συντρόφους των παικτών που θα κοσμήσουν τις εξέδρες των γηπέδων.

New Europe: Οι Ελληνες θα πεθάνουν από το σπαθί τους -Πρέπει να εγκαταλείψουν τις σοσιαλιστικές φαντασιώσεις

«Οι Έλληνες ζουν με το σπαθί τους και θα πεθάνουν από το σπαθί τους». Με αυτόν τον εξόχως «πολεμοχαρή» τίτλο, το New Europe αναφέρει πως η Ελλάδα θα πρέπει να εγκαταλείψει τις σοσιαλιστικές φαντασιώσεις της και να προχωρήσει σε ριζικές αλλαγές υπό νέα κυβέρνηση.

Βαρβιτσιώτης για ΟΛΠ: Να παραιτηθεί ο Δρίτσας

«Χαιρετίζουμε την απόφαση της Κυβέρνησης, να προχωρήσει, επιτέλους, με μικρές αλλαγές στην αποκρατικοποίηση του ΟΛΠ, μετά και τη σχετική δήλωση του υπουργού Οικονομίας Γιώργου Σταθάκη».

«Καρφί» από την Άννα – Μισέλ: Τα νταούλια βαράνε στην ΠΓ του ΣΥΡΙΖΑ


Τα νταούλια που προεκλογικά έλεγε πως θα βαράει η κυβέρνηση και θα «χορεύουν» οι αγορές βαράνε τελικά στην πολιτική γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ.

Μήνυμα Δραγασάκη μετά τον χθεσινό χαμό σε Κ.Ο. και Πολιτική Γραμματεία

"Το δύσκολο εγχείρημα που έχει αναλάβει η κυβέρνηση είναι εγχείρημα συνολικής ευθύνης", τονίζεται σε ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό του Γιάννη Δραγασάκη στο facebook, και υπογραμμίζεται ότι "σε αυτή την κρίσιμη στιγμή της διαπραγμάτευσης είναι αναγκαία η στενή και δημιουργική συνεργασία της κυβέρνησης με τα όργανα του κόμματος και την Κοινοβουλευτική Ομάδα".

Οι "Πυρήνες" στη δίκη της Χρυσής Αυγής - ΒΙΝΤΕΟ

Διεκόπη σήμερα, πριν καν αρχίσει η ακροαματική διαδικασία, η δίκη της Χρυσής Αυγής, καθώς οι κατηγορούμενοι για συμμετοχή στους "Πυρήνες της φωτιάς", που δικάζονται σε διπλανό χώρο εισέβαλλαν στην αίθουσα φωνάζοντας συνθήματα κατά των κατηγορούμενων Χρυσαυγιτών με αποτέλεσμα να ακολουθήσει πανδαιμόνιο.

ΕΛΑ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ Ο ΠΑΝΙΚΟΣ! Ξεκίνησε η στάση πληρωμών! Στον ΟΠΕΚΕΠΕ δεν πληρώθηκαν το δεκαπενθήμερο οι υπάλληλοι

Επειδή όλα τα ωραία γίνονται τα Σαββατοκύριακα... πάρτε κανα γάλα παραπάνω απ'το σούπερ μάρκετ...

- Ο ΟΠΕΚΕΠΕ είναι ο πρώτος οργανισμός που έδωσε τα αποθεματικά του στην ΤτΕ
- Οι εργαζόμενοι πληρώνονται από την Ενιαία Αρχη Πληρωμών του Δημοσίου
- Μέχρι στιγμής οι εργαζόμενοι γνωρίζουν ότι ίσως πληρωθούν τους μισθούς τους από Δευτέρα
- Είναι η πρώτη καθυστέρηση στην καταβολή μισθών μέσω της Ενιαίας Αρχής Πληρωμών 
-Διαψεύδουν οι ΣΥΡΙΖΑίοι και λένε ότι φταίει και πάλι (όπως με τις συντάξεις πριν 15 μέρες όταν έλεγαν ότι φταίει το σύστημα και ξεβρακώθηκαν μετά από 2 μέρες ότι δεν υπήρχαν λεφτά) το σύστημα ΔΙΑΣ!!! Λες και επί ΝΔ οι πληρωμές γινόταν αλλιώς... 

Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ EVER! ΤτΕ: Βουτιά 1 δισ από πέρυσι των εσόδων στο 4μηνο «φουσκώνουν» το ταμειακό έλλειμμα

Αυξημένο σε σχέση με πέρυσι ταμειακό έλλειμμα της κεντρικής διοίκησης στο πρώτο τετράμηνο της χρονιάς καταγράφει η ΤτΕ κυρίως λόγω της σημαντικής υποχώρησης των εσόδων.

ΚΟΚΟΚΟΚΟ ο ΠΑΝΑΡΑΣ! Ποτάμι: Ο Καμμένος πηγαίνει κάθε Πέμπτη ταξίδι για να μην απαντήσει για τα αεροπλάνα

Είναι η τέταρτη φορά που ο υπουργός Εθνικής Άμυνας επιλέγει να μην παραστεί στη Βουλή για να απαντήσει για την αναβάθμιση των αεροσκαφών του Ναυτικού, επισημαίνεται στην ανακοίνωση

Τριπλή δόση νάρκωσης στο αίμα της 15χρονης που πέθανε μετά από επίσκεψη σε Αλβανό οδοντίατρο!

Ο πατέρας της μικρής είχε ζητήσει να γίνει ιατροδικαστική πραγματογνωμοσύνη και στην Ελλάδα καθώς δεν μπορούσε να δεχθεί την έκθεση ιατροδικαστή στην Αλβανία που έδειχνε ως αιτία θανάτου της 15χρονης κόρης του την εσωτερική αιμορραγία

Bild: Η Ελλάδα χρεοκόπησε και η ελληνική κυβέρνηση λέει ψέματα στους Έλληνες

«Η ελληνική κυβέρνηση λέει ψέματα στον ελληνικό λαό», επισημαίνει ο Γεώργιος Βάμβουκας -επιφανής ακαδημαϊκός- στους δημοσιογράφους της γερμανικής εφημερίδας και προσθέτει: «Δεν λέει την αλήθεια για την οικονομική κατάσταση της χώρας

Χαμός στον Αγιο Σάββα για το ιερό λείψανο της Αγίας Βαρβάρας: Σπρωξιές και αντεγκλήσεις για μια θέση στην ουρά [εικόνες]

Πανζουρλισμός επικράτησε στον Αγιο Σάββα για το ιερό λείψανο της Αγίας Βαρβάρας.

Οι πιστοί που προσήλθαν, εκτός νοσοκομείου, να προσκυνήσουν το ιερό λείψανο ήταν χιλιάδες, με αποτέλεσμα αφενός να μην γίνει η περιφορά στους θαλάμους και αφετέρου να μην προλάβουν να μπουν στο παρεκκλήσι του νοσοκομείου ασθενείς και εργαζόμενοι του Αγίου Σάββα.

ΕΛΛΗΝΑ ΚΟΙΜΗΣΟΥ ΗΣΥΧΑ! Ο Στρατάρχης Πανάρας με παραλλαγή, ντυμένος σα σακί, σε εντυπωσιακή άσκηση στον Εβρο [εικόνες]

Εξαιρετική χαρακτήρισε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, τη στρατιωτική άσκηση «Νυχτερινή Αστραπή 2015», την οποία παρακολούθησε χθες βράδυ από το παρατηρητήριο του υψώματος Ψηλός Στάλος στα Λάβαρα Έβρου.

Berenberg: Ο λαϊκισμός στην Ελλάδα πληρώνεται -Για την ύφεση φταίει ο Τσίπρας

Η εμπιστοσύνη μετράει. Το πιο δαπανηρά πολιτικά λάθη είναι αυτά που διαλύουν την εμπιστοσύνη. Δυστυχώς, αυτό είναι ένα από τα λίγα πράγματα που έχει κάνει η νέα ελληνική κυβέρνηση μέχρις στιγμής». Με μια πύρινη ανάλυσή της, η τράπεζα Berenberg ρίχνει την ευθύνη στον ΣΥΡΙΖΑ για την κατάσταση στην Ελλάδα.

ΚΟΨ'ΤΟΥΣ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ ΜΕΓΑΛΕ!! Ο ΣΥΡΙΖΑίος προειδοποιεί: «Η ΔΕΗ δεν είναι ξέφραγο αμπέλι»-Αυστηρό μήνυμα σε όσους χρωστούν από Παναγιωτάκη

Ο Εμμανουήλ Παναγιωτάκης άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο για αναπροσαρμογές στις τιμές, λέγοντας ότι «επιδιώκουμε να επαναπροσδιορίσουμε τις σχέσεις μας με τους πελάτες μας. Ακόμη καλύτερη εξυπηρέτηση και μείωση στο μέτρο του δυνατού των τιμών. Ακόμη περισσότερη κοινωνική ευαισθησία»

ΒΙΝΤΕΟ-Ο περιπτεράς προσφεύγει στη Δικαιοσύνη εναντίον τηλεθεατή που έκανε σχόλιο για τις χαζογκ@μενες που έχει δίπλα του

[Δηλ. ρε γελοίε περιπτερά θες να μας πεις ότι τα κορίτσια εκεί δεν τα διαλέγεις με την εμφάνιση; ΄Ρε σάλτα και πηδήξου... απ'το παράθυρο! Καραγκιόζηδες υποκριτές όλοι σας! Δεν υπάρχει δημοσιογραφική γλάστρα που να μην είναι εμφανίσημη και μας λέτε ότι τις επιλέξατε λόγω δημοσιογραφικής διάνοιας; Ουυυστ ρε]

Με απόλυτο τρόπο υπερασπίστηκε ο Γιώργος Παπαδάκης τη συνεργάτιδά του Μπάγια Αντωνοπούλου, η σημερινή εμφάνιση της οποίας προκάλεσε το χυδαίο σχόλιο τηλεθεατή.

ΣΚΑΣΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΜΑΛ@ΚΕΣ! ΣΥΡΙΖΑ ΨΗΦΙΣΑΤΕ! ΠΙΕΙΤΕ ΤΟΝ ΤΩΡΑ!Ξενοδόχοι: Οι φήμες για φόρους στον τουρισμό «ρίχνουν» τις κρατήσεις του Μαΐου

«Το κλίμα που έχει διαμορφωθεί στο εξωτερικό, γύρω από το ζήτημα της συμφωνίας με τους εταίρους αλλά και της φιλολογίας περί φόρων στον κλάδο του τουρισμού, έχει επηρεάσει αισθητά τις αφίξεις προς την Ελλάδα», επισημαίνει ο πρόεδρος της πανελλήνιας ομοσπονδίας Ξενοδόχων

«Τι σημαίνει το όνομά σου» -Τι λέει για Βαρουφάκη, Τσίπρα, Κωνσταντοπούλου η νέα εφαρμογή που κάνει θραύση [εικόνες]

Αφού ξεπεράσαμε την εφαρμογή που μαρτυρά πόσων χρονών φαινόμαστε, τώρα η νέα μανία είναι η εφαρμογή «τι σημαίνει το όνομά σου».

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΦΕΛΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΘΕΩΡΟΥΝ ΠΑΤΡΙΩΤΗ! Κοτζιάς: Ο Αλλάχ αποφάσισε η Ελλάδα και η Τουρκία να είναι γείτονες -Επαιξε τάβλι και έφερε εξάρες

Ρε πατριώτες, ο κομμουνιστής αλλάζει μόνο προβιά! Ιδέες δεν πρόκειται να αλλάξει ποτέ! Απορώ πως θερούν πατριώτη έναν διεθνιστή κομμουνιστή που γλύφει συνεχώς τους Τούρκους...

Η Τουρκία και η Ελλάδα θα πρέπει να επιλύσουν τα προβλήματά τους ειρηνικά, δημιουργώντας κοινά συμφέροντα στην περιοχή κάνοντας χρήση του ρητού «Ο Θεός δίνει», αναφέρει ο ΥΠΕΞ, Νίκος Κοτζιάς σε συνέντευξη που παραχώρησε στην τουρκική «Χουριέτ».

ΒΙΝΤΕΟ-Ξεβράκωμα Λαφαζάνη από Λοβέρδο: Ο εκπρόσωπος της δραχμής γκρίνιαζε για χρόνια και τώρα δεν έρχεται να απαντήσει στο κοινοβούλιο

Τα «πυρά» τους προς τον Παναγιώτη Λαφαζάνη έστρεψε ο Ανδρέας Λοβέρδος μιλώντας στη Βουλή, με αφορμή την απουσία του υπουργού Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας από τον κοινοβουλευτικό έλεγχο. Μάλιστα, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ κατέθεσε και επιστολή καταγγελίας στο προεδρείο για την απουσία του κ. Λαφαζάνη.

Επιμένει στη σκληρή γραμμή έναντι της συμφωνίας η ηγεσία της ΝΔ

Γίνεται πλέον καθημερινά φανερό ότι μια ενδεχόμενη συμφωνία θα δημιουργήσει αναταράξεις και στο εσωτερικό της ΝΔ. Η ηγετική ομάδα έχει επιλέξει τη σκληρή γραμμή και για το λόγο αυτό η ρητορική που χρησιμοποιεί στις αντιπολιτευτικές της δηλώσεις εστιάζεται στην καταστροφικότητα των μέτρων που θα συνοδεύουν το τρίτο -όπως λέει- μνημόνιο κλίνοντας σαφώς στην καταψήφιση ή στον ελιγμό με “παρών” ή αποχή.

ΝΔ για αυθαίρετα: Άλλη μια επιλογή της κυβέρνησης Σαμαρά δικαιώνεται στο ακέραιο

Η κυβέρνηση να αξιοποιήσει τον νέο νόμο, ζήτησε ο Σταύρος Καλαφάτης και επεσήμανε ότι ήδη έχουν δηλωθεί 870.000 αυθαίρετα

“Σοσιαλφασίστες, άχρηστοι και ανίκανοι που δεν τους ήξερε ούτε η μάνα τους…”

«Άνθρωποι που δεν τους ήξερε η μανά τους, άχρηστοι καθηγητές πανεπιστήμιου και δικηγορίσκοι εκφράζουν πρωτοφανείς απόψεις», είπε στον ΣΚΑΪ ο πρώην υπουργός, λέγοντας πως η κυβέρνηση πρέπει να απομακρυνθεί άμεσα από την εξουσία.

«Ντου» των «Πυρήνων» στη δίκη της Χρυσής Αυγής

Ενώ μετάγονταν στη διπλανή αίθουσα, άνοιξαν την πλαϊνή πόρτα και εκσφενδόνισαν μπουκάλια φωνάζοντας: "Φασίστες, κουφάλες έρχονται κρεμάλες"- Ακολούθησε πανδαιμόνιο - Διακοπή για τις 4 Ιουνίου αποφάσισε το δικαστήριο

ΠΑΛΙ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΛΕΕΙ! Ο Καμμένος ανήγγειλε πρόταση για νέα βάση του ΝΑΤΟ στο Αιγαίο

Για την άλλη επαναστατική πρόταση, συνεκμετάλλευσης των πετρελαίων του Αιγαίου, που τους έκανε πήρε απάντηση; Ή ακόμα γελάνε οι Αμερικάνοι;

Για συζητήσεις σε προχωρημένο στάδιο με την Cosco, για επέκταση της συνεργασίας με την εταιρεία «και με εμπλοκή του σιδηροδρομικού δικτύου» έκανε λόγο, σε ομιλία του στο συνέδριο του Economist, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος.

Παραιτήθηκε η ΣΥΡΙΖΑία δήμαρχος και το δημοτικό συμβούλιο της Τήλου (ΒΙΝΤΕΟ)

Μπα δεν της έβαλε τζάμπα καράβι ο ΣΥΡΙΖΑ; Λέω για κρατική ακτοπλοϊκή που θα έφτιαχνε και καλά ο ΣΥΡΙΖΑ...

Αγανάκτηση επικρατεί στο νησί της Τήλου, καθώς τα συσσωρευμένα προβλήματα που υπάρχουν, αναφορικά με την έλλειψη μόνιμου γιατρού και το συγκοινωνιακό, έχουν φέρει σε απόγνωση τους κατοίκους του νησιού.

ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΚΙΜ-ΓΙΟΝΓΚ-ΟΥΝ-Αυτά είναι τα 20 εγκλήματα που τιμωρούνται με θάνατο στη Βόρεια Κορέα

Η λίστα δημοσιεύτηκε στον απόηχο της εκτέλεσης του Υπουργού Άμυνας της χώρας, του 66χρονου Χιόν Γιονγκ Τσολ, επειδή αποκοιμήθηκε στη διάρκεια εκδήλωσης στην οποία ήταν παρών ο Κιμ Γιονγκ Ουν

Άδωνις: Η ερωτήσεις των δημοσιογράφων για το τί θα κάνει η ΝΔ είναι λάθος

[Η κλασική ερώτηση των ΣΥΡΙΖαίων δημοσιοκάφρων για το τι θα κάνει η ΝΔ αν ο ΣΥΡΙΖΑ φέρει μέτρα]

Στην κουβέντα για το ποια θα είναι η στάση της αξιωματικής αντιπολίτευσης σε ενδεχόμενη συμφωνία αναφέρθηκε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας κ. Άδωνις Γεωργιάδης.

ΒΙΝΤΕΟ-Τόμσεν: Η Αθήνα δεν μας δίνει στοιχεία - Να δώσουν οι Ευρωπαίοι χρήματα

Οι Ευρωπαίοι θα μπορούσαν να δώσουν χρήματα στην Ελλάδα με αντάλλαγμα μέτρα, το ΔΝΤ δεν μπορεί να το πράξει - Χαρακτήρισε δύσκολη την κατάσταση - Διατεθειμένο το ΔΝΤ να μειώσει τον στόχο του πλεονάσματος κάτω από το 3%

ΤΙ ΕΓΙΝΕ; ΞΕΠΟΥΛΑΜΕ ΤΑ "ΑΣΗΜΙΚΑ" ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ; Η λίστα ιδιωτικοποιήσεων της Ελλάδας -Τι δίνει και τι όχι

«Η Ελλάδα θα συνεχίσει τις προσπάθειες για την ιδιωτικοποίηση του ΟΛΠ και των περιφερειακών αερολιμένων, καθώς αναζητεί τρόπους για την προσέλκυση επενδύσεων και για άλλα κρατικά περιουσιακά στοιχεία». Η δήλωση του υπουργού Οικονομίας, Γιώργου Σταθάκη δεν χωράει αμφιβολίες.

ΒΙΝΤΕΟ-ΑΙΣΧΟΣ! ΖΑΛΙΣΜΕΝΟΣ ΑΠ[ΤΟΥΣ ΜΠΑΦΟΥΣ Ή 5ΦΑΛΑΓΓΙΤΗΣ; Λεουτσάκος λέει τους θεσμούς, "τρόικα"

[Ξαφνικά ο περιπτεράς Παπαδάκης θέλει να ξεχάσουμε το μέιλ Χαρδούβελη... επειδή η σύγκριση είναι 1 μέιλ Χαρδούβελη τα μέτρα που θα παιρνε η ΝΔ, 3 (και θα αυξηθούν όσο καθυστερεί η συμφωνία) μέιλ Χαρδούβελη ο ΣΥΡΙΖΑ]

Ένταση μεταξύ Λεουτσάκου- Κεδίκογλου

Εγώ και ο Αλέξης...

Άλλα είχε υποσχεθεί στο Μέγαρο Μαξίμου και στους συνομιλητές του το πάλαι ποτέ «κακό παιδί» Λάμπης Ταγματάρχης και άλλα προέκυψαν στην συνέχεια για να καταλήξουμε στον τροβαδούρο από την ωραία πόλη των Τρικάλων.


Συνομιλητές του νυν διευθύνοντος συμβούλου της μ-λ ΕΡΤ (ανασυγκροτημένη) υποστηρίζουν – και στο στόμα τους στάζει ...μέλι- πως «ο Λάμπης είχε υποσχεθεί ότι έχει τον τρόπο να ανεβάσει στην Αγία Παρασκευή ένα από τα πολύ μεγάλα ονόματα της μουσικής» και να σηματοδοτήσει και ένα άνοιγμα σε πρόσωπα τουλάχιστον με διαδρομή στα ελληνικά δημόσια πράγματα. Οι ίδιοι δεν διαρρέουν το ...όνομα, αλλά η δημοσιογραφική έρευνα αποκάλυψε το ποιος ήταν ο υποψήφιος πρόεδρος που βολιδοσκόπησε ο Λάμπης Ταγματάρχης. Να το πάρει το "ποτάμι" της Καλλιδρομίου; Ο Σταύρος Ξαρχάκος. Ο τελευταίος παραμένει μάχιμος και δημιουργικός μετά από 50 χρόνια στην πρώτη γραμμή των μουσικών πραγμάτων έχει και μια αξιόλογη θητεία στο Δήμο της Αθήνας, την Βουλή και την Ευρωβουλή αλλά και πολλές παραιτήσεις από υψηλές δημόσιες θέσεις (π.χ πρόεδρος στο Εθνικό Θέατρο) στο ενεργητικό του.
Οι συνομιλητές του Λάμπη Ταγματάρχη στου Μαξίμου μετά λόγου γνώσεως υποστηρίζουν ότι η συνάντηση ανάμεσα στους δύο άνδρες έγινε, η πρόταση κατατέθηκε και ο νυν διευθύνων σύμβουλος της μ-λ ΕΡΤ (ανασυγκροτημένη) εισέπραξε ένα μεγάλο όχι!!! Πάντως ορισμένοι στο Μαξίμου λένε μεταξύ αστείου και σοβαρού ότι «ο Λάμπης επιστράτευσε μέχρι και το όνομα του πρωθυπουργού για να πείσει αλλά δεν...». Άλλωστε, η συνήθης αγαπημένη φράση του Λάμπη είναι η εξής: «Εγώ και ο Αλέξης...».

newmoney

Βρούτσης: Το αχτύπητο δίδυμο Στρατούλη– Ρωμανιά έκανε το θαύμα του!

Αιχμηρό είναι το σχόλιο του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της ΝΔ κ. Γιάννη Βρούτση σχετικά με τη μείωση της τάξης των 706 εκατ. ευρώ που παρουσιάζουν οι εισφορές στα ταμεία.

ΒΙΝΤΕΟ-ΚΑΛΑ ΡΕ ΝΟΥΜΕΡΟ ΕΣΥ ΔΕ ΓΚΑΡΙΖΕΣ "ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΨΕΤΕ"; Παπαδημούλης: Η προηγούμενη κυβέρνηση μας άφησε συνειδητά μια νάρκη

ΟΚ. Να πει στα γίδια που τον ψηφίζουν και βλέπουν τα χάλια τους, "οι προηγούμενοι δέσμευσαν το ΕΣΠΑ για να μην μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε για την ανθρωπιστική κρίση" το καταλαβαίνω. Σιγά μην ξέρει το γίδι ότι τα λεφτά του ΕΣΠΑ είναι για έργα και υπηρεσίες και όχι για τζάμπα εισιτήρια, ρεύμα ή φαγητά.... Αλλά να γκαρίζουν...

Σκληρή επίθεση Διαμαντόπουλου σε Πανούση

Σκληρή επίθεση εναντίον του Γιάννη Πανούση εξαπέλυσε μέσω Facebook ο Βαγγέλης Διαμαντόπουλος με αφορμή τη δήλωση του αναπληρωτή υπουργού Προστασίας του Πολίτη για το «κεκτημένο Δένδια στο κέντρο της Αθήνας».

Ο Γρηγοράκος έχει χρόνο για χάσιμο! Έκανε ερώτηση στον Φλαμπουράρη και περίμενε απάντηση!

[Καλά ρε Γρηγοράκο σοβαρός είσαι; Περίμενες σαφή απάντηση από τον Φλαμπουράρη; Την άλλη φορά να πας στο καφενείο της γειτονιάς σου να ρωτήσεις... θα βρεθούν 5-6 "Φλαμπουράρηδες" να σου απαντήσουν στο ίδιο στυλ... 

"Τα στοιχεία είναι στη Διαύγεια, ψάξε βρες τα" απάντησε ο καφενόβιος σε ερώτηση του Γρηγοράκου]

Στη «Διαύγεια» και τις οικονομικές υπηρεσίες των υπουργείων, από τις οποίες διατίθενται στοιχεία, παραπέμπει ο υπουργός Επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης τον γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ Λεωνίδα Γρηγοράκο, ο οποίος είχε ζητήσει στοιχεία για το κόστος των ταξιδίων της κυβέρνησης και του Προεδρείου της Βουλής.

ΩΡΑ ΓΙΑ ΓΕΛΙΟ! Καμμένος: Αν δεν μας δώσουν χρήματα θα βρούμε από αλλού - ΒΙΝΤΕΟ

Και γιατί δεν τα βρίσκεις ρε νούμερο τόσους μήνες αντι να κάθεσαι να παρακαλάς τη Μέρκελ να στα δώσει;

Στο συνέδριο του Economist μίλησε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος.

Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΤΟ ΞΕΡΕΙ; Σταλίνας Ήσυχος: Ανοιχτό το θέμα εκσυγχρονισμού των αεροσκαφών

Του αστράτευτου σταλίνα του φταίνε οι προηγούμενοι (φυσικά κάνει την προπαγάνδα του και λέει ψέμματα "οι προηγούμενοι είχαν υπογράψει προσύμφωνα") αλλά δεν τολμάει να πει κουβέντα για τον Καμμένο που υπερασπίζεται την απόφαση με νύχια και με δόντια

Το ενδεχόμενο να «παγώσει» η συμφωνία για τα αμερικανικά αεροσκάφη, κόστους 500 εκατ. δολαρίων, άφησε ανοιχτό ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας, Κώστας Ήσυχος.

Τσίμπησαν άλλα 11 εκατομμυριάκια από αδρανείς καταθέσεις

Στα 11 εκατ. ευρώ ανέρχονται τα υπόλοιπα των αδρανών καταθέσεων που περιήλθαν στο Δημόσιο το 2015, ενώ συνολικά την τελευταία διετία από την πηγή αυτή ο Κρατικός Προϋπολογισμός έχει εισπράξει 48 εκατ. ευρώ περίπου.

Η Bild θαυμάζει τον Νικόλα! Γιατί του λέει «μπράβο» (ΒΙΝΤΕΟ)

Τα αυτοκίνητα των Ελλήνων πολιτικών βρέθηκαν στο επίκεντρο ρεπορτάζ της διαδικτυακής τηλεόρασης των Γερμανών της Bild.

Χαμός σε συνεδρίαση του ΣΥΡΙΖΑ - Η Ζωή έστησε στον τοίχο τον Δραγασάκη κι αυτός το 'βαλε στα πόδια - Τι αποκάλυψε ο αντιπρόεδρος

- Πρωταγωνίστρια της σφοδρής επίθεσης κατά του Μαξίμου μέσω Δραγασάκη ήταν η Ζ. Κωνσταντοπούλου που κατηγόρησε την κυβέρνηση για αναξιοπιστία σχετικά με τις διαπραγματεύσεις
- Σκληρή κριτική από τον κ. Μητρόπουλο για το περιεχόμενο της συμφωνίας του Eurogroup τον Φεβρουάριο
- Ο κ. Δραγασάκης ενημέρωσε πως η κυβέρνηση θα κλείσει τη συμφωνία μέχρι τις 19 Μαΐου και αποχώρησε
- Ο κ. Λαπαβίτσας στην Εξεταστική για τα μνημόνια ζήτησε η έρευνα να συμπεριλάβει και τη συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ

Αλκη Ζέη σε Θεοδώρακη: «Με ποιον θα ήμουν με τον Καμμένο;»

Μια απρόσμενη συνάντηση  είχε στην Πάτρα ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης. Στο ξενοδοχείο όπου διέμενε στο Ρίο συνάντησε την πολυβραβευμένη συγγραφέα Άλκη Ζέη.

Ο ΘΕΟΣ Μιχελογιαννάκης, θυμήθηκε τον Παΐσιο για να διορθώσει τη γκάφα του με τη μετάδοση του AIDS

Μέχρι και τον γέροντα... Παΐσιο θυμήθηκε ο Γιάννης Μιχελογιαννάκης, προσπαθώντας να διορθώσει τη γκάφα του με τις δηλώσεις που έκανε ότι ο ιός του HIV μεταδίδεται με το σάλιο.

Διαδικτυακός καβγάς Βαρουφάκη-Πήτερ Σπήγκελ με «δηλητηριώδη» tweets [εικόνες]

Διαδικτυακός καβγάς ξέσπασε το μεσημέρι της Πέμπτης με αφορμή τις δηλώσεις του Γιάνη Βαρουφάκη για την ΕΚΤ στο πλαίσιο του συνεδρίου του Economist.