18 Μαΐου 2015

ΚΛΑΙΩ! Παπαδημούλης αρχικά για ''συμφωνία'': «Η διαπραγμάτευση αποδίδει»-Μισή ώρα μετά: Υπονόμευση της προσπάθειας για διέξοδο

Σύγχυση επικράτησε μεταξύ των ΣΥΡΙΖΑίων για την περίφημη πρόταση της Κομισιόν για την Ελλάδα, αφού τα στελέχη του κυβερνώντος κόμματος δεν ήταν μεταξύ τους ενημερωμένα για τις διαρροές.

Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης με αφορμή την «πρόταση» άλλαξε...

Ακόμα γελάνε με Σπανούλη: Δεν ξέρει να χάνει – Μου αρέσει να τον βλέπω θλιμμένο [εικόνες & βίντεο]

Η Ρεάλ Μαδρίτης κατέκτησε το Πρωτάθλημα της Ευρώπης, ωστόσο στην Ισπανία ασχολούνται ακόμη με τον Βασίλη Σπανούλη και όσα έγιναν με τους Ρούντι και Ματσιούλις.

ΒΙΝΤΕΟ-Θρίλερ με την 16χρονη που βρέθηκε χωρίς όργανα - Εντοπίστηκε τριπλή δόση αναισθητικού στο σώμα της

Ο πατέρας της 16χρονης που πέθανε μετά από επίσκεψη στον οδοντίατρο, Γιώργος Αναγνώστης βρέθηκε σήμερα στην εκπομπή Μία και μίλησε με την Τατιάνα Στεφανίδου για τα νέα συγκλονιστικά στοιχεία της υπόθεσης. Νέα τροπή παίρνει το θρίλερ με την μικρή που βρέθηκε χωρίς όργανα αφού εντοπίστηκε στο σώμα της τριπλή δόση αναισθητικού.

Γελάει το σύμπαν με τις διαρροές ΣΥΡΙΖΑίων ότι τσεπώνουν 3,5 δις με σχέδιο Γιούνκερ

[Ο πεινασμένος καρβέλια ονειρεύεται και αφού αυτή τη φορά δεν τους έκατσε η συνήθης διαρροή στην αρχή της εβδομάδας ("υπογράφουμε συμφωνία από λεπτό σε λεπτό"), άρχισαν να διαρρέουν ότι τις διαρροές τις κάνουν εχθροί της κυβέρνησης που θέλουν να αποτύχει η καλύτερη διαπραγμάτευση όλων των εποχών...]

Δεν επιβεβαιώνεται από πουθενά το ρεπορτάζ του “Βήματος” περί υποτιθέμενης πρότασης Γιουνκέρ για συμφωνία με την Ελλάδα, με όρους σχετικά πιο θετικούς από την εικόνα που είχαμε μέχρι σήμερα για τις αξιώσεις των δανειστών.

Πληρώνουμε 3.500.000 ευρώ το χρόνο για μίσθωση βουλευτικών αυτοκινήτων... αξία 3,5-4 εκ ευρώ!!

Τα μικρά (1400 κε) τα νοικιάζουν προς 9.000 ευρώ το χρόνο Χ 4 χρόνια = τα πληρώνουν δηλ. 36.000 ευρώ, ενώ κοστίζουν 10-15.000 ευρώ και τα μεγάλα (1800 κε) τα νοικιάζουν 14.400 το χρόνο Χ 4 χρόνια = δηλ. τα πληρώνουν κοντά 58.000 ευρώ όταν κοστίζουν 20.-25.000!! Η δικαιολογία ότι τα αυτοκίνητα με λίζινγκ έχουν πληρωμένα τέλη, σέρβις, ζημιές κ.λπ μόνο για γέλια είναι, αφού αυτή την παροχή την πληρώνουν στην τετραετία, επιπλέον 20.000 και 35.000 ευρώ αντίστοιχα...

Η χώρα βουλιάζει (απ΄ότι φαίνεται, εντός των ημερών και επίσημα) κι η Βουλή-δηλαδή ο ελληνικός λαός- πληρώνει 3.500.000 ευρώ το χρόνο για τη μίσθωση αυτοκινήτων των «εθνοπατέρων»!

ΕΡΤ: Δεν θα στρώσουμε και κόκκινο χαλί για τον Λάμπη Ταγματάρχη - Το παρασκήνιο της συνάντησης με Τσίπρα

Μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση, ακόμα και προς την Κουμουνδούρου, κρίνεται ότι ήταν η συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με τον Πρόεδρο της ΕΡΤ Διονύση Τσακνή και το Διευθύνοντα Σύμβουλο Λάμπη Ταγματάρχη.

Η κυβέρνηση που χορεύει… τσιγκολελέτα!

«Αυτή η κυβέρνηση χορεύει τσιγκολελέτα. Κάνει δύο βήματα μπροστά, τρία πίσω, τέσσερα μπροστά, έξι πίσω. Χορεύει κάτι παραδοσιακούς χορούς, στο ρυθμό που έπαιζε τα νταούλια η ίδια. Δηλαδή παίζει η ίδια τα νταούλια και χορεύει».

9.225 ευρώ για την ιστοσελίδα και 10.050,60 για νοίκι…

«Αλμυρά» φαίνεται πως εξακολουθούν να κοστίζουν οι Ανεξάρτητες Αρχές στους Έλληνες φορολογούμενους παρά τις προεκλογικές δεσμεύσεις για περιστολή των δαπανών, τουλάχιστον σε ότι αφορά τα ενοίκια που πληρώνει το κράτος αφού ακόμα και σήμερα υπάρχουν δημόσια κτήρια που μπορούν να φιλοξενήσουν υπηρεσίες που είναι «στο νοίκι» αλλά δυστυχώς μένουν αναξιοποίητα.

Η νέα πρόταση της κυβέρνησης για το ΦΠΑ-18% και 9,5% με κατάργηση του μειωμένου στα νησιά

Στα χέρια των δανειστών βρίσκεται η νέα θέση της Αθήνας για το πώς πρέπει να διαμορφωθεί το πλαίσιο του ΦΠΑ, έτσι ώστε να ανταποκρίνεται στην ανάγκη για εξορθολογισμό και απλοποίηση, χωρίς όμως να επιβαρύνονται οι πολίτες. Το βασικό χαρακτηριστικό της νέας πρότασης είναι ότι όλα τα τρόφιμα- και όχι μόνο κάποια βασικά είδη διατροφής- θα υπαχθούν στο νέο χαμηλό συντελεστή, ενώ αντιθέτως οι λογαριασμοί της ΔΕΗ θα ανέβουν συντελεστή.

Φωτογραφική διάταξη υπουργείου Παιδείας: Παράταση αποσπάσεων για «ημέτερους» εκπαιδευτικούς στη Γερμανία

Νέο μέτωπο φαίνεται πως ανοίγει για το υπουργείο Παιδείας, καθώς, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Τα ΝΕΑ» υπάρχουν καταγγελίες για φωτογραφικές διατάξεις με στόχο την παραμονή στη Γερμανία «αρεστών» εκπαιδευτικών εις βάρος άλλων που θέλουν να αποσπαστούν».

Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ζητούν την κατάργηση του Αγίου Φωτός… θα πάρουν τον πούλο

Μετά τις αιχμές του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ Νίκου Φίλη για την μεταφορά των λειψάνων της Αγίας Βαρβάρας, οχτώ βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ επαναφέρουν το θέμα και καταθέτουν ερώτηση προς στους αρμόδιους υπουργούς.

Βίντεο:Παρά την «ανθρωπιστική κρίση» η Ραχήλ Μακρή χορεύει πάνω σε καρέκλα υπό τους ήχους κλαρίνων

Μετά τον Παντελίδη και τους Ιron Maiden αποκαλύπτεται ακόμη μια καλλιτεχνική της πτυχή

Μπορεί να δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή της πως ακούει Παντελή Παντελίδη στο αυτοκίνητό της, μπορεί να ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook το γνωστό κομμάτι, του heavy metal συγκροτήματος Iron Maiden, «Alexander the Great», ε τώρα το πήγε ένα βήμα παρακάτω αφού αποφάσισε να ανέβει πάνω σε καρέκλα, σε γλέντι σε χωριό της Νάουσας και να κάνει επίδειξη των χορευτικών της ικανοτήτων.

Η γελοία Κατριβάνου κατηγορούσε τη ΝΔ στους Γάλλους και ο Τζαβάρας της την έπεσε

Καβγάς Κατριβάνου -Τζαβάρα μπροστά σε Γάλλους

«Είναι πολιτικά χυδαίο και θεσμικά απαράδεκτο να κατασυκοφαντείς την ελληνική δημοκρατία σε ξένους επίσημους επισκέπτες», απαντά η ΝΔ

Ο Γιώργος Προκοπάκης έχασε την δικαστική μάχη με το ΣτΕ για τη ΝΕΡΙΤ

Ζητούσε να ακυρωθούν τρεις αποφάσεις του εποπτικού συμβουλίου για την παύση του από τις θέσεις του προέδρου του ΔΣ και του διευθύνοντος συμβούλου, για την πρόσκληση ενδιαφέροντος για την αντικατάστασή του και για τον ορισμό του αντικαταστάτη του

Απίστευτη γελοία δήλωση Χρυσοβελώνη: Προς το παρόν τα ατυχήματα συμβαίνουν μόνο στον κ. Σαμαρά!

Για θλιβερό λογοπαίγνιο κάνει λόγο η ΝΔ και επιτίθεται στην εκπρόσωπο των ΑΝΕΛ: «Εκτός από λίγοι, είναι και κακοήθεις»

ΜΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΡΙΖΑ-ΚΑΜΜΕΝΟΥ: «Μακεδονία» λέει τα Σκόπια ο γγ του ΝΑΤΟ


[Αν αυτό είχε συμβεί επί ΝΔ οι πατριώτες του κ@λου θα είχαν βγει στο Σύνταγμα να λιντσάρουν τον Σαμαρά... τώρα η απάντησή τους είναι "σήμερα είναι Δευτέρα"]

Ο γγ Γενς Στόλτενμπεργκ αποκάλεσε τα Σκόπια τέσσερις φορές «Μακεδονία» και υποστήριξε πως πρόκειται για ένα επίδοξο μέλος του Οργανισμού

Παρά τις προσπάθειες Χριστοδουλοπούλου οι λαθρο αυξήθηκαν μόνο κατά... 469%

Τους 12.462 έφτασαν στο Α΄ τρίμηνο του 2015

Αύξηση κατά 469% των παράνομων εισερχόμενων μεταναστών στο Α΄ τρίμηνο του 2015, είχε η Ελλάδα, όπως προκύπτει από την γραπτή απάντηση της αναπληρώτριας υπουργού Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Τασίας Χριστοδουλοπούλου, σε ερώτηση του βουλευτή της ΝΔ Νικήτα Κακλαμάνη.

Τα βρόμικα παιχνίδια της Διαπλοκής υπέρ Τσίπρα, παραμονή της χρεοκοπίας της χώρας

Τα δίνουν όλα οι νταβατζήδες και τα εξαπτέρυγα  τους στα ΜΜΕ, υπέρ του Αλέξη.

Ακόμη και οι πέτρες σε αυτή την χώρα έχουν αντιληφθεί πως τις τελευταίες μέρες, όλη αυτή η ετερόκλητη συμμορία, παίζει τα ρέστα της για να παραμείνει στην θέση του ο σημερινός ένοικος του Μαξίμου που εμφανίζει σημάδια κατάρρευσης.

Ποιος είναι ο επικρατέστερος για να αναλάβει την ΕΡΤ3;

Το όνομα του πρώην πρύτανη του ΑΠΘ (και πρώην εκπροσώπου τύπου του ΠΑΣΟΚ Θεσσαλονίκης) ακούγεται για τη θέση του Προέδρου στην ΕΡΤ3! Μπορεί ο Γιάννης Μυλόπουλος να μην κατάφερε να μπει στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές του Ιανουαρίου, ούτε σε εκείνα των ευρωεκλογών λόγω αντιδράσεων της Νομαρχιακής Επιτροπής Α’ Θεσσαλονίκης, όμως  αναμένεται να αξιοποιηθεί στη στελέχωση του κρατικού μηχανισμού!

Μα πού χάθηκαν οι κεντροδεξιοί ψηφοφόροι;

Τελικά η Ευρώπη αλλάζει! Αλλάζει, όμως όχι ακριβώς προς τα εκεί που θα επιθυμούσε ο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά προς την αντίθετη κατεύθυνση. Τους δύο τελευταίους μήνες έγιναν τέσσερις εκλογικές αναμετρήσεις. Τον Μάρτιο πραγματοποιήθηκαν νομαρχιακές εκλογές στη Γαλλία, τις οποίες κέρδισε με 38% το δεξιό κόμμα του Ν. Σαρκοζί, αφήνοντας πολύ πίσω τους σοσιαλιστές (25%) και την άκρα δεξιά (22%). Αν αθροίσουμε μάλιστα και κάποιες συγγενικές δυνάμεις, η κεντροδεξιά ξεπέρασε το 45%.

H KNE τρολάρει τον Κοτζιά: Χορεύει και τραγουδά το «We are the world» και πέφτουν βόμβες [βίντεο]

Με ένα νέο βίντεο στο ΥouTube επιλέγει η ΚΝΕ να προχωρήσει σε οξεία κριτική της εξωτερικής πολιτικής της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Μετακομίζει γιατί χωρίζει η Ρένα ενώ ο άλλος περιμένει το σύμφωνο συμβίωσης για άντρες...

Όπως πληροφορούμαι από έγκυρη πηγή η ξανθιά Πασιονάρια του ΣΥΡΙΖΑ χωρίζει με τον σύντροφό της ο οποίος διεκδικεί πλέον και επαγγελματική αυτονομία κατά προτίμηση σε καμιά μεγάλη ΔΕΚΟ.
Αντιθέτως ένα άλλο κυβερνητικό στέλεχος...

ΠΟΥ ΑΛΛΟΥ; ΠΑΤΡΑ: Έπαθε πλάκα όταν είδε από κοντά τη γυναίκα που δέχτηκε να κάνει ομαδικό σ@ξ - Η γνωριμία στο διαδίκτυο και η μεγάλη έκπληξη!

Οι πρωταγωνιστές της υπόθεσης γνωρίστηκαν σε ιστοσελίδα του ίντερνετ και μετά τις πρώτες επικοινωνίες κανόνισαν το πρώτο τους ραντεβού...

Η αμερικανική αστυνομία, ένας λευκός κι ένας μαύρος με αυτόματο - ΒΙΝΤΕΟ

Ένα κοινωνικό πείραμα, μετά τα απανωτά κρούσματα ρατσιστικής βίας από αστυνομικούς στις Ηνωμένες Πολιτείες, γυρίστηκε για να δείξει ποια είναι η διάκριση ανάμεσα σε έναν λευκό και σε έναν μαύρο, που κουβαλούν ο καθένας από ένα αυτόματο όπλο...

Μαθήματα κωλοτούμπας: Οι λιμενεργάτες τρολάρουν τον ΣΥΡΙΖΑ [εικόνα]

Με μια καυστικού περιεχομένου ανάρτηση «τρολάρουν» οι λιμενεργάτες την... «κωλοτούμπα» της κυβέρνησης για το θέμα της ιδιωτικοποιήσης των λιμανιών σε Πειραιά και Θεσσαλονίκη.

ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΙ! Με 23% απώλεια ετοιμαζόταν να ρευστοποιήσουν τα ομόλογα του ΕΤΕΑ

Οι ανασφάλιστοι εργαζόμενοι και τα μέλη των οικογένειών τους ανέρχονται σε 2 εκατομμύρια

Την έλλειψη ρευστότητας του Ενιαίου Επικουρικού Ταμείου (ΕΤΕΑ) αποφάσισε να καλύψει το υπουργείο Κοινωνικών Ασφαλίσεων προκειμένου για να μην υποχρεωθεί το Ταμείο για να πληρώσει συντάξεις, να ρευστοποιήσει ομόλογα καταγράφοντας απώλεια 23% από την αρχική αξία.

Ο Τζόκοβιτς κατάφερε το απίστευτο: Παραλίγο να βγάλει το μάτι του μόνος του, ανοίγοντας μια σαμπάνια [βίντεο]

Πλώρη για το Roland Garros έβαλε ο Νόβακ Τζόκοβιτς μετά τη νίκη του επί του Ρότζερ Φέντερερ και την σαρωτική του κυριαρχία κατά τη διάρκεια της χωμάτινης περιόδου, κατακτώντας τον 4ο τίτλο του στο Rome Masters.

Ο Βαρουφάκης διαψεύδει το βίντεο με τον εαυτό του για το bitcoin

- Σε δηλώσεις του on camera εμφανίζεται να επιχειρηματολογεί  υπερ του «εικονικού νομίσματος», ενω τώρα ισχυρίζεται ότι είναι αντίθετος - Χθες εξηγούσε οτι «με ενδιέφερε ιδιαίτερα το πεδίο αυτό, καθώς θα διαμορφώσει το μέλλον των συναλλαγών διεθνώς», σήμερα το αποκηρύσσει παραπέμποντας σε παλιά του άρθρα

ΠΕΦΤΩ ΑΠ'ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ! Guardian: Το πιο γκέι κοινοβούλιο στον κόσμο είναι αυτό της Βρετανίας

Περισσότερες γυναίκες, εθνοτικές μειονότητες, ομοφυλόφιλοι: η νέα Βουλή των Κοινοτήτων η οποία προέκυψε από τις εκλογές της 7ης Μαΐου δεν είχε ποτέ ένα τόσο πολύχρωμο πρόσωπο.

ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ Ή ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΙ; ΤΙ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ; Συνελήφθησαν εννέα οδηγοί ταξί που κατέκλεβαν τον κόσμο

Συνελήφθησαν εννέα οδηγοί ταξί, σε διάφορες περιοχές της Αττικής, από αστυνομικούς των Ομάδων Ελέγχου και Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων, γιατί είχαν «πειράξει» τις ταμειακές μηχανές και τα ταξίμετρα των οχημάτων τους.

ΝΔ: Ες αύριον τα σπουδαία

Στο αυριανό άτυπο Πολιτικό Συμβούλιο, που συνέρχεται για τρίτη φορά, αναμένεται να μεταφερθεί η διελκυστίνδα στο εσωτερικό του κόμματος για τη στάση που θα πρέπει να κρατήσει η Νέα Δημοκρατία έναντι της διαφαινόμενης συμφωνίας της κυβέρνησης με τους πιστωτές.

ΡΕ ΝΙΚΟΛΑ ΑΥΤΟΙ ΧΑΣΑΝΕ ΑΠ'ΤΑ "ΠΟΥΣΤΑΡΙΑ"! Ο Νοτσιόνι αποκαλύπτει: Το φιλί με τον Καμπάτσο δεν ήταν το πρώτο μου σε άνδρα

Δείτε τη φωτογραφία που ανέβασε ο Αργεντίνος φόργουορντ στο Twitter

Λίγες ώρες μετά τη λήξη του τελικού της Ευρωλίγκα ανάμεσα στη Ρεάλ και τον Ολυμπιακό, τις εντυπώσεις έκλεψε το «καυτό» φιλί του Αντρές Νοτσιόνι με τον Φακούντο Καμπάτσο.

Bloomberg: Οι Γερμανοί τουρίστες δεν έρχονται φέτος στην Ελλάδα -Φοβούνται τα άδεια ΑΤΜ

Η αντιπαράθεση της Ελλάδας με τους διεθνείς πιστωτές της απειλεί άμεσα τον τουρισμό, που πέρυσι ήταν ένας από τους σημαντικούς παράγοντες που τράβηξαν την Ελλάδα από την ύφεση.

Σακελλαρίδης: Έθεσε από μόνος του το ζήτημα "κουρέματος" καταθέσεων στη διάρκεια του briefing

«Για μας δεν υπάρχει δίλημμα συμφωνία ή στάση πληρωμών - Κινούμαστε για μια αμοιβαία επωφελή λύση» ξεκαθάρισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος - Κάλεσε τους δανειστές να επιδείξουν συνέπεια ανάλογη αυτής που επιδεικνύει η κυβέρνηση, εκπληρώνοντας τις χρηματοδοτικές της υποχρεώσεις

Νέο χτύπημα και αποδόμηση από τον Ξυδάκη στα ελληνικά επιχειρήματα για την επιστροφή των Γλυπτών του Παρθενώνα

Μετά την απρόσεκτη δημόσια δήλωση του υπουργού περί μη δικαστικής διεκδίκησης των Γλυπτών -που επέτρεψε στα βρετανικά Μέσα ενημέρωσης να πανηγυρίσουν λέγοντας πως η Ελλάδα κάνει βήματα πίσω- μία νέα αποστροφή του Νίκου Ξυδάκη βάζει τώρα υπό διαπραγμάτευση και το θέμα του δανεισμού.

ΒΙΝΤΕΟ-ΕΠΟΣ: Η Καλογεροπούλου απάντησε αντί του Σακελλαρίδη σε ερώτηση για τη δραχμή!!

Δεν είναι μόνο οι πολιτικοί που τσακώνονται για το ενδεχόμενο ενός Grexit και της δραχμής που αυτό συνεπάγεται, αλλά και οι δημοσιογράφοι.

Φωτιά στο ρέμα Χαλανδρίου - ΒΙΝΤΕΟ

Πυρκαγιά έχει ξεσπάσει εδώ και λίγη ώρα στο ρέμα Πολύδροσου, το γνωστό και ως ρέμα Χαλανδρίου.

ΒΙΝΤΕΟ-Δείτε τον Βαρουφάκη να διαφημίζει το Βitcoin! Μ'αυτό θα πληρώσει και τις συντάξεις;

Γκουρού της “εικονικής” οικονομίας και του ψηφιακού νομίσματος αποδεικνύεται ο υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης, ο οποίος, εκτός από τις συμβουλευτικές υπηρεσίες τις οποίες παρέσχε σε εταιρία από τη Σιγκαπούρη, πρωταγωνιστεί και σε ελληνικής παραγωγής βίντεο με το οποίο προπαγανδίζεται η ανάγκη επικράτησης των bitcoins ως “απάντηση” στις τράπεζες και στους τραπεζίτες.

Σαμαράς: Η κυβέρνηση εξακολουθεί να λέει ψέματα-Η ζημιά για την χώρα έχει γίνει ήδη

Νέα επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνης Σαμαράς, κατηγορώντας τη ότι εξακολουθεί να λέει στον λαό «κατά ριπάς ψέματα».

Πολίτης ρωτά, ο Βαρουφάκης λύνει το πρόβλημα

Ένας πολίτης είδε κι απόειδε με την Εφορία και τη ρύθμιση για τις 100 δόσεις και αποφάσισε να απευθυνθεί όσο πιο ψηλά μπορούσε. Στον ίδιο τον υπουργό Οικονομικών. Το έκανε μέσω twitter και ο Γιάνης Βαρουφάκης δεν δίστασε να του απαντήσει!

To παλούκι, ο Λεουτσάκος και η Αριστερά(ΒΙΝΤΕΟ)

Σφοδρή αντιπαράθεση ξέσπασα στον αέρα πρωινής τηλεοπτικής εκπομπής ανάμεσα στο μέλος της Κεντρικής Επιτροπής και της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ ,  Στάθη Λεουτσάκο και του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας  Γεράσιμου Γιακουμάτου, όσον αφορά το θέμα της διαπραγμάτευσης. Ο κ. Λεουτσάκος απαντώντας στα πυρά του κ. Γιακομουμάτου είπε πως:

ΒΙΝΤΕΟ-ΕΛΛΑΔΑΡΑ ΡΕ! Κάφροι επιτέθηκαν σε οδηγό λεωφορείου επειδή δεν περίμενε τον φίλο τους που ήθελε να καπνίσει τσιγάρο! Η στιγμή της καταδίωξης από περιπολικά της αστυνομίας (Βίντεο)!

Τα άτομα που βλέπετε πολύ δύσκολα θα ξεχάσουν τα όσα έζησαν μέσα στο τουριστικό λεωφορείο - Πολίτης πήγε να πιάσει το τιμόνι του οδηγού...

Τρομοκρατήθηκαν οι επιβάτες τουριστικού λεωφορείου το οποίο χθες λίγο πριν τα μεσάνυχτα επέστρεφε καθυστερημένα -σύμφωνα με τον αρχικό προγραμματισμό- στην Πάτρα. Πανικόβλητοι, αρκετοί επιβάτες κάλεσαν στο κέντρο της Αμεσης Δράσης όταν είδαν πως κάποιοι κινούνταν απειλητικά προς τον οδηγό.

FAZ: Μοναδική ελπίδα είναι να αποχωρήσει ο Τσίπρας λίγο πριν την κατάρρευση

«Γιατί οδήγησε ο Τσίπρας τη χώρα του σε αυτή τη δύσκολη κατάσταση», διερωτάται η Frankfurter Allgemeine Zeitung.

«Ο πρωθυπουργός και το κόμμα του υποκινούνται από ένα μείγμα ιδεολογίας και αλαζονείας. Μετά το τέλος της δικτατορίας το 1974 η ριζοσπαστική Αριστερά θεωρεί ότι βρίσκεται σε μια θέση ηθικής υπεροχής.

Focus: Ο ΣΥΡΙΖΑ συμπλήρωσε 100 ημέρες εξουσίας και η Ελλάδα καταρρέει

Το άσχημο ξεκίνημα της κυβέρνησης του Αλέξη Τσίπρα πλήττει κυρίως την ιδιωτική οικονομία και τους μικρομεσαίους επιχειρηματίες.

Στο μεταξύ, επιταχύνεται η καθοδική πορεία της ελληνικής οικονομίας, γράφει το Focus, που αναφέρει ότι περισσότερες από 100 ημέρες στην εξουσία συμπλήρωσε η κυβέρνηση Τσίπρα, όμως ακόμα η Αθήνα δεν έχει καταλήξει σε συμφωνία με τους διεθνείς πιστωτές.

ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΕΛΑΤΕΣ 12% ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΕΙ! "Ξύλο" Κατρούγκαλου από συμβασιούχο του ΟΑΕΕ για την επαναπρόσληψη – ΒΙΝΤΕΟ

Κόντρα με τους συμβασιούχους του ΟΑΕΕ είχε ο Γιώργος Κατρούγκαλος κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής εκπομπής του Star. Οι εργαζόμενοι ζήτησαν από τον κ. Κατρούγκαλο να εφαρμοστεί ρύθμιση παρόμοια με αυτή που δικαίωσε τις απολυμένες καθαρίστριες του υπουργείου Οικονομικών με τον αναπληρωτή υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης να τονίζει πως προέχει να εφαρμοστεί το σύνταγμα και εν συνεχεία να αποκατασταθούν οι όποιες αδικίες ενώ αμφσβήτησε αυτό που ξέρει όλη η Ελλάδα:

Euroleague: Το VIDEO με το "καυτό" φιλί Καμπάτσο - Νοτσιόνι

Ο Αντρές Νοτσιόνι ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της νίκης της Ρεάλ επί του Ολυμπιακού και αναδείχθηκε MVP του Final 4. Ο Καμπάτσο βρήκε έναν... ιδιαίτερο τρόπο να τον συγχαρεί.

Τέλος το πρόγραμμα free WiFi του Σαμαρά -Δεν υπάρχει τρόπος φύλαξης των εγκαταστάσεων

Η απόφαση του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά για ελεύθερο WiFi σε όλη την Ελλάδα δεν προχώρησε και μπαίνει τέλος και με τον πλέον επίσημο τρόπο. Ο αναπληρωτής υπουργός Υποδομών - Μεταφορών και Δικτύων Χρήστος Σπίρτζης μιλώντας στο MEGA ανέφερε πως δεν μπορεί να συνεχιστεί η εξαγγελία του Αντώνη Σαμαρά για WiFi σε όλη την Ελλάδα.

Αλλαξε λουκ ο μπουχέσας -Χωρίς το ξανθό μαλλί στο Εφετείο [εικόνες]

Στο Εφετείο οδηγήθηκε ξανά σήμερα το πρωί ο καταδικασμένος τρομοκράτης της 17Ν Χριστόδουλος Ξηρός.

Ο Ξηρός, ο οποίος κρατείται στις φυλακές Αγιάς στην Κρήτη, μεταφέρθηκε στην Αθήνα προκειμένου να καταθέσει, ωστόσο, ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί στις 22 Μαΐου.

Απίστευτη προσβολή από το κομμτόσκυλο του Πολιτισμού (μη χέσ@) που άναψε πούρο μέσα στο Μουσείο-Τι είπε για το Εθνικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης

Για πρώτη φορά το Εθνικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης, στο ανακαινισμένο εργοστάσιο του Φιξ μεταξύ των λεωφόρων Συγγρού και Καλλιρόης, άνοιξε τις θύρες του. Η εκδήλωση έγινε το περασμένο Σάββατο και απευθυνόταν μόνο στους δημοσιογράφους.

Η πανέμορφη σύντροφος του Ρούντι ποζάρει με την κούπα (ΦΩΤΟ)

Ο Ρούντι Φερνάντεθ κατέκτησε την Ευρωλίγκα και η σύντροφός του δεν έκρυψε τη χαρά της.

Ακόμη και ο σκηνοθέτης του τελικού της Ευρωλίγκας... θαμπώθηκε από την ομορφιά της συντρόφου του Ρούντι και της διέθεσε τηλεοπτικό χρόνο κατά τη διάρκεια του τελικού. Η ίδια πόζαρε με το βραβείο του καλού της αλλά και στο χώρο όπου έγινε η απονομή.

Αρκαδία: Η ατάκα πολίτη για λαμόγια που ξάφνιασε τον μητροπολίτη - Δείτε φωτό και βίντεο!

Σε μία δήλωση που σίγουρα προκάλεσε αίσθηση προχώρησε από το Βαλτέτσι, ο Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας Αλέξανδρος...

Μετά το τέλος των επετειακών εκδηλώσεων για τη Μάχη του Βαλτετσίου, ο Σεβασμιότατος, αφού δήλωσε συγκινημένος που βρέθηκε στον τόπο αυτό που πολέμησαν Ήρωες το 1821, αναφέρθηκε σε μία συζήτηση που είχε προσφάτως. σε ένα χωριό της Αρκαδίας.

ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΜΑΛ@ΚΙΑ: Αλέξη διώξε τον υπουργό που χρωστάει στην Εφορία

Εδώ σε θέλω κάβουρα να περπατάς στα κάρβουνα, που λέει ο λαός που πληρώνει με δόσεις την Εφορία. Να δούμε Αλέξη θα την τηρήσεις αυτή την «κατακκόκινη» γραμμή; Ποια; Να διώξεις τον υπουργό σου που χρωστά 280.000 ευρώ στην Εφορία σε περίπτωση που δεν υπαχθεί στη ρύθμιση των 100 δόσεων και να προχωρήσεις σε κατάσχεση περιουσιακών στοιχείων.