19 Μαΐου 2015

EΙΧΑΤΕ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΘΕΙ

  Νομίζω είχατε προειδοποιηθεί εγκαίρως.
  Ας πούμε ότι στο τέλος της εβδομάδας υπογράφεται η ΣΥΜΦΩΝΙΑ (χαχαχαχα).
  Μετά έρχεται για ψήφιση στη Βουλή ως το τέλος του μήνα. Θα κάνει καμιά εβδομάδα να ψηφιστεί ( χοχοχοχοχοχο) .
  Έπειτα θα πρέπει....

ΤΟ ΛΕΣ ΚΑΙ ΚΛ@ΣΙΜΟ! Το αμερικανικό Πεντάγωνο έφτυσε τον Καμμένο, που παρόλα αυτά θα κάνει το ταξιδάκι


Και γιατί να μην το κάνει το ταξιδάκι στην Αμερική ο Πανάρας; Αφού πληρώνουν τα κορόιδα... θα δει και τον γιόκα που σπουδάζει εκεί... μια απ'τα ίδια με τον αβραμόπουλο που πήγαινε κάθε 3μηνο να βλέπει το γιο του...

Για άγνωστους λόγους ο Άστον Κάρτερ ζήτησε την αναβολή της μεταξύ τους συνάντησης - Η αναβολή δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί επισήμως από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας

ΓΕΛΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΜΠΕΤΑ ΜΕ ΤΑ ΣΟΥΡΓΕΛΑ! ! Ο ΣΥΡΙΖΑ καλεί στην Εξεταστική τον... Ζαν Κλάουντ Τρίκετ

Ενα όνομα... μυστήριο φαίνεται πως συμπεριέλαβε το καφενείο του ΣΥΡΙΖΑ στη λίστα μαρτύρων που καλεί να καταθέσουν στην Εξεταστική της Βουλής για τα Μνημόνια.

Εξεταστική για τα Μνημόνια: ΝΔ καλεί Βαρουφάκη, ΠΑΣΟΚ Τσίπρα-Καραμανλή κι οι Ψεκασμένοι τον Σόιμπλε!

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες καλούν, μεταξύ άλλων, τον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε - Ανδρέας Λοβέρδος: «Να καταθέσουν Καραμανλής και Τσίπρας»

Τον Γιάνη Βαρουφάκη καλεί στην Εξεταστική επιτροπή για τα Μνημόνια η ΝΔ, προκειμένου να καταθέσει τόσο ως σύμβουλος του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου, όσο και -κυρίως- με τη σημερινή του ιδιότητα, του υπουργού Οικονομικών, λόγω της πρόσφατης συμφωνίας της 20ής Φεβρουαρίου, με την οποία, όπως είπε, επήλθε η τρίτη τροποποίηση του δευτέρου μνημονίου με τη διατήρηση του αγγλικού Δικαίου.

Κατέληξε και δεύτερος τραυματίας από την έκρηξη στα ΕΛΠΕ

Μετά τον Χαράλαμπο Δευτεραίο, κατέληξε άλλος ένας εργαζόμενος που είχε τραυματιστεί στο δυστύχημα που σημειώθηκε στις 8 Μαΐου στο διυλιστήριο Ασπροπύργου των Ελληνικών Πετρελαίων. Πρόκειται για τον Ραμαντάν Ντελιλάϊ, ο οποίος ήταν εργαζόμενος σε εργολαβική εταιρεία.

Σόιμπλε: "Οι Έλληνες υποφέρουν αλλά η κυβέρνησή τους δεν κάνει και τίποτα γιαυτό"-«Κόκκινη κάρτα» δανειστών στις προτάσεις για ΦΠΑ

Ρίχνει τους τόνους της αισιοδοξίας ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, ο οποίος τονίζει ότι οι διαπραγματεύσεις με την Ελλάδα προχωρούν με πολύ αργό ρυθμό και δεν έχει γίνει το επιθυμητό άλμα προς τα εμπρός.

ΧΟΝΤΡΟ ΑΔΕΙΣΜΑ! Οργή Βαρουφάκη για την απόσυρση του μειωμένου ΦΠΑ με πιστωτικές

Μόλις χθες ανέλυε στον Χατζηνικολάου πόσο πρωτοπόρα είναι η πρόταση και την παρουσίαζε σαν συμφωνημένη...

Η εμπλοκή στο μέτρο του μειωμένου συντελεστή ΦΠΑ (από 18% σε 15% και από 9,5% σε 6,5%) με πιστωτικές και χρεωστικές χάρτες, που ανέφερε και ο πρωθυπουργός στην ομιλία του στο προεδρείο της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, δεν προκάλεσε μόνο εγκατάλειψη της ρύθμισης, αλλά και δυσαρέσκειες και αναταράξεις στο εσωτερικό της κυβέρνησης.

Ένταση και μικροσυμπλοκές Ποντίων με άπλυτους (ΒΙΝΤΕΟ)

Πορεία προς την τουρκική πρεσβεία έκαναν οι Πόντιοι που είχαν αρχικά συγκεντρωθεί στο Σύνταγμα, όταν συναντήθηκαν με ομάδα που ατόμων που ζητούσε την μη έκδοση κάποιων Τούρκων που έχουν συλληφθεί στην χώρα μας και προκλήθηκε ένταση, με ταΜΑΤ να επεμβαίνουν!

Νταβίντ Λουίζ: Είμαι παρθένος!

Σας είχαμε γράψει πριν λίγο καιρό για την... ιδιαίτερη περίπτωση του Νταβίντ Λουίζ, αλλά τώρα είναι πλέον επίσημο. Ο Βραζιλιάνος αμυντικός είναι 28 χρονών και παραμένει παρθένος!

Ο Λουίζ ανήκει σε μια ιδιαίτερη...

ΕΚΛΕΙΣΕ ΘΕΣΗ ΣΕ ΓΚΟΥΛΑΓΚ Ο Κασιμάτης! Μπαλτάς: Αντικαταθλιπτικά πήρες για να γράψεις το κείμενο;

Σε ένα επικριτικό άρθρο για το πρόσωπό του έβγαλε όλη του τη... δημιουργικότητα ο υπουργός Παιδείας Μπαλτάς που άνοιξε... βεντέτα με τον Στέφανο Κασιμάτη της Καθημερινής

ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΣΥΡΙΖΑ! Μηλιός: Φάτε τους πλούσιους

Μια ανάρτηση με πολλαπλά μηνύματα έκανε ο Γιάννης Μηλιός στο λογαριασμό του στο Facebook.

Ο Γιάννης Μηλιός, ένα από τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που προτιμούν τη ρήξη με τους δανειστές, ανάρτησε ένα κείμενο με τίτλο «Οταν έχεις δύο επιλογές... διάλεξε την τρίτη» συνοδευόμενο από μια φωτογραφία που είχε μήνυμα «Φάτε τους πλούσιους».

Βουλευτές ΝΔ: Θα καταβληθούν οι συντάξεις του Ιουνίου;

Απαντήσεις από τον υπουργό Εργασίας αν θα καταβληθούν κανονικά οι συντάξεις του Ιουνίου ζητούν 12 βουλευτές της Ν.Δ..

Άδωνις: Τον Σαμαρά θα τον είχαν κρεμάσει στο Σύνταγμα αν.. - ΒΙΝΤΕΟ

«Πράγματι ο ΣΥΡΙΖΑ, έχει το επικοινωνιακό πλεονέκτημα. Αυτό πρέπει να το αναγνωρίσουμε», δήλωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης, αναφερόμενος στην κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και την κατάσταση στο τομέα της Υγείας, ενώ πρόσθεσε: Αν ο Σαμαράς είχε κάνει το 1/10 αυτών που κάνει ο Τσίπρας, θα τον είχαν κρεμάσει στο Σύνταγμα».

"Έφριξε" ο Άδωνις με τον φημολογούμενο "διορισμό" Σπηλιωτόπουλου στο διπλωματικό σώμα!

Η είδηση για την πιθανότητα "μεταπήδησης" του Άρη Σπηλιωτόπουλου στο διπλωματικό σώμα προκάλεσε σε αρκετούς έκπληξη, αλλά στον Άδωνι Γεωργιάδη ακόμη περισσότερη, όπως φάνηκε στο twitter.

Άγριο "κράξιμο" Λοβέρδου σε Κασιμάτη - "Είσαι γενίτσαρος και ζητάς τον αποκεφαλισμό του Παπανδρέου"!

Η σφοδρή επίθεση του Ανδρέα Λοβέρδου με την Νίνα Κασιμάτη ξεκίνησε στην εξεταστική επιτροπή για τα μνημόνια και κορυφώθηκε στο... twitter!

Με βαρείς χαρακτηρισμούς μεταξύ δύο πρώην «συντρόφων» συνεχίζεται σήμερα η Εξεταστική Επιτροπή για τα Μνημόνια.

ΜΑΣ ΞΕΦΤΙΛΙΖΟΥΝ Σ'ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ! Γλέζος: “Προτείνω την κατάργηση του ΦΠΑ σε ολόκληρη την Ευρώπη”

Ο Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, παίρνοντας τον λόγο στην ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου πρότεινε την κατάργηση του ΦΠΑ σε ολόκληρη την Ευρώπη.

ΝΔ: Τα εκλεγμένα όργανα θα αποφασίσουν αν θα στηρίξει τη συμφωνία

Στα εκλεγμένα όργανα της ΝΔ θα ληφθεί η τελική απόφαση για την στάση που θα κρατήσει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης έναντι της συμφωνίας κυβέρνησης-δανειστών.

Με αυτή την ξανθιά απατά από το 1994 ο πρίγκιπας Φίλιππος την Ελισάβετ -Η αντίδραση της βασίλισσας ξαφνιάζει [εικόνες]

Δεν είναι η πρώτη φορά που γράφεται για το φλερτ μεταξύ του πρίγκιπα Φιλίππου, συζύγου της βασίλισσας Ελισάβετ και της ξανθιάς Πένι Μπραμπούρν. Η ιδιότυπη σχέση μεταξύ τους άρχισε να αναπτύσσεται το 1994 και κρατάει μέχρι σήμερα που ο βασιλιάς είναι 93 ετών.

Κικίλιας «καλεί» Πανούση λόγω ασυρμάτου…

Εμμέσως πλην σαφώς  είναι η … βολή του πρώην υπουργού Δημόσιας Τάξης Βασίλη Κικίλια  στον διάδοχό του Γιάννη Πανούση αναφορικά με τους ασυρμάτους της ΕΛΑΣ

ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΑΛΛΗ ΚΛΙΚΑ ΚΑΙ Ο "ΕΓΚΡΙΤΟΣ" ΤΟΝ ΒΑΡΑΕΙ: Μαίνεται ο πόλεμος για τον «Μπαλτάκο της Αριστεράς»

Συνέχεια στο θέμα που προέκυψε με την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ έδωσε με ανοιχτή επιστολή προς το όργανο του κόμματος ο δημοσιογράφος, Κώστας Βαξεβάνης.

H διάσημη π@ρνοστάρ Στόγια ήπιε ρακή στα Εξάρχεια και ξετρελάθηκε [εικόνες]

«Χθες βράδυ ήπια ρακή στα Εξάρχεια την ώρα που "διαβασμένοι" δημοσιογράφοι μιλούσαν για οικονομικά θέματα πάνω από το κεφάλι μου. Η Ελλάδα είναι υπέροχη».

ΕΠΕΣΕ ΑΠ'ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ! «Δεν γνώριζα πως στην τηλεόραση υπήρχε θέμα με... βίζιτες»

«Μια κοπέλα με προσέγγισε για να κάνω γυμναστική σε έναν 85χρονο...».

Συνέντευξη στο περιοδικό «YES» και τον Ανδρέα Θεοδώρου έδωσε η γυμνάστρια Έλλη Αγγελιδάκη που μίλησε μεταξύ άλλων για τις... βίζιτες που της πρότειναν να κάνει τρεις φορές, αλλά η ίδια αρνήθηκε.

Οι αυξήσεις στον ΦΠΑ θα βγάλουν τον τουρισμό εκτός ανταγωνισμού -Θα χαθούν 200.000 θέσεις εργασίας

Σφοδρότατες είναι οι αντιδράσεις που έρχονται από τον τουριστικό κλάδο μετά τις πληροφορίες για αύξηση του συντελεστή ΦΠΑ.

Μάλιστα οι εκπρόσωποι του ΣΕΤΕ κάνουν λόγο για καταστροφικές συνέπειες που θα έχουν ως αποτέλεσμα να χαθούν 200.000 θέσεις εργασίας.

ΣΩΣΤΟΣ!!Γνωστός Έλληνας τραγουδιστής: «Οι έντεχνοι είναι άπλυτοι και μυρίζουν μπίχλα»

Γνωστός Έλληνας τραγουδιστής μίλησε σε γνωστό ραδιόφωνο της Κύπρου και προέβη σε δηλώσεις του σίγουρα δεν θα αρέσουν στους "έντεχνους" της αριστεράς. Ο λόγος για τον Γιάννη...

Γενοκτονία Ποντίων: Η δεύτερη μεγάλη γενοκτονία του 20ου αώνα - ΒΙΝΤΕΟ

Η γενοκτονία των Ποντίων ( 1916 - 1923 ) με 353.000 νεκρούς αποτελεί τη δεύτερη μεγάλη γενοκτονία του αιώνα μας.

Το Φεβρουάριο του 1994 η Βουλή των Ελλήνων ψήφισε ομόφωνα την ανακήρυξη της 19ης Μαϊου ως Ημέρας Μνήμης για τη Γενοκτονία των Ελλήνων στο μικρασιατικό Πόντο την περίοδο 1916-1923.

Οι δέκα πιο δυνατές μπύρες του κόσμου

Μπύρες. Το αγαπημένο ποτό του ανδρικού πληθυσμού κατά κύριο λόγο αλλά και του γυναικείου στις καθημερινές εξόδους τους. Πόσοι όμως θα τολμούσαν να καταναλώσουν μια από τις παρακάτω δέκα μπύρες με την απαγορευτική περιεκτικότητά τους σε αλκοόλ;

10. Tactical Nuclear Penguin


ΜΗ ΑΝΑΣΤΡΕΨΙΜΗ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΥΡΙΖΑ!Πόσο στοιχίζει στο ΑΕΠ, την αγορά, την εργασία, κάθε μέρα που περνάει χωρίς συμφωνία

Χάνονται εκατομμύρια, κλείνουν επιχειρήσεις και μειώνεται η απασχόληση. Τι δείχνουν τα στοιχεία για τις επιπτώσεις από τη μη επίτευξη συμφωνίας της κυβέρνησης με τους δανειστές της

Κάθε μέρα που περνάει, μέχρι να επιτευχθεί η συμφωνία της χώρας μας με τους πιστωτές, χάνονται ...

Η αστυνομία προσλαμβάνει… σκύλους λόγω παράνομης μετανάστευσης! Πόσο κοστίζουν;

Στην προκήρυξη επαναληπτικού διαγωνισμού προχωρά το υπουργείο Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης προϋπολογισθείσας δαπάνης ύψους...

Πρετεντέρης: Χρήσιμοι ηλίθιοι και άχρηστοι ηλίθιοι

Το σημερινό άρθρο του Γιάννη Πρετεντέρη στα ΝΕΑ. Δείτε τι γράφει:


Η Μις Τουρισμός, πρώην του Κασιδιάρη, περιμένει παιδί με τον «βασιλιά των τσιγγάνων» στη Λάρισα

Η Ελενα Κωνσταντινίδου έγινε γνωστή και μέσω των καλλιστείων, όπου είχε πάρει τον τίτλο της Μις Τουρισμός, αλλά κυρίως λόγω της σχέσης της με τον προφυλακισμένο βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη.

Τα 10 βασιλικά αυτοκίνητα - μνημεία του Τατοΐου - ΦΩΤΟ

Δέκα αυτοκίνητα τα οποία φυλάσσονται στο πρώην βασιλικό κτήμα Τατοΐου,χαρακτηρίστηκαν μνημεία από το Κεντρικό Συμβούλιο Νεωτέρων Μνημείων (ΚΣΝΜ).

Αμερικανικό site ξεφτιλίζει τους Σκοπιανούς: Ετσι χτίσατε μια ψεύτικη κιτς αρχαία πόλη [εικόνες]

Το atlasobscura.com δεν είναι άλλο ένα ταξιδιωτικό site που προβάλλει δημοφιλή τουριστικά θέρετρα ή ανεξερεύνητες παρθένες παραλίες για γυμνισμό.

Είναι ο οδηγός που με κριτήριο τον πολιτισμό και την ιστορία αναδεικνύει το τάδε ή το δείνα μέρος.

ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΜΕ ΤΟΣΟ ΛΙΠΟΣ, ΣΙΓΟΥΡΑ! Λεουτσάκος: Θα υπάρξει ζωή και μετά το ευρώ -Να κατέβει ο κόσμος στο Σύνταγμα

Μόνο οι ηλίθιοι μιλάνε για δραχμή με δεδομένα πριν το 2000 όταν και δανειζόμασταν κάθε μέρα δις... σήμερα δεν μας δανείζει κανείς πλέον και θα μας μείνει μόνο ο πληθωρισμός του 30% και τα επιτόκια του 20%

Σκληρή γραμμή απέναντι στους δανειστές, με επικλήσεις στην μετά-ευρώ ζωή και έκκληση για διαδηλώσεις στο Σύνταγμα κατά των δανειστών, απάντησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Στάθης Λεουτσάκος στο κλίμα των ημέρων που κάνει λόγο για επικείμενη συμφωνία.

Φίλης: Δεν έχουμε χρήματα για να πληρώσουμε το ΔΝΤ τον Ιούνιο

Σε παραδοχή πως δεν υπάρχουν χρήματα για τη δόση του ΔΝΤ στις 5 Ιουνίου προχώρησε ο Νίκος Φίλης, τονίζοντας πως μόνο οι μισθοί και συντάξεις μπορούν να εξασφαλιστούν.

Πυροβόλησαν Τουρκάλα καλλονή επειδή συμμετείχε σε ριάλιτι τραγουδιού [εικόνες & βίντεο]

Η 19χρονη καλλονή Μούτλου Κάγια, η οποία έγινε γνωστή στην Τουρκία από τη συμμετοχή της στο ριάλιτι τραγουδιού Sesi Cok Guzel (που σημαίνει «έχει πολύ ωραία φωνή»), νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Φρίκη στη Ρόδο: Μητέρα, θεία και παππούς βίαζαν την 7χρονη κόρη

Την ενοχή τριών εκ των τεσσάρων κατηγορούμενων στη φρικιαστική υπόθεση για βιασμό και αποπλάνηση κοριτσιού ηλικίας 7 ετών εισηγήθηκε χθες, ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Κω, ο εισαγγελέας της έδρας.

Τι δήλωσε η Ελενα Ράπτη για Αμφίπολη και Ξυδάκη

Τι δήλωσε η Ελενα Ράπτη για Αμφίπολη και Ξυδάκη

Τι δήλωσε η Ελενα Ράπτη για Αμφίπολη και Ξυδάκη

Η υπεύθυνη τομέα Πολιτισμού της Νέας Δημοκρατίας, Έλενα Ράπτη, αναφέρθηκε στους χειρισμούς της κυβέρνησης στο θέμα της Αμφίπολης.

Η ΕΕ κάνει διαγωνισμό για επετειακό 2ευρω -Τα 5 υποψήφια σχέδια [εικόνες]

Η σημαία της ΕΕ γίνεται 30 ετών και η Κομισιόν καλεί τους πολίτες κρατών του ευρώ να γιορτάσουν το γεγονός ψηφίζοντας για το επετειακό 2ευρω που θα εκδοθεί.

ΒΙΝΤΕΟ-Drone βιντεοσκοπεί την αμερικανική βάση στην Ιαπωνία και ξεσηκώνει θύελλες

Το βίντεο τραβήχτηκε την περασμένη Τρίτη έπειτα από τη δημοσιοποίηση σχεδίων των ΗΠΑ να την επεκτείνουν. Το σχέδιο προκάλεσε την οργή των Ιαπώνων οι οποίοι διαμαρτυρήθηκαν στο σταδιο της Νάχα, πρωτεύουσας της Οκινάουα.

Πάγκαλος: Διώχνουν τον Βαρουφάκη με ροχάλες και φτυσίματα και δεν φεύγει

Σκληρές εκφράσεις εκτόξευσε εναντίον του υπουργού Οικονομικών, Γιάνη Βαρουφάκη, ο Θεόδωρος Πάγκαλος.

Μιλώντας στον Βήμα FM, χαρακτήρισε τον υπουργό «γελοίο υποκείμενο, το οποίο έγινε υπουργός Οικονομικών της κατακαημένης πατρίδας μας».

Γεροβασίλη: Μια χαρά η αύξηση ΦΠΑ κι ο ΕΝΦΙΑ... γιατί να κάνουμε δημοψήφισμα – ΒΙΝΤΕΟ

Εντός των «κόκκινων γραμμών» που θέτει η κυβέρνηση κινούνται τα μέτρα τα οποία ακούγονται από επίσημες πηγές-και όχι αυτά που αναπαράγονται μέσω δημοσιευμάτων-και περιλαμβάνονται στη συμφωνία με τους πιστωτές, όπως τόνισε η Όλγα Γεροβασίλη στον τηλεοπτικό σταθμό Mega.

ΑΚΟΥΣΕ ΓΙΑ ΤΖΟΓΟ ΚΑΙ ΠΕΤΑΧΤΗΚΕ Ο "ΧΟΧΟΧΟ"! Πρόταση-έκπληξη του Σωκράτη Κόκκαλη στον Γιάνη Βαρουφάκη για εθνική λοταρία

Τη δημιουργία εθνικής λοταρίας με μετόχους το Δημόσιο και τα Ταμεία και διαχειριστή έναν έμπειρο ιδιώτη του χώρου, μετά από διεθνή διαγωνισμό, πρότεινε ο Σωκράτης Κόκκαλης στον Γιάνη Βαρουφάκη.

Πώς η Μενεγάκη ξαναμπήκε στα εξώφυλλα της Ελενας Λυμπέρη [εικόνες]

H Ελένη Μενεγάκη έκανε τη μεγάλη επιστροφή όχι μόνο στην εκπομπή της μετά τη γέννηση της κόρης της, αλλά και στο εξώφυλλο του περιοδικού Hello, μετά το δικαστικό σίριαλ που έχει ξεκινήσει με την εκδότριά του, Έλενα Μακρή-Λυμπέρη.

ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ! Ο Ξυδάκης στο κόκκινο χαλί των Καννών... με γραβάτα – ΦΩΤΟ

Στο φεστιβάλ Καννών βρέθηκε χθες ο αναπληρωτής υπουργός Πολιτισμού, Νίκος Ξυδάκης.

Ο κ. Ξυδάκης φωτογραφήθηκε με τον σκηνοθέτη Κώστα Γαβρά, στο κόκκινο χαλί του φεστιβάλ των Καννών.

ΚΑΠΟΙΟΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙ ΣΤΟ ΣΑΚΙ! Στα δύο η ΝΔ για τη συμφωνία με τους εταίρους -Ποιοι είναι υπέρ, ποιοι είναι κατά

Εσωκομματικούς πονοκεφάλους προκαλεί στη ΝΔ το ενδεχόμενο συμφωνίας κυβέρνησης - δανειστών, καθώς καταγράφονται διαφορετικές απόψεις και διαπιστώνονται σοβαρές διαφωνίες που μπορεί να οδηγήσουν σε σύγκρουση.

ΚΙ Ο ΚΟΤΖΙΑΣ; ΔΕΝ ΕΒΑΛΕ ΒΕΤΟ ΚΥΡΙΕ;Η Ελλάδα είπε «ναι» στην επέκταση των κυρώσεων κατά της Ρωσίας

Καταρρέει άλλη μια μούφα περί υπερήφανης εξωτερικής πολιτικής! Εγώ τα έγραφα από τον Φεβρουάριο.... οι ηλίθιοι πίστευαν τον Τσίπρα, τον Κοτζιά και τους δημοσιοκάφρους τους..

Οι ελληνικές αρχές συμφώνησαν να μην εμποδίσουν την επέκταση των κυρώσεων κατά της Ρωσίας μέχρι το τέλος του 2015.

Αυτό αναφέρει το πρακτορείο Iντερφάξ, και επιβεβαιώνει το Bloomberg επικαλούμενο πηγές της γερμανικής κυβέρνησης.

Καραγκούνης: Η ΝΔ δεν θα διακινδυνεύσει την ευρωπαϊκή πορεία της χώρας

«Είμαστε μπροστά στο να υπογράψουμε ένα καινούργιο μνημόνιο. Περί αυτού πρόκειται» τόνισε, μιλώντας στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου στον Real FM 97,8, ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Κώστας Καραγκούνης, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στη συνέντευξη του Γιάνη Βαρουφάκη «στον ενικό».

Αρχιεπίσκοπος Αμερικής με “σύμμαχο” τη Ρωσία

Σύμφωνα με πηγές από την ομογένεια και δημοσιογραφικές πληροφορίες από την Αμερική, στην έδρα της Αρχιεπισκοπής Αμερικής και στο Οικουμενικό Πατριαρχείο υπάρχει ένα κοινό μυστικό: σύντομα ένας μεγάλος κύκλος, αυτός της θητείας του Αρχιεπισκόπου Δημητρίου, πρόκειται να ολοκληρωθεί.

ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΛΗΡΕΣ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΣΚΙΩΝ! Η κυβέρνηση διορίζει τον Αρη Σπηλιωτόπουλο πρέσβη εκ προσωπικοτήτων

Μια υπογραφή φέρεται να χωρίζει τον Αρη Σπηλιωτόπουλο από το Διπλωματικό Σώμα.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η στήλη του «Πρώτου Θέματος» themaleaks, η Ελλάδα έπειτα από πολλά χρόνια θα δει πολιτικό εν ενεργεία να εγκαταλείπει τόσο νωρίς την ενεργό δράση για να αναλάβει αξίωμα πρέσβη.