20 Μαΐου 2015

Μύκονος: Η κάμερα άρχισε να γράφει τη στιγμή που δεν έπρεπε - Δείτε το βίντεο που κάνει θραύση στο youtube και όχι μόνο...

Την ώρα που το πασίγνωστο μοντέλο βρισκόταν στα ενδότερα, ο οπερατέρ έκανε την έκπληξη και κατέγραψε τα πάντα...

ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΝ, ΤΩΡΑ ΑΣ ΤΟΥΣ ΛΟΥΣΤΟΥΝ! Σφοδρή ενόχληση στην αστυνομία για τη στάση της Ζωής

Οι φράσεις όπως «να μου δώσει εξηγήσεις και αναφορά» και το «κύριε αστυνομικέ» που χρησιμοποίησε η Ζωή Κωνσταντοπούλου όταν απευθυνόταν στον ανώτερο αξιωματικό της αστυνομίας έξω από τη Βουλή καθώς και το ήθος και οι υποδείξεις της Προέδρου προκάλεσαν έντονη ενόχληση στην Ελληνική Αστυνομία.

ΒΙΝΤΕΟ-ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ! Βαρουφάκης: Εντάξει τους ηχογραφούσα αλλά δεν θα τους εκβιάσω

Κράξιμο από ΝΔ και ΠΑΣΟΚ

Παραδέχεται, εμμέσως, ότι ηχογραφούσε τις συνομιλίες των ΥΠΟΙΚ της Ευρωζώνης

«Ο σεβασμός της εμπιστευτικότητας με τους εταίρους είναι υποδειγματικός».

ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΟΣΟΙ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΤΕ! Η κυβέρνηση ανακάλεσε το πρόγραμμα voucher για ανέργους 29 – 64 ετών

Την ανάκληση του προγράμματος επιταγής εισόδου στην αγορά εργασίας, ανέργων 29 έως 64 ετών, αποφάσισε η ειδική γραμματεία διαχείρισης των επιχειρησιακών προγραμμάτων του Ευρωπαϊκού Κοινωνικού Ταμείου του υπουργείου Οικονομίας.

Αναβλήθηκε η συζήτηση στη βουλή για το διορισμό Τσακνή-Ταγματάρχη στην ΕΡΤ

Για την επόμενη εβδομάδα αναβλήθηκε η συζήτηση στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της βουλής, για τους διορισμούς του Διονύση Τσακνή και του Λάμπη Ταγματάρχη στην ΕΡΤ.

Άδωνις: Τι θα κάνει ο Βαρουφάκης αν με τις μαλ@κίες του καταστραφεί η Ελλάδα

Ιδιαίτερα σκληρό είναι το σχόλιο του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου της ΝΔ Άδωνι Γεωργιάδη αναφορικά με τις δηλώσεις του υπουργού Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη για τον οποίο προέβλεψε πως «αν καταστραφεί η χώρα θα πάει έξω και θα πουλάει τρέλα».

Η «πέτρα» του σκανδάλου στο Μαξίμου… (ΦΩΤΟ)

Στο Μαξίμου όπως είναι γνωστό κάνουν πολιτική. Και ένα μέρος της πολιτικής είναι και οι διμερείς επαφές. Σαν και αυτή που είχε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας σήμερα στο Μέγαρο Μαξίμου, στις 11.00 το πρωί με τηνΕπίτροπο Περιφερειακής Πολιτικής της Ευρωπαϊκής Ένωσης Corina Creţu. Ποια είναι όμως η Ρουμάνα Επίτροπος;

TI NA THN KΑΝΕΙΣ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΓΑΥΡΟΣ! Η βολεϊμπολίστρια του Ολυμπιακού "έριξε" το Instagram - ΦΩΤΟ

Πόζαρε για μια selfie φωτογραφία με κοντό φόρεμα και έβαλε "φωτιά" στο instagram... Ο λόγος για την καλλονή βολεϊμπολίστρια του Ολυμπιακού Ιβάνα Νέσοβιτς.

Στάση αναμονής από την ΕΚΤ: Αύξησε τον ELA μόλις 200 εκατ. ευρώ

Αύξηση της τάξεως των 200 εκατ. ευρώ αποφάσισε η ΕΚΤ για τις ελληνικές τράπεζες έπειτα από μια πολύωρη συνεδρίαση.

ΦΩΤΟ-Τα είδαν όλα οι παίκτες της Μάντσεστερ με την Αλβανίδα

Τόσα αστέρια του ποδοσφαίρου συγκεντρωμένα σ' ένα χώρο κι όμως την παράσταση και τον πρωταγωνιστικό ρόλο για τους φωτογράφους, έκλεψε μια γυναίκα. Η βραδιά άνηκε στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, στην εκδήλωση για την ανάδειξη του καλύτερου παίκτη της σεζόν όμως η Μίσε Μπεκίρι ήταν αυτή που μονοπώλησε το ενδιαφέρον.

Το επικό ξέσπασμα του Τσουκαλά - ΒΙΝΤΕΟ

Αυτή τη φορά ο Τάκης Τσουκαλάς... ξεπέρασε τον εαυτό του. Ένας οπαδός του Παναθηναϊκού τηλεφώνησε στην εκπομπή και με αυτά που είπε τον... έβγαλε από τα ρούχα του. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Τσουκαλάς έφτασε στο σημείο να εκνευριστεί και με τον συμπαρουσιαστή του, τον Άκη.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Βαρουφάκης: Εχω καταγράψει τους ΥΠΟΙΚ στη συνάντηση του Eurogroup στη Ρίγα

Βόμβες εκτοξεύει ο Γιάνης Βαρουφάκης σε συνέντευξή του στο περιοδικό των New York Times το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει το Σάββατο.

Αγνωστο παρασκήνιο: Επίθεση Τσίπρα σε Κωνσταντοπούλου και σφοδρή κριτική εντός συνεδρίασης του ΣΥΡΙΖΑ

Στη χθεσινή συνεδρίαση του προεδρείου της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, στην οποία ενημέρωσε ο ίδιος ο πρωθυπουργός για την πορεία της διαπραγμάτευσης, εξελίχθηκε μια άγνωστη μέχρι στιγμής επίθεση.

Γ.Γ του ΝΑΤΟ: Ηταν λάθος που αποκάλεσα τα Σκόπια Μακεδονία

Δεν επρόκειτο για ηθελημένη πράξη αλλά για λάθος απολογήθηκε ο γενικός γραμματέας του ΝΑΤΟ, Στόλτενμπεργκ σχετικά με την αναφορά του στη πΓΔΜ ως «Μακεδονία», όπως αναφέρουν διπλωματικές πηγές.

Και όμως, το χρέος της Ελλάδας μειώθηκε!

Οι Ευρωπαίοι μάς «έσβησαν» τα 10,9 δισ. ευρώ που επέστρεψε το ΤΧΣ στον Eυρωπαϊκό Μηχανισμό Στήριξης

Στα 312,7 δισ. ευρώ μειώθηκε το δημόσιο χρέος κατά το μήνα Μάρτιο, όπως δείχνουν τα στοιχεία που δόθηκαν στη δημοσιότητα από τον Οργανισμό Διαχείρισης του Δημοσίου Χρέους.

ΝΔ: Το μόνο που ευχόμαστε στην Κωνσταντοπούλου είναι και "εις ανώτερα.…"

Το περιστατικό που σημειώθηκε νωρίτερα ανάμεσα στην Ζωή Κωνσταντοπούλου και τον επικεφαλής της αστυνομικής δύναμης που συντάχθηκε στη Βουλή, στο ύψος των ανθοπωλείων, σχολιάζει ο Υπεύθυνος του Τομέα Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη της Νέας Δημοκρατίας, κ. Δημήτρης Κυριαζίδης, κάνοντας λόγο λεκτική επίθεση από πλευρά της Προέδρου της Βουλής. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Στη Ρίγα για τη Σύνοδο του ΕΛΚ ο Αντώνης Σαμαράς - Αναμένεται να συνομιλήσει με Μέρκελ-Γιούνκερ

Στη Ρίγα θα μεταβεί την Πέμπτη ο πρόεδρος τη Νέας Δημοκρατίας, Αντώνης Σαμαράς για να συμμετάσχει στη συνάντηση των ηγετών του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος.

“Φρένο” στο διορισμό Τσακνή στην ΕΡΤ

Φρένο στο διορισμό του Διονύση Τσακνή και του Λάμπη Ταγματάρχη στη διοίκηση της ΕΡΤ, επιχειρεί να βάλει με αίτηση ασφαλιστικών μέτρων και έκδοση προσωρινής διαταγής ο πρώην δικηγόρος της Ε.Ρ.Τ. Γιώργος Κόκκας.

ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ! Παρέλαβαν 2,6 δις από Σαμαρά και άφησαν λιγότερα από 800 εκ. ευρώ ταμειακά διαθέσιμα!

Αποκαλυπτικά είναι τα επίσημα στοιχεία του ΓΛΚ για το Δημόσιο Χρέος, αφού εκτός των άλλων δείχνουν πως μπαίνοντας στην τελική (;) φάση της διαπραγμάτευσης, η κυβέρνηση διαβουλεύεται με τους εταίρους έχοντας κυριολεκτικά άδεια ταμεία!

Αυτοκριτική Κωνσταντίνου: Φταίω που απέτυχε το αντι-πραξικόπημα

«Ένας νεαρός βασιλιάς με υπέργηρους στρατηγούς  δεν γνωρίζουν πώς να κάνουν ένα πραξικόπημα ή τουλάχιστον δεν γνωρίζουν πως λειτουργεί ένα πραξικόπημα»

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΩΤΗΡΙΑ! Bόμβα! Δικαστικές αποφάσεις φρενάρουν τους αναδρομικούς φοροελέγχους - Στον αέρα και η λίστα Λαγκάρντ

Οι δικαστικές αποφάσεις μπλοκάρουν ουσιαστικά όλους τους φοροελέγχους που αφορούν περιόδους πριν τις 30/9/2010."Καίνε" ουσιαστικά τις προσδοκίες του Υπουργείου Οικονομικών να συγκεντρώσει έσοδα από τη λίστα Λαγκάρντ και τις άλλες λίστες φοροδιαφυγής.

ΜΗ ΡΙΧΝΕΙΣ ΤΗ ΘΕΣΗ ΣΟΥ ΡΕ ΑΔΩΝΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΑΣ ΤΟΝ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ! Άδωνις: Αγαπημένος και καλός φίλος ο Γιώργος Παπαδάκης - ΒΙΝΤΕΟ

«Αγαπημένο φίλο» χαρακτήρισε τον Γιώργο Παπαδάκη, ο κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης, περιγράφοντας ένα περιστατικό από την πρωινή εκπομπή στον Ant1 με συνδικαλιστές του νοσοκομείου “Ευαγγελισμός”. Μάλιστα, ο Άδωνις Γεωργιάδης, δεν παρέλειψε  να στείλει και τα χαιρετίσματα του στον κ. Παπαδάκη λέγοντας χαρακτηριστικά: «Χαιρετίσματα Γιώργαρε».

Καραγκούνης: Η κυβέρνηση λέει ψέματα για τη διαπραγμάτευση

Υπάρχει πρόβλημα και ευθύνη ενημέρωσης από την πλευρά της κυβέρνησης, υποστήριξε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Κώστας Καραγκούνης, για τις εν εξελίξει διαπραγματεύσεις με τους δανειστές.

Γιανναράς: «Αυτά που κάνει ο κ. Μπαλτάς είναι χειρότερα από οποιοδήποτε μνημόνιο»

«Αυτά που κάνει ο κ. Μπαλτάς είναι  χειρότερα από οποιοδήποτε μνημόνιο θα μπορούσε να επιβληθεί στον τόπο. Γυρνάει στον εφιάλτη του ‘81 για να φέρει την ίδια καταστροφή», είπε στον Alpha 989 ο Χρήστος Γιανναράς, καθηγητής φιλοσοφίας.

ΦΩΤΟ-Γαλλίδα υπουργός έβγαλε τα μάτια του Κινέζου με το άκρως αποκαλυπτικό ντεκολτέ της

Ούτε ταγέρ, ούτε σακάκι. Μία Γαλλίδα υπουργός αποφάσισε να ντυθεί πιο πρόχειρα σε μία επίσημη συνάντηση σε ξένη χώρα. Και άφησε τους πάντες με ανοιχτό το στόμα.

Πώς η CIA έφθασε στο κρησφύγετο του Μπιν Λάντεν -Ο άνθρωπος που «κάρφωσε» τον αρχηγό της Αλ Κάιντα [εικόνα]

Ενας πρώην πράκτορας πακιστανικής καταγωγής, κάτοικος Βρετανίας, ήταν ο άνθρωπος που «έδωσε» στην CIA το κρησφύγετο του Οσάμα Μπιν Λάντεν, σύμφωνα με πρόσφατα δημοσιεύματα.

Χειμωνάς: Ο όχλος κυβέρνησε και απέτυχε παταγωδώς

Ο υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και στέλεχος του κόμματος Θανάσης Χειμωνάς εκτιμά ότι η επικείμενη συμφωνία με τους δανειστές σημαίνει την τελική ήττα του ελληνικού όχλου.

BINTEO-O Πρασινοφρουρός

Ελληνική κωμωδία του 1982, που πραγματεύεται το καθεστώς διακυβέρνησης τα πρώτα χρόνια της "Αλλαγής", με "πρασινοφρουρούς" σε κάθε δημόσια υπηρεσία, βύσματα, ρουφιανιές, γλυψίματα για αναρρίχηση, κλπ. Για να ξέρουν οι νεότεροι που δεν τα έζησαν τι έρχεται με ΣΥΡΙΖΑ:

Σία Κοσιώνη- Κώστας Μπακογιάννης: Σε βραδινή τους έξοδο απόλυτα ερωτευμένοι! – (φωτο)

Η anchorwoman του ΣΚΑΪ Σία Κοσιώνη και ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Κώστας Μπακογιάννης είναι ερωτευμένοι και το δείχνουν .

ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΚΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΜΕΙΩΣΑΝ ΤΙΣ ΣΠΑΤΑΛΕΣ! 40.000 ευρώ για κινητά τηλέφωνα τον Ιούνιο!

Κάποιος μάλλον πρέπει να μιλήσει στο υπουργείο Εξωτερικών για τα…σταθερά τηλέφωνα και την ευεργετική τους επίδραση στο κόστος των τηλεφωνημάτων, καθώς με δύο αποφάσεις του για δυο διαφορετικές εταιρείες κινητής τηλεφωνίας, μόνο για τον Ιούνιο προκύπτουν δυο δεσμεύσεις πιστώσεων ύψους 20.000 ευρώ η κάθε μία!

ΥΠΟΚΛΙΝΟΜΑΙ ΣΤΟ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΗΚΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ-> Ο Μητσοτάκης έγραψε γράμμα για τον Σαμαρά... αλλά το έστειλε στην Φυλλάδα των Συντακτών

Έλεος κάπου! Τι άλλο θα ακούσουμε! Παραλίγο να μας λέγαν ότι το έστειλε και στον ΣΥΡΙΖΑ... Από την άλλη βέβαια πρέπει να βγάλουμε και το καπέλο σε δημοσιοκάφρους που σκέφτονται τέτοιες ειδήσεις... δείχνουν ότι ο Έλληνας είναι πολύ μπροστά από άλλους λαούς

Διαβάστε είδηση να γελάσετε:

Γραπτή δήλωση με σκληρή κριτική και αιχμές προς τον Αντώνη Σαμαρά είχε ετοιμάσει, σύμφωνα με την «Εφημερίδα των Συντακτών», ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης.

Ο Κασιμάτης ξαναχτυπά: Ο Μπαλτάς ζορίζεται να ισορροπήσει την πραγματικότητα της παιδείας με τις ιδεολογικές του νευρώσεις

«Ισως, σε τελευταία ανάλυση, να μην κάνει για υπουργός» λέει μεταξύ άλλων ο γνωστός αρθρογράφος  της Καθημερινής  Στέφανος Κασιμάτης, γνωστός και ως Φαληρεύς, απαντώντας στο non paper που εξέδωσε χθες το υπουργείο Παιδείας, με αφορμή το τελευταίο του άρθρο.

ΒΙΝΤΕΟ-ΖΟΥΜΕ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ! Η Ζωή έξαλλη, βγήκε στον δρόμο να ζητήσει τον λόγο από τους αστυνομικούς που είχαν κλείσει το δρόμο

Πρωτοφανείς σκηνές διαδραματίζονται έξω από τη Βουλή, όπου η αυξημένη αστυνομική δύναμη που έχει παραταχθεί στο πεζοδρόμιο κατά μήκος των λουλουδάδικων προκάλεσε την έντονη αντίδραση της προέδρου η οποία σαν Γενικός Γαμάουα βγήκε εκτός Βουλής να δώσει εντολές να ανοίξει ο δρόμος αφού έχει στη δικαιοδοσίας της όλα όσα γίνονται στη χώρα εντός και εκτός Βουλή.

Μαρία Έλενα Κυριάκου: "Η κυβέρνηση δεν θέλει να βγούμε πρώτοι στη Eurovision" - BINTEO

Η Μαρία Έλενα Κυριάκου δήλωσε: "Θέλουμε μια καλή θέση. Μακάρι να βγούμε πρώτοι, το ξέρω ότι η κυβέρνηση δεν το θέλει, γιατί θα δυσκολευτεί πάρα πολύ να κάνει το διαγωνισμό της Eurovision".

ΚΑΙ ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΡΕ ΚΛΑΨΟΜΟ@ΝΗ; Κούλογλου: Γερμανίδα μου είπε «Είστε κομμουνιστές, δεν σας θέλουμε!»

Τον στρίμωξε τον Στέλιο Κούλογλου η Γερμανίδα ευρωβουλευτής Ινγκε Γκρέσλε, σε τηλεοπτικό ντιμπέιτ. Η συζήτηση είναι ενδεικτική για το τι σκέπτονται οι Γερμανοί για την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.

ΦΩΤΟ-ΕΧΕΙ ΧΑΘΕΙ Η ΜΠΑΛΑ! Ο Ψινάκης παρασημοφόρησε... τον Πάκη

Την πόρτα του προεδρικού μεγάρου πέρασε ο Ηλίας Ψινάκης, προκειμένου να συναντηθεί με τον Προκόπη Παυλόπουλο.

Στους δρόμους εναντίον ΣΥΡΙΖΑ συνταξιούχοι και εργαζόμενοι στην Υγεία (βίντεο)

Ενταση αυτή την ώρα στα Λουλουδάδικα, καθώς οι συγκεντρωμένοι θέλουν να προχωρήσουν προς το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης, ενώ τα ΜΑΤ κρατούν το δρόμο κλειστό -Σταδιακά θα κλείνουν οι δρόμοι στο κέντρο της Αθήνας -«Το ΕΚΑΒ είναι στα πρόθυρα κατάρρευσης λόγω της ελλιπούς χρηματοδότησης», καταγγέλλει ο πρόεδρος εργαζομένων Στους δρόμους για δεύτερη φορά από τη στιγμή που ο ΣΥΡΙΖΑ έγινε κυβέρνηση έχουν βγει οι συνταξιούχοι διαμαρτυρόμενοι για την έκρυθμη κατάσταση που επικρατεί στο χώρο της Υγείας

Καθημερινό ρεζίλεμα από Τούρκους στο Αιγαίο κι ο Καμμένος ταξιδάκι αναψυχής στις ΗΠΑ

[Δεν πιστεύω ο τίτλος να μην αρέσει στους ψεκασμένους και να με πουν λαϊκιστή! Τα ίδια έλεγαν επί χρόνια, τώρα ήρθε η σειρά τους να την ακούνε...]

Σχηματισμός 4 τουρκικών μαχητικών αεροσκαφών, F-16, εισήλθε στις 11:23 στο FIR ΑΘΗΝΩΝ μεταξύ ν. Χίου και ν. Σάμου. Ο σχηματισμός, αφού διασπάστηκε σε 2 ζεύγη αφων, το ένα εξ αυτών πραγματοποίησε υπέρπτηση στις 11:41 άνωθεν ν. Κίναρος στα 24.000 πόδια.

Αυτός ο Αργεντινός μαρξιστής-λαϊκιστής πήρε στο λαιμό του Βαρουφάκη-ΣΥΡΙΖΑ

Η Süddeutsche Zeitung αναζητεί και επιχειρεί να αναλύσει τις ιδεολογικές επιρροές του Έλληνα υπουργού Οικονομικών, αλλά και τον τρόπο με τον οποίο αυτές εξαπλώνονται στη σημερινή Ευρώπη της κρίσης.

Ο Νετανιάχου πήρε πίσω την ρατσιστική απαγόρευση: Οι Παλαιστίνιοι θα μπορούν να επιβιβάζονται σε λεωφορεία Ισραηλινών

Μόνο λίγες ώρες διεθνούς κατακραυγής ήταν αρκετές για να αναγκαστεί ο πρωθυπουργός του Ισραήλ Μπενιαμίν Νετανιάχου να πάρει πίσω το μέτρο που απαγόρευε σε Παλαιστινίους που εργάζονται στην κατεχόμενη Δυτική Οχθη να επιβιβάζονται στα ίδια λεωφορεία με Ισραηλινούς.

ΣΟΒΑΡΕΨΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΡΕ ΝΟΥΜΕΡΟ! Σπηλιωτόπουλος: Θα δίνω από 5 ευρώ σε όσους κτίζουν το προφίλ μου...

Ούτε επιβεβαιώνει, ούτε διαψεύδει ο Αρης Σπηλιωτόπουλος την είδηση ότι με πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ θα γίνει πρέσβης εκ προσωπικοτήτων.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, μια υπογραφή χωρίζει τον Άρη Σπηλιωτόπουλο από το Διπλωματικό Σώμα αλλά...

Stratfor: Η μπλόφα του Τσίπρα που τον έφερε σε αδιέξοδο

Υπάρχει ένα κοινό σημείο ανάμεσα στον Αλέξη Τσίπρα και τον Ντέιβιντ Κάμερον: η λύση του δημοψηφίσματος. Για διαφορετικούς λόγους ο καθένας εξέθεσαν δημοσίως την εκτίμησή τους ότι αυτή θα ήταν μια λύση για τις χώρες.

Ο Βαρουφάκης αντί να ασχολείται με την συμφωνία, κριτικάρει τον Σόιμπλε, μετά το διαψεύδει κ@λοβαρώντας στο twitter και το blog του...

Είναι λάθος η ανάλυση Σόιμπλε για την Ελλάδα, δηλώνει ο Γιάνης Βαρουφάκης - Λίγο αργότερα, μέσω Twitter δηλώνει πως, για ακόμα μια φορά, διαστρεβλώθηκαν οι δηλώσεις του - Η παρέμβαση Βαρουφάκη τη δεδομένη στιγμή ειδικά δεν βοηθά καθόλου τη διαπραγμάτευση, σχολιάζει ο διεθνής Τύπος

Την πιο ακατάλληλη στιγμή των διαπραγματεύσεων, λίγο πριν την επίτευξη συμφωνίας, όπως εκτιμούν όλες οι πλευρές, ο Έλληνας υπουργός Οικονομικών ανοίγει «μέτωπο» με τον Γερμανό ομόλογό του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.

Μητσοτάκης: Κάθε μέρα ανακοινώνουν μέτρα και τα παίρνουν πίσω την επόμενη!

Για «προχειρότητα» και «ασχετοσύνη» κατηγόρησε τον υπουργό Οικονομικών ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Κυρ. Μητσοτάκης.

Στα ναυπηγεία Ελευσίνας η πολυτελής θαλαμηγός «Topaz»

Η πολυτελής θαλαμηγός «Topaz» που ανήκει στον σεΐχη Mansour Βin Zayed Al Nahyan, ιδιοκτήτη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Μάντσεστερ Σίτι, βρίσκεται για εργασίες στα ναυπηγεία Ελευσίνας.

Παπαμιμίκος σε Κορωνάκη: Δεν θα κάνω κουβέντα αμφιθεάτρου (ΒΙΝΤΕΟ)

«Επιτέλους μιλήστε ρεαλιστικά. Να λέτε τα πράγματα με το όνομα τους. Σταματήστε να λέτε τέλος στα μνημόνια, θα μας δώσουν χρήματα χωρίς να τα επιστρέψουμε. Που τα έχετε βρει αυτά;», είπε ο Ανδρέας Παπαμιμίκος απευθυνόμενος στο γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ Τάσο Κορωνάκη.

ΑΛΛΑ; ΓΙΑ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΤΕ ΤΟ 100%; Μηλιός: Δεν εκλεγήκαμε για να εφαρμόσουμε το 70% του μνημονίου

Στην προσωπική ιστοσελίδα ανάρτησε ο Γιάννης Μηλιός την εισήγησή του στην εκδήλωση του RPROJECT με τίτλο «Η ώρα της αλήθειας».

ΒΙΝΤΕΟ-Κουντουρά: Τον Οκτώβριο θα αυξηθεί ο ΦΠΑ για τον τουρισμό...


Επική η ατάκα της: "δεσμεύτηκε ο υπουργός στη Βουλή" χαχαχαχα

Καμία αλλαγή στο καθεστώς του ΦΠΑ για τον τουρισμό δεν θα υπάρξει μέχρι τον Οκτώβριο, όπως διαβεβαίωσε η Έλενα Κουντουρά μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Mega.

Στάζει «φαρμάκι» ο Πλεύρης για τις εκπληκτικές ιδέες Βαρουφάκη

Με ειρωνικό τρόπο υποδέχθηκε τις ιδέες του Γιάννη Βαρουφάκη για το μειωμένο ΦΠΑ ο πρ. βουλευτής της ΝΔ κ. Θάνος Πλεύρης.

Χαρίζει 420 εκατ. ευρώ ο Κουρουπλής στις φαρμακευτικές εταιρείες-Επανέφερε την πρότερη κατάσταση με φακελάκια γιατρών από φαρμακευτικές

Μετά τη φωτογραφική, για τα συμφέροντα της εγχώριας φαρμακοβιομηχανίας, εγκύκλιο με την οποία άναψε το πράσινο φως για συνταγογράφηση φαρμάκων με την εμπορική ονομασία τους, εφόσον πρόκειται για γενόσημα σκευάσματα, το υπουργείο Υγείας επεκτείνει το μέτρο της «επώνυμης» συνταγογράφησης και στις χρόνιες θεραπείες, στοχεύοντας αφενός στην ολική ανατροπή της συνταγογράφησης με βάση τη δραστική ουσία, αφετέρου στην αναδιανομή της φαρμακευτικής πίτας.