22 Μαΐου 2015

Η βρισιά του βουλευτή και η… πιστή μετάφραση στη νοηματική (ΒΙΝΤΕΟ)

Όλα μπορεί να συμβούν κατά την διάρκεια αγόρευσης σε μια Βουλή.

Καμιά φορά η ένταση μπορεί να επηρεάσει εκτός από τους τηλεθεατές και στους μεταφραστές της νοηματικής γλώσσας που απευθύνονται στους κωφάλαλους.

Αποκάλυψη για το φτύσιμο των αμερικάνων στον Καμμένο!

Η εμπλοκή που παρουσιάστηκε στο ταξίδι του υπουργού Εθνικής Άμυνας, Πάνου Καμμένου στις ΗΠΑ και είχε ως αποτέλεσμα να μην δει τον ομόλογο του υπουργό Άστον Κάρτερ αλλά να αρκεστεί σε μια σαφώς υποβαθμισμένη συνάντηση με την υφυπουργό Άμυνας Christine Wormuth είναι γνωστή.

ΜΕΧΡΙ ΚΙ Ο ΛΙΑΓΚΑΣ Μ@ΛΑΚΑ ΜΟΥ! «Λίγες οι μέρες του Τσίπρα-Οι αριστεροί που αποκτούν εξουσία είναι οι μεγαλύτεροι φασίστες»!

«Απορώ με τον Τσίπρα... είναι χαρούμενος γι' αυτές τις επιλογές»;

«Ας κοιτάξουν να είναι πιο σοβαροί οι Έλληνες πολιτικοί...», σιγομουρμούρησε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής. Οι συνεργάτες του τον προέτρεψαν να εξηγήσει τι εννοεί και ο παρουσιαστής ξέσπασε κατά του Γιάνη Βαρουφάκη, αλλά κυρίως κατά της Ζωής Κωνσταντοπούλου.

ΚΑΛΩΣ Τ'ΑΡΧ@ΔΙΑ ΜΑΣ ΤΑ ΔΥΟ! Ο Λαλιώτης με ντύσιμο...Βαρουφάκη - ΦΩΤΟ

Με την ευρωβουλευτή Εύα Καϊλή, τον Νίκο Ανδρουλάκη και τον Δημήτρη Καρύδη, συνομίλησε ο Κώστας Λαλιώτης, σε μία από τις σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις του, καθώς έδωσε το παρών στο συνέδριο Νέων Ευρωβουλευτών SD40 που πραγματοποιείται στην Αθήνα. Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, ο Κώστας Λαλιώτης, ήταν ιδιαίτερα χαμογελαστός.

ΒΙΝΤΕΟ-Θρίλερ! Η μεγάλη διαφορά στην εμφάνιση των παιδιών πρόδωσε τη νέα υπόθεση "μικρής Μαρίας" στη Σπάρτη - Τι λέει η Αστυνομία

Όπως έδειξαν και εξετάσεις DNA, τα δύο ανήλικα παιδιά που ζούσαν σε καταυλισμούς τσιγγάνων στη Λακωνία, δεν είναι βιολογικά παιδιά των φερόμενων ως γονέων.

Βερολίνο: Δεν κινείται τίποτα – Κάθε 3 μέρες ο Βαρουφάκης παρουσιάζει νέες ιδέες

Δηλητήριο στάζουν από το Βερολίνο για την Ελλάδα και κυρίως τον υπουργό Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη.

Οπως μετέδωσε το Mega, Γερμανός αξιωματούχος δήλωσε χαρακτηριστικά ότι δεν υπάρχει πρόοδος στις συνομιλίες επιρρίπτοντας ευθύνες στον Γιάνη Βαρουφάκη.

Ευχάριστα τα νέα για Σουμάχερ – Η υγεία του παρουσιάζει βελτίωση

Βελτίωση παρουσιάζει η κατάσταση της υγείας του Μίκαελ Σουμάχερ, όπως ανέφερε η μάνατζερ του.

Η Σαμπίνε Κεμ ανέφερε πως η κατάσταση της υγείας του «Σούμι» παρουσιάζει κι άλλη βελτίωση «δεδομένης της σοβαρότητας του τραυματισμού του».

Δημοσκόπηση Metrisi: Κάτω από 10% η διαφορά ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ-60% λέει «Μνημόνιο» η συμφωνία που θα φέρει ο ΣΥΡΙΖΑ

Τρεις στους δέκα ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ και άλλοι 6/10 των ΑΝΕΛ τάσσονται υπέρ της σκληρής διαπραγμάτευσης, ακόμη και αν αυτό σημαίνει έξοδο από το ευρώ

Τρία είναι τα βασικά συμπεράσματα της πανελλαδικής τηλεφωνικής δημοσκόπησης της εταιρείας «METRISI», που πραγματοποιήθηκε το διάστημα 20-22 Μαΐου σε δείγμα 1.108 ατόμων, για λογαριασμό του protothema.gr.

ΒΙΝΤΕΟ-Ο Άδωνις θυμίζει ποιος μας χρεοκόπησε όπως έχει πει ο Μητσοτάκης

Ο Άδωνις Γεωργιάδης ανάρτησε ένα παλιό βίντεο από δήλωση του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη στον τηλεοπτικό σταθμό Mega. Σε αυτήν ο Επίτιμος πρόεδρος της ΝΔ, εξέφραζε την άποψη πως ο « Ανδρέας Παπανδρέου μας οδήγησε στην χρεοκοπία».

ΚΛΑΙΩ! Ο Καμμένος λέει ότι στο Four Seasons πλήρωσε μόνο 300$ τη βραδιά... ε τότε όλα καλά...

Την αντίδραση του υπουργού Αμυνας Πάνου Καμμένου, προκάλεσε δημοσίευμα της εφημερίδας τα ΝΕΑ σχετικά με το κόστος διαμονής του σε ξονοδοχείο την Ουάσιγκτον. Ο Πανάρας δημοσίευσε στο twitter ένα λινκ με μια προσφορά του Four Seasons αλλά ξέχασε να δημοσιεύσει την απόδειξη...

Αλβανός ο τζιχαντιστής που εκτελεί αιχμάλωτο με μπαζούκα

Δείτε το βίντεο εδώ

Ο γενειοφόρος τζιχαντιστής είναι ο Κοσοβάρος αλβανικής καταγωγής Lavderim Muhaxheri που και στο παρελθόν είχε «πρωταγωνιστήσει» σε φρικτές δολοφονίες αιχμαλώτων

Ζήτησαν από τους Αυστραλούς να φτιάξουν τον χάρτη της Ευρώπης: Η Τουρκία έγινε Ελλάδα και η Ρωσία... βότκα [εικόνες]


Η είσοδος τους στην Eurovision δεν σημαίνει ότι έμαθαν οι Αυστραλοί την Ευρώπη. Κάθε άλλο. Και επειδή συμμετέχουν μόνο φέτος στον διεθνή διαγωνισμό τραγουδιού στην Βιέννη, μάλλον πρέπει να είναι και η τελευταία τους.

Νέο αντάρτικο στον Τσίπρα από τη Ζωή που υιοθετεί πρόταση του ΚΚΕ

Κόντρα στη χρονική συγκυρία, ξεκινά τις διαδικασίες για συζήτηση στη Βουλή της πρότασης νόμου του ΚΚΕ για επαναφορά κατώτατου μισθού και 13ων – 14ων μισθών και συντάξεων

ΒΛΑΜΜΈΝΗ ΡΩΣΙΔΑ! Στο ένα χέρι κρατούσε κινητό για σέλφι, στο άλλο πιστόλι και πάτησε τη σκανδάλη...

Σοκ προκάλεσε η είδηση της τραγικής γκάφας μιας νεαρής Ρωσίδας η οποία χαροπαλεύει.

Η κοπέλα, ηλικίας 21 ετών, ήθελε να πάρει μια εντυπωσιακή πόζα για σέλφι, κρατώντας ένα πιστόλι.

Ο Guardian αποκαλύπτει τον νικητή της Eurovision - Που πλασάρεται η Ελλάδα [εικόνες]

Το Σάββατο είναι η μεγάλη βραδιά της Eurovision με τα στοιχήματα να πέφτουν βροχή για το ποιος θα είναι ο νικητής.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΧΕΛΙ Στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, που βολεύονταν και με ΠΑΣΟΚ και με ΝΔ, ο νέος διοικητής του ΟΓΑ


Το εντυπωσιακό βέβαια είναι ότι ο τύπος πρέπει να είναι χέλι απ'τα λίγα... με Σημίτη ήταν σε επιτροπή της Τράπεζας της Ελλάδος, με Καραμανλή έγινε Γενικός Διευθυντής του ΟΓΑ, ενώ τώρα με ΣΥΡΙΖΑ γίνεται Διοικητής ... είναι που η αριστερά δεν είχε ξανακυβερνήσει και κυβερνάει πρώτη φορά

Νέος διοικητής του ΟΓΑ, σε αντικατάσταση του πρώην βουλευτή της Ν.Δ. Ξενοφώντα Βεργίνη είναι από σήμερα, ο Αθανάσιος Μπακαλέξης.

“Την πέφτει” στον Τσίπρα ο Μιχελογιαννάκης

Συνεχίζει την επίθεσή του στην κυβέρνηση ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ (τέως της ΔΗΜΑΡ, πρώην του ΠΑΣΟΚ) Γιάννης Μιχελογιαννάκης.

Έδωσε δε στη δημοσιότητα και την εισήγησή του στην επικείμενη Κεντρική Επιτροπή του προς το παρόν κόμματός του.

ΤΟΥΣ ΕΚΛ@ΣΕ ΚΑΙ ΚΛΑΙΝΕ! Μητρόπουλος – Μπαλάφας πνέουν μένεα κατά της Ζωής Κωνσταντοπούλου

«Καπνούς από τ´αυτιά» βγάζουν από χθες το βράδυ ο Αλέξης Μητρόπουλος και ο Γιάννης Μπαλάφας  με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου. Αιτία η απόφαση της να κάνει πρόεδρο της επιτροπής πόθεν έσχες την Δέσποινα Χαραλαμπίδου, τρίτη αντιπρόεδρο της βουλής αλλά απόλυτα έμπιστή της.

ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΓΛΙΤΩΣΟΥΝ ΤΟ ΞΥΛΟ! Ντεμέκ ερώτηση 81 βουλευτών ΣΥΡΙΖΑ για αυξήσεις στα τιμολόγια ΔΕΗ

Ερώτηση προς τον Υπουργό Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας Παναγιώτη, με θέμα τα τιμολόγια ηλεκτρικού ρεύματος κατέθεσαν 81 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ. Οι λογαριασμοί του τελευταίου μήνα έρχονται φουσκωμένοι  και ο κόσμος τα έχει δει όλα... οπότε οι ΣΥΡΙΖΑίοι προσπαθούν να γλιτώσουν το ξύλο

Handelsblatt: «Ο απαράδεκτος κύριος Βαρουφάκης. Είναι ο μετρ της διάψευσης»

Σάλο έχει προκαλέσει στα γερμανικά media η πληροφορία του New York Times Magazine, που θέλει τον Γιάννη Βαρουφάκη να ηχογράφησε τις συνομιλίες του Eurogroup στη Ρίγα.

ΕΜΕΙΣ ΤΩΡΑ ΔΗΛ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ "ΜΑ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ ΑΦΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΕΙΑ"; Νεκρός νεαρός άντρας που έπεσε στις ράγες του μετρό

Ο συρμός πέρασε από πάνω του, μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο - Όλα τα ενδεχόμενα εξετάζει η αστυνομία - Το δυστύχημα σημειώθηκε στο σταθμό του μετρό «Ακρόπολη»

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας νεαρός άντρας που έπεσε στις ράγες του μετρό την Παρασκευή το μεσημέρι στο σταθμό «Ακρόπολη», στην Αθήνα.

Γονάτισε στη γοητεία της ΟΝΝΕΔίτισσας μοντέλο ο πρίγκιπας Αλβέρτος του Μονακό [εικόνες]

Από τη γοητεία της καλλονής ΟΝΝΕΔίτισσας Ελλης Παππαγγέλη δεν ξέφυγε ούτε ο πρίγκιπας Αλβέρτος, ο οποίος υποκλίθηκε στην ομορφιά της.

Οι δυο τους ήταν θεατές σε φιλανθρωπικό αγώνα ποδοσφαίρου στο Μονακό την περασμένη Τρίτη, στον οποίο πήραν μέρος οι πιλότοι της Formula 1.

«Μαραζώνει» μετά από τόση λάμψη και προβολή!

Συμπληρώνεται ένας χρόνος… Αμφίπολη «πρώτη είδηση» στα ΜΜΕ, ελληνικά και διεθνή!

Κι όμως, από τότε που ανέλαβε τη διακυβέρνηση της χώρας ο Αλέξης Τσίπρας, τα έργα «βάλτωσαν», «χάθηκαν» στις λάσπες της ανασκαφής που μας κρατούσε επί μήνες, με «κομμένη την ανάσα»!

Πάρης Κασιδόκωστας-Tom Cruise: Τι business ετοιμάζουν

Στις Κάννες βρίσκεται ο Πάρης Κασιδόκωστας με αφορμή το φεστιβάλ των Καννών, στο οποίο ανέλαβε να  συγχρηματοδοτήσει τη νέα ταινία «Mena», στην οποία πρωταγωνιστεί ο Tom Cruise.

Η Ελληνίδα παρουσιάστρια του Fox που εντυπωσιάζει: ΑΝΤΡΙΑ ΤΑΝΤΑΡΟΣ

Η Άντρια Κωνσταντίνα Τάνταρος είναι παρουσιάστρια τηλεοπτικών εκπομπών στο τηλεοπτικό δίκτυο Fox News Channel.

Η Άντρια Τάνταρος γεννήθηκε στις 30 Δεκεμβρίου το 1978 στο Αλεντάουν της Πενσυλβάνια.

Σουηδία: Ότι πιο εντυπωσιακό έχετε δει στη Eurovision μέχρι σήμερα!

Η συμμετοχή της Σουηδίας πλασάρεται μέχρι στιγμής ως το απόλυτο φαβορί. Όταν είδαμε στη σκηνή τον Måns Zelmerlöw με το "Heroes" καταλάβαμε το γιατί.

ΦΩΤΟ-Άδωνις: Αυτό προέβλεπαν όταν παραλάβαμε... και αυτό τελικά έγινε!

Όπως γράφει ο Άδωνις Γεωργιάδης στο Twitter:

Αυτό προέβλεπαν όταν ανέλαβε η ΝΔ...

Δεκέμβριος 18 2012
Δυσοίωνες είναι οι προβλέψεις του Γερμανικού Ινστιτούτου Ερευνών IFW για την κατάσταση στην Ελλάδα του 2014.
Σύμφωνα με έκθεσή του, το Ινστιτούτο προβλέπει, ότι η ελληνική οικονομία θα...

ΒΙΝΤΕΟ-Επική Τσιρλίντερ σκοράρει για τρίτη χρονιά με ανεπανάληπτη κ@λοτούμπα!

Οι πιθανότητες να το πετύχαινε με την πρώτη ήταν μία στο εκατομμύριο άρα εύκολα γίνεται αντιληπτό που εκτοξεύτηκαν αυτές, όταν η Ασλι Αρνο κατάφερε για 3η φορά να πετύχει καλάθι με τον ίδιο τρόπο.

ΜΟΝΟ ΤΟ "ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΣΤΑΛΙΝΑΣ" ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ! Το "ζητείται ψεύτης" του Λοβέρδου ενόχλησε τον Λαφαζάνη – ΒΙΝΤΕΟ

Την οργισμένη αντίδραση του Παναγιώτη Λαφαζάνη προκάλεσε η δήλωση του Ανδρέα Λοβέρδου περί ψευτών κατά τη συζήτηση των επίκαιρων ερωτήσεων στη Βουλή.

ΓΡΟΘΙΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑ! Ο Τσίπρας δίνει αξιώματα στον ξαδελφό του και τον στέλνει να συναντήσει τους βιομηχάνους

Με το που έγινε πρωθυπουργός τον έστειλε σύμβουλο στον υπουργό Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά. Πέρασε κανας μήνας και τον αναβάθμισε σε γενικό γραμματέα του Υπουργείου. Τώρα τον εξουσιοδοτεί να συναντά και τους βιομηχάνους.

Βρε πως αλλάζουν οι καιροί για τα γατάκια: “Δεν θα έλεγα καλή ιδέα τη ρήξη”

Την απόλυτη ανακολουθία των προεκλογικών δεσμεύσεων του ΣΥΡΙΖΑ και της πολιτικής που ακολουθεί πλέον ως κυβέρνηση, πιστοποιούν τα λεγόμενα του Πάνου Σκουρλέτη, ο οποίος τότε εκτόξευε καθημμερινά «κορώνες», ως εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος.

ΘΑ ΤΟΥ ΠΕΣΕΙ Η ΜΑΣΕΛΑ ΑΝ ΔΕΙ ΠΟΥ ΦΥΤΕΨΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ! Στην Αθήνα ο Αυστριακός Καγκελάριος -Θα επισκεφθεί νοσοκομεία, σχολεία και επιχειρήσεις

Επίσκεψη στην Ελλάδα προτίθεται να πραγματοποιήσει, μέσα στις επόμενες εβδομάδες, ο ομοσπονδιακός καγκελάριος της Αυστρίας Βέρνερ Φάιμαν, ανταποδίδοντας την επίσκεψη του Έλληνα πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στη Βιέννη, όπως γράφει σήμερα η αυστριακή εφημερίδα «Έστεραϊχ».

BINTEO-Στα χέρια πιάστηκε ο Απόστολος Γκλέτσος με τον χρυσαυγίτη ξάδερφό του!

Στα χέρια πιάστηκε ο δήμαρχος της Στυλίδας Απόστολος Γκλέτσος με τον χρυσαυγίτη ξάδερφό του, με τον οποίο έχουν και το ίδιο όνομα!

Ολα ξεκίνησαν το πρωί της Παρασκευής όταν σε προγραμματισμένη συνάντηση...

«Ξαφνική διακοπή» της ομιλίας του Δρίτσα

Εισέβαλαν μπροστά του εργαζόμενοι του ΟΛΠ αλλά ο υπουργός Ναυτιλίας δεν ένιωσε καμία αμηχανία ή προβληματισμό

Πόλεμος για τον ΦΠΑ: Τι απαιτούν οι δανειστές για τρόφιμα, φάρμακα και ΔΕΚΟ -Τι ισχύει στις υπόλοιπες χώρες της ΕΕ [πίνακας]

«Δεν θα δεχθούμε αυτά που ζητάνε οι δανειστές» διαβεβαιώνουν ξεσπώντας σε γέλια υψηλόβαθμες κυβερνητικές πηγές, με φόντο τις τερατώδεις απαιτήσεις των τεχνοκρατών των Θεσμών για απίστευτες φορολογικές επιβαρύνσεις σε φάρμακα, τρόφιμα, βιβλία, ξενοδοχεία, ηλεκτρική ενέργεια και. νερό!

Η Παπαγγελή βρήκε την Πάρις Χίλτον στο Μονακό - ΦΩΤΟ

Στο Μονακό ταξίδεψε η Έλλη Παπαγγελή όπου απόλαυσε από κοντά τον φιλανθρωπικό αγώνα ποδοσφαίρου που πραγματοποιήθηκε μεταξύ των πιλότων της Formula 1 και αστέρων του παγκόσμιου αθλητισμού.

ΜΑΛ@ΚΑ ΛΟΥΡΑΝΤΟ, ΟΛΑ ΚΑΛΑ; Με κινητοποιήσεις «απαντούν» οι φαρμακοποιοί για τα οφειλόμενα από τον ΕΟΠΥΥ

«Πλέον αδυνατούμε να πληρώσουμε τους προμηθευτές μας με συνέπεια να μην μπορούμε να αγοράσουμε φάρμακα για τους ασφαλισμένους» υπογραμμίζει ο πρόεδρος του ΠΦΣ, Κωνσταντίνος Λουράντος

Καραγκούνης: Η ελληνική οικονομία δεν αντέχει μια τέτοια φοροκαταιγίδα

«Οι άνθρωποι που επαγγέλλονταν την ελπίδα και τη σωτηρία της χώρας καταλήγουν, όπως φαίνεται, να πλήξουν καίρια την ανταγωνιστικότητα της ελληνικής οικονομίας».

Η ΑΥΓΗ κράζει τη Ζωή: Είναι εκτός γραμμής

Για «σύννεφα στις σχέσεις της Ζωής Κωνσταντοπούλου με το Μέγαρο Μαξίμου» γράφει η εφημερίδα «Αυγή» και στέκεται στα σημεία τριβής που εκδηλώθηκαν στην συνεδρίαση του προεδρείου της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ το την Τρίτη.

ΤΟΥΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΓΚΑΝΤΕΜΗΔΕΣ! Βίντεο: Γκέι εραστές που γνωρίστηκαν online ανακαλύπτουν ότι είναι αδέρφια σε βρετανικό σόου

Τα σοκαριστικά νέα τους ανακοινώθηκαν κατά τη διάρκειας μίας live εκπομπής της βρετανικής τηλεόρασηςΔύο ομοφυλόφιλοι άνδρες που γνωρίστηκαν online, ερωτεύτηκαν και έγιναν ζευγάρι ανακάλυψαν ότι στην πραγματικότητα είναι αδέρφια από την ίδια μητέρα. Μάλιστα, τα σοκαριστικά νέα τους ανακοινώθηκαν κατά τη διάρκειας μίας live εκπομπής της βρετανικής τηλεόρασης.

Ντοπέ βρέθηκε παίκτης της ΑΕΚ ... για να βγει τελικά 8η

Νέο κρούσμα απαγορευμένης ουσίας σε παίκτη της Basket League, καθώς μετά τον Τζέιμς Γκιστ του Παναθηναϊκού, θετικός βρέθηκε κι ο Μενσά-Μπονσού της ΑΕΚ!

ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ! "Ο Μπραντ Πιτ κοιμάται και με άδρες και η Αντζελίνα το ξέρει" [εικόνες]

Καίριο πλήγμα στην εικόνα του τέλειου ζευγαριού των Μπραντ Πιτ και Αντζελίνα Τζολί ρίχνει το σκανδαλοθηρικό περιοδικό Star αν και πολλές φορές τέτοιες ειδήσεις γράφονται εν'γνώσει των πρωταγωνιστών, για τη δημοσιότητα και τον ντόρο .

ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΧΛΙΔΗΣ Ο ΠΑΝΑΡΑΣ! Ο Καμμένος στο Four Seasons της Ουάσιγκτον - 778 ευρώ το φτηνότερο δωμάτιο

Υπάρχουν πολλά εξαιρετικά ξενοδοχεία -όπως είναι φυσικό- στην Ουάσιγκτον, στην καρδιά της αμερικανικής εξουσίας, όπου βρέθηκε για συναντήσεις ο Πάνος Καμμένος.

Ο υπουργός Αμυνας όμως και πρόεδρος των ΑΝΕΛ επέλεξε...

Iσπανός ΥΠΕΞ στον Τσίπρα: Θα σου στείλω μεταφρασμένη τη «συνταγή Ραχόι»

Λίγα λεπτά συνομιλίας έφτασαν στον υπουργό Εξωτερικών της Ισπανίας, José Manuel García-Margallo για να προτείνει στον Αλέξη Τσίπρα τη λύση στα προβλήματα της Ελλαδας.

ΕΓΓΡΑΦΟ-ΝΔ: Δεν έκοψαν δαπάνες για την "ανθρωπιστικής κρίσης" αλλά παίρνουν λεφτά από τις υπερωρίες ΔΥ!

Ότι τα ισοδύναμα για την ανθρωπιστική κρίση, η κυβέρνηση τα βρίσκει σε δεδουλευμένα δημοσίων υπαλλήλων, αποδεικνύει η ΝΔ.

Συγκεκριμένα το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης λέει ότι η κυβέρνηση αποφάσισε να δώσει 200 εκατ. ευρώ για την ανθρωπιστική κρίση και αναζητά δημοσιονομικά ισοδύναμα, ενώ πέρυσι είχαν δοθεί 500 εκατ. για το κοινωνικό μέρισμα, χωρίς δημοσιονομικά ισοδύναμα.

Σήμερα, τονίζουν στη ΝΔ, αποκαλύπτεται ότι αυτά τα 200 εκατ., η κυβέρνηση δεν τα αναζητά από δήθεν σπατάλες, όπως έλεγε, αλλά δυστυχώς από τα δεδουλευμένα των δημοσίων υπαλλήλων.

ΕΘΝΙΚΗ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΡΕ! Βαρουφάκης μειώνει 40% τους μισθούς ΤΧΣ και ελπίζει να το εγκρίνει η τρόικα

Την πρόθεση του να  μειώσει κατά 40% του μισθούς του ΔΣ του ΤΧΣ κοινοποίησε στο Euroworking Group ο Γιάνης Βαρουφάκης, όπως αναφέρει το ΥΠΟΙΚ σε ανακοίνωσή του γεμάτη «καρφιά» για τους δανειστές που όμως αποδεικνύει άθελά του το παραμύθι που ταίζουν τα γίδια: ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΙΚΑ ή θεσμούς όπως τη λένε πια... κατά τ'άλλα το μνημόνιο τέλειωσε και τα γίδια παίρνουν τσούρες εθνικης αξιοπρέπειας

Σε ποιον πρωθυπουργό φώναξε ο Γιούνκερ σήμερα μόλις τον είδε «γεια σου, δικτάτορα»

Σοκ έχει προκαλέσει η διαρροή μιας πληροφορίας από τη Ρίγα και τη Σύνοδο Κορυφής.

Σύμφωνα με αυτήν, όταν ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής αντίκρισε το πρωί στη Ρίγα τον πρωθυπουργό της Ουγγαρίας, του είπε «γεια σου, δικτάτορα».

Κόντρα Μπαλάφα με τον πρόεδρο των αστυνομικών για την Κωνσταντοπούλου- ΒΙΝΤΕΟ

Λεκτική αντιπαράθεση σημειώθηκε σε πρωινή ενημερωτική εκπομπή ανάμεσα στον αντιπρόεδρο της Βουλής και βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννη Μπαλάφα και τον πρόεδρο των Αστυνομικών υπαλλήλων της Αττικής, Γρηγόρη Γερακαράκο με αφορμή το επεισόδιο της Προέδρου της Βουλής, Ζωής Κωνσταντοπούλου με τον αστυνομικό πριν δυο μέρες έξω από την Βουλή.

ΒΙΝΤΕΟ-ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΩΣΤΕΣ ΔΕΞΙΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ :)) Ευγενία Μανωλίδου: «Ρώτησα τον Άδωνι πριν ανεβάσω την φωτογραφία με το μπικίνι»

Εκτός αν μας δουλεύουν! Ρωτάνε δηλ. αφού ξέρουν ότι θα πούμε ναι γιατί αλλιώς θα φάμε παντόφλα :) 

Η γνωστή μαέστρος απάντησε σε αυτούς που σχολίασαν την περιβόητη φωτογραφία με το s@xy κίτρινο μπικίνι

ΠΗΓΕ ΝΩΡΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΗΣΕΙ ΤΙΣ ΚΡΥΦΕΣ ΚΑΜΕΡΕΣ! Η γκάφα του Βαρουφάκη: Πήγε μόνος και περίμενε...

Ο Γιάνης Βαρουφάκης κυκλοφορεί παντού με τη μηχανή του. Και το κράνος του βεβαίως βεβαίως. Με... αυτά τα "αξεσουάρ" εμφανίστηκε στη Βουλή για την τελευταία συνεδρίαση του κυβερνητικού συμβουλίου.