23 Μαΐου 2015

BINTEO-Γελάει ο κόσμος με τον αμόρφωτο κατσαπλιά...

Ανακάλυψε τη στροφή των 360 μοιρών ο Τσίπρας... είναι σίγουρο ότι αυτός τέλειωσε το Πολυτεχνείο;

Μύκονος: Τα είδε όλα ο Ιταλός ρεπόρτερ για την ανθρωπιστική κρίση-Οι φοιτήτριες τον έκαναν να παραμιλάει - Δείτε φωτό και βίντεο από το ξεφάντωμα πάνω στη μπάρα!

Τα... πάρτι στη Μύκονο έχουν ήδη ξεκινήσει και οι εικόνες από τα beach bar και όχι μόνο κάνουν το γύρο του διαδικτύου. Ο παράδεισος της νεολαίας -και όχι μόνο- στην Μύκονο έχει όνομα. Λέγεται Super Paradise και αποτελεί από μόνο του λόγο για να επισκεφθεί κάποιος το νησί των Ανέμων, έστω μία φορά στην ζωή του.

Αδωνις Γεωργιάδης: Πότε πρέπει να παραιτηθεί ο Τσίπρας

Συνέντευξη σε κυριακάτικη εφημερίδα παραχώρησε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Αδωνις Γεωργιάδης.

«Ένας πρωθυπουργός που φέρνει μια συμφωνία, χάνει τη δεδηλωμένη και την περνάει με τις ψήφους της αντιπολίτευσης...

Βρούτσης: Σύντροφοι, τη βάψαμε

Σχολιάζοντας την ομιλία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ, ο πρώην υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης δεν μπόρεσε να κρύψει τη δυσαρέσκειά του, την οποία εξέφρασε -ανορθόγραφα λόγω του αυτόματου διορθωτή των κινητών- στο Τwitter.

Και τρίτος νεκρός από το δυστύχημα στα διυλιστήρια Ασπροπύργου

Αλλος ένας σοβαρά τραυματίας (ο τρίτος) μετά το δυστύχημα στα διυλιστήρια Ασπροπύργου, στις 8 Μαϊου, έχασε τη μάχη για τη ζωή.

Άπλυτοι έκαψαν ολοσχερώς τρόλεϊ στο Πολυτεχνείο - ΒΙΝΤΕΟ

Στις φλόγες τυλίχθηκε ένα τρόλεϊ στην οδό Αβέρωφ δίπλα από το Πολυτεχνείο όταν άγνωστοι το σταμάτησαν, ζήτησαν από τους επιβάτες και τον οδηγό να κατέβουν και στη συνέχεια πέταξαν μέσα μολότοφ.

Μαξίμου κατά γνωστής εφημερίδας: Ξεπερνά τα όρια της επιστημονικής φαντασίας

Διαρροές από το Μαξίμου δείχνουν την έντονη δυσφορία της κυβέρνησης για δημοσίευμα που θέλει τον ΣΥΡΙΖΑ να διαγράφει Ζωή Κωνσταντοπούλου και Γιάνη Βαρουφάκη.

Bίντεο: Τα χειρότερα τραγούδια της Eurovision και οι πιο ωραίες γυναίκες

Mπορεί η Eurovision να είναι μία γιορτή του τραγουδιού πανευρωπαϊκά, όμως υπήρξαν στιγμές στη διάρκεια των 60 διοργανώσεών της που ακούστηκαν τραγούδια τουλάχιστον απαράδεκτα.

ΒΙΝΤΕΟ-Eurovision 2015: Ο εκπρόσωπος της Σουηδίας υπήρξε σερβιτόρος σε ελληνικό νησί, ενώ έρχεται κάθε χρόνο στην Ελλάδα!

Είναι το απόλυτο φαβορί και όχι άδικα, αφού πέρα από την εκπληκτική σκηνική του παρουσία, το τραγούδι του δίνει «μάχη» για την πρώτη θέση του αυριανού τελικού.

Ο εκπρόσωπος της Σουηδίας, έχει πολλά καλά κι ένα από αυτά είναι και η αγάπη του για την Ελλάδα.

Ηλιάκης: Τα αποκαλυπτικά ημερολόγια του Εθνικού Κέντρου Επιχειρήσεων-Μια βδομάδα πριν οι Τούρκοι προσπάθησαν να σκοτώσουν άλλο πιλότο μα

Σαν σήμερα  ο Κώστας Ηλιάκης χάθηκε στον εναέριο χώρο μεταξύ Καρπάθου και Κρήτης.Το F 16 του συγκρούστηκε με τουρκικό αεροσκάφος που προσπαθούσε να προσεγγίσει τη Κρήτη και να εντοπίσει τις θέσεις των S 300.Για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε η σύγκρουση,έχουν γραφτεί πολλά και όλα δείχνουν ότι επρόκειτο για μια δολοφονική ενέργεια του Τούρκου χειριστή.

ΣΚΙΤΣΟ! Από συμφωνία κουρελού σε συμφωνία κιλίμι

Σκίτσο του Δημήτρη Χαντζόπουλου στην ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ:

Κι όμως! Η ΣΥΡΙΖΑία που γάμ@σε όλα τα ονόματα έχει δηλώσει στη Βουλή ότι μιλάει όχι μία, αλλά δύο ξένες γλώσσες!

Φαντάζομαι ότι θα είδατε, κάπου στο Ιντερνετ, τη βουλευτίνα του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτα Κοζομπόλη-Αμανατίδη να διαβάζει τον κατάλογο των μαρτύρων, που υποτίθεται ότι θα κληθούν στην εξεταστική της Βουλής για το χρέος, και θα την ακούσατε να λέει τον Ζαν-Κλοντ Τρισέ «Κρίκετ Ζαν Κλάουντ», τον Ματίας Μορς «Μους Ματίας», τον Κλάους Μαζούχ «Κλάους Μάους» (της γνωστής οικογενείας των Μίκυ, Μίνι κ.λπ.), τον Τόμας Βίζερ «Τόμας Βάιζερ» και, τέλος, τον Τζόζεφ Στίγκλιτς «Ζόσεφ Στρίγκλιτς». Αν το είδατε, θα προσέξατε ότι ...

Συντριβάνι. Το πρώτο γήπεδο του ΠΑΟΚ, σημείο συνάντησης των προσφύγων της Θεσσαλονίκης (ΦΩΤΟ)

Όλοι οι κάτοικοι της Θεσσαλονίκης, Παοκτσήδες και μη γνωρίζουν το γήπεδο της Τούμπας, την ιστορία του και τις ένδοξες στιγμές της ομάδας μέσα στον γνωστό ως "ναό" του δικεφάλου. Πόσοι όμως θυμούνται το πρώτο γήπεδο του ΠΑΟΚ που δεν βρισκόταν στην Τούμπα αλλά στο κέντρο της Θεσσαλονίκης;

«Βγες από το ίντερνετ, θέλω να πάρω τηλέφωνο», «Μάσησε η κασέτα». 20 φράσεις που δεν θα ξαναπούμε ποτέ πια!...

Οι δεκαετίες αλλάζουν και μαζί τους οι συνήθειες των ανθρώπων που ακολουθούν αναγκαστικά τις τεχνολογικές εξελίξεις. Μέσα σε λίγα χρόνια οι ραγδαίες αλλαγές στις τηλεπικοινωνίες και στα μέσα μουσικής ψυχαγωγίας παραμέρισαν συσκευές, όπως το γουόκμαν, το κασσετόφωνο, το αναλογικό τηλέφωνο, τις φωτογραφικές μηχανές με φίλμ και ξεχωριστό φλας.

Eurovision 2015 - Τελικός: Φαβορί και στοιχήματα (KAΡΤΕΣ)

Βράδυ Σαββάτου ο τελικός του διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision, και τα στοιχήματα έχουν αρχίσει να παίρνουν φωτιά... Αξιοσημείωτη είναι η, για πρώτη φορά, συμμετοχή της Αυστραλίας.
Μετά το πέρας του πρώτου και του δεύτερου ημιτελικού, στον οποίο η μοναδική έκπληξη ήταν ο αποκλεισμός της Φινλανδίας, αρχίζει να ξεκαθαρίζει το τοπίο, σχετικά με τα φαβορί για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στον μεγάλο τελικό της Eurovision.

Η μπαλάντα της Ζωής

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου είναι αυτή που είναι. Γυναίκα η οποία εκφράζει τον ανεξέλεγκτο δυναμισμό της σε δικηγορίστικη καθαρεύουσα που θυμίζει αίθουσα Πρωτοδικείου εννιά η ώρα το πρωί -ό,τι πιο πληκτικό- με φωνή σε ύφος καλής μαθήτριας, διαβασμένης, έτοιμης να απαντήσει στη δυσκολότερη ερώτηση. Συνήθως δεν απαντάει σε ερωτήσεις διότι τις ερωτήσεις τις θέτει η ίδια. Οπου η δικηγόρος του Πρωτοδικείου από το βήμα της Βουλής μεταμορφώνεται σε γενικό εισαγγελέα της δημοκρατίας.

ΦΠΑ: Καθιερώθηκε το 1987 και από τότε τραβά κυρίως την ανηφόρα

Ο Φόρος Προστιθέμενης Αξίας καθιερώθηκε στην Ελλάδα το 1987 και από τότε πηγαίνει σχεδόν πάντα προς τα πάνω. Και ας έχουν μεσολαβήσει από έντεκα κυβερνήσεις και πολυάριθμοι υπουργοί Οικονομικών, οι οποίοι, αν και χαρακτηρίζονται από ουσιαστικές ιδεολογικές διαφορές μεταξύ τους, είχαν κάποια αμετάβλητα στον χρόνο κοινά χαρακτηριστικά.

ΚΛΑΙΩ! Δημοσκόπηση Pu(τσας)blic Issue-ΑΥΓΗ: Μόνο 48,5% ο ΣΥΡΙΖΑ... ούτε καν 50%-Στα ύψη μέτρησε τη δημοτικότητα Τσίπρα... ο Φίλης

Ρε μαλ@κες ΣΥΡΙΖΑίοι λυπηθείτε μας! Φιρι-φιρί να μας εξοντώσετε απ'τα γέλια!! Το "πολιτικό κεφάλαιο Τσίπρας" είναι όλα τα λεφτά...

Αξιοσημείωτη σταθερότητα δείχνει το πολιτικό κεφάλαιο-Τσίπραςχαχαχαχα, με την δημοτικότητά του στο 77% και την καταλληλότητα για την πρωθυπουργία στο 63%. Αξιοσημείωτο επίσης είναι οτι οι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ θεωρούν, σε ποσοστό 81%, οτι κινείται σε σωστή κατεύθυνση

«Κανόνι» ισπανικής εταιρείας πίσω από την πτήση Τσίπρα με C-130

Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας είχε υπηρετήσει τη θητεία του στο “αριστοκρατικό” Πολεμικό Ναυτικό και δεν είχε ποτέ την εμπειρία πτήσεων με στρατιωτικά αεροσκάφη. Το ΄φερε όμως έτσι η τύχη αλλά και τα οικονομικά προβλήματα μιας ισπανικής εταιρείας και ως προωθυπουργός δοκίμασε την εμπειρία μιας πτήσης με μεταγωγικό αεροσκάφος C-130 της Πολεμικής Αεροπορίας με το οποίο πέταξε ο ίδιος και η ελληνική αντιπροσωπεία για την Ρίγα της Λετονίας .

Καρέ- καρέ η άγρια επίθεση του σκύλου στο Νέο Ρύσιο (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε συγκλονιστικές εικόνες της άγριας επίθεσης του σκύλου που είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό 9 ατόμων στο Νέο Ρύσιο.

ΝΔ: Ο Τσίπρας προσπαθεί να καλοπιάσει τους δικούς του για όσα έρχονται

Μιλάει ακόμα για διαπραγμάτευση, χαρά στο κουράγιο του, σχολιάζει για τον πρωθυπουργό ο εκπρόσωπός Τύπου της ΝΔΟ κύριος Τσίπρας «προσπαθεί να καλοπιάσει τους δικούς του ενόψει των όσων έρχονται» σχολιάζει σε ανακοίνωσή της για την ομιλία του πρωθυπουργού στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ η Νέα Δημοκρατία.

Γελάει το σύμπαν με τη στημένη κόντρα Τσίπρα-Καλφαγιάννη για την επαναλειτουργία της ΕΡΤ

Το πως βρέθηκε μέσα στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ ο Καλφαγιάννης (χωρίς να είναι μέλος) δεν προβληματίζει τα γίδια....

«Την ανοίγετε χωρίς τους εργαζομένους» είπε ο πρόεδρος της ΠΟΣΠΕΡΤ - Δεν την ανοίγουμε για να βρουν κάποιοι τη δουλειά τους αλλά για να υπάρχει πλουραλιστική ενημέρωση, απάντησε ο πρωθυπουργός

ΣΑΝΟΣ ΣΤΑ ΓΙΔΙΑ! Τσίρπας: "Δεν θα υποχωρήσουμε σε ακραίες και παράλογες απαιτήσεις"... υποχωρούν μόνο σε "λογικές" απαιτήσεις της τρόικα

"Κάναμε το χρέος μας (ανοίξαμε ΕΡΤ, ξαναδιορίσαμε κομματόσκυλα), να κάνει και η Ευρώπη το δικό της (να αρχίσει να τους πληρώνει)"

Εμείς έχουμε κάνει το χρέος μας στη διαπραγμάτευση, ήρθε η ώρα να κάνει και η Ευρώπη το δικό της, δήλωσε ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, μιλώντας στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ, συμπληρώνοντας ότι δεν μπορεί να γίνεται αποδεκτό να συνεχίζουν να ασκούν επιρροή άτομα τα οποίο υπονομεύουν το ευρωπαϊκό όραμα.

Τι σχέση έχει ο Κώστας Σημίτης με το Κάτω Παρτάλι;

Σκιά του πρώην πρωθυπουργού, Κώστα Σημίτη, κατά την πρόσφατη κατάθεση που έδωσε στο πενταμελές εφετείο κακουργημάτων ήταν ένας νεαρός δικηγόρος με ελαφρύ μουσάκι. Καθόταν διακριτικά κάπου μέσα στην αίθουσα και κρατούσε συνεχώς σημειώσεις απ’όσα έλεγε ο πρώην πρωθυπουργός.

ΣΤΑ ΠΡΟΘΥΡΑ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟΥ Ο ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ ΜΕ ΤΟΝ "ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΗ"! Λαφαζάνης: Χαρίλαε, ίσως να μη χρειάζεται να περιμένεις πολύ για τη σοσιαλιστική Ελλάδα που οραματίστηκες

[Εμείς απλά να θυμίσουμε τι είχε πει πέρσι ο Κουτσούμπας για τον Λαφαζάνη και τον Φλωράκη: "Δεν θα αποφύγω τον πειρασμό να σας θυμίσω ότι ο Λαφαζάνης ήταν τόσο κοντά στον Χαρίλαο Φλωράκη, ώστε ο Χαρίλαος να τον πετάξει με τις κλωτσιές έξω από το ΚΚΕ το 1991 -πριν δηλαδή από 23 χρόνια- στολίζοντάς τον μάλιστα με τέτοιο τρόπο που μόνο ο καπετάνιος ήξερε. Πολύ καλύτερα τα ξέρουμε και όσοι συμμετείχαμε στις συνεδριάσεις της ΚΕ με τον Χαρίλαο -και πριν το 1991 και μετά για πάνω από 15 χρόνια- όσο ζούσε ο Χαρίλαος. Και αφού το αναφέρατε αυτό να σας πω ότι αποκαλούσε, ειδικά αυτόν, αλλά και τους γύρω από αυτόν και τις απόψεις τους, ως εκφραστές του «επιστημονικού οπορτουνισμού». Σε αυτή την πορεία συνεχίζουν, ως επιστήμονες οπορτουνιστές. Και ξέρετε ο οπορτουνισμός πάει μαζί με τον καιροσκοπισμό, τον πολιτικό τυχοδιωκτισμό. Άλλωστε το «χούι» δεν κόβεται…"]

Άρθρο στην «Εφημερίδα των Συντακτών» για την επέτειο των 10 χρόνων από το θάνατο του Χαρίλαου Φλωράκη έγραψε ο Παναγιώτης Λαφαζάνης.

ΚΙ ΕΓΩ ΑΜΑ ΔΕΝ ΕΒΛΕΠΑ ΤΗΝ ΤΥΦΛΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΙΧΑ 30 ΑΚΙΝΗΤΑ, ΡΗΞΗ ΘΑ ΗΘΕΛΑ! Κουρουμπλής: Είμαι υπέρ της ρήξης

Υπέρ της ρήξης τάσσεται ο Παναγιώτης Κουρουμπλής εκφράζοντας, ωστόσο, τη στήριξή του στις επιλογές του Αλέξη Τσίπρα, όπως τόνισε στην εκπομπή του Κώστα Χαρδαβέλλα και της Αγγελικής Λάζου στον Real Fm 97,8.

Γελάει με τον Λουράντο ο Άδωνις: Δεν τους άρεσε η “κακιά” κυβέρνηση Σαμαρά…

Μέσω του προσωπικού λογαριασμού του στο Twitter, ο Άδωνις Γεωργιάδης θέλησε να ειρωνευτεί τον Πρόεδρο των φαρμακοποιών που ετοιμάζει κινητοποιήσεις αφού οι συνάδελφοί του είναι ανάστατοι βλέποντας ότι έχουν 4 μήνες απλήρωτοιν ενώ με τη ΝΔ πληρώνονταν...

H 65χρονη Γερμανίδα-φαινόμενο γέννησε τετράδυμα, πρόωρα [εικόνες]

Η 65χρονη γερμανίδα Ανεγκρέτ Ράουνινγκ που είχε προκαλέσει σοκ με την απόφασή της να μείνει ξανά έγκυος στην ηλικία της, γέννηση τετράδυμα και έγινε μητέρα για 17η φορά!

Βεντέτα μεταξύ γύφτων στην Αγ. Βαρβάρα με εμπρησμούς και επιθέσεις μετά από τροχαίο

Εμπρησμοί και επιθέσεις σημειώθηκαν στην Αγία Βαρβάρα, καθώς ένα τροχαίο έγινε ο λόγος για να ξεσπάσει βεντέτα μεταξύ δύο οικογενειών Ρομά.

«Ανάπηρος» περπάτησε στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου!

Μάρτυρες ενός «θαύματος» έγιναν οι παρευρισκόμενοι στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου Κρήτης καθώς μπροστά στα μάτια τους, έναν άνδρα σε αναπηρικό καροτσάκι να περπατά!

Μεγανήσι: Ο καπετάνιος τα έκανε θάλασσα - Δείτε τη φωτογραφία που κάνει το γύρο των social media!

Άφωνοι οι αυτόπτες μάρτυρες που έβλεπαν τον καπετάνιο να προσπαθεί αλλά να μην τα καταφέρνει...

Ένα ξαφνικό μπουρίνι και μία αδέξια κίνηση που μόλις μετά βίας απέτρεψε...

ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΛΕΥΕΙ ΑΛΛΟ Ο ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ! "Οι θεσμοί τρέμουν ελληνική χρεοκοπία και Grexit"... είναι πασιφανές ότι η Μέρκελ έχει χλωμιάσει

Για εκβιασμούς και έντονες πιέσεις προς την ελληνική κυβέρνηση κάνει λόγο η Αριστερή Πλατφόρμα, που σημειώνει ότι οι Θεσμοί τρέμουν την ελληνική χρεοκοπία και το Grexit.

Νίκο Φίλη χαλάρωσε διότι καταντάς γελοίος... όχι ότι δεν είσαι αλλά λέμε τώρα...

Νίκο Φίλη χαλάρωσε διότι καταντά στο τέλος υποκριτικό

Βρήκε πλέον η κυβέρνηση ποιον θα πρέπει να κατηγορήσει για όλα όσα της συμβαίνουν και δεν είναι άλλος από το γνωστό στόχο, «τα κανάλια της διαπλοκής» που συνωμοτούν για να τη ρίξουν από την εξουσία.

Ο 26χρονος που αυτοκτόνησε χθες στο μετρό ήταν γιος του διοικητή του ΕΛΠΙΣ

Ο γιος του διοικητή του ΕΛΠΙΣ Θόδωρος Γιάνναρος έχασε τον γιο του χθες με τον χειρότερο τρόπο. Έπεσε στο συρμό του Μετρό στην στάση Ακρόπολη.

Ο 26 χρονος Πάτρικ έπασχε από κατάθλιψη και πρόσφατα είχε απολυθεί από την δουλειά του.

Βρέθηκε σκληρό πορνό με πρωταγωνιστές παιδιά γυρισμένο στην Ελλάδα

Μία από τις πιο ανατριχιαστικές υποθέσεις παιδεραστίας και μάλιστα αυτή τη φορά στην Ελλάδα, αποκαλύφθηκε χάρη στην οξυδέρκεια υπαλλήλων της ιδιωτικής εταιρείας ασφάλειας οι οποίοι φυλάσσουν την Ακτή Βουλιαγμένης. Η υπόθεση, στην οποία φέρεται να εμπλέκεται πρώην ναυαγοσώστης, ερευνάται με μεγάλη προσοχή από την Ασφάλεια Αττικής.

ΑΘΛΟΣ ΚΟΥΡΟΥΠΛΗ ΜΕΣΑ ΣΕ 4 ΜΗΝΕΣ->Εικόνα πλήρους κατάρρευσης και άδεια ταμεία στα νοσοκομεία

«Η κατάρρευση σε όλο της το μεγαλείο». Με αυτή τη φράση απάντησε ο νευροχειρουργός στο Κρατικό Νίκαιας, Πάνος Παπανικολάου, στην ερώτηση της «Κ» για την κατάσταση των νοσοκομείων σήμερα. «Είμαι 29 χρόνια γιατρός. Δεν έχω δει ποτέ τόσο πολύ κόσμο να έρχεται στο νοσοκομείο...

ΑΦΟΥ ΤΑ'ΧΕΤΕ ΒΓΑΛΕΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΠΩΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΜΕ ΔΙΚΑ ΣΑΣ!-Αυγή: Δεν θα πληρώσουμε με δικά μας λεφτά το ΔΝΤ

Τα ψέματα τελείωσαν, γράφει στο κεντρικό της άρθρο η εφημερίδα με τίτλο «Κουκιά μετρημένα» και ζητάει από τον ΣΥΡΙΖΑ να είναι σε ετοιμότητα... προφανώς επίκειται εισβολή από Αλβανία ή Τουρκία και δε μας το λένε... εκτός αν εννοούν να ξεχυθούν στους δρόμους να καταλάβουν κυβερνητικά κτήρια σαν πρώτο βήμα στο δρόμο προς τον σοσιαλισμό...

«Η Ελλάδα δεν προκειται να καταβάλει τη δόση με δικά της χρήματα, καθώς διαθέτει λεφτά για τις ανάγκες του κράτους, δηλαδή μισθούς, συντάξεις, υγεία κ.λπ., και δεν της περισσεύουν» γράφει η εφημερίδα Αυγή στο κεντρικό φύλλο του Σαββάτου.

ΒΙΝΤΕΟ-ΤΑ ΑΚΟΥΣΕ ΟΛΑ Ο ΑΔΩΝΙΣ! Ποια ατάκα της Φωτίου τον τρόμαξε

Ένα ειρωνικό σχόλιο για δήλωση της Θεανώς Φωτίου έκανε ο Άδωνις Γεωργιάδης. Η υφυπουργός εργασίας κ. Φωτίου δήλωσε πως...

ΒΙΝΤΕΟ-ΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΤΟΥ Ο ΠΑΡΑΜΥΘΑΣ! Ρωμανιάς-Γιακουμάτος: "Βούλωσέ το επιτέλους" - "Βούλωστο να πεις στη γυναίκα σου"

Ανέβηκαν οι τόνοι το πρωί στην εκπομπή του ΣΚΑΪ, με τη συζήτηση για τα όρια ηλικίας συνταξιοδότησης να εξελίσσεται σε καυγά ανάμεσα στον Γιώργο Ρωμανιά και τον Γεράσιμο Γιακουμάτο.

Συνεχίζει την αποδόμηση της Παιδείας ο Μπαλτάς: Οι φοιτητοπατέρες θα ελέγχουν τις συγκλήτους των ΑΕΙ

Σε δυσλειτουργικό γραφειοκρατικό τέρας μετατρέπει ο υπουργός Παιδείας Αριστείδης Μπαλτάς τη Σύγκλητο κάθε ΑΕΙ για να εξυπηρετήσει τους «φοιτητοπατέρες», όπως προβλέπει το δεύτερο, σε διάστημα ενός μήνα, νομοσχέδιο του υπουργείου Παιδείας που ρυθμίζει θέματα των τριών εκπαιδευτικών βαθμίδων και δόθηκε χθες σε διαβούλευση.

ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΞΥΠΝΗΣΕ ΣΤΡΑΒΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΛΥΦΕΙ! Μιχελογιαννάκης: Ο Τσίπρας είναι λεβεντόπαιδο (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Γιάννης Μιχελογιαννάκης χαρακτήρισε ως λεβεντόπαιδο τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα ενώ διέψευσε επίσης και τα σενάρια που τον θέλουν να ανεξαρτητοποιείται σε πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ.

ΒΙΝΤΕΟ-Ρόμπα κάνει ο Στρατούλης τον Βαρουφάκη! Επιβεβαιώνει την υποκλοπή αφού τη δικαιολογεί-Δικαιολογίες και για την ψυχωτική

Σε δύο ζητήματα που απασχόλησαν την επικαιρότητα τις προηγούμενες ημέρες, τα περί ηχογράφησης του Eurogroup από τον Γιάνη Βαρουφάκη και το επεισόδιο με την Ζωή Κωνσταντοπούλου και τον αξιωματικό της αστυνομίας αναφέρθηκε ο Δημήτρης Στρατούλης.

ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΝΑ ΥΠΟΘΕΣΩ-Την επιστροφή των παράνομων επιδομάτων ζητά πίσω το ΙΚΑ: Ποιους αφορά, ποια είναι τα ποσά

Τα επιδόματα που έπαιρναν καλούνται να επιστρέψουν χιλιάδες συνταξιούχοι, που παίρνουν «ραβασάκι» από το ΙΚΑ.

ΜΕ ΠΟΡΔ@Σ ΘΑ ΒΑΨΕΙ ΑΥΓΑ! Ο Καμμένος θέλει να νοικιάσει τα παλιά γραφεία της ΝΔ στη Ρηγίλλης

Τα λεφτά που θα τα βρει για να φύγει από το τζάμπα που είναι τώρα;

Τα ιστορικά γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στην οδό Ρηγίλλης στο κέντρο της Αθήνας, επιθυμεί να νοικιάσει ο Πάνος Καμμένος, για να στεγαστούν οι κεντρικές υπηρεσίες των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Αξιολόγηση στο Δημόσιο για γέλια: Ψηφοφορίες, κατάργηση συνεντεύξεων και απολύσεων

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η κατάρτιση του δεύτερου νομοσχεδίου του υπουργείου Διοικητικής Ανασυγκρότησης για την αξιολόγηση των δημοσίων υπαλλήλων και την επιλογή προϊσταμένων.

H ώρα της κρίσης για την χώρα και τον πολιτικά αδύναμο Τσίπρα

Σαββατοκύριακο – “φωτιά” έχουμε μπροστά μας, αφού ο πολιτικά αδύναμος Τσίπρας θα επιχειρήσει(;) να επιβάλει στην Κεντρική Επιτροπή του κόμματος του, τον μονόδρομο μιας συμφωνίας με τους εταίρους – δανειστές της χώρας.

Η Bild αποκαλύπτει τι είπε η Μέρκελ πολλές φορές στον Τσίπρα

Kατά τη διάρκεια της Συνόδου Κορυφής στη Ρίγα της Λετονίας η Ελλάδα αποτελούσε θέμα σε εξέλιξη παρά το γεγονός πως δεν ήταν στην ατζέντα.

ΣΤΟ ΧΑΛΑΡΟ, ΜΑΣ ΓΥΡΙΣΑΝ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ! Ρήτρα χρεοκοπίας στα τουριστικά πακέτα ζητούν ξένοι πράκτορες από την Ελλάδα

Η ανησυχία στο εξωτερικό, για τη διαπραγμάτευση που δεν αποδίδει καρπούς, έχει αντίκτυπο και στον τουρισμό.

Ηδη, οι ξένοι τουριστικοί οργανισμοί υποχρεώνουν τους ξενοδόχους στην Ελλάδα να υπογράψουν ρήτρα χρεοκοπίας.

Διάσημος ποδοσφαιριστής ξεσπαθώνει για τις φήμες: Δεν είμαι παρθένος [εικόνες]

Είναι μέλος χριστιανικού κινήματος το οποίο ονομάζεται «Yo elegi esperar» («Αποφάσισα να περιμένω»).

Η ονομασία αυτή αναφέρεται στο σ@ξ, καθώς σύμφωνα με αυτά που επιτάσσουν τα χριστιανικά ήθη, οι προγαμιαίες σχέσεις είναι αμάρτημα.

Απολαυστικός Κασιμάτης για Τσίπρα, Γλέζο, Μπαλτά και "Τίνα"... Μακρή

Περιμένοντας τον κρότο

​Τα πράγματα εξελίσσονται με ταχύτητα που δυσκολεύει να τα παρακολουθήσεις. Εν όψει Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, από χθες, έχουμε περάσει σε φάση κανονικής υστερίας, αν καταλαβαίνω καλά. Οι θορυβώδεις συνιστώσες των αριστεριστών, των νεομπολσεβίκων και του κόμματος της δραχμής έχουν ενώσει τις φωνές τους, καθώς η πιθανότητα της ρήξης ενισχύεται. Την ίδια ώρα, ο Βαρουφάκης ξεσαλώνει, σκορπίζοντας όπου μπορεί τη σύγχυση...

ΑΡΧΙΣΑΝ ΟΙ ΦΑΠΕΣ Made in USA: Οι ΗΠΑ προειδοποιούν τον Τσίπρα για περιπέτειες αν δεν συμφωνήσει

Η πρώτη ενέργεια των ΗΠΑ μόλις ο Καμμένος τους ζήτησε να στηρίξουν τις θέσεις της Ελλάδος στο ΔΝΤ: Να επικοινωνήσουν με τον Τσίπρα και να τον γκαζώσουν...

Ο Αμερικανός Υπουργός Οικονομικών Τζακ Λιου επικοινώνησε με τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και τόνισε την ανάγκη επίτευξης συμφωνίας το ταχύτερο δυνατό.

Η Κομισιόν «αδειάζει» τους ΣΥΡΙΖΑίους:«ΠΟΤΕ δεν ζητήσαμε να αυξηθεί ο ΦΠΑ στην Ελλάδα»

Μεγάλο…  μπέρδεμα επικρατεί το τελευταίο διάστημα με τον ΦΠΑ! Κάθε μέρα οι Έλληνες ακούν διαφορετικούς συντελεστές, καθώς κυβέρνηση και εταίροι διαφωνούν στο συγκεκριμένο θέμα!