28 Μαΐου 2015

Νέα ποινή από την ΕΣΗΕΑ στον κολλητό του Τσίπρα για ύβρι προς Σαμαρά (απόφαση-διάλογοι)

Φυσικά η κότα η λυράτη αμφισβήτησε ότι αποκάλεσε τον Σαμαρά μαλ@κα και το απέδωσε σε "μονταζιέρα της Συγγρού"!! Εδώ που τα λέμε θα προκαλούσε έκπληξη αν ένας αριστερός αναλάμβανε τις ευθύνες του...

Για μία ακόμα φορά τα καμώματα του «κολλητού» του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, διευθυντή του κομματικού ραδιοφώνου του ΣΥΡΙΖΑ «στο Κόκκινο», Κώστα Αρβανίτη, απασχόλησαν την ΕΣΗΕΑ, η οποία τον έκρινε πειθαρχικά ελεγκτέο.

ΚΛΑΜΑ! Τη συμφωνία της 20ής Φεβρουαρίου έφερε ο ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή και είναι μνημόνιο, με αγγλικό δίκαιο με αρμόδια δικαστήρια του Λουξεμβούργου

Κατατέθηκε η συμφωνία για την παράταση του τρέχοντος προγράμματος - Το έγγραφο «κύριας σύμβασης χρηματοοικονομικής διευκόλυνσης» μεταξύ Ελλάδας και EFSF δημοσιοποιείται επίσημα με καθυστέρηση τριών μηνών

Στη Βουλή μεταβιβάστηκε, για πρώτη φορά, από την κυβέρνηση η συμφωνία για την παράταση μέχρι τις 30 Ιουνίου του 2015 του τρέχοντος προγράμματος.

Αγριος καυγάς μπροστά στις κάμερες μεταξύ Τσιρώνη-Τατούλη [βίντεο]

Βαριές εκφράσεις μεταξύ του αναπληρωτή υπουργού Περιβάλλοντος Γιάννη Τσιρώνη και του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρου Τατούλη κατέγραψαν οι κάμερες καθώς οι δύο άνδρες διαπληκτίστηκαν κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου.

ΜΟΝΟ ΑΥΓΗ! ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΓΚΟΥΛΑΓΚ! ΣΥΡΙΖΑίος επιτίθεται σε εφημερίδα επειδή άσκησε κριτική στην κυβέρνηση [εικόνα]

Επίθεση σε τοπική εφημερίδα της Λέσβου εξαπολύει βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ του νησιού εξαιτίας ενός άρθρου που ασκούσε κριτική στον Θοδωρή Δρίτσα.

Άπλυτοι εισέβαλαν στο δημοτικό συμβούλιο της Γλυφάδας [βίντεο]

Απίστευτες σκηνές εκτυλίχθηκαν στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου της Γλυφάδας, όταν εισέβαλαν περίπου 30 αντιεξουσιαστές.

Bloomberg View: Ο δρόμος της Ελλάδας προς το παράλληλο νόμισμα θυμίζει... Κούβα

Καθώς η Ελλάδα συνεχίζει τις διαπραγματεύσεις με τους δανειστές της για τη σύναψη μιας συμφωνίας, χωρίς ωστόσο να έχει καταφέρει μέχρι στιγμής να βρει μια λύση, οι συζητήσεις γύρω από την έκδοση ενός παράλληλου νομίσματος, του IOU αυξάνονται δίνοντας παράλληλα μια γεύση από Κούβα όπως αναφέρει ο αρθρογράφος Leonid Bershidsky στο Bloomberg View.

Ο Άδωνις «καρφώνει» τη Ραχήλ – Τί τον εξόργισε

Ο Άδωνις Γεωργιάδηςμε ένα επικριτικό σχόλιο θέλησε να θέσει ένα ερώτημα για το ταξίδι της Ραχήλ Μακρή στην Ιαπωνία. Συγκεκριμένα ρώτησε «πήγε Ιαπωνία με έξοδα της Βουλής;» Έμμεσα θέτει το ερώτημα προς απάντηση και στη Ζωή Κωνσταντοπούλου.

ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ; Κορκίδης: Ο Τόμσεν μου είπε «Στα Βαλκάνια ανήκετε, 300 ευρώ μισθός είναι καλά»

Αλλά ξέχασα μωρέ Κροκίδη! Δικαιούσαι υψηλό επίπεδο διαβίωσης γιατί προμηθεύεις όλο τον πλανήτη με αμάξια και ηλεκτρονικά που παράγεις...

Με την κατάθεση του προέδρου της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας (ΕΣΕΕ) Βασίλη Κορκίδη ξεκίνησε πριν λίγο τις εργασίες της, η Εξεταστική Επιτροπή που διερευνά τις συνθήκες υπαγωγής της χώρας στα μνημόνια.

Λοβέρδος: Παραπλανητικά τα non papers

«Μια χώρα υπό την απειλή χρεοκοπίας δεν κυβερνιέται με επικοινωνιακά non papers» έγραψε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ανδρέας Λοβέρδος στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, θέλοντας έτσι να δηλώσει την αντίθεσή του με την τακτική αυτή.

Γεωργιάδης: Ο Μινχάουζεν θα ντρεπόταν να συναντήσει τον Τσίπρα – ΒΙΝΤΕΟ

Επίθεση στην κυβέρνηση για τη συμφωνία που διαπραγματεύεται με τους πιστωτές εξαπέλυσε ο Άδωνις Γεωργιάδης από το βήμα της Βουλής.

ΜΟΝΟ Ο ΛΑΚΗΣ ΣΑΤΙΡΑ! ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΓΚΟΥΛΑΓΚ! Κανελλοπούλου (ΣΥΡΙΖΑ) εναντίον Ράδιο Αρβύλα: Σιγά τη σάτιρα....

Με τους συντελεστές της σατιρικής εκπομπής «Ράδιο Αρβύλα» τα έβαλε η βουλευτής Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην ηθοποιός, Μαρία Κανελλοπούλου.

Αύγουστος Κορτώ - Χρυσηίδα Δημουλίδου: Κόντρα για τα βραβεία βιβλίου

«Ξεκινώ αμέσως τη βιογραφία της μητέρας μου…»

Κόντρα συγγραφέων ξέσπασε μεταξύ της Χρυσηίδας Δημουλίδου και του Αύγουστου Κορτώ μετά την πρόσφατη απονομή βραβείων βιβλίου. Η γνωστή συγγραφέας θέλησε μέσω του λογαριασμού της στο Facebook να κάνει μια αναφορά στα βραβεία και στον φετινό και περσινό νικητή της κατηγορίας του ελληνικού μυθιστορήματος. Έγραψε χαρακτηριστικά:

Απίστευτο βίντεο: Πώς «απέδρασε» χταπόδι από βάζο με βιδωμένο καπάκι

Ένα απίστευτο βίντεο έχει γίνει viral τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο αφού δείχνει πώς ένα χταπόδι παγιδευμένο μέσα σε ένα βάζο καταφέρνει να ξεβιδώσει από μέσα το καπάκι και να δραπετεύσει.

Η ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ! Τα εγγόνια του Χομεϊνί σκοτώνονται με Πόρσε

Ενα θανατηφόρο αυτοκινητικό στην Τεχεράνη στάθηκε αφορμή για να βγουν στην επιφάνεια οι κραυγαλέες ταξικές ανισότητες στο Ιράν των αγιατολάχ, αλλά και το πόσο επιδεικτικά η πάμπλουτη νέα τάξη ζει έξω από το ασφυκτικό ηθικό πλαίσιο όπου διαβιοί το 99% του πληθυσμού

Ο Ψινάκης εφηύρε «Το παράσημο της Λεγεώνας του Μαραθώνα» με το οποίο παρασημοφόρησε τον Πάκη

Είναι δαιμόνιος δήμαρχος ο Ηλίας Ψινάκης και εφευρίσκει τρόπους για να αναβαθμίσει τον υποβαθμισμένο Μαραθώνα.

Τελευταία του ανακάλυψη είναι το λεγόμενο Παράσημο της Λεγεώνας του Μαραθώνα.

ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΜΑΣ ΤΡΟΛΑΡΟΥΝ! Έλληνας ο νικητής του διαγωνισμού για το επετειακό κέρμα των 2 ευρώ

Προτείνουμε το σχέδιο για το επετειακό Ευρώ που θα κυκλοφορήσει το 2ο εξάμηνο του 2015... όταν δεν θα είμαστε στο ευρώ

Στο τέλος του έφθασε ο αναμνηστικός διαγωνισμός κέρματος του ευρώ που πραγματοποίησε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, στο πλαίσιο του εορτασμού της συμπλήρωσης 30 ετών από την καθιέρωση της σημαίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης με τα δώδεκα αστέρια. 

Συγκλονίζει ο Κανάκης: «Αυτό το καθίκι μου πήρε τον πατέρα μου»

Ο Αντώνης Κανάκης έγραψε ένα βιβλίο με τίτλο "Μπαμπά...(μια κανονική ημέρα)" και αποκαλύπτει τις αγωνιώδεις στιγμές που έζησε κοντά στον πατέρα του τις 19 ημέρες, όπως τις χαρακτηρίζει, που νοσηλευόταν στην Εντατική της κλινικής "Άγιος Λουκάς" στη Θεσσαλονίκη, με βαρύ εγκεφαλικό, μέχρι που «έφυγε».

ΜΟΛΙΣ Η ΣΑΒΒΑΪΔΟΥ ΕΙΔΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ->Φορολογούμενος πλήρωσε 14,8 εκατ. ευρώ που χρωστούσε επί χρόνια

[Όσο καλόπιστος κι αν είσαι δεν μπορείς να μη συνδυάσεις ότι χθες κυκλοφόρησαν φωτογραφίες από τις σημειώσεις Βαρουφάκη όπου φαινόταν το "Να τα βρει η Σαββαϊδου με το ΣΔΟΕ" και ξαφνικά η Σαββαϊδου έπεισε έναν κακοπληρωτή να πληρώσει 15 εκ... ρε δεν πάτε στη γωνία να δείτε αν ερχόμαστε]

Aφορούσε σε παλιότερα έτη και βρισκόταν για μεγάλο χρονικό διάστημα σε εκκρεμότητα

Την είσπραξη από έναν και μόνο φορολογούμενο 14.800.606 ευρώ πέτυχε η Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων με τη διεκπεραίωση φορολογικής υπόθεσης παλαιότερων ετών που βρίσκονταν σε εκκρεμότητα.

Γεωργιάδης: Με συνεχείς παρατάσεις ρυθμίσεων καλλιεργείτε νοοτροπία δεν πληρώνω στην ώρα μου-Χαίρομαι που το ΚΚΕ παραδέχεται πως παραδώσαμε κούκλα την Ελλάδα στον Αντρέα - ΒΙΝΤΕΟ

«Εάν στην πατρίδα μας υπάρχει η αίσθηση ότι δεν τηρείται τίποτα και ότι καμία ημερομηνία δεν έχει καμία σημασία, και ότι «έλα μωρέ, θα έρθει ένας υπουργός να δώσει παράταση, κράτος δεν θα φτιάξουμε ποτέ», είπε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, απευθυνόμενος στον Αναπληρωτή Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, Δημήτρη Στρατούλη, με αφορμή την αποφασή του να γίνει δεκτή η τροπολογία για παράταση της ρύθμισης οφειλών στα ασφαλιστικά ταμεία.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: ΕΤΣΙ ΣΧΕΔΙΑΖΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ Ο ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ ΕΚΤΟΣ ΕΥΡΩ!

Με έναν τρόπο που χρησιμοποιούν πολλές επιχειρήσεις εδώ και αρκετούς μήνες στην Ελλάδα, σχεδιάζει ο υπουργός οικονομικών να πληρώνει μισθούς και

Οι ΗΠΑ για Καραμανλή, Ανδρέα, ΕΔ, Αιγαίο και την "ευλογημένη Ελλάδα" - Αποκάλυψη Wikileaks

Μια αναφορά της αμερικανικής πρεσβείας στην Αθήνα προς την Ουάσινγκτον η οποία έχει γραφτεί το 1978, αλλά θα μπορούσε να είναι και σημερινή αποκαλύπτεται από τα Wikileaks. Η αμερικανική αναφορά έχει να κάνει με τον τότε πρωθυπουργό Κωνσταντίνο Καραμανλή, τον επερχόμενο Ανδρέα Παπανδρέου και βέβαια με την κατάσταση στην Ελλάδα. Τα όσα επισημαίνονται από τότε για την Ελλάδα μας δείχνουν πολλά για το πως μας έβλεπαν ,πόσο μας “μετρούσαν” και τι πίστευαν ότι πρέπει να αλλάξουμε οι ΗΠΑ.  Οι αμερικανοί όπως και τώρα έτσι και τότε ήθελαν να διασφαλίσουν ότι η Ελλάδα θα συνεχίσει να “ανήκει εις τη Δύση” και δεν θα “λοξοδρομούσε”.

Βίντεο: Απίστευτος χορευτής αφήνει άφωνους τους κριτές του «Βρετανία έχεις ταλέντο»

Το νούμερο που εκτέλεσε συνδύαζε χορευτικές φιγούρες με στάσεις γιόγκα και ακροβατικά τσίρκου

Ο Τζούνιορ, ένας 17χρονος μαθητής από το Έσεξ άφησε άφωνους τους κριτικές του «Βρετανία έχεις ταλέντο» με τις εκπληκτικές χορευτικές του ικανότητες, όταν εμφανίστηκε στο σόου νωρίτερα αυτόν τον μήνα.

ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ! ΝΑ ΔΙΟΡΙΖΕΙΣ ΤΙΣ ΠΡΩΗΝ ΓΚΟΜΕΝΕΣ! Η σχέση του Μπαλτά με δύο κυρίες στο νέο ΔΣ του Ελληνικού Φεστιβάλ

Για πολιτισμένο χωρισμό κάνουν λόγο τα «Νέα» σήμερα, γράφοντας πως στο νέο ΔΣ του Ελληνικού Φεστιβάλ υπάρχει πρώην σύντροφος του Αριστείδη Μπαλτά, αλλά και μια κυρία του στενού του περιβάλλοντος.

Έι μαλ@κα απ' τα Σέρβια και τα Σιάτιστα! Η Ραχήλ σου στέλνει selfies απ'το Τόκιο αφού δεν θα πας ποτέ!

Η Ραχήλ Μακρή πήγε στο Τόκιο και έπνιξε το facebook με selfies... για να δούνε και λίγο Τόκιο τα γίδια που την ψήφισαν και πήζουν στην Κοζάνη

Η βουλευτές Κοζάνης του ΣΥΡΙΖΑ Ραχήλ Μακρή ταξίδεψε στο Τόκιο και γέμισε το facebook της με selfies και φωτογραφίες από την πόλη της Ιαπωνίας.

Δείτε τον απολαυστικό Πανίκα να πουλάει παπούτσια στην τηλεόραση [βίντεο]

Αλλαξε καριέρα ο πάλαι ποτέ νομάρχης Θεσσαλονίκης, Παναγιώτης Ψωμιάδης, αλλά παραμένει πάντα απολαυστικός σε ό,τι κι αν κάνει.

Άρρωστο! Δασκάλα ανάγκασε 5χρονο να κάνει σεξ με 2χρονη

Ενώ ομολόγησε την ενοχή της στον φρικιαστικό βιασμό, η 68χρονη δασκάλα Daphne Sithembe αφέθηκε ελεύθερη.

Η δασκάλα, σύμφωνα με το Alexnews, κατέθεσε πως έπιασε ένα 5χρονο αγοράκι να κάνει σεξ με ένα 2χρονο κοριτσάκι στις τουαλέτες του νηπιαγωγείου.

ΜΑΛ@ΚΕΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΙ! Πίστεψαν το Ρωμανιά ότι θα μειώσει τις εισφορές κι αυτός τους τις αύξησε

Καζάνι που βράζει ο χώρος των υγειονομικών για την απόφαση του ΤΣΑΥ που "καίει" νέους επαγγελματίες

Άμεση νομοθετική ρύθμιση που να ελαφραίνει το βάρος στις πλάτες των νέων οδοντιάτρων και φαρμακοποιών ζητούν ο Οδοντιατρικός Σύλλογος Αττικής και ο Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος αντιδρώντας άμεσα και με έντονη δυσφορία στη σχετική απόφαση του υπουργείου Εργασίας...


Bloomberg: Δεν υπάρχει καμία συμφωνία – G7: «Ελλάδα σοβαρέψου»

Γερμανία και Γαλλία κάλεσαν την Ελλάδα να… σοβαρευτεί ώστε να πετύχει να φτάσει σε συμφωνία και να λάβει την οικονομική βοήθεια, την ώρα που οι ΥΠΟΙΚ των ισχυρότερων χωρών του κόσμου αναζητούν λύση στην κρίση ώστε η τελευταία να μη διαχυθεί έξω από τα σύνορα της Ευρώπης.

Βαρουφάκης: Μέσα στη συμφωνία και τα περιφερειακά αεροδρόμια – Οι όροι ιδιωτικοποίησης

Την διαβεβαίωση ότι τις επόμενες ημέρες «που θα κλείσει η συμφωνία με τους εταίρους» θα κλείσει και το θέμα της αξιοποίησης των 14 περιφερειακών αεροδρομίων της χώρας με όρους πολύ συμφερότερους από τους όρους που προωθήθηκαν οι προηγούμενες διαδικασίες, και για το ελληνικό δημόσιο και για τους ιδιώτες επενδυτές, παρείχε από την Βουλή, ο Γιάννης Βαρουφάκης.

Θεοδωράκης: Εξετάζουμε πρόταση μομφής κατά της Ζωής Κωνσταντοπούλου

Σφοδρή επίθεση εναντίον της Ζωής Κωνσταντοπούλου εξαπέλυσε ο Σταύρος Θεοδωράκης μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ.

Ο επικεφαλής του Ποταμιού κάλεσε την πρόεδρο της Βουλής να αφήσει τον πρωθυπουργό να ασχοληθεί με τις μεγάλες υποθέσεις ενώ την κατηγόρησε ότι «χαριεντίζεται» με τη Χρυσή Αυγή.

Σαμαράς: Για 4 μήνες είμαστε εγκλωβισμένοι στο περιθώριο της Ευρώπης

Πριν από 36 χρόνια, ο Κωνσταντίνος Καραμανλής διεκδίκησε και κέρδισε τη συμμετοχή της Ελλάδας στον πυρήνα της Ευρώπης και σήμερα για τέσσερις μήνες είμαστε εγκλωβισμένοι στο περιθώριό της, αναφέρει σε δήλωσή του ο Αντώνης Σαμαράς, με αφορμή τη συμπλήρωση 36 ετών από την υπογραφή της συμφωνίας ένταξης της Ελλάδας στην τότε ΕΟΚ.

ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ Ο ΜΠΑΛΤΑΣ! Το ίδρυμα Ωνάση αναλαμβάνει το κόστος όλων των μαθητικών ολυμπιάδων της χρονιάς και ειρωνεύεται τον Μπαλτά

Το ίδρυμα Ωνάση με απόφαση του προέδρου του, κ. Παπαδημητρίου, αναλαμβάνει εξολοκλήρου το κόστος όλων των μαθητικών ολυμπιάδων αυτής της χρονιάς, όπως ανακοίνωσε ο Νίκος Χατζηνικολάου στην εκπομπή του στον Real Fm 97,8.

Άδωνις: Ποια αμερικανική παρέμβαση παιδιά… Υπάρχουν και κανόνες

Το κλίμα στις διαπραγματεύσεις επιχειρεί να αλλάξει η κυβέρνηση μιλώντας για αμερικανική παρέμβαση που θα βοηθήσει στην επίτευξη συμφωνίας. Αυτό εκτιμά ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ που αναπαράγει δήλωση κοινοτικού αξιωματούχου.

ΓΙΔΙΑ ALERT!Ίδιος ο ΕΝΦΙΑ παρά την πτώση των αντικειμενικών αξιών

Να μην αλλάξει, σχεδιάζει το Υπουργείο Οικονομικών τους συντελεστές ανά τιμή ζώνης, αφού οι αντικειμενικές θα πέσουν λίγο αλλά ο στόχος για τις εισπράξεις από τον ΕΝΦΙΑ θα παραμείνει ίδιος.

Βρετανία: 35χρονη δασκάλα είχε σεξουαλικές σχέσεις με 13χρονο μαθητή της [εικόνες]

Σοκάρει η περίπτωση 35χρονης δασκάλας, η οποία παραδέχθηκε ότι είχε σεξουαλικές σχέσεις με ένα 13χρονο αγόρι, αφού του εκμυστηρεύτηκε τα προβλήματα του γάμου της.

Μοναχοί εναντίον Μπουτάρη: Να μην πατήσει στο Αγιον Ορος αν δεν σταματήσει το Gay Pride

Επίθεση στον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη εξαπολύει με επιστολή της προς την Ιερά Κοινότητα του Αγίου Όρους η «Σύναξη Κληρικών και Μοναχών».

ΕΡΧΕΤΑΙ ΧΑΡΑΤΣΙ ΣΥΡΙΖΑ! Τέλη κυκλοφορίας και σε όσα οχήματα νέας τεχνολογίας εξαιρούνται

Τελικά θα είναι όσοι έχουν αυτοκίνητο με μηδενικά τέλη κυκλοφορίας που θα ... πληρώσουν τη νύφη. Το θέμα είναι καθαρά εισπρακτικό και έτσι όλα δείχνουν ότι για να υπάρξει αύξηση των κερδών τα μηδενικά τέλη σύντομα θα αποτελέσουν παρελθόν.

ΑΝΤΕ ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ! Έκθεση φωτιά της ΕΚΤ για την Ελλάδα – Προειδοποιεί για κίνδυνο χρεοκοπίας και κάνει λόγο για κύμα αναλήψεων από τις τράπεζες

- Με έκθεση της που παρουσιάστηκε πριν από λίγο η ΕΚΤ κάνει λόγο για μεγάλες αναλήψεις καταθέσεων από τις ελληνικές τράπεζες και αναφέρει πως αυξήθηκε σημαντικά ο κίνδυνος χρεοκοπίας
- Σχεδόν ταυτόχρονα ο Ε. Νοβότνι, μέλος του ΔΣ της ΕΚΤ είπε ένα βροντερό όχι στην αύξηση της χρηματοδότησης προς την χώρας μας
- Παρά τα σενάρια χρεοκοπίας τα spreads έχουν πτωτική πορεία ενώ δεν παρατηρείται βουτιά στο Χρηματιστήριο
- Η έκθεση της ΕΚΤ έρχεται λίγες ώρες μετά το δημοσίευμα του Reuters για άμεση αύξηση της παροχής ρευστότητας στην Ελλάδα εαν υπάρξει έστω και δείγμα συμφωνίας

Viral στο διαδίκτυο η φωτογραφία που δείχνει το φυστικάκι μόριο της... Conchita

Ένα δυνατό φως έπεσε επάνω στο λευκό της φόρεμα και ο φωτογράφος πέτυχε την κατάλληλη σκιά

Η φωτογραφία της Conchita που βλέπετε έχει γίνει viral και έχει προκαλέσει έναν μικρό χαμό στα social media.

Επίθεση Σταύρου Καλαφάτη κατά ΣΥΡΙΖΑ για το ΕΣΠΑ

Οι επιχειρηματίες τήρησαν στο έπακρο τις υποχρεώσεις τους, όμως δεν έχουν λάβει τα χρήματα που αντιστοιχούν στην δημόσια χρηματοδότηση - Ο αρμόδιος υπουργός πρέπει να εξηγήσει τους λόγους των καθυστερήσεων, τονίζει ο βουλευτής της ΝΔ

ΒΛΕΠΕΙ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ! Πούτιν: Οι Αμερικανοί θέλουν να μας πάρουν το Μουντιάλ του 2018

[Και για όποιους δεν εχουν καταλάβει, άλλη μια φορά: Οι χθεσινές συλλήψεις αφορούσαν διοργανώσεις Βόρειας και Κεντρικής Αμερικής και όλοι οι συλληφθέντες ανήκουν σε αυτή την Ομοσπονδία και γιαυτό τους συνέλαβαν Αμερικάνοι... οπότε όσα λέει ο Πούτιν είναι εκτός τόπου και χρόνου και σανός για γίδια...]
«Αυτή είναι μία ακόμη καταφανής προσπάθεια (των Ηνωμένων Πολιτειών) να επεκτείνουν τη δικαιοδοσία τους σε άλλες χώρες», είπε 

Λευκαρίτης: «Γνωρίζω πολύ καλά τον Τάκα» - Τι λέει για τον Ελληνοκύπριο κατηγορούμενο της FIFA

Ο Μάριος Λευκαρίτης είναι ένα εκ των μελών της εκτελεστικής επιτροπής της FIFA που θα κληθεί να καταθέσει μαζί με άλλα εννέα υψηλόβαθμα στελέψη της ομοσπονδίας για όσα γνωρίζει στο σκάνδαλο που ξέσπασε. Ο αντιπρόεδρος της UEFA μίλησε για τον Κώστα Τάκα αλλά και για την έκπληξή του όταν πληροφορήθηκε την επιχείρηση του FBI.

ΒΙΝΤΕΟ-Κασιδιάρης σε Βαρουφάκη: Ετσι είναι η αντίσταση στα Μνημόνια; Εγώ θα πάω στο κελί μου και εσύ στην πισίνα σου για κοκτέιλ

Ανέβηκαν οι τόνοι στη Βουλή ανάμεσα στον υπουργό Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη και τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη.

ΒΙΝΤΕΟ-ΔΕΝ ΤΗ ΠΑΛΕΥΕΙ ΑΛΛΟ! Καμμένος: Η Airbus αντιδρά επειδή η αναπαλαίωση των αεροσκαφών δεν έχει μίζες!

Απαντώντας σε ερώτηση για τα Airbus και τα σκάφη ναυτικής συνεργασίας στη Βουλή, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, αναφέρθηκε στις τουρκικές παραβιάσεις στο Αιγαίο.

Σόιμπλε: Παραμονή στο ευρώ χωρίς πρόγραμμα, δεν γίνεται

Δεν θα συμβουλευόμουν αμερικανούς οικονομολόγους, για το αν θα έχει πρόβλημα η Ευρώπη αν η Ελλάδα βγει από το ευρώ - Εχουν τον μεγαλύτερο αριθμό υπαλλήλων, και θέλουν να διορίσουν περισσότερους - Δεν έχω πρόβλημα με το Βαρουφάκη, έχω συνεργαστεί και με γερμανούς σοσιαλιστές

Le Monde: Ποιος είναι ο ισχυρός άντρας της FIFA Γιόσεπ Μπλάτερ-Bild: «Μπλάτερ εξαφανίσου» [εικόνες]

Bild: «Μπλάτερ εξαφανίσου»

Σύσσωμος ο ευρωπαϊκός Τύπος σήμερα ρίχνει ευθείες βολές κατά του Ζεπ Μπλάτερ μετά το σκάνδαλο που ξέσπασε στο εσωτερικό της FIFA με τη σύλληψη 14 ανθρώπων οι οποίοι κατηγορούνται για δωροδοκία και ξέπλυμα μαύρου χρήματος. Χαρακτηριστικότερο όλων το πρωτοσέλιδο της Bild.

«Αηδιαστικό κολαστήριο» η Κως -Η Daily Mail εξηγεί πώς εξαθλιωμένοι μετανάστες ενοχλούν τους τουρίστες! [εικόνες]

«Πόσα ακόμα μπορεί να αντέξει η Κως; Τουρίστες βιώνουν τη μιζέρια καθώς χιλιάδες άνθρωποι από τη Συρία και το Αφγανιστάν συγκεντρώνονται σε στρατόπεδα μεταναστών, μετατρέποντας το δημοφιλές ελληνικό νησί σε αηδιαστικό κολαστήριο».

Reuters: Τα φέσια της Ελλάδας σε πολυεθνικές φαρμακοβιομηχανίες ξεπερνούν τα 1,2 δισ. ευρώ

«Η στεγνή από ρευστό Ελλάδα έχει συσσωρεύσει τεράστια χρέη προς τις πολυεθνικές φαρμακευτικές εταιρείες και τώρα χρωστά στη βιομηχανία πάνω από 1,2 δισ. ευρώ».

Άδωνις γελάει με το σούργελο τον Ανδώναρο

Όλοι αυτοί οι γελοίοι που καταξεφτίλισαν τον Καραμανλή τώρα ελπίζουν να επιστρέψουν καβάλα στο άλογο... τους έχω νέα λοιπόν: Κι ο Σαμαράς να φύγει ο κόσμος της ΝΔ θα φροντίσει να μείνει απ'έξω όλη αυτή η σαπίλα

Συνεχίζεται η διαδικτυακή κόντρα ανάμεσα στον Ευάγγελο Αντώναρο και τον Άδωνι Γεωργιάδη μετά το χθεσινό διαδικτυακό διαξιφισμό τους.

«Επιφυλάσσω στον εαυτό μου το δικαίωμα να...

Οι Μπαλτάδες αφού δεν μπορούν να απαγορεύσουν τη συμμετοχή κόβουν τη χρηματοδότηση των μαθητών στις Ολυμπιάδες

[Το ίδρυμα Ωνάση αναλαμβάνει το κόστος όλων των μαθητικών ολυμπιάδων της χρονιάς]

Ο γ.γ. του υπουργείου Παιδείας ανακοίνωνε ότι «το υπουργείο αδυνατεί να καλύψει δαπάνες μετάβασης ή συμμετοχής σε Διεθνείς ή Βαλκανικές Ολυμπιαδων λόγω περικοπών συνεπεία της δημοσιονομικής συγκυρίας» προτρέποντας μάλιστα τους επιστημονικούς φορείς να αναζητήσουν χορηγίες - Δείτε το έγγραφο

 «Ψαλίδι» στη χρηματοδότηση για συμμετοχή των Ελλήνων μαθητών στις εκπαιδευτικές Ολυμπιάδες βάζει το υπουργείο Παιδείας προκαλώντας αναστάτωση σε μαθητές και επιστημονικούς φορείς.